Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανουλίτσες και καλή εβδομάδα!!

Λετάκι μπράβο που βγήκατε με τον αντρούλη σου και περάσατε και καλά! Κάπου κάπου χρειάζεται να αφήνουμε τα μικρούλια μας στους παππούδες και να αφιερώνουμε λίγο χρόνο και σε μας;););)

Έχεις δίκιο πως τώρα που αρχίζουν τα καμάρια μας να λένε κάποιες κουβεντούλες μπορούμε και να τα καταλάβουμε αλλά και να συνεννοηθούμε καλύτερα μαζί τους.

Ο Χρηστάκος μου πρέπει να βγάζει δόντι αυτές τις μέρες γιατί μου έκανε κάτι δεκατάκια αλλά έχει επίσης και λίγη γκρινίτσα και δαγκώνει ότι βρεί μπροστά του!

Κατά τα άλλα η Κωνσταντίνα περιμένει να κλείσουν τα σχολεία. Σήμερα πέρνουμε βαθμούς στα Αγγλικά.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας, κοριτσάκια!!!

Τι κάνετε; Πως είναι τα μπεμπάκια μας;;

Όσο για το τι πεθερά θα γίνω θα βάλω τα δυνατά μου να είμαι καλή! Τώρα αν η νύφη ή ο γαμπρός μου βγουν τίποτα μυστήρια τρένα τότε δεν ξέρω τι θα γίνει......;););)

Κοίτα... εγώ το ξέρω ότι είμαι η "στρίγγλα νύφη"... δεν περιποιούμαι καλά τον κανακάρη τους, δλδ δεν τα κάνω όλα και συμφέρω, όπως γινότανε τα παλιά, καλά χρόνια. Φιλοσοφώντας το και βάσει ορισμένων παραδειγμάτων που δεν είναι της παρούσης, κατάλατα ότι πάντα θα είμαι η "κακιά νύφη"... ε, τουλάχιστον να τιμήσω τον τίτλο μου!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

εμεις χθες βγηκαμε μια βολτα με τον αντρουλη.....αφησαμε τον μικρο και τσουπ ξεμυτισαμε....περασαμε παρα πολυ ωραια.....τωρα σηκωθηκα και ο αντρας μου πηγε να παρει τον μικρο....

Καλά κάνετε, Λετάκι μου!!!

Τώρα που η μαμά μου είναι οφ για τη μικρή (δεν μπορεί να σηκώνει βάρη) και η κολλητή μου έχει ενδιαφέροντα στην αγκαλιά του καλού της (!!!) σκέφτηκα να στριμώξω μία κουνιάδα μου για να βγω καμία βόλτα με τον άντρα μου, που πολύ ευχαρίστως θα το κάνει γιατί το έχει κάνει κι εκείνος και γιατί είναι πολύ καλή!!

Μετά άλλαξα γνώμη: θα φορτώσουμε στον μπαμπά-θείο όλα τα πιτσιρίκια και θα πάμε οι δυο μας Πλούταρχο!!! :tongue::tongue::tongue:

Ο Χρηστάκος μου πρέπει να βγάζει δόντι αυτές τις μέρες γιατί μου έκανε κάτι δεκατάκια αλλά έχει επίσης και λίγη γκρινίτσα και δαγκώνει ότι βρεί μπροστά του!

Κατά τα άλλα η Κωνσταντίνα περιμένει να κλείσουν τα σχολεία. Σήμερα πέρνουμε βαθμούς στα Αγγλικά.....

Άντε, με το καλό να δαγκώσει μελομακάρονα και κουραμπιέδες!!!

Όσο για την Κωνσταντίνα... κι εγώ αυτό περίμενα συνέχεια!!!

Εμείς γυρίσαμε χθες το απόγευμα αργά, πτώματα!! Καλά περάσαμε (για τόσο λίγο καλό είναι!!!)

το Σάββατο πήγαμε όλοι μαζί στην Πάτρα, έγινε η απονομή και στη συνέχεια πήγαμε χωριό κατά τις 4:00 το μεσημέρι. Αφού καθίσαμε λίγο με τον άντρα μου και τα παιδάκια μου πήγαμε μία βόλτα στο βαφτιστήρι μας (και αφήσαμε τους υπόλοιπους να καθαρίσουν!!!)

Την Κυριακή τα βλαστάρια μου όλη την ώρα τριγύριζαν. Ο μεγάλος, ειδικά, έτρεχε επί 12 ώρες με τον συνομίληκο ξάδελφό του. Εξαιρείται το 20λεπτο που έτρωγε και το 10λεπτο που έκανε κακά!! Το καταχάρηκε, όμως!!!

Η μπουμπού μου ήτανε λίγο δυσαρεστημένη γιατί την κλείναμε μέσα στη βεράντα την περισσότερη ώρα, αλλά δεν μπορούσα να την κυνηγάω συνέχεια!!!

Η Δευτέρα ξημέρωσε με βροχή... Βγήκε, μετά, ο ήλιος, αλλά όλα ήτανε βρεμένα. Όχι ότι τα μικρά δεν ξεσαλώσανε!!!

Η πεθερά συνεννοούνταν με την κόρη της πως θα έρθουνε την πρωτοχρονιά σπίτι μας!! Μάλλον τη γλίτωσα προς το παρόν!! Από ότι κατάλαβα τη χρειάζεται η κορούλα της να τη βοηθάει και δεν μπορεί να έρθει!!! Μακάρι να είναι έτσι!!! :P:p:p:p:p:p:p:p

NDPXp3.png eJ01p3.png

Κοίτα... εγώ το ξέρω ότι είμαι η "στρίγγλα νύφη"... δεν περιποιούμαι καλά τον κανακάρη τους, δλδ δεν τα κάνω όλα και συμφέρω, όπως γινότανε τα παλιά, καλά χρόνια. Φιλοσοφώντας το και βάσει ορισμένων παραδειγμάτων που δεν είναι της παρούσης, κατάλατα ότι πάντα θα είμαι η "κακιά νύφη"... ε, τουλάχιστον να τιμήσω τον τίτλο μου!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Έτσι όπως το θέτεις κι εγώ στρίγκλα νύφη είμαι. Η μανούλα έκανε και κάνει κάποια πράγματα καλύτερα από την νύφη.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μετά άλλαξα γνώμη: θα φορτώσουμε στον μπαμπά-θείο όλα τα πιτσιρίκια και θα πάμε οι δυο μας Πλούταρχο!!! :tongue::tongue::tongue:

πλούταρχος????? Ζηλεύωωωωωωωωω

Άντε, με το καλό να δαγκώσει μελομακάρονα και κουραμπιέδες!!!

Όσο για την Κωνσταντίνα... κι εγώ αυτό περίμενα συνέχεια!!!

Αρίστευσε το κοριτσάκι μου κι εγώ μόνο που δεν έβαλα τα κλάματα από την συγκίνηση!!!

Η αλήθεια είναι πως φέτος που ο μοκρός δςν μου αφήνει και πολλά περιθώρια η Κωνσταντίνα ότι έχει κάνει στο σχολείο αλλά και στο φροντιστήριο το έχει καταφέρει στην κυριολεξία μόνη της, οπότε πως να μην καμαρώνω η κουκουβάγια:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εμείς γυρίσαμε χθες το απόγευμα αργά, πτώματα!! Καλά περάσαμε (για τόσο λίγο καλό είναι!!!)

το Σάββατο πήγαμε όλοι μαζί στην Πάτρα, έγινε η απονομή και στη συνέχεια πήγαμε χωριό κατά τις 4:00 το μεσημέρι. Αφού καθίσαμε λίγο με τον άντρα μου και τα παιδάκια μου πήγαμε μία βόλτα στο βαφτιστήρι μας (και αφήσαμε τους υπόλοιπους να καθαρίσουν!!!)

Την Κυριακή τα βλαστάρια μου όλη την ώρα τριγύριζαν. Ο μεγάλος, ειδικά, έτρεχε επί 12 ώρες με τον συνομίληκο ξάδελφό του. Εξαιρείται το 20λεπτο που έτρωγε και το 10λεπτο που έκανε κακά!! Το καταχάρηκε, όμως!!!

Η μπουμπού μου ήτανε λίγο δυσαρεστημένη γιατί την κλείναμε μέσα στη βεράντα την περισσότερη ώρα, αλλά δεν μπορούσα να την κυνηγάω συνέχεια!!!

Η Δευτέρα ξημέρωσε με βροχή... Βγήκε, μετά, ο ήλιος, αλλά όλα ήτανε βρεμένα. Όχι ότι τα μικρά δεν ξεσαλώσανε!!!

Η πεθερά συνεννοούνταν με την κόρη της πως θα έρθουνε την πρωτοχρονιά σπίτι μας!! Μάλλον τη γλίτωσα προς το παρόν!! Από ότι κατάλαβα τη χρειάζεται η κορούλα της να τη βοηθάει και δεν μπορεί να έρθει!!! Μακάρι να είναι έτσι!!! :P:p:p:p:p:p:p:p

Σου το εύχομαι!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα!

τι κάνετε κοριτσάκια;

εγώ έχω λιώσει στη δουλειά...αυτές τις μέρες μας πιέζουν να βγει η δουλειά πριν από τα Χριστούγεννα και πηγαίνω από τις 6:30 - 7:00 για να σχολάω στην ώρα μου...

την Παρασκευή θα κάνουμε και γιορτούλα με ανταλλαγή δώρων και φαγητό και πρέπει να μαγειρέψουμε και κάτι...λέώ να κάνω πίτσα πώς σας φαίνεται;

το Σάββατο πήγαμε στα Mall, της άρεσε πολύ, πήγε και ζωγράφισε με τα άλλα παιδάκια, χόρεψε με το χιονάνθρωπο, πήρε μπαλόνια, γενικά περάσαμε καλά!

Εκεί που ζωγραφίζανε είχε ένα καλαθάκι με κηρομπογιές κι ένα κοριτσάκι τις είχε αδειάσει στο τραπεζάκι και η Αφροδίτη τις μάζευε και τις έβαζε πάλι στο καλαθάκι κι έλεγε "μία-μία" χαχαχα!!

Αγγελική, συγχαρητήρια στην Κωνσταντίνα!

Μαριλίνα, συγχαρητήρια και σε σένα για το μεταπτυχιακό!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημέρα!!!

titoula να είστε καλά να πάτε ξανά βολτούλα και να περάσετε καλά! Μεγάλη νοικοκυρά η κορούλα σου! Πιάνει ξυλομπογιά και ζωγραφίζει μόνη της? Μπράβο κα πάλι μπράβο! Εμένα ο δικός μου το μόνο που κάνει είναι να βάζει ότι πάινει στο στόμα του:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όσο για την γιορτούλα σας μιά χαρά είναι η πίτσα. Εύκολη και τρώγεται και κρύα. Καλά να περάσετε!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες!!

Μαριλίνα μου, θα προσπαθήσω κι εγώ να είμαι μία καλή πεθερά.. ΑΛΛΑ πιστεύω ότι είναι σχεδον αναπόφευκτο να γίνω άλλη μία "κακιά" πεθερά.. Κι αυτό γιατί πιστεύω ότι δεν μπορεί από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να ακούω μόνο για "κακιές" πεθερές, κάτι δεν πάει καλά, δεν μπορεί όλες οι πεθερές να είναι σκάρτες, ίσως και οι νύφες έχουμε μεγαλώσει αλλιώς, σύμφωνα με αυτά που ζήσαμε στις οικογένειές μας και δεν έχουμε διάθεση να δεχτούμε κάποιον τόσο διαφορετικό, απλά και μόνο γιατί είμαστε αναγκασμένες να τον έχουμε στην ζωή μας..

Δεν ξέρω αν σας έδωσα να καταλάβετε την σκέψη μου... Και για να μην παρεξηγηθώ κι εγώ έχω παράπονα από την πεθερά μου.. Απλά κάποιες ψύχραιμες στιγμές που τα ξανασκέφτομαι, καταλαβαίνω ότι δεν είναι πάντα τόσο λάθος όπως μου φαίνεται, αλλά εγώ είμαι μεγαλωμένη αλλιώς και δεν μπορώ να συμβαδίσω μαζί της..

Τι λέτε..?

Αγγελική μου συγχαρητήρια για την Κωνσταντίνα σου!!!! Πάντα τέτοια!!!!

Titoula και μενα μια χαρά μου φαίνεται η πίτσα!

Χαχαχα! Κορυφαία η Αφροδιτούλα, να την βάλουμε να κάνει παρέα μα τον δικό μου, του αρέσει και αυτουνού να τακτοποιεί! Να σου πω ένα σκηνικό, την προηγούμενη φορά που ανεβήκαμε στην Αθήνα πήγαμε στα H&M και είχε ένα σταντ με καλτσες, πολλές είχαν πέσει κάτω κι ο Πέτρος τις έπαιρνε μία μία και τις έβαζε στην θέση τους!! Χαχαχα!

Φιλιά κορίτσια!

Καλημέρα φιλενάδες!

Τινάκι έχεις δίκιο, επηρεαζόμαστε και από το περιβάλλον μας. Όπως όλες υποθέτω έχω κι εγώ κάτι ψιλοθεματάκια με την πεθερά μου. Αλλά είναι ψιλά που όμως όταν σου τα επισημάνει κάποιος δικός σου ως πιο σοβαρά επηρεάζεσαι. Προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες όσο αυτό είναι εφικτό.

Ο Πετράκος σου είναι ένας νοικοκύρης! Χαρά στην γυναίκα που θα τον πάρει!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!

Τι κάνετε;;

Τινάκι & Τιτούλα

τι νοικοκυρόπαιδα είναι αυτά;;; μπράβο τους!!!

Αγγελική μου,

συγχαρητήρια για την Κωνσταντίνα σου!!! Όσο για πεθερές... σελίδες ολόκληρες μπορούμε να γεμίσουμε!!!

Εμείς ήμαστε μία χαρά. Επιτέλους ήρθε η Παρασκευή. Αύριο ο μεγάλος έχει εκδηλώσεις με το στίβο το πρωί, στις 10 :? και θα τον πάμε!!!

Και το βράδυ πάλι αύριο θα πάμε σε γιορτή!!!

Καλά, τι καιρός είναι αυτός;; μόλις βγαίνω κατά τις 7:30 από το μετρό στη δουλειά έβρεχε, τώρα έχει ήλιο!!!

Καλά να περνάτε!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γεια σας κοριτσακια μου.....

Ήρθα και εγω.... Και ήρθα με νέα..... Ευχάριστα.... Ω ναι ναι είμαι έγκυος και είμαι πολυ χαρούμενη..... Τον αύγουστο αν όλα πανε καλα θα κρατάω το δεύτερο μωράκι μου αγκαλιά....

Περιττό να σας πω ότι ήδη ξεκίνησαν οι αναγουλες..... Φίλακια θα μπω και αργοτερα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Λετά μου τι τέλεια νέα!!!! Χάρηκα πάρα πολύ!:D

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!:!::!::!:

Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να κρατήσεις και το δεύτερο ζουζουνάκι τον Αύγουστο!

Τινάκι όλα τα λεφτά ο Πέτρος!

Αγγελική δε ζωγραφίζει, μουτζουρώνει! χαχαχα! Τραβάει γραμμές και λέει ότι ζωγραφίζει ήλιο, μπάλα, πρίγκιπα, κεφάλι, μάτι, σπίτι και ό,τι άλλο φανταστεί...

Εμείς κάναμε τη γιορτή σήμερα και ήταν πολύ ωραία, φάγαμε, ήπιαμε αλλάξαμε και δωράκια.

Εχθές γιόρταζα αλλά δεν έκανε τίποτα γιατί ήμουν λίγο άρρωστη, ανέβασα και πυρετό κι έπρεπε να φιάξω και την πίτσα.

Ευτυχώς σήμερα είμαι καλά!

Λέω σιγά-σιγά να ξεκινήσω και τα γλυκά μου.

Φιλάκια πολλά κοριτσάκια!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

λετάκι μου,

συγχαρητήρια και από αυτό το φόρουμ!!! να έχεις μία υπέροχη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!

Τιτούλα μου,

οτιδήποτε άλλο κι αν έκανε η μικρούλα θα ήτανε υπερβολή!!!!!

Λοιπόν, πήγαμε προχθές στο Μουστάκα στον Κηφισσό, τον καινούριο, στο River West!!! ήταν υπέροχα!!!! Ο μικρός έκανε τραινάκι, παίξανε λίγο σε έναν σαν "παιδότοπο" που έχει εκεί. Είχε και αρκουδάκια από το "χαμόγελο του παιδιού" 3? το ένα, αλλά ο υπεύθυνος δεν ήτανε εκεί... κρίμα... θα βάλω τον άντρα μου να πάρει όταν πάει να πάρει τα δώρα του Άη Βασίλη!!!

Αλήθεια, εσείς τι λέτε για τον Άη Βασίλη;; Μία γνωστή μου, η οποία είναι τελείως "κατά" του να λεμε ψέματα στο παιδί έχει πει στην κόρη της που τώρα έκλεισε τα 5 ότι δεν υπάρχει Άη Βασίλης... :shock::shock::shock: Μπορεί αυτό να είναι το σωστό, αλλά εμένα δεν μου αρέσει!!!

Εχθές ήρθαν και οι δύο νονοί μας, μας φέρανε δώρα και περάσαμε υπέροχα!!!!! Επιτέλους, ξεκαθάρισα το σπίτι (ε... χμ... όχι την αποθήκη, αλλά η τραπεζαρία μου επιτέλους έχει γιορτινά στολίδια και γλυκά και όχι ότι μπορείς να φανταστείς!!!), έφτιαξε κάτι σοκολατάκια και ένα κέικ για την περίσταση και, γενικά, το έπαιξα χαρωπή νοικοκυρούλα!!!

Φιλάκια!!!

καλή εβδομάδα!!!

Έρχονται Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερούδια μανουλίτσες!!

Εμείς ήμαστε μία χαρά. Επιτέλους ήρθε η Παρασκευή. Αύριο ο μεγάλος έχει εκδηλώσεις με το στίβο το πρωί, στις 10 :? και θα τον πάμε!!!

Και το βράδυ πάλι αύριο θα πάμε σε γιορτή!!!

Καλά να περνάτε!!!

Πως περάσατε?

Γεια σας κοριτσακια μου.....

Ήρθα και εγω.... Και ήρθα με νέα..... Ευχάριστα.... Ω ναι ναι είμαι έγκυος και είμαι πολυ χαρούμενη..... Τον αύγουστο αν όλα πανε καλα θα κρατάω το δεύτερο μωράκι μου αγκαλιά....

Περιττό να σας πω ότι ήδη ξεκίνησαν οι αναγουλες..... Φίλακια θα μπω και αργοτερα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!! Τι καλά Χριστουγεννιάτικα νέα είναι αυτα? Με το καλό κοριτσάκι μου:D:D:D:D:D

Αγγελική δε ζωγραφίζει, μουτζουρώνει! χαχαχα! Τραβάει γραμμές και λέει ότι ζωγραφίζει ήλιο, μπάλα, πρίγκιπα, κεφάλι, μάτι, σπίτι και ό,τι άλλο φανταστεί...

Εντάξει δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν και ο Πικάσο(:!:) αλλά φαντάσου ότι ο Χρήστος την ξυλομπογιά θα την πιάσει μόνο για να την μασουλήσει και όχι για να μουτζουρώσει!!!

Εχθές γιόρταζα αλλά δεν έκανε τίποτα γιατί ήμουν λίγο άρρωστη, ανέβασα και πυρετό κι έπρεπε να φιάξω και την πίτσα.

Πολύχρονη!!!!

Λέω σιγά-σιγά να ξεκινήσω και τα γλυκά μου.

Καλή επιτυχία!!!

Φιλάκια πολλά κοριτσάκια!

Αλήθεια, εσείς τι λέτε για τον Άη Βασίλη;; Μία γνωστή μου, η οποία είναι τελείως "κατά" του να λεμε ψέματα στο παιδί έχει πει στην κόρη της που τώρα έκλεισε τα 5 ότι δεν υπάρχει Άη Βασίλης... :shock::shock::shock: Μπορεί αυτό να είναι το σωστό, αλλά εμένα δεν μου αρέσει!!!

μαριλίνα εγώ στην Κωνσταντίνα μέχρι και πρόπερσι έλεγα ή μάλλον πα΄ριστανα πως υπήρχε. Της βάζαμε κρυφά τα δώρα της στο μπαλκόνι και της λέγαμε ότι τα άφησε ο Άγιος Βασίλης. Πέρισυ με ρώτησε αν υπάρχει Άγιος Βασίλης και της απάντησα πως υπάρχει άν εκείνη θέλει να υπάρχει. Πως ο Άγιος Βασίλης είναι στις καρδιές μας και προτρέπει τους γονείς να τον κρατούν ζωντανό. Της άρεσε η εξήγηση που της έδωσα γιατί δεν της κατέριψα εντελώς τον μύθο......

Εχθές ήρθαν και οι δύο νονοί μας, μας φέρανε δώρα και περάσαμε υπέροχα!!!!! Επιτέλους, ξεκαθάρισα το σπίτι (ε... χμ... όχι την αποθήκη, αλλά η τραπεζαρία μου επιτέλους έχει γιορτινά στολίδια και γλυκά και όχι ότι μπορείς να φανταστείς!!!), έφτιαξε κάτι σοκολατάκια και ένα κέικ για την περίσταση και, γενικά, το έπαιξα χαρωπή νοικοκυρούλα!!!

Και του χρόνου να είστε καλά!

Φιλάκια!!!

καλή εβδομάδα!!!

Έρχονται Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα, κοριτσάκια μου!!!

Πω, πω, μάζεψαν οι μέρες!!!

Εμείς αύριο έχουμε κάτι εκλογές στον Οργανισμό και με έχουνε χώσει εφορευτική επιτροπή!! Έχωσα κι εγώ τον αντρούλη μου να πάρει τη γονική που έχει υπολειπόμμενη και να κάτσει σπίτι με τα τέκνα του!!

Μετράω μέρες σαν τους φαντάρους!!

Παρασκευή τελευταία μέρα και από Δευτέρα άδεια μέχρι τις 4 του μήνα. Στις 5 θα έρθω μία μέρα για ξεκάρφωμα και μετά 3ήμερο!!

Καλά είναι!!!

Ανυπομονώ!!!

Η μικρή έχει φτιάξει τον ύπνο της ως διά μαγείας από όταν γυρίσαμε από το χωριό. Τη Δευτέρα που γυρίσαμε ξεράθηκε στις 9:30 το βράδυ και από τότε 10:00 - 11:00 το πολύ αργότερο κοιμάται!!! :tongue::tongue::tongue:

Φοβήθηκα λίγο το Σάββατο, γιατί πήγαμε σε πάρτι και ξενυχτήσαμε. Κοιμήθηκε κατά τις 1:00 και σκεφτόμουνα τι θα γίνει την Κυριακή. Αλλά, τελικά, ξύπνησε μεν αργά, κοιμήθηκε λίγο το μεσημέρι, οπότε κανονικά!!!

Α, να σας πω και τι μου έκανε σήμερα ο μικρός μου: Ήρθε στο κρεβάτι μας - κλασικά - κοίταξα εγώ την ώρα στο ρολογάκι, το κοιτάει κι εκείνος και μου κλείνει το ξυπνητήρι. Το καταλαβαίνω, του λέω να μην το ξαναπειράξει, το ανοίγω... το ξαναπειράζει ο κερατάς ο κόκορας και το ξανακλείνει. Ανοίγω το μάτι: 8:15... ούτε του άντρα μου δεν είχε χτυπήσει!!! Καθυστερημένη στη δουλειά!!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!

Λετάκι συγχαρητήρια!!!!!!!!!!! Τι όμορφα νέα!!!!!!! Μπράβο κοριτσάκι!!!! Άντε με το καλό!!! Εύχομαι να έχεις μία πολύ εύκολη εγκυμοσύνη!!!!

Να μας ενημερώνεις!!

Λοιπόν, λοιπόν κάνω και πρώτη την πρόβλεψη ότι θα είναι κοριτσάκι!!

Ελευθερία μου χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!! Να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη!!!!! Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν το ήξερα...

Αγγελική μου, μου άρεσε πάρα πολύ η εξήγηση που έδωσες στην κορούλα σου!!! Θα την συγκρατήσω στο μυαλό μου...

Μαριλίνα στο Μουστάκα εεε?? Δούλευα δύο χρόνια στο κατάστημα των Μελισσίων! Ο πρώτος χρόνος που είχαμε και πολύ δουλειά ήταν τέλεια!!!

Άντε με το καλό η άδεια σου!!! Καλές βόλτες και καλά χουζούρια με τα μικρά!!!

Επίσης ήθελα να σου πω ότι έφτιαξα την επικάλυψη σοκολάτας που μας είχες γράψει και κάλυψα ένα κεικ! Τέλειο!!

Εμείς αύριο έχουμε Ναύπλιο! Παιδίατρο ο Πέτρος και γυναικολόγο η μαμά (τεστ ΠΑΠ) και μετά θα πάμε με τα πεθερικά μου (έχουν και αυτοί κάτι δουλειές αύριο στο Ναύπλιο) να πάρουν στον Πέτρο δώρο για τα Χριστούγεννα!

Φιλάκια φιλενάδες!!!

Γειά σας κορίτσια και από μένα!

Χθες είχα γονική άδεια και πήραμε βαθμούς της Κωνσταντίνας. Είμαι μία περήφανη κουκουβαγομάνα!!!!!!!!

Καλησπέρα, κοριτσάκια μου!!!

Πω, πω, μάζεψαν οι μέρες!!!

Μετράω μέρες σαν τους φαντάρους!!

Παρασκευή τελευταία μέρα και από Δευτέρα άδεια μέχρι τις 4 του μήνα. Στις 5 θα έρθω μία μέρα για ξεκάρφωμα και μετά 3ήμερο!!

Καλά είναι!!!

Ανυπομονώ!!!

Καλή αδειούλα! Κι εγώ κάθομαι την επόμενη εβδομάδα.

Η μικρή έχει φτιάξει τον ύπνο της ως διά μαγείας από όταν γυρίσαμε από το χωριό. Τη Δευτέρα που γυρίσαμε ξεράθηκε στις 9:30 το βράδυ και από τότε 10:00 - 11:00 το πολύ αργότερο κοιμάται!!! :tongue::tongue::tongue:

Φοβήθηκα λίγο το Σάββατο, γιατί πήγαμε σε πάρτι και ξενυχτήσαμε. Κοιμήθηκε κατά τις 1:00 και σκεφτόμουνα τι θα γίνει την Κυριακή. Αλλά, τελικά, ξύπνησε μεν αργά, κοιμήθηκε λίγο το μεσημέρι, οπότε κανονικά!!!

Είδες παιδί μου το κορίτσι ήθελε καθαρό αέρα για να φτιάξει το ρολόι!!!!

Α, να σας πω και τι μου έκανε σήμερα ο μικρός μου: Ήρθε στο κρεβάτι μας - κλασικά - κοίταξα εγώ την ώρα στο ρολογάκι, το κοιτάει κι εκείνος και μου κλείνει το ξυπνητήρι. Το καταλαβαίνω, του λέω να μην το ξαναπειράξει, το ανοίγω... το ξαναπειράζει ο κερατάς ο κόκορας και το ξανακλείνει. Ανοίγω το μάτι: 8:15... ούτε του άντρα μου δεν είχε χτυπήσει!!! Καθυστερημένη στη δουλειά!!!

:confused::confused::confused::confused::confused:

Φιλάκια!!

Καλησπέρα μανουλίτσες!!

Αγγελική μου, μου άρεσε πάρα πολύ η εξήγηση που έδωσες στην κορούλα σου!!! Θα την συγκρατήσω στο μυαλό μου...

Χαίρομαι που σου άρεσε!

Εμείς αύριο έχουμε Ναύπλιο! Παιδίατρο ο Πέτρος και γυναικολόγο η μαμά (τεστ ΠΑΠ) και μετά θα πάμε με τα πεθερικά μου (έχουν και αυτοί κάτι δουλειές αύριο στο Ναύπλιο) να πάρουν στον Πέτρο δώρο για τα Χριστούγεννα!

Εύχομαι να έχετε μόνο καλά νέα!

Φιλάκια φιλενάδες!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...