Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανουλίτσες!

Ελεάννα χαίρομαι που τώρα είστε καλά σωματικά γαιτί ψυχολογικά ποιός είναι???

Τώρα όσον αφορά το δέντρο κι εγώ το σκέφτηκα κάποια στιγμή για το δέντρο αλλά δεν μου πάει να μην στολίσω. Απλά θα το βάλω σε τέτοιο σημείο που να μην μπορεί να το προσεγγίσει και τόσο εύκολα και όπως είπα και σε προηγούμενο μήνυμα θα το δέσουμε και από δύο μεριές για να μην κινδυνεύει να πέσει.

Χρόνια πολλά στις Κατερίνες της παρέας μας ( νομίζω δεν έχουμε κάποια, κάνω λάθος? ) και στις δικές σας Κατερίνες.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!!

Κι εγώ σκεφτόμουνα ότι σήμερα δεν πρέπει να έχουμε εορτάζουσες Κατερίνες!!!

Ελεάννα μου,

όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε!!! Αγωνία, αβεβαιότητα, κι άστα να πάνε...

αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω!!! θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε!!!

Αγγελική μου,

εμείς τα είπαμε!!! περιμένουμε νέα για το δίδυμο δέντρο - Χρήστος!!!

Θα έχουμε πολλές γιορτές νινιών μέσα στις γιορτές, ε;;;

φιλάκια και καλό σαββατοκύριακο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

ΣΟΚ! 8 εγκαταλελειμμένα μωρά ζητούν μια αγκαλιά!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γιʼ αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν… Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γιʼ αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά. Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες: Νοσοκομείο »Αλεξανδρα» Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000, 210-3381100

RKdwp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Καταρχήν ενημερωτικά, πήρα χθες στο Αλεξάνδρας να ρωτήσω πως μπορώ να στείλω βοήθεια για αυτά τα μωράκια από εδώ και μου είπαν ότι ΔΕΝ έχουν εγκαταλελειμένα μωράκια... Τώρα τι να πω... Αν κάποια άλλη κοπέλα έχει διαφορετική πληφορία ας μας ενημερώσει.

Ελεάννα πόσο σε καταλαβαίνω... Τουλάχιστον έχουμε το πιο πολύτιμο δώρο, τα παιδάκια μας!!

Καλέ έχουμε Κατερίνα! Την κορούλα της Filiopi!!! Την νυφούλα μου!! Να την χαιρόμαστε λοιπόν!!!

Στέλιο, Στέλλα έχουμε??

Εμείς θα στολίσουμε το δέντρο, απλά όχι ένα τεράστιο που έχουμε αλλά ένα λίγο μικρότερο! Τώρα το πότε δεν το ξέρω... Εγώ που κάθε χρόνο δεν κρατιέμαι και στολίζω από τους πρώτους, φέτος δεν έχω καμία διάθεση...

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια και να έχετε μια όμορφη Κυριακή!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου......

Χάθηκα λίγο αλλα τρέχω πολυ μέσα στην εβδομάδα....έχουν στενεψει και δυσκολέψει αρκετά τα πράγματα....

Γενικα είμαστε πολυ καλα.....μεγαλωνουμε....και θελουμε συνέχεια την προσοχή της μαμάς.....

Εσείς είσαστε όλοι καλα????κατερινα της φιλιοπις να σε χαιρόμαστε.....

Σας φιλω και θα μπαίνω πιο συχνά...

Πρέπει να Ανεβάσουμε την διάθεση επειγόντως......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλό μεσημέρι μανουλίτσες και καλή εβδομάδα!

Έχω φάει τρελό πήξιμο στην δουλειά από την Παρασκευή. Κι ενώ πίστευα πως μεσολαβώντας το Σαββατοκύριακο τα πράγματα θα ηρεμούσαν σήμερα από την ώρα που έχω έρθει στην δουλειά έχουν συμβεί ΤΑ κουλά!!!

Τέλος πάντων ξεκλέβω λίγο χρόνο να σας γράψω πως το Σαββατοκύριακο στολίσαμε δέντρο και σπίτι. Ο Χρήστος στην αρχή το κοίταζε και μετά πήγαινε κοντά στις μπάλες που γυάλιζαν και τις σκούνταγε με το χέρι του για να τις βλέπει να κουνιούνται. Κι εκεί που πίστευα πως καλά το πήρε πάει βουτάει ένα κλαδί και άρχιζει να το κουνάει πάνω κάτω σαν να χτυπούσε καμπάνα. Εκεί τον τραβήξαμε κι εγώ και ο μπαμπάς του από το δέντρο λέγοντας του πως είναι κακό αυτό που κάνει. Αρχικά έδειξε να το κατάλαβε αλλά το επανέλαβε αργότερα. Τον μαλώσαμε ξανά και μετά δεν πολυασχολήθηκε. Πιστεύω πως σε 1-2 μέρες που θα συνηθήσει την ύπαρξή του δεν θα το πειράζει έτσι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!!!!

Τι κάνετε; Πως ξεκίνησε η εβδομάδα σας;;

Εμείς καλά ήμαστε, απλά στο σπίτι ο υπολογιστής τα έχει φτύσει τελείως και να δούμε τι θα κάνουμε!!!

Αυτό το ΣΚ ήμασταν όλο παρεούλα και εξόδους: Παρασκευή ήρθε η φίλη του γιου μου και φτιάχνανε στολίδια και παίζανε, Σάββατο πήγαμε παιδική χαρά και το μεσημέρι ήρθε η νονά του γιου μου με τον γιο της και Κυριακή είχε γενέθλια μία ξαδελφούλα μας και περάσαμε εκεί τη μέρα μας!!!

Τινάκι,

τι να πω... αν και δεν έχω πολλά ρουχαλάκια γιατί τα περισσότερα τα έχω δώσει και τα υπόλοιπα τα κρατάω για την φίλη μου που είναι τώρα έγκυος!!! Πάντως καλό είναι ότι δημοσιεύεται να ελέγχεται για να μην υπάρχουν και προβλήματα τέτοιου είδους...

Λέτα μου,

έχεις δικιο. Πρέπει να ανεβάσουμε διάθεση!!!

Εμείς θα στολίσουμε δέντρο αυτό το ΣΚ, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πάμε στα αηδονάκια, γιατί κέρδισα μία πρόσκληση και το επόμενο Σάββατο θα πάμε Πάτρα, για να πάρω το μεταπτυχιακό μου και θα πεταχτούμε και μία βόλτα στο χωριό του άντρα μου για 1-2 μέρες!!!

Ελπίζω να ανανεωθούμε με όλα αυτά!!!

Αγγελική,

μου δίνεις δύναμη και θάρρος!!!! Κάτι θα αντέξει κι απ' το δικό μας δέντρο, ελπίζω!!!!!

Άντε, να δούμε!!!!

Φιλάκια!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλό μεσημέρι κυρίες μου;););)

Σήμερα επιτέλους η μέρα μας είναι νορμάλ, δεν θα άντεχα με τίποτα αλλή μία σαν την χθεσινή ή της Παρασκευής:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαριλίνα βλέπω το ρίξατε έξω το Σαββατοκύριακο! Μπράβο καλά κάνατε! Πάντα τέτοια;););)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια!

βλέπω ξεκινήσαμε να στολίζουμε νωρίς -νωρίς φέτος.

Εγώ έχω άδεια αυτή την εβδομάδα ευτυχώς! Προς το παρόν κάνω γενική με την Αφροδίτη και μάλλον θα στολίσουμε αύριο. Ελπίζω κι εγώ να αντέξει το δέντρο μας...θα δειίξει... Ο μπαμπάς μας είναι στο χωρίό για ελιές, κι έτσι είμαστε οι δυο μας.

Εχθές πήγαμε στον παιδίατρο και κάναμε εμβόλιο. Έχει φτάσει 80cm και 10.2kg. Κλάψαμε φυσικά...της είχα πει ότι όταν πονάει θα την αγκαλιάζω και θα τη φιλάω και όλη την ώρα μου έλεγε μα! (από πριν κάνει το εμβόλιο)

Μαριλίνα καλά να περάσετε!!!

Αγγελική, υπομονή με τη δουλειά...

26 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες!

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Χρήστος - δέντρο σημειώσατε 2!!

Όταν στόλιζα το δέντρο έιχα φροντίσει κάποιες λίγες γυάλινες μπάλες που έχουν απομείνει από παλιά να τις κρεμάσω ψηλά για να μην τις φτάνει το βλαστάρι μου:rolleyes:

Έλα όμως που μία μπάλα ενώ φαινόταν πως ήταν πλαστική στην πραγματικότητα ήταν γυάλινη και με ξεγέλασε...Και φυσικά επειδή εγώ γέννησα τον Ηρακλή Πουαρό τζούνιορ την ανακάλυψε ανάμεσα σε τόοοοοσα άλλα στολίδια του δέντρου και την ξεκρέμασε. Την βάζει λοιπόν στο στόμα του, την σπάει και γεμίζει γυαλάκια. Αποτέλεσμα η κόρη μου που ήταν μπροστά να χάσει το χρώμα της και η μαμά μου να τον βάλει κάτω και να του βγάλει ένα - ένα τα κομματάκια από το στόμα. Ευτυχώς δεν κατάπιε κανένα να έχουμε τρεχάματα:confused:

titoula μου με το καλό να στολίσετε κι εσείς το δεντράκι σας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Χρήστος - δέντρο σημειώσατε 2!!

Όταν στόλιζα το δέντρο έιχα φροντίσει κάποιες λίγες γυάλινες μπάλες που έχουν απομείνει από παλιά να τις κρεμάσω ψηλά για να μην τις φτάνει το βλαστάρι μου:rolleyes:

Έλα όμως που μία μπάλα ενώ φαινόταν πως ήταν πλαστική στην πραγματικότητα ήταν γυάλινη και με ξεγέλασε...Και φυσικά επειδή εγώ γέννησα τον Ηρακλή Πουαρό τζούνιορ την ανακάλυψε ανάμεσα σε τόοοοοσα άλλα στολίδια του δέντρου και την ξεκρέμασε. Την βάζει λοιπόν στο στόμα του, την σπάει και γεμίζει γυαλάκια. Αποτέλεσμα η κόρη μου που ήταν μπροστά να χάσει το χρώμα της και η μαμά μου να τον βάλει κάτω και να του βγάλει ένα - ένα τα κομματάκια από το στόμα. Ευτυχώς δεν κατάπιε κανένα να έχουμε τρεχάματα:confused:

titoula μου με το καλό να στολίσετε κι εσείς το δεντράκι σας!

Μπρρρρρ!!!!!

Το διάβασα και έφριξα :confused::confused::confused::confused::confused:

Τέλος καλό, όλα καλά... Ευτυχώς που ήτανε κάποιος μπροστά...

Άντε, να δούμε κι εμείς τι θα κάνουμε!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλησπέρα σε όλες!

Αγγελική μου πάλι καλά! Θέλουν μεγάλη προσοχή τα μικρούλια μας!

Εμείς στολίσαμε!!! Το στολίσαμε οι δυο μας (εγώ κι η Αφροδίτη). Έσπασε μόλις 3 μπάλες...χαχαχα...πριν το στολίσουμε. Ε στην αρχή δεν ήξερε και βλέπει μπάλα και την πέταξε κάτω για να παίξει...έχω βάλει κι εγώ αυτές που σπάνε πιο ψήλα...

Θέλει να ξεκρεμάει διάφορα από το δέντρο και της έχω πει ότι μπορεί να παίρνει μόνο έναν χιονάνρωπο και ένα ρούντολφ και πάιρνει αυτά...καλά τα πάμε μέχρι τώρα...

Γενικά της αρέσουν πολύ όλα τα χριστουγενιάτικα...της πήρε κι η μαμά μου κάτι κερατάκια τάρανδου με κουδουνάκια και τα φοράει όλη μέρα πολύ γέλιο!!!

αααα επίσης τη ρώτησα τι θέλει να της φέρει ο Αη Βασίλης και ζήτησε κούκλα αλλά χωρίς μαλλιά να είναι μωρό λέει, χιχιχι!

23 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!

Καλά να περνάτε!

Φιλάκια πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλό μεσημέρι titoula και σε όλη την παρέα μας!!

Μπράβο στην μικρούλα σου που τα πάει μια χαρά με το δέντρο. Η αλήθεια έιναι πως ο Χρήστος μετά το επεισόδιο με την μπάλα δεν πολυπλησιάζει το δέντρο και όποτε πάει να πάρει κάτι του λέμε "μη Χρήστο" και κάνει πίσω.

Κερατάκια με κουδουνάκια έχει και ο Χρήστος και όποτε του τα φοράμε καμαρώνει:):):)

Σήμερα πριν έρθω στην δουλειά είχα πάει κομμωτήριο για βαφή, κούρεμα, χτένισμα, κι έγινα άνθρωπος:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αύριο βράδυ έχω έξοδο, εκτός απροόπτου.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλά να περάσεις αύριο!!!

εγώ θέλω να πάω να κόψω τη φράτζα μου γιατί μου πέφτει στα μάτια αλλά ακόμα να πάω....

αααα δε σας είπα... πήγα να κόψω λίγο τα μαλλιά της μικρής που της έπεφταν στα μάτια (της τα έχω ξανακόψει 2-3 φορές) και κουνήθηκε και τα πήρα αρκετά...:( είναι και λίγο στραβά αλλά αυτό δε με πειράζει, το χειρότερο είναι ότι είναι αρκετά κοντά μπροστά, θα περιμένουμε να ξαναμακρύνουν!!!

φιλιά!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...