Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Πω πω πόσο καιρό είχα να μπώ! Με φάγανε οι βρωμοδουλειές... δεν μπορώ άλλο μέχρι να το καθαρίσω όλο το σπίτι βρωμίζει από την άλλη!!!!:mad:

Τεσπα! Κοριτσάκια μου να χαιρόμαστε τα νεοφώτιστα μπεμπάκια!!!! Να ζήσουν και να είναι πάντα γερά!!!! Αααα περιμένω πως και πως και την βάπτιση της μπουμπουκίτας μου!!!! 3 μήνες ακόμαααα.....

Κορίνα εμάς δεν μας έδωσε ακόμα γιαούρτι γιατί έκανε αλλεργία στο γάλα το αγελάδινό αλλά και το μέλι έχω ακούσει δεν κάνει πριν τον χρόνο... εσάς Αγγελικούλα σας το επέτρεψε ο παιδίατρος;

Ααααχχχχ ξύπνησε η μπουμπού.....

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Αγγελική, να σας ζήσει ο Χρηστάκος!!! Χαίρομαι που δεν έκλαψε πολύ και όλα πήγαν καλά! :)

Κορίνα, κι εγώ κανονικό γιαούρτι της δίνω. Τώρα της έχω πάρει το όλυμπος το βιολογικό. Δεν έχει πρόβλημα αλλά δεν το θέλει πάντα.

Για το μέλι κι εγώ ξέρω ότι δεν κάνει πριν το χρόνο.

FilioPi, οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ....

Φιλάκια πολλά!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

πάλι μόνη μου είμαι;!:confused:

Εμείς εχθές απογραφήκαμε. Ευττυχώς ήρθε το απόγευμα που ήταν κι ο άντρας μου σπίτι γιατί θα φοβομουν να ανοίξω με όλα αυτά που γίνονται...

Σήμερα έβγαλα και τα καλοκαιρινά επιτέλους! Τα μισά όμως μόνο τα κρεμαστά γιατί τα υπόλοιπα είναι σε κούτες στην αποθήκη και θα μου τα ανεβάσει ο άντρας μου το βράδυ, οπότε θα συνεχίσω αύριο...

Φιλάκια πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Τι κάνετε; Εγώ έχω μία απίστευτη κούραση, κοιμάμαι οσάν νεογέννητο (8 ώρες την ημέρα αυτό θεωρώ για μένα που κοιμόμουνα 5-6), βρήκα φόρεμα και παπούτσια για τη βάφτιση, οπότε μένουν τώρα λεπτομέρειες!!!

Άντε, να τελειώνω και με αυτό και με τη διπλωματική να χαλαρώσω λίγο!!

Na kano mia erotisei vre paidia, edosa sto Giannaki giaourti kai mou to ekane emeto ( to advance to paidiko) , kai ithela na rotiso eseis poio tous dinete kai an eixate tetoiou eidous provlimata!

Κορίνα καλώς μας ήρθες πάλι!!

Να χαίρεσαι τον Γιαννάκη!!

Εγώ της δίνω το γιαούρτι το κανονικό το τοτάλ. Ε, δεν ξετρελένεται κι όλας!!!

Κορίτσια καλημέρα!

Βαφτιστήκαμε κι εμείς την Κυριακή και έτσι τώρα ακούμε στο όνομα Χρήστος!

Korina o δικός μου τρώει κανονικό γιαούρτι με λίγο μέλι και τα πάμε μία χαρά. Ο παιδίατρος με απέτρεψε να του δίνω αυτά τα παιδικά γιαούρτια γιατί όπως μου είπε και το έχω δει κι εγώ επάνω δεν γράφουν γιαούρτι αλλά επιδόρπιο γιαουρτιού, δηλάδή υποκατάστατο ουσιαστικά γιαουρτιού.

Κορίτσια αυτά τα νέα μας για την ώρα, πάω να δουλέψω και λίγο!!

Αγγελική μου,

να χαίρεστε το νεοφώτιστο Χρηστάκη!! Άντε, πλησιάζει και η σειρά μας...

Όσον αφορά το μέλι: Να σου πω, κι εγώ έδινα στον γιο μου γιαούρτι με μέλι από 6 μηνών. Δεν του έδωσα πολυ γιατί έκανε δύο φορές εμετό στο γιαούρτι και του το σταμάτησα. Πέρασε ο καιρός, πήγα στη δουλειά, μου είπε μία συνάδελφος "απαγορεύεται πριν το χρόνο". Ο γιος μου ήτανε ήδη 1,5 ετών, αλλά ρώτησα πολλούς, και στο πάρεντς και όλοι μου είπανε όχι μέλι πριν τον χρόνο.

Τώρα, με την κόρη μου, ρώτησα την παιδίατρο, μου είπε ότι επιτρέπεται. Να σου πω την αλήθεια μου, δεν της έδωσα. Είπα στην παιδίατρο ότι δεν το τρώει το γιαούρτι με το μέλι (για να μην τσακωθούμε, μιας και με τα υπόλοιπα τα πάμε μία χαρά) και, απλά, δεν της δίνω μέλι... τι να σου πω, ότι θέλεις κάνεις, πάντως είχα ακούσει πολλά και είχα φοβηθεί...

Φιλιόπι μου,

συμφωνώ με την Τιτούλα... οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ... Σκέφτομαι καλοκαιρινά, χειμωνιάτικα, σπίτι, χαλιά κλπ. και απλά... ζαλίζομαι... δεν θέλω καν να σκέφτομαι...

Αυτά!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα φιλενάδες!! Χάθηκα τελείως! Την Κυριακή με το καλό βαφτίζουμε το μπεμπούλη μας και επικρατεί ένας πανικός. Όπως προείπατε οι δουλειές στο σπίτι δεν τελειώνουν ποτέ. Εγώ βέβαια έχω και μια ψιλοτρέλα με την καθαριότητα, την οποία βέβαια ο μπεμπούλης μου έχει φροντίσει να την μετριάσει και να την αντικαταστήσω με πιο δημιουργικές ασχολίες( τάισμα, άλλαγμα, πλύσιμο κτλ...):DΑλλά χαλάλι του!!! Κορίτσια πραγματικά τον κοιτάζω και αισθάνομαι ότι είναι το παραγματικό νόημα της ζωής!! Οπότε μπροστά στα θαυματάκια που έχουμε φέρει στον κόσμο κάποιες ατέλειες στα σώματά μας είναι αναμενόμενες και αμελητέες. Περιμένω με τόση αγωνία την Κυριακή! Πιστεύω όλα θα πάνε καλά!!!

Με το καλό σε όσες δεν έχουμε βαφτίσει τα καμάρια μας!!!

Φιλιά πολλά!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Με το καλό να βαφτίσετε τα μπεμπάκια σας και οι υπόλοιπες!

titoula κι εγώ λεώ να τα βγάλω τα καλοκαιρινά αλλά ο καιρός δεν λέει να το πάρει απόφασει να ζεστάνει!!

Τώρα όσο για το μέλι στην Κωνσταντίνα, πριν 10 χρόνια, ο παιδίατρος μου είχε πει όχι πριν τον χρόνο. Τώρα στον Χρήστο μου είπε ανεπιφύλαχτα ναι και ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Για να είμαι ειλικρινής προσπαθώ να του το δίνω χωρίς μέλι αλλά αν τον δω ότι ξυνίζεται ή ότι κάτι δεν του αρέσει τότε του βάζω λίγο για να φάει το υπόλοιπο.

Όσο για τις δουλειές από την στιγμή που ξεκίνησα την δουλειά αναγκαστικά κάνω τα στραβά μάτια σε πολλά πράγματα. Ευτυχώς που με βοηθάνε λίγο και η μαμά μου και η πεθερά μου μιας και βρίσκονται εκ περιτροπής στο σπίτι μας για baby sitting!!

Αυτά πάω να δουλέψω και λίγο και τα λέμε αργότερα.

Φιλιά!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Kalispera se oles tis omorfes manoules!

Katarxin sas euxaristo para poli gia to endiaferon sas! Tha prospathiso na tou doso to kanoniko giaourti mipos kai tou aresei tou giannaki....oso afora to meli kai go nomizo meta to xrono!

Oi vaftiseis pane kai erxontai koritsia e???? Na sas zisoun kai na einai kalotixa! Aman kai autos o paliokairos de leei na ftiaksei na kanonisoume na vrethoume kai apo konta.....Filouthia se oles!!!!

6GYCp2.png?jbGDPY63

Και ναι, σήμερα το βράδυ το εντόπισα.

Είναι επάνω, το διπλανό καθώς την κοιτάω δεξιά από τα δύο μεσαία!!!

Συγκινήθηκα η άτιμη μάνα!!!

Αγγελική μου,

τι να πω... κι εμένα μου λέει ναι, αλλά κρατάω πισινή να σου πω την αλήθεια, κι επειδή το τρώει κανονικά, δεν βρήκα το λόγο να της βάλω μέλι.

Κορινάκι,

η ιδέα του να βρεθούμε ακούγεται πολύ καλή!!! Μία καροτσάδα κάπου στο κέντρο όλες μαζί!!! Να οργανωθούμε λέω εγώ!!!

Οι υπόλοιπες τι λέτε;;;

Δινεται στα παιδάκια σας να δοκιμάσουν νέες γεύσεις;;

Εγώ πλέον της δίνω (με την έγκριση της παιδιάτρου) αρκεί να μην έχει μέσα αυγό μιας και μάλλον την πειράζει...

Της έχω δώσει μπιφτέκι (χωρίς αυγό), μουστοκούλουρο, πουρέ, πιλάφι, αρνάκι το Πάσχα, ντομάτα, λίγη σοκολάτα και διάφορα άλλα...

Αχ, έχω αρχίσει να γίνομαι χαζομαμά και πάλι, για δεύτερη φορά...

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Ο Χρηστάκος μου σήμερα ξύπνησε με μυξούλες οπότε δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: ή ετοιμάζεται να σκάσει κανένα ακόμη δόντι ή με αυτό τον καιρό την άρπαξε πουθενά. Θα δείξει:?:

Μαριλίνα μπράβο για το δοντάκι σας, άντε και καλές μάσες!!! Όσο για την έξοδο δεν έχω καμμία αντίρρηση αρκεί να μην καθημερινή πρωί γιατί δουλεύω. Κι εγώ νέες γεύσεις του έχω ξεκινήσει από το Πάσχα με το αρνάκι και συνέχισα και με μακαρόνια, μπισκοτάκια Μιράντα, πατατούλες τηγανιτές αλλά και φούρνου. Την προηγούμενη βδομάδα που είχε πάρει ο μπαμπάς μου από την λαική φρέσκο αρακά και τον έφτιαξα με πατατούλες ρώτησα τον παιδίατρο και του έδωσα αυτό για μεσημεριανό αφου το πολτοποίησα λίγο. Γενικώς του δίνουμε ότι έχουμε κι εμείς για φαγητό να δοκιμάσει.

Αυτά για την ώρα κοριτσάκια μου, τα λέμε......

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Μαριλίνα μπράβο για το δοντάκι σας! Χαλιά δεν έχω μαζέψει ακόμα γιατί η μικρή είναι συνέχεια στο πάτωμα οπότε το καθυστερώ όσο μπορώ...

Νέες γεύσεις δεν έχω ξεκινήσει, δηλαδή δεν της δίνω από το δικό μας φαγητό, αλλά έφαγε ψαράκι που της άρεσε πολύ. Επίσης δοκιμάσαμε και πεπόνι που επίσης της αρέσει! :) Γενικά προσπαθώ να της βάζω διαφορετικά λαχανικά ή φρούτα στο φαγητό της αλλά δεν της δίνω ακόμα απ'το δικό μας.

Ελεάννα με το καλό κι η δική σας βάφτιση!

Κι εγω είμαι σύμφωνη να βρεθούμε κι από κοντά! Άντε κανονίστε! :)

Ελπίζω να φιάξει λίγο ο καιρός το Σαββατοκύριακο να κάνουμε καμιά βόλτα!

Αυτά, φιλάκια σε όλες! ;)

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Φτου σας παλιοκόριτσα!! Τι θέλετε και με ξεσηκώνετε με συναντήσεις και βόλτες??? Και είχα πει να κάνω οικονομία και να μην ανέβω στην Αθήνα για τους επόμενους 2-3 μήνες!! Με βάλατε σε σκέψεις τώρα...:tongue::tongue:

Μαριλίνα μπράβο για το δοντάκι σας!! Εμείς ακόμα περιμένουμε...

Αγγελική περαστικά στο αγοράκι σου...

Carrie περαστικά και σε σας!

Filiopi θα γίνω γραφική αλλά: Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ!!! Εγώ όταν πιάνω τον εαυτό μου να στεναχωριέται για τις δουλειές που δεν προλαβαίνω να κάνω, σκέφτομαι ότι δουλειές θα κάνω μία ζωή αλλά το μωρό μου μία φορά είναι μωρό και θέλω να το ζήσω! Όπως καταλαβαίνεις το σπίτι μου είναι συνέχεια στην προσπάθεια να είναι καθαρο...:lol::lol:

Κοριτσάκια δεν προλαβαίνω να γράψω άλλα! Σας φιλώ όλες κι ελπίζω να είστε καλά!!!

korina γεια σου και παλι!!!

εγω προσωπικα δε του δινω γιαουρτακι.δε με εχει πει τπτ ο παιδιατρος,οποτε δε δωσαμε,ετσι δε ξερω να σε απαντησω...

αγγελικη να σας ζησει κ με το ονομα!!!παντα γερος και να ναι παντα καλα να τον χαιρεστε τον χρηστακο σας:)

ελεαννα αντε με το καλο και εσεις να βαφτιστητε:)

παντως αυτο που λες,και γω σαυτον ολα τα βρηκα,ειμαι πολυ χαρουμενη που τον εχω και λυπαμαι που δεν αποφασισα να κανω μικροτερη μωρο...αλλα δε πειραζει, αφου εγινε τωρα η αρχη;)

μαριλινα μου,για πες και σε μας που ειμαστε νεες μαμαδες,τι ακριβως δινεις;θα ρωτησω βεβαια και το παιδιατρο,αλλα για πες καμμια συνταγη;εγω βαρεθηκα να του δινω μια κοτοπουλο,μια μοσχαρι με καροτο,πατατα,κολοκυθι,καμμια φορα αντι πατατα βαζω ή φιδε,ή αστρακια.

θελω να δοκιμασω τραχανα και αλλες γευσεις.για πες...

γμτ παει η συνδεση θα τα στειλω αυριο:((

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

κι αφου εστειλα το χθεσινο μεηλ σημερα,λεω να γραψω και κατι σημερινο,οχι μπαγιατικο!

λοιπον κοριτσακια καλησπερα,χαλαρωνω στο κομπιουτερ μου,ο μικρος και ο αντρας μου κοιμουνται,εγω καααθομαι.

αυριο θα πανε μαλλον στο χωριο οι δυο τους γιατι θελω να κανω επειγοντως γενικη στο σπιτι,καθοτι εχουμε πιασει μουχλα,και μεταφορικα και κυριολεκτικα.

τι μουχλα φετος,το ταβανι στη κρεβατοκαμαρα αλλα και στο μπανιο εχουν γεμιση μουχλα.

πρεπει να μετακομισουμε επιγοντως το σπιτι διαλυεται...

κατα ταλλα ολα καλα,στη δουλεια απ οτι καταλαβα μας πιεζουν για να λεν οτι μας πιεζουν,εγω νομιζα σημερα θα με σχολασουν-ετσι με ειχαν φοβερισει-αλλα τπτ.

οποτε λεω να μην αγχωνομαι και οτι ειναι να γινει θα γινει.

κριμα γιατι νομιζα οτι εργαζομαι και σε σοβαρη εταιρεια.

σημερα πιασαμε τη κουβεντα εξω απο τη δουλεια με συναδελφισσες-γιατι μεσα εχει καμερες παντου-και εμαθα οτι σε πολλες και σε παλιες ακομα δεν εχουν κανει προσληψη...

σε μενα ευτυχως εχουν κανει.

λοιπον αλλα νεα.

ο μικρος εχει γινει σκετος οδοστρωτηρας,παει απο δω κι απο κει,κοντευει να σκαρφαλωνει,δηλαδη πιανεται και δε ξερω που τη βρισκει τη δυναμη και σα να κανει μονοζυγο βρισκεται στον αερα.

αχ θα με γινει πολυ ζωηρος κοριτσια και τι θα κανω.

υγεια να χει το παιδι μου και γω να τρεχω πισω του:)

καλα μολις βλεπει παιδακια τρελαινεται,αρχιζει γελαει,μιλαει,φωναζει αχ μαλλον πρεπει να του κανω αδελφακι ε;

αυτα τα νεα κοριτσια σας φιλω και σας καληνυχτω!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

καλημερα κοριτσακια μου....

πρωινη πρωινη αλλα τι να κανω εχω βαρδια σε ενα συνεδριο και πρεπει να φυγω σε λιγο.....

κορινα καλως μας ηρθες ξανα

αγγελικη να σου ζησει ο μικρος...

εμενα ο μικρος πιανεται και σηκωνεται απο παντου....οσο αφορα το φαγητο δεν εχω δοκιμασει καινουργια πραγματα...φοβαμαι ακομα να του δωσω....τωρα του κανω ειδικη διατροφη γιατι τις τελευταιες εβδομαδες μια μου κανει ευκοιλια και μια κανονικα κακα....και τα κανονικα μυριζουν πολυ ασχημα...εχουν μια οξυτητα...

lineal...σε ολες τις δουλειες πιεζουν πολυ και δημιουργουν ανασφαλεια γιατι ετσι πιστευουν οτι θα δουλεψεις περισσοτερο και ισχυει ετσι δεν ειναι???

συμβουλη μου:μην λες πολλα πολλα με τις αλλες κοπελες δεν ξερεις ποτε θα στην φερουν.....δυστυχως κατω απο τετοιες συνθηκες ο ενας τρωει τον αλλο....ετσι καταντησαμε...

σας φιλω προς το παρον παω να ετοιμαστω..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

Λινεαλ, κι εγώ πολύ θα ήθελα να της κάνω αδερφάκι γιατί κι η δικιά μου τρελένεται για τα παιδάκια αλλά δυστυχώς δε βοηθάνε τα οικονομικά μας...:(

Δεν πειράζει όμως μπορεί να έρθει αργότερα...

Όσο για τη δουλειά θα συμφωνήσω σε όλα με τη Λετα, κάνε τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς και μη λες πολλά-πολλά.

Λέτα μου, καλή βάρδια!

Ελπίζω να μην είναι τίποτα με τα κακά του, κάποιες φορές μπορεί να είναι και από τα δόντια...

Τινάκι, σε περιμένουμε κι εσένα στη συνάντηση!!!!

Φιλάκια!!!:)

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...