Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!

Καλή Μ. Εβδομάδα!!

Κι όμως, ήμαστε ακόμα εδώ, αν και λέγαμε ότι θα φύγουμε χθες... δεν έδωσαν άδεια στον άντρα μου.

Μπάρμπι,

τι να πω, μην ανησυχείς, όλα ξεχνιούνται. Στην φοιτητική εστία, θυμάμαι, ακούσαμε ένα μπαμ και είδαμε ότι είχε πέσει ένα παιδί από τν ένατο. Δεν το είδαμε από κοντά, αλλά το σοκ ήταν φοβερό...

Περαστικά σου, επίσης...

Τζασμίνι και Λέτα,

πολύ καλή η ιδέα σας... για πείτε λεπτομέρειες πως είναι ή αν έχετε κανένα σάιτ...

Ασπασία μου,

τι να πω, συλληπητήρια... Τι θέμα έχετε με το όνομα του παιδιού;; Αχ, να τελειώσει η βάφτιση να τελειώσουν κι αυτά τα θέματα, που ο άντρας μου καμία φορά ότι θυμάται χαίρεται...

Κοριτσάκια μου, τρέχω πανικόβλητη και δεν θυμάμαι άλλα...

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τρέχετε όλες με τις βαφτίσεις βλέπω! Καλή συνέχεια στις ετοιμασίες σας! Άντε με το καλό να βαφτιστούν και τα δικά σας μωράκια!

Λινεαλ, καλοτάξιδο το αμάξι!:) Και η δικιά μου δεν τον θέλει με τίποτα το γιατρό. Μόλις αρχίσουμε να τη γδύνουμε για να την εξατάσει αρχίζει να κλαίει πάρα πολύ μέχρι να φύγουμε από το ιατρείο. :cry:Αφού προσπαθώ να μιλήσω με το γιατρό και δε μπορώ...

Barbie, φαντάζομαι σοκ που θα πάθατε!:shock: Καλά θα είναι να πάτε κοντά στη μαμά σου. Κι εμείς πέρσι ήρθαμε κοντά στους γονείς μας. Περαστικά και για το πόδι σου!

Λετα, έχεις δοκιμάσει να του βάλεις μέσα στο γιαούρτι φρουτάκια;

Καρυ, με το καλό τα δοντάκια σας! Να δω εμείς πότε θα βγάλουμε....

FilioPi, 9700!!!! :eek: Μεγάλωσε πολύ!!! Ήρθε η ξαδερφούλα σας; Γερή και τυχερή να είναι! Τα τσουρεκάκια ok;

Jasmini, με γεια το κινητό! Όσο για το καρότσι μη στεναχωριέσαι βρε κοριτσάκι δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε για τέτοια πράγματα, θα πάρετε άλλο!

Ασπασία, συλληπητήρια κοπέλα μου. Ελπίζω να το λύσατε το θέμα με το όνομα.

Μαριλίνα, κρίμα που δεν του έδωσαν άδεια, αλλά τελευταία στιγμή του το είπαν κι αυτοι;! Τελικά πότε θα φύγετε;

Σήμερα λέω κι εγώ να κάνω τα τσουρέκια μου. Θα τα κάνω το βράδυ όμως για να τα αφήσω να φουσκώσουν όλη νύχτα. Ξεκίνησα να βράζω και τα αυγά.

Την Παρασκευή πήγα στον ΟΑΕΔ και πήρα βεβαίωση αποδοχών για την εφορία και μετά ήρθα και συνέχισα τη γενική και επιτέλους τέλειωσα!!!

Κλείσαμε και τις κουρτίνες! Μεγάλη Πέμπτη μάλλον θα τις έχουμε!

Για το χαμόγελο του παιδιού το έχω ακούσει κι εγώ. Δε νομίζω να είναι ψέμα.

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω ποιο εμβόλιο κάνατε αυτό το μήνα; Εμείς τελευταία φορά κάναμε το Φεβρουάριο και έχουμε πάλι το Μάϊο.

Εμείς λέμε να φύγουμε Σάββατο πολύ πρωί για να γλιτώσουμε την κίνηση και επιστροφή μάλλον Πέμπτη του Πάσχα. Θα πάμε στο χωριό του άντρα μου (στον Πύργο είναι). Τα πεθερικά μου θα έχουν πάει από Μ.Πέμπτη.

Φιλιά πολλά σε όλες! ;)

487Yp3.png

cYn6p3.png

Κορίτσια καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα!

Barbie27 τι ήταν αυτό που έζησες βρε κορίτσι μου! Ελπίζω να βρείτε σύντομα σπίτι και να τα ξεχάσετε όλα.

Leta800 μια χαρά μου ακούγονται οι σοκολατίτσες και σε καλή τιμή! Άντε με το καλό!

Carrie αυτό με το θέμα της βάπτισης το αντιμετώπισα κι εγώ. Δεν το θεωρώ απαραίτητο να έχει ένα συγκεκριμένο θέμα η βάπτιση. Καταρχήν η νονά του γιού μου δεν μου έχει πει τίποτα για τα βαπτιστικά και τι θα απεικονίζεται στο κουτί ή την λαμπάδα γιατί θέλει να μου κάνει έκπληξη! Εγώ αντίρρηση δεν έχω γιατί εμπιστεύομαι το γούστο της, τα προσκλητήρια μας και οι μπουμπουνιέρες, τα οποία έκλεισα εγώ, δεν έχουν το ίδιο θέμα μεταξύ τους. Πιστεύω πως όλο αυτό είναι μόδα της εποχής γιατί όταν βαφτίσαμε την κόρη μου κάνεις δεν με ρώταγε για το θέμα της βάπτισης.

FilioPi και του χρόνου να ξαναφτιάξεις κουλουράκια και να σε βοηθήσει και η ζουζούνα σου. Εγώ θα βάψω μόνο αυγά. Κουλουράκια και τσουρέκια έφτιαξε η μαμά μου και για εμάς!

Ασπασία συλληπητήρια κορίτσι μου! Ελπίζω να βρείτε άκρη και με το όνομα του παιδιού.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Οταν τον σαραντησαμε μας ρωτησε ο πατερ αν εχουμε αποφασισει το ονομα και ειχαμε πει να δωσουμε το ονμα της πεθερας μου μιας και του πεθερου μου το ειχε δωσει ο αδελφος του αντρα μου για να μην γιορταζουμε 3 Αντωνηδες...

βεβαια ο πεθερος μου ειχε πει καποια στιγμη να βγαλουμε και τον δικο μας Αντωνη αλλα του ειπε ο αντρας μου τι να εχουμε 3 Αντωνηδες δεν θα ξερουμε ποιον να πρωτογιορτασουμε...

Ετσι στην ευχη του σαραντησμου ειπαμε της πεθερας μου και τον φωναζαμε κιολας...

Με τον θανατο του πεθερου μου μου λεει ο αντρας μου σε πειραζει να τον βγαλουμε Αντωνη που το ηθελε ο πατερας μου? οχι βεβαια του λεω το ειπαμε στην πεθερα μου και συμφωνησε και εκεινη μας ειπε οτι το ειχε ψιλοκαημο ο πεθερος μου που δεν τον βγαλαμε...

Μου ειπε ομως μια γνωστη οτι απαγορευεται να το αλλαξω...Πηρα λοιπον τηλεφωνο στην εκκλησια και το ειπα και μου λεει ο πατερ δεν γινετε ειναι αμαρτια με τον θεο δεν παιζουμε δεν μπορω να παρω την αμαρτια επανω κλπ..

Αρχικα αρχισα να γελαω και μετά του λεω αν εχετε εσεις προβλημα την παιρνω εγω την αμαρτια και θα εξηγησω εγω στον θεο και τον Αγιο Γεωργιο τι συνεβει και ελπιζω να με συγχωρεσουν αν δεν προτιμω να τα εχω καλα με την οικογενεια μου και την συνηδησή μου...

Με εστειλε στον προιστάμενο του να του το πω και αν παρει αυτος την αμαρτια πανω εχει καλως...

Πηγαμε μαζι με τον αντρα μου του ειπαμε τα γεγονοτα και αφου μας ειπε οτι καλα κανουμε και τιμουμε την μνημη του πεθερου μου πηρε ενα μπλανκο και εσβησε τη σημειωση που ειχε βαλει ο πατερ διπλα στην ημερομηνια για το ονομα!!! Αλακαμε και ημερομηνια για Σεπτεβμρη να εχουμε ηρεμησει λιγο και ολα καλα!!!

Αυτο που καταλαβα παντως ειναι οτι στην εποχη μας οι αμαρτιες σβηνονται και με μπλανκο!!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Ασπασία η εποχή που δίναμε σημασία στο τι είναι αμαρτία και τι όχι έχει περάσει δυστηχώς ανεπιστρεπτί! Και πρώτοι και καλύτεροι βέβαια οι παπάδες οι οποίοι έχουν κάνει την εκκλησία μαγαζάκια τους, βάζοντας ταρίφες για ότι μυστήριο κι αν τελέσεις. Τέλος πάντων, δεν αποφασίσατε να βαφτίσετε αλλιώς το παιδί επειδή έτσι σας ήρθε. Υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος και είμαι σίγουρη ότι ο Θεός θα καταλάβει!

Πάντως μια και το έφερε η κουβέντα και εμείς μόλις σαράντισε ο μικρός είπαμε του παππά και μας έδωσε την ευχή της ονοματοδοσίας όπως την λένε. Και μας είπε κι εμάς πως πρέπει να είμαστε σίγουροι για το όνομα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Αυτο που καταλαβα παντως ειναι οτι στην εποχη μας οι αμαρτιες σβηνονται και με μπλανκο!!!!

Aπλά θεϊκό... Δε νομίζω να έχει να κάνει με αμαρτίες. Τώρα τα περισσότερα μωράκια ούτε βαφτίζονται, ούτε παίρνουνε ευχή του σαραντισμού... ας όψεται η ονοματοδοσία.

Σιγά μην πειράζει η αλλαγή ονόματος... Και εάν πείραζε, θα μπορούσατε, ίσως, να του δώσετε δύο ονόματα... μισή αμαρτία...

Τι να πω...

Κοριτσάκια μου εσείς οι υπόλοιπες τι κάνετε;;

Εμείς αύριο φεύγουμε για χωριό. Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να μπω, για αυτό σας εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση εάν δεν τα καταφέρω γρήγορα...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!

Το ξερω χαθηκα ααλ με αυτα που συναιβησαν ακομα να συνελθω,

το Σαββατο που μας περασε καθομουν με την Μαρια και τον ανδραμ στο μπαλκονι και ακουμε

ενα μπαμ οχι ρε γ@Μ@Τ@ λεω τι εγινε μας σπασαν το αυτοκινητο και πως κοιταω κατω

επαθα σοκ αρχισα να τσιριζω αυτοκτονησε η απο κατω μας και την ειδα,

το μωρο αρχισε να

κλαιει εγω δεν μπορουσα να συνελθω

με πηρε ο ανδρας μου και πηγαμε στη μαμα μου γιατι εκεινος δουλευε

επεσε απο τον δευτερο εμεις μενουμε τριτο

φανταστητε σοοοοοκ....

δεν μπορω τωρα θελω να φυγω πιο γρηγορα απο εδω

συνεχεια λειπω για αυτο και δεν μπαινω,αχ ρε κοριτσια τι ηταν και αυτο

εν το μεταξι την Δευτερα εκανα μια μικροεπεμβαση στο δαχτυλο του ποδιου και συν τις αλλοις δεν μπορω και να περπατησω....

ολα μαζι!!

Αυτη η γυναικα που επεσε λενε πως μπαινοεβγενε στο ψυχιατριο και τι την αφησανε να βγει αφου ειχε τασεις αυτοκτονιας δεν μπορω να καταλαβω.....

σορυ αν σας ψυχοπλακωσα,

ξυπνησε η μικρη μου παω γιατι μεχρι να φτασω θελω και ωρα

Φιλακια πολλα θα ξαναμπω οταν θα μπορεσω!!!!

καλα επαθα σοκ οταν το διαβασα...τι ηταν παλι αυτο βρε κοπελα μου δηλ αμαν:(:(:(

εισαι καλα τωρα;δε διαβασα τα αλλα σχολια,μολις το διαβασα δεν αντεξα...

πωπω σοκαριστικο

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Barbie για αυτό που συνέβη, σε καταλαβαίνω απόλυτα..... πρόπερσι κατέβαινα κι εγώ τις σκάλες του σπιτιού μου το πρωί και αντίκρισα ... κρεμασμένο τον γείτονα..... σοκκκκ!!!!! Κάναμε πόσες εβδομάδες να κοιμηθούμε, κυρίως ο άντρας μου που τον κατέβασε κιόλας. Μετά φυσικά το ξεπεράσαμε...τι να κάνουμε... Επίσης, περαστικά για το πόδι σου!

καλα πλακα κανεις τωρα...ελεος θεε μου τι ειναι αυτα που περασατε βρε κοριτσια;

λες και σε θριλερ ησασταν.

πωπω το σκεφτομαι και τρομαζω...

πωπωπω

ευτυχως που το ξεπερασατε βρε συ...

1zNmp2.png

ασπασια θα συμφωνησω με τα κοριτσια...

αντε με το καλο να γινει η βαφτιση και ολα καλα να πανε:)

ευχαριστω για τις ευχες σας για το αμαξι.

καλα ο αντρας μου εχει ξετρελλαθει μιλαμε...

αλλα νεα,η δουλεια καλουτσικα παει,εδω εχει μιλαμε ψοφοκρυο και μας εχουν κλεισει τα καλοριφερ,αφου πληρωσαμε 180 ευρω κοινοχρηστα.

οταν ζητησα εξηγησεις στον διαχειριστη,οτι δε μας ειδοποιησε και οτι εμεις παγωσαμε και εχουμε μωρο παιδι και δεν εχουμε τζακι και ερ κοντισιον οπως αυτος να ζεσταθουμε,αρχισε να τα μασαει.

εντω μεταξυ η οικοδομη μας ειναι 4 οροφη με 2 διαμερισματα ο οροφος.

οποτε λιγα τα ατομα.

οικογενειες με παιδια ειμαστε εμεις και η οικογενειας του διαχειριστη,οι αλλοι ειτε ειναι ζευγαρια χωρις παιδια,ή εργενηδες.

μας ειπε οτι ειδοποιησε τον γιατρο.

αυτος εν τω μεταξυ μονος του μενει ,δηλ τι να τον πειραξει,εχει παιδι να ζεστανει;

οποτε μαζευτηκαν παρα πολλα και δε ξερω τι περιμενουμε να μαζεψουμε τα μπογαλακια μας να παμε αλλου.

ο μικρος μπουσουλαει τοσο γρηγορα,δε τον προλαβαινω,τωρα πιανεται απο οπου μπορει και προσπαθει να σηκωθει στα ποδια του.

καλα αμα περπατησει και απο τωρα θα με στειλει τη δολια μανα.

εχουμε κλεισει τα παντα για τη βαφτιση,εκτος φωτογραφο.

μες στη βδομαδα θα ψωνισω για πασχα,βαφτισια κλπ.

πρεπει να κανω επιτελους το μαλλι κατι,και γενικα ενα ρεκτιφιε ολικο.

κοριτσια καλη σας νυχτα,σας φιλω και να προσεχετε εεεεεε...

αντε με τρομαξατα νυχτιατικα:P

1zNmp2.png

Καλησπέρα μανούλες!

Μου λείψατε, αλλά από την μέρα που γύρισα από την Αθήνα όλο τρέχω! Φανταστείτε ότι μόλις τέλειωσα το σίδερο για σήμερα! Έχω άλλα δύο πλυντήρια να βάλω..

Τουλάχιστον σήμερα παρήγγειλα το καινούργιο καθισματάκι αυτοκινήτου του μικρού και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Πόσο δίκιο έχεις...

Συλλυπητήρια για τον πεθερό σου...

Barbie και jasmini μεγάλο σοκ βρε κορίτσια οι καταστάσεις που ζήσατε! Ούτε να το φαντάζομαι δεν θέλω!

Jasmini τι έκανες τελικά με το καρότσι? Με γεια το κινητό!

Carrie η ετοιμασίες για την βάφτιση καλά κρατούν, αλλά έχω πολύ δουλειά μπροστά μου! Εσύ βρήκες τελικά κάτι να σου αρέσει?

Filiopi και μετά λες εμένα χρυσοχέρα!! Μπράβο για τα κουλουράκια σας!!!! Και του χρόνου με το καλό!! Με τα τσουρέκια τι έγινε?? Η συμπεθέρα σου δεν θα κάνει τίποτα φέτος, μιας και δεν μου περισσεύει χρόνος...

Όλα καλά με την κουνιάδα σου??? Να σας ζήσει η ανιψούλα!!! Πάντα γερή και καλότυχη!!

Μαριλίνα ελπίζω να φύγετε σύντομα και να ξεκουραστείς κι εσύ λιγάκι!

Lineal μπράβο στο αγοράκι σου που μπουσουλάει!! Εμενα ο τεμπελάκος, μόνο προς τα πίσω πηγαίνει!

Αυτά για την ώρα μανουλιτσές!!

Όνειρα γλυκά τέτοια ώρα!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα,

έχω έρθει στην δουλειά σχεδόν άϋπνη μιας και ο μικρός μου είναι από χτες λιγο αδιάθετος. Έχει μπόλικες μυξούλες, τις οποίες δεν μας αφήνει με τίποτα να του τις καθαρίσουμε, και μου κάνει σχεδόν συνέχεια δέκατα. Στις 5 το πρωί ανέβασε και ένα 38,6 αλλά με λίγο DEPON του έπεσε. Είναι όμως αρκετά ανήσυχος και έχουμε κοιμηθεί ελάχιστα την νύχτα. Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να σταματήσει να παιδεύται ο μουργάκος μου!

Κατά τα άλλα κοριτσάκια μου όσες φύγεται σας εύχομαι να περάσετε τέλεια και να μας πείτε τα νέα σας όταν επιστρέψετε. Εμεις θα μείνουμε εδώ μιας και ο μικρόυλης μας δεν είναι για πολλές βαβούρες ακόμη.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Σήμερα φεύγουμε και δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να ξαναμπώ...

Λινεάλ,

όντως, ώρα να την κάνετε... ακούς εκεί απροειδοποίητα να κλείσουν τα καλοριφέρ...

Τινάκι,

καλώς μας ήρθες και πάλι. Δεν παω να ξεκουραστώ, να κουραστώ πάω. Θα ήμαστε και πολλοί... ένα δράμα κοινώς...

Κοριτσάρες μου όλες,

σας εύχομαι Καλό Πάσχα, αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ, καλά να περάσετε και πολλά φιλάκια σε σας και τα μπεμπάκια σας!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα μανουλίτες!!! Τι κάνετε; Καλή μεγάλη εβδομάδα, με το καλό να μας βρει η ανάσταση όλους πάνω απ' όλα υγιείς!!! Μπήκα κι εγώ πρωι πρωι γιατί μετά έχω να μαζέψω τα μπογαλάκια μας αφού τελικά θα πάμε για πάσχα πάνω! Το απόγευμα θα πάμε πάλι στο μαιευτήριο να δούμε τη μπουμπού! Καλά είναι μια γλύκα, είχα ξεχάσει πόσο μικρούλια είναι τα νεογέννητα!!! Αφήστε τώρα όλοι οι συγγενείς μας πιέζουν για 2ο και πιο πολύ ο πεθερός μου!!! Μην μείνει το ακίνητο χωρίς εγκυμονούσα!!!

Τα γλυκάκια δεν με βγάλανε χρυσοχέρα... τα κουλούρια οκ αλλά τα τσουρέκια γίναν σαν ψωμάκια δεν κάναν κλωστές! Κουράστηκα και είπα στον μπατζανάκη (!) μου να με βοηθήσει και μου τα έκανε Ωραία!!! Τεσπα θα τα φάμε δεν θα πάνε χαμένα!!!

Ασπασία τα συλληπητήρια μου! Να ζήσετε να τον θυμάστε! Πο πο μπέρδεμα με το όνομα! Πάλι καλά που υπάρχουν και μπλάνκο να σβήσουν καμμια αμαρτία!!! Έλεος!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλησπέρα μανούλες! Επειδή αύριο φεύγουμε για το χωριό μου στη Μάνη, μπήκα να σας ευχηθώ καλό Πάσχα, με υγεία και ευτυχία!

Αγγελική γρήγορα περαστικά σας!

Ασπασία τα συλληπητήριά μου για τον πεθερό σου, να ζήσετε να τον θυμάστε, όσο για το μπέρδεμα, τί να πω; Κάτι τέτοια κάνουν οι παπάδες και έχουν διώξει τον κόσμο από την εκκλησία!

Λινεαλ και μας στην πολυκατοικία μας το κάνει αυτό με το καλοριφερ η διαχειρίστρια! Αλλά και μεις την κανονίσαμε! Πείσαμε όλους να βάλουμε αυτόνομη θέρμανση!

Φιλιόπι τί κορίτσαρο έχεις! Να τη χαίρεσαι!

Καλό Πάσχα σε όλες, κορίτσια μου! Καλά να περάσετε, φιλιά και στα ζουζουνάκια!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...