Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Με το καλό και τα υπόλοιπα ψώνια Αγγελική.

Barbie, κι εμένα γλύφει τα πάντα ;).

Σου έυχομαι να πουληθεί σύντομα να ηρεμήσεις κι εσύ!

Μαίρη, να σου ζήσει!

Με το καλό να βαφτιστούν και τα υπόλοιπα μπεμπάκια!

Εχθές δεν έφαγε τίποτα. Μόνο 3 κουταλιές όλη μέρα. Ήθελε μόνο να θηλάζει. Μάλλον από τα δοντάκια της πρέπει να είναι. Ευτυχώς σήμερα έφαγε όλο το φαγάκι της. Αύριο έχουμε και παιδίατρο.

Φιλάκια πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

titoula μου μην ανυσηχείς τα δοντάκια τα κάνουν αυτά! Αλλά όπως είδες όταν πεινάνε τελικά τρώνε!

Εμείς θα πάμε στον παιδίατρο απόψε οπότε θα σας πω νέα αύριο για τον μπεμπάκο μου.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Τι κάνετε? Εμεις πολύ καλά!!!! Βαφτιστήκαμε!!!!!!!! Ήταν όλα τέλεια δεν κλάψαμε καθόλου!!!! Μόνο όταν μπήκε λάδι στα μάτια μας και μετά συνεχίσαμε τα γέλια!!!!!

Ποιηματάκι στο προσκλητήριο έβαλα τελικά αυτό που μου είχαν και μένα οι δικοί μου!

Απο δόντια έχουμε βγάλει 4 αλλά έχουμε αρκετή γκρίνια τις τελευταίες μέρες!

Σχετικά με το πρόβλημα υγείας που μου παρουσιάστηκε δεν έφταιγε ο γυναικολόγος μου αλλά οι ορμόνες της εγκυμοσύνης είχαν κάποια σκαμπανεβάσματα και έκανα κάποια αιματώματα. Εμείς δεν ξέραμε τι ήταν αυτά και νομίζαμε ότι κάπου θα χτύπησα χωρίς να το καταλάβω. Πήγαμε στο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί αντί να με εξετάσουν θεώρησαν ότι με χτυπάει ο άντρας μου και με έδιωξαν, αφού μου έδωσαν και κάτι χάπια μην τυχόν και έχω θρόμβωση χωρίς να το ψάξουν και μου αραίωσαν τελείως το αίμα με αποτέλεσμα να φτάσω 13 αιματοκρίτη. Ευτηχώς τώρα όλα καλά!

Μπάινω κάθε μέρα και σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω!

Φιλάκια σε όλες σας και στα μωράκια!!!!

να σε ζησει να σε ζησει!!!

καλα δε καταλαβα τι επαθες δηλαδη;

και οι γιατροι θεωτησαν οτι σε χτυπαει και δε σε ρωτησαν να σε προστατεψουν;

αντε ερχεται και η σειρα μας,αυτη τη κυριακη.τρεχουμε και μεις.

φιλιοπι ελεγες τρεχεις σα το βεγγο,αυτος σημερα σταματησε :'(

καλα τι κλαμα εριξα,θυμηθηκα και το παππου μου που πεθανε πριν 3 χρονια,στις 6 μαιου,δηλ περιπου τετοια εποχη και να σου τα δακρυα...

αυριο στη κηδεια καλα θα πλανταξω δε το συζηταω...

ουφ...

λοιπον τη πρωτομαγια ειχε χαλια καιρο,πηγαμε στο λιθοτοπο στη λιμνη κερκινη,φαγαμε -εγω κι ο αντρας μου ψαρακι -ηταν και η αδελφη μου και ο κουνιαδος της με την οικογενεια του.

φαγαμε και βουβαλι,διαφορα.

καλα πολυ νοστιμο το βουβαλι πρωτη φορα εφαγα.

το καημενο...:))

τη κυριακη λοιπον βαφτιζουμε και ανυπομονω να τελειωνουμε να ησυχασουμε επιτελους.

επισης ελπιζω να εχει καλο καιρο οχι οπως τη πρωτομαγια...

καλο βραδυ κοριτσια θα τα πουμε!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέραααα!

Καλοφώτιστα να είναι τα μπεμπάκια που βαφτίστηκαν και με το καλό στα υπόλοιπα!!!!

Lineal με το καλό η βάφτισή σας!!! Μπήκα στο meteo, συννεφιά γράφει θα έχει την Κυριακή στις Σέρρες, αλλά με ζεστούλα!

Carrie πως τα πήγε ο μικρός με τον παιδικό σταθμό?

Titoula τι τύχη να πάρεις και την ισόχρονη!!! Τέλεια!! Άρχισε να περπατάει η μικρή σου ε?? Τι ωραία!

Barbie άντε να πουληθεί το σπίτι να ησυχάσεις βρε παιδάκι μου!!! Πωπω τι ωραία που περπατησε κι εσένα η μικρή σου!!

Αγγελική με γεια τα ρουχαλάκια!!! άντε πλησιάζει και η δική σας βάφτιση!!

Filiopi πόσο σε καταλαβαίνω! Από τοτε που γύρισα κι εγώ από την Αθήνα είμαι σε μια τρέλα!! Μία το ένα μία το άλλο τρεχω όλη μέρα! Τι εγινε με την μικρή σου? Επανήλθε στο θέμα του ύπνου?

Μαιρούλα γερό και καλότυχο να είναι ο Στεφανάκος σου! Πολύ συγκινητικό που έβαλες το ποιηματάκι που σου είχαν βάλει οι γονείς σου! Καλά έκανες!

Οτι και να πω για αυτούς τους γιατρούς θα είναι λίγο....

Εμείς κοριτσάκια μου καλά.. Γύρισα στην δουλεία την Δευτέρα, επίσημα πια και δεν μπορώ να πω οτι τρέχει η χαρά από τα μπατζάκια μου! Τουλάχιστον σκέφτομαι ότι στις εποχές που ζούμε, ευτυχώς που έχω ακόμα την δουλειά μου!! Μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά θα συνηθίσω...

Φιλάκια μανούλες!

Καλησπέρα κορίτσια!

linael με το καλό η βάφτιση του μπόμπιρά σου. Μην ανησυχείς ολά καλά θα είναι με τον καιρό.

tinaki εξακολουθώ να μην έχω βρει παπούτσια για το φόρεμα έτσι όπως τα θέλω κι αρχίζω να ανησυχώ!!!! Θα κατέβω αύριο το απόγευμα στην Ερμού στο κέντρο της Αθήνας όπου ευλπιστώ πως θα βρω αυτό που θέλω!

Κατά τα άλλα χθες πήγαμε στον παιδίατρο που ο μικρούλης μου έκανε το εμβόλιο του πνευμονιόκοκου και ήταν η πρώτη φορά που έκλαψε αρκετά. Μάλλον έχει αρχίσει να μπαίνει στο νόημα για το τι γίνεται κάθε φορά στον παιδίατρο γιατί μόλις τον ξάπλωσα και άρχισα να τον γδύνω για να τον εξετάσει ο γιατρός, ενώ όλες τις αλλές φορές είναι μες στην καλή χαρά, χθες άρχισε να κλαψουρίζει και όσο προχωρούσε η εξέταση τόσο πιο πολύ έκλεγε με αποκορύφωμα την στιγμή του εμβολίου!

Ψηλώσαμε 2 πόντους και φτάσαμε αισίως τους 73 ενώ χάσαμε 120 γραμμάρια γιατί τώρα που ξεκίνησε να μπουσουλάει, να σκαρφαλώνει και να προσπαθεί να περπατήσει κουράζεται περισσότερο και καίει θερμίδες!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου...

και το ονομα του μικρου Θ Ω Μ Α Σ....το βαφτισαμε το αγορακι μου την κυριακη..ολα πηγαν πολυ καλα....εννοειται οτι εκλαψε και εννοειται οτι εβαλε αντισταση στην κολουμβηθρα και ο παππας δεν σταματησε να γελαει.....μετα ο μικρος μου ηταν κομματια...βεβαια δεν κοιμηθηκε αλλα δεν γκρινιαζε κιολας...χθες ηρθε και η νονα μας και τον λουσαμε...

το πιο δυσκολο κομματι απο ολα ηταν το ανοιγμα των δωρων.....παιδευτηκα μεχρι να ξεχωρισω ποια θα κρατησω και ποια θα αλλαξω....τωρα ομως πρεπει να παω να αλλαξω αυτα που πρεπει....

πωπω ποσο μεγαλωσαν τα μικρα μας σε 2 μηνες θα εχουν γενεθλια....

εμεις εχουμε 6 δοντια προς το παρον.....

mairi καλοφωτισμενο και το δικο σου και ελπιζω να ειναι ολα περαστικα...

lineal με το καλο την κυριακη η βαφτιση......που θα την κανετε??μεσα στις σερρες????τις εχω μαθει καλα τωρα χιχιχιχιχι...

την κυριακη γινομαι και κουμπαρα στο βολο και δεν εχω προλαβει να ξεκουραστω ελπιζω το μεθεπομενο σκ..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Βροχερή η μέρα σήμερα αλλά για την ώρα δεν με ενοχλεί μια και δουλεύω οπότε δεν χρειάζεται να κυκλοφορήσω έξω! Το απόγευμα να δω τι θα κάνω που θέλω να βγω για ψώνια.

leta800 να σου ζήσει ο Θωμάκος σου, να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς! Όσο για τα δώρα την επόμενη της δικής μας βάπτισης έχω ζητήσει άδεια ακριβώς για να τρέξω για τις αλλαγές!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κι από μένα κοριτσάκια!

Λινεαλ, με το καλό η βάφτιση την Κυριακή! ;) Νομίζω θα σας κάνει καλό καιρό.

tinaki, υπομονή με τη δουλειά, δυστυχώς πρέπει και να δουλεύουμε :(. Μειωμένο έχεις τώρα;

Αγγελική, μεγάλωσε κι ο μικρούλης σου! Μπράβο! Φοβούνται τα καημένα στο γιατρό :-(

Λέτα, να σας ζήσει ο Θωμάς! Εγώ άλλαξα μόνο ένα δώρο από τη βάφτιση :). Θα γίνεις κα κουμπάρα, ωραία θα είναι ;) Με το καλό!

Λοιπόν, εχθές πήγαμε κι εμείς στο γιατρό. 72 πόντους, 8500 κιλά. Μας είπε να ξεκινήσουμε αυγό και ψάρι αυτό το μήνα. Κάναμε και εμβόλιο, κλάψαμε πολύ αλλά ευτυχώς μόνο την ώρα που την ξάπλωσε και όταν της έκανε το εμβόλιο. Επίσης ρωτήσαμε το γιατρό και για παπουτσάκια τώρα που περπατάει και πήγαμε μετά και πήραμε. :)

Αυτά τα νέα μας. Σας αφήνω να κάνω καμιά δουλειά.

Φιλάκια!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

titoula καλημέρα!

Εμάς ο παιδίατρος μας ξεκίνησε γιαούρτι από σήμερα αλλά αυγό θα δώσουμε μετά τον χρόνο γιατί μπορεί να προκληθεί κάποια αλλεργία οπότε και δεν θέλει να του χορηγήσουμε κορτιζόνη ( αν χρειαστεί ) πριν χρονίσει.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Mairi και Leta να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα παιδάκια σας και να τα καμαρώσετε όπως ποθείτε!!!

Lineal με το καλό και η δική σας βάφτιση!!

Εγώ έχω άρρωστο τον μικρούλη μου με βήχα και λίγο πυρετό. Ευτυχώς έχει τα κέφια του με λίγη μόνο γκρινίτσα. Είναι άρρωστος και ο άντρας μου κι έτσι έχω τρία μωρά να νταντέψω :) :)

Η δική μας βάφτιση είναι στις 19 Ιουνίου αλλά περιμένω απάντηση από κάποιους αν θα μπούνε νονοί για να ξεκινήσουμε σιγά σιγά να ψάχνουμε τα βαφτιστικά.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια μου! Βλέπω αρχίζουν να πυκνώνουν οι βαφτίσεις μας!

Λέτα και Μαίρη να χαίρεστε τα νεοφώτιστα μωράκια!

Λινεαλ με το καλό η δική σας βάφτιση, ελπίζω να σας κάνει καλό καιρό την Κυριακή! Τζασμινι, περαστικά στο μπουμπουκάκι, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί!

Τινάκι καλή αρχή με τη δουλειά!

Μπάρμπι, ελπίζω να πουλήσετε το σπίτι γρήγορα, για να μην ταλαιπωρείσαι για πολύ ακόμη. Και μεις σκεφτόμαστε να πουλήσουμε το δικό μας γιατί έχουμε λίγο στενευτεί, μένουμε σε τριάρι και τα παιχνίδια του μεγάλου κοντεύουν να μας πετάξουν έξω από το σπίτι χιχιχι! Στον παιδικό δείχνει να τα πηγαίνει μια χαρά, δεν βάζει τα κλάματα, όμως ξέρω ότι είναι πολύ περήφανος για να κλαίει και τα κρατάει όλα μέσα του. Το είπα στις δασκάλες αυτό να το ξέρουν. Η μικρή μας έχει γίνει ζωηρή πολύ, δεν περπατάει μόνη της ακόμη αλλά στέκεται μόνη της και όταν το κάνει χαίρεται και γελάει! Και μεις ξυπνάμε το βράδυ συχνά, αλλά επειδή μου το έκανε πάντα, πια το έχω συνηθίσει.

Καληνύχτα κορίτσια μου!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλησπέρα!!!

Γυρίσαμε την Τρίτη από τις διακοπές μας!! Πήγαμε για 2 βράδια στο Μέτσοβο και εάν δεν μου χάλαγε το δεύτερο βράδυ ο σύζυξ θα έλεγα ότι πέρασα τέλεια!!

Το Μέτσοβο το λάτρεψα, τα μικρά πέρασαν αρκετά καλά, η μικρή δεν μας ταλαιπώρησε, γενικά πολύ καλά!! Τώρα τα κεφάλια μέσα!!

Α, επίσης, στο χωριό η μπέμπα μας μπουσούλισε κανονικά. Τώρα με κυνηγάει σε όλο το σπίτι και κάποιες φορές την ψάχνω. Φυσικά, πηγαίνει στα καλώδια, στην τουαλέτα και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε!!

Λέτα και Μαίρη να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα μωράκια σας!!

Μαίρη, πως τον βγάλατε; Τι πέρασες κορίτσι μου... είναι κι αυτοί οι γιατροί κάποιες φορές... *&^&*(&

Λινεάλ,

πλησιάζει η μέρα και για σας!!! Με το καλό!!

Τζασμίνι,

περαστικά σας!!!

Μπάρμπι, άντε, να τελειώνετε με αυτό το θέμα!!

Κάρυ,

τι να πω. Κι εμάς τα παιχνίδια μας έχουν πάρει όλο το χώρο, αλλά μετακόμιση δεν παίζει!!

Εμείς πήραμε σήμερα τα προσκλητήρια. Εντάξει, είχαμε κάτι θεματάκια. Π.χ. μας είπε τη Μ. Τετάρτη ότι τα τυπώνει και προχθές μας είπε ότι... έπρεπε να διαλέξουμε στήσιμο και γραμματοσειρά... :shock::shock: Αλλά τέλος καλό όλα καλά!!

Να ρωτήσω και κάτι τις δευτερομανούλες:

Τι κάνετε με τα παιχνίδια του πρωτότοκου;; Εννοώ ότι έχουν μικρά κομματάκια κλπ. Προσέχω, φυσικά, τη μπέμπα, αλλά σίγουρα πιάνει πολλά περισσότερα τέτοιου είδους παιχνίδια από όσα έπιανε ο μικρός μου που, φυσικά... δεν υπήρχανε!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα!!!! Τι κάνετε κοριτσάκια;

Αγγελική, εμάς γιαούρτι μας είχε πει οτί μπορεί να τρώει από 8 μηνών. Για το αυγό μου είπε μια βδομάδα μόνο τον κρόκο και μετά το ασπράδι, να είναι φρέσκο φυσικά και βρασμένο 4 λεπτά. Έχω καταλάβει ότι ο κάθε γιατρός λέει άλλα...

Jasmini, περαστικά σας!

Carrie, ελπίζω να του αρέσει του μικρού στον παιδικό. Σε λίγο θα περπατήσει κι η μικρούλα σου! :)

Μαριλίνα, μπράβο που μπουσούλησε η μικρούλα σου!!!

Φιλιά πολλά!!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Kαλημερα κοριτσια μου!!

Αντε με το καλο και οι υπολοιπες βαφτισεις!!

Αχ κοριτσια απο το στομα σας και στου θεου το αυτι...

και εγω θελω να βρω δουλεια σιγα σιγα αλλα περιμενω να παω κοντα στη μαμα μου για να κραταει την μικρη...

εχει ζωιρεψει πολυ ρε κοριτσι αδεν ηταν ετσι,δεν θελει να καθεται στο καροτσι θελει να περπαταει και οταν ειναι να κοιμηθει μας ακουει ολοι η πολυκατοικια

τι να πω ...

Μαριλινα ωραιο το μετσοβο πολυ γραφικο χαιρομαι που περασατε ομορφα!!!

Καρυ και εγω ελπιζω ακομα.....

Τιτουλα μια χαρα η μπεμπουλα,εγω αυγο της δινω μονο τον κροκο με λιγο τυρακι

που μου ειπε η παιδιατρος και ψαρι μετα τον ενδεκατο θα αρχισουμε...

Λετα παντα αξια και καλοφωτιστος ο μικρουλης Θωμας!!

Τινακι καλη αρχη κοπελα μου,ακριβως να φυγει να ησυχασω λιγο!!

Λινεαλ με το καλο και εσυ,θα εχει καλο καιρο σιγουρα!

Εμεις την Τριτη εχουμε επετειο γαμου και λεμε να κανουμε κατι μεσα στο σ\κ

για να αφησουμε την Μαρια στη μαμα μου,καλα οχι κατι ιδιαιτερο για κανενα ταβερνακι με μουσικουλα λεω να παμε θα δειξει...

Καλη σας μερα!!!Φιλια

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Hello girls!!!!!

Είμαι χαρούμενη γιατί χθες το απόγευμα βρήκα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παπούτσια και τσάντα για το φόρεμα που θα φορέσω στην βάφτιση:D:D:D:D

Το μόνο που έχει μείνει είναι παπούτσια της Κωνσταντίνας μου αλλά δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο οπότε θα βρω ( ελπίζω:!: ).

Jasmini ελπίζω τα μωρά σου (!) να είναι καλύτερα και να μην σε ταλαιπωρούν άλλο.

Carrie όταν τα παιδιά περνάνε καλά στον σταθμό δεν έχουν λόγο να παραπονιούνται. Ειδικά αν είχαν μάθει να είναι κοινωνικά και να συναναστρέφονται με κόσμο από μωρά τότε όλα είναι καλά. Διάβασα χθες σε μία έρευνα πως τα παιδιά που παιρνούν την μέρα τους μόνο με τους γονείς τους προσαρμόζονται πιο δύσκολα στον σταθμό από ότι αυτά που στο μεγάλωμά τους εμλέκονται και οι παππούδες ή άλλα άτομα που τα φυλάνε τις ώρες που απουσιάζουν οι γονείς από το σπίτι. Και αν κρίνω από την κόρη μου μάλλον έχουν δίκιο.

Μαριλίνα όσον αφορά τα παιχνίδια της Κωνσταντίνας πήραμε δύο μεγάλα κουτιά αποθήκευσης και βάλαμε μέσα όλα της τα παιχνίδια που περιέχουν μικρά εξαρτήματα και επειδή είχαμε χώρο τα βάλαμε μέσα στην ντουλάπα της και όποτε χρειάζεται κάτι ανοίγει το κουτί και το παίρνει.

titoula έχεις δίκιο. Κάθε γιατρός ακολουθεί την δική του γραμμή.

Αυτά προς το παρόν κορίτσια. Σας αφήνω να δουλέψω λιγάκι!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...