Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Λετάκι εύχομαι να έχεις συνέλθει ήδη και να το αφήσεις πίσω σου όλο αυτό. Πάντως αν δεις ότι συνεχίζονται οι πονοκέφαλοι καλό θα ήταν να το ψάξεις λίγο καλύτερα. Όπως και να έχει κοίτα να ξεκουραστείς λιγάκι κοριτσάκι μου, το άγχος είναι κακός ....σύμβουλος.

Κατά τα άλλα εμείς χθες πήγαμε στον παιδίατρο για εμβολιάκι όπου κλάψαμε αρκετά αλλά ο κακομοιρούλης ο Χρηστάκος μου ήταν νυσταγμένος εκείνη την ώρα οπότε το τσίμπημα μας έκατσε πολύ στραβά! Από βάρος είμαστε στα 10,500 και το ύψος μας είναι 78 πόντοι.

Αυτά τα ολίγα, φιλάκια!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λετάκι μου,

περαστικά σου και ελπίζω ήδη να είσαι καλύτερα. Από ότι μας είπες, έχετε κάποιες αναποδιές και μάλλον αυτό, σε συνδυασμό με τον Θωμά που μεγαλώνει και θέλει κυνήγι, την επιστροφή στη δουλειά από άδεια κλπ σου δημιούργησε στρες. Ξεκουράσου και ηρέμησε, γιατί το νινί θέλει τη μαμά του να είναι καλά!!! Γράψε μας πάλι νέα σου!!!

Βικούλα,

καλώς την!!! Σε καταλαβαίνω, κι εγώ έχω μία μικρή τσίτα στο σπίτι μου, αλλά με αφήνει και λίγο στην ησυχία μου!!!

Αγγελική μου,

χρόνια πολλά (με ολιγοήμερη καθυστέρηση) στην Κωνσταντίνα σου (τώρα πήρα χαμπάρι το τικεράκι σου!!! Πως είναι το σχολείο; Προσαρμοστήκατε;

Κι η δικιά μας κάπου τόσο ήτανε τη Δευτέρα που πήγαμε στην παιδίατρο.

Κατά τα άλλα, πήγαμε δύο μέρες παιδική χαρά και το καταχάρηκε. Έκανε κούνια, σκαρφάλωνε στην τσουλήθρα και έκανε... πέρασε πολυ ωραία.

Το γάλα δεν το πίνει ούτε το καινούριο, αλλά περιμένω να περάσουν 2-3 μέρες και μετά να πάρω την παιδίατρο για... περαιτέρω οδηγίες. Επίσης, το αυγό το αρνείται συστηματικά!!! Θα δούμε!!!

Σήμερα έρχεται και ο μπαμπάς μας, αύριο θα πάμε σε κάτι γενέθλια και Κυριακή φεύγουμε για Σούνιο για ένα βράδυ.

Έχουμε απεργία τη Δευτέρα για την εργασιακή εφεδρεία. Πρώτη φορά που λέω, επιτέλους, να επιστρέψω στη δουλειά, να τα ξέρω από πρώτο χέρι!!! Επίσης, μας ήρθε και το μπουγιουρντί της εφορίας να επιστρέψουμε 1000? περίπου.

Αυτά!!!

Σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλησπερα μανουλιτες....

βικουλα μας ελειψες καλε....πως εισαι???

λοιπον τα νεα μου:ναι ναι ειμαι παρα πολυ καλα....ευτυχως το ξεπερασα απο οτι φαινεται....μεχρι χθες αισθανομουν βαρυ το κεφαλι μου αλλα σημερα ειμαι περδικι...το μονο που ετσι μου εμεινε ειναι πρηξιμο λογω κορτιζονης και απιστευτη ορεξη για φαι...καλε που το εξηγειται αυτο....ααα και μια ελαφρια δυσκοιλιοτητα(καλε θα σκασω σας λεω....)

το φιλοσοφησα αλλιως το πραγμα και δεν αγχωνομαι ξανα για τιποτα μα για τιποτα....τελειωσε....δεν θα παθω εγω ζημια.....

επισης ο μικρος μου επειδη βγαζει τους τραπεζιτες με εχει τρελανει στην γκρινια.....ειχατε καμια εμπειρια απο αυτο???δεν τρωει και το φαι του με τιποτα...να φανταστειτε δεν εφαγε το μεσημερι και κοιμαται τωρα απο τις 14,30 και ακομα να ξυπνησει....ψιλοανησυχω....

προς το παρον σας φιλω

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλενάδες!

Λετάκι μου περαστικά σου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εμένα με πιάνουν ημικρανίες αλλά όχι σε τόσο βαθμό όπως το περίγραψες εσύ. Φαντάζομαι εγώ και τρελαίνομαι όταν με πιάνει πόσο μάλλον τι πρέπει να πέρασες εσύ. Πάντως εμένα ο γιατρός μου έχει δώσει ένα φάρμακο (κάτι φακελάκια με σκόνη, Premig ) και ομολογώ ότι κάνουν θαύματα. Δεν ξέρω για τη δική σου περίπτωση μιας και δεν είμαι γιατρός, απλά το αναφέρω.

Όσον αφορά τα μωράκια μας και ο Χρηστάκος μου κάνει τα ίδια: γκρινιάζει όλη μέρα και δεν τρώει το μεσημέρι με τίποτα. Επειδή πριν μια βδομάδα του αλλάξαμε γάλα(από σκόνη , τώρα του δίνουμε Noulac) θεώρησα ότι η αλλαγή ήταν υπεύθυνη για τη συμπεριφορά αυτή. Καταλάβαινα όμως ότι βγάζει και δοντάκια γιατί έβαζε τη μπουνίτσα του όλη μες το στόμα για να ανακουφιστεί. Ρώτησα το γιατρό και μου είπε ότι αν ήταν από το γάλα θα διαμαρτυρόταν λίγο μετά αφού το έπινε, πράγμα που δεν συμβαίνει. Άρα μένουν τα δοντάκια...Ξέρετε μέχρι πότε θα βγάζουν δόντια; Τι πόνους τραβάνε τα μωράκια μας:-(

Φιλιά πολλά σε όλες! Καλή βδομάδα από αύριο και καλή σχολική χρονιά σε όλα τα μεγαλύτερα παιδάκια και τις μανούλες τους!

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Το Σάββατο κάναμε το πάρτυ για τα γενέθλια της Κωνσταντίνας μου. Έιχαν έρθει καμιά δεκαρία φίλοι της και έπαιξαν, χόρεψαν, τραγούδησαν.... Ωραία ήταν!

Κατά τα άλλα ο Χρήστος έχει μπει σε διαδικασία οδοντοφυίας με γρήγορους πια ρυθμούς ( ήταν να μην πάρει φόρα αυτό το παιδί! ) και έχουμε αρχίσει την γκρίνια. Ευτυχώς όχι συνέχεια αλλά όταν τον πιάνει....

Μαριλίνα ευχαριστώ για τις ευχές σου! Με το σχολείο όλα καλά, να είχαμε και βιβλία όμως........

Καλά αυτό με την εφορία είναι το κάτι άλλο. Εμένα με ανεβάσανε φορολογική κλίμακα γιατί συμπεριέλαβαν στα έσοδά μου και τα επιδόματα της γέννας που πήρα, τα οποία σημειωτέον δεν φορολογούνται! Και μετά σου λένε κάντε παιδιά έχουμε υπογεννητικότητα. Ναι αμέ πως το θες?????

Λετάκι χαίρομαι που συνήλθες και χαίρομαι περοσσότερο που αποφάσισες να δώσεις λίγο προτερεότητα σε σένα! Μπράβο!!!!!

Όσο για τα δόντια του μικρού σου αν τον δεις ότι είναι πολύ ανήσυχος δώστου λίγο Depon για να τον καλμάρουν. Εγώ έτσι κάνω στον Χρήστο.

Ελεάννα υπομονή με τα δοντάκια! Κάθε παιδί έχει τους δικούς του ρυθμούς με τα δόντια οπότε και δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία που τελειώνουν με αυτά.

Αυτά κορίτσια, σας φιλώ!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!

Επέστρεψα πια κι εγώ... Μία βδομάδα ήταν και πέρασε... Περάσαμε πάρα πολύ ωραία στην Αθήνα και τελικά την Τρίτη το βράδυ ανέβηκε και ο άντρας μου! Το ευχαριστήθηκα πιο πολύ γιατί πήγαμε τον Πετράκο σε πολλά μέρη να παίξει, παιδικές χαρές, σε παιδότοπο, στο mall που έχει δραστηριότητες με Playmobil, στον παιδότοπο του IKEA και στην "αρραβωνιαστικιά μας"!! Κάθε μέρα και από κάπου!

Βέβαια φαίνεται του καημενούλη μου δεν του κάνει το κλίμα της Αθήνας, τις πρώτες τρείς μέρες τον τσίμπησαν κουνούπια, χτύπησε λίγο το ματάκι του (σχεδόν δεν το κατάλαβε) και έπαθε έξαρση η ατοπική δερματίτιδα που κανονικά μας πιάνει το χειμώνα! Τουλάχιστον πέρασε καλά!

Αγγελική χρόνια πολλά για το κοριτσάκι σου έστω και καθυστερημένα! Να την χαίρεστε και πάνω από όλα υγεία!!

Λετάκι ελπίζω να το ξεπέρασες οριστικά βρε κοπέλα μου! Και καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις!! Έτσι όπως μας έχουν κάνει, πρεπεί να αντιμετωπίζουμε την ζωή μέρα με τη μέρα, γιατί αν σκεφτούμε πιο μακριά μόνο άγχος και στεναχώρια θα νιώθουμε..

Μαριλίνα η παιδίατρος μου είχε πει εαν το αυγό δεν του αρέσει, να του το βράζω κανονικά και να του βάζω περίπου το μισό μέσα στην φρουτόκρεμα, λεει δεν το καταλαβαίνουν.. Εμας το τρωει βέβαια κι έτσι δεν το έκανα..

Φιλάκια προς το παρόν...

Καλημέρα στην παρεούλα μας!

tinaki καλώς ήρθατε! Έχεις δίκιο για τον αέρα της Αθήνας, δεν είναι και ότι πιό υγειηνό υπάρχει!!

Ευχαριστώ για τις ευχές σου κι εσύ να χαίρεσαι το αντράκι σου!

Λετάκι όλα καλά?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπερα κοριτσοπουλα!Τι κανετε?Εμεις καναμε το εμβολιακι μας σημερα και ο μικρουλης ηταν κυριος, καθολου δεν εκλαψε...Κατα τα αλλα τα ιδια, χειμωνιασε στην Λαμια, ελπιζω να εχουμε ευκολα χειμωνα γιατι δεν παιζει μια, θα μας φανε τα πετρελαια...Πως γιναμε ετσι?Πολυ απελπισια με εχει πιασει...

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σου vickoyla,

Εμείς εδώ, στην Αθήνα εννοώ, για την ώρα έχουμε μια ελαφριά συννεφιά και αρκετή υγρασία, σκέτη αρρώστια κοινώς!

Μπράβο για το γενναίο παλικαράκι σου! Να έρθει να κάνει μαθήματα και στον δικό μου που τον τελευταίο καιρό διαμαρτύρεται ευτυχώς όχι πολύ έντονα.

Όσο για την οικονομική κατάσταση όλων μας είναι άστα μην τα ρωτάς. Ελπίζω να αντέξουμε....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε? Φαντάζομαι τρέχετε όπως κι εγώ ε? :)

Αγγελικούλα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου αν και λίγο καθυστερημένα, χιλιόχρονη να είναι!!

Εμείς επισήμως περπατήσαμε εχθές!!! Βέβαια όταν βαριόμαστε μπουσουλάμε πάλι.... πού θα πάει σιγά σιγά θα περπατάνε μόνο, ελπίζω.

Επίσης ομολογώ ότι ώρες ώρες με κουράζει πολύ ο θηλασμός. Όχι γιατί μόνο πίνουν γάλα αλλά με χρησιμοποιούν κυρίως σαν πιπίλα και συνεχώς, μπορώ να πω... κρέμονται από τα βυζιά μου....όλη μέρα....ρούπι δεν κάνω...

Παρήγγειλα θήλαστρο τώρα για να κάνω κάποιες αντλήσεις και να τους δίνω το δικό μου σε μπιμπερό μήπως το πιούνε μιας και ξένο δεν θέλουν καθόλου. Έτσι πιστεύω σιγά σιγά να προχωρήσουμε σε φρέσκο. Εσείς τι κάνετε με τον θηλασμό?

RKdwp3.png

Καλημερούδια!!!!

Λετάκι μου,

όλοι αγχωνόμαστε, μου φαίνεται και μας χτυπάει διαφορετικά. Εμένα, με όλα όσα γίνονται και από παραπληροφόρηση που με άγχωσε περισσότερο, μου το γύρισε σε δύσπνοια, την οποία την είχα όταν έκοψα το τσιγάρο... Τώρα μου το ονομάσανε "κρίση άγχους". Ευτυχώς σιγά σιγά την ξεπέρασα. Εσύ πως είσαι; Ο Θωμάς;

Τινάκι μου,

μπράβο που πέρασες καλά!!! Ναι, όντως, ο αέρας της Αθήνας δεν είναι ότι καλύτερο!!!

Βικούλα,

τα οικονομικά... άστα. Και να δούμε τι μας επιφυλάσει η συνέχεια... Το χειμώνα μας βλέπω να αγοράζουμε πολλά πουλόβερ... όσο και να το κάνεις είναι πιο οικονομικά από το πετρέλαιο...

Τζασμίνι,

η δικιά μου πίνει και από εμένα και μπουκάλι. Ακόμα δεν της δίνω φρέσκο, σκόνη μου έχει πει η παιδίατρος.

Για πες συνταγή για το κέηκ μπανάνας!!!

Η μικρή μου δεν περπάτησε ακόμα... απλά στέκεται όρθια και κάνει φιλότιμες προσπάθειες!!!! Άντε, να δούμε!!!

Επισήμως εγκαταλείψαμε τις προσπάθεις για αυγό και για γάλα. Δεν έχει δυσανεξία στη λακτόζη, μιας και δεν πίνει ούτε αυτό το γάλα, απλά θα προσπαθούμε να της δίνουμε τυρί κλπ.

Εχθές έκανα τοστάκι για τον μεγάλο και έκανα ένα και για την μικρή. Τα είχα αφήσει στο τραπέζι για να κρυώσουν και πήγε το καλό μου, το πήρε μόνη της με τα χεράκια της και άρχισε να το τρώει!!!!

Τελευταίες μέρες ελευθερίας!!!

Σάββατο παρουσιάζω διπλωματική και Δευτέρα επιστροφή στη δουλειά!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα και άπό μένα!

Σήμερα η μέρα ξεκίνησε φθινοπωρινά αλλά από ότι βλέπω φτιάχνει πάλι. Ελπίζω να κρατήσει μέχρι το απόγευμα που σχολάω γιατί δεν μου αρέσει καθόλου να βρέχει και να πρέπει να κυκλοφορήσω στους δρόμους της Αθήνας!

Μαριλίνα καλή επιτυχία με την διπλωματική!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...