Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα φιλεναδιτσες.....χρονια πολλα....

Πως περασατε????εμεις πολυ ωραία...και αυτη την εβδομάδα έχουμε άδεια και είναι πολυ ωραία...απο χθες ξεκίνησα να έχω καουρες και αναγουλες όπως στην πρωτη εγκυμοσύνη.....τα έχω ξαναπερασει αλλα χθες που ήταν πρωτη φορα ζοριστηκα...είχα ξεχάσει πως ήταν...

Σήμερα θα πάμε στη γιατρο και ελπίζω να ακούσω καρδούλα καινα σιγουρευτω οτι όλα είναι καλα....σας φιλω...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κοριτσάκια!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

ελπίζω να περάσατε όλες καλά!

Χρόνια πολλά και στα παιδάκια που γιόρταζαν! Μαριλίνα, Ελεάννα και Αγγελική να τα χαίρεστε!!!!!

Λέτα μου υπομονή, με τις αναγούλες. Περιμένουμε νέα σου! ;)

την Πέμπτη πάω για δουλειά :(, ο άντρας μου πήγε από σήμερα...

γενικά περάσαμε πολύ ωραία...ήρθε κι Άγιος Βασίλης κι έφαγε τα μπισκότα του και ήπιε το γάλα που του είχε βάλει η Αφροδίτη και το πρωί βρήκε στην κάλτσα το δώρο της...παπάκια όπως είχε ζητήσει, και κάτω από το δέντρο άλλο δώρο από τη μαμάκ και το μπαμπά!

αααα μας είπανε και τα κάλαντα και η Αφροδίτη τους έδινε λεφτά...είχε ενθουσιαστεί...και μετά τα είπε κι αυτή στους παππούδες!

Και παλί χρόνια πολλά!!!!

Να περνάτε καλά!!! Φιλάκια!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημερούδια!!!

Λετάκι μου,

απίθανα τα νέα σου!!! Να σου πω, και να μην ακούσεις καρδούλα, νομίζω είναι νωρίς ακόμα!!! Αχ, τι ωραίο συναίσθημα της εγκυμοσύνης!!! Περιμένουμε νέα σου!!!

Ελεάννα μου,

να χαίρεσαι τον Χρηστάκο σου!!! Όσο για βασιλόπιτα, συνήθως κάνω σε στυλ κέικ, γιατί σε στυλ τσουρέκι είναι λίγο δύσκολη. Εσύ τι προτιμάς;; έχω συνταγές και από τα δύο!!!

Πως τα περάσατε;;

Τιτούλα μου,

πολλές προόδους η Αφροδιτούλα!!! Σε καταλαβαίνω για τη δουλειά: ΕΓώ θα ξαναπάω στις 5/1 και μου φαίνεται πολύ κοντά...

Τινάκι μου,

καλές γιορτές!!!!

Φιλάκια!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλησπερα κοριτσακια....

τι κανετε???πως περνατε???εμεις πολυ ωραια...μεσα στις βολτες ολη μερα...απο χθες μου ξεκινησαν και οι αναγουλες και σημερα εκανα και εμετο....τα ειχα ξεχασει και τωρα αρχιζω να τα ξαναθυμαμαι χαχαχαχ...

πηγαμε στη γιατρο χθες και ειδαμε τον σακο κτλ... αλλα καρδια δεν μπορεσαμε να ακουσουμε...εγω λιγο στεναχωρεθηκα και αγχωθηκα αλλα αυτη ηταν πολυ χαλαρη μου ειπε οτι ολα καλα ειναι και να παω σε κανα μηνα ξανα.....και ολα πηγαινουν καλα....οποτε αφου αυτη δεν αγχωθηκε εγω γιατι να αγχωθω????το μονο που ειπε να προσεχω ειναι να μην πολυσηκωνω το μωρο....δεν γινεται ομως γινεται???

αυριο λεμε να παμε στην δεθ που εχουν το χωριο του αη βασιλη....σας φιλω...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Μανούλες γεια σας και χρόνια πολλά...

Είμαι η Κατερίνα, μητέρα δύο υπέροχων αγοριών. Το μικρότερο γεννήθηκε Ιούλιο του 2010 γι' αυτό και θα ήθελα τα φώτα σας...

Αντιμετωπίζει πρόβλημα βαρηκοϊας και γι' αυτό ο ΩΡΛ μας είπε να δούμε και αναπτυξιολόγο. Όπως καταλαβαίνετε, λόγω της βαρηκοϊας δε μιλάει ακόμη (τώρα ξεκινήσαμε με ακουστικά και λογοθεραπεία) ενώ δεν περπατάει και τελείως μόνος του (γι' αυτό έχουμε κάνει εξετάσεις που είναι Οκ, μας είπαν οτι πιθανώς σχετίζεται με λαβύρινθο). Τελοσπάντων, αυτά σας τα αναφέρω για να μπείτε στο κλίμα.

Η γιατρός λοιπόν μου είπε οτι θα έπρεπε να ασχολείται για κάποια ώρα με βιβλία (ασχολείται μονο εάν του αρέσουν) και να χτίζει πυργάκια με κύβους (αντίθετα του αρέσει να σφηνώνει και να ξεσφηνώνει τουβλάκια τύπου lego και του αρέσει και να ζωγραφίζει). Γενικά είπε οτι τον βρίσκει αρκετά "πίσω" από την ηλικία του. Ωστόσο, ε΄χοντας και μεγαλύτερο παιδάκι, είμαι λίγο επιφυλακτική μήπως και ήταν υπερβολικά αυστηρή.

Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, τι κάνουν τα δικά σας παιδιά; πχ ασχολούνται με βιβλία για πολλή ώρα; φτιάχνουν παζλ; τι άλλο έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής; Διότι μέσα στο άγχος μου για τη βαρηκοϊα προστέθηκε τώρα και η στεναχώρια οτι ε΄χει μείνει πολύ πίσω ο μικρός μου...

Ευχαριστώ εκ των προτε΄ρων και εύχομαι καλή πρωτοχρονιά!

Διαφημίσεις

kat05,

καλώς ήρθες στην παρέα μας και να χαίρεσαι τα αγοράκια σου!!!

Να σου πω για την δικιά μου κόρη:

Περπάτησε στους 15 μήνες (ε, δεν το λες και νωρίς!!).

Με βιβλία ασχολείται πολύ λίγο, ενώ τις τελευταίες 15 μέρες έχει αρχίσει να ασχολείται με ένα παζλ με ξύλινα ζωάκια. Της αρέσουν τα τουβλάκια, τύπου λέγκο, και τα βάζει στη σειρά (δλδ φτιάχνει μικρά πυργάκια, το ένα μέσα στο άλλο).

Γενικά, νομίζω ότι έχοντας κι εσύ μεγαλύτερο παιδάκι, μπορείς να κρίνεις σε σχέση με τον μεγάλο. Αν και, να σου πω, εγώ βλέπω διαφορές ανάμεσα στα δύο παιδιά μου... Αληθεια, ο μεγάλος σου πόσο είναι;;

Επίσης, να θυμηθούμε ότι το κάθε παιδάκι έχει τον δικό του ρυθμό, πιθανότατα εσένα θα έχει λίγο πιο ιδιαίτερο ρυθμό λόγω της βαρηκοίας. Ξέρω παιδάκια που περπατήσανε στους 10 μήνες και άλλα που περπατήσανε 1,5 χρονών. Παιδάκι φίλης μου 10 μηνών το καλοκαίρι ακόμα δεν καθότανε... τώρα περπατάει κανονικότατα...

Καλύτερα, ρωτήστε το γιατρό τι εννοεί. Αλήθεια, ο παιδίατρος που σας παρακολουθεί έπρεπε, λογικά, να παρατηρήσει "σημάδια" ή να σας ρωτήσει. Αυτός τι λέει;;

Ενημέρωσέ μας και για τα δυο σου τα παιδάκια, ότι άλλο θες στη διάθεσή σου!!!

Χρόνια πολλά!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Μαριλίνα μου σ' ευχαριστώ!

Ο μεγάλος μου είναι 3 ετών... Όντως, κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό.

Ο δικός μας παιδίατρος δεν ανησυχεί καθόλου και για τίποτα. Μου λέει οτι ο μικρός θα πάει μια χαρά. Η αναπτυξιολόγος είπε οτι θέλει ενίσχυση (πχ εργοθεραπεία για βελτίωση λεπτής κινητικότητας).

Και ο δικός μου μικρούλης άργησε να καθήσει, όπως και να στηρίξει το κεφαλάκι του. Μου λένε οτι πρέπει να οφείλεται στο λαβύρινθο ( ο οποίος σχετίζεται και με τη βαρηκοϊα). Έχουμε κάνει πολλές εξετάσεις και, αν εξαιρεσεις τον έλεγχο ακοής, δόξα τω Θεώ όλα τα άλλα βγαίνουν ΟΚ.

Tώρα είδα οτι θηλάζεις ακόμη, respect, μπράβο!!! Εγώ στον μικρό μου τα κατάφερα 8 μήνες. Κι απ' ό,τι βλέπω έχουν και γενέθλια κοντά με τον δικό μου (8 Ιουλίου). Να χαίρεσαι κι εσύ τα παιδάκια σου!

Kat05 καλωσορίσες.... Όλα τα παιδάκια είναι διαφορετικά μεταξύ τους άσχετα είναι κοντά στην ηλικία...ο μικρός μου δεν ασχολείται καθόλου με κουβάρια το μόνο που θέλει είναι να τα γκρεμίζει...αυτα που του αρέσουν είναι τα παραμύθια...και μάλιστα αυτα που έχουν ήχους...τρελαινεται να παίζει μαζι τους....όπως επίσης του αρέσουν τα αυτοκινητακια....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερούδια!!!

Ευτυχισμένο το 2012, να φέρει σε όλες μας ότι ποθούμε!!!

Τζασμίνι,

να χαίρεσαι τον Βασίλη σου κι εγώ τον δικό μου γιο!!!

Συγχωρέστε με, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή!!

Ετοιμαζόμαστε για μεγάλο τραπέζι σήμερα, για να γιορτάσουμε και τη γιορτή του Βασίλη και της Εμμανουέλας μας!!!

Σας εύχομαι καλή χρονιά!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλή χρονιάαααα!!!!! Εύχομαι ότι επιθυμείτε μανουλίτσες μου!!!

Χρόνια πολλά Μαριλίνα και Jasmini για τα παιδάκια σας!!!!!

Kat05 καλως ήρθες στην παρέα μας!! Συμφωνώ ότι κάθε παιδάκι έχει το ρυθμό του. Κι εμένα δεν του αρέσει να ασχολείτε με τουβλάκια, τα γκρεμίζει και άντε να βάλει το ένα πάνω στο άλλο, από βιβλία του αρέσουν τα μουσικά για χορευει και αυτά με τα παραθυράκια... Τα παζλ δεν του αρέσουν ακόμα!

Καλη χρονια κοριτσάκια μου...μόνο χαρές και επιτυχίες να έχουμε αυτο τον χρόνο....πως περάσετε???.εμεις πολυ ωραία......βέβαια με έχουν τρελαίνει οι εμετοι οι καουρες και οι αναγουλες...αλλα τι να κάνω?θα προσαρμοστω.....εσείς πως περασατε???

Μαριλινα και Jasmini να χαίρεστε τα παιδάκια σας....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Τσα!!!!!! Εδώ είμαι και πάλι!!!

Καλή χρονιά σε όλες τις μανούλες, να χαίρεστε τα παιδάκι σας και τις οικογένειές σας!

Βλέπω όλες περάσατε καλά κι εσύ λετάκι που περιμένεις το ζουζουνάκι νο2 ακόμη καλύτερα. Εγώ κοιλιά στο 2ο δεν είχα μεγάλη. Να φανταστείς η εγκυμοσύνη μου φάνηκε στον 6ο μήνα σχεδόν!!!! Αφού όλοι με κορόιδευαν και μου έλεγαν πως αφήνα την κοιλιά στο σπίτι...........

kat05 καταρχήν καλώς ήρθες στην παρέα μας! Όπως σου είπαν και οι άλλες κοπέλες το κάθε παιδί έχει το δικό του ρυθμό ανάπτυξης οπότε μην ανησυχείς, θα εξελειχθεί το ζουζούνι σου σιγά-σιγά. Βέβαια το θέμα της ακοής παίζει κάποιο ρόλο σε κάποια κομμάτια της ανάπτυξής του αλλά με την βοήθεια ενός ειδικού όλα θα βελτιωθούν! Να μας λες πως τα πάει με την πρόοδο του οκ?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!

Χρονια πολλα καλη χρονια,

πωπω με τρωγαν τα δαχτυλα μου μεχρι να μπω και να σας γραψω.

Επιτελους εχω φτιαξει τον υπολογιστη μου και η συνδεση μας θα ειναι ετοιμη 25 του μηνα,τωρα εχω μπει απο του γειτονα(παλια μου τεχνη κοσκινο χεχε)

Τι κανετε κοριτσακια μου;

Τα παιδακια σας τι κανουν;

Ειλικρινα πεθυμησα ποσο πολυ τις κουβεντες μας!!!

1μιση χρονων πλεον ο Αποστολακος μου και περιττο να σας πω,πως ειναι το προσωπικο μας τρελοκομειο,ο ταραξιας μας, το αστερακι μας!!!

Εχουμε μετακομισει και μενουμε τωρα σε αλλη περιοχη στη Σέρρες,εργαζομαι ακομα-ευτυχως-και ολα παν καλα γενικα!!!

Εσεις πως ειστε τι κανετε;

Εχει μεινει καμμια μανουλα ιουλιου εγκυος ξανα;

Δε γραφω αλλα γιατι η συνδεση μια ερχεται μια φευγει και θελω πολυ να το παρετε το μνμ μου.

υγ ευχαριστω για τα μνμτα στο κινητο ηταν τοσο ωραια να ξερω οτι καπου καπου με σκεφτοσασταν!!!

σας φιλω και το υποσχομαι θα τα ξαναπουμε!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...