Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα φιλενάδες .Τι κάνετε;

Να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα και με οτ καλό και τα υπόλοιπα μπεμπάκια!

Εμείς βαφτίζουμε τον μπέμπη στις 22/05.Βέβαια ενώ τα είχαμε κλείσει όλα τελευταία στιγμή μας τηλεφωνούν και μας λένε ότι κάποια πράγματα δεν υπάρχουν οπότε ακόμη είμαστε στο τρέξιμο. Πάντως έχουμε κλείσει τα γλύκα. Για τους μεγάλους θα έχουμε εκλεράκια με γαλάζιο γλάσο και για τους μικρούς τα μπισκότα σε ξυλάκια που σας είχα πει και την άλλη φορά. Είναι μεγάλα σοκολατένια μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας και στην μια πλευρά θα έχουν γλάσο και σμάρτις. Θα είναι μέσα σε ζελατίνη δεμένη με γαλάζια κορδελίτσα. Μοιάζουν σαν μεγάλα γλυφιτζούρια αλλά είναι μπισκότα. Τα παραγγείλαμε από ένα ζαχαροπλαστείο στο Ναύπλιο. Τα είχα δει στο ίντερνετ και τους τα περιέγραψα και τα φτιάξανε.

Τζασμίνι περαστικά σας κούκλα μου και με το καλό να βαφτίσεις και εσύ τα αγγελούδια σου. σε καταλαβαίνω όταν λες ότι τώρα προσέχεις τρία μωρά!!! Πόσες φορές το έχω σκεφτεί αυτό( για την ακρίβεια κάθε φορά που ο αντρούλης μου είναι άρρωστος, ακόμη και ένα απλό συναχάκι να έχει!!!). Άντρες!!! Γενναίοι σου λένε!!! Ναι ,καλά!!!:P

Φιλιά πολλά σε όλες σας και τα ξαναλέμε σύντομα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας πάλι κοριτσάκια,

Με πήρε πριν τηλέφωνο η μαμά μου και μου είπε ότι τους άνοιξαν το σπίτι. Έχουν πάρει μόνο τα κοσμήματα της μαμάς μου, τίποτε άλλο γιατί βιάζονταν. Ακριβώς κάτω από το σπίτι είναι το εργαστήριο του πατέρα μου και ήταν εκεί αλλά δεν τους είδε. Οι γονείς μου έχουν και ένα σκυλί και το είχαν ταϊσει κι αυτό το χαζό είχε πάει μαζί τους...το βρήκε ο αδερφός μου στο δρόμο... Τώρα περιμένουν τη σήμανση.

Αυτά κοριτσάκια, έπαθα σοκ όταν το έμαθα και μπήκα να το μοιραστώ μαζί σας.

Φιλάκια!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!

Titoula πω πω!! Από τους χειρότερους εφιάλτες μου! Τι να πω! Ελπίζω να βρουν κάποια άκρη οι γονείς σου...

Ναι μειωμένο δουλεύω, πάλι καλά!

Jasmini ελπίζω να είναι καλύτερα όλα τα "μωρά" σου!! χιχι!

Barbie καταρχήν σε ευχαριστώ! Να πάτε κάπου να ξεσκάσετε, είναι απαραίτητο!! Η ζωη είναι μία και είναι κρίμα να ζούμε συνέχεια μέσα στο άγχος και την στεναχώρια!

Carrie σε ευχαριστώ κι εσένα για την καλή αρχή!

Μαριλίνα χαίρομαι που περάσατε τόσο καλά!! Ερώτηση: Τελικά θα κάνετε γαμο-βάφτιση ή σκέτο βάφτιση??? Και ποια ημερομηνία τελικά?

Αγγελική με γεια τα παπουτσια και η τσάντα!! Είδες τελικά που βρήκες?? Σήμερα μου πήρε κι εμένα μία τσάντα για το καλοκαίρι η πεθερά μου και πολύ χάρηκα! Είναι μία μεγαλούτσικη, με λεπτές ριγούλες μαύρο-ασημί και μπεζ λεπτομέρειες και ένα μπεζ φιόγκο!! Είναι πολύ χαριτωμένη!!

Ελεάννα τα γλυκά σου μου ακούγονται απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Με το καλό η βάφτισή σας!!

Κορίτσια την Κυριακή για κάποιες από εμάς είναι η πρώτη γιορτή μας ως μαμάδες!!!!! Δεν είναι πολύ συγκινητικό????

Καλημέρα και Χρόνια μας Πολλάαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά και στις μανούλες μας με το γνωστό τους: "Θα γίνεις μάνα και θα καταλάβεις!!"

Κατάλαβα μανούλα μου... Σ'ευχαριστώ!

Φιλάκια!!

Μανούλες μου γλυκές!!

Χρόνια μας πολλά!! Πως περάσατε τη σημερινή μέρα;;

Για να ακούσω εντυπώσεις - συγκινήσεις από τις πρωτομανούλες!!!

Αχ, τα θυμάμαι κι αυτά!! Ήταν πρωτόγνωρο και πολύ συγκινητική η πρώτη γιορτή!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες!! Χρόνια πολλά σε όλες!!!! Πως περάσατε;;;; Εμείς όμορφα.. πήγαμε στο Γκάζι σε μια έκθεση, φάγαμε οικογενειακά το μεσημέρι...χαλαρά πράγματα! Τις ευχές τις πήρα από τον αντρούλη μου φέτος, ελπίζω από του χρόνου να μπορεί να μου τις δώσει η μπουμπού!!! Πάντως μου έχει αρχίσει κάτι αγκαλιές που με κάνουν να λιώωωωνωωωω.... Ααααχχχχ χαζομαμα!!!

Κορίτσια μου δεν τα διάβασα τα νέα σας μπήκα για τα χρόνια πολλά..... εις αυριο τα νεότερα.... φιλάκια!!! και του χρόνου!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

κοριτσια τι μου κανετε;

εμεις σημερα ειχαμε τη βαφτιση,καλα δε το συζητω μεγαλη ταλαιπωρια.

απορω πως κανουν γαμο και βαφτιση μαζι.

τεσπα.

ξυπνησα απο τις 7.30 και δε κοιμηθηκα καθολου.

ο μικρος μες στην υπερενταση απο το πρωι κι αυτος.

οταν ομως πηγαμε στην εκκλησια και ο παπας εψαλε οπως κανουν στην αρχη της βαφτισης,ο μικρος στα κεφια,τραγουδουσε,επαιζε γενικα ηταν απολαυση.

οταν ομως τον πηγαμε στα ενδοτερα,και ειδικα στη κολυμπηθρα,τοτε ξεκινησε το κλαμα.

οπως τον κατεβαζε στο νερο,ο μικρος αντι να εχει τα ποδια προς τα κατω,τα σηκωσε σε οριζοντια θεση και λιγο ακουμπησε η φωτια των κεριων στα δαχτυλακια του.

καλα τι κλαμα εριξε.

ο νεοκωρος φωναξε του παπα να προσεχει μη το καψει,εγω μονο μεσα στη κολυμπηθρα που δε μπηκα,και ο παπας με λεει,""ενταξει ειναι"

εριξε τοσο κλαμα,δε μπορουσαμε να τον ντυσουμε και ουτε πανα να τον βαλουμε.

μου εκανε και το δωρο για τη γιορτη της μητερας,με κατουρησε το υπεροχο κοραλοκοκκινο φορεμα:))

τελος παντων δε ξετρελαθηκα και στο δευτερο σιγουρα θα το βαφτισω 1,5 χρονων και θα τα κανω το απογευμα.

τελος.

μαλωσαμε με τον αντρα μου γιατι ηθελα να τον κανουμε μπανιο και αυτος επεμενε να κρατησουμε το 3ημερο,οπως επισης εγω δε θελω να τον κοινωνησω 3 κυριακες οπως ειπε ο παπας αλλα ο αντρας μου επιμενει να το κανουμε.

μη με παρεξηγειτε κοριτσια,

αλλα δεν ειμαι και υποδειγμα θρησκευομενης,δηλαδη να σας πω την αληθεια ειμαι αθρησκη εντελως,αλλα τι να κανω που εχω εναν αντρα εντελως θεοφοβουμενο-καλα δε τον λες και καλογερο,αλλα τεσπα.

ειμαι πτωμα και θα γραψω λεπτομερειες αλλη φορα,φιλακια!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου....

Είμαι ένα πτώμα.... Πονάνε τρέλα τα πόδια μου... Παει και αυτο παντρεψα την κολλητη μου στο βόλο σήμερα και εκει γιόρτασα( λέμε τώρα) τη γιορτή σαν μητέρα..... Ήταν δύσκολη μεραωσημερα... Απο τις 6 είμασταν όρθιοι....

Lineal να σας ζήσει... Δεν μας είπες πως το είπες;;; Πρέπει να ταλαιπωρήθηκε το καημενο ε;;; Πήγαμε μετα για φαγητο οικογενειακής η όχι...

Το σκ που θα μας έρθει δεν μπορω να πάω πουθενά... Θέλω να ξεκουραστω και έπιτελους να χορτασω και το παιδι...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κορίτσια καλημέρα!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες για χθες!

titoula τι να πω, τα πράγματα έχουν αγριέψει πολύ και ευτυχώς που δεν ήταν στο σπίτι οι δικοί σου να γινόταν τίποτα χειρότερο!

tinaki με γεια την καινούρια τσάντα!!

lineal να σου ζήσει ο γιόκας σου! Λίγο πολύ αυτά συμβαίνουν στις βαφτίσεις! Όταν περάσει λίγο ο καιρός και θα τα θυμάστε θα γελάτε.

leta800 πάντα άξια κορίτσι μου!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες! Καλή εβδομάδα!

Χρόνια μας πολλά για χθες!

Όμορφα περάσαμε εμείς. Πήγαμε το πρωί για καφέ και μετά σε ένα ανθοπωλείο να πάρουμε λουλούδια στις μανούλες μας και ο άντρας μου έβαλε τη μικρη και διάλεξε μια ανθοδέσμη για μένα. ;) Έτσι πήρα κι εγώ το πρώτο μου δωράκι για τη γιορτή της μητέρας! :)

Τινάκι, με 'γεια την τσαντούλα!

Ελεάννα, πολύ όμορφα θα είναι τα γλυκάκια! Με το καλό η βάφτισή σας!

Λίνεαλ, κρίμα που ταλαιπωρήθηκε τόσο ο μικρούλης σου. :-( Κι η δικιά μου είχε κλάψει πάρα πολύ! Κι εμάς η νονά την έκανε αμέσως μπάνιο και δεν την κοινωνήσαμε.

ααααα χρόνια πολλά και στο μικρούλη! 10 μηνών κι αυτός!

Λέτα, πάντα άξια!!! Καλή ξεκούραση λοιπόν τώρα!

Φιλάκια!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Γεια σας κοριτσακια μου....

Είμαι ένα πτώμα.... Πονάνε τρέλα τα πόδια μου... Παει και αυτο παντρεψα την κολλητη μου στο βόλο σήμερα και εκει γιόρτασα( λέμε τώρα) τη γιορτή σαν μητέρα..... Ήταν δύσκολη μεραωσημερα... Απο τις 6 είμασταν όρθιοι....

Lineal να σας ζήσει... Δεν μας είπες πως το είπες;;; Πρέπει να ταλαιπωρήθηκε το καημενο ε;;; Πήγαμε μετα για φαγητο οικογενειακής η όχι...

Το σκ που θα μας έρθει δεν μπορω να πάω πουθενά... Θέλω να ξεκουραστω και έπιτελους να χορτασω και το παιδι...

leta πανταξια!!!

τον μικρο τον ειπαμε Αποστολο του πεθερου μου και γιορταζει στις 30 ιουνιου και στις 9 ιουλιου εχουμε τα γενεθλια δηλ η γιορτη με τα γενεθλια εχουν διαφορα 9 μερες!!!

μετα για φαγητο πηγαμε οικογενειες μονο ημασταν γυρω στα 15 ατομα...

καλα ηταν αν και εγω δε πεινουσα και δεν εφαγα.ο μικρος ευτυχως κοιμηθηκε,και εριξε πολυ υπνο λεμε:)

επιτελους τελος ησυχασαμε.τωρα περιμενουμε τις φωτογραφιες να δουμε τα βασανισμενα μας προσωπα:))

χαχαχ

σημερα γιναμε 10 μηνων,κοριτσια 2 μηνες εμειναν για τα γενεθλια καλα απιστευτο με φαινεται ε!!!

σημερα εβρεχε το πρωι και λεγαμε ευτυχως χθες μας εκανε καλο καιρο ευτυχως οχι οπως σημερα!

καληνυχτα κοριτσακια και πολλα φιλια:-P

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Κορίτσια καλημέρα!!

Καταρχήν barbie27 χρόνια πολλά για την επέτειό σας, να είστε πάντα αγαπημένοι και να χαίρεστε την οικογένειά σας!

lineal να σου ζήσει λοιπόν ο Αποστολάκος, έχει και το όνομα του μπαμπά μου!!!

Εμείς κορίτσια μπήκαμε στην τελική ευθεία, την Παρασκευή παραλαμβάνουμε μπουμπουνιέρες και την Κυριακή θα μας φέρουν τα γλυκά στην εκκλησία από το ζαχαροπλαστείο.

Αυτά για την ώρα, πάω να δουλέψω!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

Τι κάνετε;;

Λέτα μου,

πάντα άξια!!! Προβλέπω να έχεις ένα μεγάλο κενό...

Λινεάλ,

να σας ζήσει ο Αποστολάκος, να τον χαίρεστε!!!

Αγγελική,

άντε, πλησιάζει η σειρά σας!!! Με το καλό!!!

Εμείς στη γιορτή της μητέρας πήγαμε βόλτα στον Εθνικό Κήπο, περάσαμε αρκετά καλά!! Τώρα προσπαθώ, ως συνήθως, να συμμαζέψω το σπίτι και αποφάσισα να παραδώσω όπλα και να πάρω πάλι γυναίκα. Ίσως όχι κάθε εβδομάδα, μία φορά στις 15, μία φορά το μήνα, θα δω... πάντως δεν αντέχω άλλο, ο άντρας μου είναι χειρότερος από τα παιδιά, και σκέφτομαι από τη μία ότι πλησιάζει και ο καιρός που θα πάω στη δουλειά, από την άλλη ότι χάνω πολύ ποιοτικό χρόνο από τα παιδάκια μου έτσι...

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...