Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Μαριλίνα, μπράβο για τη διπλωματική μια χαρά μου φαίνεται το 8,5! Καλή αρχή στη δουλειά, είναι πολύ καλό που ξεκινάς χαλαρά.

Μπράβο και στη μικρή σου που περπάτησε!:!::D:D:D

Τινάκι, μια χαρά η γιαγιά με τα φαγάκια της! Πρέπει να ήταν πολύ ωραία που φάγατε όλοι μαζί!!!

Λοιπόν, εμείς σήμερα πήγαμε και παίξαμε, κάναμε κούνια, τραμπάλα, τσουλήθρα και ό,τι άλλο υπήρχε...:) μετά ψωνίσαμε και γυρίσαμε σπίτι. Έφαγε και τώρα κοιμάται οπότε πρόλαβα να μπω λίγο.

αααα εχθές στην παιδική χαρά της επιτέθηκε ένα παιδάκι, πήγε από πίσω της, έβαλε τα χέρια του στα μάτια της και της δάγωνε το κεφάλι...την άρπαξα αμέσως αλλά μάλλον τρόμαξε και πόνεσε και έκλαιγε πολύ η μικρούλα μου :(

Σας αφήνω τώρα να φάω και να κάνω μια δουλειά....

Φιλάκια!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλό μεσημέρι κοριτσάκια!!!

Γυρίσαμε κι εμείς από τα Γιάννενα που είχαμε πάει χωρίς τα τέκνα και περάσαμε πολύ ωραία! Βέβαια είχαμε ανέβει κυρίως για κάποια δουλειά που έπρεπε να γίνει αλλά περάσαμε καλά γενικώς!

Σήμερα που γύρισα στην δουλειά δεν είμαι και στα καλύτερά μου γιατί είναι η προτελευταία μου μέρα στο τμήμα που είμαι. Από Τετάρτη επιστρέφω στο τμήμα που ήμουν πριν φύγω για να γεννήσω και ΔΕΝ ΘΕΛΩ...:mad::x:x:x

patousaki mou όντως όταν τα μικρά μας δεν τα ενοχλεί κάτι είναι σκέτη απόλαυση! Και ειδικά τα δόντια τα ταλαιπωρούν πολύ!

Ελπίζω να περάσατε καλά στα γενέθλια που πήγατε...:)

FilioPi καλώς ήρθες κι εσύ ξανά στην παρεούλα μας. Δεν χρειάζεται να απολογείσαι που δεν δήλωνες το παρόν τόσο καιρό. Κι εγώ τον χρόνο για να σας γράφω τα νέα μας τον βρίσκω λίγο στην δουλειά, γιατί αν ήμουνα σπίτι σιγά μην με άφηνε ο ζουζούνης μου να σερφάρω..:-P:razz::-P

tinaki δώσε μου όνομα και διεύθυνση και έφτασε ο μπακλαβάς..;);););)

titoula μου εύχομαι να περάσεις την αδειούλα σου όσο καλύτερα μπορείς:!:

Όσο για το παιδάκι που τρόμαξε την μικρούλα σου τι να πω, η μαμά του τι σου είπε? Ασχολήθηκε καθόλου?

Μαριλίνα ο βαθμός της διπλωματικής σου μου φαίνεται super! Καλό ξεκίνημα και με την δουλειά! Και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο για τα πρώτα σας βηματάκια!!!! Ετοιμάσου για κυνήγι τώρα..;););)

Αυτά για την ώρα κορίτσια, πολλά φιλιά!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα φιλενάδες!! Τι κάνετε?

Εγώ έχω άρρωστο τον μικρό μου με πυρετό και έχει αρκετή γκρινίτσα και καθόλου διάθεση για φαγητό... :(

Κατόπιν γενικής απαιτήσεως, παραθέτω την συνταγή του κέικ μπανάνα :)

http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-mpanana.html

Tinaki, μπιμπερό πιάνουν μόνο για νερό...τίποτε άλλο. Δυστυχώς και οι προσπάθειες με το αντλημένο γάλα, ήταν άκαρπες. Πάλι δεν θέλουν το μπουκάλι. Φυσικά δοκίμασα και στο ποτήρι και με καλαμάκι αλλά πάλι τίποτα. Ειδικά ο μεγάλος ούτε να δοκιμάσει. Μόνο που βλέπει το χρώμα κάνει ότι αηδιάζει και μου πετάει το μπουκάλι. Ουφ τι θα κάνω ρε κορίτσια?? Να περιμένω να πάνε φαντάροι και μετά??

Letaki πώς είσαι? Πώς πάνε οι πονοκεφάλοι? Περαστικά σου!

Μαριλίνα καλή επιτυχια με την διπλωματική.

Patousaki πολύ γέλασα με τα καμώματά σας και μαζί μου γέλαγε και ο μικρός (χωρίς να ξέρει τον λόγο :) ).

RKdwp3.png

Καλημερούδια!!!!

Εμείς χθες καθίσαμε πρώτη φορά και οι τρεις μαζί στο τραπέζι να φάμε! Έβγαλα το δίσκο από το κάθισμα του μικρού, του το χαμήλωσα λίγο και τον έβαλα να κάτσει κανονικά στο τραπέζι, του έβαλα και ένα πιάτο του με φαγητό (κομματάκια βέβαια) του έδωσα το πιρουνάκι του και προσπαθούσε να φάει μόνος του! Τι πλάκα είχε!

Αυτές, τινάκι μου, είναι κάτι στιγμές που δεν ξεχνάς!!! Συγκινήθηκα και μόνο που το διάβασα!!!

αααα εχθές στην παιδική χαρά της επιτέθηκε ένα παιδάκι, πήγε από πίσω της, έβαλε τα χέρια του στα μάτια της και της δάγωνε το κεφάλι...την άρπαξα αμέσως αλλά μάλλον τρόμαξε και πόνεσε και έκλαιγε πολύ η μικρούλα μου :(

Η μαμά του παιδιού αυτού τι έκανε;; οεο;; :confused:

Σήμερα που γύρισα στην δουλειά δεν είμαι και στα καλύτερά μου γιατί είναι η προτελευταία μου μέρα στο τμήμα που είμαι. Από Τετάρτη επιστρέφω στο τμήμα που ήμουν πριν φύγω για να γεννήσω και ΔΕΝ ΘΕΛΩ...:mad::x:x:x

Τόσο χάλια ήτανε, Αγγελική μου;; Η δουλειά, ο προϊστάμενος; οι συνάδελφοι;; τι φταίει;; :confused:

Καλησπέρα φιλενάδες!! Τι κάνετε?

Εγώ έχω άρρωστο τον μικρό μου με πυρετό και έχει αρκετή γκρινίτσα και καθόλου διάθεση για φαγητό... :(

Ελπίζω να είναι καλύτερα ο μικρούλης!!! Περαστικά του!!

Αχ... η έρμη μάνα γύρισε κι αυτή στη δουλειά. Νομίζω ότι είμαι η τελευταία των μοϊκανών από τις μανούλες Ιουλίου που γυρίζω. παρ' όλα αυτά, μου κακοφαίνεται. Και φανταστείτε ότι ακόμα δεν έχω κάνει κανονικά το ωράριό μου.

Αλλά σήμερα, ταράν ταράν, έχω έξοδο: Θα πάω με την κολλητή μου να δω το "Τρίτο Στεφάνι" του Ταχτσή. Να πω και το ωραίο: Όταν κλείσαμε τα εισητήρια, η φίλη μου ήτανε ελεύθερη. Τώρα βγαίνει με κάποιον δις διαζευγμένο... οπότε της λέω: "Του έχεις πει τι θα δούμε;" και όταν το συνειδητοποίησε γελάγαμε!!! :rolleyes:

Η μικρή μου επισήμως ξεκίνησε να κάνει βηματάκια μόνη της!! 4-5 βηματάκια τράμπα τραμπαλίζομαι!!! Εντός των ημερών περπατάει, φεύγει και η μάνα κυνηγάει. Άντε, μήπως χάσουμε και κάνα κιλό. :-)

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα διαδυκτιακές μου φιλενάδες.:-P:razz::-P

Βλέπω έχει πέσει μια σχετική ησυχία στην παρεούλα μας. Τι γίνεται κοριτσάκια μου? Είστε όλες καλά?

Εμείς έχουμε ξεκινήσει να επηρεαζόμαστε από τον καιρό καθώς φαίνεται. Και η Κωνσταντίνα και ο Χρήστος είναι συναχωμένοι. Ο μικρός είναι λίγο περισσότερο και έχει και λίγο γκρινίτσα. Κατά τα άλλα είναι σκέτος σίφουνας! Του αρέσει πολύ να ακούει μουσική και όταν ακούει ένα τραγούδι που του αρέσει αρχίσει να κουνιέται δεξιά-αριστερά και πάνω κάτω λες και χορεύει ζειμπέκικο! Έχει πολύ πλάκα:):):)

Jasmini μια χαρά τα ζουζούνια σου! Ελπίζω να συνήλθαν από το κρυολογηματάκι τους!

Μαριλίνα καλή επάνοδο στην δουλειά και καλή προσαρμογή! Λες να είναι σημαδικό το Τρίτο Στεφάνι για την φίλη σου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

¨Οσο για την δουλειά μου έχει να κάνει με τους συναδέλφους και το άσχημο κλίμα που δημιουργεί η γκρίνια τους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι γεννημένοι για να γκρινίαζουν! Εκεί έχω καταλήξει μετά από 21 χρόνια ¨συνεργασίας¨ μαζί τους!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

πρωινή σήμερα! :D Ξύπνησα από τις 6 χωρίς ιδιαίτερο λόγο... τι να πω...

Λοιπόν, η μαμά του παιδιού δε νομίζω ότι έκανε και πολλά, αν και δεν πολυθυμάμαι γιατί είχα θολώσει εκείνη την ώρα, αυτό που θυμάμαι είναι ότι μετά το συμβάν την ώρα που την είχα αγκαλιά κι έκλαιγε ήρθε και κάτι είπε όπως μην κλαις κάτι τέτοιο και μετά μάλωσε το παιδάκι και φύγανε...

Jasmini, μια χαρά οι άντρες σου! πώς είναι ο μικρός συνήλθε;

Όσο για το θηλασμό κι εγώ λέω πως θα σταματήσω όταν παντρευτεί ή αν πάει να σπουδάσει εκτός Αθηνών που δε θα είμαι μαζί της χαχαχα!!!

Πάντως έχω ξεκινήσει να της δίνω λίγο φρέσκο γαλατάκι σε ποτηράκι. Λίγο όμως πίνει 1-2 δαχτυλα τη μέρα το πολύ...

Μαριλίνα και πάλι μπράβο στη μικρούλα σου και καλό κυνηγητό σε σένα ;)

Αγγελική, υπομονή με τη δουλειά, τι να σου πω...προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι...

Τα παιδάκια σου είναι καλύτερα;

Η Αφροδίτη είναι κι αυτή συναχωμένη 2-3 μέρες και δεν κάθεται με τίποτα να της καθαρίσω τη μύτη. Εσάς κάθονται τώρα που μεγάλωσαν;

Σήμερα πήρε άδεια κι ο άντρας μου και θα είμαστε όλοι μαζί!

Φιλάκια πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Μια νυσταγμένη καλημέρα από την ξενυχτισμένη-εργαζόμενη μάνα!!!

Το έργο ήτανε τέλειο, τεράστιο, αλλά το καταευχαριστηθήκαμε. Κι ο αντρούλης μου ευχαριστήθηκε: Κοίμισε τη μικρή όλο το απόγευμα, ξύπνησε στις 8:30, με αποτέλεσμα το βράδυ να κοιμηθεί κατά τις 1:00!!!

¨Οσο για την δουλειά μου έχει να κάνει με τους συναδέλφους και το άσχημο κλίμα που δημιουργεί η γκρίνια τους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι γεννημένοι για να γκρινίαζουν! Εκεί έχω καταλήξει μετά από 21 χρόνια ¨συνεργασίας¨ μαζί τους!

Πόσα χρόνια;;;:shock::shock: Είναι πολύ άκομψο να ρωτήσω πόσο χρονώνε είσαι; (μπας και πάρω τα πάνω μου η γιαγιά του φόρουμ :rolleyes:)

Εσάς κάθονται τώρα που μεγάλωσαν;

Σήμερα πήρε άδεια κι ο άντρας μου και θα είμαστε όλοι μαζί!

Εννοείται και δεν κάθονται!!! Αφού δεν τους αρέσει!!!

Καλά να περάσετε, Τιτούλα μου!!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κορίτσια εργαζόμενα και μη!!!

Σήμερα ο Χρηστάκος μου σηκώθηκε και φαινόταν καλύτερα. Ελπίζω πως το ίδιο θα είναι και κατά την διάρκεια της ημέρας. Θα πάρω λίγο αργότερα

σπίτι να ρωτήσω πως πάει. Η Κωνσταντίνα μου συνεχίζει να έχει λίγο συνάχι ακόμη αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Ευτυχώς δεν μου έκαναν πυρετό.

titoula ούτε κι ο δικός μου κάθεται να του βάλω fisiomer αλλά έχω βρει ένα κολπάκι και τον ξεγελάω. Του δίνω το μπουκαλάκι και το κρατάει και το κατευθήνει προς το στόμα του νομίζοντας ότι θα τον αφήσω να το δοκιμάσει. Όταν λοιπόν έχει φτάσει πολύ κοντά στο στόμα του το κατυθήνω προς την μύτη του και ψεκάζω. Ο Χρηστάκος μου αιφνιδιάζεται λίγο αλλά δεν διαμαρτύρεται αντίθετα γλείφεται γιατί το fisiomer είναι αλμυρό και του αρέσει :idea::idea::idea:

Μαριλίνα δεν έχω πρόβλημα να σου πω ότι έιμαι 39 χρονών. Και είμαι σίγουρη ότι δεν είσαι η γιαγιά της παρέας :wink:

Αυτά για την ώρα φιλενάδες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Φιλεναδίτσες μου 31 Οκτωβρίου απολύομαι...

Είστε οι πρώτες που το μοιράζομαι, μιας και είμαι ακόμα στην δουλειά και δεν μπορώ να μιλησω με τους δικούς μου...

Ως που θα φτάσει αυτή η κατρακύλα???

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε; Σάββατο πάλι και στο γραφείο...

Τινάκι κάθε εμπόδιο για καλό!!! Κανένας δεν έχει σήμερα σίγουρη δουλειά και ξέρεις πολύ καλά τι γίνεται στον κλάδο μας! Εαν δεν ήταν δικό μας το γραφείο θα το είχαμε κλείσει από καιρό! Δες την θετική πλευρά! Πιο πολύ ώρα με τον Πετράκη!!!

Αγγελικούλα περαστικά στα ζουζουνέλια! Κι εγώ όπως κι εσύ την ξεγελάω την Κατερίνα!

Θα μπώ όταν έχω λίγο χρόνο περισσότερο να σας πω πως κόψαμε τον θηλασμό ...

Σας αφ'ηνω τώρα φιλάκια.... πάμε για μάθημα!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

καλημερα καλημερα...

απο που να ξεκινησω????

να σας πω καταρχας τα δικα μας νεα.....ο μικρος μαλλον την αρπαξε εχουμε μυξουλες και ενα βηχακι ανεπαισθητο αραια και που....προς το παρον δεν τον ενοχλει ευτυχως....οσο αφορα το physiomer μην μου πειτε οτι ειμαστε οι μονοι που καθομαστε οταν το βαζουμε????ναι καλε καθεται και του αρεσει κιολας.....θελει μετα να παιξει μαζι του χαχαχααχα:D:D:D:D:D

εννοειται οτι κανουμε συνεχεια ζαβολιες και αρχισαμε να λεμε και κατι λεξουλες και εχει πολυ γελιο....πλεον καθεται να παιξει και μονος του αλλα οταν παιζουμε μαζι του αρεσει περισσοτερο...

εχουμε παθει και το εξης ολη την ωρα θελει να ειναι με τη μαμα αγκαλια....και το λεει κιολας και ωραια "μαμα αγαλια"""χαχαχαχαχα...λιωνω οταν το λεει...μαλλον περναμε την φαση μας γιατι αρχιζει και καταλαβαινει οτι η μαμα λειπει πολλες ωρες απο το σπιτι....στεναχωριεμαι αλλα δεν μπορω να κανω και αλλιως....

επισης πονοκεφαλος- νικολεττα 1-0 ......ω ναι συνεχιζεται πιο ελαφρια βεβαια αλλα με ταλαιπωρει.....τις 2 τελευταιες μερες εχω και ναυτια......επισης εχω και καθυστερηση 3 μερες(οχι δεν ειμαι εγκυος σιγουρα)μαλλον ειναι απο ολα αυτα....

τινακι μην μου στεναχωριεσαι......εξω γινεται χαμος.....καθε εμποδιο σε καλο οπως λεει και η filiopi....περισσοτερη ωρα με το παιδι...και εμας στην δουλεια τα πραγματα δεν ειναι καλα....ζουμε με την ανασφαλεια της απολυσης.....αλλα πραγματικα δεν μπορουμε να κανουμε και κατι....πλεον δεν απολυεσαι γιατι δεν δουλευεις αλλα γιατι δεν βγαινουν οι εταιρειες.....φανταζομαι δικαιουσαι το ταμειο του οαεδ ε???

μαριλινα καλη επανοδο στην δουλεια ελπιζω να εχεις προσαρμοστει ε???

αγγελικη ολα ενταξει με την αλλαγη στο τμημα ε??

λοιπον σας φιλω και να προσεχετε ναι??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημέρα μανουλίτσες!!!

Τι κάνετε; Καλή εβδομάδα!!!

Φιλεναδίτσες μου 31 Οκτωβρίου απολύομαι...

Τινάκι μου, τι να πω... :-(

Κάθε εμπόδιο για καλό. Μακάρι να βρεις κάτι καλύτερο σύντομα. Στο μεταξύ, να απολαύσεις το νινάκι σου!!!

Μαριλίνα δεν έχω πρόβλημα να σου πω ότι έιμαι 39 χρονών. Και είμαι σίγουρη ότι δεν είσαι η γιαγιά της παρέας :wink:

Ε, κοντά είμαστε!!! Τον Μάρτιο κλείνω τα 38!!!:rolleyes:

επισης πονοκεφαλος- νικολεττα 1-0 ......ω ναι συνεχιζεται πιο ελαφρια βεβαια αλλα με ταλαιπωρει.....τις 2 τελευταιες μερες εχω και ναυτια......επισης εχω και καθυστερηση 3 μερες(οχι δεν ειμαι εγκυος σιγουρα)μαλλον ειναι απο ολα αυτα....

Λετάκι μου,

περαστικά... τι να πούμε!!! Να θαυμάζεις τα κατορθώματα του Θωμά σου, να ξεκουράζεσαι!!! :-P

Επισήμως η μικρή περπάτησε.

και χθες, ανάμεσα σε πόνους, πέρασα ένα απολαυστικό απόγευμα:

Βασικά, κάποια στιγμή με γονάτισε ένας πόνος στο στομάχι, ανακατευόμουνα (όχι ιδέες παρακαλώ, μόνο με τον κρίνο γινότανε αυτόν τον μήνα) προσπάθησα να κάνω εμετό και μετά διπλώθηκα στα δύο. Ήμουνα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, για αυτό πήρε ο σύζυξ μου τα τέκνα του (και τα δύο, πρωτότυπο!!!) και τα πήγε παιδότοπο!!!

Και ήμουνα κάνα 2ωρο μόνη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό θα πει χαλάρωση!!!

κακούργα μάνα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αυτό το σαββατοκύριακο ήταν από χειρότερά μου. Όσο σκεφτόμουν που θα επέστρεφα σήμερα με έπιανε κατάθλιψη. Θα το παλέψω όμως μιας και είμαι γενικώς θετικός άνθρωπος! Ο Χρηστάκος συνεχίζει να έχει μυξούλες μόνο. Είμαι συνέχεια με ένα χαρτομάντηλο στο χέρι και τον κυνηγάω να τον σκουπίσω γιατί αυτός δεν θέλει!

tinaki μου τι να πω, οι καιροί είναι πραγματικά δύσκολοι και σταμάτησα να σκέφτομαι την δική μου στενοχώρια μόλις διάβασα τα νέα σου. Καλά θα κάνω λοιπόν να μην μιλάω για την ώρα!! Έλπίζω να βρεθεί κάτι καλύτερο όσο πιο σύντομα γίνεται. Θεωρώ ότι θα αποζημιωθείς κανονικά. Δεσ΄το σαν μια καλή ευκαιρία να χαρείς το παιδάκι σου και το σπίτι σου :-)

leta800 τι γίνεται με τον μικρούλη σου? Σας πέρασε το συναχάκι σας? Βρε κοριτσάκι μου μήπως πρέπει να το δεις ξανά αυτό το θέμα των πονοκεφάλων? Έχω την εντύπωση ότι έχει κρατήσει πολύ καιρό. Όσο για την αλλαγή στο τμήμα δεν μου αρέσει καθόλου αλλά όπως είπα και στο tinaki στους δύσκολους καιρούς που ζούμε καλά θα κάνω να μην παραπονιέμαι.

Μαριλίνα πίστευα ότι όλες είσαστε το πολύ 30 χρονών, οπότε τώρα που είδα ότι είμαστε κοντά παρηγορήθηκα:!::!::!:

Ελπίζω με το στομάχι σου να είναι όλα καλά και να συνήλθες.

Αυτά κορίτσια θα τα πούμε ξανά με την πρώτη ευκαιρία.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα φιλενάδιτσες μου!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για την συμπαράσταση!!! Από χθες έχω αρχίσει να νιώθω καλύτερα.. Έχω ήδη μιλήσει με ένα δύο άτομα που αν υπάρξει κάποια δουλειά γραφείου θα το ξέρουν από τους πρώτους και έμαθα ότι μετά τα Χριστούγεννα θα ανοίξουν στην περιοχή ένα καινούργιο super market και μία μεγάλη εγκατάσταση golf που θα απασχολήσει αρκετό κόσμο! Οπότε πιστεύω κάτι θα βρω... Έχω και ένα χρόνο μπροστά μου, θα πάρω και την αποζημείωση...

Ο μικρός μου φαίνεται ετοιμάζετε και για άλλο δόντι γιατί έχει μία περίεργη γκρίνια τις τελευταίες δύο μέρες...

Πάντως είναι πολύ χορευταράς!! Του βάζω τραγούδια και γυρίζει γύρω γύρω, σηκώνει τα χέρια ψηλά και προσπαθεί να κάνει ήχο με τα δάχτυλα, χθες προσπαθούσε να κάνει και χοροπηδηχτά!! χαχαχα! Είχε πολύ πλάκα!

Λετάκι άντε κοριτσάκι μου να το ξανακοιτάξεις που δεν είσαι καλά.. Και αν είναι ψυχολογικό κοίτα να ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ!!!! Δεν βγαίνει τίποτα με το να σκάμε!! Από την Παρασκεύη που έμαθα για την δουλειά μου όλο λεω "την υγεία μας να έχουμε και όλα τα άλλα βρίσκονται" και το πιστεύω (εντάξει εννοείται πως έχω άγχος κτλ αλλά δεν το αφήνω να με πάρει από κάτω!)! Η ζωη είναι μικρή για να την ζούμε μέσα στην μαυρίλα!

Μαριλίνα συγχαρητήρια για την μικρή!!!!! Πώς είσαι σήμερα???

Αγγελική καλό κουράγιο στην δουλειά και περαστικά στο αγοράκι σου!!!!

Φιλάκια μανούλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...