Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μην ανχωνεσε η προεκλαμψία εμφανίζετε στο τέλος της κύησης . Η δόση που περνεις ήδη σε καληπτει έτσι Κ αλλιώς . Εξάλλου αυτά τα στατιστικά που βγάζουν στην αυχενική είναι λίγο απλά σαν πρόβλεψη σε καμία περίπτωση δεν είναι διαγνωση ... 

Αχ βρε μαια @linaaπάντα με ξεαγχωνεις!!!♥️♥️♥️ Ευχαριστώ πολύ!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλεναδίτσες καλησπέρα!!!!

Είμαι στην Αθήνα μόνο λίγες ώρες. Ήρθα να παρακολουθήσω την συναυλία των Bon Jovi και το πρωί ξαναφεύγω για βόρεια Εύβοια!

Καταρχήν Tinaki, να τα εκατοστήσει ο Πετράκης σου!!!!! Κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που έχω μία διαδυκτιακή παρεούλα με κοινά ενδιαφέροντα!! Να κάνουμε ότι μπορούμε να την κρατήσουμε ζωντανή!

Και φυσικά να τα εκατοστήσουν και όλα τα υπόλοιπα ζουζούνια που έχουν τα γενέθλιά τους μέχρι το τέλος του μήνα όπου και θα επιστρέψω οριστικά!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας για τον Χρηστάκο μου όλες σας. Περάσαμε πολύ ωραία στα πρώτα μας γενέθλια και φάγαμε και μία πεντανόστιμη τούρτα!!!

Κορίτσια σας αφήνω. Θα σας γράψω νέα μας όταν επιστρέψω με το καλό! Καλά να περνάτε όλες σας!

Leta800 να στείλετε πολλά φιλιά στην lineal, θα περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία νέα της!

Πολλά φιλιά!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τινακι να χαιρεσαι τον γιοκα σου.....να τον δεις οπως επιθυμεις γερο και δυνατο και παντα ευτυχισμενο...

βρε κοριτσια ο δικος μου δεν λεει να περπατησει....στεκεται παει περα δωθε αλλα για να παει απο το ενα μερος στο αλλο μπουσουλαει.....λετε να ανησυχησω???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρααααα!!!!

Τι κανέτε κοριτσάκια μου???

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!!!

Γίναμε κι εμείς ενός έτους!!! Και με τα γενέθλια του μικρού ολοκληρώσαμε έναν μήνα γεμάτο γιορτές προς τιμήν του!!! Αφού από τις 26/06 - 20/07 είχαμε βάφτιση, γιορτή και γενέθλια!!!

Πάντως κορίτσια από προχθες το βράδυ ένιωθα λες και θα ξαναζήσω την μέρα της γέννας! Ασε που έλεγα "να περίπου τέτοια ώρα έγινε αυτό, περίπου τέτοια ώρα έγινε το άλλο!" χαχαχαχα!!!

Επίσης μου φούντωσε η επιθυμία για άλλο μωράκι! Αλλά θα πρέπει να περιμένω περίπου ένα χρονάκι ακόμα...

Αγγελική πιστεύω πρέπει να πέρασες τέλεια στην συναυλία!!! Άντε καλή συνέχεια στα μπάνια σου τώρα!!!

Λέτα πολύ καλά έκανες και επικοινώνησες με τη Lineal, η αλήθεια είναι είχα αρχίσει να ανησυχώ..

Καλέ μην ανησυχείς για τον μικρό! Και μένα τα ιδια κάνει! Κάνει και δύο-τρια βηματάκια μόνος του αλλά μόνο όταν αρκούν για να πιαστεί από αλλού. Έτοιμα είναι τα αγοράκια μας, απλά φοβούνται ακόμα..

Φιλάκια πολλά και καλή ξεκούραση στα κοριτσάκια που είναι διακοπές!!

Καλησπέρα φιλενάδες!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!! Να είστε όλε καλά και να χαιρόμαστε τα ζουζούνια μας.

Αγγελική και Τινάκι να σας ζήσουν οι γιοι σας.Να τους καμαρώσετε όπως επιθυμείτε! Τινάκι πραγματικά και εγώ την ημέρα των γενεθλίων ήταν σαν να ξαναζούσα την ημέρα της γέννας.Τόσο ζωντανές αναμνήσεις:D Και ως εκ θαύματος όλος ο πόνος έχει εξαφανιστεί από τη μνήμη μου. Μόνο το θαυματάκι μου θυμάμαι. Τις πρώτες του αντιδράσεις στον κόσμο των μεγάλων. Πραγματικά θα ήθελα και ένα δεύτερο παιδάκι αλλά όταν το λέω στον άντρα μου , μου λέει να δούμε τι θα πουν ο Γιωργάκης με την Μέρκελ:tongue: Του απαντάω ότι αν περιμέναμε προκοπή από όλους αυτούς θα μέναμε μπακούρια;)

Εμείς σήμερα πρώτη μέρα φάγαμε ψαράκι, μπακαλιαράκι. Του άρεσε πολύ. Βέβαια σαν πρώτη μέρα φάγαμε μόνο τη σουπίτσα με τα λαχανικά.Αύριο θα φάμε και το ψαράκι.

Κορίτσια στις 28 / 07 γυρίζω στη δουλειά και έχω ψιλοαγχωθεί. Μου λείπει ο άυτοκόλλητός μου από τώρα!

Αυτά προς το παρόν. Φιλιά σε όλες και καλή σας νύχτα!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Για λίγες ώρες βρίσκομαι Αθήνα, σε υπολογιστή σωστό και γρήγορο!!!!

Ωραία είναι, αλλά, να σας πω την αλήθεια, χαίρομαι και για την αποτοξίνωση. Όσο κι αν μου αρέσει η παρέα μας και όλα τα ιντερνετικά... ειχα αρχίσει να νιώθω λίγο εξαρτημένη και δεν μου άρεσε να είμαι ειλλικρινής!!

Ο γιος μου είναι σχολείο του και η κόρη στο Σούνιο με τη γιαγιά... Ναι... δεν είμαι μάνα για λίγες ώρες, οπότε τις απολαμβάνω.

Είμαι σπίτι με τον ξάδελφο του άντρα μου που το βάφει και το θαυμάζω... κουκλίστικο γίνεται!!!

Χαίρομαι που διαβάζω νέα σας και, πάνω από όλα χαίρομαι που βρέθηκε η Λινεάλ και είναι καλά.

Χρόνια πολλά στα μωράκια που γιόρταζαν και σε αυτά που γιορτάζουν από εδώ και πέρα!!!

Αγγελική,

... πρασινίζω από ζήλια: Jon Bon Jovi... τα παιδικά μου χρόνια!!!! Πρέπει να πέρασες υπέροχα!!!

βρε κοριτσια ο δικος μου δεν λεει να περπατησει....στεκεται παει περα δωθε αλλα για να παει απο το ενα μερος στο αλλο μπουσουλαει.....λετε να ανησυχησω???

Λέτα μου,

το κάθε παιδάκι στον καιρό του... η δικιά μου κάνει ακόμα βηματάκια στηριζόμενοι στον καναπέ... και βασικά μπουσουλάει. Ούτε κατά διάνοια δεν έχει σταθεί όρθια στα ποδαράκια της. Αλλά δεν ανησυχώ, γιατί βλέπω πρόοδο. Επίσης, μίας φίλης μου που είμαστε μαζί στο εξοχικό το αγοράκι είναι 9,5 μηνών και ακόμα δεν κάθεται. Κι αυτό, λέει, είναι φυσιολογικό. Άρα, δεν αγχωνόμαστε!!! Σα να μου φαίνονται λίγο τεμπέλικα τα καλοκαιρινά μωρά μας!!!

Πραγματικά θα ήθελα και ένα δεύτερο παιδάκι αλλά όταν το λέω στον άντρα μου , μου λέει να δούμε τι θα πουν ο Γιωργάκης με την Μέρκελ:tongue: Του απαντάω ότι αν περιμέναμε προκοπή από όλους αυτούς θα μέναμε μπακούρια;)

Κορίτσια στις 28 / 07 γυρίζω στη δουλειά και έχω ψιλοαγχωθεί. Μου λείπει ο άυτοκόλλητός μου από τώρα!

Αυτά προς το παρόν. Φιλιά σε όλες και καλή σας νύχτα!

Ελεάννα μου,

η αλήθεια είναι ότι κι εγώ θα ήθελα τρίτο, αλλά... ο Γιωργάκης και η Μέρκελ. Δεύτερο δεν μετανιώνω στιγμή, πάντως. Να είναι δύο τα αδελφάκια.

Όσο για την επιστροφή, κρίμα που γυρίζεις ντάλα καλοκαίρι. Αλλά σε καταλαβαίνω... Εγώ γυρίζω 26/9 και έχω αγχωθεί μη σου πω από πότε...

Πάντως περνάμε τέλεια, πάμε θάλασσα, παίζουμε στον κήπο, πάμε βόλτες. Όλα καλά!!! Αχ, η εξοχή!!!

Θα ξαναμπώ όποτε μπορέσω!!!

Πολλά φιλάκια και καλές διακοπές!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε??

Αγγελική, τι διαβάζω....??? Bon Jovi?? Τέλειαααα!!!

Tinaki να σου ζήσει το αντράκι σου!! Να είναι χιλιόχρονος και να τον καμαρώσετε γαμπρούλη!

Μαριλίνα μην αγχώνεσαι...πέρνα καλά με τα παιδάκια σου και αφιέρωσέ τους όσο περισσότερο χρόνο μπορείς!! Καλά να περνάτε!

Leta και τα δικά μου απλά μπουσουλάνε, σηκώνονται και περπατούν μόνο στηριζόμενα από εμάς ή κάποιο έπιπλο. Στην ώρα τους θα τα κάνουν όλα!

Ελλεάννα και εμείς ήδη ξεκινήσαμε ψάρι και τους άρεσε πάρα πολύ. Στην αρχή πήραμε ροφό, την επόμενη φορά σφυρίδα και την επόμενη πεσκαντρίτσα. Νόστιμα ψάρια και με ελάχιστα ή καθόλου κόκκαλα. Βέβαια τα σουρώνω καλά με τουλμπάνι!

RKdwp3.png

Λοιπόν να σας πω και τα δικά μας νέα μιας και κοιμούνται!

Πηγαίνουμε σχεδόν κάθε μέρα για μπάνιο με τις κουλούρες μας και ομολογώ ότι έχουν ξετρελαθεί με την θάλασσα...δεν θέλουν να βγούν.... :)

Επίσης προσπαθώ (όχι όμως ιδιαίτερα θα έλεγα) να αποθηλάσω ομαλά. Αγόρασα κάποια γάλατα όπως Delta advance, Nestle neslac και ΝΟΥΝΟΥ Noulac αλλά μόλις δοκιμάσανε τι είναι μου το πέταξαν στα μούτρα. Και την πρώτη και την δεύτερη και την τρίτη και την τέταρτη φορά. Δεν ξέρω τι να κάνω. Η αλήθεια είναι ότι καθόλου δεν μ΄αρέσουν τα παιδικά γάλατα γιατί είναι αμφιβόλου ποιότητας αλλά τι άλλο να τους δώσω που εταιρείες που εμπιστεύομαι δεν βγάζουν παιδικά (πχ Όλυμπος ή Μεβγάλ)???

Να σας πω και το άλλο....αγόρασα εχθές γάλατα ΝΟΥΝΟΥ Noulac εβαπορέ για τις εξόδους μας και τις δοκιμές μας. Το ανοίγω να τους φτιάξω ένα γάλα και βλέπω μέσα κομμάτια, το μυρίζω...χαλασμένο. Ημερομηνία λήξης :shock: 02/2011!!!!!! Πιάνω ακόμα ένα γάλα και κοιτάω ημερομηνία.... 09/2010!!!!! :shock: :shock: καλά διαβάσατε!! 2010!!!!! Τα παίρνω στο κρανίο και πάω στο σούπερ! Τους έκανα ιστορία και τους είπα ότι είναι απαράδεκτο να συμβαίνει αυτό με βρεφικά προιόντα και αυτοί τα ρίξανε στην ΝΟΥΝΟΥ. Θα πάρω όμως την Δευτέρα και την ΝΟΥΝΟΥ και θα τα πούμε καλά!!!!

RKdwp3.png

Για πες τε μου τώρα γιατί έχω απογοητευτεί...τα μικρά έχουν έρωτα με το στήθος μου (μ' αρέσει βέβαια αυτή η επαφή και η μοναδικότητα που έχουμε, αλλά....κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κι αυτό...). Λοιπόν, όπως είπα έκανα κάποιες προσπάθειες αλλά τίποτα. Δοκίμασα διάφορες μάρκες, δοκίμασα με μπιμπερό, με ποτηράκι, με καλαμάκι, διαφορετικές ώρες, αλλά τίποτα...

Πείτε καμιά ιδέα κι εσείς! Έχετε μπει σε αυτή τη διαδικασία ή όχι?

Σκέφτομαι μήπως πάρω κανένα κανονικό γάλα, πχ Όλυμπος και ίσως βάλω και corn flakes μέσα... τι λέτε??

RKdwp3.png

Καλημέραααα!!!!

Είμαι στη δουλειά και είναι από τις μέρες που βαριέμαι πολύ και η ώρα δεν περνάει με ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ελεάννα το οικονομικό είναι θέμα, αλλά όπως πολύ σωστά είπες, αν περιμέναμε να φτιάξουν τα πράγματα δεν θα κάναμε ποτέ παιδιά... Και ένα αδελφάκι χρειάζεται, δεν χρειάζεται??

Καλή επιστροφή στην δουλειά και μην ανησυχείς, οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες, μετά το παίρνεις απόφαση και συνηθίζεις!

Καλά να περνάτε!!!!

Jasmini σ'ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά!!!

Καλά το super που πήρες τα γάλατα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!! Στο κάτω κάτω τι φταίει η ΝΟΥΝΟΥ αν αυτοί έχουν ληγμένα γάλατα στο ράφι τους??? Τι να πω...

Για το γάλα μήπως να τους έβαζες σε ένα μπιμπερό δικο σου να αρχίζουν να συνηθίζουν το μπιμπερό...?

Φιλάκια μανούλες!!!

Μαριλίνα ζηλεύωωω!!! Διακοπούλες με τα παιδάκια σου και ανανέωση σπιτιού!!! Ότι καλύτερο αυτή την εποχή!!!

Κι εμένα με πιάνει λίγο πριν τον Σεπτέμβρη έντονα η ανάγκη για αλλαγές και συμμάζεμα και τέτοια, αλλά που λεφτά! Συμβιβάζομε με το συμμάζεμα! χαχαχα!

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα κάνουμε γενική στο σπίτι και αλλαγές στην διακόσμηση για να δούμε πώς είναι καλύτερα και ασφαλέστερα για τα μωρά τώρα που μπουσουλάνε!!

Tinaki αυτό που λες είναι καλή ιδέα αλλά θήλαστρο δεν έχω και μου φαίνεται κάπως να νοικιάσω πάλι και αν θα πετύχει. Πάντως από μπιμπερό πίνουν κανονικά και νερό και χυμό!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

να'μαστε κι εμείς!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια Πολλά κατ'αρχήν στην Λυδία μας! Carrie μου να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε πάντα!!!!

χρόνια πολλά και σε όλα τα υπόλοιπα παιδάκια μας που χρόνισαν! δεν βρήκα χρόνο να μπώ να γράψω αν και σε κάποια στιγμή σας διάβασα λίγο!

εμείς είχαμε πάει στο χωριό και ο μικρούλης μου ανέβασε πυρετό την πρότελευταία μέρα, ήρθαμε Θεσσαλονίκη την τρίτη μέρα και πήγαμε νοσοκομείο και...........μας τρελάνανε!

μείναμε μέσα για παρακολούθηση, μας είπαν οτι κάποιοι δείκτες απο την εξέταση αίματος είναι πεσμένοι και έπρεπε να το παρακολουθήσουν το μωρό, οτι έχει και μια λοίμωξη -ελαφριά- στο αναπνευστικό, και οτι ήταν καλύτερα να μείνουμε μέσα. την επόμενη μέρα βγήκε η 1η διάγνωση! ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ, το οποίο προκαλούσε αυτή την πτώση σε κάποιους δείκτες! ΣΟΚ εμείς!!!!!!! το βράδυ της ίδιας μέρας 2η διάγνωση! ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑΣ. ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ Ή ΦΑΓΗΤΟ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ! Ξανά μανά ΣΟΚ!!

εν τω μεταξύ προσπαθούσαμε να πιάσουμε ούρα για εξέταση και δεν μπορούσαμε. όλο έξω έβγαιναν απο το σακουλάκι....και το τρυπήσανε το μπουλντογκάκι μου στην κύστη του με βελόνα....και δεν μπόρεσαν και να πάρουν ούτε με τη βελόνα!!! (εύχομαι να μην το ζήσετε ποτέ αυτό!!!!!) και φτάνει η 3η μέρα όπου όλος αυτός ο σαματάς και ο πανικός ήταν για να μας πουν οτι πέρασε απλά μια ίωση γαστρεντερίτιδας!!!!!!!!!! έτσι απλά! και ψάξου εσύ για μικρόβια στο αίμα και άλλες τέτοιες μπούρδες! τέλος πάντων! είμαστε καλά τώρα και αυτό έχει σημασία!

σήμερα είμασταν έξω απο τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10,30 το βράδυ. πήγαμε στο cosmos και μετά παραλία για περπάτημα! ρε κορίτσια δεν ήθελε καθόλου να είναι στο καρότσι, εκτός απο ένα μισαωράκι στην αρχή. μετά τον κρατούσαμε απο το ένα χέρι και περπατούσε! ωραία είναι, αλλά άν δεί κάτι κάτω, θέλει να καθίσει κιόλας!!!!!!!!!!! ολόκληρη παραλία περπατήσαμε, τίποτα δεν του έκανε εντύπωση παρα μόνο ένα σπόρι!!!!!!!! ναί, μην γελάτε! είδε κάτω ένα σπόρι (άσπρο) και ήθελε ντέ και καλά να το πάρει!!!

σήμερα πήρε και το πρώτο φιλί στο στόμα...............................................

(όχι απο την μαμά καλέ!!! απο την μαμά παίρνει κάθε μέρα ούτως ή άλλως!!

ένα κοριτσάκι στην παραλία 17 μηνών, τον πλησίασε και κοιταζόντουσαν, έπιανε το ένα τα χέρια του άλλου χάιδευε ο δικός μας το κεφαλάκι της και εμείς γελούσαμε. πάει να φύγει το κοριτσάκι και λέγαμε εμείς, Δημήτρη κάνε γειά στην Ηλιάνα...... και έκαναν γειά και τα δύο..και τσούπ....... κάνει δυο βήματα η Ηλιάνα και τον φιλάει παιδιά στο στόμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το τί γέλιο ρίξαμε δεν λέγετε!!!!!! αχχχχχχχχχχχ...απο τώρα τον κυνηγάνε τον γιό μου κορίτσιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! τί θα κάνουμε οι αγορομάνες που θα τους τριγυρίζουν οι τσούπρες???????????????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαα!!!!!!!!!

θα λέμε απλά..........Έχω γιό έχω χαρά που θα γίνω πεθερά!!!!!!!!!!!!!

λοιπόν, έκανα και μια χοριακή...........δεν είμαι έγκυος (εμ....μας αφήνει ο θηλασμός να συλλάβουμε????????)

όχι οτι το προσπαθούμε κιόλας...απλά άν μας τύχει!!!!!!!!!

σήμερα ο σύζυγος (με τον οποίο διανύουμε 2ο μήνα του μέλιτος) μου είπε για μια ακόμη φορά πόσο πολύ θέλει ακόμη ένα παιδάκι!!!!!!!!!! το θέμα μας είναι οτι θέλει μόνο ένα ακόμη...ενώ εγώ τουλάχιστον άλλα δύο!!!!!!!!!!!

διακοπούλες θα πάμε Ζάκυνθο και δεν βλέπουμε την ώρα να φύγουμε. πρώτα όμως στο χωριό για κανένα 10ήμερο και μετά άλλο ένα 10ήμερο Ζάκυνθο.

όσον αφορά τον θηλασμό που έθιξε η jasmin....μια απο τα ίδια κι εμείς!!! δεν ξεκολλάμε απο το στήθος! εν τω μεταξύ αν φοράω στράπλες ή κάτι ανοιχτό όλη την ώρα με τραβάει....... αν όμως φοράω κλειστή μπλούζα είναι πιο cool!!! το βράδυ εννοείται οτι κοιμάται με θηλασμό. το θέμα είναι οτι μπορεί να ξυπνήσει μία ή δύο φορές να θηλάσει και είναι οκ. αν ξυπνήσει όμως παραπάνω φορές απο δόντι ή δεν ξέρω κι εγώ τον λόγο, θέλει όπωσδήποτε να μπεί στο στήθος! και όχι να κάθομαι, αλλά να είμαστε ξάπλα! και αναγκαστικά τον παίρνω στο κρεβάτι μας για 2 λεπτά και μετά τον πάω στο δικό του. για άλλο γάλα δεν ξέρω. εγώ βασικά δεν σκοπεύω να του δώσω ακόμη άλλο, αλλά νομίζω οτι μεβγάλ κάνει! λές όχι??????? ο παιδίατρος μου είχε πεί πως άν χρονίσει μπορεί να πιεί και φρέσκο γάλα!

τί άλλο να σας πώ????

την Κυριακή έχουμε τα γενέθλιά μας και φυσικά θα τα φτιάξω όλα μόνη μου!!!!!!!!!!!

θα σας τα πώ όταν ξαναμπώ...γιατί με καλεί το έτερον ήμισυ.........

φιλιά σε όλες και καλές βουτιέςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Καλημέρα φιλενάδες και μπεμπάκια!

Carrie μου να χαίρεσαι την Λυδία σου, πολύχρονη να είναι και ευτυχισμένη!! Νυφούλα να την καμαρώσεις και όπως αλλιώς ποθείς!

Patousaki mou τι τραβήξατε βρε κοριτσάκι μου?? Αχ αυτά τα κ...νοσοκομεία..την ψυχή σου βγάζεις! Ευτυχώς όλα καλά και περαστικά!!

Όσο για το γάλα, μας επιτρέπει φρέσκο, εννοείται, αλλά μόνο βρεφικό, πχ ΔΕΛΤΑ ADVANCE.

RKdwp3.png

leta... Θωμάς 02/07/2010

mairi1983... Στέφανος 05/07/2010

Marilina...Αιμιλία Εμμανουέλα 05/07/2010

Jasmini... Βασίλης & Κοσμάς 06/07/2010

Titoula ... Αφροδίτη 08/07/2010

lineal ... Απόστολος 9/7/2010

Ελεάννα... Χρήστος Νεκτάριος 16/7/2010

Aggelikι...Χρήστος 17/7/2010

Tinaki... Πέτρος 20/07/2010

Carrie... Λυδία 24/07/2010

Filliopi... Κατερίνα 27/07/2010

Aspasia...Αντωνης 27/07/2010

Patousaki... Δημήτρης 31/07/2010

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Εμεις δυστυχως χαθηκαμε για πολυ καιρο...

Χρονια Πολλα στα παιδακια που ήδη εγιναν 1!!!!!!

Ευχομαι σε οσες μανουλες θελουν δευτερο να δουν θετικο τεστ σε λιγο καιρο!

Εγω εμεινα εγκυος στα πρωτα γενεθλια του μεγαλου μου!!!

Εμεις ειμαστε λιγο πιεσμενοι τους τελευταιους μηνες, με πολυ τρεξιμο, θεματα με διαδικαστικα (απο το θανατο του πεθερου μου- απο τοτε εχω να μπω σχεδον...), με δουλειες, με παιδικους σταθμους...

Ελπιζω τωρα στις διακοπες να μπορεσω να σας διαβασω και να αναπληρωσω την απουσια μου!!!

Τα νεα μας!

Ο μικρουλης μου ειναι 8.400 και 71 ποντους (ειμαστε λιγο μικροκαμωμενοι...)

Περπαταμε εδω και λιγες μερες ειδικα αν ειναι να φτασουμε φαγητο που εχει για δολωμα η μαμα!

Τρωμε τα παντα, ακομα και αυτα που δεν θα επρεπε!!!

Καλο καλοκαιρι σε ολες!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...