Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε?

Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα περαστικά!

Patousaki να σου ζήσει ο νεοφώτιστος μπεμπάκος σου!! Κι εμείς ετοιμαζόμαστε να βαφτιστούμε την Κυριακή επιτέλους!!

Έχω βάλει και φώτο του προσκλητηρίου αν θέλετε να δείτε!

Κατα τ' άλλα, το χέρι ακόμα δεμένο, για καμιά εβδομάδα κι έτσι δυσκολεύομαι λίγο ακόμα.

Ο ένας έβγαλε 7 δόντια και ο μικρός τίποτα ακόμα :)

Οπότε patousaki, βάση εμπειρίας, έχω να σου πω ότι, μέχρι να ξεμυτίσουν τα δόντια μπορεί και να σε δαγκώνει αλλά μετά όχι πιά. Εμένα δεν με δαγκώνει τώρα. Αλήθεια, τον θηλασμό μέχρι πότε σκοπεύετε να τον συνεχίσετε? Εγώ λέω στον χρόνο να τον σταματησω, αν και δεν νομίζω πώς έχουν την ίδια άποψη και τα τέκνα :)

Επίσης, φάγαμε και αυγό, ολόκληρο κ έτσι τώρα μας επιτρέπει να τρώμε ότι θέλουμε, εκτός από ψάρι. Φυσικά, οτιδήποτε χωρίς μπαχαρικά....

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Να 'μαι κι εγώ!

Τι κάνετε;

Jasmini, περαστικά σου και με το καλό η βάφτιση! Το θηλασμό σκέφτομαι να τον συνεχίσω τουλάχιστον για το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε...

Patousaki, να σου ζήσει ο Δημητράκης!

Μαριλίνα, τι ωραία που κάνατε μπανάκι! Κι εμείς λέγαμε να πάμε αλλά μας τα χάλασε ο καιρός! Κάθε μέρα βρέχει! Άντε να φιάξει επιτέλους!

Τινάκι πώς πάει το τρέξιμο; Όλα έτοιμα; ;)

Εμείς αναρρώσαμε πλήρως! Η μικρή έχει ζωηρέψει πολύ αλλά στον ύπνο έχει βελτιωθεί αρκετά οπότε μια χαρά! Βάλαμε και πλέγμα στο μπαλκόνι τη Δευτέρα.

Όταν της δίνω να φάει και δεν είναι αλεσμένο το κρατάει λίγο στο στόμα της και μετά το φτύνει, εκτός και είναι πολύ μαλακό και λιώνει π.χ. πατάτα, μπανάνα τα τρώει. Γενικά της δίνω πρώτα μερικά κομματάκια και μετά το αλεσμένο γιατί σε κομματάκια τρώει λίγο.

Φιλάκια μανουλίτσες!:D

487Yp3.png

cYn6p3.png

Γειά σας κορίτσια και άπό εμένα!

Jasmini περαστικά με το χέρι σου και καλό κουράγιο με τις δουλειές και τις ετοιμάσιες για την βάφτιση. Ο δικός μας παιδίατρος μας έχει επιτρέψει να τρώμε ψάρι εδώ και δύο μήνες ανώ το αυγό μετά τον χρόνο.

tinaki μου ο Χρηστάκος είναι καλά τώρα, ήταν μόνο μία ίωση που κράτησε 3 μέρες και πέρασε! Δυστυχώς facebook δεν έχω:-(.

Ελεάννα ο συνονόματος ο γιός μου δεν κάθεται σχεδόν καθόλου στο καρότσι, θέλει ή να μπουσουλάει ή να τον κρατάς από το χέρι και να περπατάει. Όσον αφορά τις τροφές στα βαζάκια χώρις να μου έχει πει κάτι ο παιδίατρος τις αποφεύγω. Προτιμώ να του δώσω να πιεί γάλα.

patousaki mou καλώς μας ήρθες πάλι! Μια χαρά είναι ο Δημητράκης σου! Να τον χαίρεσαι. Σχετικά με το θέμα της δουλειάς δεν νομίζω ότι θα άντεχα να μείνω σπίτι και να μην δουλεύω. Εργάζομαι από τα 18, εδώ και 21 χρόνια και το θεωρώ αδιανόητο να μην έχω την δική μου τσέπη!

Μαριλίνα μπράβο για τα μπανάκια σας! Έγω για να είμαι ειλικρινής επειδή είμαι κρυουλιάρα νομίζω ότι και ο Χρηστάκος μου μπορεί να κρυώνει οπότε και δεν το έχω αποφασίσει ακόμη για μπάνιο!

Το τριήμερό μας το περάσαμε όμορφα στο σπίτι μας. Χθες είχε η Κωνσταντίνα μου και την γιορτή του σχολείου και ήταν πολύ όμορφα, σήμερα πήραμε και ελέγχους και αριστεύσαμε!!! Έιμαι πολύ περήφανη μαμά!!

Αυτά για την ώρα κορίτσια, φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

γεια σας κοριτσακια μου....

καλε απο που να ξεκινησω???patousaki welcome back... να χαιρεσαι τον δημητρακη σου....πως και το αποφασισες με τη δουλεια???τι δουλεια εκανες???εγω δουλεω σε φαρμακευτικη εταιρεια σαν ιατρικος επισκεπτης....ειμαι ολη την ωρα στους δρομους και εχω σπαστο ωραριο..ευτυχως τεταρτη πεμπτη και παρασκευη απογευμα δεν δουλευω και ετσι εχω περισσοτερο χρονο..

μαριλινα μπραβο για τα μπανακια...εγω λεω να τον βαλω μεσα ιουλιου για να εχει ζεστανει λιγο η θαλασσα...

titoula εγω δεν εχω δοκιμασει να του δωσω κατι μη αλεσμενο...προσπαθησα τραχανα, ρυζακι και πατατα και τα εφτυνε....δεν ξερω τι να κανω....εχετε κατι να προτεινετε???

γενικα εχω που δυσκολη εβδομαδα με τη δουλεια αντε να τελειωνει για να ησυχασω λιγο....

σας φιλω καλο βραδυ...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα, κοριτσάκια!!!

Τι κάνετε; Εμείς ζωηρεύουμε και πάμε. Η σουρτούκο μου, μη δει ανοιχτή την πόρτα, θέλει να την κάνει για έξω. Επίσης, της αρέσει πολυ το μπαλκόνι (το οποίο έχει πλάτος μισό μέτρο, μη φανταστείτε καμία μπαλκονάρα). Κι όμως, βρίσκει διαφορά...

Κάθεται στην άκρη και, όπως είναι υπερυψωμένο ισόγειο, βλέπει από τα κάγκελα και κάνει α-τα-τα στον κόσμο :tongue::tongue:

Τζασμίνι,

τον θηλασμό όλο να τον κόψω λέω κι όλο με το β*ζι έξω είμαι... όσο για τα φαγητά, της δίνω και δοκιμάζει τα πάντα από τα δικά μας. Σήμερα, π.χ., λέω να της δώσω μπον φιλέ με πουρέ, που θα φάει κι ο μεγάλος μου.

Τιτούλα μου,

εμένα ξεκίνησε με... μπισκότα μιράντα την μη αλεσμένη τροφή (άκρως υγιεινό :rolleyes:) και με ψωμί, που της έδινα την κόρα για να ακονίζει δοντάκια. Στη συνέχεια έφαγε λίγο αρνάκι το Πάσχα και συνεχίσαμε ακάθεκτοι με λίγο κοτόπουλο. Τώρα τρώει και αλεσμένα και μη αλεσμένα. Βασικά, ζητιανεύει πολύ και έτσι δοκιμάζει πολύ.

Αγγελική,

συγχαρητήρια στην Κωνσταντίνα σου!!!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια, τι τάξη θα πάει τώρα; Δεν τα ξέρω καλά, βλέπεις, αυτά... Τα σκέφτομαι, όμως, και αγχώνομαι...

Όσον αφορά τη δουλειά: όταν ήταν να γυρίσω μετά τον γιο μου είχα κατεβάσει μαύρες πλερέζες δυο μήνες πριν (και ακόμα πιο πριν μη σου πω...). Τελικά, όταν πήγα όλα μου φάνηκαν φυσιολογικά... Αλλά δεν μου έχει λείψει καθόλου οφείλω να ομολογήσω...

Συμπεθέρα,

κι εμένα η μικρή κάθε τι καινούριο (ειδικά τις πρώτες φορές) μου το έφτυνε. Σιγά σιγά συνήθισε. Το ίδιο μου έκανε και με τα δικά της φαγητά στην αρχή. Δίνε του να δοκιμάζει και βλέποντας και κάνοντας!!!

Κοριτσάκια, πλησιάζουν τα γενέθλιά μας σιγά σιγά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μας!

Αγγελική, μπράβο για την Κωνσταντίνα σου! Και εις ανώτερα!

Λέτα, εμένα πιο εύκολα τρώει μπανάνα, πατάτα, κολοκύθι γενικά ό,τι είναι μαλακό και λιώνει. Εχθές έφαγε και τυρί. Της δίνω ένα κομμάτι και κόβει μόνη της κομματάκια και τρώει. Αν κόψει πιο μεγάλο κομμάτι το φτύνει.

Μαριλίνα, και στη δικιά μου αρέσει πολύ το μπαλκόνι! Βαρεθήκανε πια μέσα στο σπίτι.

Τινάκι, σου έστειλα μήνυμα με τα στοιχεία μου στο facebook.

Επιτέλους φιάχνει και ο καιρός!! Εμείς λέμε να πάμε για μπανάκι το Σαββατοκύριακο, θα δουμε...

Φιλάκια κοριτσάκια!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Γειά σας κορίτσια!

Μαριλίνα και titoula ευχαριστώ για τις ευχές σας. Η Κωνσταντίνα θα πάει έκτη δημοτικού τον Σεπτέβρη. Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο γρήγορα πέρασαν τα χρόνια και το κοριτσάκι μου έγινε ολόκληρη δεσποινίδα τώρα!

Ο γιός μου Μαριλίνα κι αυτός όταν βλέπει πόρτα τρελένεται! Αν κάνουμε το λάθος και την ανοίξουμε και δεν τον βγάλουμε έξω βάζει τις φωνές ο μπόμπιρας!

Από νέα δεν έχω κάτι το ιδαίτερο. Αύριο θα πάμε τα παιδιά στην μαμά μου στην βόρεια Ευβοια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές κι έτσι θα βρω λίγο χρόνο και για τον σύζυγο τον οποίο τον είχα παραμελημένο τόσο καιρό!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γειά σας κορίτσια μου!

Τζάσμινι, περαστικά! Εύχομαι γρήγορα να γίνεις καλά! Και γω θα ήθελα να κόψω το θηλασμό στο χρόνο, αλλά η μικρή μου έχει άλλη άποψη. Προσπαθώ να της δώσω το ξένο γάλα και σπρώχνει με το χέρι της το μπιμπερό και γυρνάει το πρόσωπο στην αντίθετη κατεύθυνση φωνάζοντας. Το ίδιο κάνει και στον άντρα μου και στη μαμά μου. Έχει πλήρη άρνηση, όπότε, όπως λέει και η Μαριλίνα, είμαι και γω με το β..ι έξω. Να δούμε μέχρι πότε!

Πατουσάκι καλώς ήρθες! Να χαίρεσαι τον Δημήτρη σου!

Τινάκι σε θαυμάζω που φτιάχνεις μόνη σου τα της βάφτισης! Με το καλό!

Αγγελική συγχαρητήρια για την Κωνσταντίνα!

Σήμερα είχαμε και μεις γιορτή στα προ-προνήπια και περάσαμε τόσο όμορφα! Είδαμε το παιδάκι μας στην παράσταση και μετά κάναμε ζωγραφικές, χειροτεχνίες και πολλά πολλά άλλα. Συγκινήθηκα σήμερα, ένιωσα ότι ο Αλέξανδρος μεγαλώνει! Βέβαια, το αγοράκι μου έπεσε ξερό από την κούραση για ύπνο πρώτη φορά στη ζωή του στις 19.30 και δεν έχει κουνηθεί από τότε!

Η μικρή μας είναι και αυτή ζωηρούλα, ό,τι μπορεί να φτάσει το πετάει κάτω, μπουσουλάει και κάνει βηματάκια όταν στηρίζεται π.χ. στον καναπέ ή στο κρεβάτι, στέκεται, αλλά φοβάται νομίζω να κάνει βηματάκια μόνη της ακόμη. Όσο για τις τροφές, κατά κύριο λόγο της δίνω και γω αλεσμένες και όταν ζητάει στο τραπέζι, της δίνω πατάτα, ψωμί, μπανάνα, ζυμαρικό, καρότο βραστό σε πολύ μικρά κομματάκια.

Τιτούλα και μεις λέμε να πάμε για μπάνιο το Σ/Κ. Αν το επιτρέψει ο καιρός βέβαια!

Φιλιά σε όλες!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Ε...Ε....ΕΣΚΑΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια έχουμε δόντιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε ναί λοιπόν σήμερα το μεσημέρι έκανε την εμφάνισή του!

αυτό μπήκα να σας πώ και πάω να την πέσω γιατί αύριο πρωί έχει εγερτήριο νωρίς!

όποια μπορεί ας μου πεί πώς γίνεται να απαντήσω σε πολλές μαζί γιατί δεν έχω ιδέα και ενώ θέλω να σας απαντήσω ξεχνάω τί θέλω να πώ σε ποιά...!

Καταλάβατε??? εγώ όχι, αλλά τέτοια ώρα δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά!

μάκια!!!!!!!!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Καλημέρααα!!!

Επιτέλους έφτιαξε ο καιρός!! Άντε, γιατί αύριο έχω να παω σ'ένα υπέροχο καλοκαιρίνο γάμο!!! Εν το μεταξύ, την τελευταία φορά που πήγα σε γάμο σε αυτή την εκκλησία, ήταν ο δικός μου!!!

Μαριλίνα μου σε ευχαριστω! Η αλήθεια είναι ότι έχω περάσει πολύ κούραση, αλλά ταυτόχρονα το χαίρομαι! Δεν μπορείς να φανταστείς τι ικανοποίηση ένιωθα όταν μου έλεγαν πόσο τους άρεσε το προσκλητήριό μας!!! Περιμένω να δω τις εντυπώσεις και από τα υπόλοιπα!!!

Για την δουλειά μη το σκέφτεσαι από τώρα, το ξέρεις στο κάτω κάτω εσύ, πως μία συνήθεια είναι! Βεβαία μακάρι να είχαμε άλλη επιλογή...

Κάνατε και το πρώτο σας μπανάκι ε?? Καλά μπάνια λοιπόν, από εδώ και πέρα!!!

Αγγελική συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου!!!! Με το καλό οι διακοπές των παιδιών σου!!! Εγώ να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω μέρες να τον δω... Μήπως φταιει που είναι και το πρώτο...?

Jasmini πως είσαι?? Άντε έφτασε η ώρα για την βάφτισή σας!!!! Με το καλόοοοοοοοο!!!

Λετάκι, παει και αυτή η εβδομάδα, παρε ανάσα!!

Titoula καλό μπάνιο το Σ/Κ και για σας!!! Σκέφτομαι μήπως παω κι εγώ τα αγόρια μου, θα δούμε... Οι ετοιμασίες καλά πηγαίνουν, δεν έχουν τελειώσει, αλλά δεν έχω ξεφύγει από το χρονοδιάγραμμα που έχω στο μυαλό μου!

Patousaki μπράβο για το δοντάκι σας!!!!! Τώρα για την απάντηση, πατάς το σημαδάκι με τα εισαγωγικά σε όσα μηνύματα θέλεις να σχολιάσεις και το quote στο τελευταίο μήνυμα, μετά γράφεις τα σχόλιά σου ανάμεσα και το δημοσιοποιείς! Κάνε κανα δυο δοκιμες και θα το βρεις. Μπορείς βέβαια απλά, να γράφεις το όνομα της κάθε μιας και το σχόλιο σου.

Carrie σ'ευχαριστώ! Με το καλό κι εσείς το πρώτο σας μπάνιο! Τι ωραίες στιγμες ένιωσες με το αγοράκι σου ε?? Πάντα τέτοια!!!

Συμπεθερούλα μου τι κάνετε????

Παλιογείτονα της Lineal, τις περικοπές από το internet τις ξεκίνησες???

Φιλάκια κοριτσάκια!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

Ναι έφιαξε ο καιρός! Καλοκαίρι!!!:cool:

tinaki, καλά να περάσετε στο γάμο αύριο!

patousaki, συγχαρητήρια για το δοντάκι σας!

carrie, φαντάζομαι θα ήταν πολύ ωραία στη γιορτούλα! Έπαιξε και σε παράσταση ο μικρός σου; Μπράβο!

Αγγελική, καλά να περάσουν τα παιδάκια σου στις διακοπές τους και φυσικά καλή ξεκούραση και σε σένα! ;)

Εχθές πάνω που ετοιμαστήκαμε για βόλτα άρχισε να βρέχει κι έτσι πήγαμε στο Mall. Την είχα βγάλει απ'το καρότσι για να περπατάει, γιατί κάθε απόγευμα που βγαίνουμε και παίζει κουράζεται και κοιμάται πιο εύκολα το βράδυ. Πήγαινε σε όλες τις βιτρίνες και όταν της άρεσε κάτι έμπαινε και μέσα στα μαγαζιά...Μετά ανεβήκαμε για καφέ και μόλις είδε τα τραπέζια άρχισε να φωνάζει μαμ μαμ μαμ! Δεν της είχα πάρει φαγητό γιατί είχε φάει πριν φύγουμε και της πήρα ένα χυμό και ήπιε.

Αυτά τα νέα μας.

Φιλάκια πολλά κοριτσάκια!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια! Είμαι στην δουλειά και σχολάω σε μισή ώρα οπότε και είπα να πω ένα γειά μια και θα λείπω Σαββατοκύριακο.

carrie έχεις δίκιο που συγκινήθηκες. Κάθε τι που κάνουν τα παιδάκια μας και δείχνει πόσο μεγαλώνουν και αναπτύσονται μας κάνει να νιώθουμε πολύ όμορφα και περίεργα!

patousaki mou καλή αρχή κι εσείς με τα δοντάκια σας!

tinaki καλά να περάσεις στον γάμο! Όσο για τις διακοπές των παιδιών, κουράζομαι πολύ τον υπόλοιπο χρόνο με τα παιδιά και την δουλειά που αυτή η περίοδος είναι για μένα ευκαιρία για να ασχοληθώ και λίγο με τον εαυτό μου!

titoula μπράβο για την βολτίτσα σας! Ο δικός μου ακόμη δεν μπορεί και την πολύ βαβούρα, κουράζεται κι αρχίζει την γκρίνια.

Κοριτσάκια αυτά! Καλό Σαββατοκύριακο και καλά μπάνια σε όσες πάνε για βουτιές!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

μανουλιτες τι κανετε????

επιτελους τελειωσε και αυτη η εβδομαδα....ηρθε η ωρα να ξεκουραστω...

καθομαι στο μπαλκονι και εχω βαλει τον μικρο στην κουνια του....αυτες ειναι οι ωραιοτερες στιγμες της ημερας....ο μικρος μου ειναι λιγο γκρινιαρης...απο οτι ειδα βγαζει και αλλο δοντακι και φαινεται οτι τον ταλαιπωρει...

αυριο λεμε να παμε χαλκιδικη....πηγα σημερα στο φαρμακειο και πηρα αντικουνουπικο για μωρα και αλοιφη για τα τσιμπηματα γιατι στην εξοχη δεν ξερεις ποτε τι γινεται....θελω πολυ να φυγουμε εχω αναγκη να αλλαξω παραστασεις και να ξεφυγω λιγο και νομιζω και ο μικρος το χρειαζεται...δεν ξερω αν θα τον βαλουμε στη θαλασσα εξαρταται....μπορει να ειναι κρυα και δεν θελω...

titoula???η μικρη σου περπαταει κανονικα ε???μπραβο...εμενα ακομα φοβαται να αφησει τα χερια του αμα θελει να παει καπου παει μπουσουλωντας....

σε λιγο καιρο χρονιζει....πως περασε ο καιρος ε????ετοιμαζομαστε και εμεις για το παρτι του...δεν θα κανουμε τιποτα σπουδαιο....εγω θα ψησω πιτες και θα κανω κανενα σαντουιτσακι και η πεθερα μου θα φτιαξει την τουρτα...ο μπαμπας της ηταν ζαχαροπλαστης και εχει παρει την τεχνη....κανει πολυ ωραιες τουρτες....για δωρακια πηρα παιχνιδακια για την θαλασσα και μπουρμπουληθρες.....θα εχει πολυ γελιο φανταζομαι....

σας φιλω κοριτσακια μου..καλα να περασετε το σκ....

και οπως λεει και το tinaki "παλιογειτονα της lineal τις περικοπες απο το internet τις ξεκινησες???"

χαχαχαχ:P:p:p:p:p:p:p:p:p

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Από νέα δεν έχω κάτι το ιδαίτερο. Αύριο θα πάμε τα παιδιά στην μαμά μου στην βόρεια Ευβοια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές κι έτσι θα βρω λίγο χρόνο και για τον σύζυγο τον οποίο τον είχα παραμελημένο τόσο καιρό!

Τυχερούληδες και οι δύο!!!!! Εγώ το πολύ να αφήνω τον γιο μου. Πάντως η μάνα μου και με τα δύο μαζί θα τα παίξει!!! Δεν παίζει!!!

Προσπαθώ να της δώσω το ξένο γάλα και σπρώχνει με το χέρι της το μπιμπερό και γυρνάει το πρόσωπο στην αντίθετη κατεύθυνση φωνάζοντας. Το ίδιο κάνει και στον άντρα μου και στη μαμά μου.

Εμένα πίνει και ξένο από ημερών. Αλλά το στήθος το ζητάει η καημένη!!! Κι εγώ δεν μπορώ να αντισταθώ!!!

Σήμερα είχαμε και μεις γιορτή στα προ-προνήπια και περάσαμε τόσο όμορφα!

Εμείς αύριο έχουμε επιδείξεις στίβου, την άλλη εβδομάδα γιορτή!!! Κάρυ, οι γιοι μας κι οι κόρες μας θα είναι ίδια τάξη!!!

Ε...Ε....ΕΣΚΑΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια έχουμε δόντιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Titoula καλό μπάνιο το Σ/Κ και για σας!!! Σκέφτομαι μήπως παω κι εγώ τα αγόρια μου, θα δούμε... Οι ετοιμασίες καλά πηγαίνουν, δεν έχουν τελειώσει, αλλά δεν έχω ξεφύγει από το χρονοδιάγραμμα που έχω στο μυαλό μου!

Παλιογείτονα της Lineal, τις περικοπές από το internet τις ξεκίνησες???

Για μια φορά ακόμα... συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παλιογείτονα της Λινεάλ... θα μαζευτούμε όλες μαζί να στο πούμε!!!

Την είχα βγάλει απ'το καρότσι για να περπατάει, γιατί κάθε απόγευμα που βγαίνουμε και παίζει κουράζεται και κοιμάται πιο εύκολα το βράδυ. Πήγαινε σε όλες τις βιτρίνες και όταν της άρεσε κάτι έμπαινε και μέσα στα μαγαζιά...Μετά ανεβήκαμε για καφέ και μόλις είδε τα τραπέζια άρχισε να φωνάζει μαμ μαμ μαμ! Δεν της είχα πάρει φαγητό γιατί είχε φάει πριν φύγουμε και της πήρα ένα χυμό και ήπιε.

Απίθανα, Τιτούλα!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!!!!

Η δικιά μας πριν δυο μέρες κατάφερε να σηκωθεί και να σταθεί στα πόδια της (εννοείται να στηρίζεται!!). Βηματάκια ούτε για δείγμα...

Βαριέται το καλό μου!!!

επιτελους τελειωσε και αυτη η εβδομαδα....ηρθε η ωρα να ξεκουραστω...

καθομαι στο μπαλκονι και εχω βαλει τον μικρο στην κουνια του....αυτες ειναι οι ωραιοτερες στιγμες της ημερας....ο μικρος μου ειναι λιγο γκρινιαρης...απο οτι ειδα βγαζει και αλλο δοντακι και φαινεται οτι τον ταλαιπωρει...

αυριο λεμε να παμε χαλκιδικη....

Καλή ξεκούραση, συμπεθέρα!!! Και καλή βόλτα στη Χαλκιδική!!!

Εμείς αύριο έχουμε το απόγευμα τις επιδείξεις στίβου, οπότε δεν γίνεται να πάμε αύριο για μπάνιο. Μάλλον θα πάμε στο εξοχικό ή αυριο το βράδυ ή την Κυριακή το πρωί και θα γυρίσουμε Δευτέρα βράδυ ή Τρίτη!!

Η μικρή μου έχει έναν βήχα, οπότε λέω να μην τη βάλω στη θάλασσα, εκτός κι αν είναι πολύ ζεστή.

Είδα και τις φώτος της βάφτισης, επέλεξα για το άλμπουμ μας και του νονού μας και διάλεξε και η μάνα μου για αυτήν και τους δικούς της. Θα διαλέξω και για τον πατέρα μου.

Να σας πω τι θυμάμαι και γελάω: Στον γιο μου έλεγα του άντρα μου "διάλεξε για τους γονείς σου αν θες κλπ" κι εκείνος ήτανε κολλημένος με παιχνίδια στο κομπιούτερ και μου έλεγε "ναι, ναι". Ε, μουλάρωσα κι εγώ και έβγαλα εννοείται τα άλμπουμ και για τους δικούς μας... κάποια στιγμή παραπονέθηκε η πεθερά μου ότι δεν έχει φώτος από τη βάφτιση, αλλά το αυτάκι μου δεν ίδρωσε. Ας το κανόνιζε ο γιος της!!!!!

Σας ζάλισα πάλι!!!

Φιλάκια!!!

Υ.Γ: Εσάς που περπατάνε ήδη τους έχετε πάρκο και πιάνονται;; Γιατί είχα στον γιο μου και στάθηκε όρθιος 9 μηνών, ενώ στην κόρη μου δεν έχουμε και σηκώθηκε... 11 μηνών!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέραααααααα!!!

Καλέ που είστε όλες???

Εμείς το Σάββατο είχαμε γάμο και βάφτιση (ξεχωριστά) και την Κυριακή έκανα όλη μέρα δουλειές, γιατί μπήκαμε στην τελική ευθεία για την βάφτιση! Την Κυριακή βαφτιζόμαστεεεεεεεε!!!!!

Που λέτε το Σάββατο που είχαμε γάμο και βάφτιση είχε πολύ πλάκα!! Εξίμιση έως οχτώ παρά είμασταν στο γάμο, μέτα οχτω με εννιά είμασταν στην βάφτιση σε άλλη εκκλησία (τα καλά της επαρχίας, κοντινές αποστάσεις) και μετά εννιά και στο τραπέζι του γάμου όπου προλάβαμε και την είσοδο του ζευγαριού!!! Μία τρέλα, αλλά είχε πολύ πλάκα και περάσαμε πολύ ωραία!!!! Φυσικά είχαμε και το αγοράκι μας μαζί, που ήταν κύριος και δεν μας κούρασε καθόλου!!!

Jasmini να χαίρεστε τα νεοφώτιστα αγοράκια σας!!!!!! Να έχουν πάντα υγεία και αγάπη στην ζωή τους!!!! Είδα το προσκλητήριό σας και όλες τις φώτο από τα μπεμπάκια και ξετρελάθηκα!!! Πολύ ωραίο το προσκλητήριο μα οι μπόμπιρες όλα τα λεφτά!!!! Να τους χαίρεστε!!!!!!

Μαριλίνα με κανεις και κοκκινίζω!!:oops:

Πως πήγαν οι επιδείξεις?? Πέρασε ο βήχας της μικρής??? Κι εμένα στέκεται (αν ξεχαστεί, γιατί αν καταλάβει ότι δεν στηρίζεται κάπου, φοβάται και κάθεται κάτω..) αλλα βηματάκια όχι ακόμα..

Λέτα τελικά τον βάλατε στην θάλασσα??

Ναι ναι πλησιάζουν τα γενέθλια των μικρών μας!!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελική έχεις δίκιο, εσύ τα έχεις και δύο οπότε είναι πολύ πιο δύσκολο.... Καλή ξεκούραση λοιπόν!!!

Titoula ξεκίνα να μαζεύεις λεφτά γιατί μου φαίνεται πως η μικρή σου βγήκε λουσού!!!! :tongue::lol::lol: Πάντως μπράβο στο κορίτσι που περπατάει!!!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...