Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!!!

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ κουραστική για μένα μιας και γυρνώντας από την δουλειά κατά τις 6 βλέπω λίγο τα παιδάκια μου και μετά παλεύω με τις ντουλάπες και τα χειμωνιάτικα με τα καλοκαιρινά! Τι καλά που θα ήταν να είχα αρκετές ντουλάπες ώστε να μην χρειαζόταν να κάνω τις αλλαγές αλλά απλά ανάλογα με την εποχή να άνοιγα και την ανάλογη ντουλάπα!!!( και μετά ξύπνησα!!!!!!).

tinaki μπράβο για τις αγορές σου, πραγματικά πολύ καλή ευκαιρία αυτή με τα φορέματα. Άντε καλή συνέχεια στις αγορές σου!

Αυτά!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!

Ελεάννα, να σας ζήσει ο Χρηστάκος!

Μαριλίνα, πραγματικά είναι απαράδεκτο όταν υπάρχει και τραπέζι να μη λένε αν θα έρθουν. Θυμάμαι κι εμείς στο γαμό μέχρι τελευταία στιγμή παίρναμε τηλέφωνα και ρωτούσαμε αν θα έρθουν.

Λέτα, είναι πολύ καλό να πηγαίνετε στην παιδική χαρά, εμείς πηγαίνουμε σχεδόν κάθε απόγευμα, βλέπει και άλλα παιδάκια και της αρέσει πολύ! Θέλουμε να πάρουμε κι εμείς κούνια για το μπαλκόνι, μάλλον τον άλλο μήνα...να πληρωθούμε πρώτα ;)

Jasmini, με το καλό και η δική σας βάφτιση και το στρουμφοπάρτυ σας!

Filiopi, εγώ καλοκαιρινά της φοράω με μακρύ παντελόνι ή κολάν και το απογευματάκι βάζουμε και ζακετάκι ή μπουφανάκι καλοκαιρινό.

tinaki, με γεια τα φορεματάκια σου!

Αγγελική, πώς τα πας με τις ντουλάπες; Πράγματι θα ήταν πολύ ωραία να είχαμε την ανάλογη ντουλάπα για κάθε εποχή:!:

Εμείς έχουμε μια δυσκολία με το βραδυνό ύπνο, θέλει να κοιμάται στην αγκαλιά μου ή στο κρεβάτι μας και μόλις τη βάλω στην κούνια της ξυπνάει και κλαίει...Ευτυχώς εχθές ήταν κάπως καλύτερα έμεινα ξύπνια μόνο 4-5 γιατί προχθές ήμουν ξύπνια 3-6...

Επίσης μερικές μέρες τώρα δε θέλει να φάει το μεσημερινό που ήτν το αγαπημένο της γεύμα. Τρώει 4-5 κουταλιές και δε θέλει άλλο...τι να πω δεν ξέρω...

Αυτά τα νέα μας,

φιλάκια πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

titoula οι ντουλάπες είναι στην θέση τους, τις κοιτάζω και με κοιτάζουν αλλά δεν φιλοτιμούνται να γίνουν από μόνες τους!!!!!!!

Όχι εντάξει αστειεύομαι καλά παέι το πράγμα, τα πιο πολλά έχουν γίνει οπότε δεν αγχώνομαι! Το Σαββατοκύριακο θα λείπουμε και εκτός Αθηνών για μια βάφτιση οπότε δεν θα ασχοληθώ με το ζήτημα.

Όσο για το φαγητό μου το κάνει και ο Χρήστος αυτό και μάλλον είναι από τα δόντια του. Αλλά μου το κάνει σε όλα του τα γεύματα ακόμη και στο γάλα, τρώει λιγότερο από ότι συνήθως. Ίσως να είναι και ο καιρός που τα επηρεάζει. Θα ρωτήσω τον παιδίατρο που θα πάμε την άλλη εβδομάδα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Παρασκευήηηηηη!!!!!

Αγγελική, καλά να περάσετε το Σαββατοκύριακο! Ωραίες είναι οι εκδρομούλες! Να ξεσκάσετε λίγο!

Εμείς βγάζουμε δοντάκι! Το πάνω έχει αρχίσει να φαίνεται, έτοιμο είναι!

Καλό Σαββατοκύρικο σε όλες!

Φιλιά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Γειά σας, τι κάνετε; Σημερα έχουμε μηνογενέθλια!!! Μεγαλώνει η μπουμπού μου!!!!!!!! Πλησιάζουν και τα events του καλοκαιριού, τα γενέθλια και η βάπτιση!!! Ανυπομονώ!!!

Συμπεθέρα μεγιά τα φορεματάκια! Άντε τώρα να βρεις και ωραία παπουτσάκια!!!

Αγγελική κι εγώ το παλεύω με τις ντουλάπες! Σιγά σιγά τι να κάνουμε... μικρομάνες είμαστε δικαιολογούμαστε! πάντως ωραία θα ήταν οι δύο ντουλάπες! Η ένα μεγάλο βεστιάριο ε;

Τιτούλα είδες; Ανησυχία είχε από το δοντάκι το νινι! αχ μωρε ταλαιπωρούντε τα καημένα με τα παλιοδοντα! Η μικρή μου τον πιο μεγάλο πόνο τον τράβηξε με τα μπροστινά πάνω! Μάτωσαν τα ουλάκια της!:-(

Κορίτσια τι θα κάνουμε με την συνάντηση; Αντε πριν μπει το καλοκαίρι και σκορπίσουμε στις παραλίες!!! Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσαρες μου....

επιτελους τελειωσε και αυτη η εβδομαδα που ηταν αρκετα δυσκολη για μενα....τελος καλα ολα καλα....ερχεται το σκ και θα ασχοληθω με το παιδακι μου...

στις 7 εχουμε ραντεβου στον παιδιατρο....αντε να δουμε ποσο εχει μεγαλωσει αυτους τους 2 μηνες....

θα μπω αργοτερα να σας πω....

φιλια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα φιλεναδιτσες....

καλε που ειστε????θα ερημωσει στο τελος το καφε μας.....

τα νεα μας....πηγαμε στον παιδιατρο χθες....ο θωμακος μου ειναι 10480 κιλα και 80 εκ....μια χαρα ειμαστε.....εβαλε 480 gr σε 2 μηνες και 3 εκ...ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαστε μια χαρα.....σε λιγο απο οτι φαινεται θα αρχισει να στεκεται και θα περπατησει....μου ειπε να τον αφηνω και αμα θελω να τον κανω βηματακια αλλα στο τελος θα το κανει μονος του....οσο αφορα για τον τροπο που θα τον ντυνω μου ειπε οπως ντυνομαι και εγω...ακομα και το βραδυ με κοντομανικα και χωρις καλτσες....γιατι αλλιως αν τον ντυνω πιο χοντρα θα τον κανω ευαισθητο...για το φαγητο μου ειπε να του προσθεσω λιγο αγελαδινο τυρι και σε ενα μηνα που θα κλεισει χρονο θα αρχισει να τρωωει τα παντα....για την φρουτοκρεμα μου ειπε σιγα σιγα να του βαζω καλοκαιρινα φρουτα...

ειχε πολυ γελιο ο μικρος κοριτσια...με το που μπηκαμε στο ιατρειο αρχισε να κλαιει ..καταλαβε οτι ειναι ο κυριος που τον τσιμπαει...χιχιχιιχιχ...

σημερα θα καθησουμε σπιτι και μετα θα παμε σουπερ....θα ψωνισω για αυριο γιατι ειπα να φαμε με τα αδερφια μας το μεσημερι ολοι μαζι....

αυτα τα νεα μας....σας φιλω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες μου!!!

Ελπίζω όλες να ξεκουράζεστε, λέμε τώρα!

Εγώ σχολάω σε κανα δεκάλεπτο και είμαι πολύ χαρούμενη! Έφτιαξε και ο καιρός, τέλεια! Άντε να πάω στο αγοράκι μου!

Το κακό είναι οτι σήμερα πρέπει να μαγειρέψω (τον τελευταίο καιρό, τρώμε στην πεθερά μου!) και βαριέμαι τρελά, από την μία καλόμαθα, από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν θα με αφήνει ο μικρός κι έτσι το βλέπω σαν αγγαρεία!

Λετάκι φτου φτου το αγοράκι σου! Ολόκληρο παιδί έγινε! Με τα ματάκια του πως τα πάτε?

Titoula άντε με το καλό το δοντάκι!

Αγγελική καλά να περάσετε!!!

Συμπεθερούλα βεστιάριο ε??? Θέλω κι εγώ, θέλω κι εγώ!!!! Σε μία τριώροφη μονοκατοικία, με κήπο και πισίνα, κηπουρό και οικιακή βοηθό,σε ωραία περιοχή, με ενα τζιπ για το αντρα μου κι ένα μικρότερο αλλα με πολλά κυβικά αμάξι για μένα, δύο παιδιά, ένα αγόρι(το έχουμε!) κι ένα κορίτσι, να παίζουν στον κήπο με τα σκυλιά κι έγω να τα παρακολουθώ αραχτή στο σαλόνι κήπου... και.. και...

ΩΠ!Τι έγινε ρε παιδιά??? Γιατί με ξυπνάτε?????:lol::lol:

Όπως κατάλαβες μου έδωσες ερέθισμα για ονειροπόληση!!!

Φιλάκια σε όλες και καλό Σ/Κ!!!!!

Καλησπέρα! Τι κάνετε; Πως περνάτε; Επιτέλους εφτιαξε ο καιρός και πήγαμε πάλι σήμερα βόλτα με το μικρούλι μου, την ευχαριστήθηκα!

Λέτα μπάβο στον μικρούλη! Ολόκληρος παίδαρος! Φτου φτου το παιδάκι! Αντε με το καλό και στο περπάτημα! Η μαμά μου λέει μόλις περπατήσει το μωρό του κάνεις μια περπατόπιτα για να μην πέφτει! Λέω να φτιάξω μόλις κάνει η μπουμπού τα πρώτα της βηματάκια! Α και για το ντύσιμο πόσο με βοήθησες, έχω πολύ άγχος με το ντύσιμο της τελευταία! Φοβάμαι μην ζεσταίνεται η κρυώνει και δεν μπορεί να το πεί!

Συμπεθέρα τι καλό μαγείρεψες τελικά; Εγώ σήμερα έκανα πείραμα... εφτιαξα για την μικρή μπιφτέκι με πατάτες στον φούρνο και ..... πέτυχε! Ξετρελάθηκε μιαμ μιαμ και μιαμ έκανε συνέχεια! Εμ βαρέθηκε το παιδί όλο σούπα σούπα!! Όσο για το βεστιάριο....θα είναι σε μονοκατοικία αλλά μονοόροφη open plan μην μας φάνε οι σκάλες... και όπως την βλέπεις απέναντι θα είναι μια ίδια..... με βλέπεις που σε χαιρετάω από την βεράντα; Χα χα χα .... τα όνειρα είναι ωραία!!!!! Αν δεν ονειρευόμαστε πάει....:D

Αντε φιλούθκια!!! καλά να περάσετε αύριο!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλησπέρα, κοριτσάκια!!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά!!

Εδώ τα βαμπίρ!! Και μάλιστα, τα βαφτισμένα βαμπίρ!! :P:p

Ναι, σήμερα βαφτίστηκε η μικρή μας: και το όνομα αυτής: Αιμιλία - Εμμανουέλα, αλλά θα την φωνάζουμε Αιμιλία.

Έκλαψε λίγο όταν την κράταγε ο παπάς και τη λαδώνανε και λίγο όταν τη βούταγε. Μετά συνήλθε και ήτανε αγκαλίτσες πολλές με το νονό!!

Περάσαμε ωραία και στην ταβέρνα, είδα και πολλούς φίλους που είχα καιρό να δω και γενικά ήτανε σούπερ!!!

Μου άρεσε πολύ που ο νονός μετά τη βάφτιση ήθελε να την έχει συνέχεια αγκαλιά, την κράταγε και στη χαιρετούρα, και στο τραπέζι και, γενικά, φαινόταν πολύ ευτυχισμένος!! Εύχομαι να τον βλέπουμε συχνά. Φυσικά θα τον καλούμε και εμείς!! :tongue::tongue:

Είχε έρθει την Τρίτη, να την δει πριν τη βάφτιση, και κάθισα και μάζεψα όλο το σπίτι, το σαλόνι που ήτανε μπάχαλο, σκούπισα, σφουγγάρισα, γλυκό κλπ. Του άντρα μου του κακοφάνηκε να φανταστείτε "γιατί μαζεύεις;;" μου λέει. Μάλλον του κακοφαίνεται που όταν έρχεται η μανούλα του το βρίσκει μπ*^(λο!!! Κι εμένα... στα παλαιότερα των υποδημάτων μου (για να μην αισχρολογήσω... :rolleyes::rolleyes:)

Να σας πω και το άλλο: Εχθές το βράδυ κάτι έκανε ο φίλτατος αντρούλης μου στον υπολογιστή και σβήστηκαν όλα τα αρχεία και μάλιστα και από τους δύο σκληρούς που ήτανε συνδεδεμένα (και ήτανε τα ίδια αρχεία :shock::shock:) Αφού δεν τον καθάρισα επί τόπου. Και δεν ήτανε μόνο που το έκανε (εντάξ' κατά λάθος, αλλά είχα πολλά πράγματα μέσα) μετά μου έλεγε: "ε, καλά, τι να κάνουμε τώρα. τι τα ήθελες αυτά τα αρχεία;;" και μιλάμε για φωτογραφίες που δεν ξέρω εάν τις έχω πουθενά αλλού... ευτυχώς που δεν αποφασίσαμε γάμο... αντί για ένα μήνα πριν θα τον ακύρωνα μία μέρα πριν... :evil::evil::evil::evil::evil:

Αυτά, δεν σχολίασα τίποτα η γαϊδούρα, αλλά λέω να μην σας ζαλίσω άλλο!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Επιστρέψαμε κι εμείς από την βόρεια Εύβοια που είχαμε πάει αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξεκουράστηκα. Ο Χρηστάκος μου ήθελε να μπουσουλάει συνέχεια αλλά επείδη το σπίτι εκεί ήταν ξέστρωτο και με μάρμαρα δεν τον άφηνα να μην αρπάξει κανένα κρύωμα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γκρινιάζει και να μην πολυκάθεται σε κανέναν μας. Ευτυχώς έχει μεγάλο κήπο με γρασίδι και τον κατέβαζε η Κωνσταντίνα μου τον αδερφούλη της να παίξουν κι έτσι ησύχαζα λίγο. H διαδρομή με το αυτοκίνητο ήταν ένα δράμα. Ο μικρός καθόταν λίγο στο καθισματάκι του και μετά βαριόταν και ήθελε να σηκωθεί. Κλαψούριζε και δεν ήθελε κανένα από τα παιχνιδάκια του και όπως καταλαβαίνετε με έβγαλε νοκ άουτ! Μίλησα με τον παιδίατρο γι΄αυτό και από την επόμενη φορά πριν από το ταξίδι θα του δίνω λίγο σιροπάκι vomex για να τον καλμάρει και να τον ηρεμεί.

Μαριλίνα να σου ζήσει η κοριτσάρα σου, να είναι πάντα γερή και δυνατή!!! Προσπάθησε να κρατήσεις όσο το δυνατό καλύτερες σχέσεις με τον νονό γιατί είναι πολύ σημαντικό για το παιδί αυτή η σχέση να είναι ζωντανή και ουσιαστική και όχι μόνο τυπική. Όσο για τον καλό σου τι να πω, άντρεςςςς!

leta800 μια χαρά μεγαλώνει το αντράκι σου, φτου φτου σκόρδα! Κι εμείς αυτή την βδομάδα θα πάμε στον παιδίατρο να τον δει οπότε θα σας πω τα νεά μας.

Κοριτσάκια μου αυτά για την ώρα, θα τα πούμε ξανά!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!

FilioPi, μπράβο στη μικρούλα που τρώει και μπιφτεκάκι και στη μαμά που το φιάχνει βέβαια!

Λέτα, μπράβο σας! Μεγάλωσε πολύ το αγοράκι σου! Με το καλό να περπατήσει!

Τινάκι, ωραία είναι να ονειρευόμαστε! Τι θα κάναμε χωρίς τα όνειρα...:!:

Μαριλίνα, να τη χαίρεστε! Να 'ναι γερή και ευτυχισμένη πάντα! Μπράβο που περάσατε όμορφα!

Αγγελική, κρίμα που ταλαιπωρηθήκατε, την επόμενη φορά θα είναι καλύτερα.

Κι εμείς έχουμε παιδίατρο αυτή την εβδομάδα.

Εχθές βγάλαμε βόλτα τη μικρή με το ποδηλατάκι της. Είχαμε και το καρότσι μαζί βέβαια αλλά δεν το χρησιμοποιήσαμε πολύ, μόνο όταν κάτσαμε για καφέ τη βάλαμε μέσα για να φάει κι αυτή τα φρούτα της. Μετά την πήγαμε και στην παιδική χαρά κι έπαιξε. Ωραία ήταν!

Επιτέλους σήμερα τέλειωσα και με τα χαλιά και τις μοκέτες!!!

Σας αφήνω τώρα γιατί ξύπνησε.

Φιλάκια!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Γειά σας κοριτσάκια!!! πο πο ερημιά!!! Ελπίζω να μην βρίσκετε χρόνο για το καφέ μας από τις πολλές βόλτες!!! Εμείς μόλις γυρίσαμε, πήγαμε το πρώτο μας ταβερνάκι οι τρεις μας! Η μπέμπα έφαγε, χόρεψε, πολύ χάζι την κάναμε!

Μαριλίνα να σας ζήσει η νεοφώτιστη! Κορίτσια πόσες μείναμε με αβάπτιστα μπεμπέκια;

Αααα και που είπα για βάπτιση, οι προσκλήσεις μας είναι σχεδόν έτοιμες, θα σας βάλω φωτο να δείτε μόλις ετοιμαστούν!!

Φιλάκια σας.... καληνύχτα!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημερούδια!!

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας!!

Προσπάθησε να κρατήσεις όσο το δυνατό καλύτερες σχέσεις με τον νονό γιατί είναι πολύ σημαντικό για το παιδί αυτή η σχέση να είναι ζωντανή και ουσιαστική και όχι μόνο τυπική.

Αγγελική μου,

το έχω σκοπό να διατηρήσουμε πολύ καλές σχέσεις. Από εμάς εξαρτάται σε αυτή τη φάση άλλωστε...

Να σου πω, εγώ την αφήνω και σε πμάρμαρα, πλακάκια κλπ να μπουσουλάει!! Ειδικά στο χωριό το Πάσχα μόνο εκεί την βρίσκαμε!!

Είναι ωραία, πάντως, που η κόρη σου είναι τόσο μεγάλη και φροντίζει το μικρό της αδελφάκι!!

Εχθές βγάλαμε βόλτα τη μικρή με το ποδηλατάκι της.

Να υποθέσω ότι εννοείς το ποδηλατάκι που το σπρώχνεις εσύ από πίσω: Βολεύει;; Θέλω να πάρω στην μικρή ή να μου δώσει μία φίλη μου, αλλά δεν ξέρω αν βολεύει!!

Εμείς μόλις γυρίσαμε, πήγαμε το πρώτο μας ταβερνάκι οι τρεις μας! Η μπέμπα έφαγε, χόρεψε, πολύ χάζι την κάναμε!

Αααα και που είπα για βάπτιση, οι προσκλήσεις μας είναι σχεδόν έτοιμες, θα σας βάλω φωτο να δείτε μόλις ετοιμαστούν!!

Αχ, πολύ μου αρέσουν αυτές οι έξοδοι!!! Μπράβο!!

Συγχαρητήρια και για τις προσκλήσεις...

Εμάς τώρα μας μένουνε... οι αλλαγές από τα δώρα!!! Και δεν είναι και λίγες!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας κορίτσια!

Μου φαίνεται πως όλες το έχουμε ρίξει στις δουλειές και δεν έχουμε και πολύ ελεύθερο χρόνο για chat!!! Δεν πειράζει όμως, ακόμη και αυτό το λίγο αρκεί για να λέμε τα νέα μας.

Μαριλίνα αυτές οι αλλαγές σου τρώνε συνήθως πολύ χρόνο. Ειδικά αν πρέπει να πας και σε διαφορετικές περιοχές......

Εμένα ευτυχώς οι πιο πολλές ήταν από αλυσίδες καταστημάτων που είχαν καταστήματα και στον Πειραιά κι έτσι γλύτωσα τις πολλές διαδρομές. Μόνο δύο δωράκια ήταν από άλλη περιοχή οπότε σε δυό μέρες είχα ξεμπερδέψει!

Άντε με το καλό και όσες δεν έχετε βαφτίσει τα μικρούλια σας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...