Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!

Λέτα, χρόνια σας πολλά! 10 κιλά!!! Μπράβο!:D Το φαγητό αλεσμένο της το δίνω. (εμείς δεν έχουμε και καθόλου δόντια :P)

Λινεαλ, 2 φορές ξυπνάει πάντα (κατά τη 1-2 και κατά τις 5 περίπου), αλλά καμιά φορά δεν ξέρω τι την πιάνει και ξυπνάει συνέχεια!:tongue:

Jasmini, σ'ευχαριστώ πολύ! Περαστικά σε όλους σας!

Τινακι, πολλές δουλειές κοπέλα μου, μπράβο σου!

Αγγελική, να μην επιπτρέπουν στολισμό το έχω ξανακούσει αλλά να σου πει και πως θα είναι τα βαπτιστικά ρουχαλάκια....πράγματι πρέπει να έπεσες στην περίπτωση!!!

Εμείς είμαστε καλά. Σήμερα το πρωί είχε σηκωθεί μόνη της στο κρεβάτι της και φώναζε μαμαμαμαμα για να πάω να τη δω! :)

Δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σας πω.

Φιλάκια πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλιτσες!!

Θα αρχίσω να βάζω πάλι απουσίες ε!!!:lol: Που έχετε εξαφανιστεί??

Αγγελική μιλάμε πολύ περίπτωση ο παπάς σας! Εντάξει κι εμένα ο σταυρός μ'αρέσει να είναι σταυρός, αλλά όλα τα άλλα τα βρίσκω υπερβολικά! Εμας εκεί που θα κάνουμε την βάπτιση είναι μοναστήρι και μάλλον θα πρέπει να ρωτήσω τις καλόγριες για το τι επιτρέπουν για στολισμό. Εν το μεταξύ εδώ έχουμε και το άλλο, διαλέγουμε όποια εκκλησία της περιοχής μας αρέσει και λέμε στον παπά ότι εκεί θέλουμε να κάνουμε το μυστήριο, δηλαδή δεν παει εκκλησία και παπάς.

Γεια σας κοριτσάκια!

Εμείς είμαστε καλά. Σήμερα το πρωί είχε σηκωθεί μόνη της στο κρεβάτι της και φώναζε μαμαμαμαμα για να πάω να τη δω! :)

Titoula ζηλεύωωωωωω!! Εμάς ο μούργος έχει κολήσει στο μπαμπαμπα, από μαμά γιοκ!:cool: Άντε, του ξεφεύγει κανένα καταλάθος! :lol:

Οι δουλίτσες όντως πολλές αλλά πιστεύω θα τα καταφέρω! Τα προχωράω όλα παράλληλα!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα σχόλια σου στο blog μου!!:D

Α!Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω, η μικρή το βράδυ που ξυπνάει τρωει κιόλας ή θέλει αγκαλιά και ξανακοιμάται?

Και όπως είπα και πιο πάνω οι δουλειές προχωράνε και ελπίζω το Σάββατο να έχω μόνο να ετοιμάσω τα πράγματά μας!

Ο μπεμπούλης μου χθες είχε τρομερή γκρίνια μέχρι το απόγευμα και ήθελε όλο αγκαλιά! Ευτυχώς σήμερα ήταν μια χαρά!

Αυτάααα

Καλό βράδυ κοριτσάκια!

Καλησπέρα μανουλίτσες! Αυτές τις μέρες λείπει ο μπαμπάκας για επαγγελματικό ταξίδι και έχω μείνει μόνη μου και τώρα πρόλαβα να μπω λίγο να δω τα νέα σας!

Τζασμινι, εύχομαι γρήγορα περαστικά στα διδυμάκια! Πώς τα καταφέρνεις μόνη με δύο μωράκια;! Εγώ, που ο μεγάλος μου γίνεται τον Ιούλιο τεσσάρων, νιώθω μονίμως πτώμα και έχω και τη μαμά για back up, αν χρειαστεί!

Λετα τι αντρακλα έχεις κάνει;!!! Ολόκληρο αγόρι έχει γίνει, μπράβο!!! Καλά έκανες με το φόρεμα, είναι πραγματικά διπλή κοροϊδία αυτό που πήγαν να κάνουν, ευτυχώς που είχες έτοιμη εναλλακτική λύση και ελπίζω να κατέληξες και να μην ταλαιπωρήθηκες εξαιτίας τους.

Αγγελική, το Μάϊο βάφτισε η αδελφή του άντρα μου το γιο της και ο παπάς επέτρεψε μόνο τη γιρλάντα στην κολυμπήθρα και ζήτησε τα ρούχα μόνο λευκά. Πρώτη φορά τα άκουγα αυτά τότε μέχρι σήμερα που το διάβασα και από σένα. Τί να πώ; Ίσως να πρέπει να τα ρωτήσω αυτά και γω γιατί το στολισμό τον θεωρούσα αυτονόητο, όπως και το τί θα φορέσει το μωρό μου.

Τινάκι ελπίζω να προλάβεις όλες σου τις ετοιμασίες!

Αύριο θα πάω και γω να δω προσκλητήρια και μπομπονιέρες! Ελπίζω να βρω κάτι ενδιαφέρον!

Αυτά προς το παρόν, καληνύχτα κορίτσια!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Γειά σας κορίτσια τι κάνετε; Πολύ καιρό έχω να σας γράψω, διάβαζα όμως τα νέα σας!

Δεν σας γράφω πολλά γιατί η διάθεση μου έχει πάρει την κάτω βόλτα και γενικά τα βλέπω μαύρα, μην σας μαυρίσω την ψυχή βραδιάτικα!!! Μόνο τα νέα της μπεμπόυς!!!! Φωνάζει πολύ μαμάααα και με τρελαίνει και βγάζει και 4ο δοντάκι!!! Ε να είναι συμμετρικά!!!

Φιλάκια μανουλίτσες!!!! Καλό βράδυ!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

tinaki, κι εμένα με μπαμπά ξεκίνησε αλλά εδώ 2 εβδομάδες περίπου που είπε και μαμά το λέει συνέχεια! ;)

Το βράδυ που ξυπνάει τρώει και αν δεν της δώσω κλαίει! Βέβαια τρώει στήθος και δεν ξέρω αν πεινάει ή αν το θέλει απλά για να κοιμηθει...

carrie, καλό ψάξιμο για μπομπονιέρες-προσκλητήρια, θα βρεις σίγουρα, υπάρχουν τόοοοοσα πολλά πλέον...

FilioPi, τι έπαθες κοπέλα μου; Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να βρεις σύντομα το χαμόγελό σου! Μπράβο στη μικρούλα σου! Εμείς ακόμα κανένα δοντάκι...:tongue:

Φιλάκια πολλά μανούλες!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Filiopi ελπίζω ότι σου συμβαίνει να μην είναι τόσο σημαντικό και απλώς να το μεγαλοποιείς εσύ. Σου το λέω αυτό γιατί χθες έπαθα μια λαχταρα στην δουλειά. Ξεκίνησα να πάω με πονοκέφαλο και αφού έφαγα κάτι ήπια ένα Ponstan, είναι το μόνο που με πιάνει. Ο πονοκέφαλος όμως αντί να υποχωρεί γινόταν πιο έντονος. Κάποια στιγμή μου πήραν την πίεση η οποία είχε ανέβει στο 16.5 η μεγάλη και στο 10,5 η μικρή. Δεν έχω ξανακάνει τέτοια πίεση ποτέ στην ζωή μου και όπως καταλαβαίνετε τα χρειάστηκα!

Με είδε ο γιατρό της εταιρίας και μου έδωσε ένα διουρητικό χάπι και με έστειλε σπίτι για ξεκούραση. Έκει κάλεσα την παθολόγο που έχω και με ξέρει και μετά από λίγη κουβέντα μαζί της διαπίστωσα πως όλο αυτό που έπαθα ήταν από το άγχος που έχω εδω και ένα μήνα γιατί τώρα που δουλεύω ο χρόνος για να ασχολήθω και με τις δουλειές του σπιτιού ή και με τα διαβάσματα της κόρης μου είναι αισθητά περιορισμένος. Όλο αυτό δούλευε μέσα μου όλες αυτές τις μέρες και χθες ξέσπασε. Βέβαια θα το παρακολουθώ για ένα μικρό διάστημα και θα δούμε. Γι΄αυτό νομίζω πως πρέπει να προσπαθήσουμε να χαλαρώσουμε λιγάκι και να κάνουμε και τα στραβά μάτια σε κάποια πράγματα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα και απο μενα κοριτσια!!

Το ξερω χαθηκα και εγω δεν ειμαι στα καλα μου,

πουλαμε το σπιτι και μπαινοβγαινει κοσμος και ειμαι με μια σφουγγαριστρα στο χερι τα εχω παιξει μου ρχετε να κλαιω απο τα νευρα μου

πριν κανα δυο μερες ηρθε ενας το ειδε συμφωνησαμε στα λεφτα και ενω αρχισαμε να βλεπουμε σπιτια για να κλεισουμε και εμεις μου λεει θα πεσεις κιαλο στην τιμη

ε τι με θες εγινα χαλια αντε ξανα απο την αρχη....

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!!!!!!

δεν διαβασα τα νεα σας μπηκα στα κλεφτα γιατι περιμενω παιλι κοσμο!!!

Εμενα η Μαρια μου εβγαλε 5δοντακια και παμε για το εκτο τωρα,

αλλα γκρινια γκρινια και γκρινια,συνεχεια θελει να περπαταει δεν καθεται πουθενα...

αυτα τα λιγα να περνατε καλα οποτε μπορεσω θα ξαναμπω

Φιλια σε ολες!!!!!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

γεια σας κοριτσακια μου....

εμεις ειμαστε μια χαρα....σημερα εφυγε ο αντρουλης μου για αθηνα και θα ερθει την δευτερα....μωρε μου λειεπει ηδη.....

τελικα πηρα φορεμα για την βαφτιση και παπουτσια....χθες ηρθαν τα προσκλητηρια και τωρα πρεπει να κατσω να τα γραψω.....

Γειά σας κορίτσια τι κάνετε; Πολύ καιρό έχω να σας γράψω, διάβαζα όμως τα νέα σας!

Δεν σας γράφω πολλά γιατί η διάθεση μου έχει πάρει την κάτω βόλτα και γενικά τα βλέπω μαύρα, μην σας μαυρίσω την ψυχή βραδιάτικα!!! Μόνο τα νέα της μπεμπόυς!!!! Φωνάζει πολύ μαμάααα και με τρελαίνει και βγάζει και 4ο δοντάκι!!! Ε να είναι συμμετρικά!!!

Φιλάκια μανουλίτσες!!!! Καλό βράδυ!!!

τι επαθες κοριτσακι μου?????οτι και να ειναι μην στεναχωριεσαι θα περασει...

Καλημέρα κορίτσια!

Filiopi ελπίζω ότι σου συμβαίνει να μην είναι τόσο σημαντικό και απλώς να το μεγαλοποιείς εσύ. Σου το λέω αυτό γιατί χθες έπαθα μια λαχταρα στην δουλειά. Ξεκίνησα να πάω με πονοκέφαλο και αφού έφαγα κάτι ήπια ένα Ponstan, είναι το μόνο που με πιάνει. Ο πονοκέφαλος όμως αντί να υποχωρεί γινόταν πιο έντονος. Κάποια στιγμή μου πήραν την πίεση η οποία είχε ανέβει στο 16.5 η μεγάλη και στο 10,5 η μικρή. Δεν έχω ξανακάνει τέτοια πίεση ποτέ στην ζωή μου και όπως καταλαβαίνετε τα χρειάστηκα!

Με είδε ο γιατρό της εταιρίας και μου έδωσε ένα διουρητικό χάπι και με έστειλε σπίτι για ξεκούραση. Έκει κάλεσα την παθολόγο που έχω και με ξέρει και μετά από λίγη κουβέντα μαζί της διαπίστωσα πως όλο αυτό που έπαθα ήταν από το άγχος που έχω εδω και ένα μήνα γιατί τώρα που δουλεύω ο χρόνος για να ασχολήθω και με τις δουλειές του σπιτιού ή και με τα διαβάσματα της κόρης μου είναι αισθητά περιορισμένος. Όλο αυτό δούλευε μέσα μου όλες αυτές τις μέρες και χθες ξέσπασε. Βέβαια θα το παρακολουθώ για ένα μικρό διάστημα και θα δούμε. Γι΄αυτό νομίζω πως πρέπει να προσπαθήσουμε να χαλαρώσουμε λιγάκι και να κάνουμε και τα στραβά μάτια σε κάποια πράγματα.

αμαν βρε κοριτσι μου......προσεχε.....θελει ηρεμια....

Καλημερα και απο μενα κοριτσια!!

Το ξερω χαθηκα και εγω δεν ειμαι στα καλα μου,

πουλαμε το σπιτι και μπαινοβγαινει κοσμος και ειμαι με μια σφουγγαριστρα στο χερι τα εχω παιξει μου ρχετε να κλαιω απο τα νευρα μου

πριν κανα δυο μερες ηρθε ενας το ειδε συμφωνησαμε στα λεφτα και ενω αρχισαμε να βλεπουμε σπιτια για να κλεισουμε και εμεις μου λεει θα πεσεις κιαλο στην τιμη

ε τι με θες εγινα χαλια αντε ξανα απο την αρχη....

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!!!!!!

δεν διαβασα τα νεα σας μπηκα στα κλεφτα γιατι περιμενω παιλι κοσμο!!!

Εμενα η Μαρια μου εβγαλε 5δοντακια και παμε για το εκτο τωρα,

αλλα γκρινια γκρινια και γκρινια,συνεχεια θελει να περπαταει δεν καθεται πουθενα...

αυτα τα λιγα να περνατε καλα οποτε μπορεσω θα ξαναμπω

Φιλια σε ολες!!!!!!!!!!

αυτα ειναι τα χαζα......σε ποια περιοχη μενετε????και που ψαχνετε????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γειά σας κορίτσια!

Τι μου κάνετε? Σήμερα κάνω μεταμεσονύχτια εμφάνιση :)

Είμασταν καλύτερα με την ίωση σήμερα κι έτσι βγήκαμε μια βολτούλα μετά από 1 1/2 βδομάδα κλεισούρα! Περιττό να σας πω ότι ο ένας σε όλη την διαδρομή έλεγε χαμογελώντας άτα άτα άτα και ο άλλος στρίγγλιζε από χαρά ασταμάτητα!!! :) :)

Carrie είναι όντως δύσκολα που είμαι κυρίως μόνη. Περισσότερο τώρα που έχουν αρχίσει να ζωηρεύουν, να θέλουν όρθια, να θέλουν να περπατήσουν... Συνήθισα όμως και κάνω υπομονή! :)

Αγγελική τι ήταν αυτό που έπαθες βρε παιδί μου? Προσοχή και περαστικά σου!

FilioPi ότι και να συμβαίνει να το ξεπεράσεις σύντομα και να μην είναι κάτι σπουδαίο!!!

Leta μεγειά και τα νέα ρούχα!

Barbie ψάχνετε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε?

Λοιπόν πάω να ξαπλάρω δίπλα στα μανάρια μου, καθότι λόγω ίωσης αναβάλαμε την μεταφορά στις κούνιες τους!! Καληνύχτα κοριτσάκια μου!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;

καταρχήν σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας.. η παλιοαλλεργία φταίει με έχει ρίξει πολύ αλλά μου φτιάχνει η διάθεση σιγά σιγά... κάνω υπομονή για το κοριτσάκι μου και προσπαθώ να μην τα παίρνω κατάκαρδα και να αγχώνομαι!

Να λοιπόν και ωραία νέα! Πήραμε τα βαπτιστικά μας! Θα προσπαθήσω να βάλω φωτος να τα δείτε! Είμαι πολύ χαρούμενη μου άρεσαν πολύ! Έβαλα μπρος και τα προσκλητηρια. Γενικά λόγω Αυγούστου θα τα κάνουμε όλα πιο νωρίς, να κανονίσει οκόσμος διακοπές κλπ....

Jasmini περαστικούλια σας! Και ξαναλέω ένα μεγάλο μπράβο που τα καταφέρνεις τόσο καλά με δύο μπομπιράκια!!!

Λέτα με 'γειά τα καινούρια πραγματάκια!!! Με το καλό όλα!!!

Μπάρμπι υπομονή!

Αγγελική περαστικά! Τα λέω και σε σένα να τα ακούω και εγώ.... χαλαρά!!!! Φου φου ανασούλες και πολλές αγκαλίτσες τα νινιά και πάει το άγχος!!!

Φιλάκια!!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Οπως το λες filiopi μου: ανασούλες και μόλις τα καμάρια μας κάνουν κανένα νάζι τότε τα ξεχνάμε όλα!!

Ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν έχω παρουσιάσει κάτι το ανησυχιτικό στις μετρήσεις που κάνω οπότε μάλλον πέρασε.

Άντε κορίτσια, σαββατοκύριακο μπρόστα μας, με καλό καιρό άκουσα οπότε........

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα μανουλίτσες!

Αγγελική και FilioPi χαίρομαι που είστε καλύτερα! Μην αγχώνεστε κοριτσάκια!

FilioPi, με γεια τα βαφτιστικά σας!

barbie, κάνε υπομονή και όλα θα γίνουν!

Λετα με γεια το φόρεμα και τα παπούτσια!

Η μικρή έχει πάρει φόρα. Σηκώνεται και πιάνεται από τα έπιπλα και γυρίζει όλο το σπίτι κυριολεκτικά. Την κυνηγάω συνέχεια!!!!

Επίσης τη ρωτάω πόσο αγαπάς τη μαμά και ανοίγει τα χεράκια της και κάνει τοοοοοοοσο πολύ! Αυτό της το έμαθε η μαμά μου κι από χθες μου έκανε την κίνηση με τα χεράκια και δεν ήξερα γιατί, αλλά σήμερα ήρθε η μαμά μου και κατάλαβα.:D

Φιλιά πολλά κοριτσάκια!!! Καλό Σαββατοκύριακο!!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Barbie ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!! Ελπίζω σύντομα να βρείτε αγοραστή!

Λετάκι με γεια το φόρεμα και τα παπούτσια! Εγώ θα ψωνίσω αρκετά κοντά στην βάφτιση, γιατί ελπίζω να έχω χάσει τίποτα μέχρι τότε!

Jasmini χαίρομαι που είστε καλύτερα!

Titoula μπράβο το κοριτσάκι σου!!!! Πρέπει να τρελάθηκες από την χαρά σου ε????

Αγγελική εσύ και όλες μας πρέπει να συνηδειτοποιήσουμε ότι οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ και να χαλαρώσουμε λίγο, γιατί η ζωή είναι μικρή και είναι κρίμα να ζούμε συνέχεια με το άγχος της σκόνης!!

Επίσης για τον χάρακα, είχα πετύχει που καταλάθος τον είχες βάλει στην θέση του avatar, ε λοιπόν θα κάνεις το ίδιο απλά αντί να το βάλεις στο avatar θα πας στην επεξεγρασία υπογραφής και θα το βάλεις στο κουτί που σαν αυτό που γράφουμε μήνυμα.

Αν δεν σε βοήθησα ρίξε μία ματιά εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=26648

Ότι ισχύει για το forum του parents ισχύει και για το parentscafe.

Filiopi με το καλό να χρησιμοποιήσετε τα βαπτιστικά σας!! Είναι υπέροχα!! Για να ανεβάσεις φώτο ρίξε κι εσυ μία ματιά στον σύνδεσμο που έβαλα στην Αγγελική.

Εγώ κοριτσάκια μου έχω έρθει στο γραφείο τώρα το απόγευμα, να κάνω κάτι δουλίτσες, αλλά δεν έχω καθόλου τα κέφια μου! Θέλω μόνο να παω σπίτι μου! Ουφ! Αντε σε δύο ωρίτσες θα φύγω...

Καλό απόγευμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...