Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

jasmini, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!

tinaki μου, να σου πω θα πω την Τρίτη σίγουρα, για να ξέρω και για τα πρώτα σύνδρομα με σιγουριά.

Ξέρει καμία τι έγιναν το ανθουλάκι και η Ασπασία. Διάβαζα τις πρώτες σελίδες του ποστ και ενώ γράφανε συχνά μετά εξαφανίστηκαν. Καμία να έχει νέα τους;

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kalimera se oles tis mellouses manoules!!! eimai ki egw egkyos stin 17i ebdomada kai perimenoume to mpempe mas (mallon koritsaki) stis 25/7 pou parepiptontws einai kai i epeteios gnwrimias 1 xronou me ton andra mou!! :D thelw na sas kanw mia erwtisi: exei kanei kamia apo edw peridesi traxilou??? kai an nai pws to antimetwpizete? egw epeidi eimai polu fobitsiara exw parei anarrwtiki apo ti douleia apo tin arxi tis egkumosunis kai kanw ta panta polu suntiritika xwris na kourazomai katholou. meta ton 5,5-6o mina malista skeftomai na meinw teleiws xaplwmeni...

euxomai kali sunexeia se oles!!!!!

Καλημερα κοριτσια !Ειμαι κι εγω στο δρομο για το 2ο μωρακι μου ,σημερα μπηκα στην 18η εβδομαδα,οπως λεει και το τικερακι και μας ευχομαι καλα ξετελα!!!!!εγω εχω κανει περιδεση τραχηλου και δεν εκανα τιποτα διαφορετικο,απλα προσεχα παρα πολυ και ειχα την ταση να θελω να ξαπλωνω περισσοτερο.....δεν ξερω γιατι.Γ ενικως δεν πηγαινα πολλες βολτες ,ημουν σχεδον σε ολη την εγκυμοσυνη στο σπιτι ,διοτι ηθελα να προσεχω παρα πολυ ,λογω προηγουμενης αποβολης που ειχα.

Τωρα εχω ενα λεβεντοπαιδο ,τον μανολο,και περιμενω το 2ο που ακομα δεν ξερω τι ειναι,αγορι ή κοριτσακι....

Καλημερα και παλι !!!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλημέρα σε όλες τις εγκυούλες!!!

Vetkat80 και cristin καλως ήρθατε!!!

Vetkat80 δεν έχω παρόμοια εμπειρία για να σου πω την γνώμη μου, πάντως για την δουλεία, να ρωτήσεις τον γιατρό σου τι σου προτείνει και μαζί με τις δυνατότητές σου και πως νιώθεις εσύ καλύτερα να αποφασίσεις! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!:-)

Καλησπέρα, κουκλάρες μου!!!

Σήμερα πήραμε τα πρώτα αποτελέσματα από την άμνιο και μας επιβεβαίωσε ότι περιμένουμε ένα υγιέστατο κοριτσάκι!!!

Ευελπιστώ να μην αλλάξουν στη συνέχεια!!

Εύη, κι εγώ αυτο σκεφτόμουνα: Θα έχουμε γαμπρούς να διαλέγουμε.

tinaki επισήμως μπορείς να το βάλεις στη λίστα. Θα προσπαθήσω κι εγώ!!

Φιλάκια σε όλες σας!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

ΟΝΟΜΑ ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΚΛΙΝΙΚΗ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mapolif 16/07(νλκ) αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

stellini 18/07(νλκ) ? ίσως ΙΑΣΩ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

mairi1983 22/07 αγοράκι

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

FilioPi 27/07 (δεν θέλει να μας πει φύλο!) ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

NDPXp3.png eJ01p3.png

Μπράβο Μαριλίνα, πολύ ευχάριστα τα νέα σου!! Μην ανησυχείς, δεν νομίζω πια να αλλάξει κάτι!! Όλα καλά θα είναι!!

Άντε σχεδόν όλες πιά ξέρουμε το φύλο! Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε πλέον να δώσουμε χρώμα στα όνειρα που κάνουμε για τα μωρουλίνια μας!!

Εγώ ήδη κάνω έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο σε σιέλ ή και λαχανί βρεφικά είδη.

Λέω μάλιστα να πεταχτώ στα μαγαζια και να πάρω κάτι συμβολικό για τα μωράκια μου.. κάτι σε σιελ καλτσάκια ή παπουτσάκια.. θα γίνω χαζομαμά..το ξέρω!!!

RKdwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!Την Δευτέρα πηγα γιατρό,όλα καλά.Το ένα μας χαιρετούσε κιολας!Έκλεισα για Β επιπ.στις 10/03.Φύλο δεν μας λέει...Όταν ρωτάμε λεει πως δεν είναι κάτι που μας ενδιαφέρει...Τόσο κακό είναι που θέλουμε να μάθουμε δηλαδή?Τεσπα θα περιμένω στην Β που θα μου την κάνει άλλος γιατρός.Ο μπαμπάς μας έχει αρχίσει και φορτώνει με την συμπεριφορά του doctor.Αρχισε να γυαλίζει το μάτι του πράγμα που γίνεται σπανίως και φοβάμαι μην ξεσπάσει θύελλα στην επόμενη επ'ισκεψη...:wink:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!

Μαριλίνα και Stellini συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θέλω να ξέρετε όλες, ότι μπορεί να μην γνωριζόμαστε προσωπικά αλλά η χαρά μου είναι αληθινή όταν διαβάζω τα καλά σας νέα!!!!! Περιμένοντας κι εγώ το παιδάκι μου, πια μπορώ να καταλάβω τα άγχη της κατάστασης και τη χαρά όταν όλα πηγαίνουν καλά!!!!!!!! Μου φτιάξατε την μέρα!!!

Stellini αυτό με το φύλο του μωρού και τον γιατρό το έχω ακούσει και σε άλλη περίπτωση και πραγματικά είναι μεγάλο σπάσιμο! Η κοπέλα που μου το είχε πει, επειδή υπήρχε εμπιστοσύνη στον γιατρό και δεν ήθελε να τον αλλάξει γι' αυτό το λόγω, πήγε σε ένα κέντρο για υπερήχους και έμαθε τι ήταν το μωράκι της. Ελπίζω εσείς να το μάθετε στην β επιπέδου, που δεν αργεί και πολύ!;) Εμείς αργούμε για β΄επιπέδου ακόμα, είμαι 18 εβδομάδων και ο γιατρός μου είπε θα την κάνουμε κοντά στην 23η βδομάδα.

Jasmini κι εμείς τα ίδια έχουμε πάρει καταλόγους, ψάχνουμε στο internet και κάνουμε τα όνειρά μας!!! Μένουμε και στην Ερμιόνη και έτσι περιμένουμε πότε θα πάμε στο Ναύπλιο ή στην Αθήνα για να τα δούμε από κοντά και να ψωνίσουμε κάποια πραγματάκια!!!!

Αλήθεια που μένει η κάθε μία???:-)

Κυρίες μου επείδη διάβασα μηνυματάκια ότι θα έχετε να διαλέγετε γαμπρούς από τα αγόρια μας, για αρχίστε να σκέφτεστε και τι προίκα θα μας δώσετε!!!:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

Να έχετε μία πολύ καλή μέρα και συγνώμη για το μεγάλο post!:D

Χαιρετώ τις φουσκωμένες κοιλίτσες!Κ εγώ το ίδιο νιώθω βρε tinaki μιας κ είμαστε όλες στην ίδια φάση.Σε πολλά απο τα λεγόμενα των κοριτσιών αναγνωρίζω έντονα τον εαυτό μου και τις αγωνίες μου.Όσο για μένα μένω μόνιμα Θεσσαλία κ έχω βάσιμες υποψίες ότι είμαι συντοπίτισσα με την mairy.Τα κορίτσια που μένουν Αθήνα ίσως να καταφέρουν να πιουν κ κανένα καφεδάκι απο κοντά¨΄Ομως κ για μας ίσως τελικά να μην είναι ανέφικτο καθώς τα παιδιά μας θα έχουν τις ίδιες ηλικίες κ θα συνεχίσουμε να λέμε τα νέα μας σε βάθος χρόνου.Φιλια!!!

Διαφημίσεις

Να σας πω και κάτι που με απασχολεί τώρα τελευταία.Με έχουνε πρήξει γνωστοί άγνωστοι φίλοι να τους πώ όχι σε ποιον μήνα είμαι! αλλά κ σε ποια βδομάδα,τι φύλο είναι το μωρό,γιατι έχω τόσο μεγάλη κοιλιά(σαν το παραμύθι με την κοκκινοσκουφίτσα ένα πράγμα).Την η μ ε ρ α που θα γεννήσω που και πωςκ.ο.κ.Αφου προς στιγμην νόμισα πως μια γνωστη μου ήταν έτοιμη να με ρωτήσει κ την στάση που συνέλαβα!!έλεος!Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη το είχα πει απο την πρώτη μέρα που το έμαθα κ αγαπημένο μου άτομο μου είπε με κακία οτι δεν είμαι ακριβώς έγκυος απλώς έχω ένα γονιμοποιημένο ωάριο...πληγώθηκα κ εγώ κ σ αυτην την εγκυμοσύνη μιας κ έπεσε κ χειμώνας κ δεν πολυκυκλοφορώ το ανακοίνωσα στον τέταρτο μήνα.Και αυτην τη φορά δεν θέλω να δίνω πληροφορίες για τα ωάριά μου!πειράζει?τι κακό είναι κ αυτό να θάλουν όλοι 24ωρη ενημέρωση!Επειδή είμαι κ λίγο οξύθυμη σαν χαρακτήρας κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην πετάξω κανένα <γαλλικό> αλλά το νιώθω έέέέέρχεται,στην γλώσσα μου το χω.έχει καμιά άλλη ανάλογο θέματάκι?

Stellini απο πού είσαι?????????????

Όλοι θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα και με λεπτομέρειες!!!!!!!! Δεν ξέρω τι θα κερδίσουν, το μόνο που καταφέρνουν είναι να σπάνε τα νεύρα τα δικά μας!!!!!!!

iWgPp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Εγώ μένω Ρόδο και η αγορά είναι δυστυχώς στα βρεφικά, λίγο περιορισμένη. Βέβαια έχοντας συνηθίσει από την αγορά της Αθήνας συγκρίνω και απογοητεύομαι...Μετακομίσαμε πριν 5 χρόνια περίπου Ρόδο. Αν καταφέρω θα πεταχτώ Αθήνα για κάποιες αγορές αλλιώς...

Stellini μην δίνεις σημασία..και εγώ το ίδιο έκανα. Μάλιστα πολύ με ρωτούσαν αν είναι αγόρια επειδή έχω μυτερή κοιλιά και μάλιστα μου έλεγαν ότι αν έχει λέει όρεξη η γυναίκα τη στιγμή της σύλληψης είναι αγόρι, αν ψιλοβαριόταν είναι κορίτσι..

Εγώ που έκανα σπερματέγχυση και συμμετήχαμε στην σύλληψη εγώ και ο γιατρός και από το πρωί στο κυπελάκι ο άντρας μου...τι να τους απαντήσω και σε ποιά κατηγορία είμαι??? χαχαχα... Πάντως δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου... αλλά αγόρια βγήκαν!!!

Άλλοι πάλι θέλουν την συνταγή για τα δίδυμα.... τι να πείς?? 1 κούπα ορμόνες, 10 μερίδες χάπια, 16 ενέσεις.. στο φούρνο κανένα μισάωρο..και έτοιμα τα διδυμάκια...

RKdwp3.png

Μικρες μου μπαλαρινες γεια σας! Συγχαρητηρια καταρχην σε οοοολες τις κουκλιτσες που ειδαν επιτελους το φυλο των παιδιων τους και ησυχασαν και γενικα συγχαρητηρια σε ολες μας γιατι ειναι μια δυσκολη περιοδος... οι ορμονες κανουν παρτυ και τα νευρα τσαταλια! χεχεχε

Στελλινι να τους το κοψεις! Το θεμα μας ειναι αυτη τη στιγμη να εισαι εσυ καλα και να νιωθεις εσυ καλα! Μην αφηνεις κανενα να σε στεναχωρει ή να σε πιεζει! Ενταξει να ρωτησουν σε ποιον μηνα εισαι... λογικο και αναμενωμενο αλλα και γω τα πολλα πολλα δεν τα μπορω... επισης δε μπορω να μου πιανουν την κοιλια και να τη χαιδευουν... απλα δε μπορω! Δεν το σκεφτομαι οτι δεν μπορω, απλα ενστικτωδως δε μπορωωω! Δεν αισθανομαι καλα... ουφ...

Ε απο την αλλη ομως μπορει καποιοι να μην εχουν παιδια ακομη και να θελουν να μαθουν τα παντα και να ειναι περιεργοι με την καλη εννοια και μπορει να ειναι πραγματικα χαρουμενοι για μας και να ενδιαφερονται... ουφ...;)

Σημερα εχω καρδιογραφημα εμβρυου και στις 08/03 το βου επιπεδου... αντε να δουμε... αν δεν γεννησεις, τελικα, η ανησυχια δεν φευγει... ουφ

Φιλακια σε οοοολες! Α! και καλωσηλθατε οι καινουριεεεεες!

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!! Τι υπέροχη μέρα σήμερα ε??? Μακάρι να ήταν μέχρι το καλοκαίρι έτσι!!!

Stellini κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια, μην τους δίνεις σημασία! Κοίτα εσύ να είσαι ήρεμη και άστους να λένε!

Mapolif καλά αποτελέσματα με το καρδιογράφημα! Εγώ νομίζω ότι από εδώ και πέρα ποτέ δεν θα είμαστε ήσυχες! Α, και δεν μας είπες που μένεις???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...