Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας!

Μαριλίνα, ναι αυτό που το σπρώχνεις έχουμε. Εμένα με βολεύει αλλά δεν είναι για μεγάλες αποστάσεις, δηλαδή αν κουραστεί και θέλει να ξαπλώσει πρέπει να έχεις και καρότσι. Εμείς το χρησιμοποιούμε όταν ξέρουμε ότι δε θα κοιμηθεί, συνήθως όταν πηγαίνουμε στην παιδική χαρά που είναι κοντά, αλλιώς παίρνουμε και το καρότσι μαζί.

Εγώ από τη βάφτιση άλλαξα μόνο ένα δώρο τελικά! Τα υπόλοιπα τα κράτησα. Άλλα τα φόρεσε αμέσως, άλλα τα φοράμε τώρα και είναι και ορισμένα που θα φορέσουμε το χειμώνα. Τα παιχνίδια τα κράτησα όλα. Δεν ήταν και πάρα πολλά.

FilioPi, τι ωραία που βγήκατε οικογενειακώς!

Εγώ φιάχνω μουσακά σήμερα και έχω τη μικρή να με τραβάει και να ζητάει αγκαλιά!

Αύριο έχουμε και γιατρό.

Και τώρα μόλις ξύπνησε πάλι σας αφήνω...

Φιλιά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια.Πώς είστε;

Μαριλίνα να σας ζήσει η νεοφώτιστη. Πολύ ωραία τα ονόματά της και τα δύο. Όσον αφορά αυτό που έπαθες με τον υπολογιστή το έπαθα εγώ πέρυσι όταν έδωσα σε έναν συνάδελφο, ο οποίος περνιόταν για Bill Gates και άνω, να τον κοιτάξει γιατί δεν δεχόταν κάποια update στα Windows. Αποτέλεσμα να μου σβήσει τα πάντα ενώ πριν με είχε πάρει τηλ/νο και του είπα πως ό,τι ήθελα να σωθεί τα είχα στον δίσκο D. το λάθος μου ήταν ότι τον εμπιστεύτηκα και δεν τα είχα σώσει σε εξωτερικό σκληρό. Το πάθημα μου έγινε μάθημα, αλλά με μεγάλο κόστος στις αναμνήσεις μου. Πάνε φωτο και βίντεο 5 χρόνων από το γάμο, το ταξίδι του μέλιτος, του νεογέννητου ανηψιού μου κ.τ.λ.

Ευτυχώς τέλειωσα και από τις αλλαγές ρούχων, παιχνιδιών από τα βαφτίσια. Τώρα ο Χρηστάκος μου έχει ρούχα καλοκαιρινά αλλά και κάποια για το φθινόπωρο και τον χειμώνα που θα έρθουν. Αφού πέρασε και η βάφτιση άρχισα στο μυαλό μου να σκέφτομαι τα πρώτα μας γενέθλια. Λέω να ακολουθήσω το παράδειγμα της Jasmini και να του κάνω πάρτι στην παραλία. Ακόμη δεν έχω σκεφτεί λεπτομέρειες αλλά σαν γενική ιδέα μου αρέσει πολύ! Να 'σαι καλά Jasmini με τις εμπνεύσεις σου!!!

Αυτά προς το παρόν:tongue:΄Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Καλημέρα μανουλίτσες μου!!

Σας έχασα, αλλά τρέχωωωωω!!!

Δουλειά, σπίτι, παιδί, βάφτιση!!!!!! Έφτασε ο μήνας της βάφτισής μας!!! 24 μέρες ακόμα!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!

Μαριλίνα μου να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!!!! Κι εμένα μου αρέσουν τα ονόματα που της δώσατε!!!

Ποδηλατάκι με οδηγό, έχω κι εγώ και είναι πολύ βολικό! Συμβουλή, να πάρεις με ζωνάκια! Εμείς είχαμε χωρίς και ο μικρός σε χρόνο ρεκόρ, ανέβαινε ορθιος στο κάθισμα και προσπαθούσε να βγει, χθες του αγόρασα ένα με ζωνάκια και έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Συμπεθέρα τι ωραία βολτούλα! Μπράβο σας!

Αβάπτιστο μπεμπέκι εδώ, εδώ!

Ναι ναι να μας βάλεις φώτο, να δούμε το προσκλητήριό σας!!

Titoula μουσακά ε?? Έχω πολύ καιρό να φαω!! Δεν μου στέλνεις λίγο...??

Αγγελική κι εμείς έχουμε λίγο θέμα με τα ταξίδια... Αλλά να σου πω την αλήθεια δεν είχα σκεφτεί να ρωτήσω την παιδίατρο για να του δίνω κάτι... Μεσα στο μήνα που θα πάμε, θα την ρωτήσω!!

Ελεάννα καλή επιτυχία με τις ετοιμασίες για τα γενέθλιά σας!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!!

Κορίτσια γειά σας!

Σήμερα είχα πολύ δουλειά και άργησα να μπω. Στο σπίτι ο Χρηστάκος μου βγάζει το τρίτο του δοντάκι και αυτό κάτω, οπότε είναι σε φάση που δαγκώνει οτιδήποτε βρεθεί στο οπτικό του πεδίο και μπορεί να το πιάσει! Ακόμη και τις κουρτίνες επιχειρεί να μασήσει!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλησπερα κοριτσια μου....

μαριλινα να σου ζησει η μικρουλα....καλε πολυ ωραια ονοματα τις δωσατε...πως θα την φωναζετε???

εμεις ειμαστε μια χαρα....εχω πολυ τρεξιμο με τη δουλεια και ειμαι λιγο στα χαμενα.....

αχ τι να σας πω....ειχα 3 μερες καθυστερησης αυτο τον μηνα και ελεγα αποκλειεται εκανα τεστ εγκυμοσυνης και βγηκε αρνητικο και στεναχωρεθηκα να σας πω την αληθεια....θυμηθηκα τα παλια....δεν θα με χαλουσε να ειμαι εγκυος....σημερα το πρωι εμφανιστηκε η περιοδος....

καλε ποτε θα καλοκαιριασει????

τι θα κανετε??θα πατε πουθενα???εγω εχω αδεια 3 εβδομαδες τον αυγουστο και το περιμενω πως και πως...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κοριτσάκια!!!

Τι κάνετε;; Αχ, μπήκε το καλοκαίρι, θέλω παραλία και μπάνια. Αύριο δίνει ο άντρας μου εξετάσεις στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και το σκέφτομαι σοβαρά να την κάνουμε για το εξοχικό μετά!!!

Ακόμη και τις κουρτίνες επιχειρεί να μασήσει!!

Η δικιά μου μασουλάει τα κρόσια του χαλιού!!!

Ποδηλατάκι με οδηγό, έχω κι εγώ και είναι πολύ βολικό! Συμβουλή, να πάρεις με ζωνάκια! Εμείς είχαμε χωρίς και ο μικρός σε χρόνο ρεκόρ, ανέβαινε ορθιος στο κάθισμα και προσπαθούσε να βγει, χθες του αγόρασα ένα με ζωνάκια και έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Θα μου δώσει μία φίλη μου τελικά. Δεν ξέρω πως είναι... θα δούμε...

Με το καλό και η δική σας η βάφτιση τώρα!!!

Το πάθημα μου έγινε μάθημα, αλλά με μεγάλο κόστος στις αναμνήσεις μου. Πάνε φωτο και βίντεο 5 χρόνων από το γάμο, το ταξίδι του μέλιτος, του νεογέννητου ανηψιού μου κ.τ.λ.

Θα τον είχα σκοτώσει... ειδικα εάν έλεγε ότι ήξερε... μη νομίζεις, κι ο άντρας μου στο παρατσάκ τη γλίτωσε... είχε χάρη που είχαμε βάφτιση την επομένη...

μαριλινα να σου ζησει η μικρουλα....καλε πολυ ωραια ονοματα τις δωσατε...πως θα την φωναζετε???

αχ τι να σας πω....ειχα 3 μερες καθυστερησης αυτο τον μηνα και ελεγα αποκλειεται εκανα τεστ εγκυμοσυνης και βγηκε αρνητικο και στεναχωρεθηκα να σας πω την αληθεια....θυμηθηκα τα παλια....δεν θα με χαλουσε να ειμαι εγκυος....σημερα το πρωι εμφανιστηκε η περιοδος....

τι θα κανετε??θα πατε πουθενα???εγω εχω αδεια 3 εβδομαδες τον αυγουστο και το περιμενω πως και πως...

Συμπεθέρα μου,

με το καλό το επόμενο τεστ να είναι θετικό, αφού το θές!!!!

Άσε, θυμάμαι κι εγώ τα περσινά και στεναχωριέμαι, μιας και δύσκολα πια με όλη αυτή την κρίση να κάνουμε τρίτο...

Τη μικρή τη φωνάζουμε Αιμιλία, μετά από πολλές διαβουλεύσεις!!!

Καλοκαίρι, ε;;;

Από τη μία μου αρέσει που θα πάμε εξοχικό, θα κάνουμε μπάνια κλπ., από την άλλη σκέφτομαι ότι μετά το καλοκαίρι πάω στη δουλειά και στεναχωριέμαι...

Θηλάζουσες μανούλες, πως την παλεύετε με τα δόντια;; Εγώ νομίζω ότι ήρθε η ώρα για αποθηλασμό... Αλλά ούτε αυτό ξέρω πως θα το παλέψω...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα!!!

Ήρθε πάλι η Παρασκευή!!

Ελεάννα θα είναι πολύ ωραία στην παραλία!:cool:

Tinaki, μακάρι να μπορούσα να σου στείλω μουσακα! ;)

Αγγελική υπομονή με τα δοντάκια!

Λέτα, χρόνια σας πολλά! Ένας μήνας ακόμα για τα γενέθλια! Με το καλό κι ένα δεύτερο μπεμπάκι!:)

Μαριλίνα, πολύ ωραίο και πρωτότυπο το Αιμιλία!

Μη σκέφτεσαι από τώρα τη δουλειά! Απόλαυσε το καλοκαίρι με την οικογένειά σου και μετά έχεις καιρό να σκεφτείς τη δουλειά!

Όσο για το θηλασμό και τα δόντια γενικά δεν έχουμε πρόβλημα. Κάποιες φορές όταν τέλειωνε με το θηλασμό μου έριχνε μια δαγκωνιά για παιχνίδι , αυτό το έκανε από πριν βγάλει δόντια, αφού της είπα πάααααρα πολλές φορές ότι δεν είναι αστείο και η μαμά πονάει το έχει σταμτήσει λίγο καιρό.

Εχθές πήγαμε στο γιατρό. Μας είπε ότι είναι πολύ δυνατή. Δεν το άφηνε με τίποτα να την εξετάσει, φώναζε και τον έσπρωχνε!:lol:

Έχει ύψος 74 εκατοστά, κεφαλάκι 43 καιβάρος 8600. Μας είπε ότι μπορεί να ξεκινήσει να τρώει απ'όλα πλέον!:)

Τον άλλο μήνα έχουμε κι εμβόλιο :(.

Καλό Σαββατοκύριακο κοριτσάκια!

487Yp3.png

cYn6p3.png

καλημερα κοριτσακια μου.....

πως ειστε???εμεις μια χαρα.....μας τα χαλασε ο καιρος σημερα και ηθελα να τον παω μια βολτα αλλα ετοιμαζεται να βρεξει.....κριμα...

οποτε μαλλον θα μεινουμε μεσα η μπορει να παμε σουπερ...τον βαζω στο μαρσιππο και παμε και ψωνιζουμε καθε σαββατο εχει πολυ πλακα....

το απογευμα περιμενουμε κατι φιλους μας με τον γιο τους που εχουν διαφορα 10 μερες με τον μικρο μου...

εχω και διαβασμα αλλα μολις κοιμηθει για πρωι θα κατσω να ασχοληθω.....κοιμαται καμια ωρα οποτε εχω χρονο....

Τι κάνετε;; Αχ, μπήκε το καλοκαίρι, θέλω παραλία και μπάνια. Αύριο δίνει ο άντρας μου εξετάσεις στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και το σκέφτομαι σοβαρά να την κάνουμε για το εξοχικό μετά!!!

.

συμπεθερα πως τα πηγε ο αντρας σου???

και ο δικος μου δινει εξετασεις για το μεταπτυχιακο τωρα και γινεται χαμος...

σας φιλω προς το παρον κλαιει και θελει παιχνιδια...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρααα!!!

Και ναι, έσκασε το πρώτο μας δοντάκι!!! Επιτέλους, γιατί νόμιζα ότι το παιδί μου θα μείνει φαφούτικο!!:lol::lol:

Είμαι στην δουλειά και βαριέμαιιιιιι!! Πότε θα πάει δύο???:roll:

Μαριλίνα και Λέτα καλή επιτυχία στους άντρες σας!

Καλό Σ/Κ κοριτσάκιαααα!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου...

τι κανετε???πως περνατε την κυριακη σας???ευτυχως σημερα μας εκανε πολυ καλο καιρο...εγω εκανα τα φαγητα μου και τωρα νιωθω κομματια....νομιζω οτι θα πεσω κατω...πρωτη φορα ετσι ειμαι...δεν αισθανομαι τα ποδια μου....νιωθω σαν να μην με βαστανε....καθολου καλα δεν αισθανομαι....μα δεν εχω κουραγιο να παρω και το μωρο αγκαλια.....ο αντρας μου διαβαζει και γενικα ασχολουμαι εγω μαζι με τον μικρο.....

τινακι με το καλο να σκασουν και τα επομενα....γκρινιαζε καθολου μεχρι να το βγαλει???

αληθεια τα δικα σας τα μωρα καθονται ησυχα???εμενα εχει ζωηρεψει πολυ...δεν καθεται σε μια θεση μονιμως θελει να κανει πραγματα και αν δεν τον αφηνεις τσατιζεται...εχει γινει πολυ υπερκινητικος.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γειά σας όμορφες μανουλίτες! Τι κάνετε; Πως περνάτε την Κυριακή σας; Εμένα κοιμούνται τώρα τα καμάρια μου αγκαλίτσα και μπήκα να δώ τα νέα σας! Πήγαμε το πρωί στο πάρκο Τρίτση και κάναμε βόλτα την μπουμπού. Ήταν πολύ ωραία, είχε εκδηλώσεις για το περιλάββον και ανοίξαν ένα τμήμα του που δεν ανοίγει συχνά. Είχε λαχανόκηπο με σκιάχτρα, βιολογικά προιόντα, οινοποιείο, θαύμα περάσαμε! Πήρε δώρο και το μικράκι μια ντοματιά σε γλαστράκι! Χα χα!!!

Καλημέρα μανουλίτσες μου!!

Σας έχασα, αλλά τρέχωωωωω!!!

Δουλειά, σπίτι, παιδί, βάφτιση!!!!!! Έφτασε ο μήνας της βάφτισής μας!!! 24 μέρες ακόμα!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!

Μαριλίνα μου να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!!!! Κι εμένα μου αρέσουν τα ονόματα που της δώσατε!!!

Συμπεθέρα τι ωραία βολτούλα! Μπράβο σας!

Αβάπτιστο μπεμπέκι εδώ, εδώ!

Ναι ναι να μας βάλεις φώτο, να δούμε το προσκλητήριό σας!!

Titoula μουσακά ε?? Έχω πολύ καιρό να φαω!! Δεν μου στέλνεις λίγο...??

Αγγελική κι εμείς έχουμε λίγο θέμα με τα ταξίδια... Αλλά να σου πω την αλήθεια δεν είχα σκεφτεί να ρωτήσω την παιδίατρο για να του δίνω κάτι... Μεσα στο μήνα που θα πάμε, θα την ρωτήσω!!

Ελεάννα καλή επιτυχία με τις ετοιμασίες για τα γενέθλιά σας!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!!

Έφτασε, έφτασε ο μήνας σας! Με το καλό!!!!

Κορίτσια γειά σας!

Σήμερα είχα πολύ δουλειά και άργησα να μπω. Στο σπίτι ο Χρηστάκος μου βγάζει το τρίτο του δοντάκι και αυτό κάτω, οπότε είναι σε φάση που δαγκώνει οτιδήποτε βρεθεί στο οπτικό του πεδίο και μπορεί να το πιάσει! Ακόμη και τις κουρτίνες επιχειρεί να μασήσει!!

Υπομονή, φάση είναι θα περάσει... η δική μου ξεσπάει πάνω μου!!!! Αουτς!!!:shock:

καλησπερα κοριτσια μου....

εμεις ειμαστε μια χαρα....εχω πολυ τρεξιμο με τη δουλεια και ειμαι λιγο στα χαμενα.....

Αντε αφού το θες το επόμενο να είναι θετικό εύχομαι!!! Εμείς δεν έχουμε πλάνα για διακοπές ένεκα η κρίσις!!!! Μπορεί να πάμε στη γιαγιά ή στους γονείς μου! Πάλι καλά που έχω και συγγενείς μακριά να φεύγουμε λίγο από την Αθήνα!

Η δικιά μου μασουλάει τα κρόσια του χαλιού!!!

Θα μου δώσει μία φίλη μου τελικά. Δεν ξέρω πως είναι... θα δούμε...

Με το καλό και η δική σας η βάφτιση τώρα!!!

Θα τον είχα σκοτώσει... ειδικα εάν έλεγε ότι ήξερε... μη νομίζεις, κι ο άντρας μου στο παρατσάκ τη γλίτωσε... είχε χάρη που είχαμε βάφτιση την επομένη...

Συμπεθέρα μου,

με το καλό το επόμενο τεστ να είναι θετικό, αφού το θές!!!!

Άσε, θυμάμαι κι εγώ τα περσινά και στεναχωριέμαι, μιας και δύσκολα πια με όλη αυτή την κρίση να κάνουμε τρίτο...

Τη μικρή τη φωνάζουμε Αιμιλία, μετά από πολλές διαβουλεύσεις!!!

Καλοκαίρι, ε;;;

Από τη μία μου αρέσει που θα πάμε εξοχικό, θα κάνουμε μπάνια κλπ., από την άλλη σκέφτομαι ότι μετά το καλοκαίρι πάω στη δουλειά και στεναχωριέμαι...

Θηλάζουσες μανούλες, πως την παλεύετε με τα δόντια;; Εγώ νομίζω ότι ήρθε η ώρα για αποθηλασμό... Αλλά ούτε αυτό ξέρω πως θα το παλέψω...

Μαριλίνα δαγκώνει απίστευτα η μικρη μου! Και είπα να το κόψω σιγά σιγά κι εγώ! Αλλά η γιατρός είπε μέχρι τον χρόνο οπότε μπήκα στο παρεντς και το έψαξα λιγάκι.... οπότε τώρα προσπαθώ να της μιλάω ήρεμα :!: και της λέω ότι πονάει η μαμά ή την τραβάω λίγο προς το μέρος μου όταν πάει να δαγκώσει για να ανοίξει αντανακλαστικά το στόμα.... γενικά το παλεύω! Δεν πετυχαίνει πάντα.... πολλές φορές κατάλαβε τα λόγια μου σαν μάλωμα και έβαλε τα (ψευτο) κλάματα!!!! Προσπαθώ και πονώ.... Θα δείξει, που θα πάει θα το μάθει!!!

Κοριτσάκια καλά να περάσετε την υπόλοιπη μέρα σας! Σας φιλώ!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημερούδια!!!

Τι κάνετε;; Εμείς πήγαμε Σούνιο το Σάββατο και γυρίσαμε χθες!! Είμα πολύ περήφανη γιατί το έφερα εγώ το αυτοκίνητο...

Αποφάσισα, επιτέλους, ότι πρέπει να οδηγήσω. Δεν μου αρέσει, αλλά χρειάζεται το άτιμο!!!

Τιτούλα,

κι από εδώ λίγο μουσακά!! Μπράβο κοπέλα μου. Εγώ δεν μαγειρεύω καθόλου αυτές τις μέρες. Σήμερα, π.χ. θα φέρει η μάνα μου!! Σήμερα θα έρθει γυναίκα για το σπίτι, δεν την παλεύω άλλο, μεταπτυχιακό, δύο παιδιά και τώρα η αλλαγή των ρούχων... μιλάμε, τα 'φτυσα!!!

Φιλιόπι,

κι εμάς πριν λίγες μέρες έβγαλε δοντάκι!! Και μάλιστα τα πάνω, όχι τα κεντρικά, τα δύο διπλανά τους!! Το μικρό μου βαμπίρ!!

Πάντως, εγώ έλεγα να τον σταματήσω σιγά σιγά τον θηλασμό. Και πρέπει αν βρω άλλον τρόπο να κοιμάται... μάλλον θα μπω κι εγώ στο πάρεντς...

Λέτα,

τι μεταπτυχιακό δίνει ο άντρας σου;;

Ήσυχο μωρό;;; Πάντως δεν μιλάς για το δικό μου!! Είναι υπερκινητική και κοιμάται ελάχιστες ώρες!!

Καλή εβδομάδα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Κορίτσια γειά σας και καλή εβδομάδα!

Πέρασα ένα Σαββατοκύριακο κουραστικό. Ξέστρωσα το μισό σπίτι γιατί δεν πήγαινε άλλο και σε συνδυασμό με τον μικρό μου τύρρανο πέρασα ειδιαλικές στιγμές!!! Το πρωί ξύπνησα με έναν εκνευριστικό πονοκέφαλο και σαν να μην έφτανε αυτό στην δουλειά είχα να κάνω του κόσμου τα πράγματα. Αφού τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι το κρεβατάκι μου το οποίο όμως θα αργήσω να συναντήσω γιατί έχουμε παιδίατρο το απόγευμα. Θα σας πω τα νέα μας αύριο.

Καλό απόγευμα κορίτσια!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

κοριτσακια τι κανετε???

εγω δεν ειμαι και στα πολυ καλυτερα μου....σημερα εκατσα σπιτι μιας και χθες το βραδυ ανεβασα πυρετο και αισθανομουν κομμενη....και σημερα μια απο τα ιδια....νιωθω να μην με σηκωνουν τα ποδια μου και εχω φοβερες ναυτιες(οχι δεν ειμαι εγκυος)..ευτυχως εχω την μανουλα μου εδω μιας και εγω δεν μπορω να φροντισω τον μικρο μου....μου ειναι αδυνατο να τον παρω και αγκαλια ακομα...

μαλλον ειναι καμια ιωση η κουραση τι να πω???

μαριλινα κανει μεταπτυχιακο στο marketing στο πανεπιστημιο μακεδονια....ειναι τωρα 2 χρονια και λογικα μεχρι τον φεβρουαριο θα εχει τελειωσει....

αγγελικη περιμενουμε νεα απο τον παιδιατρο...

γεια σας μανουλιτσες....

καλε η lineal που χαθηκε?????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...