Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου.....

εγω σημερα ημουν σε συνεδριο απο τις 8 μεχρι τις 2 και πονεσαν τα ποδαρακια μου απο την ορθοστασια....μετα ομως πηγα στο κομμωτηριο και εκανα τα μαλλακια μου ανταυγιες......και ναι ειμαι ξανα η παλια καλη νικολεττα....

γενικα αυτη την εβδομαδα εχω ανανεωθει εκανα ενα σωρο πραγματα για μενα....εκανα τα νυχακια μου,εκανα αποτριχωση (με laser...και η αληθεια ειναι οτι φοβηθηκα λιγο αλλα τελικα το εκανα) πηγα στην διατολογο(μεχρι τωρα εχω χασει 3 κιλα) και σημερα πηγα κομμωτηριο...αυριο παω να ψαξω και φορεμα για την κουμπαρια και γενικως ειμαι συνεχως σε μια κατασταση ανανεωσης....το χρειαζομουν ομως.....

τωρα εχω αφησει τον μικρο στο πατωμα να αλωνιζει το δωματιο του και εχει πολυ γελιο...απο την μια ακρη στην αλλη παει και σχετικα γρηγορα.....μεχρι να παω τουαλετα εχει βγει απο το δωματιο του και ειναι στο χωλ.....εννοειται οτι αρχισα να κλεινω τις πορτες....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια,

χαθηκα λιγακι,αλλα ανωτερα βια...

με επιασε χθες η μεση μου,βλεπεται εβγαινα στο μπαλκονι με κοντομανικο μπλουζακι και τιναζα ριχταρια πρωι πρωι...

και εκει που παω να βαλω τον μικρο στο κρεβατι του το μεσημερι για υπνο με ηρθε ενας πονος,μια σουβλια...αφηστε τα ουτε να κουνηθω μπορουσα ουτε τπτ και απο πονο αλλο τπτ.

δε πηγα δυο μερες στη δουλεια,πηρα ντεπον,εβαλα κρεμες,εβαλα εμπλαστρα,ειμαι λιγο καλυτερα αλλα περπαταω λες και με ..... γκουχου γκουχου καταλαβατε

σορρυ κιολας αλλα μου φαινεται αστειο.

δε μπορω να περπατησω,να κατσω,να σηκωθω,ολα μου φαινονται επιπονα και δε μπορω να φροντισω τον μικρο.

αφου οταν το επαθα παρακαλουσα να αργησει να ξυπνησει,με ελουσε κρυος ιδρωτας,τι θα εκανα.

ευτυχως κοιμηθηκε κανα 3ωρο!!!

ο αντρας μου με βοηθαει πολυ,αλλα τι να κανει κι αυτος...

ας ελπιζω να περασει.

προσοχη κοριτσια αυτος ο καιρος ειναι υπουλος.

δεν εχω και βοηθεια καμμια γιαγια διπλα στη δυσκολη ωρα...

τεσπα.

ας ελπισουμε αυριο να μαι καλυτερα.

αγγελικη περαστικα και σε σενα κοπελα μου,ευχομαι να εισαι καλα και προσπαθησε το αγχος να το απομακρυνεις-βεβαια ξερω ειναι δυσκολο αλλα σκεψου τα παιδακια σου!

μπαρμπι με το καλο τα δοντακια και υπομονη κοπελα μου,μπορα ειναι θα περασει,θα ησυχασετε και σεις.

φιλιοπι περαστικα και σε σενα κουκλα μου

μας ματιαξαν δεν εξηγειται!!!

τιτουλα μπραβο κανει με τα χερακια της ποσο σαγαπαει;

κι εμενα ο δικος μου πιανεται απο τα επιπλα και στεκεται στα γονατα.

απ τη μια χαιρομαι απο την αλλη φοβαμαι τοσο μη χτυπησει...

και μπουσουλαει τοσο γρηγορα,δε τον προλαβαινω πια.

αφηστε που τωρα με τη μεση σα καμμια κωλογρια μεχρι να σηκωσω το να ποδι βρωμαει το αλλο.

σηκωνομαι,ποναω ξανακαθομαι,ξανασηκωνομαι,ποναω,προσπαθω,ξανακαθομαι και τελικα σηκωνομαι...

πλακα εχει,αλλα και ζορι:D

λετακι μπραβο,ωραια τα γραφεις!αρα τωρα εισαι νιου εντισιον ετσι;;;

χαχαχαχ

αποτριχωση εκανα και γω τις προαλλες,αλλα μονο ποδια γιατι με ηρθε περιοδος,οποτε η ζαχαρη θα αργησει να μπει εκει ;;;;)

μαλλι,μανικιουρ,ρουχα για βαφτισια και γενικα χασιμο κιλων...ωραια οτι θελω να κανω κι εγω!

ποτε ομως να δουμε

αααα εχω μια ριζα στο μαλλι,και ομως εχει γινει ταση βλεπω,πολυ της μοδας η ριζα...-μπλιαχ-

και μολις εχασα τη συνδεση θα σας το στειλω ελπιζω αυριο

γμτ γμτ γμτ

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Άλλη μία χαμένη ύπαρξη, αλλά αν σας πω τι κάνω αυτές τις μέρες... εγώ κι ο Βέγγος!!! Και να έβλεπα καμία βελτίωση στη ρημάδα τη ζυγαριά... έχει κολλήσει δεν κατεβαίνει, έχω τσαντιστεί, τσαντίστηκα και με τον άντρα μου, τσάκισα μία σοκολάτα χθες το βράδυ!!! Φτου μου!!!

Τινουλα,

αυτό που λες για το φόρεμα το σκέφτηκα κι εγώ. Μέσα στον Μάιο θα το ψάξω!!

Λετάκι,

με γεια το φορεματάκι, η ανανέωση, μπράβο... πάντα τέτοια!!! όσο για τον σύζυξ... μακάρι να πήγαινε κι ο δικός μου λίγες μερούλες κάπου!!

Φιλλιόπι μου,

μην ανησυχείς!! Όλοι έχουμε τις μαύρες μας. Μεταξύ μας, η διάθεσή μου τις προηγούμενες μέρες ήτανε... κατράμι. Ας είναι καλά η αυτοάμυνα που μαθαίνω καινούρια πράγματα και... εκτονώνομαι!!!

Αγγελική και Λινεάλ,

περαστικούλια!!!!

Τζασμίνι,

όσο σκέφτομαι ότι πρέπει να δρομολογήσω την αλλαγή των δωματίων... αγχώνομαι περισσότερο!! Πάντως είναι όλα τα λεφτά να κοιμάσαι αγκαλιά με τα νινιά!! Λόγω συγκυριών έφαγε λιγο και την δικιά μου η κλεισούρα, αλλά αυτές τις μέρες την αποζημίωσα!!

Κοριτσάκια μου, δεν θυμάμαι άλλα!!

Λοιπόν, αυτές τις μέρες: ψάχνω για προσκλητήρια, μπομπονιέρες, μαγαζί για τραπέζι, φωτογράφο κλπ. Έχω πεθάνει στην πεζοπορία, αλλά μου αρέσει. Παράλληλα, έχουμε παιδίατρο για την μικρή, παιδοδοντίατρο και κολυμβητήριο του μεγάλου (που με θέλει μαζί), συντήρηση των ερκοντίσιον, διαιτολόγο, παιδοψυχολόγο του παιδικού που θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα, πολεοδομία για την διπλωματική καθώς και να συνεχίσω να τη γράφω, ΤΣΜΕΔΕ για να πάρω κάποια λεφτά και φυσικά, ψώνια, καθάρισμα σπιτιού κλπ καθημερινά... Ωραίο πρόγραμμα δεν έχω βγάλει;;

Καλό Σαββατοκύριακο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

γεια σας κοριτσακια μου.....

πριν καμια ωρα κοιμησα τον μικρο και τωρα ξεκουραζομαι.....πολλη γκρινια εχει τελευταια...μαλλον ειναι απο τα δοντακια του....επισης δεν τρωει το γιαουρτι του...τι να κανω κοριτσια???πως να τον κανω να το θελει....το απογευμα πηγαμε στον ανιψιο μου που ειχαμε γενεθλια και δεν το ετρωγε το γιαουρτακι και εμεινε νηστικος.....του εκανα και φρουτοκρεμα και τιποτα γκρινιαζε και δεν ηθελε.....μπορει να επαιξε ρολο το τι εχει πολυ κοσμο....πολλη γκρινια σας λεω αφου κατσαμε μονο μια ωρα...και μου κανει εντυπωση γιατι ειχε μαθει στη φασαρια και ξαφνικα εγινε αντικοινωνικος τι να πω??δεν ξερω....

σημερα αγορασα και φορεμα για την κουμπαρια...180 ευρω...μια χαρα μου φανηκε συγκριτικα με τις τιμες που κυκλοφορουν.......πανε και αυτα λοιπον τελειωσα.....

τωρα μου εμεινε να παω να δω για γλυκακια για την βαφτιση....

μαριλινα μια χαρα βλεπω πας και εσυ....να μην αγχωνεσαι μονο ενταξει?????

ποτε κλεισατε????θα κανετε γαμοβαφτιση ετσι???

lineal????παει η ζαχαρη????οχι βρε παιδι μου....δεν ειχε δηλαδη παιχνιδακια με το συζυγο ε?????χιχιιχιχιχιχχιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλο βραδυ κοριτσακια......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

Μπήκα να σας πω μία καλησπέρα από την Αθήνα! Τελικά τα κατάφερα και ήρθα! Αυτή τη φορά όμως δεν έχει ασωτίες!!! Λόγω κούρασης αλλά και λιγοστών χρημάτων βεβαίως βεβαίως! Δεν πειράζει, προτιμώ να πάρω ωραία ρουχαλάκια για το αγοράκι μου αύριο!

Λετάκι super η ανανέωση!!! Και σκέφτομαι πότε θα έρθει η σειρά μουυυυυυυυ!!!

Μαριλίνα είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρεις!!! Είσαι η βιονική γυναίκα!!! Αχ!Πόσο σε καταλαβαίνω με την ζυγαριά, εγώ πάντα σε αυτο το σημείο τα παρατάω... Αλλά είμαι παράδειγμα προς αποφυγή, έτσι? Να σκέφτεσαι την γαμοβάφτιση και να μην το βάλεις κάτω!

Lineal πως είσαι βρε κοπέλα μου??? Σου πέρασε η μέση??

Καληνύχτα κοριτσάκια μου! Παω για νανάκια, γιατί αύριο έχω φορτωμένο πρόγραμμα!

Καλημερούδια και καλή εβδομάδα!!!

Λοιπόν, καταφέραμε πολλά!!

Το Σάββατο κλείσαμε μπομπονιέρες, προσκλητήρια και τραπέζι!!! Έμεινε ο φωτογράφος που τον έχουμε ήδη διαλέξει, απλά πρέπει να τον κλείσουμε, τα μπαλόνια, που θα πάω μόνη μου, ρούχα που θα δούμε μετά το Πάσχα και γλυκά που είναι πολύ νωρίς!! Σκέφτομαι και για παγωτατζή, θα δούμε!!

Μου έφυγε μεγάλο βάρος!!

Λετάκι μου,

καμία φορά απλά τα μωράκια μας δεν έχουν όρεξη. Είναι ανθρωπάκια και τους συμβαίνει και αυτό. Ειδικά αν ήτανε με άλλα παιδάκια κλπ, μπορεί να του απέσπασαν την προσοχή.

Τώρα, αν θα κάνουμε τελικά γαμοβάφτιση παίζεται... Ούτως ή άλλως προσκλητήρια και μπομπονιέρες τα ήθελα μόνο για την μπέμπα: να έχει τα δικά της από τη βάφτιση...

Βασικά, είμαι τσαντισμένη με τον σύζυξ για διάφορα και του λέω "δεν θέλω". Από την άλλη εάν έχει μία εβδομάδα άδεια (που εγώ την χάνω αφού είμαι ακόμα σε άδεια ανατροφής) θα μπορέσω να τον χώσω να φτιάξουμε το δωμάτιο των παιδιών και να γίνει η μετακόμιση... Επίσης, (είμαι τσιφούτα, το ξέρω) οι δικοί μου μας είχανε κάνει δώρο γάμου με τον πολιτικό με την ιδέα ότι χρειαζόμασταν μετρητά μιας και ανοίγαμε σπίτι, οι περισσότεροι φίλοι μου μας έχουν δώσει λεγοντας "σιγά μην περιμένουμε τον θρησκευτικό", οι δικοί του... σιγήν ιχθύος... ε, έλεγα να τους ξοδέψω... :tongue::tongue::tongue: (κακιά, ε;; αλλά ένεκα η οικονόμικ κράισις!!)

Φιλάκια και καλή εβδομάδα!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια και από μένα!

Φιλλιόπι, Αγγελική, Μπάρμπι, Λινεαλ, ελπίζω να είστε όλες καλύτερα! Φιλλιόπι με ΄γεια τα ρουχαλάκια! Λέτα τί καλά που ανανεώθηκες! Χρειάζεται αυτό, να θυμόμαστε και λίγο τον εαυτό μας!

Τιτούλα τί καλή η μπεμπίτα σου! Πρέπει να τρελάθηκες όταν το έκανε!

Μαριλίνα, αφού έκλεισες τα βασικά, χαλαρώνεις όσο μπορεί να γίνει αυτό...Και,εννοείται, να βάλεις και στα έξοδα τους φίλους του συζύγου χιχιχι!

Τινάκι, καλά ψώνια!

Κορίτσια για μένα η μεγάλη αϋπνία συνεχίζεται...Τώρα που ξεπέρασε τον αποχωρισμό, προσπαθεί να μπουσουλίσει στον ύπνο της, φυσικά δεν τα καταφέρνει αφού κοιμάται και βάζει τις φωνές επειδή τσαντίζεται στον ύπνο της. Δεν ανοίγει το μάτι, απλά φωνάζει νευριασμένη, την πέρνω αγκαλιά να ηρεμήσει, σε 1 λεπτό έχει πέσει ξερή, τη βάζω κάτω, μετά από κανα μισάωρο πάλι τα ίδια, ουφ, τα 'φτυσα. Δοκίμασα να της δώσω ξένο γάλα μπας και κοιμηθεί πιο ήρεμα, τίποτα, πίνει 30-40 ml, όχι παραπάνω. Δεν ξέρω τί να κάνω...Υπομονή μάλλον...

Αυτά προς το παρόν φιλενάδες μου! Φιλιά σε όλες!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Πώς περάσατε ΣΚ;

Λέτα, μπράβο που ανανεώνεσαι και κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου! Το χρειαζόμαστε κι αυτό που και που!!! Με γεια και το καινούριο φορεματάκι!

Λινεαλ, περαστικά σου κοριτσάκι! Είσαι καλύτερα; Δυστυχώς δε μπορούμε να αποφύγουμε τα χτυπηματάκια. Αρκεί να μην είναι τίποτα σοβαρό.

Τινάκι, καλώς ήρθες κοπέλα μου! Καλά να περάσεις!!! Και καλά ψώνια!:-D

Μαριλίνα, μπράβο πολλά έκανες!! Και βέβαια να τους ξοδέψεις!:-D

Carrie, υπομονή! Κι εμένα κάνει κάτι τέτοια και όταν προσπαθούσε να γυρίσει και όταν προσπαθούσε να μπουσουλήσει. Σήμερα είχε ξυπνήσει στις 5 το πρωί και καθόταν καθιστή στο κρεβάτι της και προσπαθούσε να σηκωθεί αλλά δε μπορούσε γιατί ήταν μέσα στον υπνόσακο και έκλαιγε...

Μας έχουν τρελάνει τα μικρούλια μας! Το Σάββατο είχαμε πάει στο mall για ψώνια. Τη βγάλαμε κι από το καρότσι και την κρατούσαμε και έκοβε βόλτες και πολύ της άρεσε, όλη την ώρα γελούσε! Της πήραμε και παπουτσάκια νούμερο 18!!!! Νόμιζα πως θα τη δυσκόλευαν αλλά μια χαρά πηγαίνει και με τα παπούτσια.

Εχθές βάλαμε επιτέλους κουρτινόξυλα στο σαλόνι και φωτιστικό στην τραπεζαρία μετά από 1 χρόνο περίπου που είμαστε στο σπίτι! Τώρα μένει να πάρουμε κουρτίνες!

Φιλάκια πολλά!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Γειά σας κορίτσια και καλή εβδομάδα!

titoula φαντάζομαι την χαρά σου και την συγκίνησή σου με την χειρονομία της κόρης σου....

tinaki ευχαριστώ για τις οδηγίες. Θα το προσπαθήσω κάποια στιγμή που θα έχω αρκετό χρόνο.

leta800 μπράβο σου που ασχολήθηκες με τον εαυτό σου! Να δω πότε θα βρω χρόνο να κάνω κι εγώ το ίδιο! Ο μικρός σου μάλλον έχει ενοχλήσεις από τα δοντάκια του γιατί και ο δικός μου κάνει τα ίδια κάποιες φορές και μάλιστα μια μέρα την προηγούμενη εβδομάδα έφαγε λιγότερο από την μισή φρουτόκρεμα, το ίδιο και από το μεσημεριανό του, οπότε όταν ήρθε η ώρα της απογευματινής κρέμας πεινούσε τόσο πολύ που δεν άφησε ούτε κουταλιά! Θα ξαναβρόυν τους ρυθμούς τους μην ανησυχείς!

lineal αυτός ο καιρός είναι πολύ επικύνδινος για παντός είδους κρυολογήματα. Προσοχή και περαστικούλια!!

Μαριλίνα τι να πω. Εμπός καλά μου πόδια...........

Κατά τα άλλα κορίτσια με το θέμα βάπτιση μου έχουν μείνει οι μπουμπουνιέρες τις οποίες θα κλείσω αύριο, τα γλυκά, να ψωνίσω ρούχα για μένα και την κόρη μου και να μοιράσω τα προσκλητήρια.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Ας μπω με τα τέσσερα στο κλαμπ των χαζομαμάδων:

Η κόρη μου λέει διάφορες συλλαβές: "μα, μπα, ντα" κλπ. Το ωραίο είναι ότι συνήθως κοιτάει τον μπαμπά της και λέει "μπα, μπα" και όταν κλαίει, είναι βράδυ και θέλει εμένα "μα, μα".

Αλλά χθες με έστειλε, γιατί ήμασταν ξαπλωμένοι εγώ, αυτή και ο αδελφός της και τον κοιτάει, προσπαθεί να τον φτάσει και λέει: "βα, βα". Τον μικρό τον λένε Βασίλη!!

Κουκουβάααα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

http://www.babyspace.gr/Article/hamogelo-paidiou/344-3529.html

Το χαμόγελο του παιδιού δεν έχει παρά μόνο 2 μήνες ζωής

Το Χαμόγελο του Παιδιού δεν έχει παρά μόνο 2 μήνες ζωής κι ένα σωρό αγγελούδια θα γυρίσουν σε γονείς που τα κακοποιούν ή θα μείνουν στο δρόμο, γιατί τους γίνεται έξωση από το σπίτι που στεγάζουν τα παιδιά λόγω έλλειψης χρημάτων.

Κάντε όλοι ένα μικρό κόπο και στείλτε μήνυμα στο 54020 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO(χρέωση 2,46 ? ανα SMS) ή καλέστεαπό σταθερό ή κινητό στο 901 11 151515 (χρέωση 3,67 ? ανά κλήση).

Να βοηθήσουμε όλοι να μη χάσουν το σπίτι τους. 2.5? δεν θα λείψουν από κανένα!

ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

RKdwp3.png

Καλημέρα!!

Ας μπω με τα τέσσερα στο κλαμπ των χαζομαμάδων:

Η κόρη μου λέει διάφορες συλλαβές: "μα, μπα, ντα" κλπ. Το ωραίο είναι ότι συνήθως κοιτάει τον μπαμπά της και λέει "μπα, μπα" και όταν κλαίει, είναι βράδυ και θέλει εμένα "μα, μα".

Αλλά χθες με έστειλε, γιατί ήμασταν ξαπλωμένοι εγώ, αυτή και ο αδελφός της και τον κοιτάει, προσπαθεί να τον φτάσει και λέει: "βα, βα". Τον μικρό τον λένε Βασίλη!!

Κουκουβάααα!!!

Μπράβο στην μικρούλα!!! Κι εμένα ο ένας λέει πλέον συνειδητά μπα-μπά και μα-μά! Φυσικά καμαρώνω!!! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...