Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα και καλή εβδομάδα!

Λοιπόν σχετικά με την συνάντηση μάλλον δεν θα μπορέσω τελικά. Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να γυρίζω στο σπίτι κατευθείαν από την δουλειά μια και ο άντρας μου θα έρχεται σπίτι αργούτσικα αυτές τις μέρες.

Θα περιμένω να μάθω πως περάσατε από τις υπόλοιπες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάρες! Τι κάνετε; Εμείς όχι πολύ καλά.... η μικρούλα αρρώστησε με μύξες και βήχα! λαρυγγίτιδα είπε η παιδίατρος αλλά δεν μας έδωσε ευτυχως τίποτα , είναι ελαφριά είπε και θα περάσει μόνη της σιγά σιγά. Ωστόσο λέω να αποφύγω τις πολλές εξόδους οπότε ούτε εμείς θαμπορέσουμε να βρεθούμε για τη συνάντηση... :-( Άντε να δούμε θα βρούμε καμμια ημέρα να μας βολεύει όλες;;; Φιλάκια σας!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλησπέρα μανούλες!

Οπότε το αναβάλουμε και αυτή τη φορά κοριτσάκια και βλέπουμε... Κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε!!

Περαστικά στα άρρωστα κοριτσάκια μας...

καλησπέρα!

καλύτερα που το ακυρώσαμε γιατί 1ον έχει πολύυυυυυ κρύο και 2ον εγώ δουλεύω Κάντζα, σχολάω 5 και είμαι σπίτι (Φιλαδέλφεια) γύρω στις 6...οπότε καταλαβαίνετε...

σας αφήνω τώρα γιατί η Αφροδίτη φιάχνει ρεβύθια...

Φιλιά!!!!

ααααα περαστικά στα άρρωστα παιδάκια!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Τι κάνετε;

Συγχωρέστε με για την αποχή, αλλά δεν ήμουνα στα καλά μου αυτές τις μέρες!!!

Να σας πω και γιατί: Είχα καθυστέρηση, και μέχρι να βγει το αρνητικό τεστ (άσχετο, περίοδος ακόμα άφαντη είναι!!!) τα είχα δει όλα: Δεν ήξερα τι να κάνω, από τη μία έλεγα 3 παιδιά είναι πολλά, πολυ μικρή διαφορά από το δεύτερο, οικονομική κρίση κλπ... Τελικά, όλα καλά από χθες και έχω βρει τα κέφια μου!!!

Αλήθεια, εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;; (Μιλάω εκ του ασφαλούς πλέον. Δε νομίζω για λάθος τεστ. 15 μέρες καθυστέρησης ήταν αυτές!!!).

Φιλλιόπι μου,

περαστικά στο κοριτσάκι σου!!! τι κάνει; είναι καλύτερα;;

Τινουλα μου,

την επομενη φορά που θα έρθεις θα βρεθούμε σίγουρα!!! κάναμε κι ένα βήμα: εντοπίσαμε κι έναν χώρο!! Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να τον έχω ελέγξει ως τότε, να σας πω και εντυπώσεις!!!

Αγγελική μου,

η Φιλλιόπι τα είχε. Αλλά... τώρα τα έχω κι εγώ, όπως σου είχα πει!!! Μόνο το ένα επεισόδιο κολλάει, αλλά είναι από τα πρώτα σχετικά (εγώ το είχα δει). Και... ταράν ταράν... σήμερα θα μου φέρουνε τον 8ο κύκλο!!! (τουλάχιστον ότι έχει παιχτεί!!!).

Θα ρωτήσω πως μπορώ να τα γράψω σε ντι-βι-ντι, καθότι αδαής!!!

Η μικρούλα μου είναι καλά, συνεχίζουμε το περίεργο πρόγραμμα ύπνου και, πλέον, κοιμάται μαζί μας!!! Άντε, να δούμε πως θα καταφέρουμε να κοιμάται χώρια!!!

Αυτά!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Πολλές καλημέρες και από μένα!!

Μαρινάκι για να είμαι ειλικρινής κι εγώ σαν κι εσένα θα σκεφτόμουνα αν είχα τόση καθυστέρηση. Οι καιροί είναι δύσκολοι και για να μιλήσω για μένα δεν νομίζω ότι θα την πάλευα με τρίτο παιδί:rolleyes::rolleyes::rolleyes:. Και από οικονομικής αλλά και από ψυχολογικής απόψης. Ήδη οι αντοχές μου δοκιμάζονται με τον Χρηστάκο μου κάποιες φορές οπότε δεν νομίζω ότι θα άντεχα κι άλλο ζουζούνι.....

Λοιπόν καλή ιδέα να τσεκάρεις τον συγκεκριμένο παιδότοπο για να τον έχουμε έτοιμο για την συνάντηση μας, όποτε γίνει :wink::wink::wink:

Τα επεισόδια του grey's τα θέλω οπωσδήποτε οπότε όταν σε διαφωτίσουν για το πως θα τα γράψεις σε dvd πες μου για να συνεννοηθούμε πως θα τα πάρω κι εγώ:wink::wink::wink:

Αυτό με τον ύπνο προσπάθησε να μην το συνεχίσεται για πολύ καιρό γιατί αν της γίνει συνήθειο πολύ δύσκολα θα το κόψει.

Που είστε οι υπόλοιπες της παρέας????

leta800, Jasmini και τα υπόλοιπα κορίτσια, τι κάνετε???

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα κοριτσια....

τι κανετε????χαθηκα το ξερω αλλα ειχα τοσα πολλα στο κεφαλι μου.....με τη δουλεια μας στριμωξανε και δυσκολεψαν τα πραγματα....μπορει να μιλαμε και για απολυσεις του χρονου δεν ξερω...παντως οι απαιτησεις τους αυξηθηκαν....λογικο το ξερω.....

με πιασαν ξανα οι ημικρανιες μου και χθες...σημερα ειμαι καλυτερα και ελπιζω να περασουν....

ο μικρος μου ειναι καλα αλλα πολυ ζοριζομαι ωρες ωρες.....ειναι απαιτητικο παιδι μπορει να φταιω και εγω για αυτο δεν ξερω....

αυριο θα παω μια μικρη εκδρομη με τις κολλητες μου...δεν εχω πολλη διαθεση αλλα νομιζω οτι θα μου κανει καλο μαλλον......λιγο να ξεχαστω...

σας φιλω και να προσεχετε ναι??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα μανούλες..

Βλέπω όλες λίγο πολύ δεν είμαστε στα καλυτερά μας...

Κι εγώ μία έτσι μία αλλιώς. Από την μία προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη, να σκέφτομαι ότι όλα θα πάνε καλά και έχω έναν ολόκληρο χρόνο μπροστά μου και θα βρω δουλειά... Αλλά από την άλλη βλέποντας την κατάσταση όλο και να δυσκολεύει, ΦΟΒΑΜΑΙ! Σημέρα άκουσα ότι άρχισαν να βλέπουν κόσμο για το super market (δυστυχώς εμένα δεν με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο) και οτι μάλλον ενδιαφέρονται για τετράωρα, κάτι που αν ισχύει εμένα δεν με καλύπτει! ΟΥΦ! Και βασιζόμουν σε αυτή την ευκαιρία... Τέλος πάντων θα δούμε...

Κατα τα άλλα σήμερα πήγαμε οικογενειακός σε ένα παιδικό πάρτυ, για μεγαλύτερα παιδάκια 9-12, αλλά πραγματικά ένιωσα πάρα πολλές φορές ευτυχισμένη που είμαι μαμά και υπερήφανη για το αγοράκι μου, που ήταν πολύ καλός και τα μεγαλύτερα παιδιά όχι μόνο δεν τον έδιωχναν για να μην τους ενοχλεί, αλλά τον πρόσεχαν, τον φρόντιζαν και τον ήθελαν μαζί τους!!

Μαριλινάκι σε καταλαβαίνω! Αχ! Αυτό το οικονομικό!!!! Στην κατάσταση που είμαι κι εγώ μάλλον θα φρίκαρα κι ας είναι για δεύτερο και όχι για τρίτο..

Λετάκι από ότι γράφεις μάλλον τελικά είναι καθαρά ψυχολογικοί οι λόγοι που σε πιάνουν οι ημικρανίες, έτσι?? Γιατί όποτε μας γράφεις οτι είσαι πιεσμένη, τσουπ να σου και οι ημικρανίες! Το κατώ είναι οτι ξέρω πως είναι η κατάσταση τέτοια που καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να ηρεμήσεις.. Όμως κάτι που λίγο με παρηγορεί κι εμένα, είναι να σκέφτομαι ότι τουλάχιστον υπάρχει υγεία! Μπορούμε να παλέψουμε για τα υπόλοιπα... Καλά να περάσεις με τις φίλες σου και πραγματικά άσε όλα τα άλλα για όταν γυρίσεις...

Φιλάκια και σε όλα τα άλλα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα να έχουμε από αύριο...

Καλημέρα κορίτσια!

Κι εμείς στην δουλειά μία από τα ίδια Λετάκι. Σου αφήνουν να αιωρείται η απειλή της απόλυσης λόγω κρίσης και σε πήζουν στην δουλειά.....Βέβαια έχει να κάνει και με τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύεις μαζί. αν κοιτάει ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου και την καλή κουβέντα την λένε με το σταγονόμετρο ήκαι καθόλου τι να κάνεις....

Καλά έκανες που πήγες την εκδρομούλα, ελπίζω να περασες καλά και να ηρέμησες λίγο:wink:

Σταματίνα μου τι να σου πω. Κι η δική σου θέση δύσκολη είναι. Μήπως αν σε καλούσαν να πήγαινες έστω και για 4 ώρες και παράλληλα να κοίταζες και για κάτι άλλο?

Πότε θα ησυχάσουμε ρε μαμώτο από όλη αυτήν κατάσταση που μας έχουν φέρει? Τι χρωστάμε εμείς να πληρώνουμε μαμακίες άλλων?:confused::confused::confused:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!!

πρωινή σήμερα!!

Δύσκολοι καιρόι....τι να κάνουμε...?

ευτυχώς την άλλη εβδομάδα έχω πάλι άδεια!!!! Ο άντρας μου θα πάει στο χωριό για ελιές και θα μείνω με την Αφροδιτούλα να ετοιμάσουμε το σπίτι και να στολίσουμε για τα Χριστούγεννα!!! άντε μπας και μας ανέβει λίγο η διάθεση!!!

Λετάκι, περαστικά κοριτσάκι! Προσπάθησε να χαλαρώσεις!

Τινάκι, μην απελπίζεσαι...κάτι θα βρεθεί στο τέλος...

Αγγελική, υπομονή στη δουλειά!

FilioPi, πώς είναι η μικρή?

Φιλάκια σε όλες!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημέρα μανουλίτσες και από μένα!

titoula μου κι εγώ, πρώτα ο Θεός, θα στολίσω μαζί με τα παιδάκια μου το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Τώρα τι στόλισμα θα γίνει με τον Χρήστο να θέλει να τα πιάνει όλα και να τα βάζει στο στόμα, θα δείξει....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χθες ανακοινώσανε στον άντρα μου ότι τους μειώνουν τον μισθό 10%. Πριν 1,5 χρόνια τους είχανε μειώσει τις ώρες εργασίας και κατ΄επέκταση τον μισθό πάλι. Που θα πάει αυτή η κατάσταση βρε κορίτσια? Ευτυχώς εμάς δεν μας έχουν αγγίξει ακόμα αλλά το βλέπω να έρχεται...:-(:-(:-(

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημέρα κοριτσάκια!!!

Τι κάνετε;;

βλέπω, δυστυχώς, ότι οι απολύσεις μας έχουν στοιχειώσει όλες μας...

Σε μας δε λένε τίποτα τέτοιο, προς στιγμήν, αλλά ο μισθός μας θα πάει στα τάρταρα...

μας κοροϊδεύουνε στα μούτρα μας: επίδομα 1ου παιδιού: 50?. 2ου: 20?...

τι να πούμε...

Λετάκι,

ελπίζω να πέρασες καλά στην εκδρομή. Όσο για τις ημικρανίες, προσπάθησε να μην αγχώνεσαι...

Τιτουλα,

χρειάζεται μία αδειούλα. Εγώ έχω, ευτυχώς, εκτός της ολόκληρης κανονικής μου άδειας, κάποια χρωστούμενα ρεπό να τα πάρω γρήγορα, καθώς και 2 γονικές άδειες μέχρι το τέλος του χρόνου... καλά είναι...

Αγγελική μου,

άντε, βάλε μπρος να στολίσεις, να μας δώσεις ιδέες για το πως θα γλιτώσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα τέκνα μας!!!

Τινάκι,

όλους μας έχουν κάνει να φοβόμαστε... για το σήμερα, το αύριο, το μεθαύριιο...

Είναι η πρώτη χρονιά που βλέπω να στολίζει ο κόσμος τόσο νωρίς. Από πολλά μπαλκόνια ξεπροβάλλουν φωτάκια. Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο τις προηγούμενες χρονιές. μάλλον ζητάμε από κάπου να πιαστούμε.

Από την άλλη: πρώτη χρονιά βλέπω τόσο λίγα εμπορεύματα στα μαγαζιά. Οι περισσότεροι έχουν τα ίδια με πέρισυ (ότι τους έμεινε προφανώς...)

Πάντως, οι γιορτές που πλησιάζουν σίγουρα δίνουν μία νότα αισιοδοξίας!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!

Μαριλίνα κι εγώ παρατήρησα πως ο κόσμος φέτος στόλισε νωρίτερα. Προφανώς μέσα στην μιζέρια που μας έχει κατακλήσει προσπαθούν να δώσουν μία νότα αισιοδοξίας...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν!!

Βλέπω δεν είμαι η μόνη που με έχει πάρει από κάτω με την όλη κατάσταση. Με είχαν πιάσει οι γνωστές αϋπνίες μου και δεν ήμουν στα καλύτερά μου γι' αυτό και είχα χαθεί. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι το μέλλον γιατί μόνο φόβο με γεμίζει. Ευτυχώς έχουμε και τα αγγελούδια μας και μας ανεβάζουν ψυχολογικά.

Και εμείς με το Χρηστάκο περάσαμε την πρώτη ίωση ευτυχώς χωρίς πυρετό αλλά πήραμε αντιβίωση. Και παράλληλα με το μικρό πέρασα και εγώ μία από τα ίδια αλλά σε πιο βαριά μορφή. Δύο βδομάδες με αντιβίωση. Ευτυχώς τώρα είμαστε όλοι καλά σωματικά. Για το ψυχολογικό το παλέβουμε πάντως και δείχνουμε να το νικάμε.

Έρχονται και τα Χριστούγεννα!!Επιτέλους! Είναι η αγαπημένη μου γιορτή!

Βέβαια φέτος δεν θα στολίσουμε δέντρο λόγω Χρηστάκου αλλά θα στολίσουμε το μπαλκόνι. Στο σπίτι μέσα θα βάλουμε κανένα κεράκι η διακοσμητικό ψηλά για να μην τα φτάνει το καλό μου αγοράκι.

Αυτά προς το παρόν. Φιλιά πολλά σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...