Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια,

αλλαξα επιτελους το τικερακι μου,ο μικρος κοντευει πια τα 2!!!

Καλα απιστευτο πως μεγαλωνουν ε;

Κι εμενα ο παιδιατρος με εδωσε ντεπον αλλα δε του εδωσα ακομα,μεχρι τωρα εδινα πονσταν.

Τωρα τα βραδια,δε ξερω αν το κανει απο συνηθειο ή ποναει,ξυπναει και τον φερνω στο κρεβατι μας.

Μετα με παιρνει ο υπνος και τον εχουμε αναμεσα μας να κοιμαται σα πασας και μεις στριμωγμενοι στις ακρες του κρεβατιου...

Αν παλι εχω το νου μου κ δε κοιμηθω τον πηγαινω παλι πισω στο κρεβατι του.

Μακαρι να ειναι η φαση με τα δοντια γιατι αν του εγινε συνηθειο να ξυπναει μες στη νυχτα δε θα το αντεξω και αυτο.

Σε λιγακι θα παω στη δουλεια μου,πινω ενα καφε δυνατο γιατι ειμαι κομματια-οχι μονο σημερα ολες τις μερες ειμαι ετσι.

Κατα ταλλα τα ιδια.

Σημερα πηγαμε αγορασαμε τηλεφωνο σταθερο για να μη τρεχουμε τελευταια στιγμη μολις ερθει η συνδεση και ανυπομονω να χω σταθερο ιντερνετ επιτελους.

Το καινουριο σπιτι ενα κακο εχει σε σχεση με το αλλο.

Ειναι πιο στενο.

Πιο μικρο δεν ειναι αλλα εχει παραξενη κατανομη χωρου.

Αφου και δεντρο φετος πηρα ενα μικρουλι και στολισα για να χωραμε.

Καλα ο μικρος το εριξε κατω αμετρητες φορες...:)

ο δικος μου ειναι 12 και κατι κιλα αλλα το υψος εδω και 2-3 μηνες δε το μετραμε γιατι απλα δε καθεται.

οποτε εχουμε παιδιατρο φερνει τα πανω κατω με τα κλαματα του...-αρχισε να με μοιαζει ολο και περισσοτερο αυτο το παιδι και ακουω ωρες ωρες τη φωνη του μπαμπα μου που με ελεγε -"μακαρι το παιδι σου να σε μοιασει να δεις τι τραβηξαμε..."

μπρρρρρρρρρρρ

αντε καλο υπολοιπο μερας να χουμε:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια,

αλλαξα επιτελους το τικερακι μου,ο μικρος κοντευει πια τα 2!!!

Καλα απιστευτο πως μεγαλωνουν ε;

Πραγματικά βρε lineal, μεγαλώνουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς!

Κι εμενα ο παιδιατρος με εδωσε ντεπον αλλα δε του εδωσα ακομα,μεχρι τωρα εδινα πονσταν.

Πονσταν να του δίνεις μόνο σε περίπτωση που πονάει πολύ. Το ντεπόν είνια πιο ήπιο.

Τωρα τα βραδια,δε ξερω αν το κανει απο συνηθειο ή ποναει,ξυπναει και τον φερνω στο κρεβατι μας.

Μήπως καλόμαθε μαζί σας και γι΄αυτό ξυπνάει?

Μετα με παιρνει ο υπνος και τον εχουμε αναμεσα μας να κοιμαται σα πασας και μεις στριμωγμενοι στις ακρες του κρεβατιου...

Αν παλι εχω το νου μου κ δε κοιμηθω τον πηγαινω παλι πισω στο κρεβατι του.

Μακαρι να ειναι η φαση με τα δοντια γιατι αν του εγινε συνηθειο να ξυπναει μες στη νυχτα δε θα το αντεξω και αυτο.

Σε λιγακι θα παω στη δουλεια μου,πινω ενα καφε δυνατο γιατι ειμαι κομματια-οχι μονο σημερα ολες τις μερες ειμαι ετσι.

Κατα ταλλα τα ιδια.

Σημερα πηγαμε αγορασαμε τηλεφωνο σταθερο για να μη τρεχουμε τελευταια στιγμη μολις ερθει η συνδεση και ανυπομονω να χω σταθερο ιντερνετ επιτελους.

Αντε να τα λέμε καθημερινά:wink:

Το καινουριο σπιτι ενα κακο εχει σε σχεση με το αλλο.

Ειναι πιο στενο.

Πιο μικρο δεν ειναι αλλα εχει παραξενη κατανομη χωρου.

Αφου και δεντρο φετος πηρα ενα μικρουλι και στολισα για να χωραμε.

Καλα ο μικρος το εριξε κατω αμετρητες φορες...:)

ο δικος μου ειναι 12 και κατι κιλα αλλα το υψος εδω και 2-3 μηνες δε το μετραμε γιατι απλα δε καθεται.

οποτε εχουμε παιδιατρο φερνει τα πανω κατω με τα κλαματα του...-αρχισε να με μοιαζει ολο και περισσοτερο αυτο το παιδι και ακουω ωρες ωρες τη φωνη του μπαμπα μου που με ελεγε -"μακαρι το παιδι σου να σε μοιασει να δεις τι τραβηξαμε..."

μπρρρρρρρρρρρ

αντε καλο υπολοιπο μερας να χουμε:)

Καλή δουλειά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Δεν εχει πολυ κινηση το καφενεδακι...

Περασα να πω μια καλησπερα/καληνυχτα.

Σημερα ο μικρος ηταν πολυ καλυτερα αλλα παλι του εδωσα μια κουταλια ντεπον πριν τον υπνο.

Καλα ομως δε το συζητω το βραδυ το περναει στο κρεβατι μας.

Μαλιστα χθες το βραδυ ο μπαμπας κοιμηθηκε στο καναπε και ο μικρος και γω μαζι.

Οχι οτι πηγε στο καναπε για τον μικρο,αλλα παντα βλεπει τηλ και κοιμαται εκει και μετα για να τον ξεκουνησω κανω ολοκληρο εργο,δε ξυπναει με τπτ βρε κοριτσια,οποτε και γω χθες του εριξα μια κουβερτα και τον αφησα...

Λεω να κοιμηθω νωρις σημερα.

Αντε καλη σας νυχτα και φιλακια:))

1zNmp2.png

Δεν εχει πολυ κινηση το καφενεδακι...

Περασα να πω μια καλησπερα/καληνυχτα.

Σημερα ο μικρος ηταν πολυ καλυτερα αλλα παλι του εδωσα μια κουταλια ντεπον πριν τον υπνο.

Καλα ομως δε το συζητω το βραδυ το περναει στο κρεβατι μας.

Μαλιστα χθες το βραδυ ο μπαμπας κοιμηθηκε στο καναπε και ο μικρος και γω μαζι.

Οχι οτι πηγε στο καναπε για τον μικρο,αλλα παντα βλεπει τηλ και κοιμαται εκει και μετα για να τον ξεκουνησω κανω ολοκληρο εργο,δε ξυπναει με τπτ βρε κοριτσια,οποτε και γω χθες του εριξα μια κουβερτα και τον αφησα...

Λεω να κοιμηθω νωρις σημερα.

Αντε καλη σας νυχτα και φιλακια:))

Καλημέρα φιλενάδες!

Αυτό λινεαλ το κάνει και ο δικός μου με τον καναπέ και την τηλεόραση. Συνήθως ξυπνάει μόνος του κάποια στιγμή κι έρχεται μέσα. Διαφορετικά έχουμε μόνιμα μια κουβερτούλα στον καναπέ και σκεπάζεται και κοιμάται εκεί.

μαριλίνα τελικά τι αποφάσισες για το γραφείο?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!!

Λοιπόν...

εμάς η μικρή περνάει κανονικά και με το νόμο όλο το βράδυ στο κρεβάτι μας!!! Τι να λέμε τώρα!!! Να δω πως θα της το κόψω... και συνήθως, νωρίς το πρωί, καταφθάνει και ο μπόμπιρας...

το μόνο καλό είναι ότι αποθαρρύνεται ο αντρούλης μου για τρίτο παιδί... που να βρει χώρο και χρόνο ο έρμος... :tongue::tongue::tongue: (Αυτός θέλει, εγώ, πάντως, όχι, τουλάχιστον για κάνα χρόνο)

Καλά, με το γραφείο το έχουμε κάνει μεσανατολικό... είμαι κι εγώ όμως...

Πήγαμε χθες στο ΙΚΕΑ (αφού έχουμε γυρίσει διάφορα...)

Πήραμε ένα 130? και, μέχρι να φτάσουμε σπίτι... το μετάνιωσα... θεωρώ ότι δεν ταιριάζει και θέλω να πάρω ένα άλλο από ένα άλλο μαγαζί 190?... Τη διαφορά δεν τη θεωρώ και τρελλή...

Ευτυχώς πήραμε ράφια για την αποθήκη μας και η μέρα δεν πήγε χαμένη...

Το καλό είναι, επίσης, ότι, αν δεν μας δώσουνε λεφτά πίσω (αν και η συσκευασία δεν είναι ανοιγμένη) και μας δώσουνε πιστωτικό, έχω βάλει κάτι άλλο στο μάτι!!! Το οποίο το θέλω Α-ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΤΑ!!!

Άντε, να δούμε που θα καταλήξουμε!!!

Λινεάλ,

η καλύτερή μου όταν ο αντρούλης μου κοιμάται στον καναπέ!! Όλο το κρεβάτι στη διάθεσή μου!!! :mrgreen::mrgreen:

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Χαχαχα!!! Τελικά όλοι οι άντρες ίδιοι είναι! Και ο δικός μου τα ίδια τον παίρνει ο ύπνος στον καναπέ και πρέπει να του μιλήσω 2-3 φορές για να σηκωθεί! Ο μικρός εδώ και καιρό είχε έρθει πάλι στο κρεβάτι μας και για να συνηθήσει να κοιμάται στο δωμάτιό του κοιμάμαι κι εγώ δίπλα του κάτω τον τελευταίο καιρό, ε εκεί είναι που δεν σηκώνεται ο άντρας μου να πάει στο κρεβάτι γιατί δεν του αρέσει που κοιμάται μόνος του!

Μαριλίνα καλή συνέχεια στις αγορές σου!! Θέλω κι εγώ βόλτα στο ΙΚΕΑ, ζαχαρώνω ένα επιπλάκι για τα παιχνίδια του Πετράκου!

Δηλαδή δεν το αποκλείεις και για τρίτο παιδί ε??

Lineal να σας ζήσει το κοριτσάκι!!!!! Χαίρομαι πάαααρα πολύ που τα κατάφερε η αδελφούλα σου που ταλαιπωρήθηκε τόσο...

Τι έγινε με τα σπυράκια στα χειλάκια του Αποστολάκου??

Λοιπόν ο Πετράκος είναι σε φάση που βγάζει δόντια.. Για την ώρα έχει 11 και φαίνεται πάει και για άλλο. Γκρίνια και χέρια στο στόμα έχουμε άρκετες φορές μέσα στην ημέρα...

Κατα τα άλλα ήσυχα..

Χαχαχα!!! Τελικά όλοι οι άντρες ίδιοι είναι! Και ο δικός μου τα ίδια τον παίρνει ο ύπνος στον καναπέ και πρέπει να του μιλήσω 2-3 φορές για να σηκωθεί!

Lineal να σας ζήσει το κοριτσάκι!!!!! Χαίρομαι πάαααρα πολύ που τα κατάφερε η αδελφούλα σου που ταλαιπωρήθηκε τόσο...

Τι έγινε με τα σπυράκια στα χειλάκια του Αποστολάκου??

Λοιπόν ο Πετράκος είναι σε φάση που βγάζει δόντια.. Για την ώρα έχει 11 και φαίνεται πάει και για άλλο. Γκρίνια και χέρια στο στόμα έχουμε άρκετες φορές μέσα στην ημέρα...

ευτυχως δεν ειμαι η μονη γιατι απελπιστηκα με τον μικρο τωρα που μεγαλωνει να αλλαζει τις καλες συνηθειες...

ευχαριστω τινακι,εχω και γω μια ανηψουλα που ειναι πολυ απαιτητικη αφου με παιρνει η αδελφημ τηλ και απο μεσα ακουγεται σα να μιλαει,να απαιτει να παει κοντα της η μαμα της κι ας ειναι μολις 2μιση μηνων.

τα σπυρακια δε μας ειπε ο παιδιατρος τι ειναι,απλα μας ειπε να μην ανησυχουμε.η πεθερα μου που τα ειδε με ειπε οτι ειναι επειδη το παιδι εκανε πυρετο και μαλλον τρομαξε,ή κατι τετοιο.παντως σχεδον εφυγαν ετσι τον ταιζω και δε τσουζει το χειλακι του.

κοριτσια καλησπερα κιολας.

λοιπον ο αποστολακος καμμια φορα κλαιει ψεμματα.

του λεω και γω με ζαβολιαρικο τονο "μη με κανεις ψεμματα οτι κλαις βρε ψευτη" και γελαει το σκατακι.

ξερω τα καρκινακια κλαιν μονιμως για τα παντα...ειναι κλαψοπατερες,αλλα τοσο πολυ δε το περιμενα.

επισης καθε φορα που παμε επισκεψη σε σπιτι δε μπαινει μεσα αμεσως.

καθεται εκει στην εξωπορτα και μεχρι να μπει περναει χρονος,αν δε τον παρω αγκαλια να τον παρω μεσα δε μπαινει.ειναι ντροπαλουλης.

αν παρει μετα αερα ομως...

κοριτσια ηθελα να ρωτησω,θα τα γραψετε για παιδικο σταθμο;

εγω θελω πολυ να γινω και πρωινη στη δουλεια,αλλα φοβαμαι μην αρρωσταινει συνεχεια,

αφου τους παιδοτοπους του εκοψα,καθε φορα που πηγαιναμε αρρωσταινε και αυτος αλλα και εγω.

1zNmp2.png

Καλημερούδια!!!

Μαριλίνα δεν νομίζω ότι επιστρέφουν χρήματα οπότε θα πάρεις το άλλο πράγμα που έχεις δει :wink::wink::wink:

Πονηρούλα:wink:;-):wink:;-)

Το διάβασα στην πολιτική επιστροφών, αλλά δεν χρειάζεται... Λεπτομέρειες παρακάτω...

Ο μικρός εδώ και καιρό είχε έρθει πάλι στο κρεβάτι μας και για να συνηθήσει να κοιμάται στο δωμάτιό του κοιμάμαι κι εγώ δίπλα του κάτω τον τελευταίο καιρό, ε εκεί είναι που δεν σηκώνεται ο άντρας μου να πάει στο κρεβάτι γιατί δεν του αρέσει που κοιμάται μόνος του!

Τινάκι,

για πες τι εννοείς... δλδ πως τον συνηθίζεις να κοιμάται στην κούνια του κλπ;; Πρέπει να το πάρω απόφαση να τη βάλω στο κρεβάτι της... Μου έρχεται και ο γιος μετά και άσ' τα, βράστα... που να χωρέσουμε;; Ήμαστε κι εγώ με τον άντρα μου... τσουπωτοί να το πω, υπέρβαροι να το πω;;; Έχουμε και τσουπωτά παιδάκια (χοντρά δεν είναι, αλλά το τρώνε όλο τους το φαγάκι... και του γείτονα και τα καίνε με το πήγαιν' έλα... :tongue:)

Μαριλίνα καλή συνέχεια στις αγορές σου!! Θέλω κι εγώ βόλτα στο ΙΚΕΑ, ζαχαρώνω ένα επιπλάκι για τα παιχνίδια του Πετράκου!

Δηλαδή δεν το αποκλείεις και για τρίτο παιδί ε??

... Εγώ θέλω, το ΔΝΤ μου το απαγορεύει...

Κι η δικιά μου βγάζει δόντια... γκρινιάζει συνέχεια, τρώει μπισκοτάκια ή βάζει το χέρι στο στόμα, που το κάνει σπάνια...

λοιπον ο αποστολακος καμμια φορα κλαιει ψεμματα.

Κι η Αιμιλία το ίδιο... μιλάμε κλαίει, είναι φανερό το ψεύτικο ύφος, γυρίζει κι όλας να κοιτάξει αν της δίνουμε σημασία...

εγω θελω πολυ να γινω και πρωινη στη δουλεια,αλλα φοβαμαι μην αρρωσταινει συνεχεια,

αφου τους παιδοτοπους του εκοψα,καθε φορα που πηγαιναμε αρρωσταινε και αυτος αλλα και εγω.

Εμένα, Λινεάλ, θα πάει στον παιδικό από Σεπτέμβρη... αλλά δεν είμαι το καλύτερο παράδειγμα, γιατί πάει ούτως ή άλλως ο αδελφός της... άρα ιώσεις κουβαλάει στο σπίτι...

Πάντως, όταν ήτανε να πάει ο Βασίλης, η παιδίατρος με είχε ρωτήσει εάν πληρώνω με το μήνα ή με το χρόνο, μήπως και τον σταματήσουμε, κι ας ήτανε πολύ κοινωνικό παιδάκι και προσαρμοζότανε κι ας μην αρρώσταινε καθόλου εύκολα, έτσι, για σιγουριά...

Επίσης, αν πηγαίνει παιδικό και εσύ δουλεύεις πρωινά θα πρέπει να σκεφτείς τι θα κάνεις όταν αρρωσταίνει, γιατί ούτε μία φορά μέσα στον χρόνο... απίθανο είναι...

Εάν θες να δοκιμάσεις θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις χωρίς να αλλάξεις ωράριο και αν δεν σε βολεύει τον σταματάς, αν σε βολεύει αλλάζεις ωράριο μετά!!

Λοιπόν, χθες πήγαμε στα χιόνια, στην Πάρνηθα:

Αιμιλία - χιόνια σημειώσατε 2. Κατατρόμαξε, με το που την αφήναμε κάτω έκλαιγε σπαρακτικά. Την είχα αγκαλιά και πήρα μία χούφτα χιόνι και της την έδειξα, να την πιάσει και συνέχισε να κλαίει... αφού μόλις μπήκαμε στο αυτοκίνητο δεν μίλαγε, δε λάλαγε πόση ώρα το καημένο μου!!! Να δω τι θα κάνουμε που θέλουμε να ξαναπάμε!!! Μάλλον θα περιμένω να την πάω βόλτα με το τελεφερίκ ;);)

Όσον αφορά στο γραφείο. Επειδή ο άντρας μου επέμεινε (βασικά του κακοφαίνεται να μπαίνει σε μαγαζί και να μην ψωνίζει ή να επιστρέφει) και επειδή ο γιος μου ήθελε γραφείο μαύρο - καφέ (του έχει γίνει λίγο εμμονή το μαύρο, ο πατέρας του τσαντίζεται... και του γίνεται περισσότερο), τον πήρα και πήγαμε και στο μαγαζί που είχα δει το άλλο γραφείο που μου άρεσε και στο ΙΚΕΑ για να διαλέξει ο ίδιος. Διάλεξε το γραφείο του ΙΚΕΑ, οπότε το κρατήσαμε!!!

Αλλά το τραπεζάκι δεν μου γλιτώνει... το έχω ζαχαρώσει πολύ!!! Θα το πάρω σίγουρα!!!

Φιλάκια!!!

Καλή Κυριακή!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα και από μένα!!!

Χτες το βράδυ ο Χρηστάκος μου έκανε κάτι δεκατάκια και αν τα συνδιάσω με τις μυξούλες που εχει εοίσης από χτες μάλλον ετοιμάζουμε δοντάκι! Το ελπίζω δηλαδή να είναι αυτό κι όχι καμία ιωσούλα....

κοριτσια καλησπερα κιολας.

ξερω τα καρκινακια κλαιν μονιμως για τα παντα...ειναι κλαψοπατερες,αλλα τοσο πολυ δε το περιμενα.

Αυτό ξαναπές το........

Εμείς, πρώτα ο Θεός, θα ξεκινήσουμε σταθμό από Σεπτέμβρη. ΔΝΤ επιτρέποντως......

Με την κόρη μου που ξεκίνησε παιδικό ακριβώς στα δύο δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα με τις ιώσεις. Ζήτημα να μου αρρώστησε 2 φορές μέσα στον χρόνο. Είναι ανάλογα στο παιδί. Πάντως όποτε και να τον ξεκινήσεις αν είναι να σου κολλάει δεν θα το γλυτώσεις είτε τον στείλεις τώρα είτε σε 1-2 χρόνια. Είναι θέμα οργανισμού.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς είχαμε επίσκεψη από τον doctor. Βρήκε λίγο υγρό στα αυτιά του μικρού και μου είπε να του δώσω aerius για το μπούκωμα για 10 μέρες και αν παρατηρήσω ότι πονάει στα αυτιά θα του ξεκινήσουμε αντιβίωση. Ελπίζω να την γλιτώσουμε. Από βάρος συνεχίζουμε να μην παίρνουμε ιδιαίτερα γραμμάρια. Είναι 9600 ο ένας και 9200 περίπου ο άλλος. Μα δεν τρώνε και ιδιαίτερα. Βασίζονται ότι θα τους θηλάσω. Φυσικά πλέον τους θηλάζω μόνο πρωί και μετά από τις 8-9 το βράδυ και μέχρι να κοιμηθούν ανα 30 λεπτά-1 ώρα και φυσικά αν ξυπνήσουν (που ξυπνάνε) εν μέσω της νυχτός. Βρε κορίτσια τι να κάνω το βράδυ? Πώς να τους το περιορίσω? Βασίζομαι μόνο στο ότι ίσως μειωθεί το γάλα αφού δεν τους θηλάζω στην διάρκεια της μέρας και δεν βρίσκουν και το σταματήσουν...

Μα δεν θέλουν και το ξένο γάλα... Άντε αν πιούν με το ζόρι 10-20ml. Μα δεν νομίζω ότι αρκεί...

Αγγελική να σας ζήσει η ανιψούλα!!

Από δοντάκια εμένα, έχει ο ένας 12 και ο άλλος 10. Μέχρι τελευταία που τα μέτρησα. Νομίζω όμως ότι τώρα πιέζουν οι κυνόδοντες του ενός να βγούνε.

RKdwp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου...νάμαι και εγω....

Είμαι καλα αλλα οι εμετοι καλα κρατούν και με έχουν τρελαίνει ...δεν θελω να τρώω τιποτα πλέον...όλα με ενοχλούν....τι να κανουμε θα περάσει και αυτο ελπίζω...

Lineal να σας ζήσει η ανιψια.....με τη δουλεια ΟΛα καλα???οσο για τον παιδικο εγω μάλλον θα τον στείλω οταν γινει 3 για να εχει μεγαλωσει λιγο και το δευτερο..Θα δω...όσο αφορά τις αρρώστιες κολλάει συνέχεια την ανιψια μου που παει παιδικο...

Μαριλινα και εγω τώρα λέω να ετοίμασω το δεύτερο δωμάτιο και να το κάνω του Θωμά....

Jasmini δύσκολα τα πράγματα κορίτσι μου δεν ξέρω τι να σου πω....ο παιδιατρος τι σου είπε να κανείς???τον ρωτήσεις????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Letaki λογικά στο 3μηνο θα σου περάσουν οι εμετοί, υπομονή! Αχ δεν είναι ωραίο συναίσθημα που είσαι πάλι έγκυος; :) ζηλευωωωω :). Όμως δεν θέλω ακόμα..

Για τον θηλασμο ο Παιδιατρος αλλα και αρκετοί σύμβουλοι Θηλασμου μου έδωσαν πολλές οδηγίες και συμβουλές αλλα στην πράξη είναι δύσκολα τα πράγματα. Για τον αν θα μειωθεί και ποτέ ακόμα δεν ρώτησα!

RKdwp3.png

Καλημερούδια!!!

Δουλειά και άγιος ο Θεός (και πάλι καλά να λέμε!!!)

Λετάκι μου,

υπομονή!!! Θα στο ξαναπώ: σκέψου τα κιλά που ΔΕΝ θα πάρεις σε αυτήν την εγκυμοσύνη!!!

Τζασμίνι,

περαστικά στο νινάκι σου!! Μακάρι να γλιτώσετε την αντιβίωση!!! για τσέκαρε λίγο το τικεράκι σου: από Μανούλα Ιουλίου μεταπήδησες σε μανούλα Δεκεμβρίου μου φαίνεται!!!!

Αγγελική,

εμένα σίγουρα η μικρή θα πάει παιδικό. Δε με συμφέρει αλλιώς ούτως ή άλλως. Η γυναίκα μου παίρνει πολλά παραπάνω...

Εχθές το σκεφτόμουνα με άγχος: όχι τον παιδικό, αλλά την έλλειψη γυναίκας που μου μαγειρεύει... παιδιά δεν την παλεύω ιδιαίτερα: Κόψαμε, βέβαια, τη γυναίκα που καθάριζε, ο άντρας μου βοηθάει αρκετά, και πάλι δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα από όσα θέλω... θέλω να περνάω και λίγο χρόνο με τα παιδάκια μου, όχι να τον σπαταλάω σε δουλειές... δλδ του χρόνου που θα υπάρχει και το μαγείρεμα τι θα γίνει;; οεο;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...