Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλίτσες! Τι κάνετε;

Jasmini και Μαριλίνα μπράβο στα μικρούλια σας!

Join the club!!!! :D :D :D

Αγγελική θα το πει κι ο δικός! Κάθε παιδάκι με το ρυθμό του.

Οι υπόλοιπες που είστε;

Φιλάκια πολλά κοριτσάκια! ;)

487Yp3.png

cYn6p3.png

καλημερα κοριτσακια και ευχαριστω για τα περαστικα.

χθες ηρθε το αμαξι μας,επιτελους-σας ειπα;τελικα πηραμε το σκοντα.

επισης εχουμε παρει και τα προσκλητηρια και τη παρασκευη θα κλεισουμε τα ρουχαλακια κτλπ

8 μαιου τα βαφτισια και ανυπομονω να τελειωνουμε τη διαδικασια να ησυχασουμε.

κοριτσια παρατηρησα ενα πραγμα στον μικρο.οποτε ακουει το bad romance της gaga καθεται και ακουει.μωρε να κλαιει; να γκρινιαζει;οποτε του το βαζω,ή το τραγουδαω εγω λες και υπνωτιζεται.

η αληθεια ειναι οτι εγκυος το ακουγα πολυ.

λετε να το θυμαται;

τωρα που τον κοιμησα,εκλαιγε,δε καθοταν με τπτ.αρχιζω να το τραγουδαω,αμεσως σταματησε.

ΕΛΕΟΣ δε το πιστευα,και με πιανουν τα γελια που το σκεφτομαι.

τι αλλα;

α πρεπει να αρχισω να ψαχνω φορεμα για τα βαφτισια,αντε να δουμε.

τις προαλλες πηγαμε και παιδιατρο.

ο μικρος τωρα που καταλαβαινει φοβαται και δε καθεται καλα.

τον κανω να γελαει,αλλα και παλι του βγαινει και κλαυσιγελος.

το καημενο:)

δε πηρε ποντους αυτη τη φορα,πηρε σε κιλα και ειναι 9.580

εκανε και το εμβολιο και ολα οκ.

λετακι η ζαχαρη προβλεπεται για δευτερα γιατι δε παει αλλο...αμαζονιος καταντησα παλι...ελεος...:tongue:

τινακι η μεση δε με περασε,ψιλοποναει μεχρι το ποδι κατω,αλλα ειμαι καλυτερα δηλ και περπαταω και χθες πηγα στη δουλεια.τι να γινει,ηταν να το παθω κι αυτο.αλλα το παθημα μαθημα,θα προσεχω απο δω και μπρος

μαριλινα μου ολα αυτα ειναι τα αγχωτικα πριν το γαμο.τα χω περασει και γω και νομιζω ολες μας.

οσο για τα πεθερικα αρμεξε αρμεξε...αμ πως,κοτζαμ κοπελαρα παιρνουν που τους εχει χαρισει και 2 αγγελουδια,αντε απο κει...:twisted:

παντως μπραβο στη μικρη,αν αρχισε απο τωρα να μιλαει ποιος ξερει αργοτερα τι θα κανει!!!

καρι μου πως παει;ελπιζω τωρα να ειναι καλυτερα και οσο παει να κοιμαται.υπομονη κοπελα μου τι να γινει...

τιτουλα μια χαρουλα ειμαι ευχαριστω,οπως ειπα και στο τινακι,λιγο με ποναει,αλλα οκ.

αγορες για το σπιτι ε;

τωρα που το λες,πρεπει να παρω και γω καινουριες κουρτινες γιατι αυτες που εχω ειναι αστα βραστα...

ευχαριστω αγγελικη μου αντε με το καλο να τελειωνουμε και με τα βαφτισια να ησυχασουμε.

που λες jasmini μου,αυτο που εγραψες το ειχε θεμα σε μια ομαδα με μανουλες στο φεις-νομιζω στην ομαδα του μικρου παναγιωτακη αν εχετε υπ οψιν.

ομως μια κοπελα το αμφισβητησε και ειπε οτι ειναι κολπο και τα χρηματα δε πανε στο χαμογελο.

εγω της ειπα οτι το γραφει στην επισημη σελιδα τους,εστειλα και μνμ...

αυτη επεμενε και με ειπε οτι μια φιλη της δουλευει στο χαμογελο και δεν ακουσε τετοιο πραγμα για 2 μηνες ζωης.

τωρα βλεπω οτι το λενε πολλοι οποτε δε νομιζω να ειναι ψεμματα.

το χα βαλει και στον τοιχο μου,αλλα οταν το αμφισβητησε η κοπελα αυτη το εβγαλα,λεω μη κανω καμμια χαζομαρα.

τελος παντων.μακαρι να πανε ολα καλα γιατι αν κλεισει και το χαμογελο του παιδιου,σε τι να ελπιζουμε;

κοριτσια σας φιλω και ελπιζω να μπω παλι συντομα.

τα λεμε!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

Χθες το απόγευμα κλείσαμε και τις μπουμπουνιέρες για την βάπτιση οπότε μου έμειναν μόνο τα γλυκά και τα ρούχα μας.

Lineal μουσικόφιλος ο γιός σου και με extreme προτιμήσεις βλέπω!!

Τώρα όσο για το χαμόγελο του παιδιού το προηγούμενο Σάββατο έκανε εκπομπή ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην ΝΕΤ αφιερωμένη σε αυτή την οργάνωση και δίνανε αυτούς τους αριθμούς για να στείλεις μήνυμα ή να τηλεφωνήσεις. Ήταν εκεί και κάποιοι ηθοποιοί και τραγουδιστές που είναι εθελοντές στο χαμόγελο, οπότε δεν μπορεί να είναι τόσο καλά στημένο ψέμα. Τι να πω, εγώ έστειλα για να έχω την συνείδησή μου ήσυχη κι αν είναι απατεωνιά θα πάνε χαμένα 2,50 ευρώ.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

:-)Καλημέρα κορίτσια. Πρωινή πρωινή σήμερα. Ακόμη δεν έχω πιει καφέ αλλά αφού ο μπέμπης δεν έχει ξυπνήσει ακόμη μπήκα να δω τι κάνετε.

Jasmini πολύ ωραία η κίνησή σου για το χαμόγελο του παιδιού. Τώρα αν τελικά είναι κάποια απατεωνιά(που δεν νομίζω αφου η Αγγελική είπε το έδειξε και στη ΝΕΤ) αυτοί έχουν την αμαρτία. Εγώ πάντως θα στείλω. Πιστεύω ότι είναι από τις ελάχιστες οργανώσεις που κάνει πραγματικό έργο.

Κατα τα άλλα κορίτσια πάλι χάθηκα. Με τις ετοιμασίες της βάφτισης , συν τις καθημερινές δουλειές , συν το γυμναστήριο μόνο αργά το βράδυ είχα χρόνο αλλά ήμουν πολύ κουρασμένη για να κάτσω να γράψω. Παρ' όλα αυτά έμπαινα και διάβαζα τα νέα σας.

Προχτές πήγαμε στον παιδίατρο. 76εκ. ο μπέμπης και 9700γρ. Κάναμε και το εμβόλιο μας. Από αυτό το μήνα θα τρώμε και λαδερά. Ουσιαστικά μας είπε ο γιατρός να τρώει από τα δικά μας φαγητά(χωρίς πολλά λάδια, αλάτια και μπαχαρικά), εκτός από όσπρια, τηγανητά , ψάρι και αυγό. Και από κρέατα τα κλασικά: μοσχάρι, κοτόπουλο. Λέω να τον ξεκινήσω με ένα σπανακόρυζο αύριο. Μεγάλωσαν τα μωράκια μας:-):smile:

Ακούω φωνούλες.Πρέπει να φύγω.Ξύπνησε το παλικάρι μου(μα τι χαζομαμά είμαι;Αφού απορώ και εγώ κάτι φορές:-)).

Φιλιά σε όλες και καλή μας μέρα!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσαρες μου......

εμεις ειμαστε μια χαρα...αρχισε να μπουσουλαει πολυ γρηγορα...δεν τον προλαβαινω πια.....και βεβαια ανακαλυψε τις μπριζες δυστυχως......εχω το νου συνεχεια...θα παω να αγορασω αυτα που τα καλυπτουν....

οσο αφορα την βαφτιση μου εμεινε να κλεισω τα γλυκα και αυριο θα παω στο ανθοπωλειο να δω τον στολισμο....και ειμαστε ετοιμοι....ανυπομονω αν και εχω την εντυπωση οτι θα πλανταξει στο κλαμα....

γενικως τρεχω πολυ και αυτο με βοηθαει να χανω και τα κιλακια μου.....μου εχουν μεινει αλλα 2 κιλα για να φτασω εκει που ημουν πριν μεινω εγκυος....

σας φιλω προς το παρον...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Ουφ! Ουφ! Εγραφα έγραφα, απάντησα σε όλα τα κορίτσια και χάθηκαν!

Θα σας ξαναγράψω αύριο μανούλες, γιατί τώρα είμαι πολύ κουρασμένη.

Με δύο λόγια περάσαμε πολύ ωραία στην Αθήνα. Κάναμε ψώνια του μπεμπίνου και πήγαμε βόλτες πάντα με καλή παρέα! Τωρα επιστρέψαμε σπίτι και επιταχύνουμε τις ετοιμασίες για την βάφτιση!!

Φιλάκια και καλό βράδυ!!

Καλησπερα κοριτσια μου!!

Το ξερω χαθηκα ααλ με αυτα που συναιβησαν ακομα να συνελθω,

το Σαββατο που μας περασε καθομουν με την Μαρια και τον ανδραμ στο μπαλκονι και ακουμε

ενα μπαμ οχι ρε γ@Μ@Τ@ λεω τι εγινε μας σπασαν το αυτοκινητο και πως κοιταω κατω

επαθα σοκ αρχισα να τσιριζω αυτοκτονησε η απο κατω μας και την ειδα,

το μωρο αρχισε να

κλαιει εγω δεν μπορουσα να συνελθω

με πηρε ο ανδρας μου και πηγαμε στη μαμα μου γιατι εκεινος δουλευε

επεσε απο τον δευτερο εμεις μενουμε τριτο

φανταστητε σοοοοοκ....

δεν μπορω τωρα θελω να φυγω πιο γρηγορα απο εδω

συνεχεια λειπω για αυτο και δεν μπαινω,αχ ρε κοριτσια τι ηταν και αυτο

εν το μεταξι την Δευτερα εκανα μια μικροεπεμβαση στο δαχτυλο του ποδιου και συν τις αλλοις δεν μπορω και να περπατησω....

ολα μαζι!!

Αυτη η γυναικα που επεσε λενε πως μπαινοεβγενε στο ψυχιατριο και τι την αφησανε να βγει αφου ειχε τασεις αυτοκτονιας δεν μπορω να καταλαβω.....

σορυ αν σας ψυχοπλακωσα,

ξυπνησε η μικρη μου παω γιατι μεχρι να φτασω θελω και ωρα

Φιλακια πολλα θα ξαναμπω οταν θα μπορεσω!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

τι λες βρε barbie???τι ειναι αυτο βρε κοριτσι μου????και εγω επαθα σοκ που το διαβασα ποσο μαλλον εσυ που το ειδες???σε ποια περιοχη μενεις???

τι επεμβαση εκανες στο ποδι??ηταν κατι σοβαρο???αμαν βρε κοπελα μου......

εγω κοριτσια ειμαι καλα....παιδευομαι με τον μικρο που δεν θελει να φαει το γιαουρτι και δεν ξερω τι να κανω......

πηγα σημερα και ειδα και τον στολισμο για την εκκλησια....θα στολισω την κολυμβηθρα και το τραπεζι για τις μπομπονιερες.....αυριο θα κλεισω και τα γλυκακια και τελειωσα....βρηκα κατι σοκολατιτσες χειροποιητες απο ζαχαροπλαστεια και θα κανω αυτες με 0.90....καλα δεν ειναι...για περιτυλιγμα θα βαλει χαρτι με το ονομα του.....

αυτα προς το παρον παω να τον ταισω...σας φιλω..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

τι λες βρε barbie???τι ειναι αυτο βρε κοριτσι μου????και εγω επαθα σοκ που το διαβασα ποσο μαλλον εσυ που το ειδες???σε ποια περιοχη μενεις???

τι επεμβαση εκανες στο ποδι??ηταν κατι σοβαρο???αμαν βρε κοπελα μου......

Αστα κοριτσι μου σοκ δεν λες τπτ...

μενω ευοσμο και θελουμε να αγορασουμε Συκιες εκει που ειναι το πατρικο μου

για να εχω κοντα την μαμα μου!!1

απο την εγκυμοσυνη που πριστηκαν τα ποδια μου μπηκε απο το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου μου το νυχι στο κρεας και δεν γινοταν παρα μονο με επεμβαση και πεθανα στον πονο

ακομα δεν περπαταω κουτσενω μεχρι να βγαλω τα ραμματα

αστα να πανε ολα μαζι!!!!!!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα και από μένα κορίτσια!

Μπάρμπι τί ήταν αυτό που συνέβη;! Ελπίζω από δω και μπρός όλα να πηγαίνουν καλύτερα και γρήγορα και επανέλθει και το πόδι σου!

Λέτα μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα η σοκολάτα με το όνομα του παιδιού, όπως και η τιμή!

Τινάκι, με το καλό να τελειώσεις τις ετοιμασίες για τη βάφτισή σας!

Ελεάννα, πολύ καλός ο μπέμπης σου! Να τον χαίρεσαι!

Τζασμινι πολύ καλά έκανες και μας ενημέρωσες, να κάνουμε και μεις κάτι για την οργάνωση αυτή που έχει βοηθήσει τόσα παιδάκια!

Λινεαλ ο μικρός σου είναι όλα τα λεφτά!

Εμείς κορίτσια, βγάζουμε 3 δοντάκια ταυτόχρονα (5 στο σύνολο) και έχουμε τόσο κακή διάθεση που γκρινιάζουμε συνέχεια! Και μεις λέμε μπα- μπα πολύ και μα-μα μόνο το βράδυ που είμαστε απελπισμένες ή όταν πεινάμε. Και γω καμαρώνω, τί να κάνω;

Για τη βάφτιση κοίταξα σε δύο μαγαζιά και μου τη σπάει που όλοι με ρωτάνε ποιό θα είναι το θέμα της βάφτισης. Πρέπει σώνει και καλά να έχω ένα θέμα; Θέλω να διαλέξω ό,τι μου αρέσει, χωρίς να περιορίζομαι με θέματα. Τέλοσπάντων, αύριο το πρωί έχω ραντεβού με την αδελφή μου που θα είναι και η νονά μας και θα αλωνίσουμε τα μαγαζιά. Ελπίζω να καταλήξουμε σε κάτι ή, έστω, να σταμπάρουμε αυτά που μας αρέσουν, ούτως ή άλλως μέχρι τις 3/7 προλαβαίνουμε φαντάζομαι.

Αυτά από μας κορίτσια μου, καληνύχτα και να έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Γειά σας κορτσούδια μου! Τι κάνετε; Μόλις τελείωσα το πλύσιμο των ταψιών από τα πασχαλινά κουλουράκια και είπα να δω τι κάνετε!

Πάλι χάθηκα το ξέρω, είχαμε τρεξίματα και πολλές επισκέψεις και σε γιατρούς... τεσπα πήγαμε και παιδίατρο! 9700 η μπουμπου 76.5 πόντους και μας βρήκε μια χαρά και τις εξετάσεις της. Μας είπε να της δώσουμε και ζυμαρικά, λίγο ψωμάκι να τρώει μόνη της και μπρόκολο και φασολάκια όταν βγούν τα εποχής!

Αύριο λέω να φτιάξω τσουρεκάκια να δούμε αν θα τα καταφέρω! Την δευτέρα γεννάει η κουνιάδα μου και θα αποκτήσει η μικρή μου πρώτη ξαδερφούλα!!

Μπάρμπι περαστικά σου, να γίνεις γρήγορα καλά! Όσο για αυτό που είδες... πραγματικά σόκ! Άντε να βρείτε γρήγορα σπιτάκι και την ησυχία σας εύχομαι!!

Λετα όντως πολύ ωραία η σοκολατίτσα με το όνομα του μωρού! Και η τιμή μια χαρά δύσκολα βρίσκεις κάτι με κάτω από ένα ευρώ!!

Βλέπω όλες ετοιμασίες... έρχονται οι βαπτίσεις μια μια!!! Εμείς θα ανέβουμε στην Αλεξ/πολη για το πάσχα και θα τα κάνουμε με την μαμά μου και την αδερφή μου τα προσκλητήρια.. τα υπόλοιπα σιγά σιγά, έχω εγώ καιρό μέχρι τον Αύγουστο!

Αυτά κοριτσάκια μου σας φιλώ!!!! καληνύχτα!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Εγώ είμαι λίγο στεναχωρημένη γιατί έσπασε το καρότσι μας (ο άντρας μου φταίει) :( και ήμουν πολύ ικανοποιημένη και δεν θέλω άλλο...θέλω το ίδιο!!!! :(

Τα άλλα νέα είναι ότι επίσης ο άντρας μου, μου πήρε δώρο ένα κινητό που το ήθελα πολύ! Οπότε σε μια μέρα έκανε ένα καλό και μια γκάφα!

Barbie για αυτό που συνέβη, σε καταλαβαίνω απόλυτα..... πρόπερσι κατέβαινα κι εγώ τις σκάλες του σπιτιού μου το πρωί και αντίκρισα ... κρεμασμένο τον γείτονα..... σοκκκκ!!!!! Κάναμε πόσες εβδομάδες να κοιμηθούμε, κυρίως ο άντρας μου που τον κατέβασε κιόλας. Μετά φυσικά το ξεπεράσαμε...τι να κάνουμε... Επίσης, περαστικά για το πόδι σου!

Leta Πολύ καλό αυτό με την σοκολάτα....εγώ το βρήκα 1.50 ευρώ!

RKdwp3.png

FilioPi καλή επιτυχία με τα τσουρέκια! Έφτιαξα κι εγώ!!!

Αυτά που πρέπει να προσέξεις είναι .... όλα τα υλικά σου να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, το ζύμωμα να μην το κάνεις όπως το ψωμί, με "μπουνιές" αλλά με τα δάχτυλα!! Σαν να πιάνεις την ζύμη! Επίσης δεν θέλει πολύ ζύμωμα για να μην σκληρύνει και να μην ξεγελαστείς άμα κολλάει και ρίξεις κι άλλο αλεύρι για να ξεκολλήσεις τα δάχτυλα σου... ρίξε στην χούφτα λίγο ελαιόλαδο και τρίψε τα και άπλωσε το στην ζύμη! Να την αφήσεις αρκετά να φουσκώσει καλά και το ίδιο και όταν τα πλέξεις και να προθερμάνεις καλά το φούρνο πριν τα βάλεις. Στις αντιστάσεις!

Εγώ έκανα αυτή την συνταγή και έμεινα πολύ ευχαριστημένη http://www.sintagespareas.gr/sintages/pentanostima-tsourekia-tis-giagias-mou.html

RKdwp3.png

Γαια σας και απο εμας χαθηκα γιατι ημουν κρητη για πολυ καιρο, χασαμε τον πεθερο μου τον Μαρτιο ξαφνικα μεσα σε δυο μερες και μετα απο 4 μερες πεθανε και μια θεια μου 53 χρονων απο καρκινο, δεν προλαβαιναμε τις κηδειες...

Εμειανα κατω να βοηθησω την πεθερα μου και τωρα ηρθαμε για λιγο αθηνα να τακτοποιησουμε τις συνταξεις και τωρα ξαναφευγουμε για κατω...να κανουμε πασχα (λεμε τωρα) και τα 40...

Ειχα και 2 μικρα κατω και στην κηδεια εζησα μεγαλες στιγμες τι να σας λεω τωρα...

ειχαμε και θεμα με το ονομα του μικρου αναβαλαμε κ την βαφτιση για Σεπτεμβρη...

Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα γενικα!!!

Καλο Πασχα να εχετε δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...