Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!

Επιστρέψαμε κι εμείς από Γιάννενα χθες 1,30 το βράδυ. Σήμερα στην δουλειά για την ώρα είμαι οκ αλλά πιστεύω οως σιγά -σιγά θα αρχίσω να χασμουριέμαι!!!

Λετάκι καλώς ήρθατε από τις διακοπούλες σας και από την μικρή απόδρασή σας στην Κρήτη! Καλή επάνοδο και στην δουλειά την Τετάρτη!

Που είστε οι υπόλοιπες οέοοοοοοο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλως σας βρηκα αγγελικη μου...

να σου πω δεν θα με χαλουσαν αλλες 2 εβδομαδες διακοπες...

βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι???ποσα ενσημα πρεπει να εχουμε για να δικαιουμαστε επιδοματα κυοφοριας και λοχειας???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Είμαι σίγουρη Λετάκι μου πως κανέναν δεν θα χαλούσε μία μικρή παράταση των διακοπών!! Αλλά που τέτοια τυχη?!

Όσο για τα ένσυμα δεν το γνωρίζω αλλά θα ρωτήσω την υπεύθυνη προσωπικού εδώ στην εταιρία που δουλεύω και θα σου πω.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Που είστε καλέ όλες???

Υποθέτω πως κάνετε ακόμη βουτιές με τα ζουζούνια σας! Καλά να περνάτε!

Λετάκι ρώτησα και μου είπαν πως για να πάρεις τα επιδόματα πρέπει να εργάζεσαι όταν μείνεις έγκυος και έρθει ο καιρός να τα πάρεις. Δεν έχει σημασία αν έχεις δουλέψει πριν, πρέπει να δουλεύεις εκείνη την περίοδο.

Άντε οι υπόλοιπες, περιμένω νέα σας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλε που ειστε ολες??????????????????????????

και εγω σε ποιον θα πω τα νεα μας?????περπατησαμε ναι ναι ναι.....καναμε αρκετα βηματακια και μετα πεσαμε.....μεγαλωσε το καμαρι μου....συγκινηθηκα οταν τον ειδα.........σε λιγο θα τρεχει κιολάς....

αγγελικη μπερδευτηκα...εγω αρχισα ξανα να εργαζομαι απο 01/02/11 και λεω να μεινω εγκυος τωρα....δεν θα δικαιουμαι επιδομα????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Λετάκι για τα βηματάκια σας!!!! Welcome to the club! Τώρα να δεις τι κυνηγητό έχει να πέσει!!

Όσο για τα επιδόματα αφού εργάζεσαι από τον Φλεβάρη δεν έχεις κανένα απολύτως θέμα. Τα δικαιούσαι κανονικά.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Μπράβο Λετάκι για τα βηματάκια σας!!!! Welcome to the club! Τώρα να δεις τι κυνηγητό έχει να πέσει!!

Όσο για τα επιδόματα αφού εργάζεσαι από τον Φλεβάρη δεν έχεις κανένα απολύτως θέμα. Τα δικαιούσαι κανονικά.

ανυπομονω για το κυνηγητο....

αγγελικη μου συγκινηθηκα παρα πολυ.....δεν μπορω να το πιστεψω οτι πλεον ειναι παιδακι και οχι μωρο....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Έχεις δίκιο να συγκινήσαι Λετάκι. Κάθετι καινούργιο που θα κάνει ο γιός σου θα σε κάνει να νιώθεις περήφανη μάνα! Τα έχω περάσει ήδη από την κόρη μου και τώρα στον Χρηστάκο τα συναισθήματα είναι τα ίδια αλλά λιγότερο έντονα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Τι κάνετε? Εγώ τρέχω και δεν φτάνω...και πού να περπατήσουν δηλαδή....την έβαψα...

Προς το παρόν σηκώνονται, σκαρφαλώνουν, περπατάνε στηριζόμενα, πέφτουν, μαλώνουν, παίζουν... Κάνανε και κανά δυό βηματάκια χωρίς να στηρίζονται :)

Βλέπω και τα δικά σας στα ίδια στάδια βρίσκονται!! Μπράβο σας!!

Μίλησα και με μια λογοθεραπεύτρια και μου είπα πως σε αυτή τη φάση πρέπει να λένε τουλάχιστον 30 λεξούλες και να μάθουν να τρώνε μόνα τους με πιρουνάκι και κουταλάκι παιδικό. Τα δικά μου λένε λεξούλες αρκετές, γύρω στις 27. Ο μικρός ειδικά είναι παπαγαλάκι και θέλουν να κρατάνε πλέον στα χέρια την τροφή. Τις περισσότερες όμως φορές απλά παίζουν με την τροφή τους ή τα πετάνε κάτω ή τα πασαλείουν πάνω τους με αποτέλεσμα να μην τρώνε σχεδόν καθόλου και έτσι προσπαθώ να τα ταίζω ακόμα εγώ.

Έχω όμως ένα θεματάκι με τον αποθηλασμό. Οι προσπάθειές μου πέσανε στο κενό. Μάλιστα έχουν ελατώσει το φαγητό με αποτέλεσμα να θηλάζουν (και να μην δέχονται τίποτα άλλο), ανα μία ώρα.. Δεν ξέρω πλέον τι να κάνω... Εσείς τι κάνετε με το θηλασμό? Βοηθήστε λίγο την κατάσταση βρε κορίτσια γιατί μου φαίνεται θα πάνε σχολείο και ακόμα θα θηλάζουν....

RKdwp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!

Jasmini καλημέρα! Αρχίζει η παρεούλα μας και μαζεύεται σιγά-σιγά? Μπράβο για τους γιούς σου! Και όπως το είπες, που να αρχίσουν και το περπάτημα!!!

Πάντως για να είμαι ειλικρινής πιστεύω πως στην ηλικία που είναι τα καμάρια μας δεν υπάρχουν στάνταρ για το πόσες λέξεις λένε, αν περπατάνε κτλ. Κάθε παιδί έχει τον ρυθμό του στον τρόπο που αναπτύσεται.

Κατά τα άλλα πως περάσατε αυτές τις μέρες?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!! :)

Καλημέρα μανουλίτσες!

Jasmini καλημέρα! Αρχίζει η παρεούλα μας και μαζεύεται σιγά-σιγά? Μπράβο για τους γιούς σου! Και όπως το είπες, που να αρχίσουν και το περπάτημα!!!

Πάντως για να είμαι ειλικρινής πιστεύω πως στην ηλικία που είναι τα καμάρια μας δεν υπάρχουν στάνταρ για το πόσες λέξεις λένε, αν περπατάνε κτλ. Κάθε παιδί έχει τον ρυθμό του στον τρόπο που αναπτύσεται.

Κατά τα άλλα πως περάσατε αυτές τις μέρες?

Εμείς δεν πήγαμε δυστυχώς πουθενά. Από του χρόνου. Δεν έχω όμως πλέον χρόνο...τρέχω με τα μικρά και δεν προλαβαίνω. Μόνο την ταλαιπωρία σκέφτομαι αν πάμε κάπου...

RKdwp3.png

Καλό μεσημέρι μανουλίτσες!

Γυρίσαμε χθες βράδυ από τα Γιάννενα, για άλλη μια φορά! Αυτή την φορά η διαδρομή μας μάς επεφύλαξε 2 δυσάρεστες εκπλήξεις! Η πρώτη ήταν λίγο μετά την γέφυρα του Ρίου όπου καιγόταν μία αρκετά μεγάλη περιοχή και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτηκή. Για να μην πω για την εικόνα που βλέπαμε.....

Η δεύτερη ήταν λίγο πιο έξω από τα Γιάννενα είχε γίνει ένα τροχαίο απίστευτο.....Μάθαμε την επόμενη μέρα πως είχε σκοτωθεί μια κοπέλα 30 χρονών και ένα παιδάκι 4 ετών πάλευε για την ζωή του.....έσκασα από την στενοχώρια μου....

Ευτυχώς ξεχάστηκα με τα καμώματα του Χρηστάκου μου ο οποίος εξελίσεται σε μεγάλο καραγκιοζάκι!!!

Τον ρωτάς πως κάνει ο σκύλος και σου λέει ουουουου...

όταν τρώει κάτι του λέμε Χρήστο τι τρως? δώσε μου κι εμένα, κι εκείνος ανοίγει το στοματάκι του κι έρχεται κοντά σου να σου δώσει.....

Τον πήγα να μυρίσει μία γλάστρα με δυόσμο που έχει η πεθερά μου στην αυλή κι εκείνος αφού μύρισε άνοιξε το στόμα κι έφαγε 2-3 φυλλαράκια! Αποκτήσαμε έτσι δροσερή αναπνοή!!!!

Jasmini μου έχεις δίκιο. Η μετακίνηση όταν έχεις τόσο μικρά παιδιά ισοδυναμεί σχεδόν με μετακόμιση!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημεραααααα

Καλε που είστε όλες χαμένες;;; Θα το κλείσουμε το καφε μας;;; Άντε για μαζευτειτε....

Εμείς είμαστε μια χαρα.... Αλωνιζουμε και τρέχουμε συνέχεια... τρώμε τα μούτρα μας αλλα συνεχίζουμε... Σήμερα έχουμε να πάμε σε παιδικό πάρτι θα τρελαθεί απο την χαρα του.., του αρέσει πολυ να βλέπει παιδάκια....

Το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι το φαγητο.... Πλέον δεν τρώει τα δικά του θέλει να τρώει απο τα δικα μας και δεν ξέρω πως να τον κάνω τα φαγητά του... Παιδευομαι λίγο κορίτσια μας..,,

Σας φιλω και άντε μαζευτειτε...,

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα και από μένα!

Νόμίζω πως σιγά-σιγά θα μαζευτούμε όλες οι φιλεναδίτσες και θα πούμε τα νέα μας από τις διακοπές μας και τα κατορθώματα των μπουμπουκιών μας!

Λετάκι το θέμα του φαγητού το έχω λύσει δίνοντας πια στον Χρήστο να τρώει άπό το φαγητό μας. Ο παιδίατρος μου είπε πως πρέπει να πάρει πια την δική μας σειρά στο φαγητό κι έτσι όλα καλά! Δεν τρώει βέβαια την ποσότητα του φαγητού που θα έτρωγε αν του το είχα αλεσμένο αλλά θα προσαρμοστεί σιγά-σιγά.

Σε δύο εβδομάδες που θα τον φέρω από τα Γιάννενα θα πάμε για εμβόλιο οπότε και θα δούμε πως πήγε με το βάρος και το ύψος του.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Tσα!!! Τί κάνετε φιλεναδίτσες μου; Τα μπουμπουκάκια μεγαλώνουν; Εμείς επιστρέψαμε! Κορίτσια μου δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας, μπήκα να σας πω ένα γεια, έχω τον μπαμπάκα μου στο νοσοκομείο με την καρδιά του και τρέχουμε, κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα σας πω λεπτομέρειες, σας φιλώ!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...