Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερούδια!!!

Τινάκι μου,

sos!!!!! Για πες μου κάτι:

έλεγα να φτιάξω κάτι τέτοιο:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tourta-mparmpi.html

αλλά επειδή τα χέρια μου δεν πιάνουνε, σκεφτόμουνα να φτιάξω κέικ, με γέμιση όπως έκανα την τούρτα και επειδή δεν πιάνουν τα χέρια μου με ζαχαρόπαστες κλπ, να βάλω από πάνω για φόρεμα αυτή την κρέμα με άσπρη σοκολάτα κυρίως (+ λίγη κουβερτούρα έτσι, για να σπάσει η ασπρίλα) και να συμπληρώσω με σαντιγύ.

καλυπτεται όλο το κέικ;; Θα μπορέσω, λες, να τα καταφέρω;; Πιστεύω ότι είναι πολύ εντυπωσιακό!!! Έλεγα να το φτιάξω την Πρωτοχρονιά, για το τραπέζι!!

Επίσης, τι κέηκ έφτιαξες;; Σοκολάτα, κρέμα;; Για να μην πέσουν όλες οι σοκολάτες μαζί, έλεγα!!!

Καλό ταξιδάκι στο Ναύπλιο!!!

Αγγελική μου,

άντε, να κάτσουμε λίγο, να ξεκουραστούμε!!! Εσύ έχεις και γιορτή, τον Χρηστάκο σου!!!

Σήμερα λέω να φτιάξω κουραμπιέδες!!!

Επίσης, έλεγα για την πρωτοχρονιά - για τη γιορτή - να έφτιαχνα και κάνα άλλο γλυκό, να μην έχω βασιλόπιτα, γιατί κάθε φορά μου το χαλάνε με το δώρο: Την πρώτη χρονιά δεν το βρήκανε το φλουρί, τη δεύτερη έπεσε σε μένα (!!!), την τρίτη έπεσε στην ανηψιά μας, αλλά ο άντρας μου θεώρησε καλύτερο να δώσει λεφτά και όχι το δώρο (εντάξ' ένα συμβολικό ήτανε)...

Άρα λέω αυτή την τούρτα και κάποιο άλλο γλυκό!!! Εσείς τι λέτε;;

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερούδια!!!

Αγγελική μου,

άντε, να κάτσουμε λίγο, να ξεκουραστούμε!!! Εσύ έχεις και γιορτή, τον Χρηστάκο σου!!!

Ναι και ξεκίνησα τις ετοιμασίες για τα πράγματα που θέλω να ψωνίσω για το τραπέζι που θα κάνουμε.

Σήμερα λέω να φτιάξω κουραμπιέδες!!!

Επίσης, έλεγα για την πρωτοχρονιά - για τη γιορτή - να έφτιαχνα και κάνα άλλο γλυκό, να μην έχω βασιλόπιτα, γιατί κάθε φορά μου το χαλάνε με το δώρο: Την πρώτη χρονιά δεν το βρήκανε το φλουρί, τη δεύτερη έπεσε σε μένα (!!!), την τρίτη έπεσε στην ανηψιά μας, αλλά ο άντρας μου θεώρησε καλύτερο να δώσει λεφτά και όχι το δώρο (εντάξ' ένα συμβολικό ήτανε)...

Άρα λέω αυτή την τούρτα και κάποιο άλλο γλυκό!!! Εσείς τι λέτε;;

Για να είμαι ειλικρινής την Πρωτοχρονιά πάντα φτιάχνω βασιλόπιτα, για το καλό, την οποία όμως κόβουμε την παραμονή το βράδυ. Ανήμερα το μεσημέρι στο τραπέζι υπάρχουν γλυκά.

Φιλάκια!!!

Από Δευτέρα έχω άδεια κι επιστρέφω 2/1!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Παραμονή εννοείται και θα κόψουμε βασιλόπιτα, οικογενειακώς!!!

Λογικά κι αυτή από τα χεράκια μου!!!

Απλά, μιας και κάναμε γιορτή για τον Βασίλη μας ανήμερα Πρωτοχρονιά (και από φέτος και για την Εμμανουέλα :wink::wink:!!) έκανα και μία μεγάλη και την κόβαμε μαζί με τους καλεσμένους. Φέτος λέω να κόψουμε μόνο την παραμονή!!!

Ε, δε νοείται χωρίς βασιλόπιτα η παραμονή!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Αν είμαστε άνθρωποι...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100

Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

Ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους.

Αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια. Τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

Υοτου, από ότι γνωρίζω το συγκεκριμένο θέμα δεν υφίσταται πλέον εδώ και κάποιους μήνες. Πάντως ήταν πολύ καλό το ότι προσφέρθηκες να το γνωστοποιήσεις:cool:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

Αγγελική μου συγχαρητήρια για κοριτσάκι σου!!!! Πάντα τέτοια!!!

Καλές ετοιμασίες και καλή ξεκούραση για την άδειά σου!!!

Μαριλίνα μου, μου φαίνεται πολύ εντυπωσιακή η τούρτα που θες να φτιάξεις!! Λοιπόν, έχουμε και λέμε, η επικάλυψη γκανάς μου είναι αρκετή σε ποσότητα και πιστέυω ότι θα την καλύψει, αλλά, έχω να σου προτείνω κάτι που είδα στον Παρλιάρο και μου φάνηκε πολύ απλό, επικάλυψη από αμυγδαλόπαστα! Την παίρνεις έτοιμη, αν θέλεις την χρωματίζεις με χρώμα ζαχαροπλαστικής και την ανοίγεις, δες εδώ:

http://www.megatv.com/glykesalximies/default.asp?catid=21930&subid=2&pubid=28220353

Επίσης αν θέλεις να το κάνεις πιο τις εποχής, μπορείς να κάνεις ας πούμε πράσινη επικάλυψη (σαν αυτή του παρλιάρου) και να βάλεις κάτι χριστουγεννιάτικο στην κορυφή.

Εγώ έκανα κεικ με κομματάκια σοκολάτας, καρύδια και αμύγδαλα η συνταγή εδώ:

http://sintagoulis.gr/keik/keik-me-sokolata-amygdala-kai-karydia

Το μόνο που έκανα διαφορετικά ήταν αντί τα κάτσω να σπαω την σοκολάτα σε κομματάκια, πήρα τα έτοιμα φακελάκια με την κουβερτούρα σε σταγόνες!

Για την βασιλόπιτα θα έλεγα να το ξανασκεφτείς γιατί έχει μωρε πλάκα η διαδικασία και να ξάχνεις το φλουρί και νομίζω πως θα το περιμένουν..

Καλές ετοιμασίες και καλό κουράγιο!!!! (Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο...)

Όσο για αυτό το μήνυμα για τα παιδάκια στο Αλεξάνδρας, με στεναχωρεί πια που οι περισσότεροι απλά προωθούν... Γιατί αν είχαν παέι να προσφέρουν θα ήξεραν ότι δεν ισχύει...

Σας φιλώ γλυκά!!!

Καλημέρα σε όλες τις μανουλίτσες της παρέας μας!

Τινάκι ευχαριστώ για τις ευχές σου, εύχομαι σύντομα να ακούς τέτοια λόγια και για τα δικά σου ζουζούνια!

Κοριτσάκια επειδή όπως σας έχω πει θα λείπω την επόμενη εβδομάδα και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω στην παρέα μας, σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να φέρει μόνο καλές ειδήσεις!!!

images.jpg

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλά Χριστούγεννα,

Αγγελική μου!!! Να περάσετε καλά, να χαίρεσαι και τον γιόκα σου!!!

Κι εμένα η τελευταία μέρα στη δουλειά, αλλά από το σπίτι θα μπαίνω!!!

Ελπίζω να είναι ήσυχο το απόγευμα, να φτιάξω λίγο το σπίτι, γιατί αύριο από ότι φαίνεται θα περάσουμε παραμονή με φίλους!!! Ε, μην είναι και αχούρι!! Αλλά μην τα έχω όλα κι αύριο!!!

Τινάκι, να σου πω, φοβάμαι ότι την αμυγδαλόπαστα θα την κάνω χάλια, δεν πιάνουν τα χέρια μου!! Ατσούμπαλη μέχρι αηδίας για αυτά!!

μάλλον θα το προσπαθήσω... Ε, εάν δεν τα καταφέρω θα παρουσιάσω ένα κέικ με κρέμα και κάλυψη κρέμας γκανάς!!! :P:p:p

NDPXp3.png eJ01p3.png

Υοτου, από ότι γνωρίζω το συγκεκριμένο θέμα δεν υφίσταται πλέον εδώ και κάποιους μήνες. Πάντως ήταν πολύ καλό το ότι προσφέρθηκες να το γνωστοποιήσεις:cool:

ειναι ψεματα, πηρα στο αλεξανδρας!:-(

δεν εχω να πω κατι! :-( αισχος!

Καλημέρα!!!

Αγγελική μου καλά Χριστούγεννα και να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!!!! Καλά να περάσετε!!!!

Μαριλίνα μου ότι και να κάνεις καλή επιτυχία!!!!! Αν και είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρεις μια χαρά!!!!

Φιλάκια μανούλες!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας γεια σας κοριτσάκια μου από τον χιονισμένο Έβρο!!!!

Είστε καλά; Ελπίζω να περάσετε πολύ καλά τις μέρες των γιορτών.

Λετάκι μας συγχαρητήρια! Με το καλό να έρθει το νέο μωράκι! Φιλάκια σας πολλά! Να περάσετε πολύ όμορφα! Θα τα ξαναπούμε όταν θα έχω καλύτερη σύνδεση... γειά σας!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου... Σας ευχαριστω όλες για τις ευχές

Εγω πέρασα μια σχετικά δύσκολη εβδομάδα αλλα τώρα έχω 1 εβδομάδα άδεια οπότε θα ξεκουραστω.... Είχα τον μικρο άρρωστο με 39 και βάλε πυρετο για μια μέρα και τρελαθηκα... Ο καημενος ήταν σαν ζαβλακωμενο... Ευτυχώς μάλλον δεν ήταν τίποτα... Η εγκυμΟσυνη προς το παρόν παει καλα... Δεν έχω ναυτικές αναγουλες κτλ δεν έχω καταλάβει ακόμα ότι είμαι εγκυος εκτος απο την κοιλια που φουσκωσε κατευθείαν... Ήδη φαινομαι έγκυος... Μαριλινα και Αγγελική φαντάζομαι και εσείς το είχατε παρατηρήσει αυτο στο δεύτερο..

Η διάφορα είναι πως είμαι πιο χαλαρή μιας και δεν προλαβαίνω να σκεφτώ γιατι έχω να ασχοληθώ και με ένα άλλο μωρο παρόλα αυτα έχω περισσότερο άγχος να περάσει το πρώτο τρίμηνο... Ίσως γιατι ξέρω πλέον στους κινδύνους.... Την Τρίτη πάμε στη γιατρο και θα σας πω περισσότερα νέα...

Καλα Χριστούγεννα και να περάσετε καλα αύριο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλά Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλες και στα μπεμπάκια σας, καλά να περάσετε και να χαίρεστε τους εορτάζοντες... σόρρυ, δεν τους θυμάμαι όλους, μόνο το Χρηστάκο της Αγγελικής προς το παρόν!!!

Λετάκι μου,

να προσέχεις να μην κολλήσεις, όσο για τον πυρετό, ιωσούλα είναι!!!

Ότι είχα να πω για την δικιά μου κοιλιά... το έχω δημοσιεύσει στην ομάδα στο φέις... αυτό θα πει τεράστια κοιλιά!!!

Και ναι, στο δεύτερο είχε μεγαλώσει περισσότερο, αλλά για τόσο γρήγορα δεν θυμάμαι!!!

Περιμένουμε νέα σου!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλά χριστούγεννα και από Ερμιόνη!!!!!!!!

Εύχομαι να περνάτε υπέροχα με τις οικογένειές σας!!!!!

Μαριλίνα και Αγγελική να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!

Χρόνια πολλά και σε όποιον άλλο γιορτάζει!!!!!!!!!!

Λετάκι καλή ξεκούραση κοπέλα μου!!! Αν και δύσκολα, τουλάχιστον όλα πάνε καλά!!!!

Φιλάκια φιλεναδίτσες!!!!!!!

Kαλησπέρα κορίτσια!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!

Λετάκι συγχαρητήριο για την εγκυμοσύνη σου. Με το καλό και το δεύτερο μωράκι σου.

Μαριλίνα και Αγγελική να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

Κια εμείς γιορτάζαμε.Ο Χρηστάκος μου δηλαδή. Κάναμε σήμερα το τραπέζι σε λίγους και εκλεκτούς κια περάσαμε υπέροχα. Βέβαια ο Χρηστάκος παιδεύεται εδώ και ένα μήνα περίπου με τα δόντια( αϋπνίες, γκρίνια κτλ) αλλά τι να κάνουμε;Υπομονή!

Έχετε καμιά καλή συνταγή για βασιλόπιτα; Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι το διαφορετικό. Περιμένω τις προτάσεις σας. Φιλιά πολλά σε όλες και με το καλό να μας έρθει και το 2012!!

Φιλιά πολλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...