Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου.....

ο θωμακος μου καλυτερεψε αλλα την αρπαξα εγω τωρα....που θα παει ομως θα συνελθω...μου αρκει που το αγορακι μου παει καλυτερα....

jasmini ελπιζω να γινει καλυτερα η γιαγιακα....και οπως ειπε και η αγγελικη οτι ειναι καλυτερο....

σας φιλω παω να κανω δουλειες...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σας πώ κι εγώ ένα γειά??????

γειά!!!!!!!! χαχαχαχα

δεν έχω και πολύ χρόνο για να γράψω, σας διαβάζω όμως! περαστικούλια σε μαμάδες και παιδάκια και καλή ανάρρωση στην γιαγιάκα σου jasmini!

εμείς είμαστε όλοι μια χαρά, ο Δημήτρης super, με τρελαίνει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ και δεν λέμε να ξεκολλήσουμε ο ένας απο τον άλλον!

θα μπώ πάλι να σας γράψω, τώρα σας αφήνω γιατί βλέπουμε τον ΠΑΟΚ...! ούπς!!!!!!! γκόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλ

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Χαίρεται, χαίρεται....

Σήμερα ψιλοκοιμάμαι όρθια γιατί ο Χρηστάκος ξύπνησε στις 6 το πρωί χορτασμένος από ύπνο. Ευτυχώς δεν έκλαιγε αλλά ούτε και ήταν ανήσυχος, απλά δεν κοιμόταν οπότε μαζί του δεν κοιμήθηκα κι εγώ! Και όταν εκείνος κατά τις 7 και μισή αποφάσισε να κοιμηθεί εγώ σηκώθηκα για την δουλειά:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λετάκι περαστικά σου και να προσέχεις. Πολύ έχεις ταλαιπωρηθεί βρε κοριτσάκι μου.

patousaki mou είσαι ΠΑΟΚτζού? Αν ναι θα σε εκτιμήσει πολύ ο άντρας μου;););)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα μανουλίτες μου! Τι μου κάνετε; Πολλές αρρώστιες ακούω ρε γ....... και στεναχωριέμαι!!! Περαστικά σε όλους και γρήγορα!!! Βρήκα λίγο χρόνο να σας γράψω τώρα που κοιμάται το Κατερινάκι με τον μπαμπά της.

Λοιπόν καταρχήν χρωστάω σκονάκια για το greys.... Το κατεβάζουμε Μαριλίνα μου από ένα site που λέγεται torrentz.com και μετά το ανοίγουμε με ένα άλλο πρόγραμμα που το λένε flash get. Υπότιτλους κατεβάζουμε από το site tvsubtitles.net και τελικά το βλέπουμε σε ένα πρόγραμμα που λέγεται vlc. Γενικά είναι λίγο μπλέξιμο αλλά το αναλαμβάνει ο Γιώργος οπότε όλα καλά! Τώρα βέβαια έχει προχωρήσει και ο κύκλος που δείχνει η τηλεόραση... αλλά να σας πω κι εγώ. Η Κάλι είναι έγκυος από τον Μάρκ και το κρατάει για να το μεγαλώσει και με την Αριζόνα και με τον Μαρκ αλλά η Λέξι δεν μπορεί να το αντεξει και τον χαιρετάει για να πέσει τελικά στα δίχτυα του Ειβερι. Ο Karev εξελίσεται σε καλός γιατρός ασχολείτε με τα παιδάκια και φέρνει κάποια από την αφρική να τα γιατρέψει. Και ενώ τα φτιάχνει με την γυναικολόγο που παρακολουθεί την Κάλι και δεν δέχεται να φύγει για αφρική που πήρε ένα βραβείο νομίζω για να μην τη αφήσει.. τον αφήνει αυτή σύξυλο και φευγει. Η Μέρεντιθ με τον καλό της κάνουν μια δοκιμή και αυτή τα σκατ..νει γιατί θέλει να σώσει την γυναικα του αρχηγου που πάσχει από αλτσχαιμερ και ενώ αποφασίσαν να υιοθετήσουν ένα μωρό από την αφρική αποκαλύπτονται όλα από τον καρέβ και χωρίζουν ενω τους παίρνοεν και το μωρό.Η Μπέιλι επίσης ερωτευεται.... και η Κέπνερ το ίδιο... Α και ξέχασα! Η Αριζόνα κάνει πρόταση γάμου στην Κάλι μέσα στο αμάξι και τρακάρουν και γεννάει πρόωρα ενώ κινδυνευει και να πεθάνει. Και αυτό είναι το πιο ωραίο και απαίσιο επεισόδιο μαζί γιατί όλοι τραγουδανε.. δεν μιλάνε!!!! αυτά αν θυμηθώ τίποτα άλλο και θέλετε σας λέω!!!!

Τα χαλιά συμπεθέρα είπα να τα βάλω και εγώ σήμερα αλλά βαριέται ο καλός μου! Μπορεί αύριο ή το απόγευμα αν έχει όρεξη! Να σας πω όμως λέω να μην βάλω στην τραπεζαρία! Η Κατερίνα θέλει να τρώει μόνη της και τα κάνει όλα χάλια. Τα μισά πάνε στο στοματάκι και τα μισά τα τρώει το πάτωμα!

Πήγαμε και στην παιδίατρο τις προάλλες και έκανε το τεστ για την φυματίωση. Καλά σπάραξε μιλάμε! αφού κι εγώ που είδα πως έμπαινε η βελόνα πιάστηκε η καρδιά μου!!!! Τώρα θα πάμε με τον καινούριο μήνα να κάνουμε το εμβόλιο αφού βγήκε αρνητικό το τεστ και να δούμε και ύψος και βάρος!

Και μιας που είπατε για ποδόσφαιρο να σας πω και να κλείσω... έβλεπε ο μπαμπάς της μπάλα. και έβαλε γκολ η ομάδα του και φώναζε! Και ακούς και την μικρή να φωνάζει: Γκοοοοολ! Γκοοολ! Ομπιτζι! ομπιτζι!!!! (Ολυμπι- ολυμπι ) Στα πατώματα ο μπαμπάς!!!!!!!

Φιλάκιαααααααα!!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα φιλενάδες και καλή εβδομάδα!

FilioPi ευχαριστούμε για το σκονάκι στο Grey's! Περιμένω τώρα να τα δω και στην TV!

Όσο για το Κατερινάκι σου πολλά μπράβο στο κορίτσι που βαδίζει στα χνάρια του μπαμπά της και γίνεται Ολυμπιακός! Είναι σε καλό δρόμο το παιδί:wink:;-):wink:;-)

Χαλιά ξεκίνησα κι εγώ να στρώνω σιγά-σιγά. Βασικά το δωμάτιο των παιδιών έστρωσα το Σάββατο. Χτες είχαμε μία βάφτιση κι έτσι δεν έκανα τίποτα. Μάλλον το επόμενο Σαββατοκύριακο τα υπόλοιπα.

Κορίτσια σήμερα έχουμε επέτειο με τον αντρούλη μου, 13 χρόνια!!! Είναι καθημερινή όμως οπότε οι εορταστικές εκδηλώσεις (:!:) θα γίνουν το Σαββατο:lol::lol::lol::lol:

Αυτά κορίτσια, τα λέμε σύντομα!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Αγγελική μου,

χρόνια σας πολλά!!! Τι επέτειος είναι; γάμος ή γνωριμία;Και εάν είναι γάμου η γνωριμία πότε είναι; Εγώ μετράω 10 χρόνια σχέσης και μου φαίνονται... πάρα πολλά!!!

Φιλλιόπι,

ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση... προς στιγμήν μάλλον θα αρκεστώ στα όσα είπες, γιατί για να κατεβάσω τα επεισόδια... μάλλον θέλω πολύ κόπο!!!

Πατουσάκι,

δίνεις μία νότα αισιοδοξίας!!!

Λέτα μου,

περαστικά σε εσένα τώρα!!! Άντε, να είστε όλοι στην οικογένεια επιτέλους καλά!!!

Τζασμίνι μου,

ελπίζω να είναι καλύτερα το νινί σου!!! Άντε, περαστικά και αγύριστα!!!

Εγώ πάλι στη δουλειά!! Μία εβδομάδα έκατσα σπίτι (4 ημέρες απεργία και 1 ημέρα άδεια) και μου κακοφαίνεται πολύ. Μάλλον γλιτώσαμε το χοντρό τσεκούρι στους μισθούς... τουλάχιστον για 1 χρόνο. Αυτή η τροπολογία που λέει ότι το μέγιστο θα είναι 25% για τον πρώτο χρόνο εμένα με σώζει... γιατί ο πρώτος χρόνος είναι ο δύσκολος!!! Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Μαριλίνα ευχαριστώ για τις ευχές σου! Γιορτάζουμε 13 χρόνια γάμου, μαζί είμαστε 15 χρόνια! Χμ, τώρα που το γράφω κι εμένα πολλά μου φαίνονται:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ελπίζω να καταφέρετε να γλιτώσετε οριστικά από τα νέα μέτρα γιατί δεν είναι δίκαια. Βάζουν χέρι στους χαμηλόμισθους και τους κυρίους με τα μεγάλα πακέτα τους αφήνουν στην απέξω, ως συνήθως!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

γεια σας κοριτσακια μου....

τι κανετε???εγω αρχισα να συνερχομαι σιγα σιγα το ιδιο και ο μικρος μου....μαλλον το ξεπερασαμε....

ο μικρος μου αρχισε να λεει μικρες λεξουλες και εχω τρελαθει η μανα λεμε......επαναλαμβανει τα παντα....

βεβαια εχω και ενα θεματακι κοριτσια μου και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω...

ο μικρος ειναι πολυ αντιδραστικος και νευρικος αμα δεν κανει αυτο που θελει πεφτει κατω χτυπιεται, κλαιει αλλες φορες με βαραει στο προσωπο και αλλες μου δινει κουτουλιες....καλε δεν ξερω τι να κανω...σαφεστατα και δεν μπορει να γινεται το δικο του....για πειτε μου καμια συμβουλη τι να κανω???

σας φιλω καλο βραδυ....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες!!!!

Λετάκι καταρχήν χαίρομαι που συνέρχεστε μαμά και γιός. Να προσέχετε τώρα......

Τέτοια ξεσπασματάκια μου κάνει και ο δικός μου. Είναι στην φάση που δοκιμάζουν μέχρι που τους παίρνει να κάνουν το δικό τους. Όταν μου κάνει τέτοια προσπαθώ να του αποσπάσω την προσοχή με κάποιο παιχνίδι που του αρέσει ή με κάποιο τραγούδι. Όταν πάει να σηκώσει χέρι του λέω με αυστηρό τόνο ¨μη έιναι κακό αυτό¨. Τις περισσότερες φορές προσπαθεί να το κάνει ξανά αλλά τότε του πιάνω το χέρι και τον σταματάω μιλώντας του λίγο πιό έντονα. Σε καμία περίπτωση δεν τον χτυπάω, ούτε καν στο χέρι.

Λίγο αργότερα που θα μπορώ να συννενοηθώ καλύτερα μαζί του θα ξεκινήσω να του μιλάω και να του εξηγώ γιατί κάποια πράγματα δεν πρέπει να γίνονται και στα μεγάλα ζόρια θα πέφτει και καμία τιμωρία.

Κάπως έτσι αντιμετώπισα και την κόρη μου και δείχνει ότι έγινε σωστή δουλειά. Θα δείξει.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ελπίζω να καταφέρετε να γλιτώσετε οριστικά από τα νέα μέτρα γιατί δεν είναι δίκαια. Βάζουν χέρι στους χαμηλόμισθους και τους κυρίους με τα μεγάλα πακέτα τους αφήνουν στην απέξω, ως συνήθως!

Δυστυχώς μία ζωή έτσι γίνεται... όταν παίρνεις λίγα δεν τη γλιτώνεις, μόνο όταν παίρνεις πολλά...

Εμείς ήμαστε και κάπως τυχεροί: έχουμε δικό μας σπίτι (πρώτη φορά εκτιμώ έτσι το υπερηψωμένο ισόγειο με το στενό μπαλκόνι μας :rolleyes:), δεν έχουμε κανένα δάνειο και μόνο η φετεινή χρονιά που έχουμε γυναίκα και παιδικό θα είναι δύσκολη...

ο μικρος ειναι πολυ αντιδραστικος και νευρικος αμα δεν κανει αυτο που θελει πεφτει κατω χτυπιεται, κλαιει αλλες φορες με βαραει στο προσωπο και αλλες μου δινει κουτουλιες....καλε δεν ξερω τι να κανω...σαφεστατα και δεν μπορει να γινεται το δικο του....για πειτε μου καμια συμβουλη τι να κανω???

Λέτα μου κι η δικιά μου το κάνει αυτό...

Να σου πω την αλήθεια, τη μαλώνω όταν βαράει (και βάζει τα κλάματα). Όταν χτυπιέται... απλά την αφήνω... δλδ προσπαθώ να μην περάσει το δικό της γιατί εάν γίνει θα το συνηθίσει και θα ουρλιάζει περισσότερο...

Η αλήθεια είναι ότι τις έχει φάει στον πωπό κάποιες φορές, αλλά με είχανε πιασει τα νεύρα μου... κι από τον αδελφό της καμία ξώφαλτση!!!

Πάντως τέλειο το να μιλάει!!! :lol::lol:

Κοιτάχτε τι βρήκα: Πως να φτιάξουμε μόνοι μας πλαστελίνη!!!

Λέω να το κάνω, ούτως ώστε όταν παίζουν τα βλαστάρια μου, ακόμα κι αν φάει λίγη, να μην τρέχουμε πανικόβλητοι!!!

http://www.pamebolta.gr/%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82/%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B7

Καλή σας μέρα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Καταρχήν χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν σήμερα και στους δικούς τους!

Σήμερα δεν είμαι και στα καλύτερά μου γιατί ο Χρήστος άρχισε πάλι τις μυξούλες και χθες λίγο πριν κοιμηθεί το βράδυ έκανε ένα 38. Του έδωσα Ponstan και ξημέρωσε απύρετος μέχρι τις 6,30 όπου και άρχισε να σηκώνει πάλι πυρετό. Έκανε ένα 37,5 κατά τις 7 οπότε και του έδωσα πάλι αντιπυρετικό και μέχρι στιγμής είναι οκ! Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να ανασάνει καλά από τις μυξούλες και τον έχουμε με fisiomer. Ελπίζω να είναι δοντάκια ή έστω καμία ψιλοιωσούλα!

Μαριλίνα πολύ καλή η ιδέα της σπιτικής πλαστελίνης!! Σίγουρα θα την φτιάξω στο μέλλον για τον μικρό μου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Καλό τριήμερο!!!

Χθες καθόμουνα και ήτανε εδώ και οι δύο ανιψιές του άντρα μου το πρωί. Περάσαμε αρκετά καλά!!! Είναι ήσυχα και καλά κοριτσάκια. Πήγα τον γιο μου στον παιδικό (δεν θα τα άντεχα όλα μαζί πρωί πρωί) και τον πήρα νωρίς να παίξει με τις ξαδέλφες του!!!!

Το απόγευμα ήρθε η γνωστή μας φίλη που παίζουμε μαζί!!!

Φτιάξαμε και:

1) Πλαστελίνη,

2) Μερέντα &

3) Κούκις!!!

Ήτανε δημιουργική η μέρα μας!!!:lol::lol:

Απογοητευμένη είναι μόνο η μικρή μου, γιατί δεν τη θέλουνε πολύ μαζί τους, τους χαλάει το παιχνίδι και τους ενοχλεί. Της κλείνουνε την πόρτα του δωματίου κι αυτή καθεται απ' έξω και κλαίει :wink::wink:

Α, είχε πλάκα. Γενικά, τα πάει πολύ καλά με τη γυναίκα που την κρατάει, αλλά όταν είναι και η μαμά... προτιμάει μαμά!!! Ε, χθες ήρθε για λίγο, ευτυχώς μαγείρεψε, μετά την έπιασε η μέση της τη γυναίκα και της είπα να πάει να ξαπλώσει... Όσο ήτανε εκεί, καθότανε στον καναπε η κόρη μου με την ξαδέλφη της, η κυρία βάσει το παλτό της για να πάει στο μπαλκόνι να καπνίσει. Τη βλέπει που ντύνεται η μικρή, σκέφτεται "φεύγει αυτή" και αρχίζει και τη χαιρετάει... :lol::lol::lol: Λυθήκαμε στο γέλιο!!!

Επειδή τα δικά μου είναι κατά του γάλατος και τα δύο, ερώτηση: τα δικά σας πόσο γάλα πίνουνε ανά φορά;; οεο;;

Φιλάκια πολλά και καλό ΠΣΚ!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλησπερα κοριτσακια μου

τι κανετε???εμεις ειμαστε μια χαρα...σημερα πηγαμε βολτα και περασαμε πολυ καλα...ο θωμας για πρωτη φορα καθοταν σχετικα ησυχος απο αλλες φορες και ευτυχως ευχαριστηθηκαμε και εμεις και αυτος την βολτα....

σας ειπα αποφασισα να ακολουθησω μια συγκεκριμενη τακτικη με τον μικρο...οποτε με βαραει θα κανω πως τον βαραω και εγω ευελπιστω να σταματησει...αλλιως δεν ξερω τι να κανω...

μαριλινα και εμενα μου κανει κολπα με το γαλα..αλλες φορες το πινει ολο και αλλες φορες κανει πολλη ωρα να το πιει....συνηθως πινει 250 ml ενα γεματο μπιμπερο....

αντε καλο βραδυ και καλα να περασετε το σκ...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

τί κάνετε κοριτσάκια?

εμείς δόξα το θεό είμαστε μια χαρά!!!

καταρχήν να διευκρινήσω οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ......... είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα...

λοιπόν, ο Δημητράκης είναι μια χαρά, στην γιορτούλα του καλέσαμε παππουδογιαγιάδες και τους έκανα το τραπέζι το μεσημέρι, περάσαμε πολύ όμορφα! το απόγευμα ήμασταν μόνοι μας, δεν καλέσαμε κόσμο, είπαμε να μην τον φέρουμε σε επαφή γενικά με πολλούς για να δούμε πώς θα πάμε με το προβληματάκι που έχουμε!

πήγαμε την Δευτέρα στον γιατρό, σταματήσαμε τα singulair και θα δούμε πώς θα πάει μέχρι τα Χριστούγεννα! εάν πάθει ακόμη μια φορά βρογχόσπασμο, τότε θα τα παίρνουμε μέχρι τον Απρίλη τουλάχιστον. αλλά γενικά τον προσέχουμε για να μην έχουμε πάλι τα ίδια αφού ξέρουμε οτι έχουμε αυτή την ευαισθησία! το ύψος μας είναι 83 εκ. και 11,5 κιλά!!!!

όλη μέρα λέει μαμά, μαμά, μαμά, μαμά....λέει πάρα πολύ καλά γιαγιά, και εδώ και 2 μέρες όποτε κάνει κακά μας δείχνει το πάμπερς και λέει ¨κακάααα, κακάααααα.....χαχαχα

βασικά να σας πώ την αλήθεια πιο πολύ ξεκίνησα να γράψω για να πώ στην λέτα να μην το κάνει αυτό που λέει!!!

αυτό που λές να τον χτυπάς κι εσύ όταν κάνει πως σε χτυπάει...

εμάς ο Δημήτρης όταν δεν του κάνουμε το χατήρι , εάν είναι στο πάτωμα πολλές φορές χτυπάει το κεφάλι του κάτω.... και γενικά κάνει τέτοιο σαματά που σε κάνει να λές " προκειμένου να κάνεις έτσι πάρτο να ησυχάσουμε!!!!

το συζητήσαμε με τον παιδίατρο την Δευτέρα και μας είπε το εξής! όσο καταλαβαίνει ο μικρός οτι εάν χτυπιέται περνάει το δικό του , θα το κάνει συστηματικά! και ότι θέλει όσο περνάει ο καιρός, θα κάνει τα πάντα για να το έχει! κοινώς θα καταλάβει οτι εάν χτυπιέται και κλαίει, θα αποκτήσει το οτιδήποτε! οπότε μας είπε όταν το κάνει αυτό να τον παίρνουμε αγκαλίτσα να του δίνουμε ένα φιλάκι και να του μιλάμε πολύυυυυυυυυυ ήρεμα, και να του αποσπάμε την προσοχή με κάτι άλλο! εμάς για να καταλάβετε το κάνει αυτό για να του δώσουμε το τηλέφωνο, τα κινητά και τα hands free του άντρα μου! υπήρχαν φορές που δεν είχα κουράγιο να αντιμετωπίσω το κλάμα του και του τα έδινα (κλειστά εννοείται), αλλά ακόμη και αυτό δεν πρέπει να γίνετε! δεν έχει καμία δουλειά να παίζει με τα τηλέφωνα, αφήστε που τώρα ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΛΕΙΣΤΑ, και μας κυνηγάει για να του τα ανοίξουμε!

τώρα λέτα για το θέμα που λές εσύ, διαφωνώ στο εξής. .. δεν μπορείς να αποτρέψεις ένα παιδάκι να κάνει κάτι όταν βλέπει οτι το κάνεις εσύ η ίδια! όταν δηλαδή εσύ θα κάνεις οτι τον χτυπάς, ο Θωμάς θα καταλαβαίνει οτι αυτό είναι κάτι θεμιτό, απο την στιγμή που το κάνει η μαμά, οπότε θα το κάνει και ο ίδιος χωρίς να καταλαβαίνει το λάθος! δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τί θέλω να πώ, δεν είμαι ειδική βέβαια, απλά αυτή είναι η γνώμη μου και σου την γράφω...χωρίς παρεξήγηση βεβαίως - βεβαίως!!!!

αυτά για την ώρα, δεν μπορώ να γράψω άλλα, είμαι λίγο κουρασμένη!

πολλά φιλιά και καλό σκ σε όλες σας!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Λετάκι μου,

καλημέρα!!! Μμμμ, κι εγώ για αυτό απαντάω, για αυτό που έγραψες:

Αυτό που κάνω όταν η μικρή βαράει είναι το εξής:

Ή να της πω αυστηρά "δε βαράμε τη μαμά", αλλά να κρατήσω ύφος αυστηρό ακόμα κι όταν μου ρίξει τα γελάκια της ή, επειδή καμιά φορά ρίχνει καμία στον αδελφό της, αλλά δεν θέλω να λέει ότι τον βαράει η μπέμπα, της λέω:

"Είπαμε ότι δεν χαϊδεύουμε έτσι, πως είπαμε ότι χαϊδεύουμε;" και αρχίζει να τον χαϊδεύει!!!

Αυτά!!! :lol:

Πατουσάκι,

ελπίζω να είστε καλύτερα και να μην παρετε ξανά φαρμακάκι!!!

Χρόνια πολλά (ε, μη βαράς, 40 μέρες κρατάει η γιορτή!!! :rolleyes:) στο Δημητράκη!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...