Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ώπα!!!! Αυτή κι αν είναι επιστροφή!!!!!

lineal καλώς μας ήρθες κορίτσι μου! Να έχεις μια καλή χρονιά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου! Άντε και με ένα μωράκι ξανά:wink::wink::wink:

Εμείς ήμαστε όλοι καλά, μεγαλώνουμε, ζωηρεύουμε, κάνουμε νάζια, κάνουμε πείσματα όταν δεν περνάει το δικό μας, γενικά κάνουμε αισθητή την παρουσία μας!!!!

Άντε να αποκτήσεις δική σου σύνδεση και να είσαι συνέχεια μαζί μας όπως παλιά!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Lineal...καλωσορίσες.....μας ελειψες παρα πολυ.....και ναι ναι είμαι έγκυος.....χαχαχαχχαχα

Λοιπόν έχω νεα....χθες είχα ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο....Τρακαρα με μια κυρία της οποίας το αμάξι γλιστρισε...έκανε οκτάρακια και δεν πρόλαβα και εγω να σταματήσω κα με βρήκε στο προφυλακτηρα και εγω την βρήκα στην πόρτα αφού γύρισε κάθετα....ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές....περιμέναμε κανα δίωρο την τροχαία και αφού ήρθαν και γράψανε τα στοιχεία αποδεικνύεται οτ αυτη είχε ληγμενο διπλωμα(67χρονων) και επειδή προφανώς και τρόμοκρατηθηκε άρχισε να λέει οτι εγω μιλούσα στο κινητό....προφανώς και δεν την πίστεψαν.....σήμερα λοιπόν το πρωί με πήρε η δικηγόρος της...ευτυχώς εγω δεν ασχολούμαι με αυτα αλλα η εταιρεία που μας νοικιάζει τα αυτοκίνητα και της είπα να ασχοληθεί με αυτούς και όχι με εμένα....ελπίζω να μην με τρέχει στα δικαστήρια....

Το τελευταίο διάστημα είμαι και συναχωμενη και γενικα ειναι λίγο δύσκολα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καταρχήν Λετάκι δόξα τω Θεό που είσαι εσύ καλά και το μωράκι σου! Όσο για την θείτσα που είχε το θράσος να πει ότι έφταιγες εσύ τι να πω? Άστην να μιλήσει με το δικηγόρο σας και σίγουρα θα βρουν την λύση χωρίς δικαστήρια. Η παρονομία της που οδηγούσε με ληγμένο δίπλωμα είναι μεγάλη και δεν νομίζω να την συμφέρει να βρεθεί στο δικαστήριο.

Παρόλα αυτά εσύ έχεις μάρτυρα που να είδε ότι δεν μιλούσες στο κινητό την ώρα του τρακαρίσματος?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αγγελική μου ... Ευτυχώς είμαστε καλα.... Δεν έχουμε μάρτυρα όχι αλλα και που το είπε στον αστυνομικό αυτός δεν είπε τίποτα ούτε κατέγραψε κατι ούτε κάνω ζήτησε το κινητο μου να το δει... Γελουσαν με αυτα που άκουγαν οι καημενοι... Δεν βαριέσαι....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλεςςςςςςςςςς!!!

Καλή χρονιά σε όλους κ όλες...

Έχω χαθεί πολύ αλλά ευελπιστώ από εδώ κ πέρα να είμαι τακτική κ να συντονιστώ κ πάλι..

Εύχομαι όλα τα μπεμπενάκια να είναι καλά..

πολλλά φιλια

Ρούλα

Καλά η σημερινή μέρα είναι ιστορική! Δύο come back από τα παλιά??? Συνεννοημένες ήσασταν κορίτσια????

Κάλως ήρθες rulia ξανά!!!!:wink::wink::wink::wink:

Άντε να ζωντανέψει περισσότερο το καφέ μας!!!!

Περιμένουμε και τα δικά σου νέα................

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Μια νυσταγμένη καλημέρα από τη δουλειά (:mad::x).

Ναι, επέστρεψα, οσάν βλάκας για μία μέρα!!!

Αλλά έπεσα πάνω σε πολλές επιστροφές και πολύ χαίρομαι:

Lineal και Rulia

τι κάνετε; πείτε μας νέα σας!!!

Καλή χρονιά να έχετε!!!!

Λέτα μου,

ευτυχώς που είστε και οι δύο καλά!!! Όσο για τη θείτσα, σίγουρα δεν μπορεί να αποδείξει οδήγηση με κινητό, ενώ η δική της ληγμένη άδεια (και μάλιστα εδώ και δύο χρόνια!!) δεν επιδέχεται αμφισβήτηση!!! Δε νομίζω να τη βγάλει καθαρή!!!

Αγγελική μου,

η δικιά μου είναι επίσης, πεισματάρα, ναζιάρα κλπ... Τώρα τελευταία σκαρφαλώνει στην πλάτη του καναπέ για να ανοιγοκλείσει το φως!!!

Λοιπόν, την πρωτοχρονιά είχαμε πολυ κόσμο. Να σας πω την αλήθεια το χάρηκα, αλλά, από την άλλη, στεναχωρήθηκα γιατί με τις ετοιμασίες έχασα πολύτιμο χρόνο με τα παιδάκια μου!!!

Παραμονή ήμασταν οικογενειακά με δύο κολλητές μου και, ενώ είχα ετοιμάσει το σπίτι όσο μπορούσα, από τη μία ήρθε ο Άη Βασίλης και έφερε πολλά δώρα στα παιδιά μου που τα σκίζανε μετά μανίας και γεμίσαμε και φελιζόλ (απίστευτα τα πιτσιρίκια όσο περιμένουν τον Άγιο!!!), από την άλλη η κόρη μου περιέφερε ένα κομάτι βασιλόπιτα σε όλους τους καναπέδες, χαλιά κλπ... χάλια έγινε!! Ο μπαμπάς μας είχε την τιμητική του:

α) Δεν είδε τον Άγιο, είχε βγει να πετάξει τα σκουπίδια :wink:

β) Ενώ - τίμια - το φλουρί έπεσε ανάμεσα στα δύο παιδιά... προσπάθησε αν το οικειοποιηθεί δικό του:lol::lol:. Τρώει κάτι κολλήματα ώρες ώρες!!!

Ανήμερα μαζευτήκαμε... να θυμηθώ... 45 άτομα!!! Εκ των οποίων 19 ανήλικα!!

Μη δείτε το σπίτι μετά!!! Ειδικά το δωμάτιο των παιδιών: Αλλά αυτό που φέρνει εγκεφαλικό στη μάνα μου που δεν μπορεί την ακαταστασία... εμένα μου φάνηκε πανεύκολο!!!

Ο αντρούλης μου ζωγράφισε πάλι: Έκανα μία μεγάλη βασιλόπιτα (κάθε χρόνο την κάνω) να κόψουμε. Άρχισε τη γκρίνια "τι με βάζετε και την κόβω, διαλέξτε κομάτι μόνοι σας, όχου τώρα" κλπ... τον ρωτάω την επομένη τι έπαθε και τι μου λέει: ότι φοβήθηκε ότι θα του έκανα μούτρα εάν το φλουρί δεν έπεφτε σε εμάς :shock::shock: Που πάει και τα βρίσκει;;Μιλάμε για πολύ γέλιο!!!

Στις 2/1 προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα αμάζευτα και να ανοίξουμε τα δώρα!!

Την επομένη πήγαμε με τη φίλη μου τα τέκνα μου στο Ζάππειο και τον Εθνικό Κήπο!!! Πολύ το χαρήκαμε!!

Και χθες πήγαμε στη μάνα μου και ανάψαμε τζάκι!!!

Α, για την κόρη μου όλα τα ζωάκια κάνουνε α-βα-βάβ!!! Έχουμε αβαβάβ σκύλο (το λογικό), αβαβάβ γάτα, αβαβάβ τίγρη, αβαβάβ φάλαινα :lol::lol::lol: κλπ...

Δεν μπορείτε να πείτε... άργησα, αλλά θα διαβάζετε μία ώρα!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Μία επίσης νυσταγμένη καλημέρα και από μένα!

Μαριλίνα μια χαρά βλέπω περάσατε τις γιορτές! Και του χρόνου να είστε καλά!

Την βασιλόπιτα την έφτιαξα εγώ, αλλά φέτος δεν πέτυχε καθόλου. Φτιάχνω την κλασική συνταγή κείκ που έχει πάνω η φαρίνα που φουσκώνει μόνη της και πάντα μου βγαίνει καλή. Φέτος την βάζω στον φούρνο, αρχίζει να ροδίζει και να φουσκώνει, όλα καλά. Όταν ήταν έτοιμη την βγάζω από τον φόυρνο και την αφήνω στον πάγκο της κουζίνας για να κρυώσει και να την στολίσω. Πάω μετά από καμιά ωρίτσα για να την ετοιμάσω και είχε ξεφουσκώσει και είχε μείνει η μισή σε πάχος!!!! Οκ λέω, ίσως το αλεύρι δεν ήταν δυνατό και δεν κράτησε το φούσκωμα. Την στόλισα με την άχνη και τα στολιδάκια της, ήταν πολύ όμορφη είναι η αλήθεια. Και το επόμενο βράδυ που την κόψαμε ανακαλύπτω με μεγάλη μου λύπη ότι είχε μείνει η μισή άψητη:confused::confused::confused::confused:

Πραγαματικά δεν ξέρω τι έφταιξε, την κόψαμε, ευχηθήκαμε και δεν ξαναασχολήθηκα μαζί της:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας και παλι κοριτσακια μου:)

λετακι τι συμβαν κι αυτο,πωπω τι κωλογρια αντε μη πω τπτ μεγαλο θρασος ειχε.ευτυχως δε παθατε και τιποτα...

αγγελικουλαμ ειδες;δυο επιστροφες και αν δε κανω λαθος εχουμε κ το ιδιο ζωδιο με τη ρουλια...χμμμμ,φαινεται οι πλανητες μας,βγηκαν απο τη ναρκη τους,ο δικος μου παντως ηταν σε χειμερια ναρκη και προσπαθω να ξεκολλησω λιγο.

μαριλινα μου χαρα στο κουραγιο σου:)

δε καταλαβα,ο αντρας σου ηθελε το φλουρι που επεσε στα παιδια;;;;;

χαχαχαχαχαχαχ

μα ολοι οι αντρες ιδιοι ειναι; σαν παιδια!

εμας παντως μας επεσε στον μικρο στης πεθερας μου το σπιτι και στο δικο μας επεσε σε μενα.

αντε να μας παει καλα η χρονια και ολα να παν καλα,παναπολα υγεια.

εγω κοριτσια εστειλα τον αντρα μου και τον μικρο στο χωριο στο παππου και στη γιαγια και γω εδω,εφαγα γεμιστα,ηπια καφεδακι και σε λιγο παω δουλεια.

απ τη μια καλα περναω,εχει ησυχια αλλα το πεθυμαω το ζιζανιο μου.

κοριτσια ο μικρος οσο εμοιαζε στον πατερα του σα βρεφος,τωρα ολοι λενε-και απ τη μερια του αντρα μου!-οτι μοιαζει σε μενα

εγω βεβαια καμαρωνω αλλα λεω οτι μοιαζει και στους δυο.

πρεπει να αλλαξω και τικερακι.

φιλακι πολλα

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

lineal καλά είναι να περνάμε και λίγο καιρό μόνες μας. Και ξεκουραζόμαστε ουσιαστικά αλλά και βρίσκουμε χρόνο να ασχοληθούμε με πράγματα που δενν κάνουμε όταν είμαστε όλοι μαζί. Άσε που όταν ξαναδεις τον μικρό σου ακριβώς επειδή θα σου έχει λείψει θα αισθανθείς ότι τον αγαπάς περισσότερο και ότι έχεις περισσότερες αντοχές για να ασχοληθείς μαζί του!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ναι εχω καιρο να περασω μονη οπως τωρα.

στη δουλεια του αντρα μου το αφεντικο αποφασισε μια εβδομαδα να δουλευουν και μια οχι,οποτε αυτη τη βδομαδα που δε δουλευει τον παιρνει συχνα για βολτες και γω εχω καιρο για λιγη ωραια μοναξια!

οποτε θα κανω κατι και για μενα γιατι η αληθεια ειναι οτι με εχω παρατησει παρα πολυ,ολο σπιτι ,δουλεια και αποστολης ειμαι το τελευταιο καιρο...αντε πρεπει να βγω λιγο απο το καβουκι μου...ακομα και κεινες τις αποτριχωσεις με το μελι αν θυμαστε :D

εχω καιρο να κανω

αχαχαχαχαχ

1zNmp2.png

ναι εχω καιρο να περασω μονη οπως τωρα.

στη δουλεια του αντρα μου το αφεντικο αποφασισε μια εβδομαδα να δουλευουν και μια οχι,οποτε αυτη τη βδομαδα που δε δουλευει τον παιρνει συχνα για βολτες και γω εχω καιρο για λιγη ωραια μοναξια!

οποτε θα κανω κατι και για μενα γιατι η αληθεια ειναι οτι με εχω παρατησει παρα πολυ,ολο σπιτι ,δουλεια και αποστολης ειμαι το τελευταιο καιρο...αντε πρεπει να βγω λιγο απο το καβουκι μου...ακομα και κεινες τις αποτριχωσεις με το μελι αν θυμαστε :D

εχω καιρο να κανω

αχαχαχαχαχ

Έχω γελάσει με αυτές τις αποτριχώσεις και τις περιγραφές σου:wink:;-):wink:

Έτσι όπως το λες, η μοναξιά σε μικρές δόσεις είναι απαραίτητη για την ψυχική μας ισορροπία!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

οποτε θα τα βαλω σε σειρα,εχω να βαψω μαλλι να πω χρονο;

αποτριχωση εχω να κανω κατι μηνες...

η διαιτα εχει παει κατα διαολου,

γενικα να μη τα πολυλογω ειμαι γυναικα πειρασμος χιχιχιχιχι

αγγελικη οντως πολυ γελιο αυτες οι αποτριχωσεις,αλλα τελευταια φορα που εκανα ηταν πολυ οδυνηρο στο μπικινι και γιαυτο μαλλον εχω καιρο να κανω τωρα.

πωπω πως βαριεμαι να ετοιμαστω για δουλεια!!!

κοριτσια αληθεια εχει τυχει να παρω καμμια απο σας τηλεφωνο;

τωρα πουλαμε κατι μπαλιτσες που μπαινουν στο πλυντηριο και πλενουν χωρια απορρ και μαλακτικο για 1000 πλυσεις εχουν διαρκεια.

την εχει καμμια σας;

κλεινω καλο σας μεσημερι και καλα να περασετε οτι κι αν κανετε σημερα:)

1zNmp2.png

Έμένα πάντως δεν μου έχεις τηλεφωνήσει....

καλή δουλείτσα! Φέυγω κι εγώ, θα τα πούμε μάλλον από Δευτέρα γιατί από το σπίτι δεν με βλέπω να μπάινω.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...