Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Λετάκι μου, είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!! Καλά έκανες και κανόνισες την εξέταση, για να μπορέσεις να ηρεμήσεις! Περιμένουμε τα νέα σου και σου στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια!

Μαριλίνα νυχτόβια λοιπόν η κόρη σου! Και τι ώρα ξυπνάει?? Πάντως καλά θα κάνεις να συμβουλευτείς κανα βιβλίο, για να μπορείς να ξεκουράζεσαι κι εσύ!

Σ'ευχαριστώ πολύ!

Εμείς καλά!

Φιλάκια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλό μεσημέρι και από μένα μανουλίτσες!!

Μαριλίνα μου θα έπρεπε να το ευχαριστείς το παιδί που σε κρατάει ξύπνια για να δεις την αγαπημένη σου σειρά:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αλήθεια τι ώρα ξυπνάει το πρωί? Εγώ τελικά δεν κατάφερα να δω το πρώτο επεισόδιο γιατί με πήρε ο ύπνος:!: Είδα όμως το χθεσινό οπότε μπήκα στο νόημα:rolleyes:

tinaki μου το δωράκι που σου πήρε ο παππούς του άντρα σου είναι πραγματικά πολύ ωραίο αν αγαπάς το ράψιμο. Πραγματικά σε χαίρομαι γιατί εγώ από τέτοια δεν........

Λετάκι, καλή επιτυχία με την μαγνητική. Εύχομαι να πάρεις όσο το δυνατό καλύτερα νέα;););) περιμένουμε να μας τα γράψεις.

Λοιπόν τα δικά μου νέα:

Χθες πήγα καταρχήν στον γιατρό γιατί δεν λέω να συνέλθω και η διάγνωση ήταν αλλεργική ρινίτιδα η οποία επειδή έχω ευαισθησία μετά την τελευταία εγκυμοσύνη μου το γυρίζει σε πολύ λίγο σε βροχίτιδα:-( Οπότε παίρνω 2 εισπνεόμενα, 1 αντισταμινικό το οποίο με κάνει και είμαι σαν ζόμπι επειδή δεν έχω πάρει ποτέ ξανά:!:

Τα καλά νέα είναι ότι αυτό είναι κάτι παροδικό το οποίο δεν θα κρατήσει για πάντα αλλά κάποια στιγμή θα εξαφανιστεί.

Επίσης χθες πήγα στο σχολείο της Κωνσταντίνας όπου η δασκάλα μου είπε πως για την ώρα το παιδί είναι μία χαρά και δεν φαίνεται να έχουμε θέμα με τον αδερφό της όπως φοβόμουν.

Αυτά για την ώρα, φιλιά!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

γεια σας κοριτσακια μου...

τα νεα μου???η εμπειρια της μαγνητικης ειναι φοβερη......(δεν το λεω για καλο)ειναι πραγματικα σαν να εισαι σε φερετρο....κανει απιστευτο θορυβο....εμεινα εκει μεσα μιση ωρα και νομιζα οτι περασαν αιωνες......

στην αρχη ειχα κλειστα τα ματια μου καποια στιγμη ομως δεν ξερω γιατι τα ανοιξα και πανικοβληθηκα......αποφασισα λοιπον να παραμεινω ψυχραιμη και με το θορυβο που εκανε εγω προσπαθουσα να κανω μουσικη στο μυαλο μου για να χαλαρωσω....πετυχε....μην σας πω οτι μπορει και να κοιμομουν....

anyway: απο πρωτης οψεως δεν φαινεται κατι αλλα θα περιμενουμε μεχρι τη δευτερα για τα αποτελεσματα.......

εγω ηρεμησα γιατι αμα ηταν κατι θα μου το λεγανε...

συμπερασμα κοριτσια μου....η υγεια δεν εξαγοραζεται με ολα τα λεφτα του κοσμου...για αυτο ας μην μιζεριαζουμαι απογοητευομαστε, αγχωνομαστε γιατι τα παιδια μας μας χρειαζονται και εμεις χρειαζομαστε την υγεια μας....θα τα βγαλουμε περα και με λιγα λεφτα.....αρκει να ειμαστε ευτυχισμενοι με τις οικογενειες μας....

καληνυχτα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα!!

anyway: απο πρωτης οψεως δεν φαινεται κατι αλλα θα περιμενουμε μεχρι τη δευτερα για τα αποτελεσματα.......

Λετάκι μου πόσο μα πόσο χάρηκα να ήξερες!!!!!!!!!!

συμπερασμα κοριτσια μου....η υγεια δεν εξαγοραζεται με ολα τα λεφτα του κοσμου...για αυτο ας μην μιζεριαζουμαι απογοητευομαστε, αγχωνομαστε γιατι τα παιδια μας μας χρειαζονται και εμεις χρειαζομαστε την υγεια μας....θα τα βγαλουμε περα και με λιγα λεφτα.....αρκει να ειμαστε ευτυχισμενοι με τις οικογενειες μας....

Και πόσο μα πόσο συμφωνώ επίσης!!!!!!!

καληνυχτα....

Αγγελική μου περαστικά περαστικά περαστικά!!

Εγώ πάλι είδα το πρώτο επεισόδιο και μετά ύυυυυπνος! Ελπίζω να μπορέσω να το παρακολουθήσω από βδομάδα!

Όσο για τα ραψίματα κτλ. νομίζω ότι είμαι ο τύπος γυναίκα/νοικοκυρά, που θα της άρεσε να είναι στο σπίτι να καθαρίζει, να ετοιμάζει λιχουδιές για την οικογένειά της και στον ελύθερο χρόνο της να ράβει/πλέκει(δεν ξέρω, αλλά θα μάθαινα!)/κάνει χειροτεχνίες/φροντίζει τον κήπο! Ααααχχ!!! πόσο θα μου άρεσε να είναι αυτή η καθημερινότητά μου!!!

Άντε να περάσουν δύο ώρες να πάω σπιτάκι μου που με περιμένει ο γιόκας μου!!!!

Φιλάκια!

Χαίρετε!!!

Λετάκι πραγματικά χαίρομαι που δεν βρήκαν κάτι στην μαγνητική:):):)

Άντε να ηρεμήσεις τώρα και θα περάσουν όλα, είμαι σίγουρη!!!

tinaki είσαι μία παραδοσιακή νοικοκυρά-μανούλα! Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ζήσω κι εγώ έτσι. Δουλεύω από τα 18 μου και δεν μπορώ να διανοηθώ να μην έχω το δικό μου πορτοφόλι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πραγματικά σε χαίρομαι!!!!

Σήμερα που έχει γυρίσει σε βοριαδάκι είμαι καλύτερα με το θέμα της αλλεργίας. Βέβαια αγωγή συνεχίζω κανονικά μέχρι την Πέμπτη που θα με δει ξανά η γιατρός.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας μανουλίτες! Τι κάνετε; Κοιμήθηκε λιγάκι το αγγελούδι μου και είπα να σας πω μια καλησπέρα!!!

Λετάκι όλα καλά τελικά ε; Ο άντρας μου πριν κάποια χρόνια άρχισε να υποφέρει από φοβερές ημικρανίες. Τόσο πολύ πονούσε που έκλαιγε από τον πόνο. Κάνσμε ένα σωρό εξετάσεις και τίποτα δεν δείξανε. Τελικά μας είπε η νευρολόγος ότι είναι ψυχολογικό (είχε αρρωστήσει η μαμά του τότε). Από τότε όποτε αγχωθεί πολύ τον πιάνει. Οπότε μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει και με εσένα. Ξέρω να σου πω να μην αγχώνεσαι δεν γίνεται... όλοι έχουμε προβλήματα. αρκεί να μην τα αφήνεις να σε πνίγουν! Βλέπε τα καλά πράγματα γύρω σου! Όπως την όμορφη οικογένεια σου!!!

Αγγελικούλα περαστικά! Πρέπει να είναι πολύ ενοχλητική αυτή η αλλεργία ε; Αφού εδώ ένα συνάχι παθαίνουμε και τρελαινόμαστε που δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε καλά! Ελπίζω να σε βοηθήσει ο καιρός με φρέσκο αεράκι και να συνέλθεις γρήγορα!!!

Συμπεθέρα όταν λέμε χρυσοχέρα το εννοείς ε; Για να δούμε τώρα που θα έχεις και ραπτομηχανή τί θαύματα θα φτιάξουν πάλι τα χεράκια σου! Εμένα κάποια στιγμή με είχε πιάσει όρεξη για πλέξιμο αλλά το βαρέθηκα γρήγορα. Μόνο ένα κασκολάκι πρόλαβα να γτιάξω για την μπουμπού.

Βλέπετε και γκρεις διαβάζω ε; Άλλη μια φανατική εδώ... ή μάλλον δύο! Βάλτε και τον συζυξ στην λίστα!!! Χα χα !!! το βλέπουμε από φοιτητές. αλλά το κατεβάζουμε από το ίντερνετ και πάμε μια σεζόν μπροστά!!! όποια θέλει σκονάκι για το τι γίνεται παρακάτω εδω!!!:D

Αυτά ζουζούνες μου! Τα καλά σας νέα να ακούω!!! Φιλάκια!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα μανουλίτες!!!

Χθες πήγα καταρχήν στον γιατρό γιατί δεν λέω να συνέλθω και η διάγνωση ήταν αλλεργική ρινίτιδα

Περαστικά, Αγγελική μου!!!

Επίσης χθες πήγα στο σχολείο της Κωνσταντίνας όπου η δασκάλα μου είπε πως για την ώρα το παιδί είναι μία χαρά και δεν φαίνεται να έχουμε θέμα με τον αδερφό της όπως φοβόμουν.

Γιατί να έχει θέμα με τονα αδελφό της;; Εννοώ, αφ' ενός είναι πολύ μεγάλη για να εκδηλώσει τις ζήλιες που εκδηλώνουν τα μικρά, αφ' ετέρου... και πέρισυ υπήρχε το μωρό τέτοια εποχή!!

Όσο για τα ραψίματα κτλ. νομίζω ότι είμαι ο τύπος γυναίκα/νοικοκυρά, που θα της άρεσε να είναι στο σπίτι να καθαρίζει, να ετοιμάζει λιχουδιές για την οικογένειά της και στον ελύθερο χρόνο της να ράβει/πλέκει(δεν ξέρω, αλλά θα μάθαινα!)/κάνει χειροτεχνίες/φροντίζει τον κήπο! Ααααχχ!!! πόσο θα μου άρεσε να είναι αυτή η καθημερινότητά μου!!!

Τινάκι μου,

εμένα οι απόψεις μου αλλάζουν κάθε μέρα! Από τη μία δεν υπήρξε ούτε μέρα που να ήθελα να επιστρέψω στη δουλειά όσο καθόμουνα με το παιδί, από την άλλη... ε, δεν τα έκανα κι όλα. Ο δικός μου σύζυγος δεν είναι να τον κακομαθαίνεις!!! Και δεν μου αρέσουν πολύ οι δουλειές του σπιτιού!!

Το πλέξιμο, πάλι, μου αρέσει πάρα πολύ!! Έπλεκα πολύ παλιά, με τη γιαγιά μου. Και πέρισυ έγινε μία μάζωξη να μας δείξει μία κοπέλα να πλέκουμε με βελόνες. Μία πολύ καλή μου φίλη ήρθε και μου έδειξε και με βελονάκι!! Ε, από τότε προσπαθώ να βρω χρόνο. Αν και δεν υπάρχει και πολύς με την μικρή μου!!! Αν θες βοήθεια να ξεκινήσεις, πες μου!!!

Βλέπετε και γκρεις διαβάζω ε; Άλλη μια φανατική εδώ... ή μάλλον δύο! Βάλτε και τον συζυξ στην λίστα!!! Χα χα !!! το βλέπουμε από φοιτητές. αλλά το κατεβάζουμε από το ίντερνετ και πάμε μια σεζόν μπροστά!!! όποια θέλει σκονάκι για το τι γίνεται παρακάτω εδω!!!:D

Εγώ, κυρία, εγώ θέλω σκονάκι!!!!!!!!!!!!!! Μήπως και κοιμηθώ κάνα βράδυ σαν άνθρπος!!!

Λετάκι μου,

πολυ χάρηκα με τα νέα σου!!!! Άντε, πέρασε και αυτό!!!

Στο ξαναείπα, πόσο δίκιο έχεις. Το σκεφτόμουνα κι εγώ αυτό κάποιες μέρες που από τη μία με έπιανε κατάθλιψη, από την άλλη νευρίαζα με τα παιδιά...

Εντάξει, δεν θα ήμαστε καθόλου άνετοι, θα σφιχτούμε πολύ, αλλά, από την άλλη, τα παιδάκια μας είναι μικρά ακόμη. Δεν θα τους κακοφανούν οι στερήσεις, γιατί δεν θα τις καταλάβουν!!!

Αποφάσισα το "όπου όλοι κι εμείς" κι ελπίζω να το τηρήσω!!! Αυτό το ξεσήκωσα από το Τρίτο Στεφάνι που είδα. Αλήθεια, σας είπα πόσο μου θύμισε την καθημερινότητά μας, σχετικά με τον πόλεμο; Διαπίστωσα ότι η ιστορία συνέχεια επαναλαμβάνεται...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Μαριλίνα το θέμα που έχω με την Κωνσταντίνα δεν είναι η ζήλια αλλά η υπερπροστατευτικότητα που δείχνει στον Χρήστο. Δεν θέλει να τον βλέπει να κλαίει, του κάνει όλα τα χατήρια, όταν εκείνος είναι ξύπνιος δεν μαζεύει το μυαλό της να διαβάσει στο δωμάτιο της γιατί έχει τον νου της σ΄αυτόν. Πιστεύει πως ο μικρός είναι δική της ευθύνη και αισθάνεται τύψεις όταν εκείνη παίζει και ο μικρός "ταλαιπωρεί" εμάς. Κάθησα και κουβέντιασα μαζί της και της εξήγησα πως ο Χρήστος δεν είναι η μοναδική μας προτεραιότητα μέσα στο σπίτι, πως έχει και εκείνη ανάγκες τις οποίες δεν πρέπει να βάζει στην άκρη για το χατίρι του μικρού. Έδειξε να κατάλαβε αυτά που της είπα και σύμφωνα με τα λεγόμενα της δασκάλας της στο σχολείο είναι καλή και διαβασμένη. Εκεί που μου τα θαλάσσωσε λίγο είναι στα Αγγλικά αλλά ελπίζω πως θα στρώσει κι εκεί.

FilioPi μου όντως όσες μέρες είχε αυτόν τον νοτιά με είχε τσακίσει η αλλεργία. Ευτυχώς δύο μέρες τώρα που έχει αλλάξει ο καιρός και φυσάει βοριαδάκι είμαι σαφώς καλύτερα.

Κι εγώ δεν θα έλεγα όχι αν μας έλεγες τι θα παιχτεί στο μέλλον στο Grey's!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

γεια σας κοριτσακια μου....

τι κανετε???

εμεις ειμαστε μια χαρα....χθες τρελαθηκα απο την χαρα μου....ελειπα ταξιδι επαγγελματικο και με πηρε τηλ ο αντρας μου γιατι με εψαχνε ο μικρος και μου επιασε κανονικη κουβεντα στο τηλεφωνο....επαθα πλακα....καθε μερα λεει και κατι καινουργιο....

εσεις πως ειστε....περαστικα αγγελικουλα

και φιλιοπι και εγω θελω να μου πεις τα επομενα επεισοδια...χιχιιχιχιχιχιχ

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

τι κάνετε;

Αγγελική, Λέτα πώς είστε, όλα καλά?

Μαριλίνα κι η δικιά μου εδώ και λίγο καιρό είναι βαμπιράκι!!! Ξυπνάει και μένει ξύπνια περίπου 2 ώρες μέσα στη νύχτα...δεν έχει συγκεκριμένες ώρες...προχθές είχαμε γερμανικό 2-4...κοιμήθηκα 12-2 και 4-6 κομμάτια είμαι, στη δουλειά προσπαθώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά!

Στο γάμο περάσαμε καλά αλλά η μικρή ξύπνησε και με έψαχνε και μετά ξυπνούσε ανά μία ώρα κι έτσι δεν την άφησα μεχρι το πρωί όπως είχα σκοπό, πήγαμε κατά τις 4:30 και την πήραμε, κοιμήθηκε στις 5:40 και 8:00 ξύπνησε για πρωί...

Τινάκι, ξεκίνησες ράψιμο; Κι εγώ πολύ θα ήθελα να κάθομαι σπιτάκι μου αλλά δε μας παίρνει...

Καλό βράδυ σε όλες!

Φιλάκια!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου! Κάθε μέρα είμαι και καλύτερα αν και από χθες το μεσημέρι που ο καιρός γύρισε λιγάκι προς νοτιά έχω έναν λίγο πιο έντονο βήχα. Απόψε θα πάω να με δει πάλι η γιατρός και θα δούμε τι θα μου πει.

Λετάκι μπράβο και πάλι μπράβο για τον μικρούλη σου! Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να μπορείς να μιλήσεις και να συνεννοηθείς με το παιδί σου όταν μέχρι πριν από πολύ λίγο καιρό ότι ήθελε σου το εξέφραζε μόνο βγάζοντας ήχους!!! Κι έσπαγες το κεφάλι σου να καταλάβεις τι θέλει:confused::confused:

Άντε να δούμε πότε θα πάρει μπροστά και ο δικός μου:):)

titoula μήπως η πριγκίπισά σου βγάζει δοντάκια και γι΄αυτό ξυπνάει την νύχτα? Σίγουρα είναι κάτι που θα περάσει γρήγορα και θα επανέλθετε σε κανονικούς ρυθμούς σύντομα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια μανούλες!!!

χθες τρελαθηκα απο την χαρα μου....ελειπα ταξιδι επαγγελματικο και με πηρε τηλ ο αντρας μου γιατι με εψαχνε ο μικρος και μου επιασε κανονικη κουβεντα στο τηλεφωνο....επαθα πλακα....καθε μερα λεει και κατι καινουργιο....

Μπράβο ο γαμπρούλης μου!!! να ένα ταξιδι που άξιζε τον κόπο!!!

Εκεί που μου τα θαλάσσωσε λίγο είναι στα Αγγλικά αλλά ελπίζω πως θα στρώσει κι εκεί.

Έλα, μωρέ, αρχή είναι ακόμα της χρονιάς!!!

προχθές είχαμε γερμανικό 2-4...κοιμήθηκα 12-2 και 4-6 κομμάτια είμαι, στη δουλειά προσπαθώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά!

Ξαφνικά νιώθω καλύτερα!!! Είμαι πολύ κακός άνθρωπος;; :mrgreen:

Απλά απορώ πόσο θα αντέξω: Αυτή την εβδομάδα λόγω της απεργίας των μέσων έρχομαι 9 στη δουλειά με τον άντρα μου, όχι 7:30 μόνη μου και πάλι κομμάτια νιώθω. Τις επόμενες εβδομάδες τι θα γίνει;; οεο;;

Αφήστε: Την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε 4ήμερη απεργία: Από τη μία δεν θέλω να κάνω τόσες μέρες (πολλά τα λεφτά) από την άλλη... τι θα κάνουομε, να τους αφήσουμε να μας πη(*ξουν χωρίς καμία μάχη;; :confused::confused:μάλλον θα την κάνω και βλέπουμε.

Κάνει κι η μάνα μου μία εγχείρηση την άλλη Τρίτη, άρα μου έρχεται καλά...

Φιλακια!!

Καλό Σαββατοκύριακο!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα φιλενάδες!

Χθες πήγα στην γιατρό η οποία μου είπε πως γλύτωσα την αντιβίωση τελικά. Όμως επειδή η αλλεργία με αυτή την νοτιαδούρα είναι στα φόρτε της από χθες άρχισα πάλι να βήχω πιο έντονα. Η γιατρός μου έγραψε 4 φάρμακα τα οποία πρέπει να βρίσκονται απαραιτήτως στο φαρμακείο μου και με το πρώτο σύμπτωμα θα ξεκινάω αγωγή για να αποφεύγω τα χειρότερα.

Μαριλίνα ελπίζω όπως λες να οφείλεται στο ότι είναι αρχή της χρονιάς και στην συνέχεια θα στρώσει. Αλήθεια με τι ασχολήσαι? Μακάρι να είχα την δυνατότητα να απεργήσω κι εγώ αλλά δεν......

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αγγελική μου,

πάλι καλά που γλίτωσες την αντιβίωση!!

Άντε, από το Σαββατοκύριακο πιάνουν οι βοριάδες, θα ησυχάσεις!!!

Είμαι Τοπογράφος του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα (Οργανισμός του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης).

Μωρέ, είμαι υπέρ των απεργιών (πάντα τις κάνω) αλλά είναι πολλές οι 4 μέρες και έχω κάνει κι άλλη μία. Αλλά, αν υπάρχει μία πολύ μικρή περίπτωση να γλιτώσουμε το ενιαίο μισθολόγιο, αξίζει τον κόπο...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!

Λέτα θέλω κι εγώ κουβέντεεεεεεεες.... Μήπως να πάρω τον δικό σου τήλεφωνο???:tongue: Γιατί ο δικός δεν!:rolleyes:

Μαριλίνα μου σε ευχαριστώ για την προσφορά σου για βοήθεια στο πλέξιμο, αλλά για την ώρα δεν προλαβαίνω...

Καλή επιτυχία στο χειρουργείο της μαμάς σου... Ελπίζω να είναι κάτι ρουτίνας!

Titoula και τι κάνει βρε παιδί μου εκείνη την ώρα η μικρή? Έχει κέφι για παιχνίδια και τέτοια???

Αγγελική τι να πω! Καλά ξεμπερδέματα με την παλιο αλλεργία!!!

Και όσο για την μικρή, εφόσον έχει μία μαμά που ασχολείται ουσιαστικά μαζί της, σίγουρα θα πάει καλά! Μπράβο σου!

Συμπεθερούλα μου αρέσει πολύ η ραπτομηχανή μου και τώρα όλο σκέφτομαι τι να φτιάξω, τι να φτιάξω, που να είναι και απλό βέβαια, γιατί ακόμα μόνο τα βασικά ξέρω!;)

Εγώ είμαι στην δουλειά και όλο μου βγαίνουν καινούργιες δουλειές και έχω άγχος να τις τελειώσω πριν σταματήσω, γιατί δεν θέλω να με παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια μετά... Θέλω για λίγο καιρό να ησυχάσει απλά το κεφάλι μου!!!

Αυτάαα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...