Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

FillioPi σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!

Μαριλίνα κοίτα να περάσεις όμορφα και να είσαι αισιόδοξη! ΌΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!

Jasmini ευτυχώς κοπέλα μου που είσαι καλύτερα, να ηρεμήσεις κι εσύ και τα μωράκια σου!! Είμαι τρομερά χαρούμενη που κλείσαμε τον 4ο, κοιτάζω το τικεράκι μου και χαίρομαι τόσο πολύ που ανεβαίνει γρήγορα!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γειά σας μανούλες.πώς είσαστε ελπίζω να έχει φύγει το περισσότερο άγχος πλέον.

jasmini ευτυχώς τα δύσκολα πέρασαν τώρα μόνο να προσέξεις το τριήμερο και τα μέρη που θα είναι πολύς κόσμος για να μην ξανακυλήσεις.

μαριλίνα, φαντάζομαι το άγχος σου.εγώ είχα ρα ντεβού την τρίτη με τον γιατρό μου και μου έβαλε το ραντεβού 3 ώρες μετα και πάλι τα πήρα, όχι μία εβδομάδα..

εγώ είδα την μικρή την τρίτη, όλα πάνε τέλεια, μου είπε ο γιατρός και κανονίσαμε β επιπέδου στις 9 μαρτίου στο γαία.καλά όλα φαινόντουσαν πετακάθαρα ,αφου μάλιστα μου φάνηκε οτι μοιάζει και με την ανηψιά μου(όχι δεν είμαι καθόλου σαλεμένη:lol::lol:) τόσο καθαρα την είδα.μάλιστα μου έβγαλε και 2-3 έγχρωμες και νομίζεις οτι είναι έτοιμη για να "βγεί".

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

να ξανακάνω μια πρόταση;δεν γράφουμε ποιά γεννάει και πού να τα έχουμε συγκετρωμένα.εγώ έχω πητ 05/06 κοριτσάκι ΓΑΙΑ.αν θέλετε κάντε λίστα,εγώ δεν έχω ιδέα, πώς να το κάνω

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

γειά σας μανούλες.πώς είσαστε ελπίζω να έχει φύγει το περισσότερο άγχος πλέον.

jasmini ευτυχώς τα δύσκολα πέρασαν τώρα μόνο να προσέξεις το τριήμερο και τα μέρη που θα είναι πολύς κόσμος για να μην ξανακυλήσεις.

μαριλίνα, φαντάζομαι το άγχος σου.εγώ είχα ρα ντεβού την τρίτη με τον γιατρό μου και μου έβαλε το ραντεβού 3 ώρες μετα και πάλι τα πήρα, όχι μία εβδομάδα..

εγώ είδα την μικρή την τρίτη, όλα πάνε τέλεια, μου είπε ο γιατρός και κανονίσαμε β επιπέδου στις 9 μαρτίου στο γαία.καλά όλα φαινόντουσαν πετακάθαρα ,αφου μάλιστα μου φάνηκε οτι μοιάζει και με την ανηψιά μου(όχι δεν είμαι καθόλου σαλεμένη:lol::lol:) τόσο καθαρα την είδα.μάλιστα μου έβγαλε και 2-3 έγχρωμες και νομίζεις οτι είναι έτοιμη για να "βγεί".

Καρδούλα μου με το καλό....

Σε ποιά από τις 2 μοιάζει?

Φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Τι κάνετε? Εγω πλέων μια χαρά. Είχα χαθεί για λίγο καιρό γιατί δεν ήξερα τι συμβαίνει με τους γιατρούς. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγάλουν χρήματα και τίποτα άλλο. Άλλαξα και γιατρό και ηρέμησα!!!!!!!!!!!!!

iWgPp3.png

Καλησπέρα, κοριτσάκια!!!

Μαιρούλα μου τι συμβαίνει; Αφού είσαι καλύτερα τώρα, καλά έκανες κι άλλαξες γιατρό.

Τίτη, εγώ έχω ΠΗΤ 21/7, αλλά θα γεννήσω νωρίτερα λόγω καισαρικής. Εάν θέλετε λίστα!!!

Μιλάμε... έχω πολλά νεύρα!!!

Είπα ότι μετατέθηκε η αμνιο για την άλλη Παρασκευή. Κι αφού το έχω χωνέψει, δεν έχω βάλει πλυντήρια κλπ όπως ήθελα, δεν έχω οργανωθεί, με παίρνει σήμερα το πρωί τηλ. η γραμματέας του γιατρού και γίνεται η εξής συνομολία:

- Εάν θέλετε ελάτε σήμερα για άμνιο.

- Ε, ξέρετε, δε γίνεται. Ο άντρας μου έχει φύγει για δουλειά, δεν μπορώ μόνη μου.

- Καλά, δλδ εάν σας το λέγαμε από χθες θα μπορούσατε (εκεί αρχίζω να βγάζω αφρούς, γιατί από τη μία η καθυστέρηση μου την είχε δώσει, από την άλλη, όταν πήρα χθες τηλ. της είπα ότι ήθελα για σήμερα).

- Καλά, έχω πρόβλημα με τα λεφτά (ε, δεν κουβαλάω 1000? για τις καθημερινές μου ανάγκες) και δεν έχω ποιος να πάει το υγρό στο κέντρο που θα το πάμε μετά.

- Μπορείτε να το πάτε εσείς... (άσχετα εάν εγώ δεν πρέπει να κουνηθώ, παρά να περιμένω τον άντρα μου να γυρίσει να με πάρει...)

Μιλάμε, μόνο που δεν την έβρισα. Και όχι τίποτα άλλο, όσο περνάει ο καιρός, αγχώνομαι περισσότερο...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Μαίρη χαίρομαι που είσαι καλά! Πολύ καλά έκανες και άλλαξες γιατρό, εφόσον ο προηγούμενος δεν κάλυπτε! Πάντως κορίτσια αυτό έχω παρατηρήσει και εγώ, μόνο σαν πορτοφόλι μας βλέπουν!

Μαριλίνα καλά είναι απαράδεκτοι!!!!! Δεν φτάνει που σου έκαναν το προγραμμά σου άνω κάτω και παίζουν με την αγωνία σου, βγάζει και γλώσσα η ανάγωγη!:mad:

Κοίτα εσύ να ηρεμήσεις και χέστους τους βλάκες!!

Καλησπέρα, κοριτσάκια!!!

Μαιρούλα μου τι συμβαίνει; Αφού είσαι καλύτερα τώρα, καλά έκανες κι άλλαξες γιατρό.

Τίτη, εγώ έχω ΠΗΤ 21/7, αλλά θα γεννήσω νωρίτερα λόγω καισαρικής. Εάν θέλετε λίστα!!!

Μιλάμε... έχω πολλά νεύρα!!!

Είπα ότι μετατέθηκε η αμνιο για την άλλη Παρασκευή. Κι αφού το έχω χωνέψει, δεν έχω βάλει πλυντήρια κλπ όπως ήθελα, δεν έχω οργανωθεί, με παίρνει σήμερα το πρωί τηλ. η γραμματέας του γιατρού και γίνεται η εξής συνομολία:

- Εάν θέλετε ελάτε σήμερα για άμνιο.

- Ε, ξέρετε, δε γίνεται. Ο άντρας μου έχει φύγει για δουλειά, δεν μπορώ μόνη μου.

- Καλά, δλδ εάν σας το λέγαμε από χθες θα μπορούσατε (εκεί αρχίζω να βγάζω αφρούς, γιατί από τη μία η καθυστέρηση μου την είχε δώσει, από την άλλη, όταν πήρα χθες τηλ. της είπα ότι ήθελα για σήμερα).

- Καλά, έχω πρόβλημα με τα λεφτά (ε, δεν κουβαλάω 1000? για τις καθημερινές μου ανάγκες) και δεν έχω ποιος να πάει το υγρό στο κέντρο που θα το πάμε μετά.

- Μπορείτε να το πάτε εσείς... (άσχετα εάν εγώ δεν πρέπει να κουνηθώ, παρά να περιμένω τον άντρα μου να γυρίσει να με πάρει...)

Μιλάμε, μόνο που δεν την έβρισα. Και όχι τίποτα άλλο, όσο περνάει ο καιρός, αγχώνομαι περισσότερο...

Μαριλίνα αφού κρατήθηκες και δεν την έβρισες σε θαυμάζω, εγώ δεν μπορώ...:P:p

RKdwp3.png

Κορίτσια είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μια καλή σχέση με τον γιατρό μας, να τον εμπιστευόμαστε, να μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα με άνεση μαζί του και να μην μας αντιμετωπίζει μόνο σαν πελατισσες αλλά και σαν ανθρώπους.

Εγώ πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον γιατρό μου, τα λεφτά έχω την ευχέρεια να του τα δίνω όποτε θέλω και μπορώ (άσχετα αν θέλω να είμαι και είμαι τυπική). Κυρίως όμως τον εμπιστεύομαι πολύ, του μιλάω ανετότατα, χωρίς να με πιέζει με τον χρόνο και ότι και να χρειαστώ είναι εκεί.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ΟΝΟΜΑ ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΚΛΙΝΙΚΗ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΙΤΗ 5/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

Μαριλίνα 21/07 ?

Jasmini 24/07 ? - ? EUROMEDICA

tinaki 29/07 ? ΙΑΣΩ

Ορίστε Τιτη μου, τώρα όλα καλά!;)

Επεξεργάστηκαν by tinaki

εγώ και λόγω της μικρής και εμένας φυσικά, επιλέξαμε να μείνουμε στο σπίτι και να αποφύγουμε τον συνοστισμό γιατι υπάρχουν καινούργιες ιώσεις , και είναι κρίμα να την έχω γλιτώσει μέχρι τώρα και να την πατήσουμε για να βγούμε απλά έξω.θα φτιάξει ο καιρός και θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες να βγούμε.

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...