Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Barbie, χρόνια σας πολλά! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι! Να περάσετε όμορφα σήερα! :)

Αγγελική, με το καλό και η δική σας βάφτιση!

Μαριλίνα, έχεις δίκιο, χάνουμε πολύ χρόνο με τις δουλειές του σπιτιού, αν μπορείς καλό είναι να έρχεται που και που μια γυναίκα. Ελπίζω να την παλεύω ακόμα όταν θα ξεκινήσω κι εγώ τη δουλειά γιατί για γυναίκα δε με βλέπω....

Λινεαλ, ναι είχαμε μηνογενέθλιατην Κυριακή! Να τα χαιρόμαστε! :)

Φιλιά!!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα μανουλίτσες!

Χάθηκα λίγες μέρες γιατί είχα μερικά τρεχάματα. Κατ'αρχήν κλείσαμε με τη νονά (την αδελφή μου) το πακέτο των βαφτιστικών και τώρα πρέπει να διαλέξω προσκλητήρια και μπομπονιέρες. Νομίζω μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κλείσω και αυτά.

Λινεαλ, να σας ζήσει ο Απόστολος! Και μένα ο μικρός (τον βάφτισα όταν ήταν έτους) στύλωσε τα πόδια στην κολυμπήθρα και τσίριζε και ο παπάς πήγε να τον βουτήξει με το ζόρι, ε, εκεί επενέβην, όπως καταλαβαίνεις και το βάφτισα και γω το παιδί και σκασίλα μου τί είπαν οι καλεσμένοι, δε μπορούσα να βλέπω να το ταλαιπωρεί έτσι ο παπάς και γω να μην κάνω τίποτα. Μετά με έλεγαν υπερπροστατευτική, σκασίλα μου!

Λέτα πάντα άξια!

Αγγελική με το καλό και η δική σας βάφτιση!

Κορίτσια και γω έχω γυναίκα κάθε 15 μέρες γιατί δεν βγαίνω οικονομικά για πιο συχνά, επειδή εξακολουθώ να μην κοιμάμαι καλά τα βράδια λόγω της μικρής, που έχει μάθει με το θηλασμό να τρώει λίγο και μετά από καμιά δυό ώρες να ξυπνάει. Πλέον η συνεχόμενη αϋπνία μου βγαίνει σε μόνιμη εξάντληση και δυσκολία συγκέντρωσης. Αφήστε που ξεχνάω τα πάντα! Προσπαθώ να της δώσω μπουκάλι το βράδυ να κοιμηθώ λίγο συνεχόμενα να ξεκουραστώ, αλλά η κυρία πίνει ελάχιστο γάλα και βάζει τσιρίδες μέχρι να μπει στο στήθος. Με τον μικρό δεν το είχα αυτό το πρόβλημα, ήταν πολύ φαγάνας και ό,τι και να του έδινα, είτε μπουκαλι είτε στήθος, το έτρωγε με μεγάλη ευχαρίστηση. Τί να κάνω δεν ξέρω...Ελπίζω σιγά σιγά να μάθει το μπουκάλι. Μέχρι τότε, υπομονή. Nα τη, ξύπνησε η μπουμπού, καληνύχτα κορίτσια!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλημέρα κορίτσια!

Carrie πιστεύω ότι η μικρούλα σου θα στρώσει σιγά - σιγά. Έχεις δίκιο να αισθάνεσαι έτσι, λίγο υπομονή κορίτσι μου, τι να πω.

Μαριλίνα καλή η γυναίκα για τις δουλειές αλλά ο άντρας μου έχει θέμα μιας και η πεθέρα μου για να συμπληρώσει την μικρή σύνταξη που παίρνει, πηγαίνει και καθαρίζει κάποιες σκάλες. Οπότε για συναισθηματικούς λόγους ο άντρας μου δεν θέλει να πάρουμε γυναίκα.

Κορίτσια βοηθήστε με pleaseeeeee! Τι δώρο πήρατε ή θα πάρετε στους κουμπάρους σας? Ο αδερφός μου και η νύφη μου που θα βαφτίσουν τον μικρό δεν θέλουν τίποτα μου λένε αλλά εννοείτε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους πάρω κάτι. Το θέμα είναι τι????? Ρίξτε καμμία ιδέα βρε κορίτσια:confused::confused::confused::confused:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερούδια!!!

Τι κάνετε; Εγώ έφτιαξα λίγο το σπίτι (τακτοποίηση) και νιώθω λίγο ανανεωμένη!!

Προσπαθώ να της δώσω μπουκάλι το βράδυ να κοιμηθώ λίγο συνεχόμενα να ξεκουραστώ, αλλά η κυρία πίνει ελάχιστο γάλα και βάζει τσιρίδες μέχρι να μπει στο στήθος.

Θα σου πω, Κάρυ μου, τι παρατήρησα χθες το βράδυ και γενικά. Όποτε είναι με μένα η μικρή θέλει στήθος για να κοιμηθεί (μεσημέρι-βράδυ), όποτε είναι με άλλους όχι (γενική παρατήρηση). Ενώ το βράδυ που πίνει ένα μπουκάλι συνήθως μου το αφήνει στη μέση για να πιάσει στήθος, χθες που την τάισε μια φίλη μου που είχε έρθει το τσάκισε. Μετά έκατσε και στο στήθος λίγο, βέβαια, αλλά, μήπως η λύση σου είναι το μπουκάλι να της το δίνει κάποιος άλλος; αν το δοκιμάσεις ίσως φάει πιο πολύ!!

Μαριλίνα καλή η γυναίκα για τις δουλειές αλλά ο άντρας μου έχει θέμα μιας και η πεθέρα μου για να συμπληρώσει την μικρή σύνταξη που παίρνει, πηγαίνει και καθαρίζει κάποιες σκάλες. Οπότε για συναισθηματικούς λόγους ο άντρας μου δεν θέλει να πάρουμε γυναίκα.

Ναι, αυτό είναι πρόβλημα!!

Κορίτσια βοηθήστε με pleaseeeeee! Τι δώρο πήρατε ή θα πάρετε στους κουμπάρους σας? Ο αδερφός μου και η νύφη μου που θα βαφτίσουν τον μικρό δεν θέλουν τίποτα μου λένε αλλά εννοείτε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους πάρω κάτι. Το θέμα είναι τι????? Ρίξτε καμμία ιδέα βρε κορίτσια:confused::confused::confused::confused:

Κι ο δικός μας νονός λέει "τίποτα" και ο άντρας μου (που είναι δικός του φίλος) δεν τον πιέζει και πολύ. Έλεγα να του πάρω κάτι από μεγάλο κατάστημα (προσωπικά έλεγα από ηλεκτρονικάδικο, κωτσόβολος, ηλεκτρονική κλπ) για να έχει τη δυνατότητα να το αλλάξει και να πάρει ότι θέλει... Πάντα κάτι χρειαζόμαστε από αυτά τα μαγαζιά...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Αγγελική, εμάς οι κουμπάροι μας, μας είχαν πάρει μια τηλεόραση. Εμείς στους δικούς μας δώσαμε λεφτά γιατί μας είπαν ότι τα προτιμούν επειδή ετοιμάζουν το καινούριο τους σπίτι και δεν ξέρουν ακόμα τι θα πάρουν...

Μαριλίνα και Carrie, το έχω ακούσει κι από άλλες ότι είναι καλύτερα το μπουκάλι να το δίνει κάποιος άλλος. Εμάς μας έχουν συνδέσει με το στήθος!;)

Εγώ δεν έχω δώσει ακόμα μπουκάλι, αλλά όταν το ξεκινήσω μάλλον θα βάλω τον άντρα μου να το δίνει, τουλάχιστον το βραδυνό.

Σας αφήνω τώρα, φιλάκια πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Helloooooooo!!!!!

Που χαθήκατε όλες; Ελπίζω να είστε όλες καλά! :)

Εμείς καλά είμαστε. Ξεκινήσαμε και το αυγό (μόνο κρόκο) και πολύ της αρέσει. Αφού όταν τέλιωσε και της το πήρα φώναζε...ήθελε κι άλλο!

Φιλιά πολλά κοριτσάκια!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Έχει δίκιο η Titoula, τι ερημιά είναι αυτή στο cafe μας????

Lineal να σας ζήσει ο Αποστολάκος σας!!!! Μεγάλη περιπέτεια η βάφτισή σας ε??? Άντε να δούμε εμείς τι θα κάνουμε!

Αγγελική με το καλό και η δική σας βάφτιση!!!! Εύχομαι όλα να είναι τέλεια!!! Εμας οι νονοί, στην αρχή δεν ήξεραν τι ήθελαν, αλλά μετά τους πρότεινα καποια πράγματα και τους άρεσε η ιδέα του ρολογιού! Κι έτσι θα πάρουμε και στους δύο ρολόι!

Titoula μπράβο στο κορίτσι, που της άρεσε το αυγό!

Εμείς μια χαρά, ο μικρός κανει τα δικά του και μας τρελαίνει! Κι εγώ ζω μία τρέλα με την δουλειά, τον μικρό, το σπίτι και τις ετοιμασίες της βάφτισης!! χαχαχα!! Αλλά δεν βαριέσαι, όλα θα γίνουν!!!

Την Δευτέρα έριξα και μια ματιά για φόρεμα για την βάφτιση, δεν κατέληξα σε κάποιο, αλλά κατέληξα στο ότι θα βρω!!! χαχαχα!! Γιατί σκεφτόμουν ότι επειδή είμαι παχουλούλα, θα ένιωθα σε όλα θεόχοντρη και άσχημη!

Αυτάαα

Φιλάκια μανουλίτσες μου!!!

καλημερα κοριτσακια....

εμεις επιτελους ειμαστε σπιτι και δεν εχουμε να κανουμε τιποτα...βεβαια εγω ειμαι αρρωστουλα και κυκλοφορω με μασκα...αλλα τουλαχιστον δεν εχω δουλειες να κανω...

σε κανα διωρο λεω να τον παω καμια βολτα στο παρκο...εχει καλο καιρο και ειναι ωραιο να βγουμε εξω....

χθες πηρα και μαγιο για την θαλασσα και αισθανθηκα περιεργα που ειδα το σωμα μου ετσι...μετα το κοψιμο του θηλασμου το στηθος μου πηρε την κατω βολτα και η κοιλιτσα μου ειναι πιο πεταχτη....στεναχωρηθηκα αλλα μετα το φιλοσοφησα και ειπα οτι θα πρεπει να αποδεκτω το σωμα μου οπως εχει στο κατω κατω απο εκει βγηκε ο παιδαρος μου...

ελπιζω ολες να ειστε καλα σας φιλω...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Όντως, μια μικρή ερημιά έπεσε. Όλες έχουμε δουλειές, ε;;;

Αχ, βρε κορίτσια, κουράζομαι εύκολα αυτές τις μέρες... δεν μπορώ να ξενυχτήσω να διαβάσω όπως έκανα, με αποτέλεσμα η διπλωματική μου να έχει μείνει πολύ πίσω...

Εσείς πως τα πάτε;

Επίσης, φόρεμα για την βάφτιση δεν μπορώ να βρω (έχω κάνα δύο στα υπόψιν, αλλά δεν είναι ακριβώς ότι ψάχνω...) Για παπούτσια δεν έχω κοιτάξει καν...

Η δίαιτα έχει πάει κατά διαόλου, αλλά δεν το βάζω κάτω... ξαναρχίζω, συνεχίζω... που θα μου πάει, θα φτάσω τα κιλά που θέλω!!!

Ο θηλασμός συνεχίζει ακάθεκτος... εσείς, θηλάζουσες μανούλες, τι κάνετε με αυτό το θέμα;; εννοώ ότι η δικιά μου κοιμάται μόνο στο β&ζι το βράδυ, την υπόλοιπη μέρα μπορεί και χωρίς αυτό...

Συμπεθερούλα, περαστικά!!

Τιτούλα, κι εμένα της άρεσε ο κρόκος. Αλλά μία μέρα (την Τρίτη) έκανε εμετό μετά το αυγό και τη φρουτόκρεμα, Τετάρτη και Πέμπτη δεν της έδωσα αυγό και χθες που της έδινα δεν το ήθελε με τίποτα. Θα δούμε και σήμερα τι θα κάνει!!!

Τινάκι, μια χαρά θα βρεις φόρεμα, μην ανησυχείς!! Όλες μας θα βρούμε, δηλαδή!!

Κορίτσια, θέλω τη γνώμη σας: Την επόμενη Κυριακή θα πάμε σε μία γαμοβάφτιση (χωρίς τραπέζι). Το ζευγάρι δεν το ξέρουμε και πολύ καλά. Τι λεφτά λέτε να τους δώσουμε;; Δεν θέλω να φανούμε τσιγκούνηδες, αλλά... ικονόμικ κράισις, να μην φανούμε και ανοιχτοχέρηδες πολύ...

Καλό Σαββατοκύριακο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσακια....

πως περνατε???εμεις πολυ ωραια....χθες πηγαμε βολτα με τον μικρο στο παρκο και καναμε κουνιες....εχει μεγαλωσει παρα πολυ....σε λιγο θα κλεισει χρονο και μου φαινεται απιστευτο.....αρχισε να κανει πολλα πραγματα...πλεον πιανομαστε απο παντου και σηκωνομαστε...εχει βαλει 6 δοντια και μαλλον ετοιμαζομαι και για τα πισω δοντακια γιατι ολη την ωρα θελει να βαζει κατι στο στομα και να το σπρωχνει προς τα πισω....

Κορίτσια, θέλω τη γνώμη σας: Την επόμενη Κυριακή θα πάμε σε μία γαμοβάφτιση (χωρίς τραπέζι). Το ζευγάρι δεν το ξέρουμε και πολύ καλά. Τι λεφτά λέτε να τους δώσουμε;; Δεν θέλω να φανούμε τσιγκούνηδες, αλλά... ικονόμικ κράισις, να μην φανούμε και ανοιχτοχέρηδες πολύ...

Καλό Σαββατοκύριακο!!!

λοιπον αφου λες οτι δεν τους ξερετε και πολυ καλα...σκεψου οτι 30 με 40 ευρω θα εδινες για δωρο....τοσο για το γαμο οσο και για την βαφτιση απο 60 μεχρι και 100 ειναι καλα για 2 δωρα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες!

Εμείς είμαστε αρρωστάκια...Ξεκίνησε τον παιδικό ο μεγάλος, άρχισε να τρέχει η μυτούλα, κόλλησε και η μικρή, άρα μεγάλη αϋπνία!

Μαριλίνα και μεις όπως τα περιγράφεις με τον θηλασμό και μάλιστα η μικρή μου είναι πολύ πιο εξαρτημένη από το στήθος από ότι ήταν το αγόρι μας...Συμφωνώ και γω με τη Λέτα για το δώρο, αφού δεν τους ξέρετε καλά, κάπου εκεί θα ήταν καλό να κινηθείτε.

Αγγελική και Τινάκι, και γω ρολόι λέω να πάρω στην αδελφή μου που θα βαφτίσει τη μικρή.

Αυτά κορίτσια μου, πάω να κάνω καμιά δουλειά, σας φιλώ!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

εχω την ακριβως ιδια απορια,και να φανταστειτε η βαφτιση εχει γινει!!!

βρε χρυση την εκανα την αδελφημ,θες κοσμημα,θες κατι για το σπιτι;

δε θελει λεει.

ε αποφασισα να παω να παρω κατι μονη μου και οτι γινει.

επειδη σκεφτομαι να αγορασω μια χυτρα,σκεφτομαι να της παρω κι αυτηνης μια,αλλα δε ξερω αν κανει για δωρο κουμπαρας μια χυτρα.

δε ξερω τι να πω:?:\

κοριτσια οσες βαφτισατε ή βαφτισατε να σας ζησει κ με το ονομα!!!

εγω ειμαι πολυ κουρασμενη σημερα,πηγαμε απο το πρωι στη λιμνη κερκινη-εκει που ειχαμε παει και πρωτομαγια-μονο που σημερα ειχε τελειο καιρο και περασαμε φανταστικα.

καλα ο μικρος ειδικα περασε πολυ ωραια!!!

ειδε πουλακια,αλογακια,σκυλακια,εκανε κουνια για πρωτη φορα και του αρεσε πολυ.

γυρισαμε σπιτι και βρωμουσε χωμα και παιχνιδι,με θυμισε τη βρωμα που ειχαμε εμεις οταν παιζαμε εξω:)

κατα ταλλα ολα καλα.

στη δουλεια με εχουν ψιλοσπασει τα νευρα γιατι πεσαμε σε δυσκολη περιοδο και πιεζουν πολυ να πουλησεις.

τελικα βρηκα το αρνητικο της δουλειας αυτης.

μου τα χουν πρηξει κανονικα,καθε φορα,λες και εχει κατι ο τροπος που τα λεω κ δεν αγοραζει ο κοσμος,αλλα τεσπα,κατι πρεπει να πουν κι αυτοι.

αντε να δουμε τι θα γινει.

δε χαλαω ομως τη ζαχαρενια μου,γιατι δε το κανα για καμμια δουλεια,αν θελουν να με διωξουν ας το κανουν,αυτο που με ενοχλει ειναι το μπιρι μπιρι καθε τρεις κ λιγο.

πολυ γκρινια ομως βρε κοριτσια!!!!!!!:shock:

ευχαριστω για τις ευχες για τον αποστολακο μου!!!

σε δυο μηνες περιπου εχει τα γενεθλια του και απορω ποτε περασαν οι μηνες.

ποτε τον πηραμε σπιτι απο τη θερμοκοιτιδα,που σας ελεγα,ποτε περασαν οι κολικοι και ποτε τον βαφτισαμε!!!

ειλικρινα λες και με μια ανασα περασαν ολοι αυτοι οι μηνες!

ας μη βιαζομαι ομως εχουμε ακομα 2 μηνες,απο τωρα συγκινουμαι:)

κοριτσια καλη σας νυχτα κ ονειρα γλυκα,παω να ξαποστασω ειμαι πτωμα...

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Πώς είστε σήμερα;

Λέτα περαστικά κοριτσάκι!Είσαι καλύτερα; Με γεια και το μαγιό σου. Όσο για το σώμα σου μη στεναχωριέσαι κι εμένα η κοιλίτσα μου είναι λίγο μεγαλύτερη από παλιά αλλά ολόλκηρα παιδιά βγάλαμε....;)

tinaki, καλή συνέχεια στις ετοιμασίες σου, σίγουρα θα βρεις φόρεμα, άντε με το καλό κι εσείς!

Μαριλίνα κι εμείς με το θηλασμό μια απ'τα ίδια. Και την ημέρα αν δεν είναι στο καρότσι βόλτα πάλι στήθος θέλει για να κοιμηθεί.

Για τη γαμοβάφτιση όπως είπε και η Λέτα μέχρι 100? είναι καλά νομίζω.

Carrie, περαστικά στα παιδάκια σου! Να γίνουν γρήγορα καλά! Δυστυχώς τα έχει αυτά ο παιδικός.

Λινεαλ, προσπάθησε να μη δίνεις και πολλή σημασία σε ό,τι σου λένε στη δουλειά. Κάνε τη δουλειά σου κανονικά όπως εσύ μπορείς και αγνοήσέ τους όσο μπορείς. Δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για τέτοια πράγματα.

Κι εμέις κάναμε βολτούλες το Σαββατοκύριακο, κούνιες, καφεδάκι, ωραία περάσαμε! Έφιαξε κι ο καιρός και είναι πολύ ωραία! :)

Φιλάκια πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Kalimera koritsia!! Exo poli kairo na mpo kai na pou ta katafera! Xarika poli me ta nea sas pou diavasa kai elpizo na kanonisoume kai kamia voltoula kai oles mazi na gnoristoume kiolas! O mikros Giannakis mou einai 11 minon kai einai sxedon etoimos na perpatisei..........aman kai pote leo na perpatisei! Na kano mia erotisei vre paidia, edosa sto Giannaki giaourti kai mou to ekane emeto ( to advance to paidiko) , kai ithela na rotiso eseis poio tous dinete kai an eixate tetoiou eidous provlimata!

Filia se oles kai sta zouzounia sas!!! aaaa kai oses vaftisate tora na sas zizoun kai na einai panta xaroumena kai gera!

6GYCp2.png?jbGDPY63

Κορίτσια καλημέρα!

Βαφτιστήκαμε κι εμείς την Κυριακή και έτσι τώρα ακούμε στο όνομα Χρήστος! Ευτυχώς ο καιρός ήταν ΤΕΛΕΙΟΣ, όλα πήγαν καλά, ο Χρηστάκος μου έκλαψε λιγότερο από ότι περίμενα. Όταν πήγαμε στην εκκλησία και είδε τον πολύ κόσμο μαζεύτηκε λίγο και ψιλογκρίνιαξε όπως επίσης και την ώρα που τον κρατούσε ο νονός του στην αρχή του μυστηρίου. Όταν τον γδύσαμε και έμεινε εντελώς τσίτσιδος ήταν μέσα στην καλή χαρά αλλά όταν ξεκίνησε το λάδωμα βάλαμε τα κλάματα και τα σταμάτησε όταν τον πήρα για να τον ντύσω. Ευτυχώς ο παππάς ήταν πολύ καλός και δεν τον πίεσε να τον βουτήξει στην κολυμπήθρα αλλά τον έβρεξε με το νερό. Ήταν όμως ένας κούκλος ο γιόκας μου ακόμη και κλαμένος!! ( Τα γνωστά για της κουκουβάγιας το παιδί........)!

Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ιδέες περί δώρου κουμπάρου τελικά πρότεινα στους νονούς να τους πάρω την καφετιέρα Nespreso που κάνει καπουτσίνο και φρέντο και τους άρεσε η ιδέα οπότε και έκλεισε και αυτό το ζήτημα!

tinaki κι εγώ τα έχω τα κιλάκια μου και βρήκα φόρεμα πάρα πολύ εύκολα οπότε μην αγχώνεσαι θα βρείς σίγουρα φόρεμα!

leta800 όπως πολύ σωστά σκέφτηκες μέσα από τα σώματα μας βγήκαν ολόκληροι παίδαροι οπότε όποιες ατέλειες υπάρχουν είναι απλώς λεπτομέρειες μπροστά στα παιδάκια μας!

Μαριλίνα κι εγώ νομίζω πως 100 ευρώ και για τα δύο δώρα είναι μία χαρά

Korina o δικός μου τρώει κανονικό γιαούρτι με λίγο μέλι και τα πάμε μία χαρά. Ο παιδίατρος με απέτρεψε να του δίνω αυτά τα παιδικά γιαούρτια γιατί όπως μου είπε και το έχω δει κι εγώ επάνω δεν γράφουν γιαούρτι αλλά επιδόρπιο γιαουρτιού, δηλάδή υποκατάστατο ουσιαστικά γιαουρτιού.

Κορίτσια αυτά τα νέα μας για την ώρα, πάω να δουλέψω και λίγο!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...