Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν ο Χρηστάκος τον τελευταίο καιρό όποτε κάνει καμία ζημιά ή ρίξει αυτό που τρώει κάτω σκύβει, βλέπει τι έκανε και φωνάζει ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! όπως η Ζουμπουλία στο 50-50!

Καλά έχει πολύ γέλιο γιατί άκουσε μια φορά την Κωνσταντίνα που το έκανε και από τότε το κόλλησε!!!!

Ο σκατούλης όμως καταλαβαίνει πότε έχει κάνει την ζημίά του....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα!!! μπήκα για λίγο...

jasmini, συλλυπητήρια για τη γιαγιά κοριτσάκι!

Χρόνια πολλά Λέτα λίγο καθυστερημένα!!!

Χρόνια πολλά Αγγελική και Τίνα!!!

Λοιπόν, ο γιατρός μου είπε από 12 μηνών φρέσκο γάλα, εγώ της δίνω το Όλυμπος το βιολογικό αλλά δεν το πολυθέλει...προτιμάει μαμά...

Για τη συνάντηση είμαι μέσα, αρκεί να βολεύει η συγκοινωνία για να προλάβουμε να έρθουμε κι εμείς...

σας αφήνω τώρα.

καλό βράδυ!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα από τα όμορφα Ιωάννινα!Ήρθαμε οικογενειάκη εκδρομούλα για λιγες μέρες (ας είναι καλά η αποζημείωση..)Αγγελική χρόνια πολλάααααααααα!!!!!!!!Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!! Η φετινή ήταν από τις ωραιότερες, βόλτα με τους άντρες μου και καθόλου κουραση για να ετοιμάσω τραπέζι! Γάλα εμάς μας έχει πει θα του δώσουμε φρέσκο 2 ετών.Για την συνάντηση μπορώ Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, απλά με βολεύει περισσότερο την Τρίτη. Ο Ταύρος μου φαίνεται τέλειος, μιας και θέλω να πάω στο outlet της mothercare που είναι εκεί τριγύρω. Πείτε πείτε! Πότε μπορείτε οι υπόλοιπες??Φιλάκια πολλά!

Καλημερούδια!!!

Τινάκι μου,

και σε σένα χρόνια πολλά... (αν και αδυνατώ να καταλάβω το όνομα που γιορτάζει!!!)

Καλά να περάσετε στα Γιάννενα!!! Είναι απίθανες αυτές οι εκδρομές!!!

Τιτούλα μου,

από που είπαμε έρχεσαι εσύ;;

Λοιπόν, ο παιδότοπος στον Ταύρο μου απάντησε τα εξής:

"ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΕΜΕΙΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 10 ΕΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΑΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ. Ο ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ 5.5? ΜΕ ΕΝΑ ΧΥΜΟ AMITA FUN ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΚΑΚΙ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΤΑΦ ΤΑΦ"

Το ξαναλέω, δεν είναι πολυ κεντρικά, αλλά είναι πολύ κοντά στον σταθμό του Ταύρου με το τρένο... Εντάξ' 5,5? δεν είναι και πολύ φτηνός, αλλά και το άλλο που ξέρω 5? έχει με τον χυμό και δεν βολεύει και πολύ...

Να κανονίσουμε!!! Πείτε μέρες!!!

Εμάς, να σας πω, Τρίτη δεν μας πολυβολεύει, εκτός κι αν έρθουμε λίγο αργότερα, γιατί πάει ο γιος μου ζωγραφική 5-6. Αλλά θα την βρω την άκρη!!! τι να κάνω που είναι off η μάνα μου ακόμα μετά την εγχείρηση!!!

Φιλλιόπι!!!

ξέρω ότι εσένα δεν σε βολεύει και πολύ, αλλά για πες καμία ιδεά!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας μανουλίτες μου! τι κάνετε; Εγώ χαλαρώνω πλάι στο κοριτσάκι μου που κοιμάται για μεσημεράκι....

Καταρχήν χρόνια πολλά στα κορίτσια μας που γιορταζαν εχτές!!!!! Να μαρτυρήσω;;; Το Τινάκι μας είναι Σταματινακι γι αυτό και γιόρταζε εχτές!!!

Μαριλίνα μου να σου πω! Καθ οτι Εβρίτισσα και όχι πολύ διατεθιμένη να μάθω τα της Αθήνας δεν έχω ιδέα που είναι ο Ταύρος! Έχω μια αίσθηση ότι είναι μακριά! Αλλά μην αγχώνεσαι!!! Αμα το κανονίσουμε έχω το προσωπικό μου gps που θα με φέρει (ο αντρούλης μου δηλαδή)!!! Α και από παιδότοπους δεν ξέρω αλλά καλό μου ακούγεται το 5.5 ? με κεκάκι και χυμό. Τώρα για το αν θα παίξουν στον παιδότοπο μάλλον εξαρτάται από το κάθε παιδάκι!!! Δεν έχουμε παρά να δούμε!!!

Α άλλη ιδέα δεν ξέρω όμως κατά πόσο βολεύει. Έχει παιδότοπο ανοιχτό δωρεάν δηλαδή στο εμπορικό δίπλα στο ικεα. Αλλά εκεί πρέπει να τα προσέχουμε εμείς τα ζουζούνια και επίσης να πάρουμε εκεί μέσα το καφεδάκι μας στα κιόσκια που έχει. Δεν ξέρω πως σας φαίνεται κι αυτο.... άλλο χώρο για μωρούλια η αλήθεια είναι δεν ξέρω......:confused:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Γεια σας μανουλίτσες!

Μαριλίνα σέυχαριστώ για τα χρόνια πολλά και όπως πολύ σωστά σου είπε η συμπεθερούλα μου, ολόκληρο το όνομά μου είναι Σταματίνα.

Λοιπόν κορίτσια, εγώ δεν έχω πρόβλημα με το μέρος, θα βάλω κι εγώ το gps μου και θα έρθω. Οπότε απλά πείτε μου που και πότε.

Συμπεθερούλα στο ΙΚΕΑ του Πειραιά εννοείς ε?

καλημερα κοριτσακια....

καλε ζηλευω που κανονιζετε συναντηση...θελω φωτο μετα ναι???

οσο αφορα τους παιδοτοπους να προσεχετε αυτην την περιοδο....πηγαμε την κυριακη με τον θωμα σε παιδοτοπο και κολλησε γαστρεντεριτιδα(μονο διαροια ευτυχως).....αλλα κολλησε και εμενα και τον αντρα μου....κολλησε τους γονεις μου και τον ανιψιο μου....και δεν μιλαμε μονο με διαροια εμεις ειχαμε και πυρετο και εμετους....χαμος καταλαβαινετε....αφου μεσα σε μια μερα εχασα ενα κιλο....(εχει και τα καλα του χιχιχιιχιχ)...σημερα λοιπον εμεινα σπιτι για να συνελθω....χθες ειχαμε κανει καταληψη τους καναπεδες στο σαλονι εγω και ο αντρας μου.....το μωρο το αφησαμε στην πεθερα μου....δεν μπορουσα ουτε να φροντισω τον εαυτο μου....σημερα ειμαι καλυτερα και ελπιζω να συνεχισω ετσι....

χρονια πολλα στην αγγελικη και στο τινακι αργοπορημενα αλλα ειμαι μεσα στο πλαισιο των 40 ημερων ετσι δεν ειναι???:P:p:p:p:p

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Καταρχήν Λετάκι ευχαριστώ για τις ευχές σου και όντως όπως είπες η γιορτή κρατάει 40 μέρες!!!

Περαστικά σας βρε κοριτσάκι μου, εσύ πρόσεχε λίγο παραπάνω μια και είσαι εαισθητούλα με τους πονοκέφαλους που πέρασες. Ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα!

Για τους παιδότοπους έχεις δίκιο. Όπως είχα γράψει και πριν 2-3 μέρες κι εγώ τον δικό μου δεν το πηγαίνω λόγω των ιώσεων. Στην συνάντηση βέβαια θα πάω εγώ με φωτογραφίες των παιδιών. Αυτήν δεν την χάνω....

Λιοπόν φιλενάδες, σήμερα το πρωί συναντηθήκαμε για ένα γρήγορο καφεδάκι, λίγο πριν την δουλειά, με την Μαριλίνα μας.

Ένα θα σας πω, δεν κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα!!!! Είπαμε τα νέα μας, όσα προλάβαμε δηλαδή, μιλήσαμε για τα ζουζούνια μας και φυσικά και για την επικείμενη συνάντηση της παρέας μας!

Εννοείται πως θα επαναληφθεί σύντομα!!!

Άντε βρε κορίτσια να γνωριστούμε και οι υπόλοιπες.....

Αυτά για την ώρα, πάω να δουλέψω και λίγο....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!!

Λιοπόν φιλενάδες, σήμερα το πρωί συναντηθήκαμε για ένα γρήγορο καφεδάκι, λίγο πριν την δουλειά, με την Μαριλίνα μας.

Ένα θα σας πω, δεν κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα!!!! Είπαμε τα νέα μας, όσα προλάβαμε δηλαδή, μιλήσαμε για τα ζουζούνια μας και φυσικά και για την επικείμενη συνάντηση της παρέας μας!

Εννοείται πως θα επαναληφθεί σύντομα!!!

Άντε βρε κορίτσια να γνωριστούμε και οι υπόλοιπες.....

Πέρασα υπέροχα!!! Χάρηκα πολύ που γνώρισα από κοντά την Αγγελική, αλλά και, όπως λέει κι εκείνη, το καλύτερο ήτανε πόσο ωραία και γρήγορα πέρασε η ώρα!!! Είδα και τα ζουζούνια της σε φωτογραφίες. Είναι κουκλάκια, ειδικά ο μικρός πολύ φάτσα!!! Ανυπομονώ για την επόμενη φορά!!!

Όντως, ήρθε η ώρα να γνωριστούμε κι οι υπόλοιπες από κοντά!!!

Θέλετε να περιμένουμε να περάσει λίγο το πολύ κρύο και να το κανονίσουμε μετά; θέλετε μέσα στην επόμενη εβδομάδα;; πείτε πότε σας βολεύει!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα και από μένα!

Χαίρομαι Μαρινάκι μου που πέρασες κι εσύ το ίδιο καλά! Δεν έχω αντίρρηση να μετατεθεί η συνάντηση μας, απλά νομίζω πως η Σταματίνα δεν θα είναι Αθήνα μετά.

Ότι θέλετε πάντως το συζητάμε.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Λετάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά και πολλά περαστικά από μένα!!!

Κοριτσάκια εγώ δεν θα είμαι εδώ την άλλη εβδομάδα, οπότε κάνω συγκεκριμένη πρόταση να δούμε αν μπορούμε. Την Τετάρτη, 17:30 στο παιδότοπο ΤΑΦ ΤΑΦ. Θα ήταν ωραία να βρεθούμε, αλλά αν δεν μπορείτε θα δω κι εγώ φωτογραφίες!! Η αλήθεια είναι ότι κάνει αρκετό κρύο και αν είναι να πάρετε συγκοινωνία καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο. Περιμένω απάντηση!

Φιλάκια πολλά!

Καλημερούδια και καλή εβδομάδα!!!

Κοριτσάκια εγώ δεν θα είμαι εδώ την άλλη εβδομάδα, οπότε κάνω συγκεκριμένη πρόταση να δούμε αν μπορούμε. Την Τετάρτη, 17:30 στο παιδότοπο ΤΑΦ ΤΑΦ. Θα ήταν ωραία να βρεθούμε, αλλά αν δεν μπορείτε θα δω κι εγώ φωτογραφίες!! Η αλήθεια είναι ότι κάνει αρκετό κρύο και αν είναι να πάρετε συγκοινωνία καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο. Περιμένω απάντηση!

Εγώ μπορώ, ίσως λίγο αργότερα, κατά τις 18:00, αλλά δεν έχει σημασία!!!

Η αλήθεια είναι ότι βολεύομαι καλύτερα Τετάρτη, παρά Τρίτη!!!

Είχαμε την Παρασκευή την μικρή αρρωστούλα, αλλά από χθες είναι καλύτερα!!! Χουχουλιάσαμε στο σπίτι το ΣΚ λόγω κρύου, αλλά και του πυρετού της μικρής!!

Εσείς πως περάσατε;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...