Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου.....

λοιπον ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και εννοειται οτι δεν παρεξηγω τιποτα...

λοιπον η τακτικη που ακολουθησα ειναι αυτη που ειπε το patousaki (καλε να χαιρεσαι και τον γιοκα σου....χιχιχιχι)..αυτη που σας ειπε ο παιδιατρος και βλεπω οτι καπως πιανει.....προφανω το παιδι εχει αναγκη να ειμαι περισσοτερες ωρες μαζι του και ο τροπος αντιδρασης του ειναι αυτος για να του δωσω σημασια.....

ελπιζω να πιασει.....σας φιλω...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα στην παρεούλα μας!!

Καταρχήν patousaki mou να χαίρεσαι τον Δημητράκη σου, να είναι γερός και δυνατός και να μην χρειαστεί να πάρει ξανά φάρμακα!

Μαριλίνα όντως η μέρα σας ήταν πολύ δημιουργική! Μπράβο!

Όσο για τα μικρά μας όντως τα μεγαλύτερα παιδιά τα αντιμετωπίζουν λιγάκι σαν μπελάδες, το βλέπω κι εγώ και παό τις φίλες της κόρης μου οι οποίες στην αρχή τον έχουν τον Χρήστο για παιχνίδι αλλά μετά ψιλοτσινάνε όταν η Κωνσταντίνα τον κρατάει περισσότερο μαζί τους!

Γαλατάκι κι εμείς πίνουμε ένα γεμάτο μπιμπερό το πρωί και ένα το βράδυ.

Λετάκι καλά έκανες και άλλαξες την τακτική σου γιατί αυτό που είχες σκεφτεί να κάνεις θα είχε αντίθετα αποτελέσματα. Θέλει αρκετή υπομονή και όλα θα στρώσουν.....

Α! Ελπίζω οι πονοκέφαλοι να είναι παρελθόν πιά......

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερούδια!!!

Τι κάνετε;

Λέτα μου,

χαίρομαι που βρήκατε κάποια λύση!!! :rolleyes:

Αγγελική μου,

εμένα τη διώχνει την καημένη και ο αδελφός της από ένα σημείο κι έπειτα. Βέβαια, κάποιες φορές το κάνει και έχει δίκιο: Π.χ. θέλει να φτιάξει παζλ και του το χαλάει ή να παίξει με μικρά, επικίνδυνα κομματάκια. οπότε, εκεί εγώ του λέω να πάει στο δωμάτιό τους μόνος του...

Εμάς, τώρα, έχει αρχίσει και της ρίχνει καμία κι ο μικρός...Κι ο καημένος δεν έχει και πολύ άδικο...

Αχ, την Κυριακή πήγα για καφέ!!! Στην αρχή έλεγα θα πάρω τη μικρή μαζί μου. Από τη μία, όμως, δεν είχε κοιμηθεί καθόλου και, προφανώς, θα κοιμότανε, από την άλλη ο γιος μου έλεγε "εμένα να πάρεις μαζί, μαμά" άλλαξα γνώμη.

Τελικά, εκεί που ήμουνα έτοιμη να φύγω με την φίλη μου, είχανε χουχουλιάσει και τα δύο με τον μπαμπά στο κρεβάτι. Τον ρωτάω εάν θέλει να έρθει μαζί, μου απαντάει "όχι".

Μιλάμε... εκτοξεύτηκα στην πόρτα, πριν αλλάξει γνώμη!!! Πέρασα υπέροχα, η στρίγγλα μάνα που δεν ήθελε τα παιδιά της μαζί!!!:tongue::tongue:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα και καλό μήνα!

Χρόνια πολλά σε όσους δικούς σας γιορτάζουν σήμερα! Αν θυμάμαι καλά δεν έχουμε Αργυρούλα στην παρέα μας ε?

Μαριλίνα δεν είσαι καθόλου κακούργα μάνα! Απλά χρειαζόμαστε κι εμείς λίγο χρόνο τα ζουζούνια μας για να ησυχάσει λίγο το κεφάλι μας και να πούμε καμία κουβέντα χωρίς να έχουμε τον νου μας που θα πάνε και τι θα κάνουν τα καμάρια μας. Α, το σωστό να λέγεται!!

Έχουμε πει και κάτι για σπα.........

Χθες ο Χρηστάκος ήθελε να φάει καρύδι που καθάριζε η πεθερά μου. Του έδωσε λίγο και αφού έφαγε 1-2 κομματάκια μετά πήρε αυτό που του έδωσε η γιαγιά του και ήρθε και με τάισε στο στόμα ο ζουζούνος μου!!! Δεν ήθελε να μου το δώσει στο χέρι μου για να το φάω αλλά να με ταίσει στο στόμα ( χαζομαμά:?::?::tongue::tongue::tongue::tongue: )

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Έχουμε πει και κάτι για σπα.........

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Του έδωσε λίγο και αφού έφαγε 1-2 κομματάκια μετά πήρε αυτό που του έδωσε η γιαγιά του και ήρθε και με τάισε στο στόμα ο ζουζούνος μου!!! Δεν ήθελε να μου το δώσει στο χέρι μου για να το φάω αλλά να με ταίσει στο στόμα ( χαζομαμά:?::?::tongue::tongue::tongue::tongue: )

Η δικιά μου με το που θα δει παππού ή γιαγιά τρέχει πανικόβλητη στην αγκαλιά τους και τους ανοίγει χέρια. Τους ταΐζει, τους κάνει "μα", κοινώς... τους κάνει και κατουριούνται από τη χαρά τους!!!

Η καταφερτζού!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας μανουλίτες! Καλό μήνα! τι μου κάνετε; Εγω ψαχουλεύω στον υπολογιστή ψάχνω να ξεμπερδέψω τι θα κάνουμε τελικά με αυτά τα αυθαίρετα.... τεσπα... τώρα κάνω διάλειμμα να σας πω κανένα νεο μας.

Βασικά χάλια τα νέα μας. Περάσαμε ένα τριήμερο της εθνικής εορτής χααααααλιααααα.... Ξημερώνοντας η Παρασκευή ανάβασε πυρετό η μικρούλα μας και 3 μέρες ταλαιπωρηθήκαμε με 40αρια! Και εχτές που είπα άντε πάει πέρασε ανακάλυψα σπυράκια σε όλο της το σώμα. Θα πάω σήμερα παιδιατρο να την δει να μας πει τι γίνεται. αλλά μιλάμε κορίτσια πολύ γκρίνια......

Ωχ τηλ.....ερχομαι

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημερούδια φιλενάδες!

FilioPi μου περαστικά σας! Τώρα αυτή η εποχή είναι των ιώσεων! Τα σπυράκια μάλλον αντίδραση του οργανισμού της μικρούλας σου είναι στον πυρετό αλλά καλά θα κάνεις να την πας και στον γιατρό να τα δει κι εκείνος.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια!

τι κάνετε; εγώ έχω άδεια αυτή την εβδομάδα!!!!! :D

FilioPi, πώς είναι η μικρή; πήγατε στο γιατρό; περαστικά εύχομαι!

patousaki, χρόνια πολλά στο Δημητράκη σου!

τώρα τελευταία ανακάλυψε πως της αρέσει το μαγείρεμα, μόλις με δει να μαγειρεύω φωνάζει "κουτάλα-κουτάλα" και ζητάει να την ανεβάσω στην καρέκλα να με βλέπει. Την αφήνω κι εγώ να βοηθάει, πλένουμε μαζί τα φρούτα ή τις πατάτες, ανακατεύει το φαγητό, ρίχνει αλάτι, λεμόνι, λάδι, το βάζουμε μαζί στο φούρνο και μετά περιμένει να γίνει...;)

αααα επίσης είναι ερωτευμένη με τον πρίγκιπα!!! Ψάχνει τα βιβλία με τα παραμύθια να τον βρει...

Μια μέρα έβλεπε τη βέρα μου, και της είπα ότι η μαμά φοράει βέρα γιατί παντρέυτηκε με το μπάμπά. Τη ρωτάω "εσύ φοράς βέρα;" "ναι" μου λέει, της λέω "πού είναι;" και μου δείχνει το δάχτυλό της. Τη ρωτάω "εσύ ποιον παντρεύτηκες;" και μου λέει "πίγκιπα"!!!!!!! χαχαχα!

Άσχετο, προσπαθώ να της δώσω φρέσκο γάλα αλλά συνήθως δεν το πίνει καθόλου. Εχθές ήπιε μια γουλιά και αμέσως την έφτυσε και είπε "αηδία". Θηλάζει 3 φορές τη μέρα (πρωί-απόγευμα-βράδυ) και συνήθως άλλη μια φορά τη νύχτα...προσπαθώ να αντικαταστήσω κάποιο θηλασμό αλλά μάταια...καμιά ιδέα;

ααααα δε σας είπα...αδιαθέτησα για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια! Καιρός ήταν!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλό μεσημέρι titoula!

Καλά η ζουζούνα σου δεν παίζεται! Θα γίνει φοβερή μαγείρισσα μου φαίνεται:wink::wink::wink:

Όσον αφορά την συνεννόησή σας πολλά πολλά μπράβο! Εμένα ο δικός μου δεν λέει σχεδόν τίποτα και φυσικά δεν μπορούμε και να συννενοηθούμε μαζί του. Ανυπομονώ να έρθει η μέρα που θα μπορώ να του πω κάτι κι εκείνος θα με καταλάβει και θα μου απαντήσει.........

Χαρά στο κουράγιο σου να θηλάζεις μέχρι τώρα:!::!::!: Εμείς το κόψαμε το σπορ από 5 μηνών περίπου. Τώρα για το γάλα τι να σου πω, μην της το ζεσταίνεις πολύ γιατί όσο πιο ζεστό είναι το γάλα τόσο πιο ¨έντονη¨ είναι η γεύση του. Δοκίμασες διάφορες μάρκες?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Το κατεβάζουμε Μαριλίνα μου από ένα site που λέγεται torrentz.com και μετά το ανοίγουμε με ένα άλλο πρόγραμμα που το λένε flash get. Υπότιτλους κατεβάζουμε από το site tvsubtitles.net και τελικά το βλέπουμε σε ένα πρόγραμμα που λέγεται vlc.

Καλησπέρα!!!

Τι κάνετε, κοριτσάκια;;

Φιλιόπι μου,

πως είναι η μικρή;; Επίσης, μπορείς να μου δώσεις πιο αναλυτικές οδηγίες για το γκρέις ανάτομυ; Γιατί δεν το καταφέραμε και έχω χάσει πολλά επεισόδια!!!

Τιτούλα μου,

δυο χρόνια;;; :shock::shock::shock: Γουάου!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά, όλα τα λεφτά είναι η μικρή σου!!!

Αγγελική μου,

κι η δικιά μου μία από τα ίδια. Συνεννοούμαστε μόνο για το μπάνιο, το λέει "μπρρρ", το γιαουρτάκι, που τη ρωτάω εάν θέλει και μου φέρνει και σε ότι άλλο τη ρωτάμε... δε χαλάει χατήρι... σε όλα ναι λέει. :wink:;-)

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο. Είναι 11,5 κιλά και 81 πόντοι!!! Μεγάλωσε το μανάρι μου!!!

Φιλάκια και καλό βράδυ!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!! απότομα σας έκοψα το μήνυμα αλλά το τηλέφωνο ήταν επισκέψεις και μετά πιάστηκα με μαγειρέματα... το απόγευμα παιδίατρο και πάει λέγοντας.... Τελικά τα σπυράκια δεν ήταν από τον πυρετο. Αυτό που πέρασε η μικρή ήταν παιδική αρρώστια και λέγεται αιφνίδιο εξάνθημα. Μας είπε όμως ότι θα περάσει μόνο του σε 2 -3 μέρες. Για να δούμε.. προς το παρόν νομίζω έχουν ελλατωθεί, ιδιέταιρα από το λαιμό της. Σας ευχαριστούμε όλες για τις ευχούλες σας!

Τιτούλα τι αστεράκι είναι αυτό που έχεις! Εμείς έχουμε φτιάξει μαζί μόνο ένα κεικ γιατί φοβάμαι μωρέ μην χτυπήσει, μην καεί... μην λερώσει τα ΠΑΝΤΑ!!!! Όσον αφορά στο γάλα η παιδίατρος σου είπε για φρέσκο; Εμάς μας έδωσε το αλμιρον μετά το θηλασμό και εντάξει νομίζω καλά πήγε, ένα μήνα της πήρε να τα κόψει 2 μεγάλα γευματα πρωι - βράδυ και μικρά ενδιάμεσα και τη νύχτα εννοείται! Τώρα πίνει 250 πρωί και βράδυ και που και που ενδιάμεσα. Το βράδυ τίποτα. Εγώ της ξεκίνησα με το κόψιμο του μεταμεσονύκτιου που δεν της έδινα τίποτα απλά την κρατούσα μέχρι να κοιμηθεί. Μετά το πρωινό, που είχε καλύτερη διάθεση, της έλεγα πως δεν έχει άλλο γαλατάκι το β....κι και πως πήγε όλο μέσα στην μίνι (την έχει πάνω το μπουκάλι). Στην αρχή έπινε 30 και με το ζόρι... μετά σιγά σιγά ήπιε την ποσότητα που έπρεπε και μετά αντικατέστησα και άλλα γεύματα. Α επίσης πολλές φορές το έδινε ο μπαμπάς και όχι εγώ. Η καημένη όμως ώρες ώρες ακόμα το θυμάται και λέει παει γκάλα.... χα χα το πουλάκι μου! Την παρηγορώ κι εγώ: όχι Κατερινάκι μου πήγε όλο μέσα στη μίνι σου!!!

Μαριλίνα θα μου δώσεις λίγο χρόνο να ψάξω να σου πω πρώτα από που να κατεβάσεις τα προγραμματάκια που χρειάζονται για την όλη διαδικασία; Και μην μου στεναχωριέσαι σύντομα σε βλέπω σε μαραθώνιο γκρεις!!! (τουλάχιστον εγώ έτσι έκανα όταν έχανα επεισόδια... όλα τα έβλεπα σε ένα βράδυ!!!)

Φιλάκια σας μανουλίτες με περιμένει και ένα τοπογραφικό για στήσιμο..... Τα λέμε!!!!:-D

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Μαριλίνα θα μου δώσεις λίγο χρόνο να ψάξω να σου πω πρώτα από που να κατεβάσεις τα προγραμματάκια που χρειάζονται για την όλη διαδικασία; Και μην μου στεναχωριέσαι σύντομα σε βλέπω σε μαραθώνιο γκρεις!!! (τουλάχιστον εγώ έτσι έκανα όταν έχανα επεισόδια... όλα τα έβλεπα σε ένα βράδυ!!!)

Καλημερούδια!!!

Αρχικώς, πολύ ωραία τα νέα σου για τη μικρή, αφού είναι κάτι περαστικό!!!

Όσον αφορά το γκρέις, εννοείται και όποτε μπορείς. Εάν είναι πολύ δύσκολο... υπάρχει κι άλλος τρόπος: να μου τα στείλεις έτοιμα σε ντι-βι-ντι (πως φαίνεται ότι μου φαίνεται πολύ δύσκολη η διαδικασία):mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερούδια κοπελιές!

Μαριλίνα κοπελάρα η κορούλα σου! Να την χαίρεσαι!

FilioPi έχω χάσει την μπάλα εντελώς με το grey's. Τώρα ειδικά που το βάζει και στις 12 δεν παίζει με τίποτα να το παρακολουθώ. Εδώ κουτουλάω από τις 11 και με το ζόρι βλέπω το Ράδιο Αρβύλα. Στις 12 με έχει πάρει ο ύπνος!!!

Πάντως η ιδέα της Μαριλίνας για το DVD δεν είναι άσχημη! Πραγματικά αν μπορείς να μου γράψεις τα επεισόδια και να μου τα στείλεις ( εννοείται πως θα καλύψω πλήρως τα έξοδα ) θα ήταν super!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

FilioPi έχω χάσει την μπάλα εντελώς με το grey's. Τώρα ειδικά που το βάζει και στις 12 δεν παίζει με τίποτα να το παρακολουθώ. Εδώ κουτουλάω από τις 11 και με το ζόρι βλέπω το Ράδιο Αρβύλα. Στις 12 με έχει πάρει ο ύπνος!!!

Πάντως η ιδέα της Μαριλίνας για το DVD δεν είναι άσχημη! Πραγματικά αν μπορείς να μου γράψεις τα επεισόδια και να μου τα στείλεις ( εννοείται πως θα καλύψω πλήρως τα έξοδα ) θα ήταν super!!!

Όντως αυτονόητο (αν και ξέχασα να το γράψω!!!).

Αγγελική μου, εμείς ίσως μπορούμε και χέρι με χέρι.

Εγώ μένω Καλλιθέα και δουλεύω Σταθμό Λαρίσης. Δεν ήμαστε και πολύ μακριά!!

Εχθές ούτε το Ράδιο Αρβύλα δεν θα μπορούσα να δω... μία σκηνή είδα από το γκρέις... και μετά ξύπνησα πάλι στις 2:30...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...