Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 6

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καμία φορά το κάνει και ο Χρήστος αλλά πριν τον πάρω στο κρεβάτι μου εξαντλώ κάθε περιθώριο να συνεχίσει τον ύπνο στο δικό του γιατί δεν θέλω να μάθει στο δικό μας. Μετά δεν θα ξεκολλάει....

Τις περισσότερες φορές ξανακοιμάται στο δικό του ευτυχώς:wink:;-):wink:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα, πλέον!!!

Επιτέλους, διορθώθηκε το πρόβλημα!!!

Ε βεβαια τωρα αυτα με τα αγοριστικα και με τα κοριτσιστικα ειναι πολυ ξεπερασμενα...

Ελεγα μαλιστα τον αντρα μου οτι ο τζειμι ολιβερ-του αρεουν πολυ αυτα που μαγειρευει στον αλφα- σιγουρα μικρος θα επαιζε κι αυτος με τετοια παιχνιδια δε σημαινει τπτ αν ενα αγορι αρπαζει κουταλες και μαγειρευει.

αυτα βεβαια τα ελεγα για να τον κατευνασω και να τον ησυχασω...

να πω ακομα μια φορα ποσο μωρα γινονται οι αντρες ή θα γινω βαρετη...

Αυτο το βραδυ παντως ο μικρος δε σηκωθηκε να ρθει στο κρεβατι μας,τι καλα!!!

Ειναι και λιγο γριπωμενος,εχει μυξες και βηχει,αμαν πια δεν ηρεμουμε καθολου.

Ενα πρωι κοιμομασταν μαζι,ο αντρας μου ειχε φυγει για δουλεια και ο μικρος σηκωθηκε χωρις να τον παρω χαμπαρι.

Δε ξερω ποση ωρα σεργιανιζε στο σπιτι ξυπολητος,κατα τις 9 ηρθε και με ξυπνησε.

τα ποδια του ηταν παγωμενα...

απο κει πρεπει να τη ναρπαξε.

αλλη φορα οταν φευγει τωρα ο νικος κλεινει τη πορτα της κρεβατοκαμαρας.

δεν ειναι μονο που ξυπνησε αλλα μπορουσε να εχει και κανα ατυχημα και γω χαμπαρι να μη παρω

Λινεάλ,

κι ο δικός μου γιος λυσσούσε για κατσαρόλες, κουζίνες κλπ. Και πολλά άλλα παιδάκια που ξέρω!!! Δεν παθαίνουνε τίποτα!! Οι καλύτεροι σεφ είναι άντρες. Επιπλέον, του αρέσει να βοηθάει στην κουζίνα. Γιατί να τον αποθαρρύνω;;

Για τις παντόφλες θα γελάω μια βδομάδα: τα δικά μου ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να φορέσουν μέσα στο σπίτι παπούτσια, παντόφλες, κάλτσες κλπ... δεν τα θέλουν με τίποτα!!!

Καμία φορά το κάνει και ο Χρήστος αλλά πριν τον πάρω στο κρεβάτι μου εξαντλώ κάθε περιθώριο να συνεχίσει τον ύπνο στο δικό του γιατί δεν θέλω να μάθει στο δικό μας. Μετά δεν θα ξεκολλάει....

Τις περισσότερες φορές ξανακοιμάται στο δικό του ευτυχώς:wink:;-):wink:

Αχ, να πω ότι δεν τα 'ξερα!!! Τα 'ξερα... αλλά μυαλό δεν βάζω... να δούμε τώρα τι θα γίνει. Ε, δεν θα κοιμόμαστε αγκαλιά και μια ζωή!!

Αλλά μου αρέσει κι όλας!!!!!!!!!

Λοιπόν, ήρθε η διαιτολόγος χθες, δε λέω την πορεία μου, που όλο προς τα πάνω είναι, σφυρίζω αδιάφορα και από σήμερα ακολουθώ το πρόγραμμα που μου έδωσε... άντε να καταφέρω να χάσω κάνα κιλό, γιατί δεν με βλέπω καλά!!!

Επίσης, ανακάλυψα πολύ κοντά μου καράτε όπως αυτό που θέλω, συνεννοήθηκα και σήμερα θα πάω να δοκιμάσω!!!!!

Ο προπονητής είναι πιο μικρός από μένα, αλλά μην το κάνουμε θέμα!!!

Αγγελική πολύ χάρηκα που τα είπαμε στο τηλεφωνο!!! Να πιούμε ξανά κάνα καφέ!!!

Και με τα άλλα κοριτσάκια εννοείται!!!

Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Να μπω ή θα φάω πάλι πόρτα???

Τι κάνετε μανουλίτσες????

Στερητικό έπαθα μέχρι να επενέλθει ο server! Παρακαλώ να μην επαναληφεί!!!!!!!!

Μαριλίνα όντως το χάρηκα που τα είπαμε τηλεφωνικά και με την πρώτη ευκαιρία θα τα πούμε από κοντά!

Άντε να οργανωθούμε και οι υπόλοιπες.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Μαριλινα καρατε γκερλ θα εισαι!!!

Μπραβο,εγω βαριεμαι πολυ τη γυμναστικη μα παρα πολυ.

Οσο για διαιτολογους δε με περισσευουν πια οποτε κανω τη διαιτα μου,μεσω του dietup.gr και κανω το προγραμμα μου μονη μου εδω και 2 βδομαδες,εχει και τελειες συνταγες,τις προαλλες εκανα κατι σουτζουκακια πωπωπωωπω ονειρο!!!

Αγγελικη ασε και γω αν δε μπω δε μπορω,θελω να τα λεμε συνεχεια,σα να ειμαστε οντως για καφεδακι,ειναι ενας τροπος να ξεχνιομαστε απο τα καθημερινα.

Τι κανετε;

καλησπερα κιολας,

ο γιος μου με τον μπαμπα κλασικα στο χωριο στο παπου και στη γιαγια,εγω εδω μεχρι να παω δουλεια.

Καλα στη δουλεια ειμαι μια πανω μια κατω,τη μια μερα μπορει να κανω τρελες πωλησεις και την επομενη τπτ.

Με ριχνει πολυ αυτο γιατι σας εχω πει για ποστοστα και για μπονους και και και...

Εχουμε και μια καποια πιεση που ερχονται απο πανω μας και μας λενε"αντε" και "αντε"

αφηστε δε που 5 λεπτακια να αργησεις λογω αστικου,οχι οτι παρακοιμηθηκα ας πουμε ,ερχονται και σε ρωτανε 100 φορες και γιατι και να μην επαναληφθει κλπ...

ουφ τα ειπα γιατι ηθελα να τα πω.

κατα ταλλα ολα καλα,ειπα στον εαυτο μου αν χασω 10 κιλα θα βαφτω ξανθια!!!

Εχω χασει τα πρωτα 3 αντε κατα τα καρναβαλια με βλεπω μεριλυν:P

παω να φαω τα φασολακια μου και επανερχομαι;)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου....

Τι κανετε???εγω αυτές τις μέρες δεν ήμουνα πολυ καλα....νυσταζα έχω και τους εμετους με έπιασε μια μιζέρια άλλο πράγμα....δεν ήθελα να μιλάω με κανένα.....

Σήμερα πάω στην γιατρο να ακούσουμε το μωρακι....

Ο μικρός μας έχει τρελαίνει....άμα δεν γινει το δικό του χτυπιεται στο πάτωμα και τσιριζει....για πείτε μου σας έχει συμβεί???τι κανετε????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ο γιος μου με τον μπαμπα κλασικα στο χωριο στο παπου και στη γιαγια,εγω εδω μεχρι να παω δουλεια.

Τι καλά, λίγη ηρεμία!!!

Καλα στη δουλεια ειμαι μια πανω μια κατω,τη μια μερα μπορει να κανω τρελες πωλησεις και την επομενη τπτ.

Με ριχνει πολυ αυτο γιατι σας εχω πει για ποστοστα και για μπονους και και και...

Εχουμε και μια καποια πιεση που ερχονται απο πανω μας και μας λενε"αντε" και "αντε"

αφηστε δε που 5 λεπτακια να αργησεις λογω αστικου,οχι οτι παρακοιμηθηκα ας πουμε ,ερχονται και σε ρωτανε 100 φορες και γιατι και να μην επαναληφθει κλπ...

καλά για να σας ψαρώσουν το κάνουν, οπότε μην μασάς!!!!

ουφ τα ειπα γιατι ηθελα να τα πω.

Και πολύ καλά εκανες!!!

παω να φαω τα φασολακια μου και επανερχομαι;)

Βάλε στο προφίλ σου φωτογραφία σου να δούμε πως είσαι τώρα για να σου πούμε πως θα είσαι και Μέριλιν!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τι κανετε???εγω αυτές τις μέρες δεν ήμουνα πολυ καλα....νυσταζα έχω και τους εμετους με έπιασε μια μιζέρια άλλο πράγμα....δεν ήθελα να μιλάω με κανένα.....

Είναι για καλό σκοπό όμως:wink:;-):wink:;-)

Σήμερα πάω στην γιατρο να ακούσουμε το μωρακι....

φιλάκια στην κοιλίτσα και με το καλό να ακούσετε το νινάκι σας!!!!

Ο μικρός μας έχει τρελαίνει....άμα δεν γινει το δικό του χτυπιεται στο πάτωμα και τσιριζει....για πείτε μου σας έχει συμβεί???τι κανετε????

Προσπαθώ να του αποσπάσω την προσοχή με κάποιο παιχνίδι που του αρέσει, διαφορετικά τον αφήνω να χτυπηθεί λέγοντάς του πως δεν γίνεται αυτό που θέλει. Τις περισσότερες φορές δουλεύει.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Κοριτσάκια μου καλήσπέρα.Πώς είστε;

Αγγελική μου σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Θα ψάξω και όταν με το καλό καταλήξουμε κάπου θα σου πω. Είπε βέβαια ότι θα ασχοληθεί και ο αδερφός μου αλλά ...άντρες παιδί μου, τι περιμένεις; Η αλήθεια είναι ότι δουλεύει πολλές ώρες.

Όσον αφορά τον ταρζανάκο μας, κάθε μέρα έχουμε τη ζημιά της ημέρας. Τα εστιατόρια έχουν το πιάτο της ημέρας εμείς έχουμε τη ζημιά της ημέρας! Σήμερα ευτυχώς τη βγάλαμε μόνο με ένα χυμένο καφέ, πάνω σε χαλί ,τζάκι και πάτωμα. Σχετικά ανώδυνα, αφού δεν έσπασε το ποτήρι:tongue:

Προσπαθώ πια να τα βλέπω πιο χαλαρά. Όχι ότι το πετυχαίνω τις περισσότερες φορές αλλά θα τα καταφέρω που θα μου πάει.

Μαριλίνα και Λίνεαλ καλή επιτυχία με τις δίαιτές σας. Να σας ρωτήσω κάτι;Κάνετε ξεχωριστό φαϊ για εσάς και άλλο για τους άντρες σας; Ο δικός μου αν δεν κολυμπάει στο λάδι δεν το τρώει. Θέλω και εγώ να αδυνατίσω αλλά δεν το βλέπω. Πολύ δύσκολο. Πήγαινα μέχρι πέρυσι και γυμναστήριο αλλά ένεκα η κρίση κόπηκε και αυτό. Είναι και πανάκριβα εδώ στην επαρχία. Στην Αθήνα κάνουν προσφορές με 150 € το χρόνο. Εδώ θέλουν 50€ το μήνα. Κια σιγά τα γυμναστήρια.

Κατά τα άλλα ήταν ένα συνηθισμένο Σαββατοκύριακο. Μπήκα στο σπίτι Παρασκευή μεσημέρι και θα ξαναβγώ Δευτέρα πρωί με το καλό. Κάποιες φορές αισθάνομαι 100 χρονών.:(

Καλή βδομάδα να 'χουμε φιλενάδες !!Φιλιά σε όλες!

γεια σας κοριτσακια μου....τι κανετε????πηγα την παρασκευη στη γιατρο και το ακουσα το μπεμπονι......μου ειπε μεχρι τις 10/2 να κλεισω αυχενικη....αντε να περασουν οι μερες....σημερα εκανα δουλειες και το μεσημερι αρχισε να με ποναει πολυ η κοιλια μου....ξαπλωσα και ηρεμησε...πρεπει να χαλαρωσω λιγο γιατι το καημενο το ταλαιπωρω....η αληθεια ειναι οτι δεν προσεχω οπως στον θωμα....

μαριλινα και λινεαλ καλα χασιματα καλε....

ελεαννα εγω εκανα γυμναστικη στο σπιτι.....ειχα παρει dvd και εκανα σπιτι και η αληθεια ειναι οτι με βοηθησαν πολυ...

σας φιλω να προσεχετε...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!

Μαριλινα καρατε γκερλ θα εισαι!!!

Μπραβο,εγω βαριεμαι πολυ τη γυμναστικη μα παρα πολυ.

Οσο για διαιτολογους δε με περισσευουν πια οποτε κανω τη διαιτα μου,μεσω του dietup.gr και κανω το προγραμμα μου μονη μου εδω και 2 βδομαδες,εχει και τελειες συνταγες,τις προαλλες εκανα κατι σουτζουκακια πωπωπωωπω ονειρο!!!

Μπράβο, Λινεάλ!!!!! :lol::lol::lol:

Άντε, 7 κιλάκια σου μείνανε!!! Τέλεια. θα ντυθείς κι όλας Μέριλυν και θα είσαι ίδια!!!!!

Το dietup.gr κάπου το ήξερα, αλλά μια φορά που είχα βγάλει δίαιτα μου είχε φανεί με υπερβολικά... πολλά!!! Εμένα η διαιτολόγος μου παίρνει 20-25? τη φορά και έρχεται μία φορά το μήνα ή τις 3 εβδομάδες. Οπότε καλά είναι!!!

Εγώ θέλω να χάσω ακόμα γύρω στα 18-20 κιλά... η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει κι όλας!! :mad:

Εάν δεν μπορώ να της κάνω το χατήρι, απλά την αφήνω να χτυπιέται μέχρι να της περάσει... ποτέ δεν υποκύπτω, γιατί εάν υποκύψω... θα μάθει ότι έτσι κερδίζει ότι θέλει!!

Μαριλίνα και Λίνεαλ καλή επιτυχία με τις δίαιτές σας. Να σας ρωτήσω κάτι;Κάνετε ξεχωριστό φαϊ για εσάς και άλλο για τους άντρες σας; Ο δικός μου αν δεν κολυμπάει στο λάδι δεν το τρώει. Θέλω και εγώ να αδυνατίσω αλλά δεν το βλέπω. Πολύ δύσκολο. Πήγαινα μέχρι πέρυσι και γυμναστήριο αλλά ένεκα η κρίση κόπηκε και αυτό. Είναι και πανάκριβα εδώ στην επαρχία. Στην Αθήνα κάνουν προσφορές με 150 ? το χρόνο. Εδώ θέλουν 50? το μήνα. Κια σιγά τα γυμναστήρια.

Κατά τα άλλα ήταν ένα συνηθισμένο Σαββατοκύριακο. Μπήκα στο σπίτι Παρασκευή μεσημέρι και θα ξαναβγώ Δευτέρα πρωί με το καλό. Κάποιες φορές αισθάνομαι 100 χρονών.:(

καλημέρα,

Ελεάννα μου!!! Καλή εβδομάδα!!! Καλέ εμείς είχαμε εξόδους... το Σάββατο στην κουνιάδα μου που εγχειρίστηκε ο γιος της με σκωλεικοειδίτιδα να τους δούμε και την Κυριακή σε παιδότοπο... βέβαια... τρομεροί έξοδοι!!! :wink:;-)

Εγώ μαγειρεύω το ίδιο φαί με τον άντρα μου και το παιδί. Προσέχω την ποσότητα που τρώω. Εντάξει, η διαιτολόγος είπε προσοχή στο λάδι, αλλά τι να κάνουμε τώρα... Να σε πω, μπορείς να μαγειρεύεις και να του προσθέτεις λάδι μετά... όσο για τη σαλάτα, την κόβεις και βάζει ο καθένας στο πιάτο του ή τη χωρίζεις εξ' αρχής στα δύο... το λάδι στη σαλάτα δεν μου αρέσει καθόλου... αν κολυμπάει δε... δεν την ακουμπάω!!!

Γιατί δεν βλέπεις λίγο το dietup.gr που λέει η Λινεάλ;; πρόταση απλή!! Το κορίτσι μας τα κατάφερε!!! :)

η αληθεια ειναι οτι δεν προσεχω οπως στον θωμα....

Λέτα μου,

δεν μπορείς να το προσέξεις όπως τον Θωμά... υπάρχει ο Θωμάς... έτσι είναι τα δεύτερα, πιο... ταλαιπωρημένα!!! Μην ανησυχείς!!! Όλες έτσι κάναμε!!! :wink:;-)

Τα νέα μας: Την Παρασκευή πήγα πρώτη φορά στο καράτε. ήταν αρκετοί, αλλά πολύ ξύλο, ρε κορίτσια... και πολύ πιάσιμο: ούτε δυο μέρες μετά την καισαρική δεν πόναγε τόσο η κοιλιά μου όσο χθες το πρωί!! Και την Παρασκευή δεν το καταλαβα ότι πιάστηκα και το 'παιζα μάγκας!! :lol::lol: Το Σάββατο κατάλαβα την πικρή αλήθεια... πόσο αγύμναστη είμαι!!

Να ρωτήσω και απόψεις, μιας και αυτή η σχολή είναι άκρως διαφορετική από την άλλη που πήγαινα: Εσείς που θα πηγαίνατε:

η παλιά σχολή είναι γύρω στα 20 λεπτά με τα πόδια, αυτή μόλις 5. Η παλιά έχει μόνο 2-3 μαθητές, αυτή 15-20. Στην παλιά γινότανε πιο πολύ προπόνηση για ζώνη, δλδ την ύλη για να δώσεις εξετάσεις. Σε αυτήν (με μία φορά βέβαια) βλέπω να επικεντρώνονται πολύ στους αγώνες και... στο ξύλο. Φοράνε μέχρι και προστατευτικό δοντιών... Βέβαια, εγώ δεν πάω για πρωταθλητισμό, εννοείται, αλλά καμία ζώνη θέλω να την πάρω (σίγουρα πιο εύκολα και γρήγορα στην παλιά). Επίσης, μάλλον καλύτερη προστασία θα μάθω με το ξύλο, ε;;; Η παλιά ζητάει 60?, αυτή 50?. Το ωράριο της παλιάς είναι νωρίτερα (6:30-:cool:, ενώ αυτής 8:30-10. από τη μία είναι πολύ αργά (σηκώνομαι 6:30 την επομένη), με βολεύει με το στίβο του παιδιού... επίσης, να θυμηθώ ότι από την άλλη ο δάσκαλος με είχε "αδειάσει" ουσιαστικα όταν τελείωσε η αυτοάμυνα, χωρίς καν να μου προτείνει να κάνω μία επανάληψη 1-2 φορές...

Σας ζάλισα;;

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Μαριλίνα όντως το χάρηκα που τα είπαμε τηλεφωνικά και με την πρώτη ευκαιρία θα τα πούμε από κοντά!

Άντε να οργανωθούμε και οι υπόλοιπες.....

Θυμάστε που λέγαμε για συνάντηση και ψάχναμε παιδότοπο;;

Που είχα εντοπίσει έναν στον ταύρο που έπαιρνε τα ζουμπούλια στην ηλικία των δικών μας;; Πήγαμε χθες... (ήθελα να τον τσεκάρω) :rolleyes::rolleyes:

Τέλειος, εννοείται, δεν είναι, αλλά θα σας πω τι κατάλαβα:

1) Είναι λίγο μικρός ο χώρος για τους γονείς. Έχει και πάνω, αλλά δεν βολεύει για εμάς με τα μωρά. Καθημερινή θα μπορούσαμε να βρεθούμε εύκολα, γιατί δεν έχει κόσμο, από ότι μου είπε...

2) Είναι πολύ κοντά στο σταθμό του Ταύρου (ΗΣΑΠ). Εάν θέλετε γκουγκλάρετε Αναξαγόρα 8, Ταύρος που είναι η διεύθυνση να δείτε.

3) Έχει 4,5? είσοδο καθημερινές με χυμό (για τα ζουμπούλια) και 5,5 Σαββατοκύριακα. Ο καφές κλπ δεν είναι ακριβώς: για 2 καφέδες και 1 τσάι δώσαμε 7?.

4) Κάτσαμε 2 ώρες και, ειδικά όσον αφορά στη μικρή, δεν κατάλαβα ότι είχα παιδί. Είχε ένα σπιτάκι με μαγειρικά κλπ που την έβγαλε εκεί όλη την ώρα... κιχ δεν έκανε!!!

www.taftaf.gr (αν θυμάμαι καλά!!!)

Σε σχέση με τον άλλον στην οδό Χαροκόπου στην καλλιθέα που είχα βρει τον προτιμώ, γιατί είναι πιο κοντά στον σταθμό του τραίνου και γιατί μου φαίνεται ότι η μικρή πέρασε καλύτερα.

Όταν περάσει λίγο το κρύο κανονίζουμε συνάντηση;;

Κοριτσάκια απο επαρχία, θα έρθετε καμία βόλτα στην Αθήνα;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καλή μας βδομάδα! Μαριλίνα μου καλή αρχή στο καράτε. Θα κοιτάξω στο σάιτ που μου είπες για τη δίαιτα. Πολύ θα το ήθελα αν κανονίζατε συνάντηση μήπως μπορούσα να έρθω. Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρουμε να τα πούμε από κοντά. :P Φιλιά σε όλες και καλή δουλειά!

Καλημερούδια!!!!

Όσον αφορά τον ταρζανάκο μας, κάθε μέρα έχουμε τη ζημιά της ημέρας. Τα εστιατόρια έχουν το πιάτο της ημέρας εμείς έχουμε τη ζημιά της ημέρας! Σήμερα ευτυχώς τη βγάλαμε μόνο με ένα χυμένο καφέ, πάνω σε χαλί ,τζάκι και πάτωμα. Σχετικά ανώδυνα, αφού δεν έσπασε το ποτήρι:tongue:

Προσπαθώ πια να τα βλέπω πιο χαλαρά. Όχι ότι το πετυχαίνω τις περισσότερες φορές αλλά θα τα καταφέρω που θα μου πάει.

Όπως ακριβώς το είπες, θα συνηθίσεις!!!

Όχι κορίτσι μου δεν είσαι εκατό χρονών, μία εργαζόμενη μαμά είσαι που το Σαββατοκύριακο κάνεις ότι δεν προλαβαίνεις να κάνεις την υπόλοιπη εβδομάδα! Σε καταλαβαίνω απόλυτα:wink:;-):wink:

Καλή βδομάδα να 'χουμε φιλενάδες !!Φιλιά σε όλες!

γεια σας κοριτσακια μου....τι κανετε????πηγα την παρασκευη στη γιατρο και το ακουσα το μπεμπονι......μου ειπε μεχρι τις 10/2 να κλεισω αυχενικη....αντε να περασουν οι μερες....σημερα εκανα δουλειες και το μεσημερι αρχισε να με ποναει πολυ η κοιλια μου....ξαπλωσα και ηρεμησε...πρεπει να χαλαρωσω λιγο γιατι το καημενο το ταλαιπωρω....η αληθεια ειναι οτι δεν προσεχω οπως στον θωμα....

μαριλινα και λινεαλ καλα χασιματα καλε....

ελεαννα εγω εκανα γυμναστικη στο σπιτι.....ειχα παρει dvd και εκανα σπιτι και η αληθεια ειναι οτι με βοηθησαν πολυ...

σας φιλω να προσεχετε...

Ο Θωμακος σου έχει απαιτήσεις αλλά θα πρέπει να τις μετριάσεται κάπως τώρα που υπάρχει μπεμπάκι στην κοιλίτσα. Σε αυτό μάλλον θα πρέπει να σε βοηθήσει και ο αντρούλης σου.

Τα νέα μας: Την Παρασκευή πήγα πρώτη φορά στο καράτε. ήταν αρκετοί, αλλά πολύ ξύλο, ρε κορίτσια... και πολύ πιάσιμο: ούτε δυο μέρες μετά την καισαρική δεν πόναγε τόσο η κοιλιά μου όσο χθες το πρωί!! Και την Παρασκευή δεν το καταλαβα ότι πιάστηκα και το 'παιζα μάγκας!! :lol::lol: Το Σάββατο κατάλαβα την πικρή αλήθεια... πόσο αγύμναστη είμαι!!

Να ρωτήσω και απόψεις, μιας και αυτή η σχολή είναι άκρως διαφορετική από την άλλη που πήγαινα: Εσείς που θα πηγαίνατε:

η παλιά σχολή είναι γύρω στα 20 λεπτά με τα πόδια, αυτή μόλις 5. Η παλιά έχει μόνο 2-3 μαθητές, αυτή 15-20. Στην παλιά γινότανε πιο πολύ προπόνηση για ζώνη, δλδ την ύλη για να δώσεις εξετάσεις. Σε αυτήν (με μία φορά βέβαια) βλέπω να επικεντρώνονται πολύ στους αγώνες και... στο ξύλο. Φοράνε μέχρι και προστατευτικό δοντιών... Βέβαια, εγώ δεν πάω για πρωταθλητισμό, εννοείται, αλλά καμία ζώνη θέλω να την πάρω (σίγουρα πιο εύκολα και γρήγορα στην παλιά). Επίσης, μάλλον καλύτερη προστασία θα μάθω με το ξύλο, ε;;; Η παλιά ζητάει 60?, αυτή 50?. Το ωράριο της παλιάς είναι νωρίτερα (6:30-:cool:, ενώ αυτής 8:30-10. από τη μία είναι πολύ αργά (σηκώνομαι 6:30 την επομένη), με βολεύει με το στίβο του παιδιού... επίσης, να θυμηθώ ότι από την άλλη ο δάσκαλος με είχε "αδειάσει" ουσιαστικα όταν τελείωσε η αυτοάμυνα, χωρίς καν να μου προτείνει να κάνω μία επανάληψη 1-2 φορές...

Σας ζάλισα;;

Φιλάκια!!!

Μαριλίνα η καρατερίστα!!!!! Άντε και πρωταθλήτρια:tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν για το θέμα της σχολής διάλεξε αρχικά αυτή που σε βολέυει καλύτερα στις ώρες και στην τσέπη σου:wink:

Θυμάστε που λέγαμε για συνάντηση και ψάχναμε παιδότοπο;;

Που είχα εντοπίσει έναν στον ταύρο που έπαιρνε τα ζουμπούλια στην ηλικία των δικών μας;; Πήγαμε χθες... (ήθελα να τον τσεκάρω) :rolleyes::rolleyes:

Τέλειος, εννοείται, δεν είναι, αλλά θα σας πω τι κατάλαβα:

1) Είναι λίγο μικρός ο χώρος για τους γονείς. Έχει και πάνω, αλλά δεν βολεύει για εμάς με τα μωρά. Καθημερινή θα μπορούσαμε να βρεθούμε εύκολα, γιατί δεν έχει κόσμο, από ότι μου είπε...

2) Είναι πολύ κοντά στο σταθμό του Ταύρου (ΗΣΑΠ). Εάν θέλετε γκουγκλάρετε Αναξαγόρα 8, Ταύρος που είναι η διεύθυνση να δείτε.

3) Έχει 4,5? είσοδο καθημερινές με χυμό (για τα ζουμπούλια) και 5,5 Σαββατοκύριακα. Ο καφές κλπ δεν είναι ακριβώς: για 2 καφέδες και 1 τσάι δώσαμε 7?.

4) Κάτσαμε 2 ώρες και, ειδικά όσον αφορά στη μικρή, δεν κατάλαβα ότι είχα παιδί. Είχε ένα σπιτάκι με μαγειρικά κλπ που την έβγαλε εκεί όλη την ώρα... κιχ δεν έκανε!!!

www.taftaf.gr (αν θυμάμαι καλά!!!)

Σε σχέση με τον άλλον στην οδό Χαροκόπου στην καλλιθέα που είχα βρει τον προτιμώ, γιατί είναι πιο κοντά στον σταθμό του τραίνου και γιατί μου φαίνεται ότι η μικρή πέρασε καλύτερα.

Όταν περάσει λίγο το κρύο κανονίζουμε συνάντηση;;

Κοριτσάκια απο επαρχία, θα έρθετε καμία βόλτα στην Αθήνα;;

Το έχω δηλώσει από την αρχή πως είμαι μέσα σε μία συνάντηση εκτός απροόπτου βέβαια!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημέρα!!!!!!!!

Πονάωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!! Αχ, η γιαγιά που κοντεύει να κλείσει τα 40 έτρεχε με τα παιδάκια χθες!!!!!!!

Εντάξ' δεν έκατσα μέχρι το τέλος, γιατί προετοιμαζόντουσαν για αγώνες και έπεφτε πολύ ξύλο λέμε!!! :tongue::tongue:

Αχ, η μικρούλα μου άρχισε να μιλάει πιο καλά:

- θες να κάνουμε νάνι;

- δε θέλω

κάτι της έδωσε ο αδελφός της και είπε κάτι σαν 'ευχαριστώ' και διάφορα τέτοια!!!

πρώτη προτίμηση παραμένει το "ναι", αλλά το "δε θέλω" με τρελαίνει!!!!!!

Κουκουβάουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...