Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΌΧΙ

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΡΑΦΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπόν σας τα ξαναγράφω εν τάχει γιατί τα πήρα τώρα!!!!

βρήκαμε βρεφικό σήμερα! πολύ σούπερ σε όλα τα θέματα, 10 λεπτά απο το σπίτι μας, ευγενέστατη η κοπέλα που το έχει, πεντακάθαρα πραγματικά όλα και ειλικρινά μου έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος!!!! πρίν επισκεφτούμε αυτόν τον σταθμό, πήγαμε σε έναν άλλον....πολύ χάλια! μας άφησαν να μπούμε στον χώρο που παίζουν τα παιδιά με τα παπούτσια μας, η αλλαξιέρες ήταν στο δωμάτιο που κοιμόταν τα 2χρονα, και πολύ παλιό το κτίριο και ούτε αυλή..! Δόξα το Θεό, αυτός που βρήκαμε πληρεί όλα όσα θέλαμε για τον μικρούλη μας.. για παράδειγμα εγώ δεν θέλω να του δίνω φαγητό ζεσταμένο σε φούρνο μικροκυμάτων! και εκεί δεν έχει, έχει κανονική κουζίνα, όπου αν τον αφήνω το μεσημέρι εκεί, θα πρέπει να πηγαίνω το φαγητό του μέσα σε κατσαρολάκι, έτοιμο για ζέσταμα, παπούτσια ούτε για αστείο μέσα στον χώρο του σταθμού απο κανέναν, τουαλέτες ενηλίκων - ανηλίκων πραγματικά έλαμπαν, κουζίνα άψογη και γενικά όλοι οι χώροι υπέροχοι!!!

εύχομαι να προσαρμοστεί εύκολα ο Δημήτρης, αν και θα τον πηγαίνω μόνο 2 φορές ή 3 την εβδομάδα για κανένα 4ωρο. βέβαια σκέφτομαι να τον αφήνω και παραπάνω δλδ απο τις 9 το πρωί, μέχρι τις 5. μόνο αυτές τις 2 μέρες βέβαια και μόνο αν χρειάζεται, αλλιώς στο 4ωρο θα τον παίρνω σπίτι, να τρώμε και να κοιμόμαστε μαζί!

λοιπόν Μαριλίνα, αυτό που σκέφτομαι να κάνω επειδή δεν γίνετε να ασχοληθώ ξανά με ξενοδοχεία, θέλουν πολύ χρόνο και χώρο στη ζωή μου και εγώ θέλω να αφιερώσω όλο μου το χρόνο στην οικογένειά μου, είναι να μάθω μανικιούρ - πεντικιούρ και να κάνω στα σπίτια! μόνο έτσι θα μπορώ να κανονίζω ε΄γω το πρόγραμμά μου και να είμαι σπίτι δίπλα στο παιδί μου όταν με χρειάζεται. πχ αν αρρωστήσει δεν θα πρέπει να είμαι πλάι του? με ποιόν θα το αφήσω? οπότε είπαμε με τον σύζυγο να ξεκινήσω αυτό με το σκεπτικό φυσικά οτι θα βγάλω και λεφτά! πείτε μου την άποψή σας! τί λέτε γι αυτό????

αρχικά έλεγα να κάνω ταχύρρυθμα σεμινάρια στα ΙΕΚ, αλλά σήμερα βρήκα μαγαζί που κάνει τα σεμινάρια, ακριβώς δίπλα στον βρεφικό!!! σούπερ?????? οπότε θα πηγαίνουμε μαζί, ο Δημητράκης θα παίζει όση ώρα η μανούλα θα κάνει μάθημα και μετά θα γυρίζουμε μαζί...!!! γιούπιιιιιιιιιιι

εύχομαι να τα καταφέρω, γτ τα οικονομικά μας θέλουν μια ενίσχυση θα έλεγα, αλλά ο σύζυγος δεν έχει χρόνο για δεύτερη δουλειά. μέρες που είναι ανοιχτή η αγορά δουλεύει και τα απογεύματα, οπότε ένα ΣΚ του μένει να ξεκουραστεί και να μας δεί! και γενικά ε΄γω το έχω πολύ ιερό το ΣΚ.... ίσως επειδή σε καμία δουλειά μου μέχρι τώρα δεν το είχα ελεύθερο...

άλλο θέμα...

θυμάστε που σας έλεγα για την κουνιάδα μου οτι είχε παρεξηγηθεί επειδή όταν γέννησα δεν άφησα τα κορίτσια της να μπουν μέσα στο δωμάτιο να δουν το μωρό? είχα ενημερώσει φυσικά οτι ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ROOMING IN...και φυσικά με γράψανε!!!! και τα φέρανε, κι εγώ είπα πολύ ευγενικά οτι τα κοριτσάκια δεν θα μπούν στο δωμάτιο γιατί το είχαμε πεί αυτό! και τέλος πάντων, παρεξηγήθηκαν χωρίς ποτέ να ειπωθεί τίποτα όμως! η κουνιάδα μου ήρθε στο σπίτι μας μαζί με τα κοριτσάκια της μόλις σαραντίσαμε μια φορά, τον Μάϊο στην γιορτή του άντρα μου δεύτερη φορά και στα γενέθλια του Δημήτρη τον Ιούλιο 3η φορά! το σπίτι της πρίν μετακομίσουμε εμείς ήταν στα 2 λεπτά απο το δικό μας και τώρα που μετακομίσαμε είμαστε στα 10 λεπτά! την έπαιρνα άπειρες φορές τηλ και της έλεγα να έρθει και όλο έβρισκε δικαιολογίες, ενώ ήξερα τον λόγο που δεν έρχεται.. επίσης πάααααααααρα πολλές φορές είχα πάει το μωρό στο σπίτι της απ'έξω βέβαια τον χειμώνα για να το δεί και συγχρόνως της έλεγα να έρθει όποτε θέλει...

Δεν ήρθε ποτέ όμως...

χθες την συνάντησα τυχαία στο δρόμο και μιλούσε στον Δημήτρη και του έλεγε..."πότε θα σε φέρει η μαμά σπίτι μου? έεεε? πότε θα σε φέρει?"

εεεε δεν άντεξα, της τα είπα ένα χεράκι, και αντί να συζητήσει μαζί μου και να μου πεί οτιδήποτε, κοιτούσε το παιδί και έλεγε.."αχ μαμάααα,, λάθος κατάλαβες μαμά,, μή λές τέτοια μαμά στη θεία και αρχίσει τώρα να έρχεται κάθε μέρα..."

κοινώς με ειρωνευόταν ...

κατάλαβε όμως οτι δεν τα έλεγα για αστείο και σήμερα....πήρε τηλ για να έρθει!

και φυσικά της είπα οτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν γίνετε γτ θα πάμε να δούμε για παιδικό!!! και μου είπε να κανονίσω όποτε με βολεύει και να την πάρω τηλ για να έρθουν, αλλά....πρίν ξεκινήσουν σχολείο τα κορίτσια!!!!!!!!!

με δουλεύει ή όχι???????????/ θυμήθηκε μετά απο 13 μήνες να πάρει τηλ επειδή την έκραξα και απαιτεί μέσα στο ΣΚ να έρθουν? ε όχι! δεν θα πω οκ! θα την πάρω τηλ απο βδομάδα! εσείς τί θα κάνατε? σημειωτέον ο σύζυγος συμφωνεί μαζί μου σε όλο αυτό και ρίχνει άδικο στην αδερφή του!

ουφφφφφφφφ.......... τί άλλο είχα γράψει????

δεν θυμάμαι, σίγουρα έχω κι άλλα!!!

Λέτα πώς πάει ο πονοκέφαλος????

Αγγελική έτοιμοι για το Grand Opening της Δευτέρας??

φιλάκια σε όλες σας!!!!!!!!!!!!

31/07/2010

γεια σας γεια σας....

τωρα που κοιμησα τον μικρο βρηκα λιγο χρονο να μπω.....

προσπαθειες για δευτερο αναβαλλονται για πολλους και διαφορους λογους....:-(:-(:-( μαλλον με τον καινουργιο χρονο αλλα θα δουμε...

ο πονοκεφαλος ηρεμησε αλλα συνεχιζω να αισθανομαι καπως.....μαλλον πιεζομαι πολυ τελευταια και πρεπει καπως να ηρεμησω...

πατουσακι καλο ξεκινημα και στη δουλεια και στον μικρο στο παιδικο...εχω την εντυπωση οτι μενεις θεσσαλονικη ε???αν ειναι ετσι αν χρειαστεις πελατεια εγω μπορω να σε βοηθησω....εχω πολλες γνωστες που κανουν τα νυχια τους συνεχεια....απλα πες μου περιοχες που μπορεις να δουλεψεις...βλεπεις για τις περισσοτερες ειναι ευκολια το σπιτι.....στο χωρο που εργαζομαι ειναι ολες περιποιημενες οποτε μπορουμε να βρουμε κοσμο...

οσο αφορα την κουναδια καλα τα λες......ορμα....

μαριλινα ξεκινας δουλεια σε λιγο???κουραγιο ο πρωτος μηνας ειναι δυσκολος μετα ομως προσαρμοζεσαι....

σημερα πηγαμε σε παιδικο παρτι και ο μικρος αλωνιζεσαι για κανα 2ωρο....καλε εγω κουραστηκα να τρεχω απο πισω του και αυτος συνεχιζε......δεν κουραζονται καλε ποτε τα μικρα????

με το φαγητο κανουμε πολεμο.....με ζοριζει αρκετα το μεσημερι.....δεν ξερω τι να κανω...

αυτα προς το παρον....σας φιλω καλο βραδυ...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Βλέπω όλοι λίγο πολύ μπαίνουμε σε μια σειρά!

Πατουσάκι μου ακούγεται πολύ ωραία η ιδέα σου να συνδυάσεις τον παιδικό με τα σεμινάριά σου! Ούτως ή άλλως αν το κάνεις σε σπίτια δεν ενδιαφέρει κανέναν που έμαθες, αλλά μόνο αν είσαι καλή.

Φοβερό το αγοράκι σου! Κατι τέτοια μου κάνει και μένα ο δικός μου, φιλιά, αγκαλιές, με ταίζει και λιώνω...

Λετάκι κοίτα να ηρεμησεις, όλα θα γίνουν! Με το μεσημεριανό σε καταλαβαίνω κι εμείς έχουμε θέμα. Του δίνω κάθε μεσημέρι τρώει δύο τρεις κουταλιές και μετά τίποτα, μόνο γάλα, αλλά κάποια στιγμή θα φαει σκέφτομαι και προσπαθώ να μην στεναχωριέμαι, τουλάχιστον δεν είναι οτι δεν έχει να φαει..

Κι εμείς την προσπάθεια για δεύτερο την παμε όλο και πιο μακριά...:-(:-(:-(:-( Και να φανταστείς οτι εγώ δεν ήθελα με ΤΙΠΟΤΑ να έχουν πάνω από 2 1/2 χρόνια διαφορά τα παιδιά μας! Και τώρα περνάει από το μυαλό μας μήπως δεν πρέπει να κάνουμε καν άλλο... Άτιμη κρίση!!!:mad::x

Titoula καλή είναι η άδεια και το χειμώνα, κάνεις καμιά δουλειά, χουζουρεύεις στο σπιτάκι σου... Ωραία είναι!!! Άντε με το καλό!

Εγώ είμαι λίγο στεναχωρημένη, γιατί ο άντρας μου έχει ένα πολύ μ#$@*α αφεντικό και δεν του έδωσε άδεια, έτσι θα άνέβω μόνο με τον Πετράκο Αθήνα και αν την Τρίτη του πούνε τα παιδιά του ότι θα συνεχιστεί η κατάληψη στα ΑΕΙ κι έτσι θα μείνουν στη θέση του άντρα μου, θα έρθει και αυτός. Του είπε ο άντρας μου "άσε με να φύγω και αν την Τρίτη λήξουν την κατάληψη θα γυρίσω πίσω" τίποτα αυτός! Δεν είναι #$%&?? Και για άλλους πολλούς λόγους...:-(:-(

Έτσι αν ξυπνήσω με κέφι θα φύγω αύριο...

Αυτά κοριτσάκια μου... Φιλάκια!

κοριτσάκια και παιδάκια, καλημέρεςςςςςςςςςςςςςςς....

Κυριακή σήμερα, όλο και κάπου θα πήγατε βολτίτσα σωστά?

εγώ έμεινα σπίτι με τον μικρούλη, ο μπαμπάς μας πήγε στην έκθεση...(ναί, ναί, σε αυτή που πετάνε γιαούρτια και είναι τριγύρω όλα τα ΜΑΤ...!!!). Οχι βρε, δεν πήγε να πετάξει γιαούρτια, ούτε φυσικά να ζητήσει αυτόγραφο απο τον Γιωργάκη...πήγε με έναν φίλο του-συνάδελφο και θα συναντούσαν εκεί και άλλους συναδέλφους που έχουν περίπτερο μέσα στην έκθεση να πιούνε καφεδάκι και να τα πούνε! εγώ δεν έχω καθόλου όρεξη να τρέχω στην έκθεση! έχω ένα θέμα γενικά! δεν αντέχω καθόλου σε χώρους με πολύ κόσμο! και γενικά είμαι απο τα άτομα, που αν πάω για ψώνια -ακόμη και στα τζάμπο που χαζεύουν μικροί μεγάλοι- εγώ θέλω να πάρω αυτό που θέλω και ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!

Τινάκι, τί να πώ για το αφεντικό του άντρα σου? ξέρεις πόσοι τέτοιοι υπάρχουν???? πατάνε στην ανάγκη του καθενός και κάνουν ότι γουστάρουν! τί άσχημο πράγμα να μην είναι συνεργάσιμο το αφεντικό και να υπάρχουν τέτοιου είδους #,!μ&&$^ες...!!! εσύ τελικά έφυγες?

Λετάκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια! μακάρι να θέλουν οι γνωστές σου! εγώ μένω ανατολικά, για αρχή σκέφτομαι να δουλεύω εδώ τριγύρω και απο τον Σεπτέμβρη να εξαπλωθώ παντού..... (αν καταφέρω να πάρω και ένα αμαξάκι...)

εσύ είσαι σε φαρμακευτική εταιρεία (ιατρικός επισκέπτης)? ή θυμάμαι λάθος? λοιπόν, κάποια στιγμή είχα πάει στην pharmacypria για να ξεκινήσω δουλειά εκεί, αλλά τελικά δεν το πήρα απόφαση γιατί δεν είχα ακόμη το δίπλωμα και φοβόμουν πολύ με το που θα βγάλω το δίπλωμα να πιάσω αμάξι και να πάω Φλώρινα για παράδειγμα! τέλος πάντων, θα ήταν όμως πολύ καλή ευκαιρία!

λοιπόν το απόγευμα έχουμε γαμοβάπτιση και πρέπει να ετοιμαστώ, οπότε σας αφήνω!

όσες έχεται facebook, στείλτε μου πμ.

φιλιαααααααααααααααααααααααα

31/07/2010

Διαφημίσεις

προσπαθειες για δευτερο αναβαλλονται για πολλους και διαφορους λογους....:-(:-(:-( μαλλον με τον καινουργιο χρονο αλλα θα δουμε...

Λέτα μου, εύχομαι γρήγορα να ξεπεραστούν οι όποιοι λόγοι και να φουσκώσει γρήγορα ξανά η κοιλίτσα σου!!!!

σημερα πηγαμε σε παιδικο παρτι και ο μικρος αλωνιζεσαι για κανα 2ωρο....καλε εγω κουραστηκα να τρεχω απο πισω του και αυτος συνεχιζε......δεν κουραζονται καλε ποτε τα μικρα????

ΟΧΙ!!!! Δεν κουράζονται ποτέ!!!! Τα θυμάμαι από τον γιο μου. Ήταν "τρομερό δίχρονο" με τα όλα του!!! Έτρεχε συνέχεια και η μαμά συνέχεια πίσω του... Να φανταστείς είχα πάει Πάσχα στο χωριό, είχα φάει του σκασμού και παραπάνω και δεν πήρα γραμμάριο... τα έκαψα όλα...

Δεν είναι #$%&?? Και για άλλους πολλούς λόγους...:-(:-(

Έτσι αν ξυπνήσω με κέφι θα φύγω αύριο...

Ναι, είναι και πολύ μάλιστα, αλλα, δυστυχώς, δεν είναι ο μόνος... και όσο πάνε χειροτερεύουνε τα πράγματα!!

Πατουσάκι μου,

καλή αρχή με τα μαθήματα!!! Τι καλά που βρήκες σταθμό δίπλα στη σχολή!!! Ωραία, πραγματικά, η ιδέα σου!!!

Αχ, η Λέτα μου θύμισε κάτι: όταν ο γιος μου ήτανε 13 μηνών και ξεκίνησε να περπατάει πήγαμε στην κουνιάδα μου που μένει σε μεζονέτα. Ε... με τσάκισε στις σκάλες. Ήθελε να τις ανεβαίνει συνέχεια!!! Πάμε και τώρα, το προηγούμενο ΣΚ και λέω "ε, τυχερή είμαι. Θα κάτσουμε στον κήπο και θα γλιτώσω τις σκάλες που τις λατρεύει κι η μικρή". Νομίζεις!!!! Όχι μόνο ανέβηκα 5-6-10... δεν ξέρω, αμέτρητες φορές την εσωτερική σκάλα... τώρα ανέβηκα και την εξωτερική!!!

Αυτά!! Γυρίσαμε πάλι από ΣΚ στο εξοχικό - μάλλον ένα από τα τελευταία μας - και ο μπαμπάς μας έφυγε εκτός έδρας. Θα έρθει την Παρασκευή. Ως τότε μόνη με τα δύο τέκνα μου!!! Μια χαρά θα περάσουμε!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Helloooooooo κορίτσια :P

Επιτέλους μπήκαμε κι εμείς σε μία σειρά!

Μαζευτήκαμε από Γιάννενα την Κυριακή την νύχτα γύρω στις 2. Ο μικρός κοιμόταν στο αυτοκίνητο και τον ανεβάσαμε κοιμισμένο στο σπίτι. Δεν ανάψαμε φώτα παρά μόνο ένα μικρό για να βλέπουμε που πατάμε και να μην σκοτωθούμε μέσα στα σκοτάδια! Μόλις βάλαμε τον Χρήστο στο κρεβάτι του άνοιξε τα μάτια, κοίταξε λίγο δεξιά - αριστερά και σηκώθηκε στον κώλο για να δει τι γίνεται. :lol: Είχε να δει το δωμάτιό του 3 μήνες και έπρεπε να το περιεργαστεί στις 2 τα ξημερώματα!!!! Τον παίρνω αγκαλίτσα, αρχίζω να τον κουνάω και να του τραγουδάω :?, να του λέω κοιμήσου Χρηστάκο μου είναι νύχτα, τίποτα το καμάρι μου! Να περιεργάζεται το δωμάτιο, ότι μπορούσε να διακρίνει στο μισοσκόταδο και το μάτι γαρίδα! :? Και πάνω που είχε αρχίσει να γλαρώνει έρχεται ο αγαπητός μου αντρούλης να με ξεκουράσει και να συνεχίσει εκείνος. Είχε όμως την φαεινή ιδέα να τον πάρει στο σαλόνι οπότε τι έκανε το σπλάχνο μου???? Ναι σωστά καταλάβατε ξανάνοιξε τα μάτια του κι άρχισε να περιέργάζεται το σαλόνο αυτή την φορά! :confused::confused::confused:

Τελικός απολογισμός Χρήστος - μαμά και μπαμπάς σημειώσατε 1!!!!!

Κατέληξε να κοιμηθεί στις 4 το πρωί και εμείς όρθια πτώματα ξεραθήκαμε μέχρι τις 7 όπου το καμάρι μου ξύπνησε θέλοντας να συνεχίσει την εξερεύνηση που είχε αφήσει την νύχτα στην μέση!!!!!

Ευτυχώς μας λυπήθηκε ο θεούλης και κοιμήθηκε το μεσημέρι για 2,5 οπότε γύραμε κι εμείς λιγάκι τα ταλαιπωρημένα μας κορμιά!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Ευτυχώς τώρα προσαρμόστηκε οπότε όλα καλά!!

tinaki καλώς ήρθες και πάλι στην παρεούλα μας! Ο Χρήστος μου όχι μόνο δεν λέει μαμά αλλά φωνάζει μπαμπά και πολλές φορές μπαμπά μου!:mad::mad:

@##$&@#^ υπάρχουν σε κάθε δουλειά κοριτσάκι οπότε κάνε υπομονή και δυστυχώς οι περισσότεροι έχουν και υψηλότερες θέσεις από τις δικές μας!

leta800 το καμάρι μου από τότε που άρχισε να περπατάει δεν θέλει το καρότσι καθόλου. Κάθεται μόνο όταν τον πηγαίνει βόλτα η Κωνσταντίνα και μόλις αντιληφθεί πως τον κραταέι άλλος βάζει τις φωνές!

Όσο για τον πονοκέφαλο ίσως είναι και η αλλαγή του καιρού. Πάντως προσπάθησε να ξεκουράζεσαι λίγο περισσότερο.

Αυτά τα ολίγα θα τα ξαναπούμε σύντομα!

patousaki mou μην ανησυχείς για τον σταθμό. Από την στιγμή που περνάει καλά εκεί και το περιβάλλον είναι καλό, όλα καλά και μην έχεις ενοχές! Η σκέψη σου για την δουλειά είναι πολύ καλή μια και εμείς οι γυναίκες δεν απαρνιόμαστε εύκολα το μανικιούρ ή το πεντικιούρ. Κι άμα είσαι και καλή και το ευχαριστιέσαι κιόλας τότε σίγουρα θα πας καλά!

Όσο για την κουνιάδα τα σούπερ μάρκετ γεμάτα με ξυδάκια είναι! Περαστικά της!!!

Μαριλίνα η Κωνσταντίνα φέτος πηγαίνει έκτη! Πως μεγάλωσε το κοριτσάκι μου ούτε που το κατάλαβα! Ο μικρός θα μένει για φέτος με τους παππούδες στο σπίτι και από του χρόνου αν μας το επιτρέπουν τα οικονομικά μας θα πάει παιδικό.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα φιλενάδες! Καλό χειμώνα.Βλέπω μαζευόμαστε σιγά σιγα!

Πόσες φορές ξεκίνησα να σας γράψω τα νέα μου και όλο κάτι γινόταν και δεν τα κατάφερνα. Πάντως έμπαινα και διάβαζα τα νέα σας.

Ο Χρηστάκος μου πια περπατάει. Όπως καταλαβαίνετε πέφτει πολύ κυνηγητό. Μα πόση αντοχή έχει πια ένα παιδί 14 μηνών; Πάντως τα παιδί μου σίγουρα έχει περισσότερη αντοχή από εμένα.

Σήμερα ήταν το αποκορύφωμα.Αφου βρε κορίτσια πραγματικά μου ήρθε να βγω στο μπαλκόνι και να ζητήσω βοήθεια από τον πρώτο περαστικό. Γυρίζω το μεσημέρι από τη δουλειά και αναλαμβάνω βάρδια στο σπίτι. Ο άντρας μου δουλεύει απόγευμα. Ο Χρήστος με το ζόρι έφαγε το μέσημέρι, δεν κοιμήθηκε ούτε στιγμή και αφού απορρίψαμε την ιδέα του ύπνου αρχίσαμε το περπάτημα. Στην αρχή ήταν σχετικά ήρεμος αλλά όσο πέρναγε η ώρα γκρίνιαζε ασταμάτητα. Μόνο αγκαλιά σταμάταγε. Αλλά πόση ώρα να κρατήσεις αγκαλιά ένα παιδί 13 κιλών.Ωεωωω... Μου κόπηκαν τα χέρια. Ακόμη αντηχεί το κλάμα στα αυτιά μου παρόλο που πριν λίγο έπεσε ξεθεωμένος στο κρεβάτι.

Μπορεί να βγάζει δοντάκια γιατί έβαζε συνέχεια και τα χεράκια του μπουνίτσες μέσα στο στόμα. Επειδή όμως σήμερα κάναμε και αλλάγη στο γάλα(από σκόνη του δίνουμε Noulac τώρα) λέτε να τον πείραξε; Μήπως του έπεσε βαρύ;

Αυτά προς το παρόν. Πάω να ξεκουράσω το ταλαιπωρημένο μου κορμί;)

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Καλησπέρα!

τι κάνετε κοριτσάκια?

patousaki, ωραία η ιδέα σου για τη δουλειά! Αν φιάξεις την πελατεία σου θα είσαι μια χαρά!

Αγγελική, ξεκινήσε το σχολείο η κορη σου ε; Καλή προσαρμογή!

Κι εγώ τη μικρή στη μαμά μου την αφήνω και την παίρνω στις 6 που γυρνάω από τη δουλειά.

Τινάκι, #$%&?? υπάρχουν πολλοί και παντού! Υπάρχουν και πολύ χειρότερα όμως. Μια γνωστή μου την ανάγκασαν να γυρίσει στη δουλειά με 3 μηνών μωρό. Την απείλησαν ότι αν πάρει το 6μηνο θα την απολύσουν... οπότε πάλι καλά να λέμε...

Τελικά είσαι Αθήνα;

Μαριλίνα πώς περνάτε τα τρία σας;

Λέτα καλύτερα είσαι; ελπίζω ναι. Με το καλό κοριτσάκι να έρθει και το δεύτερο μωράκι σας όποτε θέλετε εσείς.

Κορίτσια με το θηλασμό πώς τα πάτε; Εμείς συνεχίζουμε φανατικά! Δεν τη βλέπω να έχει σκοπό να σταματήσει...Τις καθημερινές θηλάζει το πρωί, το απόγευμα που γυρνάω, το βράδυ πριν κοιμηθεί και ξυπνάει και μια φορά κατά τις 3 περίπου. Τα σαββατοκύριακα όμως...πιο συχνά, και συνέχεια να της έδινα ναι θα έλεγε...

Κάτά τα άλλα περνάμε καλά αλλά δεν έχω και πολύ χρόνο. Την Κυριακή πήγαμε στην έκθεση βιβλίου με την Αφροδίτη! Έτρεχε στο Ζάππειο και ξεκαρδιζόταν, ενθουσιάστηκε! Πήρε κι ένα βιβλιαράκι με ένα παπάκι.

Τώρα τελευταία εκεί που θηλάζει, σταματάει με αγκαλιάζει σφιχτά και μου λέει "μαμά μου παπάει"!!! Λιώνωωωωω!!!!

αααα αύριο έχουμε παιδίατρο και εμβόλιο :( να δούμε πώς θα πάει...

Καλό βράδυ σε όλες! Φιλάκια!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι φιλενάδες!

Ελεάννα μου τα καμάρια μας έχω διαπιστώσει πως αντέχουν περισσότερο κα από τις μπαταρίες durasel :!::!::!:

Όσο για την αγκαλιά πραγματικά τώρα που έχουν βαρύνει είναι βάσανο να τα κρατάς πολύ ώρα :-(

Τώρα για το γάλα δεν ξέρω, εγώ του δίνω φρέσκο και δεν γνωρίζω αν το εβαπορέ είναι πιο βαρύ.

titoula κι εμείς την Παρασκευή θα πάμε παιδίατρο για εμβολίο και servis που λέει ο άντρας μου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι κάνετε;;

Μα πόση αντοχή έχει πια ένα παιδί 14 μηνών;

Άπειρη, Ελεάννα μου!!! Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω... περίμενε και να τρέχει κανονικότητα και πανικόβλητος!!!

Κορίτσια με το θηλασμό πώς τα πάτε; Εμείς συνεχίζουμε φανατικά! Δεν τη βλέπω να έχει σκοπό να σταματήσει...Τις καθημερινές θηλάζει το πρωί, το απόγευμα που γυρνάω, το βράδυ πριν κοιμηθεί και ξυπνάει και μια φορά κατά τις 3 περίπου. Τα σαββατοκύριακα όμως...πιο συχνά, και συνέχεια να της έδινα ναι θα έλεγε...

Εγώ το πήγαινα για αποθηλασμό. Είπα και στη διαιτολόγο να μου φέρει δίαιτα μη θηλασμού, τρομάρα μου!!! Πίνει ένα μπουκάλι το πρωί και ένα το βράδυ (κάτω από 200ml τη φορά) και ενδιάμεσα: θηλαζει το μεσημέρι, θηλάζει το βράδυ, πολλές φορές θηλάζει και το πρωί. Δεν ξέρω πια εάν έχει πολύ γάλα το στήθος γιατί αφ' ενός δεν πρήζεται, αφ' ετέρου μέσα στο καλοκαίρι το είχαμε ψιλοκόψει. Δλδ θήλαζε λίγο και μόνο το βράδυ. Αυτό το πισωγύρισμα δεν ξέρω τι είναι πλέον... Θα δούμε!!

Αγγελική μου,

καλό ξεκίνημα!!! Βιβλία πήρατε;;

Εμείς πήγαμε παιδίατρο. Μια χαρά η μπουμπού μας. :rolleyes: Ίσως έχει ένα πρόβλημα με τη λακτόζη και θα δοκιμάσουμε και γάλα χωρίς λακτόζη, μιας και πολύ συχνά κάνει εμετό και το γιαουρτάκι της. Για να δούμε.

Επίσης, ξαναξεκίνησε το αυγό ή μάλλον την προσπάθεια. Λοιπόν: μελάτο δεν το έφαγε, ομελέτα δεν το έφαγε, καμία άλλη ιδέα; λέω να το κάνω στραπατσάδα να μην φαίνεται η γεύση (καλά, μη βαράτε, εννοώ να προσθέσω λίγη ντομάτα). Θα προσπαθήσω και αύριο και εάν δεν το τρώει με τίποτα θα ρωτήσω την παιδίατρο και για άλλες λύσεις. Πάσα πρόταση δεκτή!!

Καλά περνάμε τα τρία μας. Η μαμά ξεπατώνεται και πέφτει ξερή για ύπνο. Στο σπίτι μένει το μπαλκόνι, κάτι μικρολεπτομέρειες και τα ρούχα της μικρής να τα ξεκαθαρίσω... Επιτέλους, βλέπω φως στο τούνελ!!!

Πάω να δω τι κάνουν τα βλαστάρια μου που ξεφωνίζουν στο δωμάτιο!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

γεια σας κοριτσακια μου.....

τι κανετε???εγω δεν μπορω να πω οτι ειμαι και στα καλυτερα μου....δυστυχως συνεχιζεται ο πονοκεφαλος......

επιτελους το παρεακι μας ξαναβρεθηκε.....χιχιχιχιιχ

ο θωμακος μου εχει γινει ολοκληρο παιδι...πλεον σχεδον καταλαβαινει οτι του λεω.....στον παιδιατρο θα παμε την αλλη εβδομαδα οποτε θα εχω νεα να σας πω.....

καληνυχτα σε ολες...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες!

Μαριλίνα μήπως η μπουμπού σου στην πραγματικότητα δεν θηλάζει αλλά έχει βρει το στήθος λόγο σαν παιχνίδι? Γιατί αφού όπως λες δεν πρήζεται και εκείνη το είχε ελαττώσει κάποιο διάστημα μήπως με την βοήθεια του γιατρού να το σταματούσες? Λέω εγώ τώρα......

Το αυγουλάκι ο Χρήστος το τρώει μελάτο μεν αλλά του βάζω μέσα και ψωμάκι με λιιιιιίγο αλατάκι για να νοστιμίσει. Πάντως και η ιδέα της στραπατσάδας δεν είναι άσχημη, αρκεί να την φάει!

Σιγά μην πήραμε βιβλία! Με φώτοτυπίες την βγάζουμε για την ώρα! Μεγάλη ξευτίλα αυτό το πράγμα.

Λετάκι μήπως κορίτσι μου πρέπει να το ψάξεις αυτό με τους πονοκεφάλους? Μήπως έχεις καμία ιγμορίτιδα? Μην το αφήσεις πάντως να σε ταλαιπωρεί.

Παιδίατρο θα πάμε μάλλον σήμερα το απόγευμα οπότε αύριο, πρώτα ο Θεός, θα σας πω τα νέα μας.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

γεια σας κοριτσακια μου.....

σημερα το πρωι ηταν η χειροτερη μερα απο ολες.....με το ξυπνησα ξεκινησε ενας πονοκεφαλος τοσος εντονος που δεν μπορουσα να κουναω το κεφαλι μου....φοβηθηκα παρα πολυ....για αυτο λοιπον και πηγα σε ιδιωτικη κλινικη σε νευρολογο....ηθελα να βαλω τα κλαματα πονουσα και ειχα ταση για εμετο....με βλεπει και η διαγνωση σου ηταν οτι επαθα κριση ημικρανιας.....προφανως στρεσαριστικα και ο οργανισμος αντεδρασε....τελικα εφαγα 2 ενεσεις κορτιζονης και αντιφλεμγονωδη και ηρθα σπιτι να ξεκουραστω.....κοιμηθηκα και τωρα αισθανομαι ζαβλακωμενη και εχω εντονη εφιδρωση....ελπιζω να τελειωσει....

τον θωμα τον αφησα στην πεθερα μου και θα τον φερει ο αντρας μου αργοτερα...επρεπε να μεινω ξαπλωμενη....

ελπιζω ολες να ειστε καλα

φιλια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...