Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επισης εχουμε 5 + ενα που ερχεται δοντακια!

Και απο λεξουλες λεμε μαμ, μαμα , ατα, αντε...οοοο(για νερο)

Εχουμε πολυ δυνατη φωνη!!!

Αυτα προς το παρον!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα μανουλιτσες μου.....

carrie να χαιρεσαι την κορουλα σου...να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη και εσυ να την καμαρωνεις συνεχεια...

patousaki τι να πω?????μια φορα χρειστηκε να παω τον μικρο 12 ημερων στο νοσοκομειο και δεν βρισκανε τι ειχε.....απο τοτε πραγματικα το μονο που σκεφτομαι ειναι να μην χρειαστει ποτε.....και μετα σου λενε γιατι πας στα ιδιωτικα???εκει τα προσεχουν περισσοτερο...(σκας λεφτα για αυτο)...μπραβο κατακτησεις ο μικρουλης σου ομως...χιχιχιχιχι

απο γαλα εγω ξεκινησα να του δινω το noulac...για φρεσκο δεν τον ρωτησα..θα ρωτησω ομως....

ελεαννα καλη αρχη στη δουλεια...ο πρωτος μηνας ειναι δυσκολος μετα προσαρμοζεσαι....

εμεις που λετε φευγουμε καθε σκ για χαλκιδικη...ειμαστε απο τους τυχερους γιατι εχουν εξοχικα οι γονεις μας και μπορουμε και στελνουμε και τον μικρο μεσα στην εβδομαδα....ο μικρος εχει ξετρελαθει με την θαλασσα...κυριως ομως αρχισε να ζωηρευει...ειμαστε απο πισω του ολη την ωρα και μαλιστα διεκδικει και πραγματα...απο λεξουλες λεει μπαμπα ,μαμα(ποσο γλυκα το λεει.....εχω σαλεψει η μανα..)γιαγια ,μαμ και τα σχετικα....

οσο αφορα το δευτερο εγω θελω παρα πολυ ο αντρας μου δισταζει για να μην εχω λεει προβλημα στη δουλεια...:confused::confused::confused: ετσι μου ερχεται να τον κοροιδεψω καποια στιγμη και να μην του πω ποιες μερες ειναι γονιμες χιχιχιχιιχιχ:-P:-P:-P:-P:-P:-P

περιμενω πως και πως να ξεκινησει η αδεια μου την παρασκευη....θα φυγω κατευθειαν για χαλκιδικη πρωτα στην μανουλα μου και μετα στην πεθερα μου...ο αντρας μου παιρνει αδεια στις 10/8 μεχρι τις 21/08 εγω γυρναω στη δουλεια στις 24/08....εχω πολλες μερες και θα τις χαρω αγκαλια με τον γιο μου στην αρχη και μετα με τον αντρα μου....

αληθεια οσες κανατε μπανακια τα μικρα στη θαλασσα βουτηξατε τα κεφαλακια τους??εγω οχι ακομα γιατι φοβαμαι τα αυτακια του για ωτιτιδες...καποιοι ομως μου ειπανε οτι κανει καλο και στην μυτη και δεν αρρωσταινουν ευκολα μετα τον χειμωνα..

σας φιλω καληνυχτα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Ελεάννα, Αγγελική, Τινάκι να χαίρεστε τα παιδάκια σας! Να τα δείτε όπως ποθείτε! Τινάκι, χρόνια πολλά και για τα γενέθλιά σου! Τα αγοράκια μας έχουν ίδια μέρα γενέθλια με τρία χρόνια διαφορά!

Αγγελική, Μαριλίνα, Λέτα καλά να περάσετε στις διακοπές!

Πατουσάκι, πώς το ταλαιπώρησαν το παιδί έτσι; Ευτυχώς ήταν περαστικό! Εμένα ο Αλέξανδρος 9 μηνών παρουσίασε πυρετό 40+που δεν έπεφτε ούτε με χλιαρό μπάνιο, ούτε με ντεπόν, ούτε με τίποτα, αγχώθηκα και τον πήγα στο Παίδων, πήγαν να του πάρουν αίμα, δεν έβρισκαν φλέβα, το μωρό τσίριζε, τελικά τα κατάφεραν μεν, αλλά το χέρι του παιδιού μετά μελάνιασε, έκανε πληγή και ακόμη και σήμερα, έχει σημάδι. Και όλα αυτά για μια απλή ίωση...

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου για τις ευχές για την Λυδία μας! Η μικρή μας έχει κάποιες μέρες που περπατάει, κοιμάται πολύ άσχημα γιατί βγάζει άλλα τρία δοντάκια ταυτόχρονα οπότε ξενυχτάμε. Κορίτσια μου και μεις τα ίδια με τον θηλασμό, δεν ξέρω τί να κάνω, με τον Αλέξανδρο δεν το αντιμετώπισα το πρόβλημα,βέβαια ήταν πολύ φαγανό μωρό και μαλλον τον βόλεψε το μπιμπερό.

Στο τέλος της εβδομάδας μάλλον φεύγουμε και μεις για Μάνη, στο χωριό μου, οπότε αν δεν προλάβω να ξαναμπώ, θέλω να ευχηθώ να τα εκατοστήσουν τα μωράκια που έχουν γενέθλια να είναι πάντα υγιή και ευτυχισμένα και οι μανούλες να τα χαίρονται!

Φιλιά πολλά!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλημέρααααα!!!

Carrie ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά και ανταποδίδω!!!! Χρόνια πολλά, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!! Να έχουν πάντα υγεία και ανθρώπους που τα αγαπάνε δίπλα τους!!!! Ναι ναι είδες?? Τα αγοράκια μας έχουν ακριβώς τρία χρόνια διαφορά!!

Καλές διακοπές σε όλες τις μανούλες!!!!!!!!!!

Φιλάκια!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Τι κάνετε; Μου λείψατε! Εμείς επιστρέψαμε το Σάββατο αλλά μένουμε με τους γονείς μου στο εξωχικό γιατί την Παρασκευή δυστυχώς ξεκινάω δουλειά και θα κρατάει η μαμά μου τη μικρή. :( Σήμερα της την άφησα και κατέβηκα να πλύνω και να σιδερώσω και θα ανέβω πάλι το μεσημέρι...Να συνηθίζει λιγάκι και η Αφροδιτούλα μου.

Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλα τα μωράκια που χρόνισαν ενώ έλειπα, στο Χρήστο Νεκτάριο, το Χρήστο, τον Πέτρο και τη Λυδία! Και φυσικά χρόνια πολλά στην Κατερίνα και τον Αντώνη που έχουν γενέθλια σήμερα! Να σας ζήσουν κορίτσια!

Εμείς περάσαμε πολύ ωραία στις διακοπές, αλλά τώρα ξεκινάω δουλειά και έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Τελευταία η μικρή μου θέλει να θηλάζει όλη την ώρα. Ουφ! Ελπίζω να πάνε όλα καλά...

Δεν ξέρω αν θα μπαίνω τώρα, μόνο όταν κατεβαίνω Αθήνα αν προλαβαίνω.

Πάω να κάνω τις δουλείτσες μου τώρα για να φύγω πάλι.

Καλές διακοπές σε όσες πάνε!!! Με το καλό η επιστροφή στη δουλειά σε όσες επιστρέφουμε! Και χρόνια πολλά στο Δημητράκη για την Κυριακή που μάλλον δε θα μπω.

Πολλά πολλά φιλάκια!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!

Χρονια Πολλα και στην κατερινα!!!!

Εμεις οσες φορες καναμε μπανιο του το εβρεξα κανονικα το κεφαλι. Καναμε και βουτια μιας και κανουμε και στο κολυμβητηριο και μου ειπαν οτι ισα ισα τους κανει καλο...

Και στον μεγαλο ετσι εκανα και ηταν και πιο μικρος και ποτε δεν μου εκανε προβλημα στα αυτακια του...

Τιτουλα μην ανυσηχεις η μικρη θα προσαρμοστει με το θηλασμο. Ειναι πουλ πιθανο στην ηλικια που ειναι να μην πιει καθολου μπουκαλι (δεν ξερω αν της δινεις καθολου με μπουκαλι δικο σου ή ξενο) και να προτιμαει το δικο σου οταν γυρνας σπιτι. Ετσι και αλλιως πλεον εχει πολλες επιλογες για να φαει οταν δεν εισαι εκει...

Αυτο που μπορει να κανει ισως στην αρχη ειναι να θηλαζει περισσοτερο οταν θα εισαι εσυ σπιτι δλδ τα Σ/Κ και τη νυχτα (ετσι κι αλλιως θα περασει ενα διαστημα προσαρμογης που μπορει να αλλαξει το προγραμμα της.)

Παντως οσο πιο πολυ ηρεμη εισαι εσυ τοσο θα ειναι και εκεινη!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Να ευχηθώ σήμερα στην FilioPi μας για την Κατερινούλα της και στην Aspasia μας για τον Αντωνάκη της...

WinniethePoohs1stHappyBirthdayAdventureCenterpiece1.jpgresize?sq=400&uid=568594489

Κοριτσάκια να σας ζήσουν τα παιδάκια σας!! Να είναι στην ζωή τους καλότυχα και καλοί άνθρωποι!!! Να έχουν δίπλα τους ανθρώπους που θα τους στηρίξουν και θα τους αγαπάνε!!! Να βρούν επιτυχία σε ότι και αν επιλέξουν να κάνουν!!! Κάθε χρόνος που περνάει να έχει μια αγνότητα όπως και ο πρώτος τους χρόνος!!!! :)

RKdwp3.png

Filliopi μου χρόνια πολλά για την Κατερίνα σου και Ασπασάκι χρόνια πολλά για τον Αντωνάκη σου!

να είναι γερά τα παιδάκια σας και πάντα μα πάντα να τα καμαρώνετε και να είστε περήφανες που είναι παιδιά σας!!!! ουφ...πολύ συγκινούμε με τα γενέθλια! νομίζω πως την Κυριακή την ώρα που θα λέμε το τραγουδάκι όλοι θα γελάνε και εγώ...θα κλαίω!!!!!

Titoula...υπομονή με την δουλειά!

όσον αφορά τον θηλασμό.....εμείς είμαστε όλη την ώρα με το στήθος στο στόμα! σίγουρα κάποιο δόντι τον ταλαιπωρεί, το κατάλαβα σήμερα που κοιμήθηκε για βράδυ στις 10 και κάτι και στις 11 ξύπνησε με κλάματα και μετά πήγαινε να τον πάρει ο ύπνος και πεταγόταν ο καημενούλης μου! αναγκαστικά του έδωσα ντεπόν και κοιμήθηκε στις 12+.

αχ κορίτσια ένας χρόνος! πώς περνάει έτσι ο καιρός?????????

φαντάζεστε το 2051 τέτοιες μέρες να ευχόμαστε ακόμη εμείς για τα παιδιά μας τα οποία θα είναι 41 ετών???????? και εμείς.....40!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα..φιλάκια σε όλες και φυσικά στα ζουζούνια!!!!!!!!!!!!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Κορίτσια καλησπέρα!

Γύρισα από διακοπές χθες βράδυ και σήμερα πρώτη μέρα στην δουλειά έπηξα!!!

Ευχαριστώ όλες σας και πάλι για τις ευχές για τα γενέθλια του Χρηστάκου μου! Χρόνια πολλά σε όλα τα καλοκαιρινά μας ζουζούνια και του χρόνου με υγεία να τα ξαναπούμε!!

Η συναυλία των Bon Jovi ήταν με μία λέξη ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!! Κορίτσια αισθάνθηκα σαν μαθητριούλα 16-17 χρονών έτσι όπως χόρευα και τραγουδούσα!! Ανεπανάληπτες στιγμές κι αυτός ο Jon Bon Jovi συνεχίζει να παραμένει αγέραστος και κούκλος!!!!

Λέτα κάθε παιδάκι έχει τον ρυθμό του, οπότε μην ανησυχείς θα έρθει και η ώρα που θα τον κυνηγάς τον μπόμπιρά σου! Ο Χρήστος περπατάει λίγο χωρίς βοήθεια κι έχει πλάκα όταν παίρνει στροφή καθώς πάει μονοκόματος!

Καλές διακοπές και να δεις που όταν επιστρέψετε θα περπατάει και ο δικός σου!

Ελεάννα καλή προσαρμογή στην δουλειά!

Jasmini εμάς ο παιδίατρος μόλις χρόνισε ο Χρήστος μας πέρασε κατευθείαν στο φρέσκο και όχι στα παιδικά αλλά στο κανικό φρέσκο. Εγώ του δίνω ή Όλυμπος ή Μεβγάλ ότι πίνει δηλαδή και η κόρη μου και το πίνει μια χαρά.

patousaki mou εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ να πάτε ξανά σε νοσοκομείο. Τις περισσότερες φορές ταλαιπωρούν τα μικρά μας για απλές ιώσεις. Όσο για το φιλί σας το ίδιο συνέβη και στον γιό μου την Παρασκευή το βράδυ! Είμασταν σε μια εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς όταν έρχεται δίλπα στον Χρήστο μία πιτσιρίκα που την έλεγαν Ιουλία και αφού χαιρετήθηκαν του έσκασε ένα φιλί στο μάγουλο! Η δικιά μας ήταν πιο συντηρητική!!!!! Καρδιοκατακτητές οι γιοί μας από κούνια!!!!

Ασπασία λυπάμαι για τον πεθερό σου, να ζήσεται να τον θυμάστε. Όσο για τα δόντια εμείς έχουμε κολλήσει στα 3.

Carrie κι εσείς καλές διακοπούλες και καλές βουτιές!

Αυτά κορίτσια για σήμερα!

Φιλιά!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε; Να τα εκατοστήσουν και τα τελευταία μωράκια του Ιουλίου. Να τα χαίρεστε και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!

Επέστρεψα στη δουλειά. Είναι η δεύτερη βδομάδα και μπορώ να πω ότι έχω αρχίσει να προσαρμόζομαι. Προσπαθώ να μην παίρνω συνέχεια τηλ.νο σπίτι να βλέπω τι κάνει το αντράκι μου. Πάντως η αλήθεια είναι ότι μου λείπει πολύ αλλά από την άλλη είμαι καλά που επέστρεψα στη δουλειά. Αλλά πολύ κούραση κυρίως με τις δουλειές του σπιτιού.Και ενώ πριν το παιδάκι είχα βοήθεια από τον άντρα μου τώρα δηλώνει συνεχώς κουρασμένος και έχω απομείνει μόνη μου. Χτες το βράδυ διαφωνήσαμε έντονα γιατί τον παρακαλούσα να πάει σουπερ μάρκετ σήμερα αφού δεν δουλεύει το πρωί και μου είπε ότι του χαλάω τη μέρα του. Τρελάθηκα:confused: Αισθάνομαι πολύ πιεσμένη και κάτι θα αλλάξει.Δεν γίνεται να τρέχω συνεχώς σαν τον Βέγγο και να μην υπάρχει αναγνώριση. Σκέφτηκα για αρχή να τονώσω την αυτοπεποίθησή μου με ένα ζευγάρι πλατφόρμες. Το κλασσικό shopping therapy δηλαδή! Αλλά με πολύ μέτρο λόγω οικονομικής στενότητας.

Αχχ! Τα είπα και ξαλάφρωσα!:) Φιλιά πολλά σε όλες και καλά μπανάκια!

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλεναδίτσες!

Η παρεούλα μας αραίωσε λόγω καλοκαιρινών διακοπών βλέπω αλλά δεν πειράζει. Αρκεί να περνάτε όλες καλά με τις οικογένοιές σας!

Ελεάννα μου σε καταλαβαίνω, το ίδιο αισθανόμουν κι εγώ όταν επέστρεψα στην δουλειά. Υπομονή κάνε κι όσο για τον αντρούλη σου βάλε και καμία φωνή παραπάνω γιατί από την στιγμή που τώρα δουλεύετε και οι δύο οφείλει να αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις του σπιτιού.

Καλή ιδέα το shopping therapy!

Αυτά κοριτσάκια μου, τα λέμε σύντομα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Να' μαστε κι εμείς!!!!!!!!!!!

χρονίσαμε, μεγαλώσαμε και γίναμε.....άντρακλας με τα όλα του!!!!

αχ κορίτσια μου τί να σας πώ??? καταρχήν στα γενέθλιά του περάσαμε πάρα πολύ ωραία, στο σπίτι, με τις οικογένειές μας, κουμπάρους και φίλους με τα παιδάκια τους!

έφτιαξα μια πολύ ωραία τούρτα "καρουζέλ"!! ήταν τόσο όμορφη μόνο που η ζαχαρόπαστα μόλις την βγάλαμε απο το ψυγείο άρχισε να λιώνει.....αλλά δεν πειράζει γελάσαμε τόσο πολύ! τα αλογάκια που είχα βάλει στο καρουζέλ (το οποίο πραγματικά κουράστηκα πάρα πολύ να φτιάξω) ήτανε μπρελοκάκια και αφού κόψαμε την τούρτα τα μοιράσαμε στα παιδάκια σαν ενθύμιο. έφτιαξα σουβλάκια με κεφτεδάκια, χαλούμι και ντοματίνια (έμαθα οτι ήταν πολύ ωραία...και λέω έμαθα γιατί ΟΥΤΕ που δοκιμάζω κρέας). έκανα και καναπεδάκια σε σχήμα πιάνου γιατί δεν την πάλευα να κάνω κι άλλα σχήματα. δείτε τα στο www.funkylunch.com . είναι εξαιρετικά και γίνονται πολύ εύκολα! αλλά αν έχεις και ένα σπίτι να σιγυρίσεις και την τούρτα και να φτιάξεις μαλλί και τον εορταζούμενο να κλαίει....τότε ένα πιανάκι αρκεί!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολύ συγκίνηση πάντως! όταν λέγαμε το τραγουδάκι δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν έβαλα τα κλάματα!!!!

αχ, γερά να είναι τα παιδάκια μας να τα καμαρώνουμε και να τα αγαπάμε όσο τίποτε άλλο στον κόσμο!!!!

ξέχασα να σας πώ! πήρα και ένα ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΟ μπαλόνι κόκκινο και έβαλα μέσα γλυφιτζούρια και καραμέλες για τα παιδάκια και στο τέλος του πάρτυ το σκάσαμε και πήραν όλα απο ένα!!!! ήταν πολύ ωραίο. του χρόνου θα κάνω περισσότερα μιας και θα καταλαβαίνει κιόλας το μπουλντογκάκι!!!!

πήγαμε και στον γιατρό, φτάσαμε 81 πόντους και 10,800 στα κιλά μας! μιά χαρούλα δλδ. στις καμπύλες μας είμαστε στο ανώτερο! και γενικά τον βρήκε μια χαρά ο γιατρός! όταν του είπαμε οτι είναι πολύ ζωηρός (το βλέπει άλλωστε) μας είπε να είμαστε χαρούμενοι και να νιώθουμε περήφανοι που δεν έχουμε κοιμισμένο μωρό!!! οκ doc, αλλά ξέρεις πως είμαι τώρα που έπαθα τενοντίτιδα???? οέο??????

αφήστε, υποφέρω!!! αλλά ας μην κλαίγομαι...υπάρχουν και χειρότερα!!!

Ελεάννα μου, τον άντρα σου δώστον και μία απο εμένα!!!!! ακούς εκεί του χαλάς τη μέρα!!!

Αγγελικούλα εσύ ήσουν αυτή που χτυπιόταν?????????? σε είδα στο Star!!!!!

Κορίτσια σκέφτομαι να στείλω τον Δημητράκη μου στον παιδικό απο Σεπτέμβρη για 4 ώρες, 2 φορές την εβδομάδα!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ??????? επισκεφτήκαμε σήμερα έναν παιδικό και δεν μπορώ οτι ξετρελάθηκα! βέβαια ο μικρός δεν ήθελε να φύγουμε, αλλά φοβάμαι ρε κορίτσια! πού θα τον αφήσω? σε άτομα που δεν ξέρω? και αν τον μαλώσουν και στεναχωρηθεί? αν με ψάχνει κι εγώ δεν είμαι εκεί και νομίζει οτι τον άφησα? αν θέλει απλά την μανούλα και αυτή λείπει???????? αχ,,,,, θεέ μου τί θα κάνω? βοηθήστε με!!!!!!! βέβαια δεν τον αφήνω για να ξεκουράζομαι αλλά πρέπει να τελειώσω μια δουλειά!

Πόσο θα ήθελα να είμαι καγκουρώ και να τον έχω πάντα μέσα στον σάκο του πάνω μου.................

και μην με κοροϊδέψετε κι εσείς όπως ο άντρας μου....!!!!!!!!!!!

με ποιά κριτήρια να επιλέξω παιδικό? μήπως ξέρετε κανέναν στα σίγουρα? ανατολικά θέλω, πυλαία, τούμπα, χαριλάου, αλλά δοκιμασμένο!!!!!!!!

λοιπόν, σήμερα ο άντρας μου μου ομολόγησε οτι θέλει "κόρη"!!!!!!

γελούσε όλη τη μέρα και μόνο στην ιδέα! βέβαια απο την μία θέλει γιό πάλι, για να έχει παρέα ο Μητσάκος μας, αλλά απο την άλλη.....την θέλει την κόρη! βλέπει κι εμένα πως είμαι με τον μικρό και ζηλεύει ο καημενούλης!!!!!!!!!!!

μόνο που εγώ του το έχω πεί, οτι αυτή τη φορά ΔΕΝ θα μάθουμε το φύλλο του παιδιού!!!! μόλις γεννήσω θέλω να μάθω τί είναι! χτυπιέται βέβαια, αλλά θα γίνει το δικό μου είπαμε! όταν και άν ξαναμείνω έγκυος, γιατί έτσι όπως θηλάζουμε δεν το κόβω για σύντομα!!!!!!!!!!!!!!! περίοδος ακόμη δεν ξαναήρθε απο τον Μάϊο!!!

Δευτέρα φεύγω και θα επιστρέψω ξανά Σεπτέμβρη!!!!! γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

θα ξαναμπώ όμως μέχρι την Δευτέρα!!!!

καλές βουτιές και μήν ξεχνάτε....ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ!!!! (χαχα, σήμερα την είδα την διαφήμιση και μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια...)

φιλιάαααααααααααααα

31/07/2010

σε λίγες ώρες ξεκινούν και επίσημα οι διακοπές μας!!!!!

γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπόν, δεν έχω χρόνο να σας γράψω πολλά. είμαστε σούπερ, ο μικρούλης τρελαμένος με άλλα παιδάκια που παίζει και εγώ πιο χαζομαμά απο ποτέ!!!!

εύχομαι όλες να περάσετε πολύ όμορφα και ραντεβού ξανά τον Σεπτέμβρη για την νέα parentsίστικη χρονιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31/07/2010

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Βλέπω φεύγετε όλες για τις διακοπούλες σας κα πολύ χαίρομαι!

patousaki mou καλά να περάσετε και να γυρίσετε να μας πείτε πως πήγαν τα μπανάκια σας!

Όσον αφορά τα γενέθλια του γιόκα σου να τα εκατοστήσει καταρχήν και μπράβο σου που βρήκες τον χρόνο και ασχολήθηκες φτιάχνοντας την τούρτα αλλά και τα σαντουιτσάκια για το πάρτυ! Και του χρόνου να τους φτιάξεις ξανά!

Για το θέμα του παιδικού έχω να σου πω πως όσο πιο γρήγορα βγει το παιδί από το σπίτι και μείνει μόνο του χώρις την μαμά τόσο πιο γρήγορα γίνεται ανεξάρτητο και δεν κρέμεται συνέχεια από τα πόδια της μαμάς. Την κόρη μου την έστειλα όταν ήταν 2 ετών και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. Της έκανε τόσο καλό που ήταν μαζί με άλλα παιδιά και που ασχολιόταν με πράγματα τα οποία εγώ δεν θα μπορούσα να της δείξω στο σπίτι!

Αγάπησε τόσο πολύ τις δασκάλες της που ακόμη και σήμερα που είναι 11 χρονών μου ζητάει και την πηγαίνω εκεί για να δει τις παιδαγωγούς και να θυμηθεί παλιά!

Λίγο προσοχή θέλει στην επιλογή του σταθμού και όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς! Έμένα ο παιδίατρος με είχε συμβουλέψει να επιλέξω έναν μικρό σταθμό που να δέχεται λίγα παιδιά έτσι ώστε να μπορούν οι δασκάλες να ασχολήθουν με το κάθε παιδί. Και συμπτωματικά ο σταθμός που πήγε η Κωνσταντίνα, που μου τον είχε συστήσει η κουμπάρα μου, ήταν μικρός και όντως πολύ καλός.

Αυτά για τώρα!

Φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα φιλενάδες.

Φαντάζομαι οι περισσότερες θα πλατσουρίζετε σε κάποια παραλία!Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση σας. Εγώ στο γραφείο, παίρνω άδεια στις 20/ 08 πρώτα ο Θεός. Ανυπομονώ γιατί αν και επέστρεψα πριν 10 μέρες στη δουλειά θέλω να πάω διακοπές, να φύγω.

Στην πραγματικότητα θέλω να αλλάξω παραστάσεις, να φύγουμε λίγο από το σπίτι. Έχουμε 2 χρόνια να πάμε κάπου και φέτος περιμένω πως και πως αφού θα έχουμε μαζί μας και το 3ο και καλύτερο μέλος της παρέας!!

Πατουσάκι συγχαρητήρια για την υπομονή και τη δημιουργικότητά σου. Να σου ζήσει το παιδάκι σου και να το καμαρώσεις όπως επιθυμείς.

Αγγελική μάλλον οι 2 μας μείναμε να φυλάμε Θερμοπύλες. Θα πάτε πουθενά για 15Αυγουστο; Φιλιά πολλά σε όλες και να περνάτε υπέροχα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...