Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερααααα

jasmini???περαστικα....πως το επαθες αυτο κοριτσι μου????φανταζομαι τωρα εχεις βοηθεια ναι???με το καλο η βαφτιση και να μην αγχωνεσαι....

Άστα, γλίστρισα και έφαγα τούμπα, στηρίχθηκα στο χέρι και αυτό γύρισε και έσπασε. Έχω βοήθεια αλλά δυστυχώς όχι 24ώρες και έτσι δυσκολεύομαι λίγο.

Σε ευχαριστώ. :-):smile:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρααα!!

Αγγελική σ'ευχαριστούμεεε!!! Πως είναι ο Χρηστάκος σου???

Λετάκι σ'ευχαριστούμε κι εσένα!! Ελπίζω να είσαι τελειώς καλά και τώρα να βολτάρετε στην Χαλκιδική!!! Έχεις δίκιο, μόλις βρω λίγο χρόνο θα το βγάλω φωτογραφίες να σας το δείξω!

Jasmini περαστικά βρε κοπέλα μου!!! Καλό κουράγιο!!!! Με σπασμένο χέρι, δύο μωρά και βάφτιση, είναι δύσκολη κατάσταση!!! Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω!!!

Σήμερα ήρθαν τα κουφέτα και το βραδάκι λέω να ξεκινήσω τις μπομπονιέρες!!! Είμαι ενθουσιασμένη που έφτασε η σειρά τους!! Ανυπομονώ να φτάσει η βάφτιση να δω το τελικό αποτέλεσμα, να συγκινηθώ με το μυστήριο, να γλεντήσω με τους αγαπημένους μου!! Νομίζω με περιμένουν πολύ έντονα συναισθήματα!!!

Φιλάκια και καλό Σ/Κ μανουλίτσες!!

Α! Και ήθελα να πω όποια μανούλα δεν είμαστε φίλες στο facebook, ας μου στείλει με ένα μήνυμα το όνομά της να την βρω!!

Επίσης έχουμε να δούμε μήνυμα από to patousaki mou και την vickoula εδώ και κάτι μήνες! Που είστε βρε κορίτσια????

Barbie κι εσύ έχεις να δώσεις το παρόν πολλές μέρες!

πωπω πρεπει οντως να ειναι δυσκολα jasmini αλλα να σου πω κατι ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις......το να εχεις 2 μωρα ειναι δυσκολη υποθεση και εχεις μαθει και μας εχεις βγαλει το καπελο πολλες φορες και παντα μονη σου.....αυτη η αναποδια ειναι απλα ενα μικρο εμποδιο.....καλη ευκολια

τινακι....οντως θα περασεις στιγμες εντονες στην βαφτιση.....και επειδη τα εχεις κανει ολα μονη σου θα συγκινηθεις ακομα περισσοτερο......περιμενω φωτο

οντε το patousaki,η vickoyla και η barbie εχουν καιρο να εμφανιστουν...αντε καλε που ειστε????

ακομα δεν ξερω αν θα παμε χαλκιδικη κλαψψψψψψψ

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Δες την θετική πλευρά! Τουλάχιστον είσαι καλύτερα!!:D:D

ω ναι ναι ναι....ευτυχως ειμαι σουπερ οχι απλα καλα.....το ξεπερασα τελειως...

τινακι δουλεια εισαι????πως πανε τα πραγματα εκει???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Ναι είμαι στη δουλειά! Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ πεσμένα στην αγορά/κατασκευή ακινήτου... Να δούμε που θα φτάσει!! Έχω ένα καταπληκτικό αφεντικό αλλά με αγχώνει το μέλλον...

Καλησπέρα μανούλες!

Περαστικά στις αρρωστούλες καθώς και στα μωράκια σας! Jasmini μου περαστικά σου. Πραγματικά θαυμάζω τις αντοχές σου.

Κορίτσια δεν ξέρω για τα δικά σας αλλά ο Χρηστάκος μου έχει αρχίσει και ζωηρεύει πολύ. Ευτυχώς ο ύπνος μας δεν έχει αλλάξει αλλά τις υπόλοιπες ώρες θέλει συνέχεια να κινείται. Δεν κάθεται σε μια μεριά. Στο καρότσι φέρνει σβούρες και φοβάμαι μη πέσει.Στο πάρκο θέλει να στέκεται όρθιος και με το που πέφτει να τον ξανασηκώνω. Αλήθεια τα μωράκια σας μπουσουλάνε; Εμένα καθόλου. Στέκεται όρθιος αν τον κρατάμε ή αν κρατιέται μόνος του από το πάρκο αλλά δεν κάνει βήμα. Όσο για δοντάκια από τον 7ο μήνα βγάλαμε τα δυό κάτω μπροστινά και μετά παύση. Όλο σάλια αλλά από δοντάκι τίποτα.:tongue:

Κορίτσια μια ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση να πάμε ένα τριήμερο σε νησί για ένα γάμο που έχουμε. Ο Χρηστάκος μου τρώει αλεσμένα ή μαλακά φαγητά(π.χ. πατατούλες) κομμένα μικρά κομματάκια. Λέτε να πάρω σκεύη να μαγειρέψω ή να εμπιστευτώ τα έτοιμες παιδικές τροφές σε βαζάκια ή φαγητό σε κάποια ταβέρνα; Περιμένω τις εμπειρείες σας.

Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!!

καλημερα κοριτσια μου...

εμεις ετοιμαζομαστε να παμε για φαγητο..τελικα δεν πηγαμε χαλκιδη αλλα δεν πειραζει παλι περναμε καλα....

ελεαννα εγω που ειχα φυγει 2 μερες στο βολο ειχα παρει ολα τα πραγματα μαζι μου και ηταν δυσκολα....ειχα μαγειρεψει το φαγητο του και το ειχα αλεσει και πηρα γιαουρτι και κρεμες και το γαλα του...παρολ'αυτα ειχα παρει κατσαρολακι μαζι μου και μπρικι για να το ζεσταινω....ηταν ζορικα για αυτο και ρωτησα μετα τον παιδιατρο και μου ειχε πει οτι δεν πειραζει να του δωσω και 1 και 10 φορες απο τα βαζακια τα ετοιμα αρκει να μην το κανω συνηθεια....δεν ειναι κακο εστω και αν βγεις μια φορα εξω να του δωσεις απο το βαζακι...

επειδη το εζησα με το φαγητο θα σου ελεγα να παρεις ετοιμα βαζακια για αυτες τις μερες.....

φιλια πολλα και καλα να περασετε....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

γειάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάά...............................

ναί, ναί... ζώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και νά΄μαι!!!!!!!!!!

έχω να γράψω τόσο πολύ καιρό, γιατί δεν έχω χρόνο καθόλου!

καταρχήν μετακομίσαμε, βαφτίσαμε το μπουλντογκάκι, και γενικά όλη την ώρα τρέχω....................

ελπίζω να μπορέσω να μπώ το βράδυ και να σας πώ αναλυτικά τα νέα μας!!!

εσείς είστε όλες καλά? το μόνο που πρόλαβα να διαβάσω είναι οτι η jasmini έσπασε το χέρι της!!!! περαστικούλια και προσοχή τώρα!

τα μπουμπούκια σας τί κάνουν? αν κρίνω απο τον δικό μου που είναι και ο πιο μικρός της παρέας, εσάς θα πρέπει να κρέμονται απο τα φωτιστικά!!!!!!!!!!!!!!

λοιπόν, σας φιλώ και σύντομα θα μπώ ξανά να διαβάσω και τα νέα σας και να σας πούμε τα δικά μας!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Διαφημίσεις

καλέ που πήγατε όλες?????????

μόλις μπήκα εγώ μετά απο τόσο καιρό και έδωσα το παρών.....εξαφανιζόλ όλες!!!

μμμμ..... μάλλον το τριημεράκι δεν τελείωσε ακόμη!

εμείς μείναμε Θεσσαλονίκη, περάσαμε πάρα πολύ ωραία οι 3 μας!

λοιπόν, ας ξεκινήσω καταρχήν με τα νέα μας!

ο μικρούλης είναι σούπερ!!!!!!!!!!!!!

πρίν απο ένα μήνα δηλ. 9,5 μηνών ήταν 10 κιλά και 76 πόντους!

δοντάκι............δεν έσκασε ακόμη! ετοιμάζεται όμως, έχουμε γκρίνια κάποια βράδια πολύ έντονη και ήδη φαίνεται η μία άκρη απο το δόντι του! πονάει ο καημένος αλλά δεν θέλω να του δίνω και κάθε βράδυ ντεπόν, οπότε τις περισσότερες φορές του δίνω αγκαλίτσα...δηλ κοιμόμαστε και οι τρείς μαζί!!!!!!!!!!

τρώμε απο όλα τα καλά....εκτός αβγό που δεν ξεκινήσαμε ακόμη και μοσχάρι που δεν μας αρέσει.

βαπτιστήκαμε και ήταν όλα πολύ όμορφα! ήταν ένας κούκλος, πολύ ήρεμος και χαμογελαστός, με εξαίρεση το τέλος που μας έπεσαν κάτω και οι δύο πιπίλες και ΚΑΝΕΙΣ δεν αξιώθηκε να μας φέρει λίγο νεράκι να πλύνουμε έστω την μία και βαλαντώσαμε στο κλάμα .... Τέλος πάντων........

θηλάζουμε ακόμη και είναι τόσο όμορφες αυτές οι στιγμές.... όσο και να έχω κουραστεί, δεν θέλω να σταματήσω να τον θηλάζω! βέβαια θα ήθελα να μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ μόνος του ή έστω να τον κοιμήσει ο μπαμπάς του, αλλά δεν κάθεται. οπότε ξαπλώνουμε μαζί, πίνει γαλατάκι και κοιμάται. και μετά απο δύο λεπτά τον πάω κοιμησμένο στο κρεβάτι του! εσάς πώς κοιμούνται τα ζουζούνια????? ξυπνάνε ακόμη το βράδυ? εμείς ΝΑΙ!!!!!!!!!! εάν δεν έχει ζόρι, θα κοιμηθεί γύρω στις 10 μέχρι τις 10 την άλλη μέρα περίπου, και θα ξυπνήσει 2-3 φορές! εάν έχει ζόρι...... στο μισάωρο ξυπνάει!!!!!!!!!!!!!!!! ευτυχώς αυτο γίνεται τώρα με τα δοντάκια του μόνο!!!!!!!!!!

μπουσουλάμε, σκαρφαλώνουμε στα έπιπλα, στην τηλεόραση, οπουδήποτε βρούμε, στέκεται και όρθιος μόνος του και βηματάκια κάνει αν κρατιέται απο κάπου ή άν τον κρατάμε εμείς!!! είναι πολύ ζωηρός όμως! προχθές πιάστηκε απο το ντουλάπι της κουζίνας και σκαρφάλωσε να μπεί μέσα στο νεροχύτη! (λες να ήθελε να πλύνει τα πιάτα να βοηθήσει την μανούλα?????) το ίδιο έκανε και μια ημέρα για να μπεί μέσα στο πάρκο του που εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα άλλο μωρό!!! Θεέ μου δεν έκανα παιδί εγώ...τον spiderman έκανα!!!!!!!!!!!

μμμμ...τί άλλο να σας πώ?

αααα!!! κάθε απόγευμα πηγαίνουμε στην παιδική χαρά και κάνει κούνια! τρελένεται.... και γελάει σε ΄΄ολο τον κόσμο και φυσικά μόλις βλέπει άλλα παιδάκια απο την χαρά θέλει να τους βγάλει τα μάτια, τα μαλλιά, τα τσιμπηδάκια, και οτιδήποτε φαίνεται επάνω τους!!! εν τω μεταξύ έχει μάθει να φτερνίζεται στα ψέμματα και είναι κορυφή όταν το κα΄νει αυτό. τις προάλλες φτερνίστηκε μια γιαγια στην παιδική χαρά και ο μικρός μόλις την άκουσε μπορεί και να έκανε οτι φτερνίζεται 10 φορές. πεθάνανε όλοι στο γέλιο.... και εγώ στην αρχή απο ντροπή, μην τυχόν και μου την πεί η γιαγιά οτι μαθαίνω το παιδί μου να κοροιδεύει αντί να το μαλώσω!!!!! χαχαχαχαχαχαχα φυσικά έτσι και μου έλεγε τίποτα....θα άρχιζα κι εγώ να φτερνίζομαι! όχι θα σκάσω!!!!

απο την δουλειά μου παραιτήθηκα, γιατί θέλω να ζήσω κάθε στιγμή με τον γιό μου, και φυσικά γιατί δεν εμπιστεύομαι κανέναν να τον κρατήσει! οπότε του χρόνου μόλις κλείσει τα 2 λέω να τον στείλω παιδικό και να ξεκινήσω κι εγώ δουλειά! εσείς που δουλεύετε για πείτε, πώς είναι? τα καταφέρνετε όλα? τα προλαβαίνετε?

άντε, σε λίγες μέρες ξεκινάνε και τα γενέθλια σιγά σιγά! ποιά κάνει την αρχή?

καμία μανούλα εγκυμονούσα? ααααα...να τι ξέχασα να σας πώ!!!!!!!!! όχι καλέ δεν είμαι έγκυος! αδιαθέτησα! 28/05. οπότε απο εδώ και πέρα φαντάζομαι οτι είναι πιο εύκολο να μείνω έγκυος! όχι οτι το προσπαθούμε κιόλας, αλλά ο άντρας μου θέλει πάρα πολύ! κι εγώ βέβαια θέλω κι άλλο παιδάκι. αλήθεια τώρα θα έχω τον κύκλο που είχα? δηλ τον άλλο μήνα να περιμένω κανονικά περίοδο? ισχύει οτι δεν είναι σίγουρο οτι θα αδιαθετήσω ξανά μέσα στον μήνα? και πώς να ξέρω δηλ εγώ πότε θα έχω ωορηξία? ουφ... άν είναι να έρθει θα έρθει! βασικά για να έρθει πρέπει να γίνει και κάτι...αλλά που χρόνος! να, σήμερα που είχα μια ωρίτσα, κάθομαι και σας γράφω!!!!!!

δεν θυμάμαι κάτι άλλο αυτή τη στιγμή! δεν λειτουργεί άλλο το σύστημα!

πάω να την πέσω, φιλιά στα μικρούλια σας και σε εσάς!

31/07/2010

Καλημέρα από την "τρεχούπολη"!!! χαχαχα!!

Ευτυχώς που έρχομαι και στην δουλειά και προλαβαίνω να σας γράψω!!

Που είσαι βρε patousaki τόσο καιρό και μας έλειψαν οι ωραίες περιγραφές σου????? Χαίρομαι που είστε καλά!!! Λοιπόν εμας ο μικρός κοιμάται μαζί μας (πάλι!) και για να κοιμηθεί, αν είναι πολύ κουρασμένος του αρκεί μία αγκαλιά από οποιονδήποτε ή αλλιώς πρέπει να ξαπλώσω εγώ δίπλα του, αλλά δεν ξυπνάει το βράδυ.

Τώρα για την περίοδο, τον πρώτο καιρό είναι λίγο ασταθής, αλλά σιγά σιγά στρώνει! Με το καλό!!!

Ελεάννα μην αγχώνεσαι για τον μικρό, κάθε παιδάκι έχει τον δικό του ρυθμό! Αν κάτι σε προβληματίζει συζήτησέ το με τον παιδίατρο και αυτός θα σε καθησυχάσει σίγουρα!

Φιλάκια πολλά κοριτσάκια μου!!!

Καλημέρα καλημέρα!!!! η μπουμπού μου κοιμάται και βρήκα χρόνο να σας πω ένα γεια!!! Τι κάνετε; Φαίνεται έρημο το καφέ, φύγατε για τριήμερο; Εμείς εδώ.... κλασικά!

Πατουσάκι καλως ήρθες πάλι πίσω στην παρέα μας! Να σας ζήσει το μωρούλι σας!!! Μια χαρά φαίνεται ζωηρός ζωηρός ε; Φτου φτου να τον χαίρεστε! κι εμείς ακόμα θηλάζουμε και κοιμάται όπως λές... θηλάζει στην αγκαλιά μου και μετά την βάζω στην κούνια της. Η περίοδος που λες εμένα μου ήρθε ακριβώς στις 40 μέρες μετά τη γέννα αλλά κάνει τα κουλά της δεν είναι σταθερή. Ο γιατρός μου είπε αν δεν σταματήσει ο θηλασμός έτσι θα είναι. Όσο για το να μείνεις έγκυος νομίζω είναι το ίδιο εύκολο έχεις δεν έχεις περίοδο. Φταίνει οι ορμόνες είναι ακόμα τρελαμένες από τον θηλασμό.

Άντε άντε για να γυρνάμε να έχει κινησούλα!!! Φιλάκια!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Πήγαμε στο εξοχικό το τριήμερο, είχαμε όλο επισκέψεις. Η μικρή έκανε το πρώτο (και το δεύτερο) μπάνιο της στη θάλασσα!!! Ήταν λίγο κρύα και δεν ενθουσιάστηκε, αλλά της άρεσε πολύ να παίζει στην άμμο!! Βούταγε τα χέρια της στο κουβαδάκι με το νερό και μετά στην άμμο και γινότανε... Την έβαλα κάτω από το ντους παρ' όλο που έκλαιγε... Δεν γίνότανε αλλιώς, είχε γίνει πραγματικό γυφτάκι!!!

Περάσαμε, όμως, πολύ ωραία!! Το άλλο ΣΚ πάλι!!

Άστα, γλίστρισα και έφαγα τούμπα, στηρίχθηκα στο χέρι και αυτό γύρισε και έσπασε. Έχω βοήθεια αλλά δυστυχώς όχι 24ώρες και έτσι δυσκολεύομαι λίγο.

Σε ευχαριστώ. :-):smile:

Περαστικά σου, Τζασμίνι μου!!! :(:(

Σίγουρα είναι δύσκολο με δύο μωράκια χωρίς βοήθεια και... με ένα χέρι, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις!!! Έχεις εκπαιδευτεί κατάλληλα!!!

Σήμερα ήρθαν τα κουφέτα και το βραδάκι λέω να ξεκινήσω τις μπομπονιέρες!!! Είμαι ενθουσιασμένη που έφτασε η σειρά τους!! Ανυπομονώ να φτάσει η βάφτιση να δω το τελικό αποτέλεσμα, να συγκινηθώ με το μυστήριο, να γλεντήσω με τους αγαπημένους μου!! Νομίζω με περιμένουν πολύ έντονα συναισθήματα!!!

Τινάκι μου,

χαράς στο κουράγιο σου (σε θαυμάζω!!!) Επίσης, σίγουρα σε περιμένουν έντονα συναισθήματα στη βάφτιση!! Με το καλό!!!

Κορίτσια δεν ξέρω για τα δικά σας αλλά ο Χρηστάκος μου έχει αρχίσει και ζωηρεύει πολύ. Ευτυχώς ο ύπνος μας δεν έχει αλλάξει αλλά τις υπόλοιπες ώρες θέλει συνέχεια να κινείται. Δεν κάθεται σε μια μεριά. Στο καρότσι φέρνει σβούρες και φοβάμαι μη πέσει.Στο πάρκο θέλει να στέκεται όρθιος και με το που πέφτει να τον ξανασηκώνω. Αλήθεια τα μωράκια σας μπουσουλάνε; Εμένα καθόλου. Στέκεται όρθιος αν τον κρατάμε ή αν κρατιέται μόνος του από το πάρκο αλλά δεν κάνει βήμα. Όσο για δοντάκια από τον 7ο μήνα βγάλαμε τα δυό κάτω μπροστινά και μετά παύση. Όλο σάλια αλλά από δοντάκι τίποτα.:tongue:

Κι εμάς είναι πολύ ζωηρή!! Δεν κάθεται σε μια μεριά, προσπαθεί να σκαρφαλώσει και να φτάσει τα πάντα, αντιγράφει τον αδελφό της και είναι και πιο... τζόρας!! Αχ, τι με περιμένει στο "τρομερό δίχρονο"!!! Φανταστείτε πως στο εξοχικό, που έχει και αυλή και μικρό κηπάκο, ήθελε να βγαίνει έξω... μια δίψα για εξερεύνηση αυτό το παιδί...

Κορίτσια μια ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση να πάμε ένα τριήμερο σε νησί για ένα γάμο που έχουμε. Ο Χρηστάκος μου τρώει αλεσμένα ή μαλακά φαγητά(π.χ. πατατούλες) κομμένα μικρά κομματάκια. Λέτε να πάρω σκεύη να μαγειρέψω ή να εμπιστευτώ τα έτοιμες παιδικές τροφές σε βαζάκια ή φαγητό σε κάποια ταβέρνα; Περιμένω τις εμπειρείες σας.

Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!!

Εμάς, αντίθετα από όσα είπε ο παιδίατρος στη Λέτα, μας είπε να μην της δίνουμε έτοιμες τροφές από βαζάκι. Στο Μέτσοβο την έβγαλε κυρίως με γάλα + κρέμες + γιαούρτια και λίγο ψωμάκι, λίγη πατατούλα κλπ. Το τριήμερο που μας πέρασε έφαγε μακαρόνια με κιμά και κοτόπουλο με πατάτες. Θα σου πρότεινα να του δίνεις φαγητά από εκεί που θα τρώτε και ως συμπλήρωμα κρέμες και γάλα ή τα έτοιμα φαγητά. Την πρώτη μέρα μπορείς να του έχεις και το φαγητό του. Αλλά δε νομίζω ότι αξίζει να κουβαλάς όλα τα σκεύη και να μαγειρεύεις για 2 μέρες... Κάτι για ζεστό νερό για το γάλα και κρέμες καλύτερα μόνο πάρε. Εγώ είχα πάρει μαζί βραστήρα.

έχω να γράψω τόσο πολύ καιρό, γιατί δεν έχω χρόνο καθόλου!

καταρχήν μετακομίσαμε, βαφτίσαμε το μπουλντογκάκι, και γενικά όλη την ώρα τρέχω....................

Και το όνομα αυτού;;

τα μπουμπούκια σας τί κάνουν? αν κρίνω απο τον δικό μου που είναι και ο πιο μικρός της παρέας, εσάς θα πρέπει να κρέμονται απο τα φωτιστικά!!!!!!!!!!!!!!

Κοντεύουν...

θηλάζουμε ακόμη και είναι τόσο όμορφες αυτές οι στιγμές.... όσο και να έχω κουραστεί, δεν θέλω να σταματήσω να τον θηλάζω!

Σε νιώθω, όλο λέω ότι θα αποθηλάσω και όλο με ένα β*ζί στο στόμα είναι η Αιμιλία μου!!

απο την δουλειά μου παραιτήθηκα, γιατί θέλω να ζήσω κάθε στιγμή με τον γιό μου, και φυσικά γιατί δεν εμπιστεύομαι κανέναν να τον κρατήσει!

Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι ας μην έχω καν γυρίσει στη δουλειά. Γυρίζω σε 3,5 μήνες και το σκέφτομαι από τώρα και μελαγχολώ!!!

Λοιπόν, πρέπει αυτή την εβδομάδα να διαλέξω και τις φωτογραφίες για το άλμπουμ της βάφτισης και το δικό μας και του νονού καθώς και τις υπόλοιπες φωτογραφίες που θα εκτυπώσω, να φτιάξω λίγο το σπίτι και διάφορα άλλα, γιατί στην αρχή του άλλου μήνα πάμε στο εξοχικό μας!!

Από τη μία ανυπομονώ, από την άλλη σκέφτομαι ότι όταν θα γυρίσω θα πάω και στη δουλειά και θα αφήσω την μπουμπουκίτσα μου και μελαγχολώ από τώρα...

Φιλάκια κοριτσάκια μου!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Σάλια...σάλια...σάλια...όλο το σπίτι μας γέμισε σάλια!!!!!!! μετά φταίω εγώ που τον λέω μπουλντογκάκι???? αφού και η διάπλασή του και τα σάλια του εκεί παραπέμπουν!!! έτοιμο να σκάσει είναι, αλλά είπαμε...πρώτα θα σκάσω εγώ και μετά αυτό! αν και να σας πώ την αλήθεια δεν το πολυθέλω να σκάσει γιατί πολύ φοβάμαι οτι θα με δαγκώνει μετά όταν θηλάζει! είναι και πεινάλας αυτός....Θεέ μου!!!!!!!!!

λοιπόν, Μαριλίνα μου το όνομά του είναι Δημήτρης! για πείτε κι εσείς. ποιά βαπτίστηκαν? και ποιά τα ονόματάκια τους?

jasmini το χέρι πώς πάει? φαντάζομαι δεν πάει...!!! εγώ πάντως πολλές φορές μέσα στην μέρα σκέφτομαι οτι θα ήθελα να είμαι χταχέρι! πώς λέμε χταπόδι? έεε...κάτι τέτοιο, μπας και προλαβαίνω χωρίς κόπο....αλλά με τρόπο!

λοιπόν...σας αφήνω και θα ξαναμπώ τον Αύγουστο!!!! (μόνο έτσι μου φαίνεται θα εμφανιστείτε ξανά!!)

φιλιάαααααααααααααααα

31/07/2010

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...