Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!

Τι κανετέ??

Εγώ είμαι λίγο καλύτερα ψυχολογικά.. Στολίσαμε κι εμείς!! Τελικά στολίσαμε το τεράστιο δέντρο, βέβαια αφαίρεσα ένα καναπεδάκι από το μικρούλι σαλόνι μου για να χωρέσει, αλλά δεν πειράζει είναι πολύ όμορφο!! Ο Πέτρος ασχολείτε αρκετά μαζί του, αλλά ευτυχώς δεν έχει κάνει ζημιές ακόμα..

Αγγελική μου κι εγώ ένα σοκ το έπαθα όταν διάβασα τι έπαθε ο Χρηστάκης!!! Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά! Με γεια και τα μαλλάκια!!!

Titoula μην στεναχωριέσαι, θα μακρύνουν γρήγορα τα μαλλάκια της Αφροδιτούλας!!

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια και να έχουμε ένα ωραίο Σ/Κ!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μανουλίτσες!

Τινάκι μπράβο που στολίσατε κι εσείς, και του χρόνου να είστε καλά να στολίσετε ξανά;););)

Και ένα μεγαλύτερο μπράβο στον Πετράκο σου που τα πάει καλά με το δέντρο σας!

Ευχαριστώ για το μαλλί, όντως βγήκε πολύ καλό αν κρίνω από τις αντιδράσεις των γύρω....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Γεια σας κοριτσάκια μου....

Εμείς είμαστε καλα δεν πρόλαβα να στολισω το σκ...αυτο που θα μας έρθει ευελπιστω...

Είμαστε καλα γενικα....αν και στην εταιρεία μου ξεκίνησαν οι απολύσεις και δυσκόλεψαν τα πράγματα....

Ο μικρός έχει ηρεμήσει πολυ και γενικα συνεννοούμαστε μια χαρα.....είναι πολυ καλος...

Αγγελική φρικαρα με τον μικρο να ξέρεις πόσο το φοβάμαι αυτο....μπράβο ψυχραιμία....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερούδια!!!!!

Τι κάνετε;;;

αααα επίσης τη ρώτησα τι θέλει να της φέρει ο Αη Βασίλης και ζήτησε κούκλα αλλά χωρίς μαλλιά να είναι μωρό λέει, χιχιχι!

Μπράβο συνεννόηση!!!!! :shock::shock:

εμένα το πολύ που θα μου απάνταγε θα ήτανε: "ναιαιαιαιαι"

Αύριο βράδυ έχω έξοδο, εκτός απροόπτου.....

Για πες μας πως πέρασες... έτσι, για να πρασινίσω από τη ζήλια!!!! Η μοναδική μου έξοδος ήτανε... στο Σκλαβενίτη για καφέ!!!

Τι κανετέ??

Εγώ είμαι λίγο καλύτερα ψυχολογικά.. Στολίσαμε κι εμείς!!

Άντε, να ανεβαίνουμε!!! Και του χρόνου!!!

Είναι αγχολυτικό, τελικά, να στολίζεις και να βλέπεις τα χριστουγεννιάτικα!!!

Είμαστε καλα γενικα....αν και στην εταιρεία μου ξεκίνησαν οι απολύσεις και δυσκόλεψαν τα πράγματα....

Λετάκι μου,

εύχομαι ότι καλύτερο και να μην αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα!!!

Τελικά, στολίσαμε κι εμείς μέσα στο Σαββατοκύριακο!!!

Λοιπόν... να τα πάρουμε με τη σειρά:

Πέμπτη & Παρασκευή καθόμουνα σπιτάκι μου, προσπαθώντας να το φτιάξω. Απέτυχα παταγωδώς... :lol::lol::lol: Η μικρή ήτανε κολλημένη πάνω μου, και, τελικά, προτίμησα τις εξόδους από τη φασίνα!!!

Πέμπτη πήγαμε στη γιορτή της φίλης μας, της Αρετής. Περάσαμε απίθανα!!

Παρασκευή πήγαμε στο πάρκο Φλοίσβου!!! Έτρεξαν, ξέδωσαν... αλλά δεν καταφέραμε να εξαντλήσουμε το μικρό ντούρασελ και να κοιμηθεί νωρίς!!!

Σάββατο στολίσαμε και σβήσαμε κεράκια με τον μπαμπά μας!!! το στόλισμα κύλισε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Απλά η Αιμιλία προτιμάει, τελικά, να βλέπει τις μπάλες στο χαλί!!! Έτσι, εμείς στολίζουμε κι εκείνη ξεστολίζει!! Και μετά πιάνει την μπάλα, μου τη δίνει, να τη βάλουμε μαζί στο δέντρο!! Αυτή είναι και η επαφή της με το δέντρο. Προς στιγμήν δε διαφαίνεται κίνδυνος να της έρθει στο κεφάλι. :-D:grin: Έναν αγιοβασίλη έχει βάλει στο μάτι και ακούμε όλη μέρα τα "τρίγωνα κάλαντα"!!! Επίσης, να πω ότι έφτιαξα με το γιο μου μία τούρτα μούρλια!! Η πιο απλή αλλά και η πιο νόστσιμη τούρτα που έχω φτιάξει!!!

Κυριακή πήγαμε στην αδελφή του νεκτάριου. Περάσαμε κι εκεί πολύ καλά, αλλά μας πήρε η νύχτα... 11 η ώρα φύγαμε από εκεί!! :rolleyes::rolleyes:

Εχθές μου είπανε στη δουλειά ότι για κάτι εκλογές είμαι εφορευτική επιτροπή. :mad::x Με χώσανε άγρια, αλλά είπα να μην κοντράρω ιδιαίτερα, αυτή τη φορά. Την επόμενη βλέπουμε!!!

Αυτά, εν ολίγοις, τα νέα μας!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλίτσες!!

Μαριλίνα μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!! Αυτή την τούρτα που λες, μήπως να μας έδινες την συνταγή μιας και βγήκε τόσο ωραία...? Μόνο που το διάβασα άρχισα να την ονειρεύομαι...:rolleyes:

Λετάκι χρόνια πολλά και από εδώ!!! Να σε χαιρόμαστε!!

Αχ! Ναι βρε Αγγελική μου, πες μας πως τα περάσατε στην έξοδό σας!!

Να πω κάτι άσχετο?? Φέτος μου έλειψε το ρολόι του jumbo από την τηλεόραση! Ήταν από τις αγαπημένες μου διαφημίσεις και το περίμενα πως και πως!

Φιλιά πολλά!

Καλημέρα μανουλίτσες!

Καταρχήν Λετάκι πολύχρονη!!! Ούτε που πήγε το μυαλό μου ότι σε λένε Νικολέτα. Να χαίρεσαι την οικογένεια σου κοριτσάκι:P:p:p

tinaki και Μαριλίνα πήγαμε σε ένα μαγαζί με πολίτικη κουζίνα. Το φαγητό ήταν καλό. Αυτό που ήταν άσχετο ήταν η ζωντανη μουσική που είχε το μαγαζι και τραγουδούσαν Κότσιρα, Πουλόπουλο κλπ.....

Καμία σχέση με το φαγητό και το κλίμα του μαγαζίού. Από ότι ξέρω παλιότερα είχαν μία κοπέλα που χόρευε ανατολίτικους χορόυς. Αυτό μάλιστα!

tinaki μου έχεις δίκιο για το ρολόι του Jumbo. Ήταν όντως πολύ ωραία διαφήμιση.

Έχω και ένα άσχημο νέο να σας πω. Απολύσανε χθες τον αδερφό μου από την εταιρεία που δούλευε τα τελευταία δέκα χρόνια:(:(:(

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!!

Αχ, βασανίστηκα πρωί πρωί με τα τρένα, ενώ τελικά είχε μετρούλι!!!

Την πάτησα κανονικότατα!!!

Μαριλίνα μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!! Αυτή την τούρτα που λες, μήπως να μας έδινες την συνταγή μιας και βγήκε τόσο ωραία...? Μόνο που το διάβασα άρχισα να την ονειρεύομαι...:rolleyes:

Η αρχή της ήτανε πολύ απλή: Για τον πάτο: 1,5 πακέτο μπισκότα (εγώ έβαλα μιράντα) τριμένα στο μούλτι, τα ανακάτεψα με λιωμένο βούτυρο και έστρωσα το μίγμα αντί για παντεσπάνι. Για να μην έχω προβλήματα, πήρα το γύρω γύρω της στρογγυλής φόρμας και το έβαλα στην πιατέλα που θα χρησιμοποιούσα για να μη γρατζουνίσω κανένα πάτο κατά το κόψιμο!!

Στη συνέχεια για την κρέμα πήρα το κουτί με σαντιγύ σε σκόνη (που έχει μέσα δύο σακουλάκια). το ένα το χτύπησα με το γάλα και το έστρωσα έτσι λευκό και το δεύτερο το χτύπησα με το γάλα, πρόσθεσα και μία μικρή μερέντα μέσα και το έστρωσα πάνω από το πρώτο.

Από πάνω έβαλα GANACHE CREAM όπως την περιγράφει εδώ:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/ganache-creme.html

και από πάνω κερασάκια!!

Ήταν πολύ εύκολη και γρήγορη, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήτανε ότι πήρα πολύ καλές κριτικές, ενώ άλλες χρονιές που παιδευόμουνα με τις ώρες το αποτέλεσμα ήτανε πιο μέτριο!!

tinaki και Μαριλίνα πήγαμε σε ένα μαγαζί με πολίτικη κουζίνα. Το φαγητό ήταν καλό. Αυτό που ήταν άσχετο ήταν η ζωντανη μουσική που είχε το μαγαζι και τραγουδούσαν Κότσιρα, Πουλόπουλο κλπ.....

Καμία σχέση με το φαγητό και το κλίμα του μαγαζίού. Από ότι ξέρω παλιότερα είχαν μία κοπέλα που χόρευε ανατολίτικους χορόυς. Αυτό μάλιστα!

tinaki μου έχεις δίκιο για το ρολόι του Jumbo. Ήταν όντως πολύ ωραία διαφήμιση.

Έχω και ένα άσχημο νέο να σας πω. Απολύσανε χθες τον αδερφό μου από την εταιρεία που δούλευε τα τελευταία δέκα χρόνια:(:(:(

Αγγελική μου,

πολύ χαίρομαι που πέρασες τόσο καλά στην έξοδό σου!!!!!

Χε, χε, κανονίζουμε έξοδο για μεσημεριανό φαγοπότι + πιώμα με τους συναδέλφους μου!!! Μακάρι να γίνει!!!

Το ρολόι του τζάμπο κι εμένα μου λείπει!!

Κρίμα για τον αδελφό σου... Δεν το περίμενε καθόλου, έτσι;; και τώρα; υπάρχει κάτι στον ορίζοντα; πήρε αποζημίωση; τι σκέφτεται για τη συνέχεια;; Γμτ, όλο τέτοια ακούμε. Πλέον η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη... :mad::x:x

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα!

Μαριλίνα όντως η τούρτα φαίνεται εύκολη και από όσο μπορώ να φανταστώ και νόστιμη!

Τώρα όσον αφορά τον αδερφό μου ήξερε ότι η εταιρέια τους δεν πήγαινε κα τόσο καλά αλλά πίστευε πως θα τους μειώναν τον μισθό αρχικά και δεν θα τους απέλυαν. Αποζημίωση του είπαν πως θα πάρει κανονικά, εκέι είναι αυτή την στιγμή....

τώρα για δουλειά είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή την εποχή, θα έρθει σε επαφή με όποιον μπορεί να βοηθήσει και ελπίζουμε πως κάτι θα γίνει...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!!

Αγγελική μου,

τα πράγματα είναι, δυστυχώς, πολυ δύσκολα. και να δούμε και που θα πάνε... :-(:-(

Αλλά, ας πούμε και μια νότα ευθυμίας:

Κερδίσαμε ένα τζάμπα all day pass για τα "αηδονάκια" που είναι το χωριό του άη βασίλη και πήγαμε χθες. Εννοείται το τζαμπατζίδικο το εκμεταλεύτηκε ο γιος μου, την κόρη μου τη βάλαμε σε λίγα!!

περάσαμε υπέροχα, ξεπαραδιαστήκαμε (που να μην είχαμε την πρόσκληση!!!)

Το χωριό του Άη Βασίλη ήτανε λίγο μούφα, αλλά φτιάξαμε ημερολόγιο με τα μικρά μου αγκαλία με τον Άη Βασίλη και πήγαμε βόλτες με το τραινάκι!!!

Το καρουζέλ τους άρεσε επίσης πολύ!!

Κατά τα άλλα, ο Βασίλης μου ενθουσιάστηκε πιο πολύ με τα κλασικά παιχνίδια:

Μπήκε 2 φορές στο τραμπολινο και ξέχασε να βγει, έκανε 4 βόλτες με το τραίνο "σούπερ γρήγορο", έκανε βόλτες αμέτρητες με τις βάρκες κλπ...

Το θέμα είναι ότι έπρεπε να μπει κι ένας γονιός σε κάποια απ' αυτά (για το παιδί μας... εμείς δεν θέλαμε... θυσιαστήκαμε... :lol::lol::lol::lol::lol:) και έτσι μας φύγανε τα λεφτά.

Ευτυχώς έβαζα τον καπάτσο - σύζυγο μπροστά και δεν πλήρωνε η μικρή (ενώ κανονικά έπρεπε!!!)

Πάντως, ευχαρίστως ξαναπάω!!! (αφού κερδίσω το τζόκερ :rolleyes::rolleyes:)

Σήμερα πρέπει να πάω σπίτι, να το μαζέψουμε - φτιάξουμε - τακτοποιήσουμε (εντάξ... οτι μπορέσουμε!!!) γιατί μάλλον αύριο αναχωρούμε για πάτρα - χωριό μέχρι τη Δευτέρα...

Μια ανυπομονησία... τι να σας πω... σα να πηγαίνω στον οδοντίατρο ένα πράμα... :mad::x:x Μετά, μάλλον θα φάω και στη μάπα το πεθέριξ για λίγες μέρες (θα πάει μάλλον σήμερα με την κόρη της και θα γυρίσει μαζί μας) αλλά το φιλοσόφησα και αποφάσισα ότι καλύτερα προ εορτών παρά μέσα στις γιορτές που θα έχω και άδεια...

Είμαι στρίγγλα νύφη και το καμαρώνω!!! :eek::eek::eek:

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας και χαρά σας!

Μαριλίνα πολύ χαίρομαι που περάσατε ωραία στα Αηδονάκια! Και όπως πολύ σωστά λές για εμάς τους γονείς είναι μεγάαααααλη αγγαρεία να συνοδεύσουμε τα ζουζούνια μας στα παιχνίδια;););););)

Και του χρόνου να είστε καλά να πάτε ξανά. Και αν κερδίσετε το Λόττο να μας καλέσετε κι εμάς:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά να περάσετε και στο ταξιδάκι σας και όπως λες κι εσύ, καλύτερα να έχεις το πεθερικό πριν τις γιορτές στο σπίτι παρά κατά την διάρκεια. Ειδικά αν δεν σου προσφέρει και τίποτα όπως να κρατήσει τα παιδιά για να βγουν λίγο ο μπαμπάς με την μαμά!

Και μην ανησυχείς κορίτσια μου δεν είμαστε στρίγγλες νύφες, μας κάνουν να γινόμαστε με την συμπεριφορά τους.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Και εκεί που η κυκλοθυμία μου έχει πιάσει κόκκινο και έχω πολύ έντονες διακυμάνσεις διάθεσης, σήμερα ευτυχώς είμαι στα πολύ καλά μου!! Αύριο περιμένουμε και τους νονούς τους μικρού και χαίρομαι πολύ!

Μαριλίνα μου τι καλά που πήγατε στα Αηδονάκια!!!! Καλά από τέτοιες "θυσίες" ξέρω κι εγώ!!:lol::lol::lol: Να δεις με τι βαριά καρδιά μπαίνω στα παιχνίδια των παιδότοπων όταν μου λένε ότι χρειάζεται συνοδός!!:tongue::tongue:

Τώρα για την πεθερά μια χαρά το φιλοσόφησες, σκέψου τις μέρες που θα έχεις άδεια και δεν θα είναι στα πόδια σου και πάρε βαθιές αναπνοές!! Η πεθερά θα είναι πάντα πεθερά...

Αγγελική μου τι να πω για τον αδερφό σου.. Τα ξέρω κι εγώ από πρώτο χέρι.. Μόνο αν πείσεις τον εαυτό σου ότι η υγεία πάνω από όλα, μπορείς να νιώσεις καλύτερα..

Φιλάκια μανουλίτσες!

Και μην ανησυχείς κορίτσια μου δεν είμαστε στρίγγλες νύφες, μας κάνουν να γινόμαστε με την συμπεριφορά τους.....

Τώρα για την πεθερά μια χαρά το φιλοσόφησες, σκέψου τις μέρες που θα έχεις άδεια και δεν θα είναι στα πόδια σου και πάρε βαθιές αναπνοές!! Η πεθερά θα είναι πάντα πεθερά...

Αχ, το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι τα ίδια θα λένε και οι νύφες μας!!!

Ή εμείς θα ήμαστε καλές;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τελικά τα σχέδια άλλαξαν. Θα έρθουνε ίδιο δρομολόγιο οι συνταξιδιώτες μας, άρα θα ήμαστε όλοι μαζί!!!

Τουλάχιστον θα έχω παρέα την κουνιάδα μου!!! Και τα παιδάκια μου τα ξαδελφάκια τους!!!!

Καλό Σαββατοκύριακο!!!

Από Τρίτη, λογικά, θα μπορέσω να ξαναμπώ!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

'Οπως και να έχει Μαριλίνα, να περάσετε καλά!

Όσο για το τι πεθερά θα γίνω θα βάλω τα δυνατά μου να είμαι καλή! Τώρα αν η νύφη ή ο γαμπρός μου βγουν τίποτα μυστήρια τρένα τότε δεν ξέρω τι θα γίνει......;););)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα κοριτσακια μου...

σας ευχαριστω για τις ευχες......

τι κανετε????υποσχομαι οτι δεν θα χαθω τοσο πολυ ξανα....

εμεις χθες βγηκαμε μια βολτα με τον αντρουλη.....αφησαμε τον μικρο και τσουπ ξεμυτισαμε....περασαμε παρα πολυ ωραια.....τωρα σηκωθηκα και ο αντρας μου πηγε να παρει τον μικρο....

ο μικρος αλλαζει καθε μερα και περισσοτερο κανει καινουργια πραγματα συνεχεια....αρχισε να λεει και 2 λεξουλες μαζι....ειναι πολυ ωραιο τωρα που μπορουμε να τον καταλαβουμε...γιατι πλεον μας ακουει στα περισσοτερα πραγματα και κανει αυτο που λεμε.....

στολισαμε και χθες και δεν εχει πλησιασει καθολου το δεντρο.....μονο φωναζει μπαλα....χαχααχααχα

πες του νεα....καλε μου λειψατε....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...