Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια!

Είχα μέρες να μπω γιατί η ψυχολογία μου ήταν κάπως λόγω της γιαγιάκας μου...την χάσαμε τελικά :( Εντάξει, μεγάλη γυναίκα, ταλαιπωρημένη, αλλά όπως και να το κάνεις όταν είναι δικός σου άνθρωπος δυσκολεύεσαι να αποδεχθείς την απουσία του...

Anyway... Να μην σας μαυρίζω κι εσάς...

Τι άλλα??

Βλέπω οι ιώσεις καλά κρατούν ε?? Περαστικά στα άρρωστα μωράκια και υπομονή. Και ακόμα δεν μπήκαμε για τα καλά στον χειμώνα. Κι εμείς μια από τα ίδια. Από εχθές σαν να ηρεμήσαμε. πρώτα ο ένας ήταν με πυρετό και μετά από δυό μέρες και ο άλλος με πυρετό και στοματίτιδα και ανορεξία...Δεν μπορούσε ούτε να θηλάσει δυο μέρες το κακόμοιρο.

Με τον θηλασμό κι εμείς δυσκολευόμαστε πολύ να τον κόψουμε. Σκέφτομαι να προσπαθήσω με απλό ποτήρι, πλαστικό και σιγά σιγά να τους το δίνω. Όμως προβληματίζομαι και καθυστερώ και για άλλους λόγους...ο γιατρός είπε να πάρουμε φρέσκο... ή delta advance ή neslac nestle. Αυτά όμως βρίσκονται στην λίστα της greenpeace στα μεταλλαγμένα και δεν θέλω να τα δώσω...τι να κάνω? Εσείς ποιό γάλα τους δίνετε? Να πάω στην σκόνη σε αυτήν την ηλικία, πάλι δεν μου κολλάει.

Τώρα για την συνεννόηση, εγώ δεν έχω παράπονο...συνήθως αν κλαίνε τους ρωτάω τι θέλουν και μου λένε...πχ bear (τραγούδια του gummy bear), νεό ή οοοο (νερό), μαμ (το γνωστό :) ), τατα (επίσης η γνωστή βόλτα) κτλ... Λένε πάρα πολλές λεξούλες... :) Τελευταία μάλιστα ο ένας έρχεται και με σπρώχνει και με τραβάει να με πάει να μου δείξει κάτι..έχει πολύ γέλιο!

RKdwp3.png

γεια σας κοριτσακια μου....

τι κανετε???εγω αρχισα να συνερχομαι σιγα σιγα το ιδιο και ο μικρος μου....μαλλον το ξεπερασαμε....

ο μικρος μου αρχισε να λεει μικρες λεξουλες και εχω τρελαθει η μανα λεμε......επαναλαμβανει τα παντα....

βεβαια εχω και ενα θεματακι κοριτσια μου και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω...

ο μικρος ειναι πολυ αντιδραστικος και νευρικος αμα δεν κανει αυτο που θελει πεφτει κατω χτυπιεται, κλαιει αλλες φορες με βαραει στο προσωπο και αλλες μου δινει κουτουλιες....καλε δεν ξερω τι να κανω...σαφεστατα και δεν μπορει να γινεται το δικο του....για πειτε μου καμια συμβουλη τι να κανω???

σας φιλω καλο βραδυ....

Μου τα κάνουν κι εμένα αυτά ώρες ώρες αλλά δεν περνάνε... Πάω κοντά τους τους σηκώνω και λέω με σταθερή και έντονη φωνή..."Β...πές μου αγάπη μου, τι θέλεις?" Και ξαναρωτάω μέχρι να μου πεί και αν είναι εφικτό αυτό τους ικανοποιώ την απαίτηση, αλλιώς τους εξηγώ ήρεμα και ωραία ότι αυτό θα γίνει αύριο, ή αυτό τώρα το κρατάει ο αδερφός σου και μετά θα στο δώσω εσένα, εντάξει? Έτσι τουλάχιστον ηρεμούν, έστω και προσωρινά.

Αν βλέπω ότι το κάνουν επίτηδες για να τραβήξουν την προσοχή μου, κάνω ότι αδιαφορώ χωρίς όμως να αφήσω να σπαράξουν στα κλάματα. Αν είναι ψεύτικο το κλάμα σταματούν μετά από λίγο και συνεχίζουν το παιχνίδι.

RKdwp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια!

τι κάνετε; εγώ έχω άδεια αυτή την εβδομάδα!!!!! :D

FilioPi, πώς είναι η μικρή; πήγατε στο γιατρό; περαστικά εύχομαι!

patousaki, χρόνια πολλά στο Δημητράκη σου!

τώρα τελευταία ανακάλυψε πως της αρέσει το μαγείρεμα, μόλις με δει να μαγειρεύω φωνάζει "κουτάλα-κουτάλα" και ζητάει να την ανεβάσω στην καρέκλα να με βλέπει. Την αφήνω κι εγώ να βοηθάει, πλένουμε μαζί τα φρούτα ή τις πατάτες, ανακατεύει το φαγητό, ρίχνει αλάτι, λεμόνι, λάδι, το βάζουμε μαζί στο φούρνο και μετά περιμένει να γίνει...;)

αααα επίσης είναι ερωτευμένη με τον πρίγκιπα!!! Ψάχνει τα βιβλία με τα παραμύθια να τον βρει...

Μια μέρα έβλεπε τη βέρα μου, και της είπα ότι η μαμά φοράει βέρα γιατί παντρέυτηκε με το μπάμπά. Τη ρωτάω "εσύ φοράς βέρα;" "ναι" μου λέει, της λέω "πού είναι;" και μου δείχνει το δάχτυλό της. Τη ρωτάω "εσύ ποιον παντρεύτηκες;" και μου λέει "πίγκιπα"!!!!!!! χαχαχα!

Άσχετο, προσπαθώ να της δώσω φρέσκο γάλα αλλά συνήθως δεν το πίνει καθόλου. Εχθές ήπιε μια γουλιά και αμέσως την έφτυσε και είπε "αηδία". Θηλάζει 3 φορές τη μέρα (πρωί-απόγευμα-βράδυ) και συνήθως άλλη μια φορά τη νύχτα...προσπαθώ να αντικαταστήσω κάποιο θηλασμό αλλά μάταια...καμιά ιδέα;

ααααα δε σας είπα...αδιαθέτησα για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια! Καιρός ήταν!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

Αχ τι ωραίο να συμμετέχουν τα μικρά στην ρουτίνα μας...ακόμα και το μαγείρεμα μπορεί να γίνει πιό ενδιαφέρον, πιο παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα αφιερώνεις χρόνο στο κοριτσάκι σου! Εμείς πάλι παίζουμε μπάλα με τον μπαμπά, δεν είμαστε για μαγειρέματα! :tongue::tongue:

Ρομαντική η μικρούλα σου! Τι γλυκό να της αρέσει ο πρίγκηπας!! :)

Πάντως οι τρείς φορές που θηλάζει καλές είναι!! Εμένα που θηλάζουν εικοσιτρείς??? Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω να κόβω...

RKdwp3.png

Patousaki να σου ευχηθώ κι εγώ αν και λίγο αργοπορημένα να χαίρεσαι το αγοράκι σου! Χρόνια του πολλά και καλά!

Κι εμείς είχαμε γιορτή προχθές, των Αγίων Αναργύρων αλλά δεν είχαμε κόσμο, μόνο τηλέφωνα πήρανε. Εγώ πάντως έφτιαξα ένα εκμέκ καταίφι και το μοίρασα την άλλη μέρα σε γνωστούς! :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Καταρχήν περαστικά σε όλους μας! Έπειτα, χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες αυτές τις μέρες!

Και μπαίνω στο θέμα! Μιας και βλέπω κουβέντες για περιοχές, dvd κτλ., ΛΕΩ, λέω εγώ τώρα.. Μήπως ήρθε η ώρα γι αυτή τη μαμαδοσυνάντηση που λέγαμε πριν γεννήσουμε??? Την Τρίτη 15/11 νωρίς το απογευματάκι (εμένα θα με βόλευε και πρωι αλλά σκέφτομαι οτι δεν θα μπορείτε λόγω δουλειάς..) σε κάποιο παιδότοπο???

"Ακούω" σχόλια και προτάσεις!

Κατα τα άλλα τα νεα μας είναι, ότι προσπαθούμε οικογενειακός να αναρρώσουμε από ίωση...

Επίσης ενω το είχα πάρει στην αρχή πολύ χαλαρά το θέμα της απόλυσης, τώρα με πήρε λίγο από κάτω αλλά το παλεύω...

Αυτά!

Καλό Σ/Κ...

Καλό απόγευμα και από μένα!

Jasmini μου λυπάμαι για την γιαγιά σου:-(. Έχεις δίκιο όταν ένας δικός σου άνθρωπος χάνεται σου στοιχίζει όσο μεγάλος κι αν ήταν. Να ζήσετε να την θυμάστε...

Τώρα σχετικά με το γάλα κι εγώ δέλτα δεν δίνω στα παιδιά. Πριτιμώ το φρέσκο πάντα της Δωδώνης, του ΄Ολυμπου και της Μεβγάλ. Το πίνουν μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.

tinaki δεν είναι καθόλου άσχημη η ιδέα σου για μια νέα προσπάθεια να συναντηθούμε. Υποθέτω κάπου στο κέντρο της Αθήνας? Αν υπάρχει κάποιο μέρος που έχετε στο μυαλό σας και οι υπόλοιπες της παρέας και σε άλλη περιοχή ακόμη να το προτείνετε για να το οργανώσουμε το meeting!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα μανουλίτσες! Τικάνετε; Jasmini συλληπητήρια να ζήσετε να τη θυμόσαστε. Τα ζουζουνάκια σου θα σου φτιάχνουν την διάθεση όταν σε παίρνει από κάτω! Τα dvd θα τα έχω έτοιμα από βδομάδα αλλά θα χαρώ περισσότερο να σας τα δώσω από κοντά!!!! Κανονίστε εγώ μέσα εννοείται αλλά να βρούμε ένα μέρος που δεν θα τρέχουμε συνέχεια πίσω από τα βλαστάρια μας! Ε να τα πούμε λιγάκι!!!! Καλό υπόλοιπο ΣΚ!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Βρε κορίτσια εμένα η παιδίατρος μου είπε να της δίνω σκόνη μέχρι 18 μηνών. Καλύτερο είναι το φρέσκο για την ηλικία τους; Δεν ξέρω.... για πείτε να της δοκιμάσω άλλο; Φοβάμαι μην μπω σε περιπέτειες!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Πω πω τι άσχημα που νιώθω.....

Jasmini ζητώ συγνώμη που δεν σου έγραψα τα συλληπητήρια μου νωρίτερα.... Να ζήσετε να την θυμάστε την γιαγιά σας....

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Τζασμίνι,

συλληπητήρια για τη γιαγιά σου... :( Έχεις δίκιο, όσο μεγάλος κι αν είναι ο δικός μας άνθρωπος, πάντα στεναχωριόμαστε όταν φεύγεις.

Όσο για τους θηλασμούς, τι να σου πω... μήπως να ξεκινήσεις από τους ενδιάμεσους (δλδ όχι πρωί-βράδυ) και αυτούς που διαρκούν λίγο; νερό πίνουν; με καλαμάκι έχεις δοκιμάσει νερό ή χυμό; (δε μιλάω για το γάλα, γιατί μας το έχεις πει!!).

Φιλλιόπι,

θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις τις οδηγίες του παιδιάτρου σου... Να μην κάνεις από μόνη σου πειράματα. Μην ανησυχείς: 1) Ο καθένας λέει τα δικά του, 2) Ξέρω παιδάκι που - με την έγκριση του παιδιάτρου - πίνει ακόμα σκόνη και έκλεισε τα 5. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Αυτό με το Δέλτα δεν το ήξερα... Και η παιδίτρος μου είπε να της ξεκινήσω το Δελτα αντβάνς που μου αρέσει και μένα... Θα δω τι θα κάνω...

Συνάντηση, ε;; ΝΑΙ!!!!! Ακούγεται υπέροχο!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Να σας πω, ξέρετε εσείς κάνα παιδότοπο που να δέχεται τις ηλικίες των δικών μας; Θα πρότεινα να μην σκεφτούμε μόνο κέντρο, αλλά και σε περιοχές που υπάρχει μετρό. Πιστεύω λίγο πολύ όλες μας βολεύει!!!

Αλλιώς μπορούμε να κανονίσουμε σε παιδική χαρά μικρή, κλειστή άκαιρη λίγο ώρα να μην έχει πολλά παιδάκια ή σε κάποιον πεζόδρομο με τα καροτσάκια... ε, μισή ωρίτσα θα προλάβουμε να τα πούμε :tongue::tongue:

Στην Καλλιθέα ένας παιδότοπος δέχεται την δικιά μου, αλλά δεν ξέρω ούτε αν δέχεται πολλά μαζί, ούτε βολεύει πολύ από άποψη συγκοινωνιών... Ας τον κρατήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας!!!

Παιδοτόπους έχει στο pamebolta.gr. Όταν μπορέσω θα κοιτάξω... αν μπορέσει καμία άλλη μανούλα ας κοιτάξει κι αυτή!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου....

Συνάντηση διαβάζω εεε;;;;να μην πω οτι ζηλεύω;;; Θα το πω......έχω πρασινισει απο την ζήλια μου....

Jasmini συλλυπητήρια για την γιαγιά...και εγω έχασα την γιαγιά μου πριν 3 χρονια και ακόμα με πονάει οταν την σκέφτομαι...οπότε ξέρω πως είναι....ζούσε και μαζι μας και ήταν σαν δεύτερη μαμά για εμένα...

Φιλιοπι και εγω δεν ξέρω να σου πω για το γάλα...εγω του δίνω noulac και φρέσκο μου είπε οταν κλείσει τα 2...κάθε παιδιατρος είναι διαφορετικός....

Εμείς λοιπόν είμαστε καλα..χθες είχα γενέθλια έκλεισαν αισίως τα 31( αλλα δεν το λέμε προς τα εξω έτσι????χιχιχιχιιχ)..πραγματικά αισθάνομαι πολύ γεμάτη...και είμαι ευτυχισμένη αν και βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο....οι πονοκέφαλοι αραιωσαν και είμαι σαφώς πολυ καλύτερα......

Το μεσημέρι θα πάμε στην μαμά μου και το απογευμα σε ένα παιδοτοπο για ένα πάρτι....πρωτη φορά θα τον πάω άντε να δω αντιδράσεις....σας φιλώ.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα φιλενάδες!!

Σας ευχαριστώ πολύ καταρχήν και ζωή σε εσάς και την οικογένειά σας!

Για την συνάντηση δυστυχώς είμαι λίγο μακρυά, ζηλεύω όμως κι εγώ! Πολύ θα ήθελα να τα πούμε από κοντά! :)

Leta σου εύχομαι να είσαι χιλιόχρονη και ευτυχισμένη μαζί με την οικογένειά σου!

Tinaki σε απολύσανε? Πω πω, λυπάμαι πολύ... και ζούμε και σε δύσκολες εποχές γμτ.

Σας αφήνω τώρα γιατί όπου να ΄ναι θα ξυπνήσουν τα μικράκια μου! Φιλάκια στα μωράκια σας!

RKdwp3.png

Καλημέρα μανούλες και καλή εβδομάδα!

Αναφορικά με την συνάντηση εμεένα δεν με βλέπω να φέρνω τον δικό μου γιατί αυτήν την εποχή ο παιδίατρος μου μου είπε να αποφεύγω τους κλειστούς χώρους με κόσμο λόγω ιώσεων. Οπότε όπου και να γίνει η συνάντηση θα σας έρθω μόνη, με φωτογραφίες όμως των παιδιών μου!

FilioPi μου θα χαρώ κι εγώ να πάρω το DVD από σένα κατευθείαν στην συνάντησή μας! Ανυπομονώ.....

Τώρα σχετικά με το γάλα καλό είναι να ακολουθήσεις τις συμβουλές του παιδιάτρου, όπως σου είπε και η Μαριλίνα. Κάθε γιατρός έχει την δική του μέθοδο και σίγουρα τον λόγο του που επιλέγει ή όχι το φρέσκο γάλα ή την σκόνη. Πάντως κάποια στιγμή που ρώτησα τον παιδίατρο γι΄αυτό επειδή τον Χρήστο μου τον ξεκίνησε στον χρόνο, ενώ την Κωνσταντίνα την είχε βάλει στο φρέσκο από 7 μηνών, μου είπε πως το γάλα σε σκόνη το δίνουν όταν τα παιδιά είναι στρουμπουλά και δεν θέλουν να πάρουν πολύ βάρος. Η αλήθεια είναι πως η κόρη μου ήταν πιο αδύνατη από τον Χρήστο όταν μπήκε στο φρέσκο.

Λετάκι μου χιλιόχρονη να είσαι και να χαίρεσαι την οικογένεία σου :P:p:p. Όποτε σε βγάλει ο δρόμος προς Αθήνα θα χαρούμε πολύ να σε δούμε κι εσένα αλλά και την Jasmini.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερούδια!!!!!

Καλημέρα!

Μήπως ήρθε η ώρα γι αυτή τη μαμαδοσυνάντηση που λέγαμε πριν γεννήσουμε??? Την Τρίτη 15/11 νωρίς το απογευματάκι (εμένα θα με βόλευε και πρωι αλλά σκέφτομαι οτι δεν θα μπορείτε λόγω δουλειάς..) σε κάποιο παιδότοπο???

Τα dvd θα τα έχω έτοιμα από βδομάδα αλλά θα χαρώ περισσότερο να σας τα δώσω από κοντά!!!! Κανονίστε εγώ μέσα εννοείται αλλά να βρούμε ένα μέρος που δεν θα τρέχουμε συνέχεια πίσω από τα βλαστάρια μας!

Αναφορικά με την συνάντηση εμεένα δεν με βλέπω να φέρνω τον δικό μου γιατί αυτήν την εποχή ο παιδίατρος μου μου είπε να αποφεύγω τους κλειστούς χώρους με κόσμο λόγω ιώσεων. Οπότε όπου και να γίνει η συνάντηση θα σας έρθω μόνη, με φωτογραφίες όμως των παιδιών μου!

Να οργανωνόμαστε, παρακαλώ!!!

Τινάκι, να υποθέσω ότι μόνο την Τρίτη μπορείς ή τυχαία είπες την ημερομηνία;;

Καμία πρόταση υπάρχει, τελικά;

Έψαξα για παιδότοπο στην Αθήνα στο σάιτ που σας είπα, αλλά δεν βρήκα τίποτα, δλδ δεν είχε καθόλου παιδότοπους. μετά σκέφτηκα ότι το καλύτερο είναι να είναι κοντά σε μετρό ή σε τρένο.

Το μόνο που πέτυχα είναι αυτό, στον Ταύρο, λέει πολύ κοντά στο σταθμό:

http://taftaf.gr/index.php

Τους έχω στείλει ένα πρώτο μέηλ για να ξέρω εάν δέχονται τα δικά μας.

κατά τα άλλα, το μόνο που, όπως είπα, ξέρω είναι τον παιδότοπο - καφέ στην Καλλιθέα. Μάλλον θα παώ και σήμερα την μικρή μου, μαζί με άλλα μικρά, οπότε θα ξέρω εάν δέχονται πολλά μικρά μαζί!!!

Για πείτε καμία ιδέα ακόμα!!!!!

Επίσης, νομίζω, ότι είναι πιο ιδανικό εκτός Σαββατοκύριακού, που θα είναι όλα γεμάτα!!!

Λέτα μου,

χρόνια πολλά... ετεροχρονισμένα!!!!!

Σήμερα έχει γενέθλια και η rulia: Χρόνια της πολλά!!!

Αγγελική μου,

να σου πω την αλήθεια, θα σκεφτώ αυτό που μου έλεγε κάποτε η συννυφάδα μου: Η οικογένεια του άντρα μου απαριθμεί συνολικά 13 ξαδελφάκια, και σιγά σιγά αρχίζουν οι γιορτές... δε νομίζω να περιμένουν από αλλού τα δικά μου αν κολλήσουν...:mrgreen::mrgreen:

Φιλάκια!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...