Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαριλίνα έχεις δίκιο, ότι μπορείτε να γλυτώσετε διεκδικήστε το!

Τινάκι δεν ασχολούμαι τόσο όσο θα ήθελα τώρα με τον μικρό δυστυχώς! Ελπίζω πως όσο μπορώ και προλαβαίνω να της μιλάω και να περνάω χρόνο μαζί της θα έχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα δείξει.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!

Πόσο καιρό έχω να κάτσω σαν άνθρωπος και να κάνω κάτι για μένα!!!

Έχω χάσει αρκετά επεισόδια! Διάβασα στα γρήγορα τα τελευταία νέα σας.

Λέτα μου χαίρομαι πολύ που τελικά η μαγνητική ήταν καθαρή. Πραγματικά η καθημερινότητα μας μιζεριάζει και μας κάνει να θεωρούμε κάποια βασικά πράγματα ως δεδομένα, με πρώτη και καλύτερη την υγεία μας. Δεν βγάζω βέβαια τον εαυτό μου απ' έξω γιατί πρώτη εγώ το κάνω αυτό, παρόλο που είχα στο παρελθόν προβλήματα με την υγεία μου. Τέλος πάντων δεν είναι εύκολο να λέμε μην αγχώνεσαι, δεν το θέλει κανείς να αγχωθεί αλλά πρέπει να το προσπαθούμε και κάθε μέρα να μετράμε τις ευλογίες μας που δεν είναι καθόλου δεδομένες.

Αγγελική μου περαστικά σου. Και εγώ αντιμετωπίζω προβλήματα αλλεργίας ακι σε καταλαβαίνω. Όλα αυτά τα αντιισταμινικά σε κάνουν και αισθάνεσαι σαν ναρκωμένη λίγο. Η πλάκαι είναι ότι τις αλλεργίες τις ανέπτυξα με το που έφυγα από την Αθήνα και εγκαταστάθηκα στην επαρχία. Ο άντρας μου για να με πειράξει όταν με πιάνει η αλλλεργία μου λέει να πάω πίσω από ένα φορτηγό με το που ξεκινάει να αναπνεύσω καθαρό καυσαέριο για να νομίσει ο αργανισμός μου ότι ζω στην Αθήνα και να έρθει στα ίσα του:) .

Όσον αφορά το βλασταράκι μου μεγαλώνει και αγριεύει. Καμία σχέση με το ήσυχο πλασματάκι που ήταν πριν περπατήσει. Πολύ κυνηγητό όλη μέρα:? Το χειρότερο όμως είναι η τσιρίδα:cry: Μιλάμε για γερά πνευμόνια το πουλάκι μου. Όποτε δεν γίνεται το δικό του το κλάμα το έχει πρόχειρο, παρέα με τις τσιρίδες. Βέβαια δεν κρατάνε πάνω από λεπτό αλλά όταν αθροίσεις αυτά τα λεπτά σε καθημερινή βάση, άστα ....

Μαριλίνα μου και εγώ δημόσιος υπάλληλος είμαι και σε καταλαβαίνω απόλυτα όσον αφορά το ενιαίο μισθολόγιο. έχουν βαλθεί να εξοντώσουν την κατώτερη και μεσαία τάξη, ιδιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους. Και το χειρότερο είναι ότι προσπαθούν να βάλουν τον ένα κλάδο ενάντια στον άλλο. Πρώτα φταίγαν οι δημόσιοι υπάλληλοι, τώρα οι ιδιωτικοί. Μα δεν ντρεπόμαστε λιγάκι; Σε ποιον τα πουλάνε αυτά;Εννοείται φυσικά ότι δεν μιλάω κομματικά αφού κατά την άποψή μου όλοι ίδιοι είναι. Εφόσον βέβαια το πολίτευμα έχει γίνει ολιγαρχικό ( γιατί σίγουρα αυτό που ζούμε δεν είναι δημοκρατία ) αυτά θα συμβαίνουν. Το ζήτημα είναι πόσο θα αντέξουμε; Ο Θεός μονάχα ξέρει αλλά δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε μακριά αν ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο.

Καλό μας κουράγιο λοιπόν και δύναμη να αντιμετωπίσουμε την καθημερινή τρέλα. Φιλιά πολλά σε όλες!!!!

καλημερα κοριτσακια μου....

ειμαι πολυ πολυ κουρασμενη....το αγορακι μου απο την πεμπτη ειναι αρρωστο...ξεκινησε με 39 πυρετο εκανε γαστρεντεριτιδα και απο χθες ειναι με βηχα που καταληγει να τον κανει να κανει εμετο....τι να σας λεω δεν προλαβαινω να αλλαξω σεντονια...εννοειται οτι ξεκινησαμε τα φαρμακα και για να ειμαι κοντα και να μην πνιγει απο τον εμετο τον εχω 3 μερες στο κρεβατι μαζι μας....τον λυπαμαι το καλο μου ταλαιπωριεται...

οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να πω οτι ξεκουραστηκα...αγχωθηκα πολυ και το κεφαλι μου παλι αρχισε να ποναει.....σιγα σιγα ομως θα περασει και αυτο....\

σας φιλω

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Καλή εβδομάδα!:)

Πολύ κρύο έπιασε ξαφνικα!

Λέτα μου, περαστικά στο μικρούλη σου! Να γίνει όσο πιο γρήγορα καλά εύχομαι!

Ελεάννα, πραγματικά η γκρίνια είναι το χειρότερο!!!!

Τινάκι, όχι δεν εχει όρεξη για παιχνίδια, κάθεται στην αγκαλιά μου με ανοιχτά μάτια και νομίζω προσπαθεί να κοιμηθεί...Ευτυχώς το Σαββατοκύριακο ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα, το Σάββατο ξύπνησε 2 φορές από μισή ώρα κι εχθές μονο μία φορά για λίγο και μετά στις 6 το πρωί...

Μαριλίνα, καλά κάντετε και απεργείτε εσείς που μπορείτε, αν είναι να γλιτώσετε κάτι...εμείς δυστυχώς δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια :(

Καλά την Παρασκευή με τις απεργείες των μέσων έφτασα στις 7 στη μαμά μου να πάρω τη μικρή από τις 5 που σχόλασα...τρελή ταλαιπωρία...και πολύ περπάτημα...

Αγγελική, περαστικά σου, ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα! Δεν ξέρω αν βγάζει δοντάκι η μικρή, μακάρι να είναι αυτό και να πέρασε...θα δείξει...

Το Σαββατοκύριακο βγάλαμε και ρούχα. Η μικρή φώναζε κούτα κούτα και έμπαινε μέσα χαχαχα :D πολύ γέλιο!

Εχθές πήγαμε σε βάφτιση, η Αφροδίτη έτρεχε στην εκκλησία, πήγαινε στην κολυμπήθρα να δει το νερό και έλεγε αχ!αχ! γιατί της αρέσει πολύ το μπάνιο και μετά φώναζε παπά παπά...όλος ο κόσμος γέλαγε :D

Σήμερα έχω έρθει στη δουλειά από τις 8...γιατί με έφερε ο άντρας μου γιατί προαστικό έχει κάθε 1 ώρα περίπου...να δω τι ώρα θα γυρίσω πάλι...

Φιλάκια πολλά κοριτσάκια μου!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!

Ελεάννα σωστά λες πως πρέπει να κοιτάμε και τον ευατό μας λίγο γιατί στο τέλος αν δεν είμαστε εμείς καλά δεν θα είναι και τα μικρά μας!

Όσο για την αλλεργία τώρα που το γύρισε ξανά σε βοριαδάκι είμαι καλύτερα. Μου φαίνεται κάθε μέρα θα παίρνω πρόγνωση για την επόμενη για να δω αν θα βήχω ή όχι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ευτυχώς ο δικός μου δεν τσιρίζει πολύ αλλά όποτε το θυμάται ρίχνει και καμία τσιρίδα μάλλον γιατί του αρέσει να το ακούει:confused::confused::confused:

Λετάκι ελπίζω να είστε πολύ καλύτερα σήμερα. Και να προσέχεις κι εσύ κοριτσάκι να μην ζορίζεσαι όσο αυτό είναι εφικτό......

titoula χειμώνιασε μου φαίνεται αν και κάτι ακουσα πως μεσοβδόμαδα ανεβαίνει η θερμοκρασία πάνω από τους 20 βαθμούς. Αυτό είναι λάστιχο δεν είναι διακυμάνσεις θερμοκρασίας!!!

Η μασκότ της βάφτισης η Αφροδιτούλα εεεε? Έκλεψε την παράσταση από το νεοφώτιστο υποθέτω!!!!

Αυτά κοριτσάκια για την ώρα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Κρύο, κρύο, κρύο!

Καιρός για οικογενειακές αγκαλίτσες!

Σήμερα μπήκα να σας πω στα γρήγορα μία καλημέρα και:

Λετάκι περαστικά στο παλικαράκι σου! Μην αγχώνεσαι άδικα όμως, θα περάσει κι αυτό! Κάνεις πολύ καλά που τον έχεις μαζί σου να τον παρακολουθείς!

Titoula θα ήθελα να ήμουν από μία μεριά να την έκανα χάζι!!!

Ελεάννα κι εμάς το κλάμα στο τσεπάκι, αλλά ευτυχώς χωρίς τσιρίδα. Όμως μπορεί να κάτσει να κλαίει μέχρι να πας να τον παρηγορήσεις!! Όχι να κάνει οποσδήποτε αυτό που ήθελε, απλά να τον πάρεις αγκαλιά και να τον παρηγορήσεις! Πόλυ θέατρο μιλάμε!!! Πιάνει και με το χέρι του το κεφάλι, του στυλ "Θεε μου τι έπαθα"!! χαχαχα!!!

Αγγελική από αύριο το μεσημέρι το γυρίζει πάλι σε νοτιά.. Καλό κουράγιο!

Φιλάκια μανούλες!

Καλημερούδια, Μανούλες!!!

Μαριλίνα μου και εγώ δημόσιος υπάλληλος είμαι και σε καταλαβαίνω απόλυτα όσον αφορά το ενιαίο μισθολόγιο. έχουν βαλθεί να εξοντώσουν την κατώτερη και μεσαία τάξη, ιδιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους. Και το χειρότερο είναι ότι προσπαθούν να βάλουν τον ένα κλάδο ενάντια στον άλλο. Πρώτα φταίγαν οι δημόσιοι υπάλληλοι, τώρα οι ιδιωτικοί. Μα δεν ντρεπόμαστε λιγάκι; Σε ποιον τα πουλάνε αυτά;Εννοείται φυσικά ότι δεν μιλάω κομματικά αφού κατά την άποψή μου όλοι ίδιοι είναι. Εφόσον βέβαια το πολίτευμα έχει γίνει ολιγαρχικό ( γιατί σίγουρα αυτό που ζούμε δεν είναι δημοκρατία ) αυτά θα συμβαίνουν. Το ζήτημα είναι πόσο θα αντέξουμε; Ο Θεός μονάχα ξέρει αλλά δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε μακριά αν ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο.

Συμφωνώ μαζί σου. Τα κομματικά σε αυτή τη φάση δεν ενδιαφέρουν καθόλου. Να σου πω και την αλήθεια για μένα "όλα τα γουρούνια ίδια μούρη έχουν"!!! Τους ιδιωτικούς υπαλλήλους (μη σου πω τον κόσμο όλο) τον έχουν στρέψει ενάντια στους δημοσίους. Από παντού ακούς: να γίνουν απολύσεις στο δημόσιο, λες κι αυτό σημαίνει ότι θα προσλάβουν τους ίδιους ή ότι θα καλυτερέψουν τα πράγματα στον ιδιωτικό τομέα!!!

Όχι, δεν θα αντέξουμε πολύ... και να σου πω την αλήθεια, έχει αρχίσει και μου τη δίνει: Δλδ η ιδέα ότι θα πρέπει να υπολογίζουμε για να πιούμε έναν καφέ έξω σαν άνθρωποι ή για να πάμε το παιδί μας αραιά και που στον παιδότοπο :evil::evil::evil:

ειμαι πολυ πολυ κουρασμενη....το αγορακι μου απο την πεμπτη ειναι αρρωστο...ξεκινησε με 39 πυρετο εκανε γαστρεντεριτιδα και απο χθες ειναι με βηχα που καταληγει να τον κανει να κανει εμετο....τι να σας λεω δεν προλαβαινω να αλλαξω σεντονια...εννοειται οτι ξεκινησαμε τα φαρμακα και για να ειμαι κοντα και να μην πνιγει απο τον εμετο τον εχω 3 μερες στο κρεβατι μαζι μας....τον λυπαμαι το καλο μου ταλαιπωριεται...

Λέτα, πως είναι ο Θωμάκος;; του πέρασε;;

Ελεάννα σωστά λες πως πρέπει να κοιτάμε και τον ευατό μας λίγο γιατί στο τέλος αν δεν είμαστε εμείς καλά δεν θα είναι και τα μικρά μας!

Συμφωνώ και επαυξάνω!! Για αυτό θέλω μία βδομάδα σε σπα!!!:rolleyes::rolleyes:

Το Σαββατοκύριακο βγάλαμε και ρούχα. Η μικρή φώναζε κούτα κούτα και έμπαινε μέσα χαχαχα :D πολύ γέλιο!

Εχθές πήγαμε σε βάφτιση, η Αφροδίτη έτρεχε στην εκκλησία, πήγαινε στην κολυμπήθρα να δει το νερό και έλεγε αχ!αχ! γιατί της αρέσει πολύ το μπάνιο και μετά φώναζε παπά παπά...όλος ο κόσμος γέλαγε :D

Μιλάμε έσκασα στα γέλια!!! Τέλεια η Αφροδιτούλα!! :D:D

Κρύο, κρύο, κρύο!

Καιρός για οικογενειακές αγκαλίτσες!

Μμμμ, εχθές, τελικά, η μικρή κοιμήθηκε μαζί μας (γιατί όταν την πήρε τελικά ο ύπνος δεν είχε κανείς όρεξη να σηκωθεί να την πάει στην κούνια της!!) και χαράματα ήρθε κι ο μικρός... κάτι τέτοιο εννοείς;; ;);) Γιατί άλλες αγκαλίτσες ξεχάστε τις... ο άντρας μου έχει άγριες διαθέσεις για τρίτο. :oops::oops:

Φεύγω σε λίγο. Η μάνα μου χειρουργείται στην ουροδόχο κύστη και πάω να δω τι γίνεται, μιας και αύριο δε νομίζω να τα καταφέρω να πάω...

Καλημερούδια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες!!

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα κι ελπίζω πια να ηρεμήσω από αυτόν τον βήχα. Κουράστηκα.......

Μαριλίνα έχεις απόλυτο δίκιο! Αυτός ο διαχωρισμός που έχει καλλιεργηθεί ανάμεσα σε ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους είναι απαράδεκτος. Τους εξυπηρετεί όμως μια χαρά αυτούς εκεί πάνω γιατί έτσι ο κόσμος διχάζεται και δεν τους αντιμετωπίζει ενωμένος.

Όσο για τις εξόδους, τι να πω? Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα και ένα Σαββατοκύριακο που μας μένει να χαρούμε την οικογένεια μας δεν μπορούμε να το αξιοποιήσουμε με λίγη ψυχαγωγία για εμάς και τα παιδιά....

Κι εγώ θέλω σπα, πάμε μαζί;);););););)???????

Καλή επιτυχία με το χειρουργείο της μαμάς σου! Περιμένουμε νέα!

Φιλάκια!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα διαδυκτυακές μου φιλενάδες!

Σήμερα δεν βλέπω κίνηση κι ελπίζω να είστε όλες καλά!

Μαριλίνα ελπίζω να πήγαν όλα καλά με την επέμβαση της μαμάς σου....

Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα!!!

Ναι, όλα καλά πήγανε, της έβγαλαν τον ορό, περπάτησε, δεν πονάει και θα βγει το Σάββατο. Η αλήθεια είναι οτι με βολεύει, γιατί θα στείλω τον σύζυγο να την πάρει κι εγώ θα κάτσω με τα τέκνα μου!!!

Πήγα χθες και σήμερα, αλλά αύριο δεν πάω... Πιστεύω ότι θα έχει τρελλά επεισόδια. Θα πάει ο σύζυξ στην πορεία (πήγε και σημερα) αλλά εγώ λέω να κάτσω σπιτάκι μου...

Αγγελική μου,

ελπίζω να είσαι όλο και καλύτερα!!! Αυτό το σπα να το συζητήσουμε!!! Μήπως σπρώξει η μία την άλλη!!!

Φιλλιόπι!!!

Μας έριξες το καρότο και δεν βλέπω φώτα: Πες μου από που κατεβάζεις greys anatomy!!!!! Θέλω να τα δωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

Να κάνω και λίγο την κουκουβάγια: Ρωτάω χθες την Αιμιλία: Θες γιαουρτάκι και μου απαντάει "Ναιαιαια" Πάρε από το ψυγείο. Και πηγαίνει, ανοίγει το ψυγείο, βγάζει το γιαουρτάκι και μου το δίνει!!!

Κουκουβάουουουου!!!!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Μαριλίνα, περαστικά στη μανούλα σου!...και πολλά μπράβο στη μικρή σου ;)

Αγγελική, καλύτερα είσαι; ελπίζω πως ναι. :)

Εμείς ακόμα δεν κοιμόμαστε τα βράδυα...σήμερα ήμουν ξύπνια 1:30-2:45 κάπως καλύτερα...

Έχει κρυώσει λιγο η μικρή και έχει βουλωμένη μυτούλα και λίγο βήχα...ελππίζω να καλυτερέψει...

Φιλάκια πολλά!!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Γεια σας κορίτσια!

Μόλις μπήκα στην δουλειά, σήμερα έχω βάρδια 11-7. Είμαι κάθε μέρα και καλύτερα και έχω μειώσει τις εισπνοές που κάνω στην μία φορά την ημέρα. Βέβαια το χαπάκι για την αλλεργία δεν το σταμάτησα ακόμη, λέω να το παω λάου-λάου....

Χτες ο Χρηστάκος μου με έκανε κι έλιωσα. Εκδηλωτικός είναι μόνο με την αδερφή του. Μόνο σε αυτήν δίνει φιλί στο μάγουλο και σε κανένα άλλο. Χτες το απόγευμα όμως αλλά και σήμερα το πρωί το ζουζούνι μου μου έδωσε κάτι φιλιά......Έλιωσα η μάνα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαριλινάκι χαίρομαι πολύ για την μαμά σου, σιδερένια να είναι.Ένα μεγάλο μπράβο στον αντρούλη σου που θα πάει στην πορεία, μακάρι να μπορούσα κι εγώ. Να προσέχει πες του......

Αυτό το σπα όλο και πιο πολύ τριγυρνάει στο μυαλό μου. Λες να το δρομολογήσουμε;);););)

και φυσικά πολλά μπράβο στο κοριτσάκι σου!!!

titoula περαστικά στην μικρούλα σου, αυτή η εποχή είναι φουλ στις ιώσεις και τα κρυολογηματάκια.

Όσο για τις αυπνίες κι εμένα απόψε ο Χρήστος ξύπνησε στις 5 το πρωί. Δεν ήθελε να συνεχίσει τον ύπνο του κι έτσι τον πήραμε στο κρεβάτι μας για να μην ξυπνήσει την αδερφή του που κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο. Έμεινε ευτυχώς ξαπλωμένος μαζί μας μέχρι τις 7 και μας άφησε να κοιμηθούμε ενώ εκέινος μας κοίταζε ή και λαγοκοιμόταν κάποιες στιγμές.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!

Τι κάνετε??

Αγγελική χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Αχ αχ αχ! Όταν δίνουν αυτά τα φιλιά είναι για λιώσιμο.....

Μαριλίνα καλή ανάρρωση στην μανούλα σου! Ουαου, ανοιξε και το ψυγείο?? Καλέ μπράβο στο κορίτσι σου!!!

Titoula περαστικούλια στην Αφροδιτούλα σου!

Εμείς σήμερα έχουμε προγραμματίσει να στρώσουμε το σπίτι!! Ανυπομονώ να κυλιστώ στο χαλί με... τον γιό μου!!! Χαχαχα!!!

Φιλάκια μανούλες!!!

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Τι κάνουν τα μωράκια σας?

Εχω καιρό να μπω αλλά δεν είμαι σε πολύ καλή διάθεση... μπήκε η γιαγιάκα μου στην εντατική και δυστυχώς είναι άσχημα τα πράγματα.... :( Όπως καταλαβαίνεται η διάθεσή μου είναι κάπως και δεν πολυμπαίνω στο net.

Εύχομαι περαστικά σε όσες είναι αρρωστούλες. Αγγελικούλα για σένα διάβασα.΄Εχω κι εγώ αλλεργική ρινίτιδα...

Ευτυχώς, κατά τ' άλλα ο Bill ξεπέρασε την βρογχίτιδα..ελπίζω να μην τον ξαναπιάσει γιατί αυτή την φορά κάναμε ένεση για τα πνευμονάκια του γιατί δεν μπορούσε να ανασάνει. Την άλλη εβδομάδα έχουμε εμβόλια και εξέταση.

Φιλάκια στα μωράκια σας!!!

RKdwp3.png

Jasmini μου στενοχωρήθηκα με τα νέα της γιαγιάς σου. Τι να σου πω βρε κοριτσάκι μου ελπίζω ο Θεός να βοηθήσει και να γίνει τελικά ότι είναι καλύτερο γι΄αυτή.

Περαστικά και στον Βασιλάκο σου και εύχομαι να μην περάσει ποτέ ξανά τέτοια περιπέτεια.

Όσο για την αλλεργική ρινίτιδα, προφανώς με καταλαβαίνεις....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...