Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια!!

Ζωγραφίσατε χθες, βλέπω!!!

Εμένα μου σβήνουν το στεγνωτήριο αμέσως μόλις εντοπίσουν ότι το άναψα. Μια φορά το βάζω μπρος και παίζανε στο δωμάτιο. Βγαίνω έξω να βγάλω τα σκουπίδια και με παίρνει είδηση ο μικρός. Αρχίζει λοιπόν να τρέχει προς τα έξω να με βρει κλαίγοντας μαμάάάάάάάάάά.... Βλέπει το στεγνωτήριο, σταματάει, γυρνάει πίσω, το κλείνει και ξαναπροχωράει για έξω και συνεχίζοντας... μαμαάάάάάάάάάάάά΄....

Το τι γέλιο έριξα... :)

Τέλειος ο μικρός!!! :lol::lol:

Εμένα πάλι έχει θέμα και με το πλυντήριο πιάτων. Αν κάνω το λάθος και το ανοίξω ενώ βρίσκομαι στο οπτικό του πεδίο παρατάει ότι κι αν κάνει και έρχεται σφαίρα για να μπει μέσα!

Και η δικιά μου μπαίνει μέσα... ή παίρνει ότι βρίσκει μπροστά της (κουτάλια, πιρούνια). Και αν βγάζω τα καθαρά της αφήνω κάνα κουτάλι και γλιτώνω... Όταν βάζω τα βρώμικα τι να κάνω, οεο;; :tongue:

Εγώ το βρίσκω λίγο άσκοπο να τους μάθω τώρα το μπιμπερό. Όταν ξεκίνησαν να πίνουν νερό ή χυμό τους το έδωσα με εκπαιδευτικό ποτήρι ή καλαμάκι. Τώρα που άλλοι κόβουν το μπιμπερό θα το αρχίσουμε εμείς? Με το ποτήρι πάλι ή το καλαμάκι και να πιούν γάλα, πίνουν πολύ λίγο...20ml το πολύ. Άσε που ενώ τους θηλάζω μόνο πρωί-βράδυ δεν λένε να βγάλουν τον θηλασμό από το μυαλό τους στο υπόλοιπο της μέρας... έχει μιάμιση εβδομάδα. Πότε θα το συνειδητοποιήσουν?

Εμένα η μικρή γύρω το δίμηνο τώρα ούτε να το δει το μπιμπερό... από ποτηράκι με καλαμάκι έπινε ούτως ή άλλως νερό, τώρα πίνει το γάλα της σε ποτηράκι με κανονικό καλαμάκι, σαν τον αδελφό της!! Ναι, έχει αρχίσει να πίνει πάλι γάλα!!

Τζασμίνι, εγώ τη θηλάζω μόνο βράδυ. Τι γάλα υπάρχει, πόσο κλπ. δεν έχω ιδέα!!! Το συνεχίζω, αφ' ενός γιατί μου αρέσει, αφ' ετέρου γιατί είμαι πτώμα να της μάθω να κοιμάται αλλιώς, αλλά και γιατί θέμα με το γάλα έχουμε ούτως ή άλλως. Δεν πίνει πολύ. πιστεύω ότι όσο περισσότερο πίνει και από τη μανούλα, τόσο το καλύτερο!!!

Γεια σας μωρε μανουλίτες τι κάνετε; Καλή χρονια σας είπα; Δεν σας είπα! Καλή χρονιά με υγεία πανω απ' όλα και ευτυχισμένες στιγμές!!! Διαβάζω τα νέα σας συχνά αλλά το Κατερινάκι είναι τόσο διεκδικητικό (πως γράφεται αυτό τελοσπάντων) και με τη μαμά και και με το λατοτ που δεν μπορώ να κάνω τίποτα! ΄Όποτε το ανοίγω ακούμε τραγουδάκια!!! Τώρα κοιμάται η ψυχούλα μου και βρήκα ευκαιρία!!!!

Letaki υπομονή θα περάσει κι αυτό σιγά σιγά! Για πες μας πως είναι να είσαι έγκυος για δευτερη φορά; Φαντάζομαι πιο κουραστικό. Εγώ ήθελα να κοιμααααμαι φαντάζομαι δεν θα μπορώ να το κάνω στο δεύτερο παιδάκι!!!

Μαριλινα αστα να πάνε με τις δουλειές! Δεν είναι για να σκας όμως! Πιο καλά να περνάς χρόνο με τα παιδάκια σου. Αυτό δεν αναπληρώνεται με τίποτα! Το σπίτι θα ξαναβρωμίσει!!:(

Καλή χρονιά, Φιλλιόπι μου!!!

Είναι φανταστικά να είσαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι!!! Αλλά και κουραστικά ταυτόχρονα!! Θυμάμαι ήμουνα μόνη με τον γιο μου και ήθελα να κοιμηθώ, αλλά δεν μπορούσα!! Η αλήθεια είναι δεν πρόσεχα ιδιαίτερα. Δλδ όταν έπρεπε να τον σηκώσω για να τον αλλάξω... τι να έκανα;; ή όταν έκλαιγε γοερά και μου ζητούσε αγκαλιά;;

Το τρίτο τρίμηνο ήτανε λίγο ζόρι, τότε που βάρυνα, είχα και το μεταπτυχιακό τρομάρα μου και δεν μπορούσα να τρέχω συνέχεια στις κούνιες και να τον κυνηγάω... η φάλαινα ήθελα να προσαράξει!!! Γι' αυτό, με μικρό παιδάκι, βοήθεια είναι απαραίτητη νομίζω...

Για την καθαριότητα τώρα, το θέμα μου δεν είναι να είναι πεντακάθαρο και τακτοποιημένο το σπίτι, ποτέ δεν είναι, να προλάβω κατσαρίδες και ποντίκια!! :lol::lol::lol: Το σπίτι στην τρίχα κι εγώ έχουμε χρόνια διαζύγιο... μη σου πω δεν είχαμε ποτέ σχέση!!! :wink:

Αλήθεια, έτσι, για να μαθαίνω κι εγώ κάτι, εσείς πόσο συχνά κάνετε τι: δλδ τζάμια, σφουγγάρισμα, μπάνια, ξεσκόνισμα, ντουλαπια (από έξω εννοείται) κλπ;;;

Καλή σας μέρα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέραααα!!!

Καλέ τι κέφι είχατε χθες??? Πάντα τέτοια! χαχαχα!

Μαριλίνα μου, δεν νομίζω πως είμαι κατάλληλο πρόσωπο για συμβουλές σε θέμα ύπνου, μιας και δεν τα έχω παει καλά. Πάντως την συγκεκριμένη στιγμή επειδή είχαμε φτάσει να κοιμάται μόνο στο κρεβάτι μας, να μην μπαίνει ούτε για δευτερόλεπτα στη κούνια και με αποκορύφωμα να θέλει να μου κρατάει και τα μαλλιά όσο κοιμάται, αποφάσισα να κάνω την κούνια κρεβάτι και να τον πάρω να κοιμόμαστε στο δωμάτιο του αυτός στο κρεβάτι του κι εγώ κάτω δίπλα. Για να συνηθίσει να κοιμάται για αρχή στο δωμάτιό του και χώρις να με κρατάει. Στην αρχή είχαμε γκρίνιες και ψιλοκλάματα, ήθελε να κατέβει να κοιμηθεί μαζί μου, ξυπνούσε μέσα στην νύχτα και πάλι τα ίδια, τώρα μετά από δύο μήνες κοιμάται στο κρεβάτι του μόνο με λίγη γκρινίτσα και μέσα στην νύχτα ή δεν ξυπνάει ή βλέπει ότι είμαι εκεί και ξανακοιμάται. Τώρα θέλω να αρχίσω να πηγαίνω στο κρεβάτι μου μόλις κοιμηθεί να δω τι θα κάνει...

Για τις δουλειές που λες, δεν έχω κανένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, γενικά μου αρέσει η τάξη, αλλα τώρα με το παιδί κάνω τα στραβά μάτια... Τζάμια, ντουλάπια τα κάνω όποτε χρειάζονται (όχι συχνά για μένα) και μπάνιο σκουπισμα κτλ. δύο φορές την βδομάδα (το χειμώνα) εαν δεν υπάρξει κάτι που πρέπει να γίνει πιο σύντομα. Καθημερινά κάνω μόνο, πιάτα και συμμάζεμα.

Ασφάλειες έχω πάρει κι εγώ από το Jumbo. Αγγελική αυτό που όταν κάποια μένει ανοιχτή το κάνει και ο δικός μου(όχι όλες τις φορές:rolleyes:) και έχει πολύ πλάκα!!

Καλά Jasmine έσκασα στα γέλια με τα μικρά που κλείνουν το στεγνωτήριο!!:lol::lol::lol:

Εμένα αν δει ότι βγάζω τα καθαρά ρούχα από το πλυντήριο έρχεται να με βοηθήσει!:lol:

Πάντως βρε κορίτσια έχω προσέξει ότι από τώρα καταγράφουν κάθε μας κίνηση στο μυαλό τους και μας αντιγράφουν! Ας πουμέ προχθές την ώρα που κλέιδωνε ο άντρας μου, πήγε ο μικρός δίπλα και προσπάθησε να του δώσει να βάλει και μία μπάρα που βάζουμε πίσω από την πόρτα το βράδυ! ήξερε ότι μετά θα έκανε αυτό ο μπαμπάς του. Χθες την ώρα που φευγαμε από το σπίτι παίρνω την τσάντα του αλλά θυμάμαι κάτι και την αφήνω να πάω να το φέρω, έ μέσα στα δευτερόλεπτα που έλειψα, ο Πέτρος προσπαθούσε να φορέσει στο ώμο του την τσάντα και την έσερνε μέχρι την πόρτα! άσε που αν σε που αν πετύχουμε ποδόσφαιρο στην τηλεόραση φωνάζει γκόοολ και πολλές φορές κουνάει και τα χέρια ή πιάνει το κεφάλι με απελπισία γιατί μπήκε γκολ!:shock:

Αυτές είναι στιγμές που γελάω πολύ, αλλά επίσης συνειδητοποιώ πως έχουμε λευκά χαρτιά στα χέρια μας και έχουμε ευθύνη να ζωγραφίσουμε κάτι πολύ ωραίο πάνω τους....

Λετάκι και από μένα υπομονή και σκέψου αυτό που σου είπε η Μαριλίνα, τα κιλά που δεν θα πάρεις!!

Εγώ σήμερα έστειλα με τον άντρα τον Πετρίκο στην πεθερά μου για να κάνω δουλειές και κάποιες χειροτεχνίες που μου έχουν ζητήσει και είπα να σας πω μία καλημέρα πριν! Βέβαια τελικά έγραψα ένα κατεβατό...:tongue:

Φιλάκια μανούλες!

Καλή σας μέρα και από μένα!

Αλήθεια, έτσι, για να μαθαίνω κι εγώ κάτι, εσείς πόσο συχνά κάνετε τι: δλδ τζάμια, σφουγγάρισμα, μπάνια, ξεσκόνισμα, ντουλαπια (από έξω εννοείται) κλπ;;;

Μην φανταστείς ότι κι εγώ έχω άψογες σχέσεις με τις δουλειές! Ευτυχώς που έρχεται η μανούλα μου βδομάδα παρά βδομάδα και μένει μαζί μας για να κρατάει τα παιδιά οπότε και ασχολείται με το σπίτι κι εκείνη!

Τζάμια κάνω όποτε δω ότι έχουν λερωθεί πολύ, το μπάνιο 1 καλή γενική κάθε Σάββατο, σκούπισμα 2 φορές την εβδομάδα και ξεσκόνισμα 1.

Καλή σας μέρα!!!

Πάντως βρε κορίτσια έχω προσέξει ότι από τώρα καταγράφουν κάθε μας κίνηση στο μυαλό τους και μας αντιγράφουν! Ας πουμέ προχθές την ώρα που κλέιδωνε ο άντρας μου, πήγε ο μικρός δίπλα και προσπάθησε να του δώσει να βάλει και μία μπάρα που βάζουμε πίσω από την πόρτα το βράδυ! ήξερε ότι μετά θα έκανε αυτό ο μπαμπάς του. Χθες την ώρα που φευγαμε από το σπίτι παίρνω την τσάντα του αλλά θυμάμαι κάτι και την αφήνω να πάω να το φέρω, έ μέσα στα δευτερόλεπτα που έλειψα, ο Πέτρος προσπαθούσε να φορέσει στο ώμο του την τσάντα και την έσερνε μέχρι την πόρτα! άσε που αν σε που αν πετύχουμε ποδόσφαιρο στην τηλεόραση φωνάζει γκόοολ και πολλές φορές κουνάει και τα χέρια ή πιάνει το κεφάλι με απελπισία γιατί μπήκε γκολ!:shock:

Αυτές είναι στιγμές που γελάω πολύ, αλλά επίσης συνειδητοποιώ πως έχουμε λευκά χαρτιά στα χέρια μας και έχουμε ευθύνη να ζωγραφίσουμε κάτι πολύ ωραίο πάνω τους....

Φιλάκια μανούλες!

Εχεις δίκιο,εμείς αποτελούμε το πρότυπό τους και θα έπρεπε να είμαστε προσεχτικοί για το τι τους μεταδίδουμε! Και λέω θα έπρεπε γιατί οι ρυθμοί της ζωής μας είναι τέτοιοι που δεν έχουμε πάντα την ηρεμία να τους δείξουμε σωστές συμπεριφορές!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε;

Βλέπω τα παιδάκια μας όλο θαυματάκια είναι. Και ο Χρήστος μία από τα ίδια.

Χτες έμαθε να ανεβαίνει στους καναπέδες:confused: Τρέμει η ψυχή μου που τον βλέπω να κάνει τον εξερευνητή αφ΄υψηλού αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Κατά τα άλλα η γκρίνια από τα δοντάκια συνεχίζεται κανονικότατα. Έχει βγάλει οκτώ δόντια και τώρα έβγαλε και τον ένα τραπεζίτη. Πρέπει να πονάει πολύ το παιδάκι γιατί κάνει σαν αφηνιασμένο τις περισσότερες ώρες. Βέβαια πιστεύω ότι ως ένα σημείο είναι και λίγο κακομαθημένο από τα πεθερικά μου τα οποία δεν του χαλάνε χατήρι με τίποτα. Δεν μπορώ να πω σε γενικές γραμμές με ακούει αλλά τώρα με τα δόντια δεν έχει ησυχία. Οπότε για να μην το μαλώνω συνέχεια απλά επεμβαίνω στις περιπτώσεις που μπορεί να κινδυνεύσει ( πράγμα που τώρα τελευταία συμβαίνει όλο και πιο συχνά:rolleyes:). Το σπίτι το έχουμε κάνει αεροδρόμιο, άνετα προσγειώνεται μικρό ελικόπτερο!Δεν θα βρεί κανένα εμπόδιο. Αφού χτες που ο μικρός έμαθε ν ανεβαίνει στους καναπέδες πριν προλάβω να πω κάτι μου λέει ο άντρας μου: " όχι δεν θα διώξουμε και τους καναπέδες, πρέπει να έχει και χώρους ανάπαυσης των πιλότων το ελικοδρόμιό μας ". :lol:

Όσον αφορά την ανάπτυξη πήγαμε πριν μια βδομάδα στον παιδίατρο και τον ζύγισε σε κανονική ζυγαρία πλέον. Είναι 15 κιλά και 90 εκ. ύψος. Μας κόβονται τα χέρια όταν πρέπει να τον αλλάξουμε.:lol:

Κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι άσχετο. Έχει καμιά σας ξυλόσομπα στο σπίτι; Ενδιαφέρομαι γιατί θέλει η μάνα μου στην Αθήνα να αγοράσει. Το πατρικό μου είναι παλιό και δεν έχει καλοριφέρ. Ζεσταινόταν με αιρκοντίσιον αλλά πλέον το ρεύμα έχει ακριβύνει πολύ. Δεν ξέρω καθόλου που πουλάνε σόμπες στην Αθήνα και δεν θα ήθελα να πάω στην τύχη. έχω ακούσει ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις τιμές από μαγαζί σε μαγαζί για την ίδια ποιότητα.

Φιλιά πολλά σε όλες τις μανούλες και στα παιδάκια σας!

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Ελεάννα ο γίοκας σου ο οποίος έχει και το ίδιο όνομα με τον δικό μου είναι βλέπω κι αυτός ταρζανάκος!

Βέβαια ο δικός μου έχει προχωρήσει και ένα επίπεδο παραπάνω! Ανεβαίνει στο τραπεζάκι του σαλονιού και θέλει να του χτυπάμε παλαμάκια και χορεύει. Μπουζουκόβιος θα μας βγει, το βλέπω......

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως την συγκεκριμένη στιγμή επειδή είχαμε φτάσει να κοιμάται μόνο στο κρεβάτι μας, να μην μπαίνει ούτε για δευτερόλεπτα στη κούνια και με αποκορύφωμα να θέλει να μου κρατάει και τα μαλλιά όσο κοιμάται, αποφάσισα να κάνω την κούνια κρεβάτι και να τον πάρω να κοιμόμαστε στο δωμάτιο του αυτός στο κρεβάτι του κι εγώ κάτω δίπλα. Για να συνηθίσει να κοιμάται για αρχή στο δωμάτιό του και χώρις να με κρατάει. Στην αρχή είχαμε γκρίνιες και ψιλοκλάματα, ήθελε να κατέβει να κοιμηθεί μαζί μου, ξυπνούσε μέσα στην νύχτα και πάλι τα ίδια, τώρα μετά από δύο μήνες κοιμάται στο κρεβάτι του μόνο με λίγη γκρινίτσα και μέσα στην νύχτα ή δεν ξυπνάει ή βλέπει ότι είμαι εκεί και ξανακοιμάται. Τώρα θέλω να αρχίσω να πηγαίνω στο κρεβάτι μου μόλις κοιμηθεί να δω τι θα κάνει...

Ωραία ιδέα!!! Αν και εμένα κοιμάται με το β*ζι στο στόμα ακόμα... θα δούμε τι θα κάνουμε!!!

Αυτο, Τινάκι μου, είναι μεγάλη αλήθεια... το σκέφτομαι κι εγώ πολύ συχνά... είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να κόψω το κάπνισμα και ένας από τους λόγους που θέλω να αδυνατίσω... το σωστό παράδειγμα στα παιδιά μου... αν περιορίσω και τις φωνές (είμαι φωνακλού, τι να κάνουμε :rolleyes:) νομίζω θα βαδίζω σε σωστό δρόμο...

Χτες έμαθε να ανεβαίνει στους καναπέδες:confused: Τρέμει η ψυχή μου που τον βλέπω να κάνει τον εξερευνητή αφ΄υψηλού αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Κατά τα άλλα η γκρίνια από τα δοντάκια συνεχίζεται κανονικότατα. Έχει βγάλει οκτώ δόντια και τώρα έβγαλε και τον ένα τραπεζίτη. Πρέπει να πονάει πολύ το παιδάκι γιατί κάνει σαν αφηνιασμένο τις περισσότερες ώρες. Βέβαια πιστεύω ότι ως ένα σημείο είναι και λίγο κακομαθημένο από τα πεθερικά μου τα οποία δεν του χαλάνε χατήρι με τίποτα. Δεν μπορώ να πω σε γενικές γραμμές με ακούει αλλά τώρα με τα δόντια δεν έχει ησυχία. Οπότε για να μην το μαλώνω συνέχεια απλά επεμβαίνω στις περιπτώσεις που μπορεί να κινδυνεύσει ( πράγμα που τώρα τελευταία συμβαίνει όλο και πιο συχνά:rolleyes:). Το σπίτι το έχουμε κάνει αεροδρόμιο, άνετα προσγειώνεται μικρό ελικόπτερο!Δεν θα βρεί κανένα εμπόδιο. Αφού χτες που ο μικρός έμαθε ν ανεβαίνει στους καναπέδες πριν προλάβω να πω κάτι μου λέει ο άντρας μου: " όχι δεν θα διώξουμε και τους καναπέδες, πρέπει να έχει και χώρους ανάπαυσης των πιλότων το ελικοδρόμιό μας ". :lol:

Τέλειο πραγματικά!!! Κι εγώ έχω βγάλει από τη μέση τραπέζια κλπ, αλλά στο... δικό μας ελικοδρόμιο έχουνε προσγειωθεί πολλά παιχνίδια... θα σκοτωθούμε καμία ώρα μου φαίνεται!!!

Βέβαια ο δικός μου έχει προχωρήσει και ένα επίπεδο παραπάνω! Ανεβαίνει στο τραπεζάκι του σαλονιού και θέλει να του χτυπάμε παλαμάκια και χορεύει. Μπουζουκόβιος θα μας βγει, το βλέπω......

Κι εμένα ανεβαίνει πλέον στο τραπέζι. Είναι που είναι σαν μπ&^%λο γιατί βάζουμε πάνω όλα τα πράγματα που δεν κάνει να πιάνει η μικρή... τώρα έμαθε να ανεβαίνει... βάζει το καρεκλάκι της, από εκεί ανεβαίνει στην καρέκλα και από εκεί φτάνει το τραπέζι!!!

Χθες προσπαθούσε όρθια να πάει από καρέκλα σε καρέκλα στην τραπεζαρία!!! :tongue::tongue:

Τους καναπέδες τους περάσαμε προ πολλού!!!

Ελεάννα μου,

δεν ξέρω για ξυλόσομπες τίποτα!! Σόρρυ!!

Σήμερα έρχεται εκ νέου η διαιτολόγος... πρέπει να το πάρω απόφαση, αν και μου φαίνεται οτι τα χρονάκια μου δεν μου επιτρέπουνε γρήγορο χάσιμο κιλών!!! Και πρέπει να χάσω καμία 20αριά!!!

Φιλάκια!!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Ελεάννα, ξυλόσομπα έχουμε στο σπίτι στο χωριό. Αυτό που θα σου πω είναι να κοιτάξετε να είναι μαντεμένια για περισσότερη ζέστη. Τώρα χθες έριξα μια ματιά και στο ιντερνετ σχετικά με ξυλόσομπες και είδα ότι έχουν βγει και ενεργειακές. Μπες στο google και κάνε αναζήτηση ξυλόσομπες και θα σου βγάλει αρκετά αποτελέσματα.

Κοιτάω κι εγώ γιατί θέλουμε να βάλουμε κι εμείς στο χωριό σε ένα σπίτι που ανακαινίζουμε. Πάντως αν καταλήξετε κάπου γράψτο και εδώ. Εννοείται πως αν μάθω κάτι παραπάνω θα σε ενημερώσω:wink:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Μαριλίνα εμείς ευτυχώς δεν έχουμε ανεβάσει τόσο πολύ το επίπεδό μας! Περιοριζόμαστε στα χαμηλα τραπεζάκια και τώρα παλέυουμε τις καρέκλες οι οποίες ευτυχώς δεν είναι εύκολο να τις ανέβεις. Έχουμε κάνει όμως μια ωραιότατη φωλιά κάτω από το τραπέζι της τραπεζαρίας όπου έχουμε μεταφέρει όοοοολα μας τα λούτρινα και κάτι άλλα μικροπαιχνιδάκια! Κάθε φορά που μας φωνάζει λιά, λιά ξέρουμε που θα πάει να χωθεί!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

jasmini λες να ημουν εγω;!!!

κοιτα να σε πω την αληθεια δε την εχω δοκιμασει οποτε δε ξερω να σε πω.

παντως καποιες μας κυριες που τη πηραν και τις εχουμε ξανακαλεσει-τυχαια-μας ειπαν οτι ειναι ευχαριστημενες,αλλες ομως οχι.

εχεις και εγγυηση 2 εβδομαδων που μπορεις να βαλεις πλυντηρια αν δε σου κανει την επιστρεφεις.

τωρα τι να σε πω δε ξερω.αν παντως η κοπελα σε ειπε οτι ειναι τελευταια μερα προσφορας και να αποφασισεις γρηγορα μη μασας καθε μερα τα ιδια λεμε...σορρυ αλλα ετσι ειναι.

τωρα αν θες να δοκιμασεις παρτο.

θα σε ξαναπαρουν τηλ;εκλεισες ραντεβου;

η συνδεση μου ειναι τοσο χαλια που δε γραφω τπτ αλλο...ακομα κι αυτο δε ξερω αν το ποσταρει.

αντε την αλλη βδομαδα ερχεται η συνδεσουλα μου!!!

κοριτσια φιλια:)

υγ τι γελιο εριξα με τη συζητηση σας:))

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλό μεσημέρι lineal!

Άντε να έρθει η σύνδεσή σου και να μιλάμε όλες μαζί συχνότερα. Πάντως σήμερα δεν φταίει η σύνδεση η δική σου αλλά κάτι γίνεται με το forum, γιατί κάποιες ενότητες είναι εκτός λειτουγίας από χτες.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και παλι κορτσουδια!!!

Εμενα ο μικρος αρχισε να σκαρφαλωνει μολις χρονισε.

Αρχικα σκαρφαλωνε στο μπαουλο της βαφτισης του μες στο δωματιο του.

Μετα το εσπασε...

Δε ξερω πως αλλα ανοιξε το καπακι και εβγαλε την αλυσιδιτσα,επειτα το αμοιρο μπαουλο δεν αντεξε για πολυ.

Το καλοκαιρι σκαρφαλωνε στις καρεκλες του μπαλκονιου,επικινδυνο πολυ και φετος ακομα πιο πολυ πρεπει να τον προσεχουμε.

Επισης σκαρφαλωνει στο καναπε και απο πισω που εχει κατι μπαουλακια και τσουπ κανει τσουληθρα στη πλατη του καναπε.

Επικινδυνο πολυ αλλα ποιος ακουει τη μαμα που τσιριζει;

τελευταια του αρεσει να χοροπηδαει στο κρεβατι μας,στη κρεβατοκαμαρα και να πεφτει λες και ειναι τραμπολινο...

ποσες φορες εχει χτυπησει το κεφαλι του;

ευτυχως μοιαζει να εχει παρει το δικο μου το ποντιακο το καρσανοκεφαλο,οποτε δε ριχνει δακρυ...ομως αναρωτιεμαι ποτε θα τη παθει την αμνησια του και δε θα μας γνωριζει...

δεν ειναι ζωηρος δε μπορω να πω,αλλα αυτα τα κανει που και που ετσι για να ανανεωνει τα παιχνιδια του,μιας και με τα παιχνιδια τα απτα τα αρκουδια τις μπαλες τα αυτοκινητα ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ.

ααα του αρεσει να του δινω κατσαρολακια και κουταλες και ταχα να μαγειρευει.

ηθελα να του παρω κουζινικα-κατσαρολες και τετοια-στα χριστουγεννα αλλα ο αντρας μου τσινιξε.

εγω πιστευω αυτα ειναι παιχνιδια unisex αλλα τεσπα.

κοριτσια αυτα ειχα να πω ως τωρα,σας φιλω και να εχετε μια πολυ ωραια μερα:)

1zNmp2.png

Εγώ αυτή την βδομάδα έχω ρεπό από μαγείρεμα. Μένει μαζί μας η μαμά μου που κρατάει τα παιδιά και μαγειρεύει εκείνη:wink:;-):wink:

Το ξύλινο σπιτάκι που είχαμε στην βάφτιση ευτυχώς ζει ακόμη!

Όσο για τις κουτουλιές και μεις δεν πάμε πίσω!!! Αλλά επειδή ξέρει πως εκείνη την ώρα κάνει σκανταλιά δεν μιλάει καθόλου. Μόνο τρίβει λίγο το κεφάλι του στο σημείο που την έφαγε και συνεχίζει ακάθεκτος!!!!

Και μένα του αρέσει να παίζει με τα κουζινικά της Κωνσταντίνας. Παίρνει μάλιστα και το κουτάλι και κάνει ότι ταίζει μία κούκλα. Κι εγώ είμαι της άποψης ότι τουλάχιστον στην ηλικία που είναι τώρα μπορούν να παίζουν με ότι παιχνίδι θέλουν.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ε βεβαια τωρα αυτα με τα αγοριστικα και με τα κοριτσιστικα ειναι πολυ ξεπερασμενα...

Ελεγα μαλιστα τον αντρα μου οτι ο τζειμι ολιβερ-του αρεουν πολυ αυτα που μαγειρευει στον αλφα- σιγουρα μικρος θα επαιζε κι αυτος με τετοια παιχνιδια δε σημαινει τπτ αν ενα αγορι αρπαζει κουταλες και μαγειρευει.

αυτα βεβαια τα ελεγα για να τον κατευνασω και να τον ησυχασω...

να πω ακομα μια φορα ποσο μωρα γινονται οι αντρες ή θα γινω βαρετη...

Αυτο το βραδυ παντως ο μικρος δε σηκωθηκε να ρθει στο κρεβατι μας,τι καλα!!!

Ειναι και λιγο γριπωμενος,εχει μυξες και βηχει,αμαν πια δεν ηρεμουμε καθολου.

Ενα πρωι κοιμομασταν μαζι,ο αντρας μου ειχε φυγει για δουλεια και ο μικρος σηκωθηκε χωρις να τον παρω χαμπαρι.

Δε ξερω ποση ωρα σεργιανιζε στο σπιτι ξυπολητος,κατα τις 9 ηρθε και με ξυπνησε.

τα ποδια του ηταν παγωμενα...

απο κει πρεπει να τη ναρπαξε.

αλλη φορα οταν φευγει τωρα ο νικος κλεινει τη πορτα της κρεβατοκαμαρας.

δεν ειναι μονο που ξυπνησε αλλα μπορουσε να εχει και κανα ατυχημα και γω χαμπαρι να μη παρω

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...