Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλίτσες!

Χρόνια πολλά στον Βασίλη και τον Κοσμά, στην Αφροδίτη και στον Απόστολο!!! Να είναι πάντα γερά, ευτυχισμένα, καλότυχα! Να τα καμαρώσουν οι μανούλες όπως επιθυμούν!

Σήμερα πήγαμε για μπάνιο, βάλαμε πρώτη φορά τη μικρή στη θάλασσα, της άρεσε τόσο πολύ!

Τινάκι, τέλεια η πρόσκλησή σας!

Μαριλίνα, πραγματικά δεν έχω λόγια για τον ζαχαροπλάστη! Και γω τούρτα μπάρμπι θέλω για τα πρώτα της γενέθλια, ελπίζω να μην μου κάνει τέτοια κόλπα ο δικός μας!

Καληνύχτα κορίτσια μου!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε; Πώς περάσατε;

Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα στο πάρτυ!

Jasmini πολύ ωραίο φαίνεται και το δικό σας πάρτυ!

Μαριλίνα καλά κάνατε με την τούρτα! Τέλος καλό όλα καλά!

Τινάκι, τι όμορφη η πρόσκληση!

Λέτα πώς περάσατε χωρίς το μικρό; Ξεκουράστηκες;

Carrie, καλά μπανάκια και με το καλό και τα δικά σας γενέθλια!

Εμείς σήμερα έχουμε γιατρό. Επίσης την Τετάρτη φεύγουμε επιτέλους για διακοπές και μαζεύω...

αααα δε σας είπα εχθές η Αφροδιτούλα ανέβηκε πρώτη φορά μόνη της τις σκαλίτσες για τη μικρή τσουλήθρα (4-5 σκαλάκια είναι)!!!

Επίσης διαπίστωσα πως τα κοριτσάκια έχουν το μητρικό ένστικτο από τόοοοοσο μικρά. Η δικιά μου ταϊζει τις κούκλες της και τους λέει μαμ, και τις θηλάζει! Τις βάζει πάνω στο στήθος της και τους λέει γκάα (=γάλα). χιχιχι!!!

Αυτά τα νέα μας, ελπίζω να προλάβω να μπω αύριο να σας πω και τα νέα από το γιατρό.

Φιλάκια πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Χαίρετε κορίτσια και από μένα!

Χαίρομαι που όλες περάσατε πάρα πολύ καλά το σαββατοκύριακό σας γιατί το δικό μου ήταν σκέτη ταλαιπωρία. Ο Χρήστος υποτροπίασε από την ίωση που είχε την περασμένη εβδομάδα και την Παρασκευή που πήγαμε στον παιδίατρο μόλις είδε τον λαιμό του μας έδωσε να ξεκινήσουμε αμέσως αντιβίωση και μας είπε πως θα περάσουμε ένα τριήμερο με υψηλό πυρετό. Πραγματικά το Σάββατο ο πυρετός δεν έπεσε κάτω από 38 και το πρωί της Κυριακής ξύπνησε με πυρετό 40,2! Ο παιδίατρος μου είπε να κάνω υπομονή μέχρι σήμερα το βράδυ που κλείνει το 3ο 24ωρο η αντιβίωση οπότε και περιμένει να δούμε βελτίωση. Άντε να δούμε γιατί έχω να κοιμηθώ 2 μέρες και σήμερα στην δουλειά είμαι σαν ζόμπι!

tinaki ο δικός μου δεν θέλει να τον κάνουμε μπάνιο στην μπανιέρα. Μόλις αντιληφθεί ότι τον γδύνουμε για μπάνιο αρχιζει να κλαψουρίζει, κλαίει πιο έντονα κατά την διάρκεια του μπάνιου ενω σταματάει μόλις τον κουκουλώσω με την πετσέτα και τον βγάλω από το μπάνιο. Το περίεργο είναι ότι δεν έγινε κάτι που να τον τρόμαξε στο μπάνιο ή να τον κρυώσαμε με το νερό. Μάλλον φάση είναι και θα περάσει!

Η πρόσκληση είναι πολύ όμορφη, μπράβο έχεις φαντασία!

leta800 είμαι σίγουρη ότι περάσατε πολύ ωραία με το μεγάλο(!) παιδάκι σου! Χρειάζονται κι αυτά λίγη αποκλειστικότητα που και που!

Jasmini χαίρομαι που περάσατε καλά στο πάρτυ σας. Και του χρόνου με υγεία! Και οι φωτογραφίες σας πάρα πολύ ωραίες!

carrie άντε τώρα που κάνατε την αρχή καλές βουτιές στην γοργονίτσα σου!

titoula συγχαρητήρια για το πρώτο σας κεράκι! Να περνάτε πάντα καλά! Καλές διακοπές και να ξεκουραστείς όσο μπορείς. Μπράβο και για την μικρή μανούλα που έχεις κοντά σου!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα μανούλες!

Αγγελική μου περαστικά σας! Κρίμα που ταλαιπωρείται τόσο το παιδάκι...:( Ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα, να ηρεμήσει κι αυτός και να ξεκουραστείς κι εσύ λιγάκι.

Λοιπόν, πήγαμε στο γιατρό εχθές και κλάψαμε πάαααααρα πολύ. Άρχισε να κλαίει από την ώρα που της ξεκούμπωσα το πρώτο κουμπάκι...κάναμε και εμβόλιο... Ύψος δεν πήραμε καθόλου αυτό το μήνα, είναι 74 εκατοστά και βάρος 9100. Μια χαρά τη βρήκε ο γιατρός και είπε τώρα που θα πάμε διακοπές να τη βάζουμε στη θάλασσα πρωί-απόγευμα αν μπορούμε γιατί τους κάνει πολύ καλό.

Σας αφήνω τώρα να πάω να ετοιμαστώ σιγά-σιγά! Θα τα πούμε όταν επιστρέψω.

Καλές διακοπές σε όσες φύγουν!

Χρόνια πολλά στο Χρήστο Νεκτάριο, στο Χρήστο και στον Πέτρο που έχουν γενέθλια όσο θα λείπω!

Καλά να περνάτε κοριτσάκια!

Πολλά φιλιά σε όλες! ;)

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημέρα και από μένα μανουλίτσες!

Επιτέλους ο Χρηστάκος μου ξημέρωσε απύρετος! Ελπίζω να αφήσαμε πίσω μας οριστικά το θέμα ιώση - λαιμά γιατί στεναχωριόμουν πολύ που τον έβλεπα να ταλαιπωριέται.

titoula μου ευχαριστώ για την ευχή σου, είδες έπιασε και το αγοράκι μου είναι καλύτερα! Και σε ευχαριστώ προκαταβολικά για τις ευχές σου για τα γενέθλιά μας!

Η Αφροδιτούλα λοιπόν είναι έτοιμη για βουτιές! Όσο για το βάρος και εμάς ο Χρηστάκος δεν πήρε καθόλου βάρος αυτότον μήνα και από ότι μας είπε ο παιδίατρος αυτό συνήθως συμβαίνει το καλοκαίρι. Το πολύ ύψος και βάρος τα παιδιά το παίρνουν το φθινόπωρο και την άνοιξη.

Να περάσετε καλά στις διακοπές σας και περιμένουμε νέα σας όταν επιστρέψετε!

Πολλά φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες;Πώς είστε;

Τιτούλα μου να χαίρεσαι την Αφροδιτούλα σου. Να είναι πάντα υγειής και χαρούμενη όπως είναι τώρα.Να περάσετε καλά στις διακοπές σας κια με το καλό να επιστρέψετε.

Λίνεαλ να χαιρεσαί και εσύ το γιόκα σου. Τώρα το πότε θα δεις τα μηνύματα άγνωστο.Αχ βρε γείτονα!!!:D

Αγγελική μου περαστικά στο Χρηστάκο σου. Πλησιάζουν και τα γενέθλιά μας. Είδες όμως σύμπτωση; Τα παιδάκια μας έχουν το ίδιο όνομα και γεννήθηκαν με μιά μέρα διαφορά.Αλήθεια που γέννησες;

Κορίτσια δίνετε ψάρι στα μικρά σας; Εμάς ο παιδίατρος μας είπε να ξεκινήσουμε. Τι ψάρι τους δίνετε; Φοβάμαι τα κόκκαλα πολύ.Είχα και μία τραυματική εμπειρία όταν ήμουν μικρή, είχα κοντέψει να πνιγώ με κόκκαλο και το θυμάμαι ακόμη.

Φιλιά σε όλες και καλά μπάνια !

Καλημέρααα!!

Τι κάνετε κοριτσάκια??

Εγώ χθες είχα τα γενέθλιά μου! Μωρό Ιουλίου κι εγώ! χαχαχα!! Το πρωί δεν είχα καθόλου κέφι, ήθελα απλά να περάσει η μέρα, αργότερα όμως που άρχισαν τα χρόνια πολλά και είδα ότι με θυμήθηκαν πολλοί έφτιαξε το κέφι μου!

Το αγοράκι μου έχει τώρα 5 δοντάκια και άρχισε να κάνει δειλά δειλά τα πρώτα του βήματα(κυρίως όταν ξεχνιέτε).

Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε η πρόσκλησή μας!!

Titoula αν και τώρα θα είστε καθ' οδόν για το μέρος που θα περάσετε τις διακοπές σας, σας εύχομαι να περάσετε τέλεια, να ξεκουραστείτε και να κάνετε πολλά μπάνιαααα!!!! Η μικρή σου συνεχώς με εντυπωσιάζει, χρησιμοποιεί το μυαλό της πολύ περισσότερο από τον δικό μου!! Άντρες=μπουνταλάδες! χαχαχα!

Αγγελική χαίρομαι που ο μικρός σου είναι καλύτερα!! Μεγάλη ταλαιπωρία και για αυτόν και για σας... Μακάρι όλα τα παιδάκια να είναι πάντα καλά!!

Ελεάννα εμείς ψάρι θα αρχίσουμε τέλος Ιουλίου αρχές Αυγούστου και η παιδίατρος μας είπε να ξεκινήσουμε με μπακαλιάρο (το αγαπημένο μου!) και με πολύ προσοχή για τα κόκαλα. Πολύ μικρές μικρές μπουκίτσες που πρώτα θα τις έχεις κοιτάξει καλά!

Καλή αρχή!

Φιλάκια μανουλίτσες!!

γεια σας κοριτσακια μου....

τιτουλα καλα να περασετε στις διακοπες σας....οπως λεει και το τινακι με εντυπωσιαζει πολυ η κορη σου...

αγγειλικη αντε μπραβο που ο χρηστακος ειναι απυρετος...ελπιζω να συνεχιζει ετσι....

ελεαννα εμας ψαρι μας ειπε μετα το αβγο και γλωσσα η μπακαλιαρο....το αβγο το τρωμε σταδιακα για να δουμε μηπως εχει αλλεργια...

περασαμε πολυ ωραια κοριτσια στο λιτοχωρο αλλα μου ελειψε πολυ ο μικρος...την δευτερα που ηρθε νομιζα οτι μεγαλωσε αρκετα....εν τω μεταξυ εκανε αρκετες χαρες που με ειδε και το μονο που ηθελε ειναι να με παιρνει απο πισω και να ερχεται στα ποδια μου για να τον παιρνω αγκαλια....την επομενη μερα που εφυγα για δουλεια εκλαιγε...μαλλον του ελειψα...και εμενα ομως μου ελειψε πολυ....

περα απο της τιτουλα σας τα μωρα σας περπατε????εμενα σηκωνετε και πιανετε απο παντου αλλα ειναι φοβιτσιαρης και δεν κανει βηματα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!

Επιτέλους μετά από 2 εβδομάδες είμαστε όλοι καλά και ετοιμάζομαι να πάω για διακοπές μαζι με τα παιδάκια μου. Θα φύγω αύριο το απογευματάκι μετά την δουλειά και θα πάω στην βόρεια Εύβοια να βρω τα ζουζούνια μου και τους γονείς μου. Όπως καταλαβαίνεται έχω το τρέξιμο της αρκούδας!

Πλυντήρια, σίδερο.....

Ελεάννα πραγματικά είναι μεγάλη σύμπτωση που τα παιδάκια μας έχουν το ίδιο όνομα και μία μέρα διαφορά στα γενέθλιά τους! Γέννησα στο Γαία στην Αθήνα. Εσύ?

Όσο για το ψάρι εμείς τρώμε από 9 μηνών και μάλιστα του αρέσει πάρα πολύ!

tinaki να τα εκατοστήσεις κι εσύ μπεμπούλα του Ιουλίου!!!! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να γιορτάζεις τα γενέθλιά σου μαζί τους για πολλά πολλά χρόνια ακόμη!

Από βηματάκια εμείς δεν κάνουμε ακόμη αλλά ξεχνιέται αρκετές φορές και στέκεται χωρίς να κρατιέται. Τα δοντάκια μας εξακολουθούν να είναι 3 αλλά ο παιδίατρος μας είπε ότι τα 4 πάνω είναι έτοιμα να σκάσουν μάλλον όλα μαζί!

Αυτά για τώρα κοριτσάκια, θα τα ξαναπούμε ελπίζω κι αργότερα.

Φιλιά!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

Κατ΄αρχήν να ευχηθώ σε όλα τα παιδάκια που είχανε γενέθλια (και στη μαμά Τινάκι!!!) καθώς και σε εκείνα που θα έχουνε τις προσεχείς μέρες!!!

Αγγελική μου πολύ ταλαιπωρία ο Χρηστάκος σου. Ευτυχώς που είναι καλά. Καλά να περάσετε στις διακοπές σας και καλές βουτιές!!! Να χαρείς και τα παιδάκια σου!!!

Τινάκι,

τέλεια η πρόσκληση!!! Είσαι χρυσοχέρα, πάει και τελείωσε!!!

Λετα μου, κι η δικιά μου, σηκώνεται στηριζόμενη σε έπιπλα, στέκεται (κρατώντας το έπιπλο), άντε να κάνει και κάνα βηματάκι κρατώντας το, αλλά ούτε έχει επιχειρήσει να σταθεί μόνη της, ούτε, φυσικά, να κάνει βηματάκια. Κι όποτε προσπαθώ να την κρατήσω να κάνει βηματάκια... βαριέται και αφήνεται να κάτσει κάτω!!!

Τζασμίνι, όταν έχω καλύτερη σύνδεση θα δω τις φώτος από τα γενέθλιά σας!!! τώρα έχουμε την αργή σύνδεση εδώ, δεν μπορώ!!

Τιτούλα μου, καλές διακοπές να έχετε!!!

Λινεάλ... που είσαι;;; βρες καινούριο γείτονα!!!!!!!!!!!

Ελεάννα μου, κι εμένα με μπακαλιαράκι ξεκίνησε, αλλά δεν της άρεσε και της δώσαμε τσιπούρα!! Λοιπόν, μπακαλιαράκι παίρνω τις φέτες που έχουνε λίγα κόκκαλα και, αν και πιο ακριβές, αν δεις τι μένει βγάζοντας κεφάλια, κόκκαλα κλπ... πίστεψέ με, συμφέρει!!!

Εμείς δεν τρώμε, τελικά, αυγό, γιατί με το που έφαγε ασπράδι γέμισε κοκκινίλες, μάλλον κάποια αλλεργία, οπότε το αφήσαμε για καλοκαίρι. Τι έφαγε η χαζοβιόλα μου και γλειφότανε!: μουσακά παρακαλώ!!! Με μελιτζάνες ψητές και μία ελαφριά μπεσαμέλ, όπως τον φτιάχνει η μαμά μου!! Εμείς κολυμπάμε κάθε μέρα. Της αρέσει να κάθεται στο σωσίβιό της και να αγναντεύει... παίρνει ένα ύφος μη μου άπτου... όλα τα λεφτά η ψωνάρα μου!!! Επίσης, της αρέσει πολύ να παίζει με την άμμο. Κάθεται με πάνα ή με μαγιώ, πιάνει τα κουβαδάκια της, μπουσουλάει στη μισή παραλία και χαίρεται πολύ!! Βγάζουμε και 5ο δοντάκι, κάτω αυτή τη φορά!!

Χαίρομαι που διαβάζω καλά νέα σας!!

Πολλά φιλάκια θα μπω όποτε μπορέσω ξανά!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Τελευταία μέρα στην δουλειά σήμερα και ουσιαστικά δεν είμαι εδώ. Το μυαλό μου είναι ήδη στα παιδάκια μου και τα μπανάκια που θα κάνουμε μαζί!! Θα τα ξαναπούμε μετά από 2 εβδομάδες που επιστρέφω στην δουλειά!

Ελεάννα να τα εκατοστήσει ο Χρήστος-Νεκτάριος για αύριο, να τον δεις όπως επιθυμείς!

Tinaki, Carrie, Filliopi και Patousaki, να τα εκατοστήσουν και τα δικά σας τα ζουζούνια, όλες σας οι επιθυμίες ευχές μου!

Εμείς τα γενέθλια του Χρηστάκου θα τα γιορτάσουμε με λίγους φίλους στην εξοχή πουθα είμαστε. Του παραγείλαμε τούρτα και το κεράκι του θα το σβήσει η αδερφούλα του. Θα σας πω τα νέα μας όταν επιστρέψω.

Μαριλίνα συνεχίστε να περνάτε τόσο καλά και τις υπόλοιπες μέρες και περιμένω να διαβάσω νεά σας.

Φιλιά πολλά κοριτσάρες!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

leta... Θωμάς 02/07/2010

mairi1983... Στέφανος 05/07/2010

Marilina...Αιμιλία Εμμανουέλα 05/07/2010

Jasmini... Βασίλης & Κοσμάς 06/07/2010

Titoula ... Αφροδίτη 08/07/2010

lineal ... Απόστολος 9/7/2010

Ελεάννα... Χρήστος Νεκτάριος 16/7/2010

Aggelikι...Χρήστος 17/7/2010

Tinaki... Πέτρος 20/07/2010

Carrie... Λυδία 24/07/2010

Filliopi... Κατερίνα 27/07/2010

Patousaki... Δημήτρης 31/07/2010

Καλημέραααα!!!!

Χρόνια πολλά στον Χρήστο-Νεκτάριο!!!!!!!!!!!!!!!!! και επειδή αύριο δεν ξέρω αν θα μπω Χρόνια πολλά και στον Χρήστο της Αγγελικής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κορίτσια να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!! Υγεία και αγάπη να έχουν πάντα!!!!!!!! Να σας ζήσουν!!!!!!

Σνιφ σνιφ, οι επόμενοι είμαστε εμείς, συγκινούμε....

Αγγελική σ'ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά!!! Καλά να περάσεις με τα παιδάκια σου, να ξεκουραστείς και να κάνετε πολλές βόλτες και μπανάκια!!!!!!!!!

Μαριλίνα ευχαριστώ κι εσένα για τα χρόνια πολλά!!! Μουσακά εε?? Αχ!να είχα ένα κομματάκι τώρα... Την βρίσκω super την μικρή, με το σωσίβιο και τα παιχνίδια της!! Του Πέτρου δεν του αρέσει η θάλασσα... Πιστεύω θα συνηθίσει με τον καιρό!

Καλά να περνάτε!!

Εμείς σήμερα έχουμε το πάρτι για τα γενέθλια του μικρού!! Θα έρθουν από την Αθήνα η μαμα μου με τα αδέρφια μου, η κολητή/κουμπάρα μου με τον αρραβωνιαστικό της και οι νονοί και τους περιμένω πως και πως!!! Την Τετάρτη πάντως που είναι πραγματικά τα γενέθλια του μικρού, έχω κανονίσει ρεπό για να περάσουμε όλη την μέρα μαζί...

Σας φιλώ μανουλίτσες!!

Πω πω ερημιά....

Πέρσι τέτοιες μέρες όλες μπαινοβγαίναμε στα μαιευτήρια!! Τι ωραίες στιγμές...

Κορίτσια χαίρομαι που σας γνώρισα έστω και ηλεκτρονικά!

Φιλάκια!

Κοριτσακια μου τι κάνετε;;; Ερημιά έχει το καφε εεεε;;; Αχ τινακι και εγω χαίρομαι που σας γνώρισα.... Είναι ωραία η παρέα μας

Λοιπόν επικοινώνησαν με την lineal είναι καλα απλά χάλασε ο υπολογιστής της και μετακόμισαν κιόλας και γίνεται ένας χαμός... Μας στέλνει τις ευχές της για τα μωρά μας και φιλια και θα μπει σύντομα...

Εμείς είμαστε μια χαρα... Πήγαμε στον Παιδιατρο και είμαστε 11 κιλά και 84 εκ... Μας βρήκε τελειους.... Περιττό να σας πω ότι ο μικρός μου τρελαθηκε με την θάλασσα και μέχρι κΑι στην άμμο μπουσουλουσε.... Χιχιχιχι...

Σας φιλω.... Και άντε μπείτε να πείτε νέα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...