Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ξεκίνησα κι εγώ δουλειά στις 29/7. Τη μικρή την κρατάει η μαμά μου. Ξυπνάει από τις 6:30 η μικρούλα μου για να με προλάβει πριν φύγω και κρέμεται από πάνω μέχρι τις 7:30 που φεύγω... Όταν γυρίζω χαίρεται τόοοοοσο πολύ!!!!

Πατουσάκι να ζήσει το παιδάκι σου! Καλές διακοπές τώρα! Να περάσετε τέλεια!

Εγώ δε θα πάρω άδεια το καλοκαίρι, από Σεπτέμβρη και βλέπουμε...

Σας αφήνω τώρα να δουλέψω...

Φιλάκια πολλά σε όλες!

Καλά να περνάτε!;)

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κούκλες!

Ελεάννα όντως είμαστε από τις ελάχιστες που έχουν μείνιε στην παρέα μας! Έχω πάρει την άδεια μου τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Ιούλη οπότε ο Αυγουστος θα περάσει εντός των τειχών! Για δεκαπενταύγουστο θα πάω Γιάννενα που είναι και τα πιτσιρίκια αλλά 16 του μληνα πάλι στην δουλειά. Με το καλό να πάτε κι εσείς στις διακοπούλες σας!!

titoula καλή προσαρμογή με την επιστροφή σου στην δουλειά. Τα μικρούλια μας συνηθίζουν την απουσία μας κάποιες ώρες από το σπίτι και όταν επιστρέφουμε μας υπενθυμίζουν με τον τρόπο τους πόσο μας αγαπούν και ότι δεν μας κρατούν κακία!

Είμαι κι εγώ στην δουλειά οπότε σας αφήνω να δουλέψω!

Φιλιά!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

ε ναι λοιπόν!!!!!!!

να'μαι κι εγώ!!!!

εκεί που έλεγα οτι δεν θα έχω ίντερνετ...είπα να το ανοίξω μπας και....και τελικά έγινε το θαύμα!!!! ο γείτονας το ξεκλείδωσε!!!!

γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιι..................

τιτούλα , ελεάννα και αγγελική υπομονή!!!!

ξέρω πως είναι Αυγουστιάτικα να δουλεύεις...αλλά δυστυχώς κάποιες φορές πρέπει να γίνετε και αυτό!

τουλάχιστον έχει δροσιά εκεί που είστε?

εδώ συννέφιασε το απόγευμα και έχει ένα σούπερ αεράκι.

αυτή τη στιγμή την έχω πέσει στην αυλή με το λάπτοπ και νομίζω οτι θα με βρεί εδώ το ξημέρωμα μιας και ανακάλυψα το ίντερνετ.

το Σάββατο έρχεται και ο σύζηγος και Τρίτη την κοπανάμε για Ζάκυνθο.

μην με πείτε τρελή αλλά θέλω να έρθει ο χειμώνας.

να φορέσουμε τα παλτά μας, να ανάψουμε το τζάκι, να στρώσουμε τα χαλιά μας, να περπατάνε τα πιτσιρίκια μας και να τρίβουν όλο το ψωμάκι στο χαλί... κι εμείς να είμαστε όλη την ώρα με την ηλεκτρική στο χέρι...χχαχαχαχα~~~

ο Δημητράκης έχει ξεφύγει εδώ στο χωριό. νομίζει οτι είναι στον παράδεισο!

όλη μέρα μόνο με το πάμπερς να αλωνίζει την αυλή, να παίζει με το αυτοκίνητό του, και φυσικά με τα...μανταλάκια!!! έχουμε κόλλημα με τα μανταλάκια!!! είναι εδώ και της γειτόνισσας η μικρή * ίδια ηλικία * και χθές ανοίξαμε την βρύσούλα της αυλής και αυτά απο κάτω πλατσουρίζανε και κάνανε σαν παλαβά!!!!

σας αφήνω και θα ξαναμπώ...τώρα που το βρήκα!!!!!!!!!!

φιλάκιααααααααααααααα

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Σήμερα ευτυχώς δρόσισε και είναι μία χαρά για εμάς που είμαστε στην πόλη!

patousaki mou καλά να περάσετε στην Ζάκυνθο. Είχα πάει κι εγώ πριν από αρκετά χρόνια εκεί για διακοπές και ήταν πολύ ωραία. Θα περιμένω να διαβάσω τις εντυπώσεις σου.

Όσο για το θέμα του χειμώνα, ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ! Και δεν θέλω να είμαι με μία ηλεκτρική στο χέρι μαζεύοντας τα ψίχουλα του γιού μου!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αυτά το ολίγα,

Φιλιά!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα μανουλιτσες....

τι κανετε????επεστρεψα για λιγες ωρες στη θεσσαλονικη και μπηκα να δω τα νεα σας...

χρονια πολλα στα τελευταια μας νινια να τα χαιρομαστε και να ειναι γερα και δυνατα...

εγω τι να σας πω???περναω παρα πολυ ωραια στην χαλκιδικη...απο την τριτη πηγα στο 1 ποδι στην φουρκα και θα επιστρεψω εκει και θα μεινω μεχρι τις 18..στις 19 θα παμε με τον αντρουλη 3 μερες στο ηρακλειο της κρητης και μετα επιστροφη στη βαση οπου θα πιασω δουλεια στις 24...

καλη αρχη στην ελεαννα και την τιτουλα που ξεκινησαν δουλεια...ο πρωτος μηνας ειναι μετα θα συνηθισετε....

ο μικρος μου εχει ξεσαλωσει κοριτσια...εκανα κανα 2 βηματακια αλλα ακομα δεν αποφασιζει να περπατησει...πλεον τον κραταμε και με το ενα χερι και εχει πολυ γελιο ετσι οπως περπαταει...οι διακοπες μας ειναι τοσο χαλαρες...πραγματικα δεν χορταινω τον μικρο με τιποτα....ειναι κολλημενος πανω μου και κανουμε συνεχεια αγκαλιτσες....με κοροιδευουν βεβαια και τον λενε μαμακια αλλα δεν μοιαζει αυτες τις στιγμες δεν της αλλαζω με τιποτα.....μετα που θα γυρισω στην δουλεια δεν θα εχω τοσο χρονο...

απο φαγητο αρχισαμε να τρωμε τοστ, μαρμελαδα, αβγο το ψαρι δεν μας αρεσει πολυ αλλα θα επιμεινω.....αρχισαμε να τρωμε και τα φαγητα μας πατημενα...εχει πολυ γελιο.....

σας φιλω προς το παρον.....καλες διακοπες σε οσες συνεχιζουν και καλο κουραγιο στις υπολοιπες...

και οχι δεν θελω τον χειμωνα....ιχιχιχιχιχιχι:P:p:p:p:p

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια,

ετοιμαζόμαστε με τον άντρα μου να ξεκινήσουμε σε 2 ωρίτσες για Γιάννενα. Θα πάμε να δούμε τα πιτσιρίκια μας και να πάμε και σε κανένα πανιγύρι λόγω των ημερών!

Λετάκι μπράβο που τα περνάτε τόσο καλά με τον γιόκα σου! Έχεις δίκιο για τα βηματάκια τους, έχουν πλάκα έτσι όπως πρασπαθούν να ισορροπήσουν!

Εμένα ο δικός μου ξεκίνησε να περπατάει καλά την προηγούμενη εβδομάδα και κάθε βράδυ πέφτει ξερός για ύπνο! Όσο για το φαγητό του παρά το γεγονός ότι έχουμε μόνο 3 δόντια τρώει τα πάντα. Πριν λίγο καιρό έφαγε σχεδόν μια τυρόπιτα κουρού!!!!

Να περάσετε καλά με τον αντρούλη σου στην Κρήτη. Να κάνετε έναν μίνι μήνα του μέλιτος!!!!

Αυτά κούκλες, τα λέμε από εβδομάδα, καλά να περνάτε!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Εγώ είμαι στη δουλειά...

χαίρομαι που περνάτε καλά!

Μεγάλωσαν τα παιδάκια μας! Η δικιά μου μιλάει συνέχεια, ό,τι ακούσει το επαναλαμβάνει, παπαγαλάκι...έχει πολύ γέλιο!!!!:D

Μένουμε ακόμα στο εξωχικό με τους γονείς μου...Θα επιστρέψουμε το άλλο Σάββατο μάλλον.

Καλές διακοπές σε όσες έφυγαν ή θα φύγουν και υπομονή και καλή συνέχεια σε όσες δουλεύουμε.

Να περνάτε καλά όλες!

Φιλάκια!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημέρα φιλενάδες!

Τι κάνετε; Εγώ στη δουλειά. Από Δευτέρα με το καλό παίρνω άδεια 2 βδομάδες. Την Πέμπτη φεύγουμε γαι Πάρο. Για 4 μέρες μόνο αλλά από το τίποτα;)

Τα μπεμπάκια μας μάλλον σταμάτησαν να είναι μπεμπάκια και ξεπετάχθηκαν. Ο Χρηστάκος μου ξεκινάει σιγά σιγά να κάνει τα πρώτα του βήματα πάντα στηριζόμενος είτε από εμάς είτε ακουμπώντας το χεράκι του στον καναπέ , το τραπεζάκι, τα κάγκελα της βεράντας και γενικά όπου βρει. Τον κοίταζα και δεν το πίστευα. Σαν χθες θυμάμαι που ήταν στο μαιευτήριο.. Φαντάζομαι ότι σαν κλασική χαζομαμά στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντα έτσι θα τον βλέπω:D

Πριν10 μέρες είχαμε παέι και στον παιδίατρο. 12.200 γρ και 84 εκ. είναι ζωή να 'χει. Όλο ρούχα παίρνουμε και όλο δεν του κάνουν. οπότε και εγώ πια δεν του αγοράζω άλλα καλοκαιρινά ( τα οποία τα περισσότερα ήταν αλλαγές από τη βάφτιση) και τα φοράμε λίγο κοντά, σε στυλ τοπάκι - σορτσάκι :P

Να σας κάνω και μία ερώτηση. Τώρα που κάνει τα πρώτα του βηματάκια είναι καλύτερα να τον έχω ξυπόλυτο (μες στο σπίτι εννοώ) ή να του πάρω καλά παπούτσια; Λέω να του πάρω μια και καλή κλειστά από Σεπτέμβρη και για τώρα έχω ένα ζευγάρι πεδιλάκια από τα Jumbo. Έξω όταν είαμστε περπατάει σπανίως. Σχεδόν συνέχεια είναι στο καρότσι αφού κάνει δέκα βήματα και κουράζεται. Ποια είναι η άποψή σας;

Φιλιά πολλά σε όλες και καλές βουτιές!!!

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

titoula και Ελεάννα κι εγώ στην δουλειά είμαι μιας και την άδεια μου την έχω πάρει από το τέλος του Ιούλη. Ευτυχώς όμως που η περίοδος τώρα είναι ήσυχη κι έτσι δεν πήζω! Βέβαια έχω και τα Σαββατοκύριακα που πηγαίνω και βλέπω τα παιδιά στα Γιάννενα κι έτσι αλλάζω γιά λίγο παραστάσεις!

Ελεάννα καλά να περάσετε στις διακοπούλες σας και να μας πεις τα νέα σας όταν με το καλό επιστρέψετε! Όσο για το περπάτημα επείδη εμένα ο Χρήστος άρχισε να περπατάει στηριζόμενος σε έπιπλα ή από εμάς από τις αρχές του καλοκαιριού του είχα αγοράσει ένα ζευγάρι παπουτσάκια που είναι κλειστά στον αστράγαλο για να είναι σταθερό το πόδι του. Έχουν τρυπούλες βέβαια στο υπόλοιπο μέρος του παπουτσιού. Τώρα περπατάει αρκετά μόνος του χωρίς βοήθεια και τον αφήνω και ξυπόλητο πολλές φορές.

titoula εμείς από κουβέντες τίποτα. Κάτι ήχους βγάζουμε και κάτι συλλαβούλες αλλά δεν νομίζω ότι λέει κάτι συνειδητά ακόμη. Μου φαίνεται θα τα πει όλα μαζεμένα!

Αυτά τα ολίγα για την ώρα!

Φιλάκια!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

τζαααα

να'μαι και εγω....τι κανετε κοριτσακια μου???

επεστρεψα σημερα θεσσαλονικη και αυριο φευγουμε με τον αντρουλη για 3 μερες στο ηρακλειο....

απο το πρωι που ηρθα κανω συνεχεια δουλειες...πληντυρια,συμμαζεμα και τα σχετικα...

σημερα συνειδητοποιησα ποσο πολυ αλλαξε ο μικρος μου αυτο τον μηνα που λειπουμε....καταρχας επρεπε να ανοιξω τα λουρακια απο το καθισματακι του φαγητου του γιατι δεν χωρουσε...αλωνιζει ολο το σπιτι και δεν τον προλαβαινω..ανοιγει ολα τα συρταρια της κουζινας και γενικα μου δειχνει συνεχεια τα παππουτσια του για να το βγαλω εξω να περπατησει.....χαμος σας λεω....με κραταει απο το ενα χερι και περπαταει αμα το αφησω ομως το χερι γκρινιαζει....νομιζω οτι ειμαστε κοντα στο να περπατησει μονος του...παντως εχει πολυ γελιο....αρχισε να μιμειται και αυτα που του λεμε....

σημερα απο την κουραση κοιμηθηκαμε το μεσημερι και μας ξυπνησε ο μικρος κατα τις 7 φωναζοντας "μαμ μαμ" πεινουσε ο καημενος...ειχε περασει η ωρα...

ελεαννα εγω τον εχω ξυπολυτο μεσα στο σπιτι μονο οταν βγαινουμε εξω του φοραω παππουτσια....

σας φιλω προς το παρον.....εχω να απλωσω πληντυριο:-(:sad::-(:sad:

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Παρασκευήηηηηηηηηηηηηη!!!!

Επιτέλους έρχεται ΣΚ!!!

Ελεάννα, εγώ ακόμα χωρίς παπούτσια την έχω στο σπίτι, κι ο γιατρός μου είχε πει καλύτερα ξυπόλητη. Για έξω της έχω πάρει στυλ μποτάκι, να κρατάει τον αστράγαλο. Καλά να περάσεις στην άδεια σου κοριτσάκι!

Αγγελική, ευτυχώς κι εμείς έχουμε ησυχία στη δουλειά και μπαίνω σιγά-σιγά και ήρεμα στο κλίμα...

Λέτα, καλές διακοπές και σε σένα!

Μεγαλώνουν γρήγορα τα ζουζουνάκια μας!

Κορίτσια εχθές με τρέλανε πάλι η Αφροδιτούλα μου! Της λέω την αγαπάς τη μαμά και μου λέει "παπάει"!!!! Φαντάζεστε πως ένιωσα!!!!

Φιλάκια πολλά!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες!

Παρασκευή, Παρασκευή λα λα λα λα.....

Όπως καταλάβατε χαίρομαι που τελειώνει η βδομάδα και θα πάω Γιάννενα για Σαββατοκύριακο να δω τα ζουζούνια μου!!!

Λετάκι τα μικρά μας μεγαλώνουν με γοργούς ρυθμούς και όταν θα έρθει ο καιρός που θα ανεξαρτητοποιηθούν από εμάς δεν θα το πιστεύουμε! Σου μιλάω εκ πείρας μιας και το έχω περάσει ήδη μία φορά με την Κωνσταντίνα μου.

Καλά να περάσετε στην Κρήτη, περιμένουμε εντυπώσεις!

Titoula σε καταλαβαίνω απόλυτα για το ¨παπαει¨ της κόρης σου! Να δω ο δικός μου πότε θα αποφασίσει να μας πει καμιά κουβέντα!!!

Αυτά!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τζα!!!!!

Μια φωνή από τα παλιά!!!!

Τι κάνετε τσούπρες μου;; μια χαρά ωραία νέα διαβάζω!! Καλά να περνάτε στις διακοπές σας!!

Εμείς ήμαστε τώρα στο χωριό του άντρα μου από την προηγούμενη Πέμπτη μέχρι και αύριο, που γυρίζουμε Σούνιο. Απλά έμεινα από κινητό γιατί κολύμπησε λίγο και περιμένουμε να στεγνώσει.

Η κόρη μου ονομάζεται "καρέτα καρέτα" γιατί μπαίνει συνέχεια στη θάλασσα όταν ήμαστε και είναι άφοβη. Μπουσουλάει στο νερό, μπαίνει στα "βαθιά" για εκείνη κλπ.

Αγγελική,

υποθέτω θα περάσετε κοντά μας για το ταξίδι σας: Το χωριό του άντρα μου είναι στο βουνό εκεί που σκάει η ιώνια οδός και συνεχίζεις για Αμφιλοχία και Γιάννενα. Καλά να περάσετε!!!

Τιτούλα,

εννοείται και έλιωσες!!! Κι εγώ θα έλιωνα!!! Κι εγώ θυμάμαι ότι μου είχανε πει καλύτερα ξυπόλητο το παιδί. Η δικιά μου ακόμα δεν περπατάει. Μπουσουλάει, σηκώνεται όρθια και λίγο προσπαθεί να σταθεί. Αλλά βήματα μόνο εάν την κρατάμε και λίγα!!! Δεν θέλει να περπατήσει η κόρη μου!! Πάντως όλοι τη χαζεύουνε πως μπουσουλάει στα βοτσαλάκια, στην άμμο, στο τσιμέντο... χωρίς να παθαίνει τίποτα.

Λέτα μου,

από ότι κατάλαβα πάτε Ηράκλειο μαζί με τον Θωμά;; καλά να περάσετε!!!

Ελεάννα μου,

να σου πω την αλήθεια, πεδιλάκια από το τζάμπο εγώ δεν θα τους φορούσα... Γενικά, ξέρω ότι τα παπούτσια πρέπει να είναι ανατομικά και καλά...

Φεύγουμε... πολλά φιλάκια, καλή συνέχεια στις διακοπές και, λογικά, τα λέμε από Σεπτέμβρη!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλώς την έστω κα για λίγο!!

Χαίρομαι που είσαι καλά Μαριλινάκι και χαίρομαι επίσης που η ζουζου σου την καταβρίσκει στην θάλλασα και την παραλία!

Αν περάσουμε από τα μέρη του άντρα σου θα στείλω νοερά χαιρετίσματα. Αλλά μάλλον θα ανέβουμε από Εγνατία γιατί το οδικό δίκτυο από Πελλοπήνησο είναι λίαν επιεικώς άθλιο!

Αλήθεια πως το λένε το χωριό? Έτσι για να ξέρω που θα στέλνω χαιρετίσματα!

Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα κοριτσακια μου....

ω ναι ναι γυρισα......ειμαι πισω στην βαση μου πλεον μετα απο τοσες μερες διακοπες....την τεταρτη ξεκιναω δουλεια και μου ειναι δυσκολο ηδη...

στην κρητη πηγαμε χωρις τον μικρο και τωρα βιαζομαι να παω να τον παρω για να τον δω...οποτε τα λεμε μετα....

αντε καλε που ειστε ολες?????????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...