Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 3

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Είχα ένα κουραστικό Σαββατοκύριακο καθώς πήγα τα παιδιά στην μαμά μου για τις διακοπές τους αλλά έπρεπε να τακτοποιήσω όλα όσα είχα πάρει μαζί, από παιχνίδια, ρούχα, καλλυντικά και αξεσουάρ, τόσο της Κωνσταντίνας αλλά κυρίως του Χρηστάκου που ήταν ένα σωρό! Και σαν να μην έφτανε αυτό ο μικρός το Σάββατο ήταν μέσα στην γκρίνια λόγω της αλλαγής περιβάλοντος υποθέτω! Πάντως από χθες άρχισε να ηρεμεί και σήμερα που μίλησα με την μαμά μου ήταν μέσα στα κέφια!

leta800 πως περάσατε εσείς? Πήγατε Χαλκιδική? Κάνατε μπάνιο?

Τι καλά που η πεθερά σου ξέρει να φτιάχνει ωραία γλυκά! Σίγουρα γλιτώνεται αρκετά χρήματα και κυρίως ξέρετε και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί!

Μαριλίνα αν η Κωνσταντίνα ήταν πιό μικρή πιθανόν και οι δικοί μου να μην μπορούσαν να τα κρατήσουν και τα δύο. Είναι όμως 11 χρονών και βοηθά πάρα πολύ την μαμά μου, ευτυχώς!

Πως πήγαν οι επιδείξέις σας? Την έκανες την μικρή τελικά μπάνιο? Σήμερα θα πάω κι εγώ να διαλέξω άλμπουμ γιατί με ειδοποίησε ο φωτογράφος πως είναι έτοιμες οι φωτογράφιες και το βίντεο.

Όσο για το πάρκο επειδή ο χώρος είναι πιο περιορισμένος αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια και γι΄αυτό και σηκώνονται και περιφέρονται πιο γρήγορα. Βέβαια είναι πάντα και στο παιδί.

tinaki άντε με το καλό και η δική σας η βάφτιση! Μπράβο στο αντράκι σας που στάθηκε σωστός κύριος στην έξοδό του!!!

Αυτά κορίτσια για την ώρα, φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια μου....

ναι ναι πηγαμε χαλκιδικη......εριξα πολυ γελιο με τον μικρο.....οταν τον εβαλα να πατησει στην αμμο σηκωνε τα ποδαρακια και δεν ηθελε.....μετα μπηκαμε μαζι στην θαλασσα αλλα μεχρι την μεση γιατι γκρινιαζε λιγο....μαλλον του φανηκε λιγο κρυα...μετα τον βαλαμε στην πισινουλα που ειχαμε παρει και εκει εκανα παρτι....πλατσουριζε και εγλυφε το νερο(μαλλον του εκανε εντυπωση το αλατι)....επιανε μετα την αμμο και κουνουσε το χερακι του για να φυγει και μετα το βουτουσε στο νερο για να το καθαρισει......χαχααχχα πολυ γελιο σας λεω....εκατσε κανενα μισαωρο(πρωτη μερα μην τον αφησω πολυ ωρα) και μετα τον πηγα στην μαμα μου και εγω συνεχισα το μπανιο μου.....

και να σας πω και το αποτελεσμα?????τον μικρο τον προσεξα πολυ του εβαλα αντιηλιακο και δεν επαθε τιποτα εγω και ο αντρας μου ομως που δεν μας εδωσα σημασια γιναμε σαν τον κωλο της μαιμους....χοιχιχιιχιχιχιχιχιιχι...και πασαλειβομασταν το βραδυ με κρεμες πολυ γελιο σας λεω.....

περασαμε πολυ ωραια.....νομιζω οτι του αρεσε πολυ το νερο.....

jasmini να χαιρεσαι τα μικρουλια σου.....δεν σε εχω φιλη στο fb στειλε μου πμ να σε κανω add να δω και τις φωτο με τα μικρουλια σου....και γενικα αν δεν εχω καποια ας μου στειλει πμ...

σας φιλω...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα!

Τι κάνετε; πώς περάσατε;

Λέτα, πήγατε Χαλκιδική ε; Μπανάκι κάνατε;

Περπατάει κανονικά πια. Πρώτα περπάτησε, με βοήθεια βέβαια, της κρατούσαμε τα χεράκια, και μετά μπουσούλησε. Βασικά μπουσούλησε για να φτάσει σε σταθερό σημείο να σηκωθεί όρθια και να περπατήσει.

Τι ωραία που ετοιμάζεις το πάρτυ! Θα έχετε πολλά παιδάκια; Εμείς δυστυχώς όχι, μάλλον μόνο 2 μικρούλικα 6 μηνών θα είναι.

Μαριλίνα, πώς πήγαν οι επιδείξεις; Πάρκο όχι δεν της έχω. Όταν αποφάσισε ότι θέλει να σηκωθεί όλη μέρα καθόμασταν στο πάτωμα και προσπαθούσε να στηρίζεται πάνω μου και να σηκώνεται. Φυσικά τη βοηθούσα εγώ. Αλλά μόλις σηκωνόταν ξανακαθόταν μέχρι να τα καταφέρει μόνη της. Γενικά έχει πολλή επιμονή η μικρή μου. Αν δεν πετύχει αυτό που θέλει δε σταματάει να προσπαθεί.

Τινάκι, με το καλό και η δικήσας βάφτιση. Στο γάμο που πήγατε το βιβλίο ευχών είναι δική σου δημιουργία; Είδα τις φωτογραφίες, πολύ ωραίες!

Αγγελική, καλή ξεκούραση από δω και πέρα!

Εμείς κάναμε το πρώτο μας μπανάκι το Σάββατο! Ήταν πολύ ωραία! Πήγαμε να τη βάλουμε σιγά-σιγά στο νερό μήπως κρυώνει αλλά της άρεσε πολύ και μπήκε αμέσως! Επίσης έφαγε όλα τα βοτσαλάκια της παραλίας! Πραγματικά το ένα έβγαζε το άλλο έβαζε στο στόμα της! Δεν την προλαβαίναμε με τίποτα!

αααα βγάζουμε και τέταρτο δοντάκι! Έχουμε λίγη γκρίνια παραπάνω βέβαια αλλά τι να κάνουμε θα βγει κι αυτό!

Φιλάκια πολλά κοριτσάκια!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Τι κάνετε;;

Jasmini,

θέλω κι εγώ να δω photos!!! Ούτε εγώ σε έχω φίλη στο fb. Αλήθεια, ποια άλλη δεν έχω;;

Leta,

ωραία περάσατε στην Χαλκιδική!!! Μπράβο στο μικρούλη για το μπανάκι του!!!

Titoula,

κι εμένα της άρεσε πολύ να παίζει στην παραλία!! Της είχα ένα κουβαδάκι γεμάτο νερό και βούταγε τα χέρια της μια στο κουβαδάκι, μια τα γέμιζε άμμο!!! Την βουτήξαμε τελικά. Ενώ είχε αντιρρήσεις στην αρχή και γκρίνιαζε, τη βάλαμε στο σωσίβιό της και ηρέμησε... μάλλον της άρεσε...

Τινάκι,

με το καλό η βάφτισή σας!!! Ήρθε η ώρα!!!

Αγγελική,

σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο η διαφορά ηλικίας. Όσο για το πάρκο... τι να πω... Η δικιά μου μάλλον δεν ήτανε έτοιμη. Τώρα έμαθε να σηκώνεται μόνη της ενώ στηρίζεται, αλλά ούτε καν να πατήσει σωστά τα πόδια της δεν ξέρει. Η χαζούλα μου, λυγίζει τα δαχτυλάκια και μάλλον πονάει. Ούτε σκέψη στο να σταθεί μόνη της ή να κάνει βηματάκια. Βηματάκια δεν θέλει να κάνει ούτε όταν πιάνεται!!! Αλλά, όπως λες, είναι και στο παιδί. Να σου πω την αλήθεια, το πάρκο το ανέφερα γιατί έχει τις μεγάλες τρύπες και τα βοηθάει να πιάνονται...

Οι γυμναστικές επιδείξεις ήτανε όλα τα λεφτά. Από τον Στίβο ο δικός μου ήτανε ο μικρότερος. Κάνανε εκκίνηση από βατήρες με εμπόδια, άλμα εις μήκος και εις ύψος, σκυταλοδρομία, σφαίρα και ακόντιο!!! Το μωράκι μου καμάρωνε σα γύφτικο σκεπάρνι... Ε, και η μαμά του το ίδιο!!! Στο τέλος τους δώσανε και μετάλλια και... απογειώθηκε!!! Πολύ μου άρεσε!!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρααααα!!!

Λέτα τι ωραία περιγραφή!!! Τόσο που πολύ το μετάνιωσα που δεν πήγαμε για μπάνιο την Κυριακή... Δεν πειράζει όμως, θα πάμε σύντομα!

Titoula με το καλό και το τέταρτο δοντάκι!! Ναι, το βιβλίο ευχών το έφτιαξα εγώ στα παιδιά, στο blog μου έχω και τις εσωτερικές σελίδες, αν έχεις χρόνο πες μου πως σου φανηκε!

Μαριλίνα συγχαρητήρια για το αγοράκι σου!!!!!!!! Τελικά είναι πολύ ωραίο να μεγαλώνεις έναν άνθρωπο ε????

Κοριτσάκια ευχαριστώ για τις ευχές σας για την βάφτισή μας!!!! Καθε μέρα είμαι και πιο ενθουσιασμένη και περιμένω πως και πως την Κυριακή!

Υ.Γ. Με την jasmini πρέπει να γίνετε φίλες εδώ, στο καφέ για να δείτε τις φωτογραφίες απο τα διδυμάκια!

Σας φιλώ γλυκά!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Χθες πέρασα την πρώτη μέρα χωρίς τα παιδάκια μου στο σπίτι και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν κάπως περίεργα! Βέβαια το βράδυ κοιμήθηκα ήσυχη χωρίς να έχω την έννοια του Χρήστου αν έχει ξεσκεπαστεί ή αν βλέπει κάποιο όνειρο και είναι ανήσυχος.

Χθες πήραμε και τις φωτογραφίες από την βάφτιση. Είναι πάρα πολύ ωραίες και δεν ήξερα ποιές να διαλέξω για το άλμπουμ. Μου τύπωσε και αυτές που ήθελα διπλές για να δώσω σε νονούς, γιαγιάδες κλπ και έτσι τώρα θα αρχίσω την διανομή!

leta800 κι εμένα ο δικός μου χθες από ότι μου είπε η Κωνσταντίνα δεν άφησε βότσαλο για βότσαλο που να μην το δοκιμάσει!

titoula μπράβο και για το 4ο δοντάκι σας! Υπομονή με την επιπλέον γκρινίτσα θα περάσει! Μάλλον κι ο δικός μου κάτι ετοιμάζει γιατί ξεκίνησε κάτι μυξούλες και τρίβει τα ούλα του επίμονα. Θα δείξει!

Μαριλίνα μου είδες πόσο περήφανους μας κάνουν να νιώθουμε τα ζουζούνια μας? Εμένα στην πρώτη της εκδήλωση η Κωνσταντίνα μόλις άρχισε να χορεύει με πήραν τα ζουμιά! Να δω τι θα κάνω και με τον Χρήστο μου!

Φιλιά!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα μανούλες!

jasmini, να τα χαίρεσαι τα ζουζουνάκια σου!

Μαριλίνα μπράβο στο μικρούλη σου!

Τινάκι, μπήκα και το είδα. Καταπληκτικό! Στο έχω ξαναπεί ότι είσαι μεγάλο ταλέντο!

Αγγελική, ωραία που έιχατε τόσο καλές γωτογραφίες! Εγώ την Παρασκευή τέλειωσα με το άλμπουμ. Είχα πάρει τις φωτογραφίες και το έφιαξα μόνη μου. Έγινε πολύ ωραίο!

Κοιμήθηκες όλη νύχτα χωρίς άγχος ε; Μπράβο!

Σήμερα το πρωί που καθάριζα με βοηθούσε η μικρούλα μου, είχε πάρει το swifer και ξεσκόνιζε :lol::lol::lol: και με βοήθησε να αδειάσω και το πληντύριο πιάτων, μου έδινε τα κουταλάκια ένα-ένα, χαχαχα είναι νοικοκυρά :P

αααα κορίτσια στείλτε μου να σας κάνω κι εγώ φίλες στο fb

Φιλάκια!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημερούδια!!!

Εμάς η παραλία δεν είχε βότσαλο, έτσι η μικρή προτίμησε να δοκιμάσει άμμο!!! :tongue::tongue::tongue:

Τινάκι,

πολύ ωραίο και το βιβλίο των ευχών και τα υπόλοιπα που είδα (προσκλητήρια, μπομπονιέρες κλπ)

Αγγελική,

πιστεύω ότι θα χαλαρώσεις αρκετά τώρα που λείπουν τα δύο παιδάκια σου!! Να σου πω, πιστεύω ότι η τρελλή συγκίνηση είναι στο πρώτο παιδάκι, στο δεύτερο μάλλον είναι διαφορετικά!!!

Τιτούλα,

μπράβο στη μικρούλα σου!!! Σου έστειλα πμ με τα στοιχεία μου στο fb.

Αλήθεια, πρέπει να κάτσω να δω ποιες έχω και ποιες όχι...

Έχω πολλές δουλειές να κάνω και σε καμιά δεκαριά μέρες μετακομίζουμε στο εξοχικό!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλησπερα κοριτσακια μου

πως ειστε???εμεις μια χαρα....μεγαλωνουμε και πλησιαζουμε στα πρωτα μας γενεθλια......απιστευτο ε????

βγαζουμε και 7ο δοντακι και ο καημενος γκρινιαζει γιατι μαλλον τον ενοχλει.....χθες εκανε στα ξαφνικα ενα κολικο εντερου....πλανταξε στο κλαμα και εκλαιγε απαρηγορητα πραγματικα δεν ηξερα τι να τον κανω ενιωσα ανυμπορη....ευτυχως ηρεμησε και απο χθες δεν εκανε αλλο επεισοδιο....δεν ξερω γιατι ετσι ξαφνικα το επαθε....

αυριο εχουμε να παμε σε ενα γλεντι που θα γινει πριν το γαμο ενος φιλικου μας ζευγαριου που ο γαμος τους θα γινει την κυριακη....θα τον αφησουμε για πτβτη φορα και αισθανομαι ασχημα....μου κακοφαινεται και μετα θα τον αφησουμε και το σαββατο....νιωθω καποια ανασφαλεια.....εσεις τα εχετε αφησει καθολου τα μικρα????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Εμείς βαφτιστηκαμε και κλαψαμε αρκετα!

Σας ευχαριστω για τις ευχές.

Βέβαια έχουμε και ένα θεματακι.. Ανακάλυψα ένα εξογκωμα στο στερνο του μικρού και θα τον πάρω Αθήνα για μαγνητική. Λένε ίσως είναι κυστες, ή ασβεστωμα ή φλεγμονή. Ελπίζω να μην είναι τίποτα κώμα μην ταλαιπωρηθεί το μωρακι μου.

Facebook δεν έχω. Οι φωτο είναι εδώ για να δείτε.

Σας φιλώ!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας μανουλίτες! Εμφανιστήκαμε κι εμείς... πω πω πολύ καιρό είχα να μπώ!!! Όλο τρέχω τρέχω!!!! Φεύγουμε για διακοπές οι δυο μας με τη μπουμπού και έχω πολλές ετοιμασίες!!!

Γεια σας κορίτσια!

Εμείς βαφτιστηκαμε και κλαψαμε αρκετα!

Σας ευχαριστω για τις ευχές.

Βέβαια έχουμε και ένα θεματακι.. Ανακάλυψα ένα εξογκωμα στο στερνο του μικρού και θα τον πάρω Αθήνα για μαγνητική. Λένε ίσως είναι κυστες, ή ασβεστωμα ή φλεγμονή. Ελπίζω να μην είναι τίποτα κώμα μην ταλαιπωρηθεί το μωρακι μου.

Facebook δεν έχω. Οι φωτο είναι εδώ για να δείτε.

Σας φιλώ!

Να ζήσετε να ζήσετε!!!! Καλά τους είδα!!! Είναι γλύκες! Να τους χαίρεστε!!!! Ελπίζω να μην είναι τίποτα και ταλαιπωρηθεί το παιδάκι! Εκεί δεν μπορέσανε να σου πουν λεπτομέρειες; όλα καλά να πάνε!!!

καλησπερα κοριτσακια μου

πως ειστε???εμεις μια χαρα....μεγαλωνουμε και πλησιαζουμε στα πρωτα μας γενεθλια......απιστευτο ε????

βγαζουμε και 7ο δοντακι και ο καημενος γκρινιαζει γιατι μαλλον τον ενοχλει.....χθες εκανε στα ξαφνικα ενα κολικο εντερου....πλανταξε στο κλαμα και εκλαιγε απαρηγορητα πραγματικα δεν ηξερα τι να τον κανω ενιωσα ανυμπορη....ευτυχως ηρεμησε και απο χθες δεν εκανε αλλο επεισοδιο....δεν ξερω γιατι ετσι ξαφνικα το επαθε....

αυριο εχουμε να παμε σε ενα γλεντι που θα γινει πριν το γαμο ενος φιλικου μας ζευγαριου που ο γαμος τους θα γινει την κυριακη....θα τον αφησουμε για πτβτη φορα και αισθανομαι ασχημα....μου κακοφαινεται και μετα θα τον αφησουμε και το σαββατο....νιωθω καποια ανασφαλεια.....εσεις τα εχετε αφησει καθολου τα μικρα????

Ναιαιαιαιαιαιαιιιι γενέθλια!!! Ποιό παιδάκι είναι το πρώτο Ιουλιάτικο; Αχ μωρέ τα παιδάκια μας είναι τώρα παιδάκια όχι μωράκια!!! Λετάκι την μπέμπα ακόμα δεν την έχω αφήσει καθόλου αλλά δεν είμαι και η καλύτερη στο να σου δώσω συμβουλές γι αυτό. ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω την περιπέτεια που είχε και μου είναι πολύυυυυυυ δύσκολο να την αφήσω! Έτσι έρχεται σε όλα μαζί μας! Τον Ιούλιο τέλος παντρεύονται οι νονοί της και θα είναι παρανυφάκι!!! Χα χα μέσα σ όλα!!!!:D

Καλημέρααααα!!!

Λέτα τι ωραία περιγραφή!!! Τόσο που πολύ το μετάνιωσα που δεν πήγαμε για μπάνιο την Κυριακή... Δεν πειράζει όμως, θα πάμε σύντομα!

Titoula με το καλό και το τέταρτο δοντάκι!! Ναι, το βιβλίο ευχών το έφτιαξα εγώ στα παιδιά, στο blog μου έχω και τις εσωτερικές σελίδες, αν έχεις χρόνο πες μου πως σου φανηκε!

Μαριλίνα συγχαρητήρια για το αγοράκι σου!!!!!!!! Τελικά είναι πολύ ωραίο να μεγαλώνεις έναν άνθρωπο ε????

Κοριτσάκια ευχαριστώ για τις ευχές σας για την βάφτισή μας!!!! Καθε μέρα είμαι και πιο ενθουσιασμένη και περιμένω πως και πως την Κυριακή!

Υ.Γ. Με την jasmini πρέπει να γίνετε φίλες εδώ, στο καφέ για να δείτε τις φωτογραφίες απο τα διδυμάκια!

Σας φιλώ γλυκά!!!

Συμπεθερούλα ήρθε η βδομάδα σας!!!! Με το καλό!!! Καλά οι φωτογραφίες σας από το γάμο - βάπτιση τέλειες!!!!! α για φάγωμα είναι ο γαμπρός μου!!!!! Και το βιβλίο ευχών τέλειο!!! Φαντάζομαι τι θα έχεις φτιάξει για την βάπτιση του μοναχογιού!!!

Κοριτσάκια μου ποιές δεν έχω κι εγώ φίλες στο φατσοβιβλίο; Στείλτε μου μήνυμα!!!!

Η μπουμπού μου πήγε παιδίατρο και την βρήκε άριστη!!! κου κου βα αας κοκορευτώ λιγάκι για την κορούλα μου!!!! Είναι 11 κιλά και 80 πόντους!!! Ρε κορίτσια μας βλέπουν στον δρόμο και μας λένε α εσείς είστε μεγάλες έχετε και δόντια!!! Τι να την κάνω μωρε; έχει μεγάλη ανάπτυξη!!! Ελπίζω να μην σταματήσει μετά και τα πάρει όλα τώρα!!!

Την κάνουμε μπάνιο και στην πισινούλα της στο μπαλκόνι τα μεσημέρια! Καλά τρελαίνεται!!!! Αχ και μας τρελενει!!! Να δω τι θα κάνει στην θάλασσα!!!

Φιλάκια πολλά κοριτσάρες πάω για λίγο σχεδιάκι....

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Γειά σας κορίτσια!

Τώρα που λείπουν τα ζουζούνια μου βρίσκουμε ευκαιρία με τον άντρα μου και το ρίχνουμε στις βόλτες! Βέβαια κάνω και καμιά δουλειά γιατί μόνες τους δεν γίνονται αλλά χαλαρά!

titoula μπράβο για την κορούλα σου! Θα γίνει μια νοικοκυρούλα αυτή!

Μαριλίνα για να είμαι ειλικρινής μετά την γέννηση του Χρήστου έχω γίνει πιο ευσυγκίνητη. Δεν ξέρω αν αυτό θα μου περάσει σιγά-σιγά αλλά κλαίω πολύ εύκολα τώρα!

leta800 μπορεί και να είναι και κανένα ψιλοκρυολογηματάκι. Τώρα το καλοκαίρι που περπατάνε ξυπόλητα τα μικρά μας ή ξαπλώνουν κάτω η κοιλίτσα τους μπορεί να κρύωσε λιγάκι. Δεν είναι τίποτα! Όσο για να αφήσω το μωρό και να πάω σε κάποια γιορτή ή εκδήλωση το έχω κάνει και όλα πήγαν καλά! Άλλωστε ο μικρός είναι ήδη μία εβδομάδα μακριά μου αφού κάνει διακοπές με τους παππούδες του και την αδερφή του!

Jasmini μου να σου ζήσουν τα κουκλάκια σου! Δεν πιστεύω να είναι κάτι σοβαρό το εξόγκωμα. Περιμένουμε νέα σου.

FilioPi καλές ετοιμάσιες για τις σας διακοπούλες σας! Όσο για την κόρη σου, σωστός κορίτσαρος!!!

Αυτά κορίτσια για την ώρα! Πάω να δουλέψω και λίγο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Μαριλίνα, τι ωραία που ξεκινάν οι διακοπούλες σας στο εξωχικό!

Λέτα, με το καλό και το 7ο δοντάκι!

Εγώ δεν την έχω αφήσει ακόμα τη μικρή μου. Τον Οκτώβρη θα χρειαστέι να την αφήσω για ένα γάμο και το σκέφτομαι από τώρα...

Jasmini, ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό και να πάνε όλα καλά!

FilioPi, διακοπές ε; Που θα πάτε;

Ολόκληρη γυναίκα έγινε η μικρούλα!

Αγγελική, άντε καλές βόλτες! Να ξεκουραστείς κι εσύ!

Φιλάκια!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημέρααααα!!!!

Τελεύταια λεπτά στην δουλειά γι αυτή την εβδομάδα!!! Από Τρίτη πάλι για δουλειά!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου????

Εγώ όπως καταλαβαίνετε έχω κέφια!!!

Titoula σ'ευχαριστώ πολύυυυυυυ!!! Καλέ τι νοικοκυρά είναι η κόρη σου!!! Εμένα ο μικρός μόνο να ανοίγει τα νοτυλάπια και να τα πετάει όλα έξω θέλει!!! Άντρες παιδί μου, άντρες!!:lol::lol:

Μαριλίνα σ'ευχαριστώ κι εσένααααααα!!!! Δηλαδή σε καμια δεκαριά μέρες θα σε χάσουμε κι εσένα!:tongue:

Λετάκι με το καλό το καινούργιο δοντάκι και με καθόλου πόνο.. Εννοείς αν τα έχουμε αφήσει νύχτα σε αλλο σπίτι? Εμείς όχι μέχρι τώρα, αλλά νομίζω πως θα μπορούσα για μία νυχτα, αν ήταν να παω κάπου που δεν θα μπορούσα να τον πάρω μαζί μου...

Αγγελική με το καλό κι σας το καινούργιο δοντάκι!

Jasmini σίγουρα δεν θα είναι τίποτα κοπέλα μου και θα γυρίσετε γρήγορα να χαρείτε το καλοκαίρι σας!!

Συμπεθερούλα μου σ΄ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυ!!!! Να περάσετε τέλεια στις διακοπές σας με πολλά πολλά μπανάκια!!!!

Κορίτσαρος η νύφη μου!!!! Να μου την προσέχεις!! Φιλάκια πολλά!

Μανουλίτσες μου φιλάκιαααα!!

μπήκα κι εγώ να σας γράψω τα νέα μας...αλλά μέχρι να διαβάσω τα δικά σας (γιατί είχα να μπώ μέρες...πέρασε η ώρα!!!!!!!!!!)

καταρχήν να ευχηθώ κι εγώ στο jasminaki να πάνε όλα καλά και έτσι όπως ήρθε να φύγει το εξογκωματάκι...!

τον μικρούλη ούτε εγώ τον αφήνω καθόλου! την Κυριακή είχαμε γαμοβάφτιση και εννοείται οτι τον είχα μαζί μας! απλά γυρίσαμε σπίτι στις 12.00

προτίμησα να μην γλεντήσω μέχρι το πρωί, παρά να αφήσω τον όμορφο με άλλον! δεν μπορώ! το ξέρω οτι ίσως με πείτε...στριμμένη(!!!!!), αλλά δεν θα την παλέψω. σήμερα για να καταλάβετε έπρεπε να τελειώσω κάποιες δουλειές και είμασταν έξω μέχρι τη 1,30 το μεσημέρι από το πρωί που ξυπνήσαμε. και τον είχα μαζί μου. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......................

λοιπόν. την προηγούμενη Κυριακή πήγαμε κι εμείς Χαλκιδική αλλά κι εμάς τα ίδια έκανε. φυσούσε λίγο και ήταν κρύα η θάλασσα και μόλις ακουμπούσαν τα ποδαράκια του γατζωνόταν επάνω μου το κρουασανάκι μου!!!!!!

αύριο όμως πάμε πάλι Χαλκιδική για 3ημεράκι...οπότε θα έχουμε όλο το χρόνο να κάνουμε μπανάκι σαν δελφινάκια!!! (άντε να δούμε)

ρε κορίτσια, εσείς που θηλάζετε...σας γδύνουν τα μωρά?

μή γελάτε, μου τραβάει την μπλούζα ή φόρεμα για να πιεί γάλα....όποτε του έρθει..

στην παιδική χαρά, όπου και άν είμαστε! τί να κάνω??????????????

τινακι καλή ξεκούραση τώρα μέχρι την Τρίτη....άραξε!!!!!!!!!!!!!!

leta εσύ με είχες ρωτήσει νομίζω με τί ασχολούμαι! (τώρα το θυμήθηκα όμως...)

είμαι ξενοδοχοϋπάλληλος! super επάγγελμα αλλά όταν αποφασίζεις να κάνεις οικογένεια σταματάς αναγκαστικά να φεύγεις για σεζόν και κάθεσαι στα αυγά σου σε ένα ξενοδοχείο πόλης. δεν λέω στο ξενοδοχείο που ήμουν τώρα (εντός Θεσσαλονίκης) ήταν πάρα πολύ καλά, αλλά σταμάτησα γιατί δεν έχω κάποιον να μου κρατήσει τον κεφτέ μου!

Αγγελική μένεις στον Πειραιά? τον λατρεύω!!!! αν και πλέον δεν θα έφευγα απο Θεσσαλονίκη, αλλά κάποτε κατέβαινα συνέχεια Πειραιά και ήταν το όνειρό μου να μείνω εκεί! αν γινόταν στο Καραϊσκάκη κιόλας......................

μάλλον πρέπει να κοιμηθώ λίγο, γιατί τα βλέπω όλα να γυρνάνε.........

ας σημειώσουμε βρε κορίτσια τα γεννέθλιά μας αφού έφτασε ο καιρός μας και χρονίζουμε, έτσι για να τα έχουμε εύκαιρα..!!!!!!!!!!!!!!

leta...

Aggelikι...

Titoula ...

Jasmini...

Vickoula...

Marilina...

Lineal...

Carrie...

Tinaki...

Filliopi...

Patousaki...

(sorry αν ξέχασα κάποια......)

κάνω την αρχή!

Καλό βράδυ και καλό ΠΣΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...