Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε τη γυναικολόγο Σαλονικίδου Έλενα στον Εύοσμο.Είναι καλή γιατρός;Ισχύει ότι συνεργάζεται με το Παπαγεωργίου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλίτσες!

Lineal και Rulia καλώς ήρθατε πίσω!!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε καλά!

Καλά Lineal μας είχαν λείψει πολύ οι περιγραφές σου γενικά και τα μεγάλα σου μηνύματα!!! Ούτε εμένα έχει τύχει να πάρεις.

Λετάκι τι ήταν αυτό κοριτσάκι μου!! Ευτυχώς που είστε καλά κι εσύ και το μπεμπέ!!! Καλά όσο για την γριά, απερίγραπτη!!!

Μαριλίνα μου τι γεμάτες γιορτές!!!!! Μπράβο σας και του χρόνου!!!!

Αγγελική μου την σωστή διάσταση έδωσες στο θέμα με την βασιλόπιτα, ε δεν θα σκάσουμε και για το κεικ!

Εμείς τα περάσαμε πολύ ήσυχα και πολύ οικογενειακά... Το φλουρί στο σπίτι μας έπεσε του κουνιάδου μου. Εγώ η αλήθεια είναι πως δεν πιστεύω ότι φέρνει καμία τύχη, απλά μου αρέσει πολύ ο χαβαλές που γίνεται και ότι συνεχίζουμε την παράδοση..

Κατα τα άλλα ήρθε η μανούλα μου για λίγες μέρες και την χαρηκα και αυτό το Σ/Κ φιλοξενούμε την κολητούλα/κουμπάρα μου με τον αρραβωνιαστικό της!

Φιλάκια κοριτσάκια!

Καλό μεσημέρι μανουλίτσες!

Τινάκι χαίρομαι που περάσατε καλά τις γιορτές σας κοντα σε δικούς σας αγαπημένους ανθρώπους! Και του χρόνου με υγεία!

Χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν χτες ή είχαν κάποιο δικό τους που γιόρταζε και χρόνια πολλά και για όσες γιορτάζετε σήμερα! Πραγματικά δεν θυμάμαι αν έχουμε κάποια μανούλα ή το παιδάκι της!

sofie μένω Πειραιά και δεν έχω καμία σχέση με Θεσσαλονίκη οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Ίσως κάποια άλλη μανούλα να γνωρίζει κάτι...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλησπερα φιλεναδιτσες....

τι κανετε???εγω μια χαρα....εμετους και τα σχετικα.....μας τα χαλασε ο καιρος αυτες τις μερες αλλα δεν πειραζει...δυστυχως σημερα αρχισε ο μικρος να βηχει και φοβαμαι μην αρρωστησει.....αυριο εχω και ξεστολισμα....καταλαβαινετε χαμος....

lineal θελω αποτριχωση με ζαχαρα χαχαχααχχ:tongue::tongue::tongue::tongue:

και ειναι καλο να μενουμε μονες που και που.....εστω και για λιγο....

και εμενα δεν μου τηλεφωνησε κανενας....χαχαχα

rulia εισαι καλα???

μαριλινα μια χαρα τα περασατε στις γιορτες εεεε???

αγγελικη τελεια η βασιλοπιτα χαχαχαχ

Καλησπέρα κορίτσια.Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε τη γυναικολόγο Σαλονικίδου Έλενα στον Εύοσμο.Είναι καλή γιατρός;Ισχύει ότι συνεργάζεται με το Παπαγεωργίου;

δεν την γνωριζω καθολου....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!! Αργοπορημενα μεν αλλά μέσα από την καρδιά μου να σας ευχηθώ καλή χρόνια, με υγεία, χαρά, δημιουργία και πολλά χαμογελά! Να χαιρόμαστε τα Βασιλακια μας και σήμερα τους Γιαννηδες και τις Ιωαννες!

Leta συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Χάρηκα παρα πολύ, εύχομαι να έχεις μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Τα δικα μας νέα είναι ότι οι γιορτές ήταν μόνο κούραση, δεν τις χαρήκαμε ιδιαίτερα... Ο bill με βρογχητιδα... Πάλι... Και με μάσκες... Και ο Κοσμάς άρρωστος... Αφήστε τα. Ακόμα ταλαιπωρουμαστε.. Έτσι, Πρωτοχρονιά σπίτι μόνοι μας και μόνο το απόγευμα ελάχιστες επισκέψεις για τα γενέθλια μου και την γιορτή του Βασίλη.

Κατα τ΄αλλα ζωηρευουμε και πάμε, κάθε μέρα το σπίτι μοιάζει με βομβαρδισμενο τοπίο. Από σκανδαλιες αλλα τίποτα κι εγώ τα κυνηγαω από πίσω μην φάνε καμία τούμπα.

Όσον αφορά τον θηλασμο.. Λέμε να τον κόψουμε όταν πανε φαντάροι πια... Καλα πλάκα κάνω, θέλω την άλλη εβδομάδα να κάνω μια απόπειρα αποθηλασμου και αν δεν πετύχει καταθέτω τα όπλα. Ευχηθειτε μου καλή επιτυχία :)

Πάντως το καλο είναι ότι πλέον λένε παρα πολλές λεξουλες αλλα και φράσεις κι έτσι λίγο πολυ συνεννοούμαστε. Βέβαια είναι και πεισματάρηδες και θέλουν να περνάει το δικό τους..

Αυτά τα νέα θυμάμαι.. Η αλήθεια είναι ότι μου λειψατε αλλα δεν προλαβαίνω πια να μπαίνω στο net. Πάντως όσο μπορώ πάλι θα επανέλθω!

Φιλακια καλο βράδυ! Φιλακια στα μπεμπακια σας!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Lineal...καλωσορίσες.....μας ελειψες παρα πολυ.....και ναι ναι είμαι έγκυος.....χαχαχαχχαχα

Λοιπόν έχω νεα....χθες είχα ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο....Τρακαρα με μια κυρία της οποίας το αμάξι γλιστρισε...έκανε οκτάρακια και δεν πρόλαβα και εγω να σταματήσω κα με βρήκε στο προφυλακτηρα και εγω την βρήκα στην πόρτα αφού γύρισε κάθετα....ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές....περιμέναμε κανα δίωρο την τροχαία και αφού ήρθαν και γράψανε τα στοιχεία αποδεικνύεται οτ αυτη είχε ληγμενο διπλωμα(67χρονων) και επειδή προφανώς και τρόμοκρατηθηκε άρχισε να λέει οτι εγω μιλούσα στο κινητό....προφανώς και δεν την πίστεψαν.....σήμερα λοιπόν το πρωί με πήρε η δικηγόρος της...ευτυχώς εγω δεν ασχολούμαι με αυτα αλλα η εταιρεία που μας νοικιάζει τα αυτοκίνητα και της είπα να ασχοληθεί με αυτούς και όχι με εμένα....ελπίζω να μην με τρέχει στα δικαστήρια....

Το τελευταίο διάστημα είμαι και συναχωμενη και γενικα ειναι λίγο δύσκολα....

Καλησπέρα μανούλες! Λίγο καθυστερημένα χρόνια πολλά στις εορτάζουσες Ιωάννες και σε όσα παιδάκια γιορτάζουν!

Λέτα μου ευτυχώς που προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Πάντως η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορούν και οδηγούν ( που λέει ο λόγος ) πολλοί δημόσιοι κίνδυνοι. Τις προάλλες μου έτυχε εμένα μια γιαγιά μπροστά από εμένα που κοκκάλωσε το αυτοκίνητό της γιατί το φανάρι αναβόσβηνε πορτοκαλί. Όχι άναψε πορτοκαλί, ήταν χαλασμένο και αναβόσβηνε πορτοκαλί και κοκκάλωσε το αμάξι 50 μ. πριν την διασταύρωση. ΄Να πεις ότι ήθελε να ελέγξει και να περάσει προσεκτικά να το καταλάβω αλλά να κοκκαλώσει σε σημείο που ούτε κατά διάνοια δεν έβλεπε, τι να πω:confused: Ευτυχώς την προσπέρασα, πήγαινα με χαμηλή ταχύτητα αλλά είδα από τον καθρέφτη ότι η γιαγιά συνέχιζε ακίνητη εκεί. Περίμενε να ανάψει πράσινο το χαλασμένο φανάρι:confused::confused:

Λίνεαλ και ruliα καλωσήρθατε!!! Λίνεαλ καλή ξεκούραση και καλές αποτριχώσεις! Πόσο σε καταλαβαίνω! Και εγώ αποζητώ κάποιες ώρες μοναξιάς και ησυχίας πάνω απ' όλα αλλά σπάνια τα καταφέρνω. Πραγματικά όσο και να τα λατρεύουμε τα αγγελούδια μας πρέπει να ξεκλέβουμε και κάποιο χρόνο για να χαλαρώσουμε και εμείς και να γεμίσουμε ξανά τις μπαταρίες μας!

Μαριλίνα μου θαυμάζω την υπομονή σου. Εγώ με 8 άτομα στο σπίτι και πάλι βγαίνω off. Την Πρωτοχρονιά μ' αρέσει που σου ζήτησα και συνταγή για βασιλόπιτα. Ο Χρηστάκης μου είχε άλλα σχέδια. Ψιλοαρρώστησε όχι τίποτα σοβαρό, μια ιωσούλα χωρίς πυρετό, αλλά η γκρίνια καλά κρατούσε. Σε συνδυασμό με τους 4 τραπεζίτες που φουσκώνουν όλοι μαζί ο γιατρός είπε πάλι καλα΄που κάθεται και δεν τσιρίζει όλη την ώρα. Έτσι και εγώ έκανα μια βασιλόπιτα που είχα τη συνταγη. Ήταν του Παρλιάρου,την είχε δείξει το 2010 στις γλυκές αλχημείες. Βγήκε πολύ ωραία αν και λίγο βαρυά για τα γούστα μας. Είχε μέσα ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα μουλιασμένα σε αμαρέτο.

Αυτά προς το παρόν! Φιλιά πολλά σε όλες σας και καλή μας χρονιά!!!

Καλημέρα μανουλίτσες και καλή εβδομάδα!

τι κανετε???εγω μια χαρα....εμετους και τα σχετικα.....μας τα χαλασε ο καιρος αυτες τις μερες αλλα δεν πειραζει...δυστυχως σημερα αρχισε ο μικρος να βηχει και φοβαμαι μην αρρωστησει.....αυριο εχω και ξεστολισμα....καταλαβαινετε χαμος....

Ελπίζω σήμερα να είστε καλύτερα:)

αγγελικη τελεια η βασιλοπιτα χαχαχαχ

Την έχω ξεχάσει ήδη:wink::wink::wink:

Τα δικα μας νέα είναι ότι οι γιορτές ήταν μόνο κούραση, δεν τις χαρήκαμε ιδιαίτερα... Ο bill με βρογχητιδα... Πάλι... Και με μάσκες... Και ο Κοσμάς άρρωστος... Αφήστε τα. Ακόμα ταλαιπωρουμαστε.. Έτσι, Πρωτοχρονιά σπίτι μόνοι μας και μόνο το απόγευμα ελάχιστες επισκέψεις για τα γενέθλια μου και την γιορτή του Βασίλη.

Καταρχήν χρόνια πολλά και στους δύο σας και ελπίζω τώρα ο Βασιλάκος σου να είναι καλά!

Όσον αφορά τον θηλασμο.. Λέμε να τον κόψουμε όταν πανε φαντάροι πια... Καλα πλάκα κάνω, θέλω την άλλη εβδομάδα να κάνω μια απόπειρα αποθηλασμου και αν δεν πετύχει καταθέτω τα όπλα. Ευχηθειτε μου καλή επιτυχία :)

Καλή επιτυχία!!!!!!!! Απορώ με την υπομονή σου:wink:;-)

Πάντως το καλο είναι ότι πλέον λένε παρα πολλές λεξουλες αλλα και φράσεις κι έτσι λίγο πολυ συνεννοούμαστε. Βέβαια είναι και πεισματάρηδες και θέλουν να περνάει το δικό τους..

Χαχαχα! Κάτι μου θυμίζει.....

Λέτα μου ευτυχώς που προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Πάντως η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορούν και οδηγούν ( που λέει ο λόγος ) πολλοί δημόσιοι κίνδυνοι. Τις προάλλες μου έτυχε εμένα μια γιαγιά μπροστά από εμένα που κοκκάλωσε το αυτοκίνητό της γιατί το φανάρι αναβόσβηνε πορτοκαλί. Όχι άναψε πορτοκαλί, ήταν χαλασμένο και αναβόσβηνε πορτοκαλί και κοκκάλωσε το αμάξι 50 μ. πριν την διασταύρωση. ΄Να πεις ότι ήθελε να ελέγξει και να περάσει προσεκτικά να το καταλάβω αλλά να κοκκαλώσει σε σημείο που ούτε κατά διάνοια δεν έβλεπε, τι να πω:confused: Ευτυχώς την προσπέρασα, πήγαινα με χαμηλή ταχύτητα αλλά είδα από τον καθρέφτη ότι η γιαγιά συνέχιζε ακίνητη εκεί. Περίμενε να ανάψει πράσινο το χαλασμένο φανάρι:confused::confused:

Λοιπόν όλο και πιο πολύ καταλήγω στο συμπέρασμα πως πρέπει να αφαιρούν τελείως το δίπλωμα οδήγησης σε ανθρώπους από κάποια ηλικία και πάνω! Ο χάρος βγήκε παγανιά!.......

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ναι εχω καιρο να περασω μονη οπως τωρα.

στη δουλεια του αντρα μου το αφεντικο αποφασισε μια εβδομαδα να δουλευουν και μια οχι,οποτε αυτη τη βδομαδα που δε δουλευει τον παιρνει συχνα για βολτες και γω εχω καιρο για λιγη ωραια μοναξια!

οποτε θα κανω κατι και για μενα γιατι η αληθεια ειναι οτι με εχω παρατησει παρα πολυ,ολο σπιτι ,δουλεια και αποστολης ειμαι το τελευταιο καιρο...αντε πρεπει να βγω λιγο απο το καβουκι μου...ακομα και κεινες τις αποτριχωσεις με το μελι αν θυμαστε :D

εχω καιρο να κανω

αχαχαχαχαχ

Λινεάλ!!!

είσαι όλα τα λεφτά!!! Αυτές οι αποτριχώσεις πολύ μου είχαν λείψει!!! ¨Οντως, συμφωνώ, κάποιες στιγμές ηρεμίας είναι απαραίτητες για την ψυχική μας ισορροπία!!! Στις 5 του μήνα κόντεψα να φρικάρω: η μικρή άρρωστη, να μη βρίσκω ένα καλώδιο της μηχανής (ακόμα χαμένο είναι) και ο μεγάλος όλο "μαμά"... μιλάμε... ήθελα να αυτομωλήσω!!!

Εγώ η αλήθεια είναι πως δεν πιστεύω ότι φέρνει καμία τύχη, απλά μου αρέσει πολύ ο χαβαλές που γίνεται και ότι συνεχίζουμε την παράδοση..

Να σου πω κι εγώ δεν πιστεύω στην τύχη, αλλά είναι... πως να το πω... μία ιδέα κι αυτή!!! Θυμάμαι που ήθελα να μείνω έγκυος και δεν έμενα, και μου έπεσε το φλουρί στη δουλειά (ανάμεσα από 30 άτομα). Πήρα μία χαρά... έγκυος πάλι δεν έμεινα εκείνο το χρόνο, αλλά τι να γίνει, ανέβηκε τουλάχιστον η ψυχολογία μου!!!

Κι εμείς, Λετάκι, ξεστολίσαμε!!! Μαύρο δάκρυ ο μικρός "δε θέλω, μόνο τόσο λίγο;;" τι να κάνουμε!!! να σου πω, μιας και πέρασαν οι γιορτές, ήθελα να ξεστολίσουμε, να μαζέψουμε, να συγυρίσουμε, να το πάρω απόφαση... του χρόνου να είμαστε καλά!!!

Άντε, με το καλό να μεγαλώσει η κοιλίτσα σου, να περάσει το πρώτο τρίμηνο και οι εμετοί!!!

τέλεια η περίοδος της εγκυμοσύνης!!!!

Κατα τ΄αλλα ζωηρευουμε και πάμε, κάθε μέρα το σπίτι μοιάζει με βομβαρδισμενο τοπίο. Από σκανδαλιες αλλα τίποτα κι εγώ τα κυνηγαω από πίσω μην φάνε καμία τούμπα.

Αυτά τα νέα θυμάμαι.. Η αλήθεια είναι ότι μου λειψατε αλλα δεν προλαβαίνω πια να μπαίνω στο net. Πάντως όσο μπορώ πάλι θα επανέλθω!

Φιλακια καλο βράδυ! Φιλακια στα μπεμπακια σας!!!

Τζασμίνι,

να χαίρεσαι το γιόκα σου και χρόνια πολλά!! Γιορτινό μωρό, ε;;;

περαστικά του, του μικρούλη!!! κρίμα να είναι άρρωστος στις γιορτές!!

Τα άτιμα όσο πάνε και ζωηρεύουνε... δε θέλω να σκέφτομαι να έχω να κυνηγάω δύο... το ένα και δυσκολεύομαι!!!

Φιλάκια!!!

Μαριλίνα μου θαυμάζω την υπομονή σου. Εγώ με 8 άτομα στο σπίτι και πάλι βγαίνω off. Την Πρωτοχρονιά μ' αρέσει που σου ζήτησα και συνταγή για βασιλόπιτα. Ο Χρηστάκης μου είχε άλλα σχέδια. Ψιλοαρρώστησε όχι τίποτα σοβαρό, μια ιωσούλα χωρίς πυρετό, αλλά η γκρίνια καλά κρατούσε. Σε συνδυασμό με τους 4 τραπεζίτες που φουσκώνουν όλοι μαζί ο γιατρός είπε πάλι καλα΄που κάθεται και δεν τσιρίζει όλη την ώρα. Έτσι και εγώ έκανα μια βασιλόπιτα που είχα τη συνταγη. Ήταν του Παρλιάρου,την είχε δείξει το 2010 στις γλυκές αλχημείες. Βγήκε πολύ ωραία αν και λίγο βαρυά για τα γούστα μας. Είχε μέσα ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα μουλιασμένα σε αμαρέτο.

Τη θυμάμαι αυτή τη συνταγή. ήτανε ωραία, αλλά για φέτος, με τόσες ετοιμασίες... τη βρήκα δύσκολη!!!

Του χρόνου, πάντως, θα κάνω μία που είναι σαν τσουρέκι (όχι, δε σκέφτομαι καθόλου του χρόνου τα Χριστούγεννα... μην το ξαναπείτε!!)

Έμένα πάντως δεν μου έχεις τηλεφωνήσει....

καλή δουλείτσα! Φέυγω κι εγώ, θα τα πούμε μάλλον από Δευτέρα γιατί από το σπίτι δεν με βλέπω να μπάινω.....

Λινεάλ ούτε και σε μένα έχεις τηλεφωνήσει!!

Αγγελική μου, συνήθως την πίτα την περισσότερη την πετάμε. Εγώ την πήρα μαζί στις 3 του μήνα στον Εθνικό Κήπο και ταίσαμε τα πουλάκια!!! Μια χαρά το αντιμετώπισες!!!

Εμάς η μικρή 5 του μήνα ανέβασε έναν 24ωρο πυρετό, στις 7 ήτανε καλά και πήγαμε σε 2 γιορτές!!! πάλι ξενυχτήσανε... να δω πως θα τα βάλω σε πρόγραμμα!!!

Φιλάκια!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπερα κοριτσια,

ειχα γραψει ακομα ενα βραδυ αλλα οταν πηγα να το ποσταρω ξυπνησε ο μικρος με κλαματα και στη φουρια μου το ακυρωσα.

Τι κανετε;

Εμεις εδω εχουμε ζορια.

Ο μικρος βγαζει δοντια!!!

Μεχρι τωρα ειχαμε μεινει με τα 6 και τωρα μαλλον βγαινουν και τα υπολοιπα.

Πολυ πονος ομως βρε κοριτσια κι ενω τα πρωτα δε τα καταλαβαμε αυτα τα νιωθουμε στο πετσι μας μερα νυχτα...

Μεχρι και τα ουλα του εχουν ματωσει κ το παιδι πρεπει να ποναει παρα μα παρα πολυ.

Και σα να μην εφτανε αυτο εχει βγαλει στα χειλακια του κατι σπυρακια με πυον δε ξερω απο τι,μπορει να καηκε αλλα απο που δε ξερω...

και σα να μην εφταναν κι αυτα τις προαλλες επεσε στον ισιο δρομο που λεμε και χτυπησε τη μυτη του στο ξυλο του κρεβατιου και αρχισε η μυτουλα του να τρεχει αιμα...

δηλ ελεος...

Μας εχει επηρεασει η πανσεληνος που γινεται στο ζωδιο του καρκινου και ο μικρος ειναι σαυτο το ζωδιο...οποτε ετσι εξηγειται--παρηγορουμαι ετσι...

Εσας ποσα δοντακια εχουν;

Τα χουν βγαλει ή υπαρχουν κι αλλοι που καθυστερησαν οπως εμεις;;;

Δε σας ειπα,η αδελφη μου γεννησε 30 οκτωβριου ενα κοριτσακι με καισαρικη το οποιο ειναι τοσο μα τοσο χοντρουλικο συνεχεια τρωει,τα μαγουλακια του δεν ειναι απλα φουσκωτα...χυνονται απο το προσωπο...

και το ωραιο ειναι οτι 31 οκτωβριου εχει γενεθλια ο μπαμπας μου και παντα μπερδευομασταν και ξεχνουσαμε νομιζοντας οτι εχει στις 30.

τωρα θα ξερουμε:D

καλη σας νυχτα κορτσουδια:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημερούδια!!!

Lineal,

πολυ χάρηκα με την αδελφή σου!!!! Θυμάμαι ότι προσπαθούσε να μείνει έγκυος και δυσκολευότανε!!! Τέλεια νέα!!! :P:p

Η μπουμπού μας έχει γύρω στα 10 δοντάκια. Κι εμάς άργησε να τα βγάλει. Τα πρώτα (και μάλιστα όχι τα ακριβώς μεσαία, τα από δίπλα, σαν βρυκολακάκι ήτανε) τα έβγαλε τέλος Μαίου.

Δεν ξέρω αν φταίει η πανσέληνος, το ζώδιο ή τι άλλο, πάντως κι η δικιά μου χτυπάει, έχει φοβερή γκρίνια και είναι κολλημένη πάνω μου. Βέβαια, για δύο σχεδόν εβδομάδες καθόμουνα από τη δουλειά και μάλλον συνήθισε!! ;);)

Επίσης, έχει φτιάξει ο ύπνος της!!! Κοιμάται κατά τις 10:00 - 10:30 πλέον (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) :lol::lol::lol:

Άντε, καιρός να κάνουμε και κάτι για μας!!

Αγγελικήηηηηηηηηηηηηηηη

τα φώτα σου: Ο μεγάλος μου (5) θέλει γραφείο. Βασικά το είδε στα ξαδελφάκια του και ζήλεψε... Σκεφτόμουνα να του πάρω ένα φτηνούλι, αλλά δεν βρίσκω κανένα... όπως το θέλω... δλδ με αποθηκευτικό χώρο, χωρίς να χρειαστεί να το στερεώσω στον τοίχο...

Βρήκα ένα όπως το θέλω, αλλά κάνει 190?... Τι λες, αξίζει τον κόπο ή θα το καταστρέψει;; Α, το άλλο που βρήκα, αλλά θέλει στερέωμα στον τοίχο, κάνει 135?... ε, έλεγα να πάρω αυτό που θέλω για αυτή τη διαφορά...

Επίσης, ήθελα να ρωτήσω όποιον μπορεί να βοηθήσει: Μπορώ να βάλω κάτι πάνω από το γραφείο (π.χ. σα μουσαμά) να μην γίνει χάλια αμέσως;;

Ή να πάρω ένα φτηνούλι από το Σκλαβενίτη που είδα... κι όξω απ' την πόρτα;; Δεν ταιριάζει, όμως, καλά με το παιδικό δωμάτιο...

Ουφ, μπλέχτηκα!!!!!

Οποιαδήποτε βοηθεια δεκτή!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

[QUOTE=lineal;1398905]Ο μικρος βγαζει δοντια!!!

Μεχρι τωρα ειχαμε μεινει με τα 6 και τωρα μαλλον βγαινουν και τα υπολοιπα.

Πολυ πονος ομως βρε κοριτσια κι ενω τα πρωτα δε τα καταλαβαμε αυτα τα νιωθουμε στο πετσι μας μερα νυχτα...

Μεχρι και τα ουλα του εχουν ματωσει κ το παιδι πρεπει να ποναει παρα μα παρα πολυ.

Και σα να μην εφτανε αυτο εχει βγαλει στα χειλακια του κατι σπυρακια με πυον δε ξερω απο τι,μπορει να καηκε αλλα απο που δε ξερω...

Ζήτα την γνώμη του παιδίατρου και για τα δύο. Ειδικά για τα δόντια εμένα μου έχει πει και του δίνω depon όταν ζορίζεται κι έτσι ηρεμεί λιγάκι.

Δε σας ειπα,η αδελφη μου γεννησε 30 οκτωβριου ενα κοριτσακι με καισαρικη το οποιο ειναι τοσο μα τοσο χοντρουλικο συνεχεια τρωει,τα μαγουλακια του δεν ειναι απλα φουσκωτα...χυνονται απο το προσωπο...

Αχου να χαρώ μωρέ μαγουλάκια για τσίμπημα!!! Να σας ζήσει η ανιψούλα!!!

καλη σας νυχτα κορτσουδια [/QUOTE]

Δοντάκια έχουμε 12 κι έχουμε βγάλει και τους 2 πρώτους τραπεζίτες μας!

[QUOTE=Μαριλίνα;1398926]Καλημερούδια!!!

Αγγελικήηηηηηηηηηηηηηηη

τα φώτα σου: Ο μεγάλος μου (5) θέλει γραφείο. Βασικά το είδε στα ξαδελφάκια του και ζήλεψε... Σκεφτόμουνα να του πάρω ένα φτηνούλι, αλλά δεν βρίσκω κανένα... όπως το θέλω... δλδ με αποθηκευτικό χώρο, χωρίς να χρειαστεί να το στερεώσω στον τοίχο...

Βρήκα ένα όπως το θέλω, αλλά κάνει 190?... Τι λες, αξίζει τον κόπο ή θα το καταστρέψει;; Α, το άλλο που βρήκα, αλλά θέλει στερέωμα στον τοίχο, κάνει 135?... ε, έλεγα να πάρω αυτό που θέλω για αυτή τη διαφορά...

Επίσης, ήθελα να ρωτήσω όποιον μπορεί να βοηθήσει: Μπορώ να βάλω κάτι πάνω από το γραφείο (π.χ. σα μουσαμά) να μην γίνει χάλια αμέσως;;

Ή να πάρω ένα φτηνούλι από το Σκλαβενίτη που είδα... κι όξω απ' την πόρτα;; Δεν ταιριάζει, όμως, καλά με το παιδικό δωμάτιο...

Ουφ, μπλέχτηκα!!!!!

Μαριλίνα το πρώτο γραφείο της Κωνσταντίνας της το πήραμε όταν ήταν 3 ετών και ήταν αυτό

41005.jpg?osCsid=6ba721b8e6ba1391ea2efa4

Χωρίς τον καθρέπτη.

‘Όταν πήγε 1η δημοτικού βάλαμε στο δωμάτιο της το γραφείο που είχα εγώ και έίναι έτσι

http://www.kouketa.com/uploads/8/7/0/0/8700323/9573911_orig.jpg?243

Χωρίς την αριστερή συρταριέρα. Πήγα σε ένα κατάστημα με είδη κιγκαλερίας και βάλαμε χρωματιστά πόμολα. Αυτό βέβαια είναι προσωρινή λύση μια και σε 1-2 χρόνια θα γίνει πλήρης ανακάινηση του παιδικού δωματίου και θα αγοραστεί καινούριο γραφείο.

Οποιαδήποτε βοηθεια δεκτή!!![/QUOTE]

Και να σας πω και τα νέα από τον παιδίατρο που πήγαμε χτες. Κάναμε εμβόλιο, κλάψαμε πολύ, είμαστε 11.500 κιλά και 82 πόντους.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ζήτα την γνώμη του παιδίατρου και για τα δύο. Ειδικά για τα δόντια εμένα μου έχει πει και του δίνω depon όταν ζορίζεται κι έτσι ηρεμεί λιγάκι.

Κι εγώ το θυμάμαι να μας το έχει πει η παιδίατρος, ειδικά για το βράδυ, για να κοιμάται...

Μαριλίνα το πρώτο γραφείο της Κωνσταντίνας της το πήραμε όταν ήταν 3 ετών και ήταν αυτό

ʽΌταν πήγε 1η δημοτικού βάλαμε στο δωμάτιο της το γραφείο που είχα εγώ και έίναι έτσι

http://www.kouketa.com/uploads/8/7/0/0/8700323/9573911_orig.jpg?243

Αυτή τη φώτο που τη βρήκες;; κάτι τέτοιο ψάχνω, απλά σε πιο ανοιχτό χρώμα...

Και να σας πω και τα νέα από τον παιδίατρο που πήγαμε χτες. Κάναμε εμβόλιο, κλάψαμε πολύ, είμαστε 11.500 κιλά και 82 πόντους.

Τέλεια!!! Απίθανος ο Χρηστάκος!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Ναι σίγουρα. Πάντως ίσως βρεις κάποιο σχέδιο που σου αρέσει και έχοντας το σαν μπούσουλα μήπως βρεις κάποιο μαραγκό που να μπορεί να σου το φτιάξει οικονομικότερα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...