Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Σου εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και σύντομα να δεις μια ζουμπουρλού χοριακή! Οι εμβρυομεταφορές με δωρεά, ήταν με την ίδια δότρια;

Ευχαριστώ!Ναι με την ίδια δότρια πήρα 4 βλαστοκυστες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κουκλιτσες! Αλλη μια εξαφανισμενη επεστρεψε! χιχιχι Καλα εισαστε ολες?ε? Ρε συ Μαριλινα... πεσμου σε παρακαλω οτι κατι της ειπες! Κατι! Οτιδηποτε! Πλιιιιζζζζζζζζζζζ! Αν θες δωσε μου το τηλ και θα την παρω να της πω εγω! Τα νευρα μου μεπιασαν...

Εκλεισα ραντεβου για καρδιογραφημα εμβρυου στις 25 Φλεβαρη και για β επιπεδου στις 8 Μαρτιου. Ο μικρος κολυμβητης μου ολο και στιφογυρναει! χεχεχε Η κοιλια μου φαινεται λες και ειμαι 7 μηνων... και οι αναγουλοεμετοι συνεχιζονται... μου εδωσε primperan ο γιατρος και παιρνω αλλα οχι παντα... προχθς δεν προλαβα να παρω γιατι ειχα αναγουλες και πηγα να αλλαξω πανα στην κορη μου... ε αφου δεν εκανα εμετο πανω στο παιδι τυχερο ειναι! Φωναξα τον αντρα μου και ετρεχα σαν τρελη στο wc...

Φιλιαααα!

ΟΝΟΜΑ ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΚΛΙΝΙΚΗ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΙΤΗ 5/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

Μαριλίνα 21/07 ?

Jasmini 24/07 ? - ? EUROMEDICA

tinaki 29/07 ? ΙΑΣΩ

mapolif 16/07 (νωριτερα λογω καισαρικης) αγορακι Αλεξανδρα

Επεξεργάστηκαν by mapolif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΙΤΗ 5/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

Μαριλίνα 21/07 ?

tinaki 29/07 ? ΙΑΣΩ

mairi1983 22/7

iWgPp3.png

ΤΙΤΗ 5/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

Μαριλίνα 21/07 ? (νωριτερα λογω καισαρικης) ΕΛΕΝΑ

tinaki 29/07 ? ΙΑΣΩ

mairi1983 22/7

Το φύλλο δεν το γράφω μέχρι να το σιγουρέψω!!! Ο άντρας μου δεν μπορεί να χωνέψει το "κοριτσάκι". Ούτως ώστε ας το μάθουμε για σίγουρα.

Καλημέρα είπα, δεν είπα.

Περάσαμε ωραία το τριήμερο, χθες πετάξαμε αετό στην παραλία της Καλλιθέας, η κοιλιά μου έγινε άλλη τόση από τα σαρακοστιανά και από σήμερα... μέσα τα κεφάλια, γιατί την άλλη Τρίτη έχω να παραδώσω εργασία στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και και με την αμνιοπαρακέντηση την Παρασκευή δεν έχω και πολλά περιθώρια...

Φιλάκια σε όλες...

NDPXp3.png eJ01p3.png

ΤΙΤΗ 5/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

Μαριλίνα 21/07 ?

tinaki 29/07 ? ΙΑΣΩ

mairi1983 22/7 αγοράκι

iWgPp3.png

ΤΙΤΗ 5/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

Μαριλίνα 21/07 ?

tinaki 29/07 ? ΙΑΣΩ

mairi1983 22/7 αγοράκι

FilioPi 27/7 (δεν θέλει να μας πει φύλο!) ΜΗΤΕΡΑ

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mapolif 16/07(νλκ) αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) ΕΛΕΝΑ

mairi1983 22/07 αγοράκι

Jasmini 24/07 ? EUROMEDICA

FilioPi 27/07 (δεν θέλει να μας πει φύλο!) ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 ? ΙΑΣΩ

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κι εμείς περάσαμε ωραία και βόλτες πήγαμε και φάγαμε πολύ:oops:!!!!! Και σήμερα με περιμένει η ζυγαριά του γιατρού....:oops::oops: Τέλος πάντων, ας είναι καλά το μπεμπάκι μου και δεν πειράζει το κράξιμο που θα φάω!:wink:

Μαριλίνα καλή επιτυχία και με την εργασία και με την αμνιοπαρακέντηση!

Αχ! αυτοί οι μπαμπάδες! Περιμένουν πως και πως τον γιο, να βλέπουν μπάλα, να παίζουν playstation και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο ονειρεύονται!!!

Κι ο δικός μου τα ίδια, γερό να είναι και ότι να'ναι λέει, αλλά περιμένει πως και πως την στιγμή που θα του πει ο γιατρός ότι περιμένουμε γιο!:lol::lol:

Λοιπόν όσον αφορά την λίστα μας, προτείνω 1)το "νωρίτερα λόγω καισαρικής" να γίνει "(νλκ)" που θα το ξέρουμε και θα το καταλαβαίνουμε, 2) η σειρά της καταχώρησής μας να είναι ανάλογη της ΠΗΤ, από το νωρίτερα στο αργότερα και 3)όποια κοπέλα θέλει να προσθέσει ή να αλλάξει κάτι να παίρνει την τελευταία λίστα που έχει δημοσιευθεί.

Αυτά... Φιλιά σε όλες!!!

Επεξεργάστηκαν by tinaki

mairi1983 22/07 αγοράκι

Jasmini 24/07 ? (νλκ) EUROMEDICA

tinaki 29/07 ? ΙΑΣΩ

RKdwp3.png

mairi1983 22/07 αγοράκι

Jasmini 24/07 ? (νλκ) EUROMEDICA

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

Καλημέρα εγκυούλες!!!! Είστε όλες καλά???

Εγώ έχω νέα! Χθές πήγα στο γιατρό και μέτρησε το μωρό κομμάτι κομμάτι και μας είπε ότι όλα είναι καλά και η ανάπτυξή του φυσιολογική!!!

Και μου λέει:"τι πιστεύεις ότι είναι?", του απαντάω "μάλλον αγοράκι" και μου λέει "ε παρε και μία φωτογραφία το πουλάκι του να το βλέπεις"!!!!

Έχουμε αγοράκι!!!:D:D:D

Εγώ έχω μία αδυναμία στα κοριτσάκια, αλλά είμαι ευτυχισμένη που το μωρό μας είναι καλά και που ο άντρας μου, μόνο που δεν κατουρήθηκε από την χαρά του όταν έμαθε ότι θα κάνει γιο!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα πράγματα να πάνε καλά ως το τέλος για όλες μας!!!

Καλημέρα σας κορίτσια.

Τινάκι κι εσύ αγοράκι?

Απ' ότι κατάλαβα οι μανούλες Ιουλίου θα έχουμε μόνο αγοράκια!! Κι εμένα μάλλον για αγοράκια μου είπε αλλά πιστεύω πως θα το επιβεβαιώσουμε την Παρασκευή στο επόμενο ραντεβού μου.

RKdwp3.png

Ναι ναι Jasmini μου, αγορομάνες έμεις του Ιουλίου μου φαίνεται!!!!!!:lol::lol::lol:

Άντε με το καλό το ραντεβού σου την Παρασκεύη και θα περιμένω να δω τελικά τι σου είπε!;)

Γενικά είχες κάποιο προαίσθημα για το τι είναι τα μωρά σου?:rolleyes:

Διαφημίσεις

Από την αρχή σκεφτόμουν πως θα κάνω αγοράκι. Όχι ότι έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Δυσκολεύτηκα πολύ να μείνω έγκυος για να σκεφτώ το φύλο του παιδιού. Απλά κάτι σαν προαίσθημα. Να δούμε αν θα βγει αληθινό. Κι ο γιατρός στην προηγούμενη επίσκεψη (13 εβδομάδων) μου είχε πει μάλλον ότι είναι αγοράκια και τα δύο. Θα μάθουμε σύντομα πιστεύω ¨)

RKdwp3.png

Ο γιατρός μου, μου είπε ότι το 90% των γυναικών πέφτουν μέσα στην πρόβλεψη του φύλου από το προαίσθημά τους! Περιμένουμε τώρα την δικιά σου επιβεβαίωση! :lol:

Εγω ανηκω στο 10%... Στην κορη μου ελεγα οτι θα ειναι γιος και τωρα ελεγα κορη... Παντως πετυχα το αντιθετο 100%!!!! Μαριλινα ο αντρας σου μολις δει την κορη και μολις αρχισει να ξεπεταγεται και να του κανει νουμερα και ναζια και γλυκιες, να ερθεις να μας πει τι θα λεει! Θα κατουριεται απο τη χαρα του σου λεω! χεχεχε Ο γιος μου ξυπναει τα βραδια που ξαπλωνω και μαλλον θελει και κεινος να απλωθει! Χθες πηγαινε πολυ χαμηλα και με ειχαν πιασει τα γελια και τον εσπρωχνα νανεβει πιο ψηλα! Κοτζαμ παληκαρι ειναι το παιδακι μου, 19 εβδομαδων, αντρας ολοκληρος! ουχαχαχαχα

Καλημέρα εγκυούλες!!!

Ξύπνησα πουρνό πουρνό για να πάω στο ΙΚΑ να κανονίσω τα της ασθένειας.

Πολύ χαίρομαι με τα καλά νέα σας!!!

mapolif γιατί θα κάνεις καισαρική; είχες κάνει και στο πρώτο; εγώ ναι.

Την jasmini δεν τη ρωτάω, είναι εμφανές το γιατί!!!

Λοιπόν... κι εγώ ανήκω στο 10% των γυναικών: στον γιο μου έλεγα ότι είναι σίγουρα κόρη, και τώρα στην κόρη έλεγα ότι ήταν σίγουρα γιος!!

Μία ερώτηση; Έχετε "ακούσει" τα μωρά σας; Εγώ όχι ακόμα. Θυμάμαι ότι τον γιο μου κάπου εδώ κοντά τον είχα ακούσει!!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!!!!!!

Μαριλίνα εγώ το ακούσα όταν έκλεισα την 15η βδομάδα και τρεις-τέσσερις μέρες τώρα τον καταλαβαίνω κάθε μέρα, συνήθως πρωι. Είναι υπέροχο....!!!!!!!

Καλή επιτυχία για αύριο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...