Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Μαριλίνα, καλή επιτυχία με τη διπλωματική σου!

Αγγελική, χρόνια πολλά στην Κωνσταντίνα σου! Να τα εκατοστήσει! Να είναι πάντα ευτυχισμένη!

vickoyla, καλώς μας ήρθες και πάλι!

tinaki, μπράβο που περάσατε καλά! εγώ έχω άδεια την άλλη εβδομάδα...2 μέρες δουλειάς ακόμα!

Jasmini, μπράβο που περπατήσατε! Με το θηλασμό κάνουμε ΥΠΟΜΟΝΗ!:lol: προσπαθώ να της δώσω και λίγο φρέσκο αλλά δεν το πολυθέλει...θα δούμε...;)

για πες και τη συνταγή για το κεικ:D

Λέτα, περαστικά σου! Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου, κοίτα να περνάς καλά και να είσαι ήρεμη!

Λοιπόν, εμείς πήγαμε στο γιατρό την προηγούμενη εβδομάδα. Πολύ κλάμα το καημένο. Της έκανε εμβόλιο και η Αφροδιτούλα έκλαιγε και φώναζε "ΑΓΚΑΑΑΑΑΘΙ" τη λυπήθηκα!

Κατά τα άλλα είναι 77 πόντους 9750γρ. Θα πάμε παλι τέλη Νοέμβρη στο γιατρό, ευτυχώς αργούμε ακόμα.

Καλό βράδυ σε όλες!

Φιλάκια!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσάκια τί κάνετε?

πάλι χάθηκα με αυτά και με εκείνα.... αλήθεια πού βρίσκετε χρόνο και μπαίνετε? εμάς μόλις δεί οτι ανοίγουμε το λάπτοπ...γυαλίζουν τα μάτια του!!!! οπότε μόνο τέτοια ώρα αν μπορέσω να μπώ με ησυχία ή κανένα μεσημεράκι....

Μαριλίνα μου καλή επιτυχία...και υπομονή!!!!!!

Λετάκι επιτέλους συνήλθες! φρόνιμα τώρα και όχι πολλές σκέψεις!! δεν κάνουν καλό! λίγα και καλά...

Τζασμίνι φαντάζομαι τους ρυθμούς που θα θηλάζετε....... λοιπόν εγώ αποφάσισα καταρχήν να θηλάσω μέχρι τα 2 του χρόνια αν και εφόσον το θέλει και ο ίδιος...(σημειωτέον οτι μέχρι στιγμής φαίνετε να θέλει να θηλάσει μέχρι τα 82....χαχαχαχα), και θηλάζουμε πρωί, μεσημέρι και βράδυ. και φυσικά εάν ξυπνήσει το βράδυ ξανάμανά...! άρα έκοψα αυτούς τους θηλασμούς που έκανε επειδή βαριόταν...οπότε όλη την ώρα τον απασχολώ με κάτι! δεν τον αφήνω να βαρεθεί! φρέσκο γάλα ... ούτε να το δεί δεν θέλει. χθές το πρωί του έδωσα ΝΟΥΝΟΥ να δοκιμάσει, ήπιε δυο γουλίτσες και φτάνει!!!!

Βικούλα καλως ήρθες! τί κάνει ο παίδαρος? πώ πώ....παληκάρι κανονικό πάντως!!!! φιλιά στην πατρίδα!!!

Αγγελικούλα χρόνια πολλά για την μικρούλα σου καταρχήν!!! τέλεια σε βάρος και ύψος το αντράκι....

Ελεάννα μου...υπομονή με τα δόντια!!! σκέψου οτι είναι μόνο η αρχή!!! ξέρεις πόσα έχουμε ακόμη να περάσουμε??????? ούούούούούούούούούού............(αυτο για να σε παρηγορήσω.......χιχιχιχ)

Τινάκι, σούπερ που περάσατε τόσο όμορφα στην Αθήνα...παρόλα τα προβληματάκια...! πολύ με χάλασε όμως το αυγό μέσα στην φρουτόκρεμα...μπλιάχ.......

καλέ ποιά ξέχασα???????

λοιπόν, εμείς περπατάμε (μάλλον σας το έχω πεί έτσι...?????) αν όχι, μάθετε οτι περπατάμε απο 30 Αυγούστου! και πλέον τρέχουμε!!!

είμαστε 11,500 κιλά, 83εκ. και δόξα τω θεό το παιδί μου έχει δείγματα ενός πολύ υπάκοου παιδιού!!! βέβαια ταλιμπανίζει ώρες ώρες σαν παιδάκι, αλλά πραγματικά όταν του λέω κάτι, με κοιτάζει ΜΕΣΑ στα μάτια (πιο μέσα δεν γίνετε δλδ...) και μετά όταν κάνει αυτό που του είπα, καταλαβαίνω πόσο πολύ με καταλαβαίνει! και μετά ανεβαίνω σε ένα δέντρο και ανοίγω διάπλατα τα μάτια...ναί ναί καλά καταλάβατε...όπως οι κουκουβάγιες!!!

αχ κορίτσια είμαι τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ ευτυχισμένη με αυτό το πλασματάκι!!!!!!!!!! που πλέον απορώ...ΤΊ ΈΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ?

Τιτούλα εσένα ξέχασα τελικά! να μου φιλήσεις την Αφροδιτούλα γιατί κι εγώ πόνεσα με αυτό το παλιοαγκάθι!!!!

φιλάκιαααααααααααααα και καλό χειμώνα!!!! σας είπα????? δεν σας είπα!!!!!!!!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

να σας πώ και το κατόρθωμά του? προχθές ήθελα να κάνω κάτι στο φωτιστικό του δωματίου του και πήρα ένα τύπου σκαμπό που έχουμε απο τα ΙΚΕΑ και είχα ανέβει πάνω και μαστόρευα! ο κύριος με είδε και πάλευε να ανέβει κι αυτός αλλά δεν τον άφηνα...και τί έκανε??? αφού είδε και απόειδε, άνοιξε το συρτάρι της ντουλάπας του που είναι μέσα οι κάλτσες του και μπήκε μέσα όρθιος και καθόταν και με κοιτούσε γελώντας σαν να λέει..."σκασίλα μου που δεν με άφησες να ανέβω...βρήκα εγώ τί να κάνω"...

εν τάχει σας λέω και το σημερινό! ξυπνήσαμε το πρωί και οι τρείς, ο μπαμπάς μας ετοιμαζόταν να φύγει για την δουλειά του, εγώ μόλις είχα βγεί απο το μπάνιο και βλέπουμε τον μικρό να παίζει με κάτι στο πάτωμα!

λέω στον άντρα μου "τί είναι αυτά"?

και μου απαντά "μάλλον παξιμάδια".

και λέω κι εγώ "και πού βρέθηκαν τα παξιμάδια στο γραφείο σου πρωί πρωί στο πάτωμα"?

και εκείνη την ώρα συνειδητοποιούμε οτι δεν ήταν παξιμάδια, αλλά ο Δημήτρης μόλις είχε χέσει στο πάτωμα!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

τώρα γελάω άλλά εκείνη την ώρα που τα είχε πιάσει κιόλας και τα άλειφε στα χέρια του...... τί να σας λέω...το χλωρίνιασα μετά!!!! όχι το πλακάκι καλέ!!! το παιδί!! το πλακάκι το ξήλωσα και το πέταξα!!!!!!!!!!

και για να σας ληθεί η απορία πώς τα έκανε στο πάτωμα αφού φορούσε πάμπερς...το πάμπερς είχε τραβηχτεί απο το ένα μέρος και είχε μπεί μέσα στο πωπουδάκι του....και ναί....έγινε το θαύμα!!!!!!!!!!!

ciaooooooooooooooooooooo

31/07/2010

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!!

titoula μια χαρά η Αφροδιτούλα σου αν και αυτά τα παλιοαγκάθια πολύ τα ταλαιπωρούν......

Ευχαριστώ για τις ευχές σου για την Κωνσταντίνα μου:P!

patousaki mou καλά ο γιός σου είναι παίδαρος παιδί μου, φτου φτου σκόρδα το αντράκι σας:!::!::!:

Όσο για τα κατορθώματά του.....ειδικά με αυτό με τα κακάκια του γέλασα πολύ!!! Εμένα ο δικός μου κάθε φορά που θέλει να κάνει κακά κάθεται λίγο και σφίγγεται για να καταλάβουμε τι θέλει και μετά μας παίρνει από το χέρι και μας πηγαίνει στο μπάνιο για να τον βάλουμε στην λεκάνη να τα κάνει εκεί! Τον είχα πάει μία φορά έτσι για δοκιμή και φαίνεται του άρεσε η διαδικασία και από τότε μας πάει μόνος του!

Εμείς έχουμε κόλλημα με το πουλάκι μας. Με το που θα του βγάλουμε την πάνα το χέρι του πάει αυτομάτως στο τσουτσουνάκι του και αρχίζει και το τραβάει, το τσιμπάει, το χαιδεύει μέχρι που στο τέλος το κάνει ντούρο!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μην νομίζεις πως μας περισεύει χρόνος για χαζολόγημα στο σπίτι. Εγώ σας γράφω τα νέα μας από την δουλειά όταν είμαι λίγο χαλαρή. Οπότε μην νιώθεις άσχημα που τρέχεις, κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν ήμουν σπίτι.

Σε ευχαριστώ κι εσένα για τις ευχές σου γλυκιά μου κουκουβάγια:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αυτά για την ώρα κοριτσάκια μου, σας φιλώ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Αρε πατουσακι καιρο ειχα να διαβασω ποστ σου....Τι γελιο?Στρινγκ εγινε το παμπερς ε? Εμεις δεν αφηνουμε τιποτα σε ηρεμια ηταν να μην περπατησουμε τωρα που αρχισαμε σκαρφαλωνουμε παντου παντου ομως...δεν ξερω ποσο θα αντεξουν οι κανεπεδες. Σημερα πηρα ενα πουφ και ανεβηκε πανω στο μπουφε και με τι χαρα!δεν πρεπει λεπτο να τον αφηνω απο τα ματια μου.Ολη την ωρα σκανταλιες αφου αν τον βλεπω σταματιμενο και σκεπτικε σιγουρα ετοιμαζει μεγαλη σκανταλια.Υπομονηηηηη θα παει φανταρος δεν θα παει?

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσαρες μου....

επανηλθα και ειμαι καλα....με ποναει ακομα το κεφαλι αλλα θα περασει που θα παει...μεσα σε ολα γριπωθηκα κιολας αλλα δοξα το θεο ειμαι καλα....

εμεις χθες πηγαμε στον παιδιατρο και καναμε και το εμβολιακι μας και το παλληκαρι μου δεν εκλαψε καν...ω ναι...ειμασταν κυριοι...απο κιλα ειμαστε 11800 και 86 ποντους...ξεφυγαμε σας λεω.......

εχει μαθει το εξης ο κυριος λοιπον και δεν ξερω απο που....αν δεν του κανεις αυτο που θελει ερχεται και σε δαγκωνει....ω ναι καλα ακουσατε....δαγκωνει και δυνατα μαλιστα πονας μετα.......

πατουσακι ξεκαρδιστικα απο τα γελια.........απιστευτος ο μικρος......:P:p:p:p:p:p:p

λοιπον σας φιλω και ευχαριστω για το ενδιαφερον εισαστε η καλυτερη παρεα ...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα μανούλες;

Τι μου κάνετε;

Καλά πατουσάκι πολύ γέλιο με τα "παξιμάδια" χαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol:

Λέτα ολόκληρος άντρας ο μικρός σου! Κι εμένα δαγκώνει... :( αλλά προσπαθώ να της το κόψω...

Αγγελική, μπράβο θα μάθει γρήγορα να πηγαίνει τουαλέτα ο μικρός!

vickoyla, μεγάλωσαν και κάνουν όλο σκανταλιές τώρα.

εμένα το πρωί έχυσε τον καφέ και μετά έλεγε μημιά (=ζημιά) χιχιχι

Τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα!!!! Από Δευτέρα ΑΔΕΙΑΑΑΑ!!!!

Φιλάκια πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλό μεσημέρι και από μένα κορίτσια!

Παρασκευή τι ωραία μέρα!!!! Σε 5 ωρίτσες φεύγουμε με τον αντρούλη μου και ένα φιλικό μας ζευγάρι για Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα. Μόνο οι τέσσερις μας χωρίς τα παιδιά!

Βικούλα μου όπως τα λες! Τώρα που περπατάνε είναι σκέτοι σίφουνες! Ευτυχώς ο δικός μου δεν είναι ακόμη πολύ του σκαρφαλώματος αλλά ότι βρίσκεται μπροστά στο το οπτικό του πεδίο πρέπει να το πιάνει οπωσδήποτε! Και φυσικά μετά το πετάει κάτω. Εννοείτε πως στο μπαλκόνι έχουμε βάλει προστατευτικό πλέγμα.

Λετάκι μου περαστικά σου και μάλλον ο πονοκέφαλος αυτή την φορά προέρχεται από την γριπούλα σου. Καλά ό γιός σου γίγαντας, δεν το συζητώ! Και γενναίος!! Εμένα ο Χρήστος όταν δεν γίνεται το δικό του τσιρίζει και χτυπιέται. Σαν πρώτη αντιμετώπιση δεν του δίνω σημασία οπότε και αυτός αφού βλέπει ότι δεν του περνάει σταματάει. Ελπίζω να συνεχίζει να είναι αποτελεσματικό και όταν θα μεγαλώσει περισσότερο.

titoula θα πάτε κάπου στην άδεια σου ή θα μείνεται εδώ? Όπως και να είναι κοίτα να περάσεις καλά και να ξεκουραστείς!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

άντε και καλό Σαββατοκύριακο επισήμως πλέον!!!!

εμένα βέβαια δεν μου κάνει διαφορά σαν ημέρα μιας και δεν δουλεύω...αλλά κατανοώ και εσάς που δουλεύετε!!!

βέβαια για να πώ την αλήθεια μου, είναι διαφορετικά το σκ γιατί ο άντρας μου δεν δουλεύει, οπότε περνάμε σούπερ! είναι απο αυτούς που θέλει όλη την ώρα κάνουμε κάτι. οπότε είτε βόλτα θα πάμε...είτε βόλτα...ή θα πάμε βόλτα...ααααα και μπορεί να πάμε και βόλτα!!!!! κοινώς δεν καθόμαστε καθόλου στον κ..ο μας!!!

τιτούλα δώστου να καταλάβει τώρα! πόσες μέρες έχεις άδεια?

αγγελική τέλεια που θα πάτε Γιάννενα 4άδα! φαντάζομαι την ανυπομονησία που έχεις! κι εγώ θα ήθελα πάρα πολύ ένα διημεράκι..μαζί με τον μικρούλη βέβαια αλλιώς θα πάθω καταθλιψάρα απο την πρώτη στιγμή!

λέτα.....ΓΙΓΑΝΤΑΚΙ ο γιός σου! κι εγώ που έλεγα οτι ο δικός μας είναι τεραστιούλης! η αλήθεια είναι οτι όλοι τον λένε ΚΙΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ..αλλά μάλλον δεν έχουν δεί τον δικό σου!!!! τέλεια!!! είστε μια πάρα πολύ όμορφη οικογένεια, δεν πρόλαβα να σου γράψω στο άλλο!!! και φυσικά όλα τα λεφτά αυτό το πλασματάκι!!!!

λοιπόν κορίτσια θυμάστε που κάποτε σας έλεγα οτι έχουμε μόνιμα μια γκρίνια????????

ε καμία σχέση! άλλο παιδί! πραγματικά απο τότε που έσκασαν τα δόντια του και περπάτησε...έχω το πιο βολικό, ήρεμο και υπάκουο μωρό στον κόσμο! είναι λατρείας!!!!!!

πρίν κοιμηθεί με χτύπησε και καλά στην κοιλιά μου με ένα παιχνιδάκι και έκανα οτι κλαίω...και τί έκανε???????????? ήρθε και με έκανε "μα" στο μάγουλο!!!! έλιωσα σας λέω η μάνα!!!!

κατα τ'άλλα συνεχίζονται οι βόλτες μας πρωί απόγευμα στην παιδική χαρά, όπου αγκαλιάζει όοοοοοοολα τα παιδάκια, έχω γνωρίσει και αρκετές μανούλες και μετά τα πηγάινουμε βόλτα και με τα καρότσια!!!!

αύριο έχουμε και γενέθλια οπότε θα το καταευχαριστηθεί!!!!

η λίνεαλ πού είναι βρε παιδιά?

φιλιά προς το παρών μανουλίτσες και γλυκά τερατάκια!!!!

31/07/2010

Διαφημίσεις

Τι κάνετε μανουλίτες μου; Εδώ μια ξεχασμένη μανουλίτα επανέρχεται σιγά σιγά! Διάβαζα τα νέα σας όλο το καλοκαίρι αλλά που καιρός για να γράψω!!!! Μετά τις διακοπές μας αρχές Ιουλίου κάναμε μετακόμιση, μετά τα γενέθλια της μικρής, μετά τη βάπτιση, μετά ευτυχώς φύγαμε πάλι λίγες μέρες διακοπές και μετά βάψαμε το σπίτι... οπότε τώρα ναι μπορώ να πω ότι χαλαρώνω σιγά σιγά!

Η μπουμπού καλά μας τρελαίνει! Περπατάει, μιλάει, κάνει νάζια αλλά και αταξίες, χε....νοι είμαστε με τον πατέρα της! Όλη μέρα ρωτάμε ο ένας τον άλλο πόσο όμορφη και εξυπνη είναι για να πάρουμε την απάντηση πάααρα πολύ! Πολύ κουκουβάγιες σας λέω!!!!

Τώρα είμαι στο γραφείο, θα κάνω μαθήματα σχεδίου σε ένα κοριτσάκι, για να δούμε πως θα πάμε! Σας αφήνω λοιπόν και θα τα ξαναπούμε σύντομα!!! Φιλάκια!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα!!

Τι κάνετε μανουλίτσες??

Εγω είμαι στη δουλειά και περιμένω να παει 14:00 να παω σπιτάκι μου!! Πεινάω κιόλας και θα ήθελα να φαω καμία σπιτική πιτούλα, σπανακόπιτα, χορτόπιτα, τυρόπιτα, κιμαδόπιτα.... Μμμμμ... μάλλον πρέπει να σταματήσω πριν τρέξουν σάλια στο πληκτρολόγιο! Χαχαχα!!

Μαριλίνα καλή επιτυχία με την διπλωματική σου σήμερα!!! Και καλό κουράγιο για την επιστροφή σου στην δουλειά την Δευτέρα... Περιμένουμε να μας πεις τα νεα σου..

Λετάκι τι άντρακλας είναι ο γιος σου!!??? Φτου φτου φτου!! Εμένα είναι λίγο μινιατούρας, μόλις 79 πόντους και ούτε 10 κιλά.. Ελπίζω να πάρει τα πάνω του μεγαλώνοντας..

Το δάγκωμα το έχουμε κι εμείς... Πως κόβεται αυτό το πράγμα??

Περαστικά και για την γρίπη..

Titoula καλά να περάσεις στην άδειά σου!!!!!!!!!!!!!

Patousaki τελικά δεν θα τον πάτε παιδικό? Θυμάμαι πάντως που είχες πει πως αν τον πάτε θα πρέπει να πηγαίνεις το φαγητό του σε κατσαρολάκι και ήθελα να σου πω ότι κυκλοφορούν κάτι σαν μεταλλικά "ταπερ" που έχουν και χερουλάκι που διπλώνει και είναι γι αυτή τη δουλειά. Βάζεις το φαγητό σαν σε "ταπερ" και το ζεσταίνει η παιδαγωγός στην κουζίνα σαν να είναι κατσαρολάκι.

Καλά να περάσετε στα γενέθλια!!!!

Αγγελική τώρα θα είσαι στα Γιάννενα (στείλε μου λίγο μπακλαβά...), ελπίζω να περνάς τέλεια!!!!!

Jasmini γενικά το μπιμπερό το πιάνουν??

Vickoyla θέλεις να ελπίζεις ότι όταν παει φαντάρος θα ηρεμήσεις???? χαχαχαχα!!! Δεν νομίζω, δεν νομίζω!!!! Πάρε απόφαση ότι μια ζωή θα έχουμε πάντα κάτι για να ανησυχούμε!!

Συμπεθερούλα μου καλώς ήρθες!!! Πως πήγε το μάθημα με το κοριτσάκι??

Φιλάκια μανουλίτσες!!

Γεια σας κι απο μένα!

Και ναι πλέον είμαι σε άδεια! Δε θα πάμε πουθενά γιατί ο άντρας μου δεν έχει άδεια, αλλά θα κάτσω με τη μικρούλα μου που μου λείπει κάθε μέρα που την αφήνω στη γιαγιά...Ελπίζω να ξεκουραστώ και λίγο αν και δεν το βλέπω...

τινάκι, πιτούλες ε; μμμμμμμ! τρέχουν και τα δικά μου σάλια χιχιχι!

FilioPi, καλώς ήρθες και πάλι!

πατουσάκι, καλά να περάσετε στα γενέθλια σήμερα!

Αγγελική, να περάσετε πολύ όμορφα στα Γιάννενα!

Φιλάκια πολλά και καλό ΣΚ σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια!!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημερούδια,

κοριτσάρες μου!!! Τα νέα τρέχουν και δεν προλαβαίνω ούτε να ενημερώσω ούτε να ενημερωθώ!!!

σημειωτέον οτι μέχρι στιγμής φαίνετε να θέλει να θηλάσει μέχρι τα 82....χαχαχαχα

Κι η δικιά μου το ίδιο...

Παρασκευή τι ωραία μέρα!!!! Σε 5 ωρίτσες φεύγουμε με τον αντρούλη μου και ένα φιλικό μας ζευγάρι για Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα. Μόνο οι τέσσερις μας χωρίς τα παιδιά!

Αγγελική μου,

ελπίζω να περάσατε πάρα πολύ καλά!!! Είμαι σίγουρη, δλδ.

Τι κάνετε μανουλίτες μου; Εδώ μια ξεχασμένη μανουλίτα επανέρχεται σιγά σιγά!

Καλώς μας ήρθες, Φιλλιόπι!!!

Λοιπόν...

εξετάστηκα στη διπλωματική, πήρα 8,5 (δεν ξέρω εάν είναι καλό και δεν με νοιάζει, ξεμπέρδεψα με το ΕΑΠ!!!) και σήμερα... πρώτη μέρα στη δουλειά.

Λείπει ο προϊστάμενος, οπότε τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά χαλαρά αυτές τις μέρες για μένα... μέχρι που σκέφτομαι ότι θα βαρεθώ.

Εχθές πήγαμε σε κάτι γενέθλια και, επιτέλους, ξεκουνήθηκε και η δικιά μου και έκανε 1-2 βηματάκια μόνη της. Το τόλμησε, επιτέλους!!!

Αυτά!!!

Καλή εβδομάδα και τα λέμε!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου και καλή εβδομάδα!!

Titoula τελικά όταν γύρισα σπίτι είχε φτιάξει η γιαγιά μου σπιτική πίτσα και πεϊρνιλι! Μπορεί να μην ήταν η πίτα που ονειρευόμουν αλλά ήταν πολύ γιάμι γιάμι!!

Μαριλίνα μπράβο στο κοριτσάκι σου! Πάντως κάθε παιδί έχει το ρυθμό του, μιλούσα με μία ξαδέλφη του άντρα μου προχθές και μου είπε πως η κόρη της περπάτησε 17 μηνών!

Εμείς χθες καθίσαμε πρώτη φορά και οι τρεις μαζί στο τραπέζι να φάμε! Έβγαλα το δίσκο από το κάθισμα του μικρού, του το χαμήλωσα λίγο και τον έβαλα να κάτσει κανονικά στο τραπέζι, του έβαλα και ένα πιάτο του με φαγητό (κομματάκια βέβαια) του έδωσα το πιρουνάκι του και προσπαθούσε να φάει μόνος του! Τι πλάκα είχε!

Φιλάκια μανούλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...