Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Σήμερα είναι η σειρά μου να είμαι χάλια. Με πονάει ο λαομός μου και η μύτη μου είναι βουλωμένη. Έχω πάρει ένα χάπι παναντολ που είναι για το κρυολόγημα για να μπορέσω να σταθώ στην δουλειά. Κάτω από άλλες συνθήκες ενδεχομένως και να καθόμουν σπίτι αλλά τώρα μπορεί να πουν ότι το κάνω επίτηδες.:!::!::!:

tinaki μου μπράβο που το έχεις δει τόσο ψύχραιμα. Έχεις δίκιο το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα σιγά-σιγά γίνονται. Σου εύχομαι να είσαι από τις πρώτες που θα προσλάβουν μόλις δημιουργηθούν οι ευκαιρίες που μας γράφεις.;););)

Όσο για τον χορευταρά σου σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και ο Χρήστος μου κάτι τέτοια κάνει και μας κάνει και γελάμε. :P:p:p

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελική περαστικά βρε κοπέλα μου!!! Κάτι μου λεει ότι από εδώ και πέρα όποτε διαβάζουμε για άρρωστο μωράκι μετά θα διαβάζουμε για την άρρωστη μαμά του... χιχιχι!

Σ'ευχαριστώ για τις ευχές, τουλάχιστον υπάρχει ελπίδα! Αλλά άμα έχουμε τέτοιους χορευταράδες στο σπίτι, είναι δυνατόν να το αφήσουμε να μας πάρει από κάτω??? :-)

Τινάκι μου,

σε θαυμάζω!!! Έτσι πρέπει να το πάρουμε όλοι, γιατί αλλιώς... θα πάρουμε τα βουνά και θα χαλάσουμε και την υγεία μας!! Ωραία θα ήτανε να κάτσεις λίγο με το νινί σου πριν ξαναπιάσεις δουλειά!!!

Έτσι, να μας δίνεις κουράγιο!!!

Αγγελική μου,

περαστικά!!! Στους καιρούς που ζούμε, όντως όλα είναι ρευστά κλπ.

Αχ, κι η δικιά μου είναι χορευταρού!!! Όποτε ακούει μουσική προσπαθεί να χορέψει!!!

Επίσης, η δικιά μου λέει: "μαμά, θές να δεις το Γκρέης ανάτομυ, οπότε θα σε ξενυχτύσω για να μην σε πάρει ο ύπνος!!!"

Μανούλες, βοήθεια:

Όχι, δεν έχει σχέση με το μωρό. Σκέφτομαι για την μαμά!!! Λοιπόν, θέλω να κάνω κάτι κάνα απόγευμα την εβδομάδα για μένα.

1η εκδοχή: Να συνεχίσω το καράτε, το οποίο λατρεύω. Υπέρ: μου αρέσει πολύ και ξέρω τον κόσμο. Πάω και χωρίς αυτοκίνητο και ΜΜΜ. Κατά: μου έχει ζητήσει 60? (αν και λέω ότι θα τα μειώσω σε 50? με διαπραγμάτευση), είναι 3 φορές την εβδομάδα, αλλά θα πηγαίνω 2, είναι επικίνδυνο λίγο (στους καιρούς που ζούμε) να γυρίζω σπίτι μετά.

2η εκδοχή: Να κάνω παραδοσιακούς χορούς, που επίσης μου αρέσουν πάρα πολύ. Υπέρ: Είναι μόνο 20? το μήνα, μία φορά την εβδομάδα. Κατά: χρειάζομαι ΜΜΜ για να πάω (δεν είναι μακριά, απλά όχι σε ακτίνα... ποδιών), θα είναι σίγουρα πιο αργά από το καράτε (7-9 ή 8-10)...

Δεν ξέρω τι να κάνω! Νιώθω ότι για χορούς έχω χρόνο... για καράτε όχι... μου αρέσει πολύ, αλλά τα 30 ή 40? διαφορά... είναι λεφτά...

Να ξεκινήσω και βλέπουμε;; Εσείς τι λέτε;;

Σήμερα θα παώ για "αναγνωριστική" στους χορούς. Α, να πω ότι και τους χορούς θα τους κάνει γνωστός μου, και στο καράτε τους ξέρω... από παρέα είναι τέλεια και τα δύο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τα περαστικά και όπως λες tinaki τώρα θά ξέρουμε πως κάποια από εμάς ακολουθεί όταν ένα ζουζούνι αρρωσταίνει!!!

Μαριλίνα για να είμαι ειλικρινής πιό πολύ κλίνω προς τον χορό. Και οικονομικά σε συμφέρει καλύτερα αλλά πιστεύω θα ξεδίνεις περισσότερο. Εγώ τουλαχιστον χορό θα έκανα ;);););).

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα μανούλες!

τι κάνετε κοριτσάκια;

πώς είναι οι αρρωστες μανούλες και παιδάκια; Περαστικά σας!

τινάκι μου, όπως είπαν και τα κορίτσια κάθε εμπόδιο για καλό! Το πιστεύω αυτό και χαίρομαι που κι εσύ το βλέπεις έτσι!

Μαριλίνα, μπράβο και πάλι για τη μικρή! Εγώ θα πήγαινα στους χορόυς, το οικονομικό είναι μεγάλο θέμα...

Εμείς το Σάββατο πήγαμε σε γάμο με τη μικρή, της άρεσε πολύ, έριξε και ρύζι πολύ γέλιο! Μετά την αφήσαμε στη μαμά μου και πήγαμε στο τραπέζι για λίγες ώρες. Σήμερα θα πάμε σε κρεβάτι όλοι μαζί, γιατί το Σάββατο έχουμε κι άλλο γάμο αλλά θα πάμε χωρίς τη μικρή αυτή τη φορά. Δε την έχω ξαναφήσει τόσες ώρες, ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Σας αφήνω να δουλέψω κι εγώ.

Φιλάκια πολλά!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!

Τα παιδάκια μου είναι πολύ καλύτερα σήμερα όμως χθες κύλησε και ο άντρας μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Έτσι τώρα είμαστε εγώ κι εκείνος χάλια. :!::!::!:

titoula μπράβο στην κουκλίτσα σας που απολαμβάνει τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις !!!! Όσο για το Σάββατο που θα την αφήσετε μόνη με την γιαγιά μην ανυσηχείς. Από την στιγμή που θα περάσει καλά δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα μανουλίτες!

Αγγελική πως είσαι σήμερα??

Μαριλίνα κι εγώ θα διάλεγα το χορό! Βεβαια εμένα δεν μου αρέσει το καράτε...

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ θα ήθελα να καθίσω λίγο καιρό με τον μικρό, αλλά επειδή στις μέρες που ζούμε δεν πρέπει να χάνονται οι ευκαιρίες, γι΄αυτό πρέπει να ψάχνω από τώρα!

Σήμερα αρχίζει νέος κύκλος Greys anatomy!

Titoula καλά να περάσετε και στον άλλο γάμο και για την μικρή μην ανησυχείς, εμείς στεναχωριόμαστε πιο πολυ από αυτά!

Φιλάκια μανούλες!

Ευχαριστώ tinaki για τα περαστικά!

Καλά εγώ είμαι στον κόσμο μου. Τι ώρα βάζει το greys και ποιές μέρες? Θα το βάζει καθημερινά όπως έκανε με τις επαναλήψεις? Μου άρεσε πολύ και θέλω να το βλέπω όποτε μπορώ.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Είδα μία διαφήμιση την Δευτέρα που έλεγε ότι από σήμερα στις 23:00 ξεκινάει ο νεος κύκλος. Θα είναι καθημερινά, όπως η επανάληψη. Και εμένα μου άρεσε και μάλιστα είχα μείνει με την εντύπωση ότι μετά το μακελειό είχε τελείωσει η σειρά!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Σήμερα απεργώ!!!

Τιτούλα,

μην ανησυχείς. Μια χαρά τα βγάζουνε πέρα τα νινιά. Η δικιά μου έμεινε απότομα μόνη με τη γυναίκα 5 ώρες και δεν έκλαψε καθόλου!!!

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ θα ήθελα να καθίσω λίγο καιρό με τον μικρό, αλλά επειδή στις μέρες που ζούμε δεν πρέπει να χάνονται οι ευκαιρίες, γι΄αυτό πρέπει να ψάχνω από τώρα!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!

Σήμερα αρχίζει νέος κύκλος Greys anatomy

:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

Τρελαίνομαι για αυτή τη σειρά!!!

Ακόμα φέρω βαρέως που το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου (εκεί που πέθανε τελικά ο Τζωρτζ) δεν το είδα γιατί με πήρε ο ύπνος (έγκυος στη μικρή, πρώτο τρίμηνο, θυμάστε φυσικά!!!) και δεν ήξερα ότι είναι το τελευταίο!!! Το αναπλήρωσα κάποια στιγμή.

Και τώρα είμαι κουρασμένη, αλλά έχω το μικρό μου βρυκολακάκι. Λέει, που λέτε, η κόρη μου: "Αφού, μαμά, θες να το δεις και φοβάσαι μην σε πάρει ο ύπνος, δεν θα κοιμηθώ κι εγώ για να σε κρατήσω ξύπνια να το δεις!!!"

Τα λέμε αύριο για το πρώτο επεισόδιο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Με τσάκισε η άτιμη!!!

Όχι μόνο είδα το πρώτο επεισόδιο... κόντεψα να δω και το επόμενο σίριαλ!!!

Εμ, βέβαια. Δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι ή νωρίς το απόγευμα η κυρία, κοιμήθηκε 7-8 που έλειπε η μαμά (εντάξει, δεν φταίει ο μπαμπάς, πρέπει να νύσταζε τρελά και να μην παλευότανε) και στις 12 ήτανε φρεσκαδούρα!!!

Χωρίς πλάκα... πρέπει να δω τι θα κάνω με το θέμα ύπνος, γιατί δεν τα παλεύω αυτά τα ωράρια. Μέχρι που σκέφτομαι να πάρω το No cry sleep solution for toddlers μήπως και μου έρθει καμία ιδέα!!!

Καλημέρα σας!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μαριλίνα στο κάνει κάθε μέρα αυτό?

Εγώ επιτέλους κάθισα και έφτιαξα βιογραφικό! Δεν είχε χρειαστεί να φτιάξω μέχρι τώρα και στην αρχή δεν ήξερα πως να αρχίσω! Αλλά την βρήκα την άκρη...

Αύριο μάλλον θα το στείλω!

Επίσης είμαι πολύ χαρούμενη γιατί από το Σάββατο θα έχω ραπτομηχανή!!! Έχει μία προσφορά το lidl και επειδή ήθελα μία ραπτομηχανή, μου την πήρε δώρο ο παππούς του άντρα μου!

Αυτάαα!

γεια σας κοριτσακια μου

τι κανετε???

εγω ειμαι λιγο αγχωμενη.....αυριο θα παω να κανω μαγνητικη εγκεφαλου για να δουμε τι γινεται.....βλεπετε ο πονοκεφαλος συνεχιζεται και πρεπει να αποκλεισω το πιο κακο και μετα να ψαξω με αλλη ψυχολογια...απο χθες που εκλεισα το ραντεβου βλεπω συνεχεια εφιαλτες....με φοβιζει πολλη η ιδεα να υπαρχει κατι...

δυστυχως ειμαι και μονη μου γιατι ο αντρουλης λειπει ταξιδι και δεν εχω καποιον να με κανει να ξεχνιεμαι....

ελπιζω λοιπον αυριο να σας πω καλα νεα.....

σας φιλω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερούδια!!!

Σήμερα θα πήξουμε στη δουλειά και την επόμενη εβδομάδα. Πιθανώς και το ΣΚ.

Τινάκι μου,

καλή αρχή με το βιογραφικό. Ελπίζω να βρεις σύντομα δουλειά!!!

Ναι, η μικρή το κάνει αυτό κάθε μέρα. Όχι το να κοιμάται αργά το απόγευμα, αργά το βράδυ, όμως, ναι!! Και απορώ πως αντέχει: Εχθές κοιμήθηκε για μεσημέρι 3:20-4:00 και όμως... 12 το βράδυ κοιμήθηκε :shock: Αχ, το βαμπίρ μου!!!

Λετάκι μου,

καλή επιτυχία σήμερα με τη μαγνητική εγκεφάλου. Σίγουρα θα είναι όλα καλά και έτσι θα σου φύγει και ένα άγχος και ίσως μειωθούν οι πονοκέφαλοι!! περιμένουμε νέα σου όσο πιο γρήγορα μπορέσεις!!

Φιλάκια μανούλες και νινάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...