Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!!

εχετε δικιο δε πρεπει να λεω πολλα πολλα...

παντως εγω ειμαι το αντιθετο,οταν με πιεζουν δεν αποδιδω,οταν χαλαρωνω και ξερω οτι δεν υπαρχει πιεση κλπ τα κανω ολα μια χαρα.γιαυτο τα πηγαινα και πολυ καλυτερα στην αρχη:(

να τους το πω ή να το αφησω;

σημερα εκανα γενικη στο σπιτι.

τι σκονη εβγαλα βρε κοριτσια.τιναξα χαλια,σκουπισα,σσφουγγαρισα,ξεσκονισα,καθαρισα τζαμια...μετα νομιζα η σκονη ειχε καθισει στο λαιμο μου.

πηρε ο αντρας μου τον μικρο και πηγανε στο χωριο για να τα κανω ολα με την ησυχια μου.

εκανα και ενα μπανακι και τωρα καθομαι.

αχ τι καλα που τελειωσα...

θα δωσω και τα χαλια για καθαρισμα και φυλαξη για το χειμωνα.

λετακι περαστικα στο μπεμπεκακι σου:)

τιτουλα και μας τα οικονομικα ειναι μαυρα κι αραχνα,αλλα σκεφτομαι πως το 2ο ρουχα ετοιμα θα εχει,καροτσια και ολα που ειχαμε στο πρωτο,οποτε...

δε ξερω θα δουμε κιολας,ας ξεπεταχτει ο αποστολακος:-D

τωρα πρεπει κατι να μαγειρεψω να φαω,αλλα λεω να παρεγγειλω.

φιλακια κοριτσια τα λεμε αργοτερα:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα φιλενάδες μου! Βλέπω πολλές βαφτίσεις! Να ζήσουν τα νεοφώτιστα μωράκια και με το καλό οι ερχόμενες βαφτίσεις! Έκλεισα και γω προσκλήσεις και μου έφυγε ένα βάρος γιατί ήμουν ψιλοοριακά για την παραγγελία.

Γειά σου Κορίνα, είμαστε συνονόματες! Να χαίρεσαι το μωράκι σου!

Και γω θα ήθελα πολύ να βρεθούμε κορίτσια!

Μαριλίνα, μπράβο για το δοντάκι σας!

Έχω αρχίσει και γω να της δίνω κρόκο αυγού βρασμένο για 7 λεπτά μου είπε η παιδίατρος, της αρέσει, νομίζω...Για το μέλι, μου είπε και μένα μετά το χρόνο. Η μικρή δείχνει από μόνη της ενδιαφέρον για νέες γεύσεις, εκεί που καθόμαστε στο τραπέζι, αρπάζει τηγανητή πατάτα, ψωμάκι, τυράκι, μαρούλι και χαίρεται τόσο πολύ!

Κορίτσια μου όντως, οι δουλειές του σπιτιού δεν τελειώνουν ποτέ, μην το σκέφτεστε και αγχώνεστε!

Καληνύχτα σε όλες και πολλά φιλιά!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Αρχικά, με μία μέρα καθυστέρηση, χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες ( η γιορτή κρατάει 40 ημέρες, ε;;; ;))

καλα μολις βλεπει παιδακια τρελαινεται,αρχιζει γελαει,μιλαει,φωναζει αχ μαλλον πρεπει να του κανω αδελφακι ε;

Λινεάλ μου,

άντε, βάλε μπρος!!! :-P:razz::-P

Ψάρι και αυγό δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα;; Αν όχι, θα πρέπει να προσέξεις, ότι του δίνεις να μην έχει μέσα τέτοια, λόγω αλλεργιών.

Η δικιά μου τρώει κανονικά το φαγητό της το αλεσμένο (ψάρι θα ξεκινήσουμε αυτή την εβδομάδα, αυγό το αφήνουμε για λίγο, γιατί παρουσίασε έντονες κοκκινίλες) αλλά της δίνω παράλληλα: πατάτα φούρνου, πατάτα τηγανητή (μόνο το μέσα), πιλάφι, μπιφτέκι (χωρίς αυγό) λειωμένο, ντομάτα, κρεατάκι (φλίδα), πουρέ να δοκιμάζει γεύσεις. Άλλες της αρέσουν κι άλλες όχι. Θα ρωτήσω την παιδίατρο τώρα που θα πάμε για τα υπόλοιπα (όσπρια, φασολάκια κλπ).

τωρα του κανω ειδικη διατροφη γιατι τις τελευταιες εβδομαδες μια μου κανει ευκοιλια και μια κανονικα κακα....και τα κανονικα μυριζουν πολυ ασχημα...εχουν μια οξυτητα...

Περαστικά του Λετάκι μου!!

lineal...σε ολες τις δουλειες πιεζουν πολυ και δημιουργουν ανασφαλεια γιατι ετσι πιστευουν οτι θα δουλεψεις περισσοτερο και ισχυει ετσι δεν ειναι???

συμβουλη μου:μην λες πολλα πολλα με τις αλλες κοπελες δεν ξερεις ποτε θα στην φερουν.....δυστυχως κατω απο τετοιες συνθηκες ο ενας τρωει τον αλλο....ετσι καταντησαμε...

Συμφωνώ...

Λινεαλ, κι εγώ πολύ θα ήθελα να της κάνω αδερφάκι γιατί κι η δικιά μου τρελένεται για τα παιδάκια αλλά δυστυχώς δε βοηθάνε τα οικονομικά μας...

Τιτούλα μου,

να σου πω... εγώ θα το θεωρούσα πολύ νωρίς από τώρα για αλλο. Όταν ο γιος μου ήτανε σε αυτή την ηλικία πιο εύκολα έκανα στείρωση παρά παιδί :eek::-o. Και όταν έφτασε τα terrible twos, ήμουνα σίγουρη... Επίσης, σκέφτηκα ότι με τρία χρόνια διαφορά θα έχουν και διαφορά στα έξοδα, για φροντηστήρια κλπ. Όπως λέει κι η Λινεάλ, υπάρχει καρότσι, κούνια, ρούχα, πολλά που δεν τα ξαναγοράζεις...

Αργότερα θα δεις ότι θα το πάρεις απόφαση!!!

Τινάκι, σε περιμένουμε κι εσένα στη συνάντηση!!!!

Ναιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια καλές μου!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν το Σάββατο!

lineal όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια καλό είναι να μην ανοίγεσαι στις συναδέλφους σου γιατί ζούμε σε περίεργους καιρούς! Η αλήθεια είναι πως κάτω από πίεση ούτε κι εγώ μπορώ να απόδωσω.

Κορίτσια την Κυριακή πήγα τον Χρήστο να το κοινωνήσω και γέλασα πολύ γιατί εκεί ήταν κι ένα κοριτσάκι ενός έτους το οποίο ο δικός μου το γλυκοκοίταζε (!), το χαίδευε, της σήκωνε το φόρεμα......, ενώ εκείνη του έκανε ναζάκια! Πως φάνηκε ότι είναι άντρας το παιδί μου!!!!!

Κατά τα άλλα εμείς το Σάββατο είχαμε γιορτή γιατί γιόρταζε η κόρη μου η οποία είχε καλέσει τις φίλες της και παίξανε έξω και μετά τους ψήσαμε και σουβλάκια και φάγαμε. Ήταν πολύ ωραία!

Αυτά για την ώρα, ας δουλέψω και λίγο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Kalimera sas lai kali evdomada filenades! Ti zesti apotomi itan auti to sk re paidia??????? Skasame! Vaftisei polles pesane e? !!!!! : ) Ti lete na sinantithoume to deutero sk tou Iouniou? (11 Iouniou savvato)? e? ti lete?

Filiaaaaaa se oles kai sta paizoulaki sas!

Κορίνα μου,

είναι το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, οπότε λίγο δύσκολο το κόβω... Μήπως να το ξανασκεφτούμε για άλλη ημέρα;;

Κατά τα άλλα εμείς το Σάββατο είχαμε γιορτή γιατί γιόρταζε η κόρη μου η οποία είχε καλέσει τις φίλες της και παίξανε έξω και μετά τους ψήσαμε και σουβλάκια και φάγαμε. Ήταν πολύ ωραία!

Αυτά για την ώρα, ας δουλέψω και λίγο!

Να χαίρεσαι την κορούλα σου, Αγγελική μου. Έχετε σπίτι με κήπο;; Απίθανα!!!

Η μικρή μου γύρισε το πρόγραμμα (μάλλον από το Σάββατο που πήγαμε επισκέψεις και ήταν ξύπνια μέχρι αργά) και χθες είχαμε ξέφρενο κλάμπινγκ μέχρι τις 3:00!! Τώρα κοιμάται και η μαμά θα διαβάσει λίγο...

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Μαριλίνα μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Ναι το σπίτι που μένουμε είναι τριώροφο και μένουμε στον 3ο εμείς αλλά η πεθερά μου που μενει στο ισόγειο έχει αυλή και μόλις ανοίξει ο καιρός γίνεται στέκι!!! Αλλά εκτός από αυτό είμαστε και τυχεροί γιατί ο δρόμος μας δεν είναι πέρασμα αυτοκινήτων κι έτσι τα παιδιά κατεβαίνουν και παίζουν στην γειτονιά!

Όσο για την μικρή σου ίσως βγάζει δοντάκι και γι΄αυτό σου δεν σου κοιμήθηκε τη νύχτα. Όπως και να έχει πάντως θα στρώσει πάλι.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Αρχικά χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιόρταζαν!

Εγώ θα ήθελα τώρα αμέσως 2ο παιδάκι, για να έχουν και μικρή διαφορά ηλικίας. Αλλά δεν είναι μόνο τα πρώτα έξοδα, το πρόβλημα είναι μετά που θα μεγαλώσουν λίγο...τέλοσπάντων, θα δούμε...

Η μικρούλα μου το Σάββατο έκανε 2 φορές εμετό, δεν ξέρω γιατί, ίσως να την πείραξε η ζέστη γιατί είχαμε βγει βόλτα... Από το απόγευμα όμως ήταν μια χαρά.

Σας αφήνω να μαγειρέψω.

Φιλάκια!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Κορίτσια καλησπέρα! Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!! Την Κυριακή βαφτίσαμε και εμείς το μωράκι μας. Και το όνομά του Χρήστος - Νεκτάριος. Πολύ συγκίνηση η χαζομαμά. Επιτέλους ο Χρηστάκος μου θα πάει να κοινωνήσει! Τώρα όσον αφορά τα βαφτίσια όλα πήγαν πολύ καλά.Έμεινα ικανοποιημένη από όλα. Βέβαια ένα παράπονο το έχω γιατί πολύ καλεσμένοι δεν ήρθαν( περίπου 50). Κάποιοι συγγενείς ( οι οποίοι φαντάζομαι ότι τους ξύνισε επειδή δεν είχαμε τραπέζι) και πολλοί συνάδελφοι του άντρα μου. Και μετά λένε ότι στον ιδιωτικό τομέα υπάρχει ανταγωνισμός και γκρίνια. Πού να δείτε στο δημόσιο τι γίνεται:confused: Δεν πειράζει.Το πάθημα έγινε μάθημα. Και εκείνο που με πείραξε πιο πολύ απ' όλα είναι ότι δεν πήραν ούτε ένα τηλέφωνο, να ευχηθούν τουλάχιστον. Απαράδεκτοι!

Κατά τα άλλα ξεκίνησα και εγώ σήμερα τις ανοιξιάτικες δουλειές( πλύσιμο και μάζεμα κουβερτών) παράλληλα με το γενικό συγύρισμα του σπιτιού από το χάος που επικρατούσε χθες το βράδυ.

Αυτά προς το παρόν. Με το καλό και οι υπόλοιπες να βαφτίσετε τα παιδάκια σας. Φιλιά πολλά σε όλες!!

Ελεάννα μου,

να σας ζήσει ο νεοφώτιστος...

Άσε, τα έχω πάρει κι εγώ από κάποιους συγγενείς που δεν έρχονται γιατί δεν μπορούν, αλλά έρχονται τα περισσότερα Σαββατοκύριακα του χρόνου στην Αθήνα (μόνο αυτό δεν μπορούν...) και άλλους που δεν μου έχουν πει τίποτα... Κι εμείς θα κάνουμε και τραπέζι και πρέπει να ξέρουμε...

Αποκορύφωμα:

Ο ξάδελφός μου, είναι στην Κρήτη. Δεν είχε έρθει ούτε στη βάφτιση του γιου μου. Ο.Κ... Και τώρα "δύσκολο το βλέπω"... δεν λέει καθαρά "δεν θα έρθω".

Αλλά το ωραίο είναι ότι η μάνα του με ρώταγε το καλοκαίρι "δεν θα έρθεις στον αρραβώνα του, ε;" ο οποίος έγινε ίσα που είχε σαραντίσει η μπέμπα, στην Κρήτη... :confused::confused::confused: Και μάλλον της κακοφάνηκε...

Άσε, έχω κι άλλα να πω...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!

Δίκιο έχετε με τα σόγια γι΄αυτό κι εγώ ακολουθώ πιστά την τακτική ήρθες, θα έρθω - δεν ήρθες, σε γράφω και ας κακοφαίνεται σε όποιον θέλει. Ανάγκη δεν τους έχω, οπότε μακριά κι αγαπημένοι! Όσο για συναδέλφους θεωρώ πως η βάφτιση είναι κάτι πιο κλειστό από τον γάμο και αφορά περισσότερο στενούς συγγενείς και καλούς φίλους. Στην δουλειά πήγα μπουμπουνιέρες και αυτό ήταν όλο!

Κατά τα άλλα σαν να ζέστανε επιτέλους ο καιρός και ελπίζω να είναι οριστικό γιατί το σπίτι μου μοιάζει αυτή την εβδομάδα με κατάστημα ρούχων με τόσες κρεμάστρες που έχω βγάλει!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

γεια σας κοριτσακια....πως ειστε....να σας ζησουν τα μπεμπονια.....

πλησιαζει ο καιρος που θα κανουμε και γενεθλια ε?????

εγω ειμαι μια χαρα αν και εχω δυσκολη εβδομαδα αλλα θα τα βγαλω περα....αρκει να μην αγχωθω.....

γενικα ο μικρος ειναι μια χαρα.....την παρασκευη θα παμε στον παιδιατρο....να δουμε το παιδι μου ποσο εχει μεγαλωσει...

αποφασισα και εφοσον μπορω και το επιτρεπουν οι συνθηκες καθε σαββατο να τον πηγαινω στην παιδικη χαρα...μας εδωσε η κουνιαδα μου μια κουνια και την εχουμε στο μπαλκονι και αυτος εχει ξετρελαθει....

ελεαννα και εμενα δεν με πηραν οσοι δεν ηρθαν αλλα να σου πω σιγα μην σκασω.....τετοιοι υπαρχουν πολλοι....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γειά σας κορίτσια! Τι μου κάνετε? Μπαίνω διαβάζω τα νέα σας αλλά μόλις πάω να γράψω, αρχίζουν τα μικρά κι έτσι...καταλαβαίνετε!!!

Αρχικά, Αγγελική και Ελλεάνα να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα μπεμπάκια σας!!!

Μαριλίνα, για το θέμα του θηλασμού και τα δικά μου κοιμούνται μόνο με στήθος ενώ την υπόλοιπη μέρα αρκεί το κούνημα στο καρότσι. Καλορίζικο και το δοντάκι!!! :) Εμένα ο ένας βγάζει τώρα το 5ο και 6ο, ενώ ο άλλος τίποτα ακόμα.

Αυγό έχουμε ξεκινήσει και τρώμε, καθώς επίσης και γιαουρτακι δέλτα advance μήλο-μπανάνα. Για το γιαούρτι πάντως δεν τρελαίνονται... Στην σούπα προσθέσαμε αστράκι και κουσκουσάκι, επίσης ντομάτα και σέλινο (χωρίς άλεσμα). Προτιμούν βέβαια το θηλασμό απ' όλα αυτά και αναρωτιέμαι πώς θα το κόψουμε....

Σήμερα βάλαμε τα καλοκαιρινά μας και πήγαμε στην παραλία να κάνουμε την φωτογράφιση για το προσκλητήριο :) Καλά πήγε, ξετρελάθηκαν τα μικρά. Ευτυχώς είχε και ζέστη γιατί είναι και ψιλοκρυωμένα.

Έχω αρχίσει και τις προετοιμασίες για το στρουμφοπάρτυ μας τον Ιούλιο και επειδή δεν κατάφερα να βρω τίποτα με στρουμφάκια, τα φτιάχνω μόνη μου!

Αυτά τα νέα μας και κατά βάση, μεγαλώνουμε, ζωηρεύουμε και κάνουμε συνεχώς νέα πραγματάκια! :) :)

Φιλάκια στα νινάκια σας!!!

RKdwp3.png

Γειά σας μανουλίτες, τι γίνεστε; Σας πιάσαν οι ζέστες;; Ρε κορίτσια με έχει τρελάνει ο καιρός δεν ξέρω τι να φορέσω και περισσότερο δεν ξέρω τι να βάλω στο μωρό! έχει μοιάσει και στον πατέρα της και ιδρώνει πολύ εύκολα!!

Προχωράμε και με τις βαπτίσεις ε; Δεν πρέπει να έχουν μείνει πολλά αβάπτιστα Ιουλάκια ε; Να μας ζήσουν τα νεωφώτιστα, γερά και ευτυχισμένα!

Να συναντηθούμε λέτε... τι ωραία!!! Φανταστείτε όλες τις μουρίτσες μαζεμένες να φωνάζουνε! Χαμός θα γίνει!!!

Μαριλίνα που λές ο θηλασμός.... με απαίτηση :D της γιατρού θα το συνεχίσω μέχρι τον χρόνο ΑΛΛΑ η μπέμπα δεν μου φαίνεται διατεθιμένη να αφήσει το στήθος!!! Μόλις πεινάσει τραβάει μπλούζες, τρίβεται πάνω μου και μόλις το δεί σκάει στα γέλια! Αφασία!!! Δεν ξέρω πως θα μπορέσω να της στερήσω τέτοια απόλαυση! Ευτυχώς για τον ύπνο της παίρνει πιπίλα οπότε το ζιζι το έχει μόνο για μαμ μαμ.

Καλά Ελεάννα που λές για τους καλεσμένους και εγώ δεν περιμένω να κουβαληθεί κανείς από πάνω για την βάπτιση, και χωρία το τραπέζι εννοείται! από εδώ λέω μπας και έρθουν αλλά τώρα που το είπες... μπορέι να είμαστε οι κοντινοί κοντινοί! Δεν πειράζει όσοι μας θέλουν τους θέλουμε, οι άλλοι μπαι μπαι!!!!

Λοιπόν κοριτσάρες σας αφήνω γιατί πέρασε η ώρα και έχω να κάνω ένα σχέδιο... άντε μπας και κινηθεί λίγο η δουλιτσα γιατί δεν μας τα λεν καλά οι φαταούλιδες που μας κυβερνούν!!!!

Φιλάκιααααααααα!!!!!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Πω πω, έχω να γράψω πέντε μέρες και δεν ξέρω από που να το πιάσω!

Λοιπόν:

Lineal εγώ λέω για την δουλειά, απλά προσπάθησε να μην δίνεις μεγάλη σημασία σε αυτά που λένε και να σε αγχώνουν, κάνε εσύ την δουλειά σου όπως ξέρεις για να είσαι εντάξει και για τα υπόλοιπα "μπαινάκης-βγαινάκης!" Και συμφωνώ με τα κορίτσια, ότι δεν πρέπει να λες και πολλά με τις συναδέλφους...

Λέτα καλό κουράγιο αυτή την εβδομάδα, είναι ήδη Τετάρτη!

Titoula πως είναι η μικρή σου τώρα?? Κι εμείς πάντως για οικονομικούς λόγους θα το καθυστερήσουμε λίγο το επόμενο μωράκι.. Δεν το βλέπω να ξεκινάμε πριν το καλοκαίρι του 2012. Βέβαια αν το καλοσκεφτείς δεν πειράζει, πρώτον γιατί δεν υπάρχει ιδανική συνταγή ότι αν τα παιδιά έχουν μικρή διαφορά θα κάνουν και καλή παρέα. Εμένα τα αδέρφια μου έχουν 14 μήνες διαφορά και παίζανε ξύλο σχεδόν κάθε μέρα μέχρι το γυμνάσιο!!! Και δεύτερον θα προλάβουμε να χαρούμε τα πρώτα μας παιδάκια...

Carrie πότε βαφτίζετε εσείς?? Κι εγώ του δίνω διάφορα και τρώει, βασικά στην πραγματικότητα τα διεκδικεί!!!:D

Μαριλίνα τι κάνει η μικρή ξενύχτησα???:lol::lol: Το βρίσκω μεγάλη γαϊδουριά που όταν υπάρχει τραπέζι δεν ειδοποιούν τουλάχιστον!! Επειδή το ξέρω αυτό το σκηνικό, στο γάμο που είχα πολλούς καλεσμένους από μακριά, δεν τους υπολόγισα όλους και έκανα πολύ καλά όπως αποδείχτηκε!! Τώρα που θα κάνουμε τραπέζι στον κήπο μας, τουλάχιστον δεν έχω αυτό το άγχος, όποιος θέλει και μπορεί ας έρθει...

Ελεάννα να σας ζήσει το παιδάκι σας!!!!!!! Πως θα τον φωνάζετε?? Δεν παίρνουν τηλέφωνο να ευχηθούν για να μην χρειαστεί και να δικαιολογηθούν!

Αγγελική να χαίρεσαι την κορούλα σου!! Κι εγώ που έχω κήπο, τέτοιες γιορτές ονειρεύομαι... Καλά ο μικρός όλα τα λεφτά εεε?? Καρδιοκατακτητής από τώρα!!:lol::lol:

Filiopi τι μπέρδεμα κι αυτό με τα ρούχα αυτή την εποχή... Κι εγώ στο ντυσιμό του μία ανοιξιάτικα τον ντύνω, μία καλοκαιρινά.. Οσο για τον θυλασμό, συνέχισε τώρα και όταν έρθει η ώρα να το κόψετε το σκέφτεσαι...

Jasmini εσείς ποτε είπαμε οτι βαφτίζεστε?? Για τα δοντάκια να παρηγορηθώ, γιατί και ο δικός μου τίποτα ακόμα... Οταν τελειώσεις με τα πράγματα για το πάρτι, θέλω πολύ να δω φωτογραφίες!!!!

Εμείς κοριτσάκια όλα καλά, ο μικρός όταν το χαιρετάς χαιρετάει κι αυτός(όποτε θέλει βέβαια, όχι πάντα) και γελάω πολύ!!! Εχούμε αρχίσει να μοιράζουμε τα χειροποίητα προσκλητήρια μας και ακούω πολύ καλά σχόλια και χαίρομαι που δεν πήγε ο κόπος μου τσάμπα! Χθες αγόρασα φόρεμα!!! Βασικά δύο φορέματα!!!:oops::D Κορίτσια πήγα σε ένα μαγαζί που είχε οικονομικά ρούχα και 30% έκπτωση και τα πήρα και τα δύο μαζί 120ευρώ!! Ένα αμπιγιέ μέχρι το γόνατο σε τυρκουάζ και ένα μακρύ πιο χαλαρό σε τυρκουαζ με μπεζ! Θα βαλω το ένα στην βάφτιση και το άλλο σε ένα γάμο που έχουμε!! Αυτές τις μέρες θα παω και για παπούτσια!:D

Καλό κουράγιο με την ανάγνωση του μηνύματός μου!!!:lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...