Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 3

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο που μιλούσα με την μαμά μου. Πήγαν τον Χρηστάκο μου στην παιδίατρο και τους είπε πως περνάει μια ίωση η οποία θα κρατήσει μέχρι αύριο και μετά λογικά θα υποχωρήσει. Του κάνει μόνο υψηλό πυρετό και του έχει κοκκινίσει πολύ λίγο τον λαιμό του. Δεν έδωσε τίποτα σε φάρμακο παρά μόνο αντιπυρετικά και συνέστησε υπομονή. ΄

carrie με το καλό η βάφτιση και μην ανησυχείς, θα είστε όλοι υγιείς!

Μαριλίνα είδες τελικά που το σύμπαν συνωμότησε και πήγατε στην γιορτούλα σας και απολαύσατε το παπαγαλάκι σας? Με το καλό να γιορτάσετε και τα πρώτα σας γενέθλια!

Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε;

tinaki, βαφτιστήκατε ε; Να σας ζήσει ο Πετράκης! Να τον χαίρεστε!

Leta, σε καταλαβαίνω, κι εγώ δε θέλω να την αφήνω καθόλου γι αυτό δε μπορώ να σε συμβουλέψω στο θέμα. Νομίζω είμαι χειρότερη από σένα.

Μαριλίνα, είδες; Όλα καλά τελικά, πήγατε στη γιορτή και καμαρώσατε το παπαγαλάκι σας! :D

barbie, καλορίζικο το καινούριο σας σπιτάκι! Χρόνια πολλά στο Μαράκι σου, να τη χαίρεσαι! Φεύγετε και για διακοπές ε; Ωραία! Να περάσετε καλά!

Αγγελική, περαστικά στο μικρούλη σου! Κρίμα που αρρώστησε αλλά ευτυχώς κράτάει λίγο η ιωσούλα.

Carrie, με το καλό η βάφτιση της μικρούλας! Όλοι καλά θα είστε! :)

Εμείς πήγαμε για μπάνιο το Σάββατο. Απογευματινό αυτή τη φορά. Φύσαγε λιγάκι αλλά ήταν μια χαρά. Της αρέσει πολύ η θάλασσα! :)

Εχθές είχαμε κηδεία. Πέθανε ο παππούς του άντρα μου. Ευτυχώς δεν ταλαιπωρήθηκε ο άνθρωπος. Έπεσε να κοιμηθεί και δεν ξύπνησε. Είχα αφήσει τη μικρή με τη μαμά μου. Μόλις γύρισα με αγκάλισε με φίλαγε και με χάιδευε το κοριτσάκι μου!

Φιλάκια!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

καλημέρα μανούλες και μωρουλινάκια και απο έμάς!

μπαίνω στα γρήγορα γιατί το μπουλντογκάκι θα μας γκρεμίσει το γραφείο αν μείνω για πολύ εδώ μέσα...

διάβασα στα πολύ γρήγορα τα νέα σας.

εμείς περάσαμε σούπερ το σκ που πήγαμε για μπάνιο.

θα σας τα πώ μόλις βρώ χρόνο όμως.

προς το παρών θέλω να κάνω μια ερώτηση. (δεν θυμάμαι αν σας έχω ξαναρωτήσει)

λοιπόν, εμένα μου ήρθε περίοδος πρώτη φορά 28 Μαϊου. (θηλάζουμε ακόμη)

είχαμε επαφή την 18η μέρα....

στις 24 Ιουνίου είχα 2 σταγόνες αίμαι και συνεχίστηκε αυτό για 3 μέρες. μόνο 2 σταγόνες μέσα στην μέρα.

υπ΄'αρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?

με πονάει η κοιλιά μου αλλά δεν αδιαθετώ.

δεν είναι λίγο αργά όμως η 18η μέρα? δεν ξέρω τί να σκεφτώ πραγματικά!

εν τω μεταξύ δεν θέλω να πάρω τεστ γιατί τζάμπα έξοδα αν δεν είμαι.

ο γιατρός μου μου είπε οτι αν αποκλείσουμε πρώτα μια εγκυμοσύνη, τότε είναι επειδή θηλάζω και κάποια στιγμή θα μου έρθει.

αχ πείτε κι εσείς!!!!!!!!!!!!

έχω και την μαμά μου που μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου λέει να προσέχω να μην σηκώνω βάρος!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!

την πέμπτη θα φύγω στο χωριό μου για 10 μέρες μαζί με τον γιό μου. εκεί δεν θα έχω ίντερνετ αλλά πρίν φύγω θα μπώ να σας γράψω!

φιλάκια σε όλες σας!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

FilioPi καλό ταξίδι κοριτσάκι, να περάσετε καλά και μακάρι να μπορείς να μας γράφεις τα νεά σου!

titoula λυπάμαι για τον παππού αλλά όπως είπες καλύτερα που δεν ταλαιπωρήθηκε.

patousaki mou δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό που ρωτάς αλλά μακάρι να συμβαίνει αυτό που πραγματικά θέλεις!

Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλίτσες μου!!!!!!

Ναιιιιιιιιιιιιιιιι, βαφτιστήκαμε κι εμείς!!! Ηταν μία υπέροχη βάφτιση!! Ο μικρός σπάραξε από την στιγμή που έπεσε το λάδι και δεν ηρεμούσε με τίποτα!! Μόλις τελείωσε το μυστήριο πριν καν χαιρετίσουμε, πήγα σε μία αίθουσα δίπλα και τον έβαλα στο στήθος(ευτυχώς δεν μου έχει κοπεί τελείως το γάλα!!) και μόνο έτσι ηρέμησε και κοιμήθηκε το πουλάκι μου!

Κατα τα άλλα όλα πήγαν καλά, πρόλαβα τις ετοιμασίες και μόνο την ώρα του φαγητού ζορίστηκα λίγο! Όμως κορίτσια η κούραση που πέρασα ήταν απίστευτη κι έτρεχα όλη την ώρα!

Έτσι αποφάσισα στο επόμενο παιδάκι αν δεν μπορούμε οικονομικά για κάτι καλύτερο (που δεν προβλέπεται), να την κάνουμε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο και τους κουμπάρους-φίλους μας έξω!

Τώρα μου φαίνεται απίστευτο πως καταφέραμε να περιποιηθούμε 130 άτομα στον κήπο μας!!

Το βράδυ όμως της βάφτισης περάσαμε τέλεια!!!! Μαζευτήκαμε όλοι οι κουμπάροι, από γάμο και βάφτιση, στην βεράντα μας και ήπιαμε, φάγαμε παίξαμε παντομίμα!!!:lol::lol: Ήταν άψογα!!!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!!!!

Λετάκιιιιι "Μάνα είναι μόνο μία"!!!!!!

Barbie χρόνια πολλά για το Μαράκι σου και καλορίζικο το σπίτι σας!!!! Επιτέλους ξεμπέρδεψες και με αυτό!!

Μαριλίνα είδες??? Το καμαρώσατε τελικά το παπαγαλάκι σας!!!!! Με το καλό και τα γενέθλιά σας!!!

Συμπεθερούλα μου καλό ταξίδιιιιιιι!!! Και καλά να περάσετε!!!

Αγγελική περαστικά στον Χρηστάκο!!

Titoula συλλυπητήρια για τον παππού του άντρα σου...

patousaki mou λες να είσαι η πρώτη εγκυμονούσα στο cafe μας???? Νομίζω οτι οποιαδήποτε μέρα του κύκλου σου μπορείς να μείνεις έγκυος, απλά τις μέρες ωορρηξίας πολύ περισσότερες! Καλέ πάρε έκει ένα τεστ να μην σε τρώει το άγχος!!! Να μάθουμε κι εμείς!:wink:

Carrie με το καλό η βάφτισή σας!!!

Φιλάκια κοριτσάκια!!!

tinaki να σου ζήσει ο γιόκας σου! Μια χαρά την περιέγραψες την βάφτιση, αλλά χαρά στο κουράγιο σας να έχετε τόσα άτομα στο σπίτι!!

Κι εμείς λόγο οικονομικής κατάστασης το τραπέζι το κάναμε έξω μόνο όμως οι πολύ κοντινοί δηλαδή 25 άτομα. Σκεφτήκαμε και το ενεδεχόμενο της αυλής μας αλλά μπροστά στην ταλαιπωρία και το τρέξιμο που θα είχαμε προτιμήσαμε το ταβερνάκι και ήταν μιά χαρά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

γεια σας κοριτσακια μου...

τινακι να σου ζησει ο μικρος σου και να τον χαιρεστε και σημερα....χρονια του πολλα...

πατουσακι???βρε λες να εισαι εγκυος????αντε κανε τεστ να δουμε....γιατι επεδη θηκαζεις δεν εχει σταθεριοποιηθει η περιοδος...

εγω κοριτσια μου ετοιμαζομαι για τα γενεθλια...μου φαινεται απιστευτο οτι μεγαλωσε και γινεται ενος...

barbie να την χαιρεσαι την μικρουλα σου και ελπιζω να εισα καλα τωρα και να χαλαρωσεις...

φιλακια καλο βραδυ

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kαλησπέρα μανουλίτσες!

Τινάκι, να χαίρεσαι τον Πετράκη σου! Έχει ίδια μέρα γενέθλια με τον μεγάλο μου!

Λέτα, είστε οι πρώτοι που έχετε γενέθλια! Είναι πράγματι απίστευτο πώς πέρασε η χρονιά και γιορτάζουμε τα πρώτα γενέθλιά τους! Νιώθω μια νοσταλγία για την περίοδο εγκυμοσύνης, αλλά όπως είναι τώρα τα πράγματα, δεν με βλέπω με τίποτα για τρίτο!

Φιλιόπι, καλές διακοπές!

Τιτούλα, τα συλλυπητήριά μου για τον παππού...

Πατουσάκι, λέεεεεεεεεεεες;;;;;

Μαριλίνα, τί καλά που τελικά ήρθαν έτσι τα πράγματα και καμαρώσατε το αντράκι σας!

Αγγελική περαστικά στον μπέμπη!

Καληνύχτα κορίτσια μου!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Διαφημίσεις

σε 4 ώρες πρέπει να ξυπνήσω...(άν προλάβω να κοιμηθώ) για να φύγω με τον μικρούλη μου! θα πάμε στο χωριό μου για 10 μερούλες γι'αυτό και μπήκα στα γρήγορα να ευχηθώ χρόνια πολλά στα πρώτα μωράκια που θα γιορτάσουν τα γενέθλιά τους, αλλά δεν θα έχω ιντερνετ!

λετα, μαριλίνα, τζασμίνι και τιτούλα...να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας και να τα καμαρώνετε! σας το εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου!

πολλά φιλιά σε όλες σας. θα ξαναμπώ γύρω στις 10 ιουλίου πλέον όπου και θα έχω επιστρέψει!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Καλημέρα!!!!

Κι εμείς ετοιμαζόμαστε για τη μετακόμιση στο εξοχικό, αλλά και για να βάψουμε τα δωμάτια και να κάνουμε σκάτζα. Δλδ θα πάμε τα παιδιά στο δικό μας, μεγάλο υπονοδωμάτιο μαζί κι εμείς θα πάμε στο μικρό. Μάλλον θα ρίξουμε και ένα φρεσκάρισμα στο σαλόνι επί της ευκαιρίας, γιατί δεν το βλέπω άλλη ώρα να λείπουμε τόσες μέρες όλοι μαζί και να βολεύεται και ο ξάδελφος του άντρα μου που θα κάνει τη δουλειά!!!

Αγγελική,

πιστεύω ο Χρηστάκος να είναι καλύτερα!!!

Τινάκι,

να σας ζήσει ο νεοφώτιστος... θα συμφωνήσω στο "χαράς στο κουράγιο σας να έχετε τόσο κόσμο στο σπίτι σας"!!!!!

Πατουσάκι μου,

καλές διακοπές και εύχομαι ολόψυχα ένα θετικό τεστ, αφού φαίνεται πόσο πολύ το θέλεις!!!

Λέτα μου,

κανείς δεν το πιστεύει ότι τα σκατούλια μας κοντεύουν να κλείσουν τον πρώτο τους χρόνο.

Κάρρυ,

όπως λες κι εσύ, μου λείπει η περίοδος της εγκυμοσύνης, αλλά πολύ δύσκολα τα πράγματα για τρίτο... Κι έχω και τον άντρα μου (ο οποίος παρεπιπτόντως δεν ασχολείται και πολύ με τα παιδιά) να μου λέει: μα έλα να κάνουμε ένα ακόμα :shock::shock:

Τιτούλα,

συλληπητήρια για τον παππού του άντρα σου και... καλές βουτιές!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα μανούλες!

Κοριτσάκια ευχαριστώ για τα συλλυπητήρια, να είστε όλες καλά!

Μαριλίνα, καλές διακοπές! Θα ανανεωθεί και το σπιτάκι σας, τέλεια!

πατουσάκι, ευχαριστούμε πολύ! Καλές διακοπές! Να περάσετε όμορφα και να ξεκουραστείτε εύχομαι! Και κάνε κι ένα τεστάκι ;)

FilioPi, τώρα μάλλον είσαι στο χωριό...καλά να περνάς, ελπίζω να μπορέσεις να μπεις να μας πεις τα νέα σας!

Αγγελική, πώς είναι ο μικρούλης σου;

τινάκι, να τον χαίρεστε! Γιορτάσατε την πρώτη του γιορτούλα εχθές ε;

Λέτα, πέρσασε ο καιρός! Λίγες μέρες μείνανε μόνο! Πώς μεγάλωσαν έτσι τα μικρούλια μας!

Αυτές τις μέρες σκέφτομαι να πάω να παραγγείλω και την τούρτα! Πρέπει να ετοιμάζομαι κι εγώ σιγά-σιγά.

Φιλάκια!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας για τον Χρηστάκο μου. Ο πυρετός επιμένει παρά το γεγονός ότι χθες κλείσαμε το 3ο 24ωρο και γι΄αυτό ο γιατρός μας είπε και του αρχίσαμε αντιβίωση. Ελπίζω πως από σήμερα θα υποχωρήσει.

leta800,

έχεις δίκιο πως ο χρόνος περνάει απίστευτα γρήγορα! Μου φαίνεται σαν χτες που γέννησα την Κωνσταντίνα μου και τον Σεπτέμβρη θα κλείσει τα 11!! Καλά για τον Χρήστο δεν το συζητώ, χρονίζει και μου φαίνεται ότι αυτό είναι μακρυά ακόμη!

carrie,

όπως ακριβώς το λες, δεν παίζει τρίτο παιδί με τίποτα!

patousaki mou,

να περάσετε καλά και με το καλό όταν επιστρέψετε να μας πεις όλα σας τα νέα!

Μαριλίνα,

καλά βαψίματα! Αυτήν ακριβώς την διαδικασία και του βαψίματος αλλά και της μετακόμισης την πέρασα πέρσι. Είναι λίγο βαβούρα αλλά θα δεις που θα ανανεωθεί το σπιτάκι σας!

titoula,

με το καλό και οι δικές σας προετοιμασίες για τα πρώτα σας γενέθλια!

Φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Κορίτσια καλημέρα!

Επιτέλους ο Χρηστάκος μου είναι απύρετος από χθες το μεσημέρι. Θα ηρεμήσει και η μαμά μου που τον είχε όλη την εβδομάδα και θα τον χαρώ κι εγώ το Σαββατοκύριακο που θα πάω να τους δω.

Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω κι αργότερα στην παρεούλα μας γι΄αυτό εύχομαι σε όλες καλό Σαββατοκύριακο και καλές βουτιές.

Λετάκι να τα εκατοστήσει ο Θωμάκος σου!

Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...