Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια,τι μου κανετε;

εγω απο που να αρχισω.

αρχιζω με το οτι ο μικρος εχει μυξουλες.

ναι ναι...δυστυχως νομιζω συναχωθηκε,πως να μη συναχωθει με τετοιο κρυο;

φανταστειτε στα βουνα εριξε χιονι και μεις εδω κινεζοι,με κλειστα καλοριφερ και καθολου θερμανση.

τα νευρα μου...αλλα ας μην επαναλαμβανομαι.

επισης την ωρα που κοιμηθηκε ακουγα και κατι σα γρρ γρρ οταν ανασαινε αλλα δε ξερω αν ηταν ροχαλητο ή απο τη γριπη που ε ε ερχεται!

σημερα το πρωι ο αντρας μου,οπως καθε πρωι,ξυπνησε να παει στη δουλεια και ετοιμαζε καφε.εγω ειχα μολις ταισει το μωρο γαλα και το ξαναβαλα για υπνο-τελευταια μου ξυπναει νωρις-μιλαμε για 6.30 με 7 παρα το πρωι.

και εκει που παω να απλωθω στο κρεβατι ακουω κραααααακ

γυαλια να σπανε.

ειχε ριξει ο συζυγος τη ζαχαρη η οποια ηταν σε γυαλινο δοχειο και τα γυαλια μαζι με τη ζαχαρη σκορπισμενα στο πατωμα.

επαθα σοκ.

ποιος θα τα μαζευε;εγω

ποιος εφταιγε;εγω παλι γιατι δε προνοησα και αντι να βαλω μπροστα το βαζο με τη ζαχαρη το εβαλα πισω απο το βαζο με το καφε.

ναι φυσικα,αυτο εφταιγε,και οχι τα τρυπια χερια του συζυγου αντε μη πω τπτ...

εφυγε ο κυριος και γω αρχισα να μαζευω γυαλια,ζαχαρη με τη σκουπα-οχι την ηλεκτρικη και να τιναζω χαλια και κουβερτες που εχω απλωμενα στο πατωμα να καθεται ο μικρος.

αχ το τι γυαλακι μαζεψα δε λεγεται,ξεπατωθηκα πρωινιατικα.

πηρα και κεινο το ματσουκι δε-ξερω-πως-το-λενε και τιναζα χαλια.

μια που περνουσε εκεινη την ωρα με κοιταξε παραξενα.

θα με περασε για τρελη-με-τη-καθαριοτητα γιατι δεν εξηγειται να τιναζει χαλια καποιος 7 το πρωι.

αφου τελειωσα πηγα κοιμηθηκα.

οταν ξυπνησε ο μικρος ηθελε φρουτοκρεμα.

πηρα τα φρουτα τα εβαλα στο δοχειο και τα μπλεντεριασα με κεινο το ματσουκι το μακρυ σα μπλεντερ δε-θυμαμαι-πως-το-λενε

(σας εχω κατατοπισει δε μπορειτε να πειτε)

αυτος αρχισε να κλαιει και αγχωθηκα η αληθεια ειναι.

και καθως τραβαω το ματσουκομπλεντερ δε ξερω πως μου πηρε τον αριστερο αντιχειρα.

με εκοψε κομματι κοντα στο νυχι,αλλα ευτυχως δε βγηκε,αλλιως δε ξερω τι επρεπε να κανω.

πηγα εβαλα μπεταντιν αφου σταματησα το αιμα και εβαλα χανσαπλαστ.

το αλλαξα 2 φορες.

τωρα ομως που το εβγαλα ξανα ανησυχω μπας και δεν ειναι ενταξει.

σε μια μερια που κοπηκε φαινεται αρκετα μπορδοροδοκοκκινο.

ουφ δε ξερω αν πρεπει να παω σε γιατρο...

αυτα κοριτσια.

κατα ταλλα η μερα πηγε καλα-εδω γελαμε.

καλο πασχα σε οσες δε ξαναδω εδω μεσα και καλη ανασταση.

εγω θα ξαναμπω.

απο αυριο θα καθομαι μεχρι τη δευτερα και πολυ χαιρομαι γιατι μια κουραση την εχω

καληνυχτα κοριτσια και φιλια στα μπεμπακια σας

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Βλέπω όλες λίγο πολύ κάνουμε τις ετοιμασίες μας για το Πάσχα. Άντε κορίτσια να κάνει και καλό καιρό να περάσουμε όλες καλά με τα ζουζούνια μας!

Ο μικρούλης μου σήμερα είναι καλύτερα, απύρετος από χθες το απόγευμα και με λιγότερες μυξούλες. Εγώ από την άλλη σήμερα ξύπνησα και με ενοχλούσε ο λαιμός μου και πριν από λίγο έχω αρχίσει να φτερνίζομαι κιόλας! Ελπίζω να μην κρεβατωθώ πασχαλιάτικα.

Lineal και ο δικός μου ο άντρας κάνει κάτι τέτοια ώρες-ώρες αλλά έχω αποφασίσει να μην του δίνω σημασία και να μην χαλάω την ζαχαρένια μου. Όσο για τον γιόκα σου δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό, ίσως και να είναι από τα δοντάκια του.

Λοιπόν κορίτσια δεν ξέρω αν θα καταφέρω να μπω ξανά αυτές τις μέρες, σας εύχομαι λοιπόν Καλό Πάσχα, να περάσετε όσο πιο καλά μπορείται με τα ζουζούνια σας και όσες φύγετε με το καλό να γυρίσετε και να μας πείτε τα νέα σας!

Φιλιά!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Γεια σας κοριτσάκια! :cool:

Δεν έχω προλάβει να σας πολυδιαβάσω και δε νομίζω να προλάβω κι εγώ να ξαναμπω πριν το Πάσχα.

Μπήκα μόνο να σας ευχηθώ.

Περαστικά σε όσα μωράκια είναι αρρωστούλικα!

Καλή Ανάσταση! Καλό Πάσχα! Να περάσουμε όλες καλά με τις οικογένειές μας!

Πολλά φιλιά σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπάκια! ;)

487Yp3.png

cYn6p3.png

καλημερα κοριτσακια....

σημερα προσπαθω να κανω οσες δουλειες του σπιτιου μου εχουν μειενει....αργοτερα θα παμε στο σουπερ......

χθες το βραδυ ο μικρος απο τις 9.30 που τον εβαλαν για υπνο εκλαιγε ασταματητα και με αναφιλιτα....πραγματικα τρομαξα....δεν μπορουσα να τον συνεφερω ουτε στην αγκαλια μου δεν κοιμοταν...στο τελος κοιμηθηκε στο κρεβατι μας και τον πηγα στο δικο του.....δεν ξερω τι επαθε....εδειχνε να ποναει αλλα ουτε πυρετο ουτε τιποτα...απο το πολυ κλαμα εκανε εμετο ο καημενος...το βραδυ κοιμηθηκε μια χαρα δεν ξυπνησε καθολου....μαλλον τον ενοχλουσαν τα δοντακια τοσο πολυ ομως δεν ξερω.....

εμεις πασχα θα κανουμε εδω με τους δικους μου.......επιτελους ξεκουραση....για την βαφτιση ολα ειναι ετοιμα πηρα και μπαλονακια για τα παιδακια για να παιζουνε...εκλεισα και τον στολισμο στο τραπεζι που θα μπουν οι μπομπονιερες.....

Οταν τον σαραντησαμε μας ρωτησε ο πατερ αν εχουμε αποφασισει το ονομα και ειχαμε πει να δωσουμε το ονμα της πεθερας μου μιας και του πεθερου μου το ειχε δωσει ο αδελφος του αντρα μου για να μην γιορταζουμε 3 Αντωνηδες...

βεβαια ο πεθερος μου ειχε πει καποια στιγμη να βγαλουμε και τον δικο μας Αντωνη αλλα του ειπε ο αντρας μου τι να εχουμε 3 Αντωνηδες δεν θα ξερουμε ποιον να πρωτογιορτασουμε...

Ετσι στην ευχη του σαραντησμου ειπαμε της πεθερας μου και τον φωναζαμε κιολας...

Με τον θανατο του πεθερου μου μου λεει ο αντρας μου σε πειραζει να τον βγαλουμε Αντωνη που το ηθελε ο πατερας μου? οχι βεβαια του λεω το ειπαμε στην πεθερα μου και συμφωνησε και εκεινη μας ειπε οτι το ειχε ψιλοκαημο ο πεθερος μου που δεν τον βγαλαμε...

Μου ειπε ομως μια γνωστη οτι απαγορευεται να το αλλαξω...Πηρα λοιπον τηλεφωνο στην εκκλησια και το ειπα και μου λεει ο πατερ δεν γινετε ειναι αμαρτια με τον θεο δεν παιζουμε δεν μπορω να παρω την αμαρτια επανω κλπ..

Αρχικα αρχισα να γελαω και μετά του λεω αν εχετε εσεις προβλημα την παιρνω εγω την αμαρτια και θα εξηγησω εγω στον θεο και τον Αγιο Γεωργιο τι συνεβει και ελπιζω να με συγχωρεσουν αν δεν προτιμω να τα εχω καλα με την οικογενεια μου και την συνηδησή μου...

Με εστειλε στον προιστάμενο του να του το πω και αν παρει αυτος την αμαρτια πανω εχει καλως...

Πηγαμε μαζι με τον αντρα μου του ειπαμε τα γεγονοτα και αφου μας ειπε οτι καλα κανουμε και τιμουμε την μνημη του πεθερου μου πηρε ενα μπλανκο και εσβησε τη σημειωση που ειχε βαλει ο πατερ διπλα στην ημερομηνια για το ονομα!!! Αλακαμε και ημερομηνια για Σεπτεβμρη να εχουμε ηρεμησει λιγο και ολα καλα!!!

Αυτο που καταλαβα παντως ειναι οτι στην εποχη μας οι αμαρτιες σβηνονται και με μπλανκο!!!!

ασπασια συλληπητηρια για τον πεθερο σου...καλα θα κανετε και θα δωσετε το ονομα του....αυτο για την αμαρτια πρωτη φορα το ακουω.....

ευχαριστω για τις ευχες σας για το αμαξι.

καλα ο αντρας μου εχει ξετρελλαθει μιλαμε...

αλλα νεα,η δουλεια καλουτσικα παει,εδω εχει μιλαμε ψοφοκρυο και μας εχουν κλεισει τα καλοριφερ,αφου πληρωσαμε 180 ευρω κοινοχρηστα.

οταν ζητησα εξηγησεις στον διαχειριστη,οτι δε μας ειδοποιησε και οτι εμεις παγωσαμε και εχουμε μωρο παιδι και δεν εχουμε τζακι και ερ κοντισιον οπως αυτος να ζεσταθουμε,αρχισε να τα μασαει.

εντω μεταξυ η οικοδομη μας ειναι 4 οροφη με 2 διαμερισματα ο οροφος.

οποτε λιγα τα ατομα.

οικογενειες με παιδια ειμαστε εμεις και η οικογενειας του διαχειριστη,οι αλλοι ειτε ειναι ζευγαρια χωρις παιδια,ή εργενηδες.

μας ειπε οτι ειδοποιησε τον γιατρο.

αυτος εν τω μεταξυ μονος του μενει ,δηλ τι να τον πειραξει,εχει παιδι να ζεστανει;

οποτε μαζευτηκαν παρα πολλα και δε ξερω τι περιμενουμε να μαζεψουμε τα μπογαλακια μας να παμε αλλου.

ο μικρος μπουσουλαει τοσο γρηγορα,δε τον προλαβαινω,τωρα πιανεται απο οπου μπορει και προσπαθει να σηκωθει στα ποδια του.

καλα αμα περπατησει και απο τωρα θα με στειλει τη δολια μανα.

εχουμε κλεισει τα παντα για τη βαφτιση,εκτος φωτογραφο.

μες στη βδομαδα θα ψωνισω για πασχα,βαφτισια κλπ.

πρεπει να κανω επιτελους το μαλλι κατι,και γενικα ενα ρεκτιφιε ολικο.

κοριτσια καλη σας νυχτα,σας φιλω και να προσεχετε εεεεεε...

αντε με τρομαξατα νυχτιατικα:P

αμαν βρε κοριτσι...δεν καταλαβαινουν οτι εχετε μωρο???ψαχνετε να μετακομισετε????που μενετε στις σερρες???Στο κεντρο???

Κορίτσια καλημέρα,

έχω έρθει στην δουλειά σχεδόν άϋπνη μιας και ο μικρός μου είναι από χτες λιγο αδιάθετος. Έχει μπόλικες μυξούλες, τις οποίες δεν μας αφήνει με τίποτα να του τις καθαρίσουμε, και μου κάνει σχεδόν συνέχεια δέκατα. Στις 5 το πρωί ανέβασε και ένα 38,6 αλλά με λίγο DEPON του έπεσε. Είναι όμως αρκετά ανήσυχος και έχουμε κοιμηθεί ελάχιστα την νύχτα. Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να σταματήσει να παιδεύται ο μουργάκος μου!

Κατά τα άλλα κοριτσάκια μου όσες φύγεται σας εύχομαι να περάσετε τέλεια και να μας πείτε τα νέα σας όταν επιστρέψετε. Εμεις θα μείνουμε εδώ μιας και ο μικρόυλης μας δεν είναι για πολλές βαβούρες ακόμη.

περαστικα στο μικρουλη...ελπιζω να ειναι καλυτερα...

Καλημέρα μανουλίτες!!! Τι κάνετε; Καλή μεγάλη εβδομάδα, με το καλό να μας βρει η ανάσταση όλους πάνω απ' όλα υγιείς!!! Μπήκα κι εγώ πρωι πρωι γιατί μετά έχω να μαζέψω τα μπογαλάκια μας αφού τελικά θα πάμε για πάσχα πάνω! Το απόγευμα θα πάμε πάλι στο μαιευτήριο να δούμε τη μπουμπού! Καλά είναι μια γλύκα, είχα ξεχάσει πόσο μικρούλια είναι τα νεογέννητα!!! Αφήστε τώρα όλοι οι συγγενείς μας πιέζουν για 2ο και πιο πολύ ο πεθερός μου!!! Μην μείνει το ακίνητο χωρίς εγκυμονούσα!!!

Τα γλυκάκια δεν με βγάλανε χρυσοχέρα... τα κουλούρια οκ αλλά τα τσουρέκια γίναν σαν ψωμάκια δεν κάναν κλωστές! Κουράστηκα και είπα στον μπατζανάκη (!) μου να με βοηθήσει και μου τα έκανε Ωραία!!! Τεσπα θα τα φάμε δεν θα πάνε χαμένα!!!

Ασπασία τα συλληπητήρια μου! Να ζήσετε να τον θυμάστε! Πο πο μπέρδεμα με το όνομα! Πάλι καλά που υπάρχουν και μπλάνκο να σβήσουν καμμια αμαρτία!!! Έλεος!!!!

να σας ζησει η μπουμπου....και αντε βουρ στο δευτερο..χιχιχιχιχ

οσο για τα γλυκακια η προσπαθεια μετραει...

κοριτσια αληθεια...ποτε θα βαλετε εμπρος για δευτερο η τριτο μωρακι??????

καλο πασχα και καλη ανασταση να εχετε...να περασετε τελεια....και καλη ξεκουραση....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

κοριτσια εγραψα και χθες ολοκληρο κατεβατο,ομως κλασικα δε προλαβα να το ποστσρω και μου το σβησε.

καλη ανασταση και χρονια πολλα!!!

πριν λιγο εψησα κατι μπισκοτα οδοντοφυιαςγια τον μικρο που τη βρηκα στο www.sintagespareas.gr

οποια θελει να τις στειλω τη συνταγη

δε τα δοκιμασα ακομα θα σας πω τι πως θα τα βρει ο μικρος.

κατα ταλλα σπιτι θα τη βγαλουμε ανασταση θα κανουμε εδω με τη τηλεοραση.

ο μικρος σημερα κοιμαται απο τις 8 περιπου,κουραστηκε πολυ γιατι απο χθες ολο βολτες ειμαστε:)

κοριτσια σας φιλω και θα τα πουμε αναλυτικα απο βδομαδα ελπιζω

φιλακια καλα να περασετε

λετακι περαστικα στο μπεμπακι,ελπιζω να μην ειναι τπτ ε;

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Μανουλίτσες μου χρόνια πολλά!!!!!!!! Χριστός Ανέστη!!!!!!!! Υγεία και χαρά για τις οικογένειές μας!!!!

Ελπίζω να περάσατε όλοι πολύ όμορφα!!!!

Σας φιλώ!!!

Καλησπέρα κορίτσια! Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!

Επιτέλους πρόλαβα να μπω και να διαβάσω τα νέα σας.

Ασπασία συλληπητήρια για τον πεθερό σου. Καλά κάνατε με το όνομα.

Μπάρμπι και Jasmini και μόνο που σκέφτομαι αυτά που είδατε ανατριχιάζω. Εύχομαι σε όλες μας να μην δούμε ( ή ξαναδούμε ) τέτοιες καταστάσεις.

Λίνεαλ πραγματικά και εγώ αν σε έβλεπα 7 το πρωί να τινάζεις χαλιά θα παραξενευόμουν. Αν ήξερα όμως ότι έχεις μικρό παιδί θα σε καταλάβαινα απολύτως!!!

Όσον αφορά τη βάφτιση τα προσκλητήρια τα τελείωσα, μένει μόνο να τους κρεμάσω τα ταμπελάκια με τα ονόματα. Ακόμη δεν έχουμε κλείσει ούτε μπομπονιέρες, ούτε γλυκά. Λέμε να πάμε με το καλό αυτή τη βδομάδα. Θα δούμε. Για γλυκά λέμε να καταλήξουμε σε μπισκότα σε ξυλάκια, με σμάρτις κολλημέναμε γλάσο στη μια μεριά. Θα είναι μέσα σε διάφανο σακουλάκι δεμένο με χρωματιστή κορδελίτσα. Πώς σας φαίνεται; Έχετε δει σε άλλη βάφτιση; Εγώ τα είδα στο ίντερνετ και μου άρεσαν πολύ.

Αυτά προς το παρόν. Φιλιά πολλά σε όλες τις μαμάδες και στα μωράκια σας!!!! και του χρόνου με υγεία!!!!:P:p

γεια σας κοριτσακια μου

τι κανετε???χριστος ανεστη....χρονια πολλα.....πως περασετε???εμεις παρα πολυ ωραια....ηταν 4 μερες ξεκουρασης....απολαυσα και τον αντρα μου και το παιδακι μου.....μου λειψανε τοσο πολυ....και απο αυριο ξανα δουλεια...ξανα στους ιδιους ρυθμους....μου ελειψε τοσο οι αντρες μου.....γεμισα ομως τις μπαταριες....

την κυριακη εχουμε και την βαφτιση.....ειμαστε ετοιμοι πιστευω....πηγα και πηρα και μπαλονακια με το ονομα του μικρου για να δωσω στα μικρα τα παιδακια....

αυτα προς το παρον...σας φιλω να ειστε παντα καλα....

το πασχα αυτο ηταν το ωραιοτερο γιατι ειχα και τον μικρουλη μου....

καληνυχτα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη!!!

Ελπίζω να περάσατε όλες καλά με τα παιδάκια σας!

Από σήμερα τα κεφάλια μέσα για τις περισσότερες από ότι κατάλαβα!

Έμεις κάναμε Ανάσταση στο σπίτι μας μιας και ο μικρούλης μου κοιμάται από τις 9. Ευτυχώς δεν ξύπνησε από τα βεγγαλικά και τα δυναμιτάκια που έπεσαν. Ο καημενούλης βγάζει ταυτόχρονα 2 δοντάκια και παιδεύται πολύ. Δαγκώνει ότι βρει μπροστά του και χτες είχε πάει στο τζάμι τηε μπαλκονόπορτας, είχε σταθεί όρθιος και πολεμούσε να το δαγκώσει κι αυτό! Φυσικά δεν μπορούσε οπότε και τσαντίστηκε κι έβαλε τις φωνές!

Ανήμερα το Πάσχα πήγαμε στον αδελφό μου και ψήσαμε αρνί, φάγαμε και μετά ευτυχώς ο μπεμπάκος μου κοιμήθηκε σερί 2,5 ώρες οπότε κοιμηθήκαμε κι εμείς μαζί του γιατί από το φαγητό είχαμε ναρκωθεί!!

Χτες είχαμε τον κουμπάρο μας που γιόρταζε οπότε ξαναπλακωθήκαμε στο φαγητό το μεσημέρι!

Άντε από σήμερα να μπαίνουμε σε νορμάλ ρυθμούς σιγά-σιγά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!

Παει και το πρώτο Πάσχα των μωρών μας...

Ωραία ήταν!! Εγώ κουράστικα πολύ αυτές τις μέρες, αλλά το ευχαριστήθηκα!!!

Το σπιτι μας ήταν γεμάτο κόσμο συνέχεια, κάτι που μου αρέσει παρα πολύ!! Είχαν έρθει οι δικοί μου (που έμειναν σε μας), κουμπάροι και φίλοι που είναι το χωριό τους εδώ και περάσαμε τέλεια!!! Ο μικρός χόρτασε αγκαλιές, περτάτημα (αφού πάντα υπήρχε κάποιος διαθέσιμος να τον κρατάει) και δώρα!!!

Φέτος σουβλίσαμε με τους νονούς του και την οικογένειά τους και ελπίζω να το ξανακάνουμε γιατί περάσαμε πολύ ωραία!!

Τώρα τα κεφάλια μέσα και από Δευτέρα επιστρέφω επίσημα πια στην δουλειά! Κάποτε θα ερχόταν και αυτή η στιγμή.. Μακάρι να μην χρειαζόταν αλλά ας λέμε και πάλι καλά που έχουμε δουλειά! Θα μου λείψει το αγοράκι μου...

Χθες ανακαλύψαμε (επιτέλους), ότι άρχισε να αχνοφαίνεται το πρώτο του δοντάκι!!

Ελεάννα μου αρέσει πολύ το γλυκό που έχεις σκεφτεί!

Φιλεναδίτσες μου σας φιλώ!

Καληνύχτα!

Καλημέρα κοριτσάκια!!

έχω τόοοοοοοσο καιρό να μπώ κ να διαβάσω νέα σας...Δεν ξέρω τί δεν κάνω σωστά αλλά όλη την ημέρα τρέχω και δεν έχω καθόλου χρόνο!! Μόνο τα σαβ/ριακα χαλαρώνω λίγο διότι δεν δουλεύει ο Στέλιος κ με βοηθάει..

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας επίσης..Κ εμείς είμαστε δόξα τον Θεό καλά. Περάσαμε κ ένα ωραίο Πάσχα, πήγαμε στο Πόρτο χέλι κ από εκεί Σπέτσες κ Ερμιόνη. Το καταευχαριστήθηκαν κ τα παιδιά. Ελπίζω να περάσατε καλά κ εσείς. Δεν ξέρω αν καταφέρω να διαβάσω τα προηγούμενα νέα σας αλλά θα προσπαθώ να μπαίνω καθημερινά από εδώ κ πέρα.

Φιλάκια πολλά

Rulia χαίρομαι που είστε καλά! Σε καταλαβαίνω απόλυτα που δεν προλαβαίνεις! Μαλλον πρέπει να χαλαρώσεις σε κάποια θέματα, όπως τις δουλειές του σπιτιού, για να σου μένει και λίγος χρόνος για τον εαυτό σου!

Περάσαμε κ ένα ωραίο Πάσχα, πήγαμε στο Πόρτο χέλι κ από εκεί Σπέτσες κ Ερμιόνη.
Δηλαδή μπορεί και να συναντηθήκαμε κάπου τυχαία και να μην το ξέρουμε ε?? Μένω στην Ερμιόνη! Το κάψιμο του Ιούδα το είδατε?

Κορίτσια χαίρετε!

Σήμερα έτσι όπως είναι η μέρα βαριέμαι τρομερά! Εχω έρθει στην δουλειά, έκανα κάποια πραγματάκια που έπρεπε να γίνουν και δεν βλέπω την ώρα να σχολάσω!!!!!

Θέλω να πάω να δω τι θα ψωνίσω για την βάφτιση η οποία είναι σε τρεις εβδομάδες κι εγώ δεν έχω δει ΤΙΠΟΤΑ! Με τον καιρό που κάνει δεν ξέρω και τι να πάρω:confused::confused::confused:

Rulia άντε να τα λέμε πιο συχνά και μέσα από το forum και μην ανησυχείς όπως σου είπα κι εγώ πριν ξεκινήσω να δουλεύω δεν είχα χρόνο να μπαίνω στην παρέα μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...