Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!

Ένα γρήγορο γεια και από μένα μιας και βρήκα ίντερνετ για λίγο!!

Ήμαστε ακόμα στο χωριό και θα πάμε Μέτσοβο μάλλον το Σάββατο. Από Τρίτη στην Αθήνα.

Στο χωριό τελικά μαζευτήκανε σχεδόν όλα τα ξαδελφάκια!! το λιγότερο που ήμασταν σπίτι μέχρι χθες ήτανε 14 άτομα. Βολευτήκαμε, όμως. Τα πιτσιρίκια ξετρελάθηκαν. Από χθες, όμως, ήμαστε μόνοι μας...

Ελεάννα,

για πες που τα βρήκες τα γλυκάκια!!

Λινεάλ,

θέλουν ξύλο οι γείτονές σου... όσο για τον σύζυγο... τι να πω... κι αυτός το ίδιο...

Κοριτσάρες μου, χρηστός ανέστη σε όλους σας και στα μωράκια μας!! πολλά φιλάκια και το πιθανότερο θα ξαναμπώ στην Αθήνα πάλι...

Χάρηκα που διάβασα όλα τα ωραία νέα σας!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριλίνα Χρόνια Πολλά και σε σένα!

Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασαν από το Μέτσοβο η αδερφή του άντρα μου και είχε ακόμη χιόνια και κρύο! Οπότε φροντίστε να πάρετε κανένα λίγο χοντρουλούτσικο ρούχο γιατί εκεί πάνω δύσκολα λιώνουν τα χιόνια!

Είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε τέλεια!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Γεια σας και πάλι κορίτσια :-)

Ναι τινάκι πήγαμε Ερμιόνη για το κάψιμο του Ιούδα κ μας άρεσε πολύ. Κ η Ερμιόνη μου άρεσε περισσότερο από το Πόρτο χέλι. Παραδόξως τα παιδιά δεν τρόμαξαν καθόλου από τα βαρελότα κ μάλιστα η Νάνσυ έχει εκστασιαστεί κ μας ζητάει συνέχεια να της λέμε την ιστορία με τον Ιούδα κ τον λόγο που τον καίμε!!! Κρίμα που δεν είχαμε μιλήσει πιο πριν για να κανονίσουμε να συναντηθούμε κιόλας.

Αγγελική νομίζω ότι τώρα που μπουσουλάμε τα πράγματα είναι λίγο πιο χαλαρά!! Αποφεύγουμε την συνεχή αγκαλιά τουλάχιστον...

Μαριλίνα τί καλά που είστε ακόμη εκτός. Καλά να περνάτε.

Πολλά φιλιά

letaki με το καλο να γινει η βαφτιση.εμεις στις 8 μαιου εχουμε τη βαφτιση και οπου να ναι κοντευει!!!

εχω παρει ενα φορεμα κοκκινοκοραλι στραπλες-το στραπλες ειναι μπλε ιριδιζον-και κατι παπουτσια μπλε πωπω ειμαι πολυ χαρουμενη που ψωνισα!!!

πασχα καναμε στο χωριο μου ημασταν λιγοι αυτοι τη φορα,αλλα ειχαμε το μπεμπη που επιανε για πολλους.

στην αυλη πηραμε και τη περπατουρα και δωστου τερμα τα γκαζια.

ειδε λιγο φυση το παιδι,οχι οτι στη σερρες δε βλεπει αλλα τα ειδε απο πολυ κοντα.

την επομενη πηγαμε στο χωριο του αντρα μου και επισκεφθηκαμε και το σοι του για χρονια πολλα.

πολυ κουραση βρε κοριτσια,χαιρομαι που τελειωσε το πασχα να ησυχασω,μονο η βαφτιση εμεινε αλλα ενταξει μια μερα ειναι ,οποτε οκ.

στη δουλεια ολα καλα,παω,ερχομαι,ο μικρος οταν γυριζω τσιριζει για αγκαλια!!!

κοριτσια εχει αρχισει να πιανεται και να σηκωνεται πρωτα στα γονατα και μετα στα ποδια.

πως χαιρεται!!!

περπατουρα δε θελει να μπαινει και κλαιει οταν του βαζω τα παπουτσακια της περπατουρας,οποτε τη κοψαμε τι να κανουμε.

μου φαινεται θα περπατησει νωρις ο μπαγασας.

ολη μερα στο σπιτι δε καθεται να παιξει ησυχα ησυχα,τρεχει απο δω κι απο κει μπουσουλωντας και παει εκει που δε πρεπει:στα καλωδια,στο επιπλο της τηλεορασης που ειναι τζαμενιο,στο τραπεζακι του σαλονιου επισης τζαμενιο-πρεπει να αλλαξω επιπλα...

και εγω απο πισω του μη χτυπησει.

και ολο αγκαλια θελει.

στο παρκο δε θελει να καθεται εκτος αν τον βαλω ορθιο να κρατιεται απο τη κορυφη.

πωπω με εχει κουρασει και ο μπαμπας του επισης καθε φορα που γυριζω σπιτι ειναι κομματια.

ευτυχως κοιμαται το βραδυ γρηγορα και ξεκουραζομαστε λιγακι.

αυτα κοριτσια.

τα πηρα μονοτερμα ε;;;

ααα οσες γιορταζαν ή γιορταζε καποιος δικος τους,χρονια πολλα και να ειστε παντα γερες και δυνατες και αυτοι που αγαπατε επισης.

πολλα φιλακια κοριτσακια:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Lineal άντε με το καλό η βάπτιση του μικρούλη σου! Εμείς βαπτίζουμε τον δικό μας στις 15/5. Σήμερα το απόγευμα θα πάω για ρούχα δικά μου και της κόρης μου. Χθες έκλεισα και τα γλυκά οπότε ελπίζω σήμερα να τελειώσω!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

Rulia όντως κρίμα που ήρθες ως εδώ και δεν τα είπαμε.. Και να φανταστείς, ότι φέτος δεν ρίξανε όσα βεγγαλικά ρίχνουν κάθε χρόνο στο κάψιμο του Ιούδα! Ευτυχώς που δεν τρόμαξαν τα κοριτσάκια σου!

Αγγελική ελαφριά ρούχα να πάρεις, σε τρεις βδομάδες θέλω να πιστεύω οτι θα έχει φτιάξει για τα καλά ο καιρός!

Μαριλίνα καλά να περάσετε και στο Μέτσοβο!!! Περιμένουμε νεα σου!!

Λετάκι με το καλό η βάφτιση!!!!!!!!!

Lineal μου φαίνεται θα τους εντυπωσιάσεις όλους με την παρουσία σου στην βάφτιση!!!! Θέλω πολύ να δω φωτογραφίες μετά!!! Στην αρχή ήθελα κι εγώ να βρω ένα ροδί φόρεμα, αλλά τώρα προσανατολίζομαι σε κάτι τιρκουάζ...

Εγώ δεν έχω νεα κοριτσάκια μου, ησυχία, αλλά καλό είναι και αυτό!

Φιλάκιααα

γεια σας κοριτσακια....

τρεχω τρεχω.....πλησιαζει η βαφτιση και επικρατει πανικος....χθες πηρα τα βαφτιστικα του και τις μπομπονιερες και σημερα πηρα τα παπουτσια μου....

αυριο θα παω να παρω τα μπαλονακια του και στις 4 εχω ραντεβου για μανικιουρ πεντικιουρ.....εν τω μεταξυ ο μικρος αρχισε να μην κοιμαται καλα τα βραδια...ξυπναει καθε μια ωρα και κλαιει....εχω γινει κομματια λεμε....

lineal και ο δικος μου δεν θελει το παρκο μονο για να στεκεται ορθιος....θελει συνεχεια καποιος να ασχολειται μαζι του....εχει γινει απαιτητικο παιδακι...

πωπω ειμαι πολυ κουρασμενη...ελπιζω να μην τα φτυσω μεχρι την κυριακη....

φιλακια και καλο βραδυ...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου! Χρόνια πολλά, να χαίρεστε τις οικογένειές σας! Λέτα, πρέπει να βαφτιστήκατε σήμερα! Να ζήσει ο γιός πάντα γερός και δυνατός! Ελπίζω να μην κλάψατε πολύ!

Εμείς περάσαμε οικογενειακά στο χωριό και τώρα τα κεφάλια μέσα. Από αύριο αρχίζει ο μικρός παιδικό σταθμό, ελπίζω να του αρέσει! Καληνύχτα και καλό μήνα/εβδομάδα σε όλες!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλημέρα κοριτσάκια!

Χρόνια Πολλά! Χριστός Ανέστη!

Έχω πολύ καιρό να μπω και μου λείψατε.

Λέτακι βαφτιστήκατε ε; Να σας ζήσει! Πάντα γερός κι ευτυχισμένος!

Λινεαλ, με το καλό να βαφτιστείτε κι εσεις!

Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ και να είμαστε όλη μέρα από πίσω τους. Κι η δικιά μου έχει αδυναμία στα καλώδια...

Πάσχα κάναμε στο χωριό και περάσαμε πολύ ωραία! Γυρίσαμε Πέμπτη πρωί αλλά δεν είχα προλάβει να μπω.

Η μικρή είδε τα ζωάκια και ενθουσιάστηκε. Φώναζε στις πάπιες πα-πα-πα και στα προβατάκια μπε... αααα το Πάσχα έσκασε και το πρώτο μας δοντάκι επιτέλους!!! Τώρα βγαίνει και το διπλανό.

Από την Παρασκευή κάνει και βηματάκια μόνη της! Ξεκίνησε με 3 και εχθές έκανε περίπου 10.

Εδώ Φιλαδέλφεια που μένουμε έιχαμε το πανηγύρι για την Πρωτομαγιά 3 μέρες και κάναμε πολλές βολτες. Η μικρή μόλις έβλεπε άλλο παιδάκι φώναζε απ'τη χαρά της!

αααα ξεχασα να σας πω...ήταν να ξεκινήσω δουλειά από σήμερα αλλά ευτυχώς τη Μ.Τετάρτη με ενημέρωσαν από τη δουλειά μου ότι αλλάζω τμήμα και ο καινούριος προϊστάμενος μου δίνει την ισόχρονη οπότε γυρίζω μάλλον Αύγουστο!

Δεν προλαβαίνω να γράψω άλλα τώρα...μπορεί να ξαναμπω...

Φιλιά πολλά σε όλες!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!!!

Την Παρασκευή το απόγευμα ψωνίσαμε τα φορέματά μας εγώ και η Κωνσταντινούλα μου και έτσι τώρα μου έμειναν μόνο τα παπούτσια και η τσάντα. Την επόμενη Παρασκευή θα παραλάβω τις μπουμπουνιέρες και το επόμενο Σάββατο έχω μανικιούρ - πεντικιούρ οπότε και το θέμα βάπτιση κλείνει ( ελπίζω.....)

titoula μια χαρά σου έκατσε η ισόχρονη, θα περάσεις χαλαρά και το καλοκαίρι σου και θα πας εντελώς ανανεωμένη στην δουλειά σου!

leta800 αν κατάλαβα καλά βαπτίζεστε αυτή την Κυριακή οπότε με το καλό και κράτα γερά.....

Κορίτσια αυτά για την ώρα. Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

και εγω χαθηκα αλλα συνεχεια ειμαι στην τσιτα με το σπιτι ολο

ερχονται και το βλεπουν και

καταλαβαινετε....

Να μας ζησουν τα μωρακια που βαφτιστηκαν και αυτα που θα

βαφτιστουν καλοφωτιστα να ειναι!!!!!!!!!!!!!

Η Μαρια μου περπαταει και γινεται χαμος στο σπιτι ολο απο

πισω της ειμαι δεν μπορω να κανω ρουπι φευγει με φορα και περναει απο επιπλο σε επιπλο

χτυπησαμε κανα δυο φορες

ε τι να κανω δεν μπορω να εξαφανισω ολα

ασε που γλυφει τα παντα πλακακια,παραθυρα,σιτες ολα σας λεω

ολα αυτα απο μενα περιμενω παλι κοσμο και μπηκα στα

κλεφτα αντε να πουληθει να ησυχασουμε

φιλακια πολλα

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Γεια σας κοριτσακια μου! Χριστος ανέστη!!! Χρόνια πολλά σε όλες με υγεία, να χαιρόμαστε τς οικογένειες μας!!! Καλή φώτιση στα μωράκια που θα βαπτιστούν και να είναι καλότυχα και καλοφωτισμένα αυτά που βαπτιστήκαν! Να τα χαίρεστε κορίτσια! Εμείς γυρίσαμε την Τετάρτη και από τότε τρέχω Βέγγος style!!! Η μπέμπα τίποτα από άποψη κίνησης.. το πάμε λάου λάου... έβγαλε όμως κι άλλο δόντι... σύνολο 5!!!! Κοριτσάκια σας αφήνς πάω για νάνι γιατί την έχει πιάσει και ξυπνάει ανα 2ωρο το βράδυ! Φιλάκια πολλά!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μπήκα να σας πω ένα γειά και μετά να ξεκινήσω την δουλειά. Ο μπεμπάκος μου δεν ξέρω τι έχει πάθει αλλά κάθε πρωί τις 2 τελευταίες εβδομάδες ξυπνάει στις 6.15. Μάλλον κυνηγός θα γίνει, τι να πω!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τι κάνετε? Εμεις πολύ καλά!!!! Βαφτιστήκαμε!!!!!!!! Ήταν όλα τέλεια δεν κλάψαμε καθόλου!!!! Μόνο όταν μπήκε λάδι στα μάτια μας και μετά συνεχίσαμε τα γέλια!!!!!

Ποιηματάκι στο προσκλητήριο έβαλα τελικά αυτό που μου είχαν και μένα οι δικοί μου!

Απο δόντια έχουμε βγάλει 4 αλλά έχουμε αρκετή γκρίνια τις τελευταίες μέρες!

Σχετικά με το πρόβλημα υγείας που μου παρουσιάστηκε δεν έφταιγε ο γυναικολόγος μου αλλά οι ορμόνες της εγκυμοσύνης είχαν κάποια σκαμπανεβάσματα και έκανα κάποια αιματώματα. Εμείς δεν ξέραμε τι ήταν αυτά και νομίζαμε ότι κάπου θα χτύπησα χωρίς να το καταλάβω. Πήγαμε στο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί αντί να με εξετάσουν θεώρησαν ότι με χτυπάει ο άντρας μου και με έδιωξαν, αφού μου έδωσαν και κάτι χάπια μην τυχόν και έχω θρόμβωση χωρίς να το ψάξουν και μου αραίωσαν τελείως το αίμα με αποτέλεσμα να φτάσω 13 αιματοκρίτη. Ευτηχώς τώρα όλα καλά!

Μπάινω κάθε μέρα και σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω!

Φιλάκια σε όλες σας και στα μωράκια!!!!

iWgPp3.png

Γειά σας και πάλι κορίτσια,

σήμερα έχει ζέστη ή μου φαίνεται? Εδώ στο γραφείο πάντως ώρες - ώρες φουντώνω!

mairi1985 να σου ζήσει το νεοφώτιστο μπεμπάκι σου. Να το δεις να μεγαλώνει γερό και δυνατό! Όσο για την περιπέτεια που είχες με την υγεία σου τέλος καλό όλα καλά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...