Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ενημέρωσα και την λίστα των γενεθλίων των ζουζουνιών μας!

leta... Θωμάς 02/07/2010

Marilina...Αιμιλία Εμμανουέλα 05/07/2010

Jasmini... Βασίλης & Κοσμάς 06/07/2010

Titoula ... Αφροδίτη 08/07/2010

lineal ... Απόστολος 9/7/2010

Ελεάννα... Χρήστος 16/7/2010

Aggelikι...Χρήστος 17/7/2010

Tinaki... Πέτρος 20/07/2010

Carrie... Λυδία 24/07/2010

Filliopi... Κατερίνα 27/07/2010

Patousaki... Δημήτρης 31/07/2010

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Αγγελική χαίρομαι που έγινε καλά ο μικρούλης! Να περάσετε καλά το ΣΚ.

Λέτα αν δε μπω αύριο χρόνια σας πολλά! Να σου ζήσει ο Θωμάκος! Να τα εκατοστήσει και να 'ναι πάντα ευτυχισμένος! Να περάσετε πολύ όμορφα στα γενέθλια σας εύχομαι!

Φιλιά πολλά σε όλες και καλό Σαββατοκύριακο! ;)

487Yp3.png

cYn6p3.png

καλημερα κοριτσακια μου....

τι ωραια μερα σημερα.....11.25 το πρωι γεννηθηκε ο μικρος πριν ενα χρονο.....εχουμε γενεθλιαααααααα...........ποσο συγκινουμαι που τα σκεφτομαι...ακομα ειναι νωπες οι μνημες απο εκεινη την ημερα....με πιασαν τα κλαματα....γεννησα πριν ενα χρονο και δεν το πιστευω.....εχει μεγαλωσει τοσο πολυ....τον λατρευω τον γιο μου.....πριν γεννησω ολα ηταν ωραια αλλα τωρα εχουν ολα αποκτησει νοημα....μακαρι να του δωσει χιλια καλα ο θεουλης και να ειναι υγιης και ευτυχισμενος σε ολη την ζωη...η μαμα του θα ειναι παντα διπλα του αγρυπνος φρουρος να τον προσεχει.....να μας ζησει θωμακο μου..

για το παρτι ολα ειναι ετοιμα....περιμενω πως και πως να φυσηξουμε το πρωτο μας κερακι.....

αχ κοριτσια ειμαι πολυ συγκινημενη σας γραφω και κλαιω....να ειναι παντα γερα τα μικρα ταρζανακια μας....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Στα γρήγορα:

Θέλω να σας ευχαριστήσω ολες για τις ευχές σας!!!

και

Λέτα να τον χαίρεστε τον θησαυρούλη σας!!!! Να είναι λαμπερός και παντοτινός όπως το πιο πολύτιμο διαμάντι!!!! Πέρασε κιόλας ένας χρόνος...

Να περάσετε τέλεια στο πάρτι σας!!!!!!!!!!!!

(Είμαστε τόσο τυχερές οι γυναίκες... Ο πόνος που περνάμε μοιάζει ένα τίποτα μπροστά στο θαύμα να δημιουργείς έναν άνθρωπο... Θεε μου σ'ευχαριστώ που γεννήθηκα γυναίκα...)

Καλημέρα κοριτσάρες μου...

Καλό μήνα!!!

Λέτα μου,

να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!! Ενός έτους σήμερα ο γαμπρούλης μου, ε;;

Να του δώσεις πολλά φιλάκια, χρόνια του πολλά και καλα να περάσετε!!!

Τζαζμίνι μου,

γιορταζε ο Κοσμάς σου;;

Αν ναι χρόνια του πολλά κι αυτουνού!!!

Αγγελική μου,

απίθανα τα νέα του Χρηστάκου!!!

Φιλάκια!!! Σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες ειμαι πολυ χαρουμενη για το Μαρακι μου ειναι η ζωη μου ολη,οπως και για σας τα παιδακια σας!!!

Λετα μου να χαιρεσαι τον Θωμακο σου να ειναι γερος και ο δρομος της ζωης του να ειναι στρωμενος με ροδοπεταλα για να μην πληγωθει ποτε το αντρακι σου!!

Ολες οι μανουλες να χαιρομαστε τα παιδακια μας!!

εγω βρηκα ιντερνετ και μπηκα εκανα αιτηση για τηλ και ιντερνετ αλλα παιρνει καιρο,

μπορω να πως μοιαζει για σπιτι τωρα γιατι πριν γινοταν χαμος,

σε λιγο ετοιμαζω βαλιτσες γιατι φευγουμαι διακοπες την Παρασκυη και θα γυρισουμε τελος του μηνα...

Μαριλινα καλο κουραγιο κοπελα μου!!

εμεις αρχισαμε να τρωμε τα παντα και δοξα το θεο μεχρι στιγμης τα τρωει,σταματησα να τα αλεθω ολα μονο το κρεας επειδη ειναι λιγο σκληρο..

βγαλαμε και αλλα δυο δοντια συνολικα 8 εχουμε αλλα τα επομενα θα ειναι ζορι ,ελπιζω να πονεσει πολυ το πουλακι μου (χαζομαμααα)

επεισης δεν περπαταμε τωρα τρεχουμε γιατι βιαζομαστε και ολο σκονταφτει αφου τα γονατα ειναι μαυρα χιχιχι!

Αυτα τα νεα μου κοριτσια φοβαμαι μην κοπει το ιντερνετ και γραφω αδικα,

πολλα φιλακια και στα νινακια!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλησπέρα μανούλες! Θα δοκιμάσω πρώτη φορά να γράψω μήνυμα με πολλαπλές παραθέσεις.Ελπίζω να πετύχει!

Γεια σας μανουλίτσες μου!!!!!!

Ναιιιιιιιιιιιιιιιι, βαφτιστήκαμε κι εμείς!!! Ηταν μία υπέροχη βάφτιση!! Ο μικρός σπάραξε από την στιγμή που έπεσε το λάδι και δεν ηρεμούσε με τίποτα!! Μόλις τελείωσε το μυστήριο πριν καν χαιρετίσουμε, πήγα σε μία αίθουσα δίπλα και τον έβαλα στο στήθος(ευτυχώς δεν μου έχει κοπεί τελείως το γάλα!!) και μόνο έτσι ηρέμησε και κοιμήθηκε το πουλάκι μου!

Κατα τα άλλα όλα πήγαν καλά, πρόλαβα τις ετοιμασίες και μόνο την ώρα του φαγητού ζορίστηκα λίγο! Όμως κορίτσια η κούραση που πέρασα ήταν απίστευτη κι έτρεχα όλη την ώρα!

Έτσι αποφάσισα στο επόμενο παιδάκι αν δεν μπορούμε οικονομικά για κάτι καλύτερο (που δεν προβλέπεται), να την κάνουμε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο και τους κουμπάρους-φίλους μας έξω!

Τώρα μου φαίνεται απίστευτο πως καταφέραμε να περιποιηθούμε 130 άτομα στον κήπο μας!!

Το βράδυ όμως της βάφτισης περάσαμε τέλεια!!!! Μαζευτήκαμε όλοι οι κουμπάροι, από γάμο και βάφτιση, στην βεράντα μας και ήπιαμε, φάγαμε παίξαμε παντομίμα!!!:lol::lol: Ήταν άψογα!!!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!!!!

Λετάκιιιιι "Μάνα είναι μόνο μία"!!!!!!

Barbie χρόνια πολλά για το Μαράκι σου και καλορίζικο το σπίτι σας!!!! Επιτέλους ξεμπέρδεψες και με αυτό!!

Μαριλίνα είδες??? Το καμαρώσατε τελικά το παπαγαλάκι σας!!!!! Με το καλό και τα γενέθλιά σας!!!

Συμπεθερούλα μου καλό ταξίδιιιιιιι!!! Και καλά να περάσετε!!!

Αγγελική περαστικά στον Χρηστάκο!!

Titoula συλλυπητήρια για τον παππού του άντρα σου...

patousaki mou λες να είσαι η πρώτη εγκυμονούσα στο cafe μας???? Νομίζω οτι οποιαδήποτε μέρα του κύκλου σου μπορείς να μείνεις έγκυος, απλά τις μέρες ωορρηξίας πολύ περισσότερες! Καλέ πάρε έκει ένα τεστ να μην σε τρώει το άγχος!!! Να μάθουμε κι εμείς!:wink:

Carrie με το καλό η βάφτισή σας!!!

Φιλάκια κοριτσάκια!!!

Τινάκι μου να τον χαίρεσαι τον Πέτρο σου. Χαρά στο κουράγιο σου να κάνετε τραπέζι σε τόσα άτομα στον κήπο σας. Αλήθεια τι κήπο έχετε; Γήπεδο ποδοσφαίρου; Πού χωρέσατε; Αφού τα κατάφερες πραγματικά σε θαυμάζω!!!
καλημέρα μανούλες και μωρουλινάκια και απο έμάς!

μπαίνω στα γρήγορα γιατί το μπουλντογκάκι θα μας γκρεμίσει το γραφείο αν μείνω για πολύ εδώ μέσα...

διάβασα στα πολύ γρήγορα τα νέα σας.

εμείς περάσαμε σούπερ το σκ που πήγαμε για μπάνιο.

θα σας τα πώ μόλις βρώ χρόνο όμως.

προς το παρών θέλω να κάνω μια ερώτηση. (δεν θυμάμαι αν σας έχω ξαναρωτήσει)

λοιπόν, εμένα μου ήρθε περίοδος πρώτη φορά 28 Μαϊου. (θηλάζουμε ακόμη)

είχαμε επαφή την 18η μέρα....

στις 24 Ιουνίου είχα 2 σταγόνες αίμαι και συνεχίστηκε αυτό για 3 μέρες. μόνο 2 σταγόνες μέσα στην μέρα.

υπ΄'αρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?

με πονάει η κοιλιά μου αλλά δεν αδιαθετώ.

δεν είναι λίγο αργά όμως η 18η μέρα? δεν ξέρω τί να σκεφτώ πραγματικά!

εν τω μεταξύ δεν θέλω να πάρω τεστ γιατί τζάμπα έξοδα αν δεν είμαι.

ο γιατρός μου μου είπε οτι αν αποκλείσουμε πρώτα μια εγκυμοσύνη, τότε είναι επειδή θηλάζω και κάποια στιγμή θα μου έρθει.

αχ πείτε κι εσείς!!!!!!!!!!!!

έχω και την μαμά μου που μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου λέει να προσέχω να μην σηκώνω βάρος!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!

την πέμπτη θα φύγω στο χωριό μου για 10 μέρες μαζί με τον γιό μου. εκεί δεν θα έχω ίντερνετ αλλά πρίν φύγω θα μπώ να σας γράψω!

φιλάκια σε όλες σας!

Πατουσάκι μου μακάρι να έρθουν όλα όπως το επιθυμείς.Πάντως και σε εμένα έχει συμβεί αυτό με την περίοδο όσο θήλαζα. Να περάσετε καλά στο χωριό και με το καλό να επιστρέψετε.
Καλημέρα κορίτσια!

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο που μιλούσα με την μαμά μου. Πήγαν τον Χρηστάκο μου στην παιδίατρο και τους είπε πως περνάει μια ίωση η οποία θα κρατήσει μέχρι αύριο και μετά λογικά θα υποχωρήσει. Του κάνει μόνο υψηλό πυρετό και του έχει κοκκινίσει πολύ λίγο τον λαιμό του. Δεν έδωσε τίποτα σε φάρμακο παρά μόνο αντιπυρετικά και συνέστησε υπομονή. ΄

carrie με το καλό η βάφτιση και μην ανησυχείς, θα είστε όλοι υγιείς!

Μαριλίνα είδες τελικά που το σύμπαν συνωμότησε και πήγατε στην γιορτούλα σας και απολαύσατε το παπαγαλάκι σας? Με το καλό να γιορτάσετε και τα πρώτα σας γενέθλια!

Φιλιά!

Αγγελική περαστικά στον συνονόματο Χρηστάκο. Τι καλά που ενημέρωσες και τη λίστα! Να 'σαι καλά! Αν μπορείς όμως πρόσθεσε στο όνομα του γιου μου και το Νεκτάριος.Έχει διπλό όνομα. Χρήστος - Νεκτάριος. Αν ήξερα τον τρόπο θα το διόρθωνα εγώ, αλλά οι γνώσεις μου δεν φτάνουν μέχρι εκεί.

leta... Θωμάς 02/07/2010

καλημερα κοριτσακια μου....

τι ωραια μερα σημερα.....11.25 το πρωι γεννηθηκε ο μικρος πριν ενα χρονο.....εχουμε γενεθλιαααααααα...........ποσο συγκινουμαι που τα σκεφτομαι...ακομα ειναι νωπες οι μνημες απο εκεινη την ημερα....με πιασαν τα κλαματα....γεννησα πριν ενα χρονο και δεν το πιστευω.....εχει μεγαλωσει τοσο πολυ....τον λατρευω τον γιο μου.....πριν γεννησω ολα ηταν ωραια αλλα τωρα εχουν ολα αποκτησει νοημα....μακαρι να του δωσει χιλια καλα ο θεουλης και να ειναι υγιης και ευτυχισμενος σε ολη την ζωη...η μαμα του θα ειναι παντα διπλα του αγρυπνος φρουρος να τον προσεχει.....να μας ζησει θωμακο μου..

για το παρτι ολα ειναι ετοιμα....περιμενω πως και πως να φυσηξουμε το πρωτο μας κερακι.....

αχ κοριτσια ειμαι πολυ συγκινημενη σας γραφω και κλαιω....να ειναι παντα γερα τα μικρα ταρζανακια μας....

Λέτα να σου ζήσει! Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς!! Πραγματικά είναι μεγάλη η συγκίνηση. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είχατε πολύ κόσμο στο πάρτυ σας;

Μαριλίνα και Τζασμίνι με το καλό και τα δικά σας γενέθλια. Να σας ζήσουν και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε! Περιμένω λεπτομέρειες από τα πάρτι σας ( για να πάρω και καμιά ιδέα του τι να μαγειρέψω που έχω κολλήσει)

Φιλιά πολλά σε όλες και καλά μπάνια!

leta... Θωμάς 02/07/2010

mairi1983... Στέφανος 05/07/2010

Τι κάνετε? Εμείς τρέχουμε!!!!! Πήγαμε και μια βδομάδα θάλασσα και ήταν τέλεια! Ο μικρός μπήκε στην θάλασσα μόνο όταν βλέπαμε και άλλα παιδάκια αλλιώς φοβόμασταν!

Λετάκι να χαίρεσαι το αγοράκι σου!

Τινάκι πως τα κατάφερες με τόσα άτομα???????

Δεν προλαβαίνω να γράψω άλλα με φωνάζει το γουρουνάκι μου! Φιλάκια πολλά!!!!!

iWgPp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πώς περάσατε;

Λέτα μου και πάλι χρόνια πολλά στο Θωμάκο σου! Να τον χαίρεστε! Μεγάλη συγκίνηση στα πρώτα γενέθλια ε; Έρχεται κι η σειρά μας! Πώς περάσατε στο πάρτυ σας;

Τινάκι έχεις απόλυτο δίκιο! Είμαστε πολύ τυχερές! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη μητρότητα!

Barbie, καλές διακοπές! Να περάσετε καλά! Κι εμένα δεν τα πολυθέλει τα αλεσμένα πια, πιο πολύ κομματάκια τρώει και 2-3 κουταλίτσες αλεσμένο.

Εμείς το Σάββατο παραγγείλαμε την τουρτίτσα μας, είναι ο αριθμός 1 και επάνω έχει 2 φιγούρες του mickey και της minnie. Πήραμε πιατάκια, ποτηράκια κ.λπ. για το πάρτυ κι αυτά με τη minnie. Τελευταία της αρέσει πολύ γιατί της κάνει μπιιιιιπ στη μύτη! χιχιχιχι! :lol::lol::lol:

Φιλάκια!!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλησπέρα φιλεναδίτσες!

Σήμερα είμαι λίγο χώμα γιατί χθες γυρίσαμε από την Εύβοια στις 2 την νύχτα και το πρωί στις 7.30 σηκώθηκα για την δουλειά. Δεν βλέπω την ώρα να συναντήσω το κρεβατάκι μου!!!

Λετάκι και πάλι τις καλύτερες ευχές μου για τον γιόκα σου! Έχεις δίκιο να είσαι συγκινημένη! Ελπίζω να περάσατε τέλεια στο πάρτυ σας!

barbie27 και ο δικός μου δυσανασχετεί όταν του δώσω αλεσμένες τροφές. Έτσι κι εμείς τρώμε σχεδόν τα πάντα σε μικρά κομματάκια!

Ελεάννα η διόρθωση που ζήτησες έγινε!!

leta... Θωμάς 02/07/2010

mairi1983... Στέφανος 05/07/2010

Ελεάννα... Χρήστος Νεκτάριος 16/7/2010

mairi1983 μπράβο που ξεκινήσατε τα μπανάκια σας! Εμείς λόγω ίωσης τα αναβάλαμε για αυτή την εβδομάδα.

Φιλιά!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Τί κάνετε κορίτσια μου; Καλό μήνα! Ο μήνας των γενεθλίων μας!

Λέτα, να σου ζήσει ο Θωμάς σου! Να είναι πάντα υγιής, καλότυχος και ευτυχισμένος! Έχεις δίκιο, είναι μεγάλη συγκίνηση τα γενέθλια των παιδιών, ειδικά τα πρώτα!

Μαριλίνα και Μαίρη, βλέπω ότι αύριο έχετε γενέθλια! Να τα χαίρεστε τα μπουμπουκάκια σας να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα!

Εμείς χθες βαφτιστήκαμε, πλαντάξαμε στο κλάμα, στενοχωρήθηκα παρ' όλο που ήμουν θεωρητικά προετοιμασμένη για αυτό το ενδεχόμενο, όμως μετά το μυστήριο κοιμηθήκαμε και όταν ξυπνήσαμε στο τραπέζι ήμασταν άλλο μωρό, χαμογελαστό και κεφάτο και κοινωνικό! Έτσι περάσαμε όλοι καλά!

Φιλιά σε όλες, καληνύχτα!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε;

Εχθές το απόγευμα η Αφροδιτούλα ανέβασε πυρετό, μέχρι 38,2 έφτασε. Μάλλον όμως ήταν τα δοντάκια, κι ο γιατρός αυτό μου είπε. Από τις 4 το πρωί που της έβαλα θερμόμετρο είναι απύρετη ευτυχώς!

Μαριλίνα και Μαίρη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Να τα χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας! Μεγάλωσαν κι αυτά τα παιδάκια! Να είναι πάντα καλά, υγιή κι ευτυχισμένα!

Carrie, να σου ζήσει! Ευτυχώς κρατάει λίγο η ταλαιπωρία της βάφτισης για τα μικράκια μας.

Φιλάκια!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Γειά σας κορίτσια κι από μένα!

Καταρχήν Μαίρη να χαίρεσαι στον Στεφανάκο σου κι εσύ Μαριλίνα την κοριτσάρα σου! Να τα εκατοστήσουν τα παιδάκια σας και να τα καμαρώνετε συνέχεια!

carrie να σου ζήσει η νεοφώτιστη Λυδία σου, πάντα να είναι καλότυχη! Κι εμένα ο Χρήστος έκλαψε όσο έκλαψε κατά την διάρκεια της βάφτισης και στο τραπέζι ήταν μεσά στην καλή χαρά!

titoula ελπίζω η Αφροδιτούλα σου να μην ανέβασε ξανά πυρετό και να ήταν μόνο από τα δοντάκια της!

Καλό μεσημέρι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γειια σας κοριτσάκια μου....σας ευχαριστώ πολυ για τις ευχές.... Περάσαμε Υπέροχα στο πάρτι... Βέβαια ο θωμακος μου δεν κατάλαβε τιποτα μόνο μια βαβουρα.... Ειχαμε αρκετό κόσμο καμία 40 άτομα αλλα όλα ήταν Υπέροχα....

Μαίρη να σου ζήσει ο μικρός σου να τα εκατοστησει και να τον δεις όπως επιθυμείς.... Είσαι καλα ΕΣΥ?????

Μαριλινα να σου ζήσει η κορακλα.... Να την χαίρεσαι την νυφουλα μου.....

Titoula ελπίζω η μικρη να καλύτερα και να μην έχει τιποτα.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γειά σας μανουλίτσες από την βόρεια Ελλάδα! Τι κάνετε; Καταρχήν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στα μωράκια μας που γιόρτασαν τα γενέθλια τους!!!!! Να τα χαίρεστε κοριτσάρες!!!! Πο πο φαντάζομαι συγκίνηση!!!! Πως πέρασε έτσι ένας χρόνος; Γρήγορα μου φάνηκε!!!! Εμείς εδω πάθαμε ιωσούλα (την πρώτη μας) και τα έπαιξε ο μπαμπάς μας που ήταν μακρια!!! Συγκεκριμένα μου είπε τι έκανες στην κόρη μου και την αρρώστησες!!!! :shock:Τέλος πάντων!!! Τώρα είναι καλά! Μόνο μια μέρα κράτησε ο πυρετος. Τώρα αρχίσαμε τα μπανάκια! Εχτές κάναμε το πρώτο! Αντιδράσεις...όλα τα λεφτά!!!! Θα σας βάλω φωτο στο fb! Τώρα πάλι θα ετοιμαστούμε να πάμε! Γι αυτό δεν τα διάβασα όλα τα νέα σας καλα... μια άλλη στιγμή! Μόνο και πάλι χρόνια πολλά στα νινάκια και περαστικά στα κρυωμένα μπουμπουκάκια!!! Φιλάκια σας!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...