Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και χρόνια πολλάαααααααα!!!!!

Χρόνια πολλά στην Αιμιλία μας, στον Στεφανάκο και στα διδιμάκια μας Βασίλη & Κοσμά!!!!!

Μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!!!!!!!!!! Πάντα υγεία και ευτυχία!!!!!

Carrie να σας ζήσει η Λυδία σας!!!! Πολύ όμορφο όνομα!!!!

Χαίρομαι που τα μωράκια είναι πια όλα καλά!! Αντε με τις παλιο ιώσεις και τα δοντάκια...

Εμείς όλα καλά! Απλά έχω λίγη δουλίτσα και δεν προλαβαίνω να σας γράφω όσα θέλω...

Φιλάκια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλίτσες!

Jasmini να χαίρεσαι τους γιούς σου Βασίλη και Κοσμά, να τα εκατοστήσουν και να είναι πάντα υγιείς και καλότυχοι!

leta800 έχεις δίκιο, στην ηλικία που είναι τα ζουζούνια μας το μόνο που αντιλαμβάνονται είναι η φασαρία που γίνεται γύρω τους. Τον πρώτο χρόνο ουσιαστικά τα γενέθλια είναι για τους γονείς!!!

FilioPi καλές βουτιές!!

Σήμερα κορίτσια έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο για τεστ Παπ. Το 1ο μετά την γέννα. Θα του πάω να δει και φωτογράφια του άντρακλα που ξεγέννησε!

Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα!

Jasmini, χρόνια πολλά στο Βασίλη και τον Κοσμά! Να τους χαίρεσαι!

FilioPi, καλά να περνάτε, περιμένουμε photos!

Αγγελική, καλά αποτελέσματα!

Εμείς είμαστε καλά, μόνο λίγο γκρίνια έχουμε...

Σας αφήνω γιατί κρέμεται απ'τα πόδια μου...

Φιλάκια πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημερούδια!!!

Χρόνια πολλά στα μπουμπούκια μας!!!

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας!!!

Βρήκα σύνδεση για λίγο και μπήκα να δω τα νεά σας!!

χαίρομαι που είστε όλες καλά και τα μπουμπούκια επίσης!!

Κάρυ,

να σου ζήσει η νεοφώτιστη.

φιλλιόπι & τιτούλα

μπράβο που είναι καλά τα μικρούλια σας!!

Την Κυριακή κι η δικιά μου η μικρούλα ανέβασε πυρετό, αλλά το αποφάσισα και ήρθαμε στο εξοχικό. Αφ' ενός είχαμε ετοιμάσει τα πάντα, αφ' ετέρου θα είχαμε πρόβλημα με τα γενέθλια εάν το αργούσαμε, και, επιπλέον, ο ξάδελφος του άντρα μου που μας βάφει το σπίτι έχει περιορισμένες μέρες άδεια, δεν μπορούσα να τον καθυστερήσω πολύ.

Στα γενέθλιά της ήτανε αρκετά καλά. Περάσαμε καλά. Μαζευτήκαμε πολύ λίγοι, αλλά δεν μας πείραξε. Ήρθε ο νονός της και χάρηκα πολύ, μία φίλη μου που μένει στο ίδιο συγκρότημα και η ξαδέλφη μου με τον άντρα της και τον γιο της (έτσι έπαιζε κι ο δικός μας γιος).

Όσο για την τούρτα... είχαμε θέμα. Είχε παραγγείλει η μάνα μου μια τούρτα μπάρμπι με μία κούκλα επάνω στο καλύτερο ζαχαροπλαστείο του Λαυρίου.

Πάμε να την πάρουμε και διαπιστώνουμε ότι στη γωνία που υπάρχει η κούκλα η τούρτα έχει βουλιάξει, έχει χαλάσει η σαντιγύ κλπ...

Με τον ζαχαροπλάστη αρχίζει να εξελίσεται μία κουβέντα του στυλ: "ε, τι να κάνουμε τώρα, έχει κλείσει το εργαστήριο, αύριο μπορούμε να την φτιάξουμε", "τι θέλετε να σας κανω τώρα", "η κούκλα ήτανε βαριά" και "θέλετε τα λεφτά σας πίσω να πάρετε μία άλλη;"

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο τα πήρα: Του τόνισα, λοιπόν, ότι όταν διαλέξαμε το σχέδιο δεν μας είπε ότι θα βούλιαζε, ότι τα γενέθλια της κόρης μου είναι σήμερα και όχι αύριο και ότι δεν θέλω άλλη τούρτα, θέλω μία τούρτα μπάρμπι για τα πρώτα της γενέθλια και όχι μπαλώματα με άσπρη σαντιγύ που μου πρότεινε... και να πάρει το εργαστήριο που φταίνε, να έρθουν να τη φτιάξουνε...

Επίσης, του ξέφυγε ότι το εργαστήριο το έχει... ο ίδιος...

Τελικά μας έδωσε μία άλλη τούρτα μπάρμπι με την κούκλα, σωστή για τις φωτογραφίες... βέβαια (δεν σκέφτηκα να το ρωτήσω, αλλά τι να κάνουμε) δεν είχε γέμιση κρέμα-σοκολάτα, αλλά κρέμα με αμύγδαλα... μικρό το κακό...

Εμείς έχουμε καταργήσει τελείως τα αλεσμένα.

Όσον αφορά το κρέας που δεν μπορεί να το φάει... της το δίνω συνήθως σε μορφή κυμά... :eek::-o:-o

Πολλά φιλάκια, θα προσπαθήσω να μπω πάλι σύντομα!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας κορίτσια!

Βλέπω το καφέ μας έχει λιγότερη κίνηση λόγω καλοκαιριού. Να περνάτε όλες καλά και να μας γράφεται τα νέα σας όταν μπορείτε.

Εγώ είχα πάει γυναικολόγο χθες. Έκανα τεστ ΠΑΠ και από την εξέταση μου είπε πως όλα έιναι οκ! Τα αποτελέσματα του τεστ θα τα έχω την Δευτέρα.

Μαριλίνα κι εμείς στα πρώτα γενέθλια της Κωνσταντίνας είχαμε περιπέτειες με την τούρτα. Την είχαμε παραγγείλει μία εβδομάδα πριν και την ημέρα των γενεθλίων πήγε ο άντρας μου να την πάρει και είχαν ξεχάσει να την φτιάξουν:mad::mad::mad::mad::mad:! Περιτό να σου πω πως ο άντρας μου έγινε έξω φρενών, εκείνοι του ζητήσανε χίλια συγγνώμη και του ετοιμάσανε εκείνη την ώρα μία τούρτα που είχαν για κάποια άλλα γενέθλια και φυσικά δεν τους την πλήρωσε!

Βέβαια από τότε και μετά όποτε μας βλέπουν μας έχουν μέσα στις ευγένειες και τις περιποιήσεις, όταν ψωνίζουμε γλυκά πάντα μας κερνάνε, στην βάφτιση του Χρήστου μας έφεραν τα γλυκά στην εκκλησία και στόλισαν και τα κουταλάκια με γαλάζια φιογκάκια!

Αυτά κόρες! Τα λέμε.......

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Jasmini μου να χαίρεσαι τους γιους σου. Να είναι πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι!

Μαριλίνα και εσύ να χαίρεσαι την κορούλα σου με το καταπληκτικό όνομα. Πραγματικά και εγω θα γινόμουν έξω φρενών αν μου κάναν τέτοια σκηνικά με την τούρτα. Βέβαια ακόμη εμείς δεν έχουμε παραγγείλει και ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μην έχουμε τίποτα απρόοπτο.

Αυτά προς το παρόν.Λέω να πάρω το γιόκα μου και να πάμε καμία βολτίτσα να ξεσκάσουμε. Φιλιά πολλά σε όλες!

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Χρόνια πολλά στην Αφροδιτούλα μας σήμερα!!!!!! Titoula να χαίρεστε το κοριτσάκι σας!!!!! Υγεία και αγάπη να έχει πάντα στην ζωή της (είναι μία ευχή που φαίνεται κοινότυπη, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι αυτά είναι τα πιο σημαντικά "αγαθά" της ζωής!!)!!!! Να περάσετε τέλεια σήμερα!!!!

Μαριλίνα μιλάμε και πολύ μπιιιιιιιπ ο ζαχαροπλάστης!!!

Αγγελική άλλοι μπιιιιπ από εκεί!! Άκου να ξεχάσουν να την φτιάξουν!!!

Κι εμείς εδώ ετοιμαζόμαστε για τα γενέθλια, που τελικά θα τα γιορτάσουμε το Σάββατο στις 16 για να μπορούν να είναι και οι νονοί του! Θα είναι μόνο για μεγάλους, οικογένεια, κουμπάροι και 2-3 φίλοι (ήταν και η βάφτιση κοντά, δεν έχω κουράγιο για πολλά πολλά)! Παρήγγειλα τούρτα, σε σχήμα 1 και πάνω θα έχει κάτι αυτοκινητάκια (ελπίζω να μην έχουμε τίποτα απρόοπτα, γιατί έχει φοβηθεί το μάτι μου με αυτά που διαβάζω!), ετοίμασα και τις προσκλήσεις για το πάρτι μας (κάποια στιγμή θα σας βάλω φώτο να το δείτε!), πήρα στολίδια, πιατάκια κτλ! Μια χαρά!!

Κατα τα άλλα έχω να μοιραστώ μαζί σας κατι που με κάνει να απελπίζομαι.. Ο μικρός δεν θέλει με τίποτα να τον αλλάζουμε!!! Με το που τον ξαπλώνω να τον γδύσω τσιρίζει, τον πλένω τσιρίζει, τον ντύνω τσιρίζει και με το που τον παίρνω αγκαλιά σταματάει ως δια μαγείας!:shock: Σταματάει συνήθως και όταν του αποσπάσει καποιος άλλος την προσοχή, αλλά δεν μπορώ να έχω και έναν παλιάτσο μαζί μου όποτε τον αλλάζω!:rolleyes: Ένα μήνα τώρα αυτή η ιστορία...:-( Σημείωση: το μπάνιο του αρέσει πολύ και αρχίζει να τσιρίζει μόλις τον βγάζω από την μπανιέρα!:shock: Βγάλτε εσείς συμπέρασμα τώρα!:rolleyes:

Ουφ! Αυτά... Φιλάκια!

καλημερα κοριτσακια μου...

jasmini να χαιρεσαι τους παιδαρους σου...πως περασατε στο παρτι???(αν θυμαμαι καλα κανονιζες παρτι)..το χερι σου πως παει???

titoula να χαιρεσαι και εσυ την κορακλα σου....ειναι καλυτερα???

lineal να χαιρεσαι τον γιοκα σου σημερα....εχεις καιρο να μπεις πες στον γειτονα καλε.....

εγω κοριτσακια μου την πεμπτη πηγα τον γιοκα μου στα πεθερικα μου στην χαλκιδικη και θα μου τον φερουν την δευτερα...εννοειται οτι οταν τον αφησα πλανταξα στο κλαμα...ηταν η πρωτη φορα που τον αφηνω τοσες μερες....γυρισα στο σπιτι και ηταν αδειο...:(:(:(:(:(..βεβαια η αληθεια ειναι οτι αφιερωνω χρονο στον αντρουλη μου που ειχα πολυ καιρο να το κανω...και αυτος ειναι ενα μικρο παιδακι....δεν θα πω ψεματα μου λειπει πολυ το παιδι μου,τον σκεφτομαι ολη την ωρα αλλα προσπαθω να μην τον δειχνω....ετσι και αλλιως 2 παιδακια εχω ας φροντισω τωρα το αλλο...χθες που λετε μετα την δουλεια πηγαμε για καφε, πηγαμε για ψωνια και μετα για φαγητο και γυρισαμε πολυ αργα....ηταν ομως πολυ ωραια ειχαμε καιρο να το κανουμε αυτο...

σημερα θα φυγουμε σε λιγο για λιτοχωρο και θα μεινουμε εκει το βραδυ....παμε για μπανακι ποτακι και τα σχετικα....θα ηθελα παρα πολυ να ημουνα με τον μικρο.....αλλα.....:(:(:(:(:( ειπαμε εχω 2 παιδακια....

τινακι και ο δικος μου πλεον δεν καθεται τον ξεγελω με παιχνιδια....νομιζω οτι πλεον εχουνε αρχισει να περνανε αλλη φαση....

σας φιλω καλο σκ...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ας ξαναβαλουμε την λιστα..

leta... Θωμάς 02/07/2010

mairi1983... Στέφανος 05/07/2010

Marilina...Αιμιλία Εμμανουέλα 05/07/2010

Jasmini... Βασίλης & Κοσμάς 06/07/2010

Titoula ... Αφροδίτη 08/07/2010

lineal ... Απόστολος 9/7/2010

Ελεάννα... Χρήστος Νεκτάριος 16/7/2010

Aggelikι...Χρήστος 17/7/2010

Tinaki... Πέτρος 20/07/2010

Carrie... Λυδία 24/07/2010

Filliopi... Κατερίνα 27/07/2010

Patousaki... Δημήτρης 31/07/2010

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα κορίτσια μου, τι κάνετε???

Εγώ επειδή έτρεχα με τα θέματα της βάφτισης και των γενεθλίων και δεν είχα και βοήθεια, δεν πρόλαβα να μπω στο καφέ μας!

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ όλες σας για τις ευχές!!!

Όσο για το πάρτυ περάσαμε φανταστικά...βάζω και φώτο να δείτε!

Να ευχηθώ κι εγώ στα μπεμπάκια που χρονίσανε, στον Θωμάκο, στον Στεφανάκο, στην Αιμηλία και στην Αφροδίτη μας, να είναι πάντα ευτυχισμένα και καλότυχα στην ζωή τους!!!! Επίσης χιλιόχρονος να είναι ο Αποστολάκος σήμερα που κλείνει χρόνο!!! Εύχομαι να τα καμαρώσουμε όλα όπως ποθούμε...και πάνω απ' όλα καλούς και υγιείς ανθρώπους!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!!!

Lineal αν και μάλλον δεν θα το δεις (α ρε παλιο γείτονα!!)), να χαίρεστε τον Αποστολάκο σας!!!! Να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά!!! Υγεία και αγάπη στην ζωή του!!!

Σημ: Μας έχεις λείψει..

Λέτα πόσο σε καταλαβαίνω!!! Τον Σεπτέμβρη λέμε μήπως καταφέρουμε να πάμε λίγες μέρες διακοπές και όλο σκέφτομαι να πάμε μόνοι μας ή να πάρουμε και τον μικρό μαζί...? Θα δούμε...

Καλά να περάσετε σήμερα και που ξέρεις μπορεί να είναι η ευκαίρια να προσφέρεις στον Θωμάκο ένα αδελφάκι!!

Jasmini πόσο χαίρομαι που τα περάσατε τόσο ωραία!!! Τις είδα κιόλας τις φωτογραφίες σας, όλα τέλεια!!! Και πάλι να τους χαίρεστε!!

Η πρόσκληση για τα γενέθλιά του Πέτρου μου!!! Είναι σελιδοδείκτης φτιαγμένος από την μαμά!!

Μπροστά και από πίσω:

401k.jpg402zl.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Πως σας φαίνεται???

Γεια σας κοριτσάκια!

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!

Σήμερα έχουμε το πάρτυ και τρέχω!

Τινάκι, κι εμέις τούρτα 1 έχουμε!

Χρόνια πολλά στον Αποστολάκο σήμερα!

Δεν προλαβαίνω να γράψω άλλα τώρα.

Φιλάκια πολλά σε όλες!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Η πρόσκληση για τα γενέθλιά του Πέτρου μου!!! Είναι σελιδοδείκτης φτιαγμένος από την μαμά!!

Μπροστά και από πίσω:

401k.jpg402zl.jpg

Πως σας φαίνεται???

Απλά τέλειαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p:p:p

RKdwp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!

Σήμερα έχουμε το πάρτυ και τρέχω!

Τινάκι, κι εμέις τούρτα 1 έχουμε!

Χρόνια πολλά στον Αποστολάκο σήμερα!

Δεν προλαβαίνω να γράψω άλλα τώρα.

Φιλάκια πολλά σε όλες!

Με το καλό να σβήσετε το κεράκι σας σήμερα και χρόνια πολλά πολλά και ευτυχισμένα!!!! :P:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...