Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

hellooooooooooooooo!!!!

τι μου κανετε?

γυρισαμε τελος για φετος οι διακοπες....

δεν εχω ιντερνετ ακομη δεν μου το συνδεσαν και μπαινω στα κλεφτα,

δεν προλαβα να σας διαβασω κοριτσια καθολου....

εμεις ειμαστε καλα τρεχουμε ολη μερα πανω κατω σκαρφαλωνουμε σε οτι μπορουμε και γενικα χαμοςςςςςς!!!

θα μπω και αργοτερα παω να την ταισω γιατι με χτυπαει!!!

φιλιαααα

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλή εβδομάδα μανουλίτσες!

Βλέπω οι διακοπές καλά κρατούν ή μήπως οι δουλειές σε συνδιασμό με τα ζουζούνια σας δεν σας αφήνουν χρόνο να μπείτε στην παρέα μας?

Εμείς διανύουμε την τελευταία εβδομάδα που τα παιδάκια μου είναι στο χωριό. Το Σάββατο επιστρέφουμε στην βάση μας μια και την Δευτέρα ξεκινούν τα σχολεία. Τα κεφάλια μέσα λοιπόν!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα κοριτσάκια! :)

τι κάνετε; Χαθήκαμε όλες...

Τώρα με τη δουλειά δεν προλαβαίνω να μπαίνω.

Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας. Ελπίζω να είστε όλές καλά και να περνάτε όμορφα με τα παιδάκια σας.

Την Πέμπτη που μας πέρασε είχαμε και την πρώτη επίσημη γιορτή της Αφροδιτούλας. Δεν κάναμε τίποτα ιδιαίτερο, μαζευτήκαμε στο σπίτι με τους γονείς μας και τα αδέρφια μας.

αααα δε σας είπα κάποιες φορές παίρνει το ναζιάρικο ύφος της και με φωνάζει "μαμά μου"!!!

Όταν τη ρώτάω πως τη λένε λέει "Άτη" ε το μίκρυνε λίγο :tongue: και όταν τη ρωτάς πόσο χρονών είναι λέει "ένα". Γενικά λέει πολλά λογάκια πλέον.

Εχθές έσκασε και το 6ο δοντάκι μας!

Κατά τα άλλα καλά απλά δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα :-P.

Μετά τη δουλειά την πηγαίνω στην παιδική χαρά και γυρνάμε κατά τις 8:45 για μπάνιο και νάνι, οπότε εγώ πρέπει να μαγειρέψω και να κάνω τις δουλειές μου...

Αυτά λοιπόν κοριτσάκια μου.

Καληνύχτα και φιλάκια πολλά!! ;)

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

titoula να χαίρεσαι την Αφροδιτούλα σου και να την δεις όπως επιθυμείς!

Εμένα ο δικός μου από κουβέντες τίποτα το ιδιαίτερο. Κάτι μαμά και μπαμπά λέει αλλά δεν νομίζω να το κάνει συνειδητά ακόμη. Κατά τα άλλα λέει πολλά αλλά στην δική του γλώσσα!!!!

Χθες σκεφτόμουν την Lineal, ελπίζω να είναι καλά κι αυτή και ο Αποστολάκος της!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερααααα.....

Καλε που είστε όλες;;;; titoula να χαίρεσαι την κοράκλα σου.... Εμείς λέμε κουβεντουλες και έχει πολλή πλάκα....

Αγγελική θα στείλω μην στην lineal να δω τι κάνει και θα μπω να σας πω μόλις απαντήσει....

Άντε καλε μαζευτειτε....

Τινακι και φιλιοπι που είστε;;; patousaki?????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Τζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια;; Από ότι βλέπω γυρίσατε από διακοπές και όλες είστε καλά!!!!!!!!!!!!! Πολύ χαίρομαι!!!!

Εχθές το πρωί γυρίσαμε κι εμείς πίσω από το εξοχικό μας, τελειωτικά... Θα πάμε, δλδ, κάνα ΣΚ, αλλά τελειώσανε οι διακοπές μας. Σήμερα πήγε και ο μεγάλος μου γιος πρώτη μέρα παιδικό.

Η μικρή μου δε μαζεύεται... Με το που ανοίγει η πόρτα τρέχει να φύγει... κι εγώ ακόμα μαζεύω το σπίτι και δυσκολεύομαι να την πάω βόλτα!!! Επιτέλους, πήρε μπρος και άρχισε να περπατάει στηριζόμενη σε ένα καροτσάκι που έχει... Βήμα χωρίς αυτό δεν έχει κάνει, φυσικά, αλλά προσπαθεί και να σταθεί μόνη της.

Το σπίτι μην πω πως ήτανε. Η λέξη μπου*%*λο είναι πολυ μικρή για να το περιγράψει... Θεοβρώμικο, μες στη σκόνη, τα μπάνια χάλια, όλα τα πράγματα μες στη μέση. Ευτυχώς, τα έπιπλα ήταν στη θέση τους, τα βαριά, οπότε τα άλλα γίνονται πιο εύκολα!!! Προσπαθώ και να το οργανώσω, μιας και πάω και δουλειά στο τέλος του μήνα... Ναι, αν ψάξετε παλαιότερα ποστ... από έγκυος προσπαθώ να οργανώσω το σπίτι μου!!! :D:D:D

Τέρμα τα ψέματα... σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες αρχίζω πάλι δουλειά!!! Κατάθλιψη...

Φιλάκια!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλώς ήρθες Μαριλινάκι!

Άντε καλή προσαρμογή τώρα και μην ανησυχείς και το δικό μου σπίτι στην ίδια περίπου κατάσταση με το δικό σου είναι. Βλέπεις αφού λοίπανε τα παιδιά δεν έκανα και τόσο συχνά δουλειές κι από αυτές τις απολύτως απαραίτητες. Έτσι από αύριο έχω άδεια για 3 μέρες για να ξανακάνω το σπίτι μας κατοικίσημο!!!!!! Και μετά την Παρασκευή το απόγευμα φεύγω για Γιάννενα με τον αντρούλη μου για να μαζέψουμε τα καμάρια μας!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Γυρίζουμε όλες σιγά-σιγά...

Λέτα, έχουν πολύ γέλιο που μιλάνε!:lol:

Μαριλίνα, μπράβο που περπάτησε η μικρούλα! όσο για τις δουλειές του σπιτιού...ουδέν σχόλιο:twisted:

Αγγελική, προσπάθησε να περάσεις καλά στην άδειά σου, όχι μόνο δουλειές...;)

Φιλάκια πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες, εδώ είμαι κι εγώ! Αν και στην ουσία δεν έφυγα ποτέ, όλο το καλοκαίρι δουλειά (εδώ είναι τουριστικό μέρος και δεν παίρνουμε άδεια το καλοκαίρι), έμπαινα που και που και διάβαζα τα νέα σας αλλά δεν ένιωθα χαλαρή για να κάτσω να γράψω.

Γενικά περάσαμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι (βάφτιση, γιορτή, γενέθλια, είχαμε συνέχεια φίλους και κουμπάρους) αλλά και πάρα πολύ κουραστικό!!! Την βδομάδα που έρχεται έχω κανονίσει άδεια και μάλλον θα ανέβω Αθήνα (διακοπές θα πάμε χειμερινές πιο μετά) να ξεσκάσω λίγο, για να μπορέσω να υποδεχτώ το φθινόπωρο με ανακούφιση μπορώ να πω.

Ο Πετράκος μας περπάτησε κανονικά λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του, έχει 7 δόντια, αλλά δεν λέει κουβέντες, κάτι νταντά, μπαμπά, κακά, ναι (μαμά ούτε για αστείο) και μετά τα δικά του. Δείχνει όμως να καταλαβαίνει αυτά που του λέμε.

Αυτά τα νέα μας…

Titoula να χαίρεστε την Αφροδιτούλα σας!!!

Αγγελική με το καλό να πάρεις τα καμάρια σου και καλεί προσαρμογή!

Μαριλίνα έσκασα στα γέλια όταν διάβασα για την μικρή σου που όλο θέλει να φύγει! Καλή προσαρμογή και σε σας! Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ. Δες μήπως μπορείς οικονομικά να φέρεις καμιά γυναίκα λίγες μέρες να σε βοηθήσε,ι για να είσαι ήρεμη από αυτό το θέμα τουλάχιστον όταν φτάσει η ώρα της δουλειάς..

Λετάκι είδες, φώναξες και ήρθα, εεε???

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες και τα παιδάκια και με το καλό να ξαναφτιάξουμε το παρεάκι μας!!!

καλησπερα φιλεναδιτσες μου....

μολις γυρισαμε απο την βολτα μας.....πρωτη φορα που δεν ηθελε να κατσει στο καροτσι και ηθελε να περπαταει.....τρεχατε ποδαρακια μου και εγω....καλε δεν τον προλαβαινω......εχει τα χερια ψηλα και τρεχει σαν τρελος....

εγω γενικα ειμαι πολυ πιεσμενη αυτον τον καιρο με αποτελεσμα εδω και μια εβδομαδα να εχω μονιμο πονοκεφαλο....μαλλον πρεπει να το ψαξω λιγο γιατι με ανησυχει...

τινακι ετσι μπραβο.....πρεπει να φωναζω μου φαινεται...

μαριλινα καλωσορισες και εσυ....

αντε ελπιζω τωρα να τα λεμε συχνοτερα....

α μιλησα και με την lineal ειναι καλα...ο μικρος της ζωηρεψε και μου ειπε οτι σε κανα 2 μηνες θα βαλει internet και θα ειναι παλι κοντα μας...

φιλακια πολλαααα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Πριν από λίγο κοιμήθηκε και είπα να μπω να σας πω ένα γεια!

Τινάκι, καλώς ήρθες και πάλι στην παρέα μας! Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου! Κι εγώ θα πάρω λίγη άδεια το Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη και το Νοέμβρη γιατί δεν έχω πάρει καθόλου από την άδεια του 2011 και πρέπει να την πάρω μέχρι το τέλος του χρόνου...δεν ξέρω όμως ακόμα πότε, μάλλον τέλος του μήνα.

Λέτα, κοίτα να χαλαρώσεις κι εσύ λιγάκι, ξεκουράσου, παίξε με το μικρό και θα σου περάσουν όλα! ;)

Άντε να έρθει και η lineal, να μεγαλώσει πάλι η παρέα μας.

Επιτέλους αύριο Παρασκευή!!!!! Έρχεται Σαββατοκύριακο!!!!

Φιλάκια πολλά και καλό βράδυ!:)

487Yp3.png

cYn6p3.png

ΚΟΥ-ΚΟΥ........ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..................

εντάξει ξέρω οτι δεν θέλετε ακόμη να έρθει, αλλά είπαμε εγώ μόνο τζάκι δεν έχω ανάψει ακόμη...

τελείωσαν οι διακοπούλες μας όπου περάσαμε σούπερ! ήταν οι καλύτερες διακοπές που έχω κάνει, όχι τόσο ξεκούραστες όπως άλλες χρονιές, αλλά μοναδικές πραγματικά!!!

και τώρα τα κεφάλια μέσα!

καταρχήν έμπαινα και διάβαζα τα νέα σας, αλλά δεν είχα πολύ χρόνο να γράψω!

περπατάμε κι εμείς κορίτσια... γιούπι......τώρα σκαρφαλώνουμε παντού, εκτός απο τα φωτιστικά.....

λέμε μαμά, μπαμπά, νταντά, τζίζ, ένα (το ένα το λέει σαν απάντηση στην ερώτηση πόσα παιδάκια έχει η μανούλα...) και η μανούλα χέζ@...ται πάνω της απο την χαρά και την περηφάνεια!!!! του λέω δώσε μου το πόδι σου να το μυρίσω και αυτός το σηκώνει και μου το φέρνει στην μύτη και του κάνω "πίιιιιιιιφφφφφ βρωμάει" και σκάει στα γέλια....

και φυσικά το πιό ωραίο είναι οτι με φιλάει!

του λέω κάνε μα την μαμά και έρχεται και με φιλάει στο στόμα...αλλά επειδή σκιάζομαι μήπως φιλίσει και άλλους στο στόμα, του λέω οτι δεν κάνει και του δείχνω το μάγουλο, αλλά καμιά φορά τον αφήνω να μου σκάσει εκεί το φιλί!

κάνει τον σταυρό του, φιλάει τις εικόνες, όταν τρώει κάτι μου δίνει κι εμένα και όταν πίνει νεράκι απο το ποτήρι του, πίνει δυο γουλίτσες και μετά μου το χώνει στο στόμα να πιώ κι εγώ, μετά ξανάπίνει αυτός, μετά πάλι σε μένα το φέρνει...

σταματήστε με καλέ, αφού βλέπεται οτι ξεφεύγω η κουκουβάγια μάνα...

λέτα μου γιατί έτσι με πονοκεφάλους? μήπως το άγχος? εσύ δεν είχες γράψει οτι ετοιμάζεσαι για δεύτερο μωράκι? άντε με το καλό, εύχομαι σύντομα να μας πείς τα ευχάριστα! θα είσαι η πρώτη μανούλα που θα γίνεις δευτερομανούλα!!! γιατί μάλλον εγώ θα αργήσω! έτσι όπως θηλάζει ο Μητσάκος μου, δεν βλέπω να αποκτάει σύντομα αδελφάκι! εδώ και 3 μέρες θηλάζω πρωί μεσημέρι βράδυ και μεταμεσονύκτια. όχι οτι δεν ζητάει και άλλες φορές...αν τον αφήσω ανεξέλεγκτο μπορεί και όλη την μέρα να είναι με το στήθος στο στόμα, δεν έχει πρόβλημα!!! απλά τον απασχολώ συνέχεια με κάτι για να ξεχνιέται, μπας και μου έρθει επιτέλους περίοδος (απο τον Μάϊο έχει να έρθει...) και μπας και μείνω ξανά εγκυούλα!!!

βρε κορίτσια με τις δουλειές χαλαρώστε λίγο...χαχαχα αυτό το λέω εγώ που στο ένα χέρι (το αριστερό)κρατάω τον Δημήτρη και με το άλλο κάνω δουλειές!!!

σας είπα οτι έπαθα μια ωραιότατη τενοντίτιδα??????

ω ναί...!!!!!!!

και πονάει!!!!! αλλά τί να κάνουμε? υπομονή!! υπάρχουν και χειρότερα!

καλέ έχουμε και δοντάκια, ναί, 30 Αυγούστου έσκασε το 3ο και 2 Σεπτέμβρη το τέταρτο (τα δύο πάνω δλδ.)

τώρα είναι φουσκωμένο και το 5ο, επιτέλοους πήραμε μπρός στα δόντια!!!!

για πείτε γιατί δεν θυμάμαι, στέλνει καμία απο εσάς τα μικρούλια σας σε βρεφικό?

εγώ σκεφτομαι να τον στέλνω κάποια απογεύματα γιατί μάλλον θα ξεκινήσω δουλίτσα!

αχ, πώς θα τον αποχωριστώ????? μη φανταστείτε βέβαια, κανένα 4ωρο όχι παραπάνω....θα πεθάνω!!!!!!!!!!!!

Τιτούλα να χαίρεσαι και την Αφροδιτούλα σου! και επιτέλους έφτασε η Παρασκευή που περίμενες...!!!

λοιπόν, άντε καλώς βρεθήκαμε και πάλι, κλείνουν τα μάτια μου, πάω για νάνι!

φιλιάααααααααααααααα

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Καλησπέρα σας!!!!!!!!!!!!!!

Το σπίτι έχει αρχίσει να είναι ανθρώπινο και πάλι!!!! Μόνο που είναι θεοβρώμικο γιατί δεν πρόλαβα και να καθαρίσω. Δλδ καθάρισα όταν ήρθαμε, αλλά ξαναβρώμισε. Επειδή φεύγουμε για το εξοχικό για Σαββατοκύριακο, όταν γυρίσουμε. Την Κυριακή θα γυρίσουμε νωρίς, γιατί ο μπαμπάς μας φεύγει ταξίδι με τη δουλειά το απόγευμα. Έτσι θα ξυπνήσουμε, θα κολυμπήσουμε και θα φύγουμε!!! :rolleyes::rolleyes:

Λετάκι,

τι πονοκέφαλοι είναι αυτοί; Μήπως η αλλαγή της εποχής, μήπως απλά κουράζεσαι; όταν δούλευα κουραζόμουνα πολύ... στις διακοπές και αμέσως μετά. Το ίδιο και μία φιλενάδα μου... για ψάξ' το και πες μας. Και με το καλό να έρθει και δεύτερο μπεμπέ!!!

Καλέ, ο Θωμάς ολόκληρο παλικάρι, περπατάει!!!

Η δικιά μου μόνο στηριζόμενη ακόμα. Δεν προσπαθεί ούτε να σταθεί καλά καλά. Τη Δευτέρα θα πάμε και παιδίατρο και θα της το συζητήσω.

Αγγελική,

μαζευτήκατε κι εσείς, ε;; Ε, βέβαια, η κόρη σου ξεκινάει και σχολείο τη Δευτέρα. Σε ποια τάξη πηγαίνει;; Ο Χρηστάκος τι θα γίνει τώρα;;

Τιτούλα,

να χαίρεσαι την Αφροδιτούλα... Τώρα πήρα χαμπάρι ότι γιόρταζε (στον κόσμο μου) :shock::shock:

Πατουσάκι,

απίθανος ο Δημητράκης!!!! Κάνει πολλά πράγματα, δικαίως είσαι κουκουβάγια!!! Εμένα η δικιά μου κάνει την τσίτα. Σκαρφαλώνει παντού (όπως το λες, εκτός από τα φωτιστικά)!!! Όσο για βρεφονηπιακό τι να σου πω... εγώ δεν πήγα τον μεγάλο, ούτε αυτήν θα πάω... θα την κρατήσει μία γυναίκα σπίτι και του χρόνου παιδικό σταθμό. Τι δουλίτσα θα πιάσεις;;

Λοιπόν, χθες πήγαμε παιδική χαρά. Η μικρή μου έκανε κούνια και στη συνέχεια προσπάθησε να σκαρφαλώσει ανάποδα στην τσουλήθρα (και σχεδόν τα κατάφερε!!!), μπουσούλησε όλη την παιδική χαρά, ανέβηκε παντού και πέρασε υπέροχα!!!

Και να σας πω και κάτι που με στεναχωρεί πολύ: Το μίνι μάρκετ που είναι στο ημιυπόγειο απέναντί μας θα κλείσει στο τέλος του μήνα μετά από πολλά χρόνια. Φανταστείτε 16 χρόνια το έχει ο ίδιος και πιο πριν θυμάμαι τον προηγούμενο... είναι πιο μεγάλο από μένα. Και στεναχωριέμαι αφ' ενός γιατί θα χάσουμε τους ανθρώπους που είναι φίλοι μας (ένα ηλικιωμένο ζευγάρι) και τη συνήθειά μας (16 χρόνια είναι αυτά, δεν είναι εύκολο), αφ' ετέρου γιατί μας έδινε μία επιπρόσθετη ασφάλεια απέναντί μας μιας και ήμαστε στο ισόγειο. Μιλάμε, δεν το έχω χωνέψει ακόμα... :-(

Να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...